Rishikimi i HostGator 2016


Hostgator

Vizitoni Uebfaqen

9.3


Nota AWA

Hostgator

Një nga emrat më të njohur në web hosting është HostGator, i cili u themelua në 2002 në Florida. Ajo shpejt tejkaloi vendndodhjen e saj dhe operacioni u zhvendos në Houston, Texas. HostGator është zgjeruar për të përfshirë një zyrë në Austin, Teksas, si dhe zyra në Indi dhe Brazil. Aktualisht ajo pret mbi 8 milion fusha me afro 500,000 klientë. Lexoni Rishikimin tonë të HostGator më poshtë.

rekuizitë

 • Garancia 99.9% e Uptime
 • Planet e përballueshëm për fillestarët
 • Shpejtësia e ngarkimit të faqes
 • Sigurimi i Ndihmës së Ndihmës

Cons

 • Koha e Ndërprerjes së Rastit të Serverit
 • Nuk ka zbritje për klientët afatgjatë

Përmbledhje

 • Faqja e internetit: www.hostgator.com
 • Shtabi: Houston, TX
 • Viti i themeluar: 2002
 • Categories: Web Hosting
 • shërbimet: Të përbashkëta, VPS, HostP të Menaxhuar nga WordPress, Cloud Hosting
 • Garancia e kthimit të parave: 45 ditë

HostGator ofron tre plane pritjeje të përbashkëta: Hatchling, Baby, dhe Business. Përveç hostimit të përbashkët, ata kanë në dispozicion paketa VPS, të dedikuara dhe shitëse. Planet e dedikuara të serverëve ofrojnë zgjidhje Linux ose Windows ndërsa të gjitha planet e tjera funksionojnë në Linux. Secili plan i përbashkët i pritjes vjen me mjete për ndërtimin e faqes në internet, dhe gjerësi të pakufizuar, llogari të postës elektronike dhe bazat e të dhënave.

Hatchling lejon vetëm një domen, por ju merrni një numër të pakufizuar fushash dhe nënfushash me planet e Foshnjës dhe Biznesit. Instalimi i lehtë për t’u përdorur cPanel dhe një klikimi i shumë aplikacioneve me burim të hapur bëjnë që ngritja dhe funksionimi i lehtë për fillestarët – si dhe sigurimi i veçorive për përdoruesit e ndërmjetëm dhe ekspertë.

Me pesë plane VPS (me ose opsione të menaxhuara plotësisht ose pjesërisht) dhe katër plane të dedikuara të serverëve, HostGator ka zgjidhjen për t’iu përshtatur nevojave tuaja kur pritja e përbashkët nuk i përshtatet faturës. E njëjta vlen edhe për planet e shitësit me pesë pako të ndryshme.

Planet e HostGator janë të shkallëzueshme, duke e bërë më të lehtë të azhurnuar dhe rritur nga planet më të vogla në ato më të mëdha.

Plani Hatchling është ideal për një fillestar ose përdorues që dëshiron thjesht një blog. Plani Baby është perfekt për shumicën e përdoruesve të tjerë ndërsa plani i biznesit është i përshtatur për ata që mund të jenë në tregtinë elektronike. HostGator është gjithashtu një zgjedhje e shkëlqyeshme për faqet e internetit të WordPress.

HostGator siguron hostimin e menaxhuar të WordPress me tre plane me çmime konkurruese për t’iu përshtatur nevojave tuaja të trafikut. Versione, arna dhe shtesa të WordPress janë azhurnuar të gjitha për ju, dhe kopjet rezervë të automatizuara dhe mbështetja e ekspertëve të WordPress janë pjesë e çdo plani të WordPress.

HostGator ka pasur një reputacion të qëndrueshëm për shumë vite. HostGator ka fituar çmime të shumta, nga njohja nga Inc. 5000 në vitin 2009 si një nga kompanitë me rritje më të shpejtë në Shtetet e Bashkuara, deri te shumëfishimi i biznesit më të mirë të vogël, pritjes së buxhetit dhe çertifikimeve të e-tregtisë.

Në vitin 2012, ajo u shit në Endurance International Group, një nga kompanitë më të mëdha të pritjes dhe domainit në botë. EIG gjithashtu zotëron iPage, JustHost, BlueHost, FatCow dhe mbi 60 të tjerë. Në 2013, dhe përsëri në 2014, ndërprerje të papritura në shkallë të gjerë kanë ndodhur në EIG. Meqenëse preku rrjetin EIG, miliona përdorues nga shumë kompani të ndryshme pritëse (përfshirë HostGator) pësuan joproduktive.

Reputacioni i HostGator për shërbimin ndaj klientit ka pësuar që nga blerja në lidhje me pritjen e kohës në thirrjet mbështetëse dhe bisedat, dhe shpejtësinë e zgjidhjes së ankesave. Sidoqoftë, bazuar në vlerësimet e klientëve, mendohet se veçoritë e tjera të HostGator përbëjnë këtë mangësi.

HostGator vjen me 99.9% garanci për kohën e duhur dhe kthimin e parave. Garancia për kthimin e parave nuk përfshin planet e dedikuara të serverit. Planet e përbashkëta, VPS dhe shitësi ofrojnë një rimbursim 45-ditor nëse nuk jeni të kënaqur për ndonjë arsye, që është më mirë sesa ofrojnë shumica e konkurrentëve. Ashtu si me shumicën e konkurrentëve, rimbursimi nuk përfshin ndonjë tarifë domeni ose palë të treta.

Me reputacionin e saj shumë të vlerësuar, gamën e tij të gjerë të planeve që lejojnë rritjen, lehtësinë e përdorimit të saj dhe opsionet e tij të shitësit agresive, HostGator është i përkryer i përshtatshëm për fillestarin dhe të vogla për pronarin e biznesit të mesëm, por ofron fleksibilitet të mjaftueshëm se ata me më shumë përvojë do të gjeni akoma që HostGator mund të plotësojë nevojat e tyre.

Karakteristikat kryesore

 • Hapësira e pakufizuar në Disk dhe Bandwidth
 • SSL të përbashkëta dhe private
 • Rinovimi automatik i domenit
 • 24/7/365 Ndihma për klientin
 • Garancia e kthimit të parave 45-ditore
 • 1-Klikoni në Instalimet e Shkrimeve
 • 100 dollarë kredi Yahoo / Bing
 • 4500 Model falas në Uebfaqe
 • Llogari të pakufizuara FTP
 • Rezervime javore të faqes
 • Përgjigje Auto Pafund
 • Mbështetje në Webmail

Lidhjet e Shpejta

Aktgjykimi i ekspertëve të industrisë për hostgator

Web HostingCurious për të ditur se çfarë mendojnë ekspertët? Pasi lexuam një përmbledhje të rishikimeve negative të përdoruesve në përputhje me klientët e shumicës së kompanive pritëse të marra nga EIG, ne u mashtruan mjaft nga ekspertët që morën Hostgator. Shqyrtimet e ekspertëve të shkruara në vitin 2016 janë kryesisht të favorshme, disa entuziastë të egër. “E shkëlqyeshme”, shkroi një kritik i respektuar.

Cons

 • Një ndërfaqe pak e ndërlikuar për t’u mësuar.
 • Jo më shumë se mbështetje adekuate e klientit (e cila në të vërtetë nuk është mjaft e mirë). Përfaqësuesit e mbështetjes janë miqësorë, të dobishëm dhe të ditur, ekspertët pajtohen, por mbajtja e tyre është e vështirë, edhe në sistemin e bisedave.
 • Anëtar i EIG.
 • Shumë raporte negative të përdoruesit.

rekuizitë

 • Planet fleksibël të pritjes së pritjes me hapësirë ​​të mjaftueshme për të zhvilluar një biznes pa pasur nevojë të azhurnohen në VPS ose Dedikuar.
 • Dy hyrje: një për faturimin dhe detajet e llogarisë dhe një për cPanel.
 • I lirë dhe fleksibël. Shumë pritës të buxhetit reklamojnë çmime të ulëta që janë të lidhura me planet vjetore, çmimet e reklamuara të Hostgator janë ato që ju paguani çdo muaj. Faktori në faqet e internetit të pakufizuara për domenin tuaj dhe çmimi është edhe më i ulët.
 • Programe të dobishme për ndërtimin e faqes në internet në formën e Weebly popullore.
 • 99.99% në kohë, pavarësisht nga një ose dy ndërprerje të mëdha në të kaluarën.

Si përmbledhje: Shqyrtimet që i referohen Forbes që e vendosin Hostgator në listën e saj të kompanive me zhvillim të shpejtë janë mashtruese. Kjo ishte në vitin 2008. Që atëherë, që nga viti 2012 në të vërtetë, Hostgator ka humbur komplotin. Shërbim i keq për klientët dhe një komedi e gabimeve në çdo hap; thjesht nuk ia vlen të marrësh rrezik.

Shqyrtime Pozitive të Konsumatorit dhe Testimonials mbi Hostgator

Deri në marrjen e tij nga EIG në 2012, Hostgator ishte një nga kompanitë më të njohura të pritjes, sipas vlerësimeve entuziaste të përdoruesve. Që atëherë, rishikimet e klientëve janë bërë gjithnjë e më të pafavorshme, por mbetet një bazë besnike e klientit. Sidoqoftë, duket se janë klientët e vjetër që kanë gjëra të këndshme për të thënë pas vitit 2012; klientët e rinj janë tërësisht të inatosur. Konsumatorët e kënaqur të Hostgator dëshmojnë se janë plotësisht të kënaqur – me mbështetje, kohën e duhur, tiparet, çmimin dhe lehtësinë e përdorimit. Falënderimet më të zakonshme:

 • Lirë – një nga më të lirë për planet hyrëse të Ndara në nivelin e hyrjes që përfshijnë mjaft veçori për të drejtuar me lehtësi bizneset e tyre të vogla.
 • E besueshme – ka shumë përdorime shumë të kënaqura të biznesit të vogël, të cilët thonë se ata kurrë nuk përjetojnë kohëzgjatje joproduktive dhe çdo çështje, 24/7, zgjidhet nga një staf mbështetës i sjellshëm, i ditur. Një konsumator që u ankua për kohën e duhur pranoi se faqet e tij ishin 99% në internet, por koha e humbjes prej 1% po dëmtonte biznesin e tij.

Shqyrtime dhe ankesa negative të konsumatorit mbi hostgatorin

Që kur u mor përsipër nga EIG në vitin 2012, klientët Hostgator kanë siguruar një smorgasbord të vërtetë të rishikimeve të këqija në internet, nga çështjet e mbështetjes deri tek gabimet e faturimit dhe shumë më tepër ndërmjet. Shumica e kritikëve të pakënaqur të Hostgator pajtohen që ky host duhet të zvarritet përsëri në kënetën nga erdhi.

Disa nga vlerësimet e këqija përfshijnë:

 • Rrëzohet vazhdueshëm i bazës së të dhënave.
 • Përhapja e popupeve reklamuese në cPanel.
 • Tarifimi për përmirësimet që nuk bëhen kurrë.
 • Fajësimi i klientëve për çështjet që ata kanë.
 • Faturimi në kundërshtim me çmimet në faqen e tyre të internetit.
 • Përfaqësuesit e klientëve të vrazhdë.
 • 404 faqe të lidhura me faqen e bashkimit të Hostgator.
 • Lidhje të dobëta të linjës telefonike (qendra e mbështetjes është në Indi).
 • Ndërprerje të përsëritura.
 • Asnjë njoftim paraprak për vendet që pezullohen.
 • Dorëzimi i një bilete mbështetëse ju dërgon në Bazën e Njohurive.

Dy ankesat më të zakonshme janë shërbimet e këqija të klientit dhe gabimet e faturimit, gjë që çon në dyshimin se nuk ka personel mbështetës të mjaftueshëm ose nuk po trajnohen siç duhet. Këto lloje të çështjeve janë tipike kur kostot janë ulur dhe mund të lidhen me marrjen e EIG.

Shtë interesante, duket se janë kryesisht shitësit që kanë probleme me Hostgator.

Këshillë: Pagesa përmes PayPal i cili do t’ju ndihmojë të merrni një rimbursim nëse vendosni të anulloni llogarinë tuaj.

seriozitet & uptime

HostGator garanton 99.9% në kohën e duhur, duke rimbursuar një muaj kredie nëse nuk i kalon shifrat. Ajo ka dy qendra të të dhënave, një 300,000 këmbë katrore një në Houston, dhe një më të vogël në Provo, Utah. Të dy ofrojnë sisteme të tepërta me rezervë baterie UPS dhe gjeneratorë Diesel.

Qendrat e tyre të të dhënave monitorohen 24/7 për sigurinë dhe për të kapur çështje të infrastrukturës para se të përshkallëzohen. HostGator përdor transportues të shumëfishtë të rrjetit për tepricë dhe kapacitet të brezit.

Serverët e HostGator për planet e tyre të dedikuara janë plotësisht të tepërta pa asnjë pikë të vetme dështimi. Gjatë ndërprerjeve të përmendura më lart, HostGator ka punuar me zell për t’u rikthyer shpejt në internet dhe u siguroi klientëve azhurnime përmes Twitter.

Shqyrtimet e klientëve janë shumë të favorshme në lidhje me kohën e duhur, dhe statistikat tregojnë një mesatare pothuajse konstante 100% mujore për uptime që nga 2005.

Features & Tools

Këtu është një vështrim më i thelluar në disa nga tiparet që ofron HostGator.

tipar
Përmbledhje
Paneli i kontrollitHostGator përdor cPanel popullor për qasje të lehtë në administrimin e faqes tuaj. Siguria, SEO, FTP, rezervë cloud dhe mjetet administrative janë të arrihen të gjitha përmes një ndërfaqe të lexuar lehtësisht të bazuar në ikonë.
Hapësira e diskutHapësira në diskut është e pa matur, që do të thotë hapësirë ​​e pakufizuar në disk, megjithatë, si me çdo plan “të pakufizuar”, ekzistojnë disa kufizime. HostGator do t’ju njoftojë nëse e tejkaloni atë që konsideron përdorim normal dhe rezervon të drejtën të pezullojë llogarinë tuaj për teprica të përsëritura.
BandwidthBandwidth nuk matet në HostGator, kështu që është i pakufizuar – me të njëjtat kufizime që vlejnë për hapësirën e diskut.
Mbështetje e bazës së të dhënaveHostGator mbështet një numër të pakufizuar të bazave të të dhënave MySQL, dhe phpMyAdmin sigurohet në cPanel për administrimin e bazës së të dhënave.
Domain falasHostGator nuk siguron një domain falas me planet e tyre. Ata do të transferojnë sferat ekzistuese në HostGator falas.
Domainet e shumëfishtaPlani Hatchling është i kufizuar në një domen, por planet e tjera nga HostGator ofrojnë një numër të pakufizuar fushash dhe nëndominash. Ju mund të administroni fushat tuaja përmes ndërfaqes cPanel.
Rezervime të të dhënaveRezervimet manuale mund të bëhen nga përdoruesit përmes cPanel. HostGator gjithashtu bën kopje rezervë të serverëve automatikisht çdo javë. Ekziston një tarifë e vogël për rivendosjen e kopjeve rezervë, e cila hiqet nëse siguroni skedarin rezervë.
Instalues ​​me një klik të aplikacioneveHostGator përdor QuickInstall, i cili është me energji MOJO Marketplace. Drupal, Joomla, WordPress, karrocat e blerjeve, forume, galeri dhe shumë më tepër janë instaluar me një klik.
Llogaritë e postës elektronikeHostGator siguron llogari të pakufizuara të postave elektronike POP3 me qasje në postën e postës elektronike. Ato gjithashtu kanë autovendërprerje të pakufizuara, përcjellje të postës dhe emrat e postës elektronike.
Siguria e PritjesEkziston një SSL falas e ndarë me planin e Foshnjës. Plani i biznesit vjen me një çertifikatë private private SSL. Rikthimet e serverit jashtë faqes bëhen automatikisht çdo javë.
Ndërtues i faqes në internetEkziston një SiteBuilder falas me tërheqje nga faqja Weebly me mbi 4500 modele falas. goMobi është në dispozicion si një shtesë e paguar përmes cPanel.
Mbrojtja nga malware dhe SpamPlanet e menaxhimit të WordPress të menaxhuar nga HostGator vijnë me heqjen automatike të malware. SpamAssassin është siguruar për filtrimin e llogarive tuaja të postës elektronike me të gjitha planet e përbashkëta të pritjes.
Shporta blerjejeZenCart, Magneto, PrestaShop dhe një softuer tjetër i e-commerce është në dispozicion për instalimin me një klik në HostGator. Me një pritje të përbashkët, plani i Baby ka një çertifikatë falas SSL të përbashkët, dhe plani i biznesit vjen me një certifikatë private falas SSL.
Mbështetja e gjuhëve programueseHostGator mbështet shumicën e gjuhëve programuese që funksionojnë në Linux, duke përfshirë CGI, PHP, Ruby on Rails, Perl, Python dhe SSI.
Green Web HostingKompanitë e IT janë konsumatorët më të mëdhenj të energjisë elektrike në botë. HostGator është duke bërë pjesën e vet për të kundërshtuar atë dhe ka investuar në energjinë e erës. Blen kredi të mjaftueshme të energjisë së rinovueshme për të kompensuar energjinë që ata përdorin për të ngrohur dhe ftohur operacionet e tyre me mbi 130%.
Statistikat e sititStatistikat e sitit janë të disponueshme përmes cPanel me AWStats, Webalizer dhe shkrime të ndryshme. Ju gjithashtu mund të shtoni ndjekjen e palëve të treta, të tilla si Google Analytics, për analiza më të hollësishme të trafikut.
Karakteristikat dhe mjetet shtesëHostGator ka oferta të tjera të marketingut për Google AdWords dhe Yahoo / Bing me planet e përbashkëta të pritjes. Një IP e dedikuar pajiset me planin e përbashkët të biznesit, me një në dispozicion për planin e Foshnjës për një tarifë mujore. Secili Plan i Biznesit gjithashtu vjen me një numër falas falas për përdorimin tuaj.
Programi i FilialitPërveç një programi të fuqishëm të shitësit, HostGator ofron një program bashkëpunimi për klientët. Isshtë e mundur të merrni deri në 125 dollarë në muaj për referime, duke siguruar të ardhura pasive pa asnjë kosto për ju.

planet & Çmimeve

Mimet e HostGator mund të ndryshojnë, në varësi të promovimeve. Në kohën e këtij shqyrtimi, ka një promovim prej 30% zbritje për mandatin e parë në pritjen e përbashkët. Kushtet funksionojnë nga mujore në 3 vjet, dhe blerja e afatit më të lartë me çmimin e promos do të kursejë më shumë para. Me çmimin e promos, Plani Hatchling aktualisht është me çmim prej $ 4.86 në muaj, Foshnja është 6.96 $ në muaj, dhe plani i biznesit është 10.46 $ në muaj.

Pesë planet e VPS ofrohen në plane mujore deri në një vit. Prmimi i promovimit me 40% zbritje varion nga 11,97 dollarë në muaj në 99,97 dollarë në muaj. Planet e dedikuara të serverëve janë gjithashtu 40% zbritje, duke filluar nga 105 $ në muaj në 225 dollarë në muaj. Këto çmime janë konkurruese me kompanitë e tjera pritëse në kategorinë e buxhetit.

Asnjë nga planet e përbashkëta nuk ka regjistrim të domain falas. Plani i biznesit vjen me një IP të dedikuar falas ndërsa Plani i Foshnjës ka një IP të dedikuar për një tarifë mujore. Planet VPS vijnë me dy adresa të dedikuara IP për planin. Serverët e përkushtuar vijnë me dy deri në pesë IP të dedikuar, në varësi të planit të blerë.

Ndryshimi i planeve është falas, dhe HostGator do t’ju ndihmojë në kalimin në një plan të ndryshëm, gjë që e bën të lehtë fillimin me një plan të nivelit më të ulët dhe azhurnimin sipas nevojës.

Ndihma për klientët

Siç u përmend më herët, rishikimet e fundit të klientëve kanë komentuar për shërbimin e ngadaltë të mbështetjes. Cilësia e shërbimit ndaj klientit vlerësohet ende shumë, por koha e pritjes raportohet të jetë më e gjatë se sa pritej.

HostGator ka zyra ndërkombëtare, kështu që vendndodhja e personelit mbështetës është e panjohur, por klientët vlerësojnë rregullisht mbështetjen si miqësore, të ditur dhe shumë të dobishme. Disa komente raportojnë se çështjet kishin mbetur të pazgjidhura.

Për vetë-bërësit, HostGator ka një portal mbështetje online me mbi 500 mësime video, si dhe rreth 700 artikuj që ofrojnë ndihmë për një gamë të gjerë temash. Ju gjithashtu mund të hyni në blog dhe forum nga portali.

HostGator ofron kanale të shumta kontakti 24/7/365. Biseda live, adresat e rregullta të postës (për të dy Houston dhe Austin, dhe dy zyra në Brazil), dhe email-i arrihet nga faqe kontakti.

Një numër pa pagesë për klientët e Sh.B.A është 866-964-2867. Klientët ndërkombëtarë mund të telefonojnë 00 + 1 + 713-574-5287. HostGator gjithashtu siguron numrat e faksit për faturimin (281-476-7800) dhe për të raportuar abuzimin (281-476-7801).

Lehtësinë e përdorimit

HostGator përdor panelin më të njohur të kontrollit në industri, cPanel. Ndërfaqja e saj e drejtpërdrejtë, e lehtë për t’u përdorur, e bazuar në ikonë ju jep kontroll mbi shumicën e aspekteve të administrimit të faqes tuaj. Instalimi me një klik të 52 skripteteve falas përmes QuickInstall, dhe SiteBuilder i tërhequr dhe nga faqja, Weebly, bëjnë krijimin e faqes tuaj të shpejtë dhe të lehtë.

përfundim

Përkundër disa grindjeve të fundit për vonesat kur merren me mbështetjen e klientit, HostGator është një zgjedhje shumë e vlerësuar si një host në internet. Garancitë për kohën e duhur dhe kthimin e parave tregojnë se HostGator është serioz në ofrimin e një shërbimi të besueshëm.

Prmimet e saj janë pak më të larta se shumë buxhete që kanë kompani pritëse, por ato janë akoma konkurruese, dhe besueshmëria dhe stabiliteti i saj ndihmojnë në kompensimin e kostos shtesë. Pllaka e plotë e tij e karakteristikave krahasohet në mënyrë të favorshme me kompanitë pritëse që janë në kategorinë premium.

HostGator do të ishte një zgjedhje e mirë për pronarin fillestar ose të vogël në të mesëm, duke siguruar plane të mira fillestare me hapësirë ​​për rritje. Karakteristika të tilla si. Hyrje dhe një gamë e gjerë gjuhësh programimi e bëjnë atë një zgjidhje të mirë edhe për përdoruesit më me përvojë.

krahasim

Hostgator

93

Pritja për lëvizje

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map