Rishikimi i Ndërtuesit të Uebfaqeve GoDaddy 2016


Ndërtuesi i faqes GoDaddy

Vizitoni Uebfaqen

9.1


Nota AWA

Ndërtuesi i faqes GoDaddy

Me parullën "Pa aftësi? Nuk ka kohë? Nuk ka problem?," Ndërtuesi i Uebfaqeve dhe GoDaddySites.com po synojnë planifikuesit e dasmave, fotografë të pavarur, firma të vogla ligjore, dhe këdo tjetër që dëshiron të bëjë faqen e tyre të internetit pa pasur nevojë të punësojë një programues. Lexoni më poshtë rishikimin e ndërtuesit të faqes sonë të GoDaddy.

rekuizitë

 • Temat e dizajnit profesional
 • Ndërfaqe shumë e lehtë për t’u përdorur
 • Prmimet dhe planet e përballueshme
 • Krijoni një pikë në kohë rezervë
 • 24/7 Telefon, Chat dhe Mbështetje me Email

Cons

 • Plani i nivelit të hyrjes vjen me faqen e lëvizshme
 • Karakteristikat e tregtisë do t’ju kushtojnë ekstra
 • Mundësia e Blogimit nuk ofrohet
 • Nuk mund të krijojë faqe anëtarësie

Përmbledhje

 • Faqja e internetit: www.godaddy.com/websites/website-builder
 • Shtabi: Scottsdale, AZ
 • Viti i themeluar: 1997
 • punonjësit: 4,000+
 • Sitet e pritura: 40,000,000+
 • Categories: Ndërtues i faqes në internet, Dyqan Online
 • shërbimet: Domenet, Uebfaqet, Hosting, Siguria në Ueb, Marketingu Online
 • Prove falas: I padisponueshem
 • Garancia e kthimit të parave: 45 ditë

Me sloganin “Nuk ka aftësi? Nuk ka kohë? Nuk ka problem ?, ”Ndërtuesi i Uebfaqeve dhe GoDaddySites.com po synojnë planifikuesit e dasmave, fotografë të pavarur, firma të vogla juridike dhe këdo tjetër që dëshiron të bëjë faqen e tyre të internetit pa pasur nevojë të punësojë një programues.

GoDaddy gjithashtu ofron një karrocë për blerje eCommerce edhe për personat që kërkojnë ta vendosin atë shpejt. Duke qenë partnerë me PayPal dhe Stripe, ata e kanë bërë aq të lehtë krijimin e një dyqani, që një prej menaxherëve të tyre thotë, “Nëse mund të bëni një faqe në Facebook, atëherë mund të bëni një dyqan në internet.”

Këtu ne shikojmë disa nga detajet e mjetit të tyre të internetit për ndërtuesin e faqes në internet. Ata nuk kanë ndonjë emër budalla ose të zgjuar për të, si Whatsapp ose Snapchat, kështu që ne thjesht duhet ta quajmë me emrin e zakonshëm “ndërtues faqesh në internet”, megjithëse të shkruar si një emër të duhur me shkronja të mëdha: “Ndërtues i Uebfaqeve”.

Për të dhënë një përmbledhje të asaj që është faqja e internetit Builder, kush është ajo në shënjestër, çfarë kufizimesh mund të ketë, dhe cili është reputacioni i kompanisë, mund të fillojmë duke thënë se Godaddy Website Builder rekomandohet për njerëzit pa aftësi programimi dhe të vogla bizneset.

Ata nuk bëjnë treg për ndonjë biznes të veçantë pasi ato kanë shabllone për shumicën e kompanive, artistëve, dasmave dhe freelancer. Sidoqoftë, modeli i tyre i e-commerce është dukshëm i ndarë nga modeli i rregullt i uebit: të dy nuk janë të integruar.

Kështu që disa njerëz mund të zgjedhin modelin e e-commerce si siti i tyre i vetëm. Tregu për këtë padyshim do të ishte një luleshitës ose dikush tjetër, produkti i të cilit flet vetë dhe vetëm dëshirojnë të krijojnë një dyqan.

Sa i përket kufizimeve teknike, ruajtja prej 50 GB përfshirë me planin e tyre Business Plus nuk është shumë. Dhe siç e shpjegojmë më poshtë në mënyrë më të detajuar, gjerësia e bandës është e mbuluar në nivele të ndryshme shumë në varësi të asaj plani që ju zgjidhni.

Por klientët e zakonshëm nuk ka të ngjarë të tejkalojnë ato pragje, përveç nëse ata po ndërtojnë një sit të eCommerce me shumë grafika të produkteve. Kombinimi i ruajtjes së kufizuar dhe gjerësisë së brezit me sa duket do të thotë që ata dëshirojnë klientët të cilët dëshirojnë të krijojnë një sit me të vërtetë të madh për të zgjedhur një produkt të ndryshëm GoDaddy, siç është një llogari pritjeje në internet në vend të llogaritësit të faqes së internetit, aka GoDaddySites.com.

Kufizime të tjera me produktin e tyre do të ishin pamundësia për të shtuar pajisje të shpejta përtej shumë pak atyre që kanë. Ndërsa mund të shtoni kodin HTML në uebfaqe dhe JavaScript në faqen e e-Tregtisë, nuk mund të shtoni Widgets të palëve të treta me një klik apo madje mund të përshtatni disa nga ato më të komplikuara fare..

Për këtë, një kompani do të duhet të përdorë WordPress ose Joomla ose diçka tjetër Përsëri Web Builder është në shënjestër të faqeve të internetit më të thjeshtë dhe njerëzve pa shumë njohuri teknike.

Sa i përket teknologjisë, shkallëzimit dhe planifikimit të rritjes, kompania ka qendrat e tyre të të dhënave, 9 prej tyre të vendosura në të gjithë botën, me një objekt të madh të tyre 320.000 këmbë katrore në Phoenix. Dhe ata kanë një rrjet të ofrimit të përmbajtjes i cili është thelbësor për përshpejtimin e kohës së ngarkesës së faqes në internet për njerëzit me klientë në të gjithë vendin dhe botën.

Sa i përket kompanisë, GoDaddy ka një reputacion të fortë që ka qenë një nga regjistruesit kryesorë të domenit për një kohë të gjatë. Ata kanë marrë jo një por disa çmime si Vendet më të mira për të punuar në 2015. ’shtë e rëndësishme për klientët që punonjësit e shitësit të tyre janë të lumtur. Ajo thotë shumë për një kompani që ata kanë kohë të përqëndrohen në njerëzit e tyre në vend që të detyrojnë të bëjnë rregullisht zjarr.

Sa i përket sigurisë, megjithëse disa nga faqet e tyre të pritura janë hackuar, nuk ka pasur ndonjë shkelje të konsiderueshme të të dhënave të sistemeve të brendshme të GoDaddy. Me fjalë të tjera, shumë nga klientët e tyre të WordPress janë hackuar, pa dyshim, por kjo është për shkak të problemeve të sigurisë në shtojcat WordPress dhe WordPress. Nëse ndonjë prej faqeve të tyre të Ndërtuesit të Uebfaqeve është hackuar, ato do të ishin për shkak të vrimave të sigurisë në atë produkt. Ne supozojmë që ato janë bashkuar pasi kompania nuk ka thënë.

Nëse jeni pak skeptik nëse dëshironi që ata të ndërtojnë dhe të presin faqen tuaj, atëherë mund të regjistroheni dhe të dorëzani me një garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh. Nuk do të kishte asnjë mënyrë për të eksportuar dhe kursyer punën tuaj nëse e keni bërë atë dhe e transferuat atë në një kompani tjetër.

Por është e vështirë të shihet që një kompani do të hiqte dorë prej tyre, përveç nëse ata gjetën një kërkesë që siti nuk do të përmbushte. Për shembull, nuk do të ishte e mundur që të kërkohet që klientët e një kompanie të regjistrohen në faqen e tyre, përveç pjesës eCommerce, të marrin një përmbajtje premium.

Tani le të shohim më tej në ofertën e tyre.

Karakteristikat kryesore

 • 24/7/365 Ndihma për klientin
 • Ndërtues i formave të personalizuara
 • Mbi 300 shabllone
 • Modelet me Përmbajtje të Pre-Populluar
 • Qasja në Tekstin e Vendndodhjes për Fushat Dinamike
 • Mbështetje përmes Telefonit, Bisedës Live dhe Email
 • Krijoni Versione të shumta rezervë Ando herë
 • Krijon automatikisht ndërfaqen miqësore me celularin
 • Pajisur për tregti elektronike
 • Domain Falas dhe Hosting
 • Falas Email Email 365 Biznes për Viti 1
 • Integrimi i Aplikacioneve Sociale dhe Biznesit

Aktgjykimi i ekspertëve të industrisë në ndërtuesin e faqes GoDaddy

Ndërtuesi i faqes në internet Në këtë rast, ekspertët priren të pajtohen me konsumatorët. Ndërsa GoDaddy ofron një ndërtues të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë të faqes së internetit, ai gjithashtu vjen me shumë kufizime. Ju duhet të investoni në një nga planet më të shtrenjta vetëm për të patur akses në mjetet e ndërtimit të faqeve mobile. Mjetet e e-commerce gjithashtu vijnë me një çmim shtesë. Edhe me planet më gjithëpërfshirëse, një mjet bllokimi nuk është i përfshirë.

Një tjetër ankesë midis konsumatorëve dhe ekspertëve është se GoDaddy mund të jetë pak a shumë agresiv me strategjitë e shitjes. Kjo mund të krijojë përshtypjen se ata janë më të interesuar për kthimin e një fitimi sesa të kujdesen për klientët e tyre dhe të sigurojnë cilësinë e tipareve për të cilat njerëzit janë regjistruar tashmë.

Në fund të fundit, kritikët janë më të aftë për të rekomanduar GoDaddy për shërbimet e tyre të mbajtjes së faqeve në internet sesa programi i tyre për ndërtimin e faqes në internet. Ka thjesht mundësi më të mira në dispozicion me çmime më të përballueshme.

 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2484215,00.asp
 • www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/godaddy
 • 20 Prill 2016

Shqyrtime Pozitive të Konsumatorit dhe Testimonials

Edhe konsumatorët që nuk ishin të kënaqur me produktin e përgjithshëm ishin të shpejtë për të lavdëruar shërbimin e klientit të GoDaddy. Megjithëse programi mund të ketë probleme, konsumatorët mund të marrin shpejt ndihmë për problemet dhe përgjigjet informuese për çdo pyetje.

Për më tepër, disa klientë ishin të kënaqur me lehtësinë e përdorimit të programit. Ata po kërkonin një ndërtues të thjeshtë të faqes në internet dhe GoDaddy dorëzoi. Ata që kërkojnë një ndërtues të drejtpërdrejtë të faqes në internet që nuk do të merret me karakteristika të shtuara që mund të komplikojnë gjërat, me siguri do të gjejnë gjithçka që u nevojitet në programin e GoDaddy.

Shqyrtimet e konsumatorit përmendin gjithashtu redaktorin zvarritës. Nëse jeni plotësisht i ri për krijimin e faqeve në internet, ky është mjeti që duhet të kërkoni midis veçorive standarde të disponueshme.

Shqyrtime dhe ankesa negative të konsumatorit në ndërtuesin e faqes GoDaddy

Në pjesën më të madhe, vlerësimet e konsumatorëve për trendin e krijuesit të faqes në internet të GoDaddy drejt negativit. Një numër i konsiderueshëm rishikimesh përmendin faktin se është e vështirë të personalizoni faqen tuaj. Programi nuk ofron qasje në CSS ose HTML, kështu që ju jeni të kufizuar në ndryshime që mund të bëni. Ndërsa modelet e disponueshme mund të ofrojnë një fillim të fortë, përdoruesit ishin të zhgënjyer me sa pak liri u duhej të krijonin një faqe interneti me të vërtetë unike.

Duket se ka edhe disa probleme teknike me uebfaqen. Shumë përdorues raportojnë shfaqje të shpeshta dhe çështje të pajtueshmërisë me shfletues të caktuar të internetit. Në përgjithësi, versioni aktual i programit duket të bjerë i shkurtër kur bëhet fjalë për lehtësinë e përdorimit, që është një shqetësim kryesor për shumicën e konsumatorëve.

 • fitsmallbusiness.com/godaddy-website-builder-review/#

dizajni & Përshtatje

tiparPërmbledhje
Modelet e Uebfaqeve50 ose 300 shabllone varen nga plani i çmimit që ju zgjidhni. Ata thonë se kërkesa nga klientët është aq e lartë për tema të reja sa që punësuan një kodues për të mos bërë asgjë përveç krijimit të atyre.
falasAsgjë nuk është falas. Ju as nuk mund të filloni ta provoni atë pa hyrë në një kartë krediti. Kështu që për të shkruar këtë përmbledhje duhej të paguanim. Dashurojeni atë.
primNuk ka një dallim të plotë midis planeve Personal, Business dhe Business Plus, që do të thotë se nuk ka asgjë më shumë si një mbështetje e shpejtë e telefonit ose një paketë falas eCommerce me planin më të lartë të çmimeve. Kështu që ata nuk kanë diçka që do ta quani shërbim Premium.
Ndërfaqja e Ndërtuesit të UebfaqevePo, ata përdorin mjetin e tërheqjes dhe heqjes nga faqja e internetit Builder. Ju mund të shihni që ose ata e kanë shkruar vetë, ose ata e kanë blerë atë nga një kompani tjetër pasi kur shkoni në faqen e hyrjes tregon logon jo të markës së pritur në një sit krejtësisht të ndryshëm: https://login.websitetonight.com/ Kështu që Builder i tyre duket si një shërbim cloud që përdor GoDaddy.
Përshtatja e stilit të faqesJu nuk mund të modifikoni fletët e stilit në nivelin e faqes. Të gjithë ju mund ta bëni atë të rregulloni gjerësinë dhe lartësinë e faqes (domethënë kufirin e faqes), të ndryshoni ngjyrat e sfondit dhe të zgjidhni një model të ndryshëm.
Lundrimi në sitEkziston një widget për krijimin e menutë. Aty mund të shtoni lidhje në një sit të jashtëm, të rirregulloni menutë dhe të krijoni nënmenusë. Meqenëse faqja e tyre në tregti elektronike është e ndryshme nga faqja e tyre e rregullt, një nga këto opsione të menusë do të ishte dyqani juaj online. Domeni për të dy mund të jetë i njëjtë, por temat do të jenë të ndryshme. Sigurisht që ju mund të rregulloni ngjyrat dhe grafikat në përpjekje për t’i bërë ato të duken sikur të gjitha janë e njëjta kompani, d.m.th., kompania juaj.
Menaxhimi i përmbajtjesAta nuk kanë asnjë veçori që të lejojnë njerëz të shumtë të punojnë në të njëjtën kohë ose ndonjë kontroll versioni. Por nuk ka për qëllim të jetë ai lloj produkti që përdoret për ndërtimin e një siti më kompleks.
Fotografitë dhe GaleritëKa një shfaqje me rrëshqitje dhe galeri fotografish.
Ndërtimi i sitit celularKur publikoni temën e desktopit, automatikisht krijon një version celular. Kur kërkuam udhëzime se si të modifikonim se ajo na çoi në hyrjen gjenerike të faqes Builder, ku ne nuk ishim në gjendje të identifikoheshim sepse na kërkoi emrin e domain-it, i cili në atë pikë do të kishte qenë (emri i faqes) .godaddysites.com , e cila kur hymë nuk funksionoi. Pra, po tregon vendin e gabuar. Pra, nuk është e qartë se si të redaktoni temën e lëvizshme edhe pse faqja e tyre e mbështetjes thotë se mundeni. Nuk ka udhëzime se si ta bëni atë.
Integrimi i Ndarjes SocialeMund të shtoni një ikonë të ndarjes në çdo faqe. Sa i përket lidhjes me llogaritë tuaja sociale, ato lejojnë që të përdorin atë që ata e quajnë menaxheri i tyre i mediave sociale. Një gjë që mund të thuash për GoDaddy është se kjo veçori, si tipar i tyre i sigurisë, është vetëm një emër i zbukuruar i shtuar diçka që të gjithë të tjerët kanë gjithashtu.
Shërbimet e DizajnitPo. Ju mund t’i punësoni ata për t’ju ndihmuar.

Features & Tools

Këtu është një listë e veçorive që do të kishin nevojë për shumicën e njerëzve dhe nëse GoDaddy i ka ato apo jo.

tiparPërmbledhje
SetupProcesi i tyre i vendosjes është mjaft i thjeshtë. Ne i dhamë asaj një provë për të hetuar se çfarë karakteristikash ka.
Dizajnimi i UebitAta me sa duket kanë blerë një mjet të projektimit në internet nga një kompani tjetër pasi softveri është i pritur në këtë sit websitetonight.com e cila është e markës të duket si faqja GoDaddy. Klikimi atje ju çon në GoDaddy.
Emri i domain-it personalPo. Në fund të fundit, është GoDaddy, regjistruesi i domenit.

Kur publikoni faqen, mund të zgjidhni gjithashtu domainin GoDaddySites.com, i cili është falas, nëse nuk doni të blini vetë.

Vegla dhe AplikacioneAta kanë këto pajisje dhe aplikacione: krijoni faqe të re, kutinë e tekstit, shtoni imazhin, prezantimin me pamje, galerinë e fotografive, navigimin (nënkupton menunë e azhurnimit), shpërndarjen (si në postim Tweet, etj.), Facebook, Twitter, Google Maps, ekran RSS (postimet në blog) nga një sit tjetër, forma e kontaktit, YouTube, HTML. Aplikacionet e tyre janë marketing përmes postës elektronike, Menutë e menjëhershme dhe Lista e mimeve (të cilat janë mënyra të zbukuruara për shfaqjen e tyre), dhe një dyqan online eCommerce.
monetizationAta kanë një dyqan në internet por jo Adsense. Sigurisht që mund ta shtoni atë me disa HTML të thjeshtë.
Statistikat e vizitorëvePo. Shumë themelore.
Foto, Video dhe AudioEkziston një redaktues imazhi. Ashtu si shumë karakteristika, ju duhet të përmirësoheni në llogarinë e biznesit për ta përdorur atë.

Ata kanë një galeri fotografish dhe shfaqje Slideshow. Mund të ngarkoni imazhe, të përdorni imazhe të aksioneve ose të importoni ato nga Facebook ose Instagram

Ekziston edhe një MP3 player.

BloggingJo. Ju mund të shtoni vetëm një blog, jo të bëni postime në blog.
hartat e Googlepo.
Redaktori HTMLMund të shtoni HTML. Shtë e vështirë të gjesh widget për ta bërë këtë pasi butoni për të lëvizur poshtë funksionon vetëm nëse e klikon dy herë, gjë që nuk është e qartë, dhe ikona është poshtë në fund të listës. Kështu që u desh pak kohë për të kuptuar se si të mbërrinim atje, pasi ne kishim zmadhuar redaktorin e tyre dhe ikona ishte fshehur. Gjetja që funksionoi më mirë në Firefox sesa Chrome.
Integrimi i mediave socialePo. Për Twitter, ai tregon Tweets tuaj të fundit. Mos harroni të fikni bllokimin e pajisjeve Ghostery FB dhe Twitter në mënyrë që të funksionojë kur të ndërtoni sitin tuaj.

Ju gjithashtu mund të krijoni një faqe Biznesi në Facebook nga faqja GoDaddy. Kështu eksporton njëra te tjetra.

Format dhe anketatVetëm forma e kontaktit.
Hapsirë ruajtjeje1, 10, ose 50 GB në varësi të planit të çmimeve.
Vegla e BuletinitJo. Marketingu vetëm me email. Kështu që ju me sa duket mund të dërgoni me email gazetën tuaj.
Forumjo.
Tregti elektronik / Dyqan OnlinePo. Ajo është bashkangjitur si URL në domenin dhe faqen tuaj kryesore. Por pasi që ka një temë më vete do të dukej si një sit tjetër. GoDaddy thekson se ju mund të përdorni faqen tuaj të tregtisë elektronike si uebfaqen tuaj kryesore. Kjo do të funksiononte për disa biznese.

Shporta e blerjeve ju lejon të pranoni kartat e kreditit dhe PayPal. GoDaddy nuk thotë saktësisht se çfarë shërbimi cloud të kartës së blerjeve ata përdorin, përveç se sugjerojnë se mund të jetë PayPal.

Porta e pagesës është Stripe. TechRepublic e karakterizon atë si një “konkurrencë të Shopify”, e cila nuk është me të vërtetë pasi Shopify ka shumë më tepër karakteristika dhe një epërsi të gjatë në treg.

Karroca ka të gjitha artikujt e nevojshëm: shtoni një produkt, vendosni taksat, kuponat, promovimet dhe kategoritë e produkteve. Një gjë që disa nga konkurrentët nuk mund ta bëjnë është punët e tyre të blerjeve me vende dhe monedha të ndryshme.

Integrimi i PortësStripe është llogaria juaj tregtare.
SEO FriendlyPo. Kjo ju lejon të shkruani përshkrimin bazë dhe fjalët kyçe që ju nevojiten për ta lehtësuar atë.
Qasje e kufizuar e faqes (Mbrojtje me fjalëkalim)Jo. Nuk ka asnjë mënyrë për të kërkuar hyrje në sit.
Google® AnalyticsJu lejon të shkruani kodin e Analytics.
Siguria në internetAsnjë detaj specifik nuk u dha. Ata e quajnë produktin e tyre “Sitelock”, por nuk do të jetë më ndryshe nga sa do të kishin faqet e tjera pasi që të gjithë do të përdorin të njëjtin grup thelbësor të harduerit dhe softuerit të sigurisë.

Një gjë që mund të thoni është se duke qenë se ata janë një nga regjistruesit më të mëdhenj në botë, ata kanë një përgjegjësi të madhe për të mbrojtur regjistrimin e domain dhe detajet e pagesës për shumë konsumatorë. Kështu që siguria e lartë do të përfitonte padyshim nga përdoruesit e GoDaddySites.com.

Gjuhë të shumëfishtaPo. Ne krijuam llogarinë tonë nga Kili, Amerika e Jugut, dhe ndërfaqja doli në spanjisht plus kjo na lejon të paguajmë për abonimin në pesot e Kilit. Kjo do të ishte e rëndësishme për njerëzit në vendet e huaja që nuk kanë karta krediti ndërkombëtare.
Optimizimi i celularitKjo do të thotë nëse një faqe interneti ndërron modelin kur përdoruesi po përdor një pajisje të lëvizshme. Po, e bën.
Teknologjia CDNPo. Ata e quajnë atë Përshpejtuesi i Uebit GoDaddy. Ata nuk thonë nëse e përdorin Akamai ose cila kompani në të vërtetë për të ruajtur atë prani fizike në të gjithë botën apo nëse ata e bëjnë atë vetë. Sido që të jetë, për sa kohë që ata e kanë atë, atëherë kjo është mirë për faqet e internetit me përdoruesit global.

planet & Çmimeve

 • personal. $ në muaj. 50 tema. Ruajtje 1 GB. Email 365 për një vit. Aktualisht drejton një speciale: viti i parë i regjistrimit të domain është falas.
 • biznes. 7 dollarë në muaj. 300 tema. 10 GB. Faqe interneti Email 365 për një vit.
 • Biznes Plus. 10 dollarë në muaj. 50 GB. Faqe interneti Email 365 për një vit. SEO. Menaxher i mediave sociale.
 • Dyqan online. 30 dollarë në muaj.

Zbritjet jepen për 1, 2 ose 3 vjet të paguar para. Certifikatë SSL shtesë. Gjeni (listuar) shërbim për 12 $ në muaj shtesë. Kjo është shumë para për një shërbim, vlera e të cilit nuk mund të matet në mënyrë të qartë pasi GoDaddy nuk mund të mashtrojë algoritmin e Kërkimit Google dhe më mirë se njerëzit e tjerë që po përpiqen të bëjnë SEO, për të cilën shumë do të thoshin se nuk funksionon.

Mimet e tyre përfshijnë atë që ata e quajnë Bandwidth.Duke folur teknikisht, Bandwidth është një sasi e të dhënave të dërguara gjatë një periudhe kohore. Meqenëse faturimi është mujor, gjerësia e brezit përfshihet në disa sasi në muaj. Kjo është 150 GB, 500 GB, dhe, 1.000 GB (1 Terabyte) për planet personale, afariste dhe afarizëm Plus, përkatësisht.

Për ta kuptuar këtë, konsideroni se nëse keni një imazh 1MB (afërsisht 1 milion byte) në një faqe, dhe 1.000 njerëz e shikojnë atë faqe, atëherë keni përdorur 1 miliard lloje ose 1 GB. (Nëse një imazh është aq i madh, atëherë nuk po i redaktoni siç duhet ato për t’u shfaqur në internet pasi një imazh nuk ka nevojë të jetë aq i dendur.)

Prapëseprapë, 1.000 shikime në faqe janë shumë për, të themi, një faqe interneti e firmës juridike, kështu që nuk ka të ngjarë që GoDaddy do t’ju presë pasi nuk keni të ngjarë të përdorni 1TB në muaj. Por nëse e bëni, do të duhet të paguani GoDaddy për gjerësinë e bandës shtesë, pasi ato të çaktivizojnë faqen tuaj.

Nëse do të drejtoni një dyqan të madh në internet duhet të keni kërkuar një platformë më të madhe eCommerce: Shopify ose BigCommerce. Por nuk ka të ngjarë që ju të godisni kufirin nëse nuk keni shumë imazhe.

Ndihma për klientët

Këtu janë opsionet e tyre të mbështetjes:

telefonPo. 24 x 7, që është vërtet
Email-i mbështetëspo.
chatPo. Ne e testuam atë. Ata janë të përgjegjshëm.
Njohuri bazeKB ka artikuj mbështetës të grupuar sipas temës dhe një mundësi për të kërkuar. (Shih komentin më poshtë.) Si me shumicën e faqeve të internetit, mund të përdorësh gjithashtu kërkimin në Google. Për shembull, mund të shkruani:

faqe: godaddy.com “diçka për të kërkuar”.

Një çështje është që ju të duhet të siguroheni që të klikoni në ikonën Ndihmë për Ndërtuesin e Uebfaqeve kur klikoni për ndihmë dhe jo ndihmën e përgjithshme të GoDaddy. Kjo e dyta kërkon të gjitha produktet GoDaddy. Meqenëse GoDaddy siguron edhe WordPress hosting, atëherë, për shembull, një kërkim i “eCommerce” dha udhëzime se si të shtoni një plugin në WordPress për ta bërë atë. Kjo do të ngatërrojë plotësisht përdoruesin e nivelit fillestar. Ajo gjithashtu na la të gjuajmë rreth për mënyrën e futjes së motorit eCommerce në faqen tonë.

Tutoriale videoNë konfigurimin, ekziston vetëm një përmbledhje e procesit. Dhe ka një video përmbledhëse gjithashtu për vendosjen e dyqanit në internet. Shtë më mirë të përdorni Google për të kërkuar udhëzime pasi ka një video 1-orëshe në YouTube për vendosjen e një dyqani në internet dhe një Video 1-orëshe për krijimin e një siti me ndërtuesin e faqes në internet.
Forumi i Mbështetjesjo.
Opsione shtesëAta kanë një opsion rezervë dhe rivendosje.

Dyqani në internet lejon JavaScript.

FAQ.Po, gjithashtu baza e njohurive është e grupuar sipas temës. Ekziston një FAQ për dyqanin online gjithashtu.

Lehtësinë e përdorimit

Pasi të regjistroheni për herë të parë, është pak konfuze se ku të shkoni herën e dytë kur hyni, pasi ndërfaqja kalon në llojin e rregullt të menaxhimit të domain-it të ndërfaqes që përdorin vetëm klientët e domain-it GoDaddy. Për të provuar se ku të shkojmë në vizitën tonë të dytë, ne klikuam “Filloni” dhe shtoi një sit të ri në shportën tonë të blerjeve sikur të donim ta paguanim atë përsëri.

Hapat e nevojshëm për të krijuar një faqe ishin:

 1. Zgjidhni një plan çmimi dhe shkruani detajet e kartës së kreditit. Këtu nuk ka asgjë të lirë.
 2. Zgjidhni një temë. Këtu kemi vërejtur se njoftimi për të drejtat e autorit në faqe ka qenë i vjetër, 2013, kështu që ne e ndryshuam atë në vitin aktual.
 3. Shikoni një përmbledhje video që shfaqet këtu. Ata kanë udhëzime të gjera në YouTube.
 4. Krijoni disa faqe dhe shtoni artikuj në secilën faqe.
 5. shtyp inspektim për të parë faqen dhe më pas publikoj kur je gati për të shkuar. Kur e publikoni, mund ta blini një domen ose ta presë në godaddysites.com.

Redaktori kursen punën tuaj në mënyrë që nëse e lini redaktorin dhe ktheheni më vonë nuk humbni asgjë. Kjo është mirë nëse, e cila ndodh shpesh, mbyllni dritaren e shfletuesit kur harroni se jeni duke punuar në faqen tuaj.

Redaktori i faqeve të tyre në internet, ndërsa ofron shumicën e widget-ve që ju nevojiten, mund të kenë një ndërfaqe më të mirë. Mënyra se si funksionon është të tërheqni një widget në ekran dhe më pas shtypni Cilësimet për ta vendosur. Do të ishte më e natyrshme dhe intuitive nëse punohet më shumë si një widget i udhëhequr.

përfundim

Duke pasur parasysh përvojën e viteve të kompanisë, GoDaddy Builder Uebfaqja do të funksionojë mirë për shumicën e njerëzve. Ata ndoshta duhet të kenë pritur produktin e tyre në një fushë tjetër pasi nganjëherë është konfuz nëse jeni duke përdorur zonën e Ndërtuesit të Uebfaqeve, d.m.th., GoDaddySites.com, ose faqen e regjistrimit të domenit GoDaddy.

Dyqani i tyre në internet gjithashtu ka disa çështje dhe kryesorja është që ai është menduar të jetë një produkt i pavarur. Nuk ju lejon të shtoni një Bleni Tani butonin në faqen tuaj të rregullt, por funksionon si një entitet i veçantë. Dikush, fokusi kryesor i të cilit është eCommerce duhet të përdorë Shopify ose ndonjë nga aktorët e tjerë të mëdhenj në atë treg, pasi ata mund të gjejnë kushte më të mira me banka të ndryshme dhe përpunuesit e kartave (d.m.th., portat e pagesave.)

krahasim

Ndërtuesi i faqes GoDaddy

91

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map