Rishikimi i Dreamhost 2016


Dreamhost

Vizitoni Uebfaqen

90


Nota AWA

Dreamhost

DreamHost është një kompani amerikane e pritjes në internet e konceptuar në një dhomë të konvikteve në kolegj në Kaliforni në vitin 1996. Përbërësit kryesorë për recetën që do të bëhej DreamHost ishin katër miq të çmendur nga teknologjia që donin të shfrytëzonin fuqinë e burimit të hapur për të ndihmuar këdo që dëshironte një prania e internetit, thjesht dhe e lirë. Lexoni rishikimin tonë të DreamHost më poshtë.

rekuizitë

 • Transferimi i pakufizuar i të dhënave për muaj
 • Kujdes i mirë për klientin
 • 100% Garanci e Uptime
 • Servers të shpejtë SSD
 • Mjete Gjithëpërfshirëse për Menaxhimin e Domainit

Cons

 • Asnjë ndërtues siti
 • Asnjë server me bazë Windows
 • Nja dy tipare janë mbyllur prapa një muri pagese

Përmbledhje

 • Faqja e internetit: www.dreamhost.com
 • Shtabi: Los Angeles, CA
 • Viti i themeluar: 1997
 • shërbimet: Hosting i përbashkët, VPS, Cloud Hosting, Serverë të Dedikuar, Ruajtje në Cloud
 • Garancia e kthimit të parave: 97 ditë

DreamHost u regjistrua si një ofrues i pritjes në 1997. Që atëherë ajo ka shtuar WordPress të menaxhuar të menaxhuar, programe me bazë cloud, regjistrim domain dhe shërbime të ruajtjes së cloud në buqetë e ofertave të klientëve. Lidhja në internet, përdorimi i shërbimit të klientit me burim të hapur dhe cilësor janë tre shtyllat e misionit të kompanisë.

Ndërsa një profil tipik i klientëve ishte fillimisht një individ me bazë në Los Angeles me një blog, një sipërmarrës, një biznes të vogël ose një kompani fillestare, sot DreamHost është gjithashtu shtëpia e kompanive Fortune 500 dhe faqeve globale të tregtisë elektronike..

Fituesi i Shërbimit më të mirë të Host Web në PC Mag për dy vjet dhe running duke pritur me krenari mbi 1.500,000 ëndrra që nga viti 1997 Dream, DreamHost vazhdon të marrë vlerësime të shkëlqyera nga klientët e kënaqur.

Kompania ka mbi 400 000 klientë. Aktivitetet e saj të fundit shpesh përfshihen në lajme dhe ka një status të keq të fëmijëve me median posaçërisht pasi vazhdon të bëjë lajmet me burim të hapur.

DreamHost rekomandohet kryesisht për përdoruesit që kanë disa njohuri për ndërtimin e faqes në internet (megjithëse pulti i tij i administrimit në internet ofron ndihmë në internet). Pritësi është pritësi për Zgjedhjen e Redaktuesve të PCMag për përdoruesit me ato që i quan “nevoja më të përparuara dhe grupe aftësish”.

Por, duke pasur parasysh një njohuri të vogël të teknologjisë, rishikuesit dhe klientët pajtohen, DreamHost është i përsosur për bizneset e vogla dhe të mesme që kërkojnë një plan çmimesh transparente dhe një gamë të plotë karakteristikash.

Burimet përfshijnë: ruajtje të pakufizuar të diskut, bandwidth, mbajtje domain dhe email, një emër falas domain për jetën e një plani të DreamHost, një garanci për kthimin e parave 97-ditore; një Panel i Kontrollit të pronarit të lehtë për t’u lundruar, një klikim me një klikim të WordPress (dhe aplikacione të tjera), SSD (Solid State Drive); një infrastrukturë e shkallëzuar, e mbrojtur 100 përqind në kohën e duhur; mbështetje e pakufizuar 24/7; backup falas dhe të pakufizuar përmes trafikut. (Të gjitha sa më sipër varen nga plani i zgjedhur.)

Plani i tij i Sharing-it të Ndarë ka për qëllim shërbimet me kosto të ulët, por nëse faqja juaj merr një sasi të madhe të trafikut ose nëse dëshironi një funksionalitet shtesë personalizimi, rekomandohet një server virtual virtual (VPS), Server i përkushtuar ose WordPress i menaxhuar. Pak në lidhje me këto plane, siç përshkruhet nga DreamHost:

 • Ne nje Server i përbashkët, të dhënat tuaja janë ekskluzivisht tuajat, por ju ndani burimet e serverit me faqet e tjera. Dobësitë janë se nëse një faqe në internet në të njëjtin server merr një sasi të madhe trafiku dhe përdor shumë burime të CPU, është e mundur që faqja juaj të mund të funksionojë më ngadalë si rezultat. Sidoqoftë, DreamHost një politikë e pranueshme për përdorim, që do të thotë që nëse një sit është tepër i uritur nga burimet dhe ngadalëson në mënyrë efikase faqet e tjera poshtë, gjerësia e tij do të hidhet. Pra, po, ka kufizime në këtë plan; nëse doni të ndërtoni gjënë tjetër më të mirë në YouTube, një server i Ndarë nuk është për ju.
 • Ne nje VPS burimet janë më të izoluara gjë që përmirëson performancën dhe ndihmon në ruajtjen e stabilitetit. Ju gjithashtu mund të kontrolloni sesa RAM përdor serverin tuaj. VPS përdorin Linux-VServer për të krijuar një “makinë virtuale” që mbron CPU dhe burimet RAM të një përdoruesi nga përdoruesit e tjerë në të njëjtën makinë fizike. Plani është ideal për faqet e biznesit dhe bizneset.
 • Serverë të përkushtuar janë serverë të klasës së biznesit, të përsosur për aplikacione me burime të mëdha dhe uebfaqe të mëdha. Një server i përkushtuar përmban vetëm faqet e internetit dhe të dhënat tuaja mbi të. Asnjë klient tjetër nuk ka asnjë burim ose nuk ka ndonjë qasje në të. Gjithashtu, serveri MySQL është në të njëjtin server të Dedikuar duke lejuar qasje më të shpejtë, ndryshe nga të gjitha planet e tjera të hostimit, ku bazat e të dhënave tuaja MySQL janë në një server të veçantë të bazës së të dhënave.
 • Menaxhuar WordPress plani përdor një VPS për serverin në internet dhe një server privat të dhënash për bazën e të dhënave tuaja. Kjo është e ndryshme nga një shërbim standard VPS ku bazat e të dhënave tuaja janë akoma në një server të dhënash të përbashkët.

Por çfarë kushton gjithë kjo?

Pritja themelore do t’ju kthejë 8,95 $ në muaj nëse regjistroheni për dy vjet, por do të paguani ekstra për shtesa si certifikata SSL (të cilat do t’ju duhen nëse po bëni një biznes në internet), një adresë unike IP, mbështetje premium, etj.

Qasja e DreamHost bazohet në faktin se përdoruesit fillestarë nuk duhet të paguajnë për burimet që nuk do të përdorin, p.sh. nëse duan vetëm një blog të pritur, ndërsa përdoruesit premium mund të paguajnë shtesat e nevojshme dhe të përfitojnë nga regjistrimi për një periudhë më të gjatë.

Karakteristikat kryesore

 • Paneli i Kontrollit të mbështjellë me dorë
 • Server i sigurt SSL
 • 24/7/365 Ndihma për klientin
 • 1-Klikoni Instaluesi
 • Integrimi në CloudFlare
 • Skanime automatike të malware
 • Shtytës të ngurtë të shtetit
 • Shell i plotë unix
 • Qasja te skedarët e logave të papërpunuara
 • Qasja e plotë e CGI
 • Depo e përmbysjes
 • Qasja Crontab

Lidhjet e Shpejta

Aktgjykimi i ekspertëve të industrisë në DreamHost

Shërbimet e hostimit hatfarë duhet të thonë ekspertët në lidhje me DreamHost? A ka diçka për të cilën klientët mungojnë? Uditërisht, duket sikur po. Ekspertët vazhdimisht e vlerësojnë DreamHost mjaft lartë. Atëherë pse është kjo?

 • Ata kanë një gamë të opsioneve shumë të përballueshme të pritjes së përbashkët
 • Garanci fantastike e kthimit të parave prej 97 ditësh
 • Hapësirë ​​e pakufizuar dhe gjerësi bande
 • E shkëlqyeshme për njerëzit që kanë mendje të teknologjisë dhe mund të zbehen me cilësimet e tyre

Dhe pikat e tyre të këqija?

 • Shërbim i ngadaltë i klientit

Duket se ekspertët nuk e kanë përjetuar kohën e ndërprerjes që ka ndodhur për shumë klientë të DreamHost, ndoshta sepse vetëm gjatë shqyrtimit të tyre nuk ka ndodhur. Sidoqoftë, për një ekspert, “100% garanci në kohën e duhur” të mbrojtur nga DreamHost u kthyen vetëm 50c për 8 orë kohë të ndërprerjes së faqes në internet.

Duket gjithashtu se ata nuk kanë luajtur në të vërtetë me anën teknike të mirëmbajtjes së serverit me platformën, sepse edhe pse ata raportojnë që platforma është e shkëlqyeshme për këtë, vlerësimet e klientëve shprehen ndryshe.

Shqyrtime të ekspertëve:

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2423650,00.asp
 • http://hostdispatch.com/dreamhost-review-wordpress-hosting-experience/
 • https://premium.wpmudev.org/blog/dreamhost-review/
 • 22 Prill 2016

DreamHost: Shqyrtime dhe ankesa negative të konsumatorit

Ndërsa shumë klientë janë të kënaqur me DreamHost, duket se për ata që hyjnë në çështje, platforma dhe shërbimi ndaj klientit mund të jenë zhgënjyese. Këtu janë arsyet e tyre:

 • Përditësimet e serverit mund të ndodhin gjatë orarit të punës Kjo mund të çojë në nivele më të ngadalta të qasjes për faqet.
 • Deri në 24 orë kohë përgjigjeje për çështje Kjo do të jetë e papranueshme nëse faqet tuaja shkojnë poshtë dhe ju keni nevojë për ato backup shpejt. Ky nuk është një mundësi për bizneset e tregtisë elektronike.
 • Jo një mundësi e mirë për përdoruesit e përparuar Për njerëzit që kuptojnë anën teknologjike të gjërave, DreamHost mund të jetë zhgënjyese dhe joefikase për të punuar me të.
 • Kohët e prapambetjes mund të jenë të tepërta Konsumatorët raportojnë joproduktive të gjata, nganjëherë gjatë disa ditëve.

Shqyrtime Pozitive të Konsumatorit dhe Testimonials në Shërbimet DreamHost

A e peshon më mirë të mirën kur bëhet fjalë për DreamHost? Konsumatorët raportojnë JO. Duket se njerëzit që raportojnë vetëm gjëra të mira janë ata me kërkesa të kufizuara, të cilët janë duke pritur në faqet personale. Ja pse e pëlqejnë DreamHost:

 • Pako të përballueshme DreamHost ofron norma konkurruese që janë tërheqëse për klientët.
 • Mbështetje e besueshme e klientit Epo, e besueshme në atë që ju do të merrni një përgjigje nga DreamHost në 24 orë ose më pak (zakonisht rreth 2-4 orë)

Jo shumë për tu emocionuar këtu, për fat të keq.

Shqyrtime të përdoruesit:

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/dreamhost/#reviews
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/dreamhost/

seriozitet & uptime

DreamHost operon nga dy qendra të të dhënave, secila me 3 megavat furnizim të pandërprerë të furnizimit me energji elektrike. Qendra e tyre qendrore e teknologjisë së lartë, me nofkën “Data Alley Center”, në Virxhinia përfshin 2N + 2 tepricë energjetike të ushqyer nga dy nënstacione të veçanta të shërbimeve dhe linja të dyfishtë uji për ftohje të tepërta.

Ekziston një lidhje e shpejtë në internet 1 GBps dhe gjeneratorët e urgjencës në gatishmëri për sigurinë teknike dhe identifikimin e shumëfaktorëve, zonat e sigurisë me shumë nivele dhe stafin 24 7.

Kompania siguron kopje rezervë plotësisht të automatizuar dhe të rregullt të të dhënave, por vetëm rikthen në pesë ditët e fundit. Ka provizione; p.sh. çdo llogari e DreamHost që përmban më shumë se 4 GB duhet të shkarkohet manualisht përmes kopjes FTP. Konsumatorët mund të kopjojnë me dorë faqet e internetit të tyre dhe të dhënat e llogarisë nga Paneli i tyre i Kontrollit (vetëm një kopje rezervë manuale në muaj).

Sipas kushteve të shërbimit të DreamHost, nëse faqja në internet e një klienti, bazat e të dhënave, emaili, FTP, SSH ose webmail bëhen të papërdorshme si rezultat i dështimit (s) në sistemet DreamHost për arsye të tjera sesa në skenarë si mirëmbajtja e planifikuar ose gabimi i klientit, klientët do të merrni një kredi të barabartë me shërbimin e një dite për çdo orë ndërprerje të shërbimit.

Vlerësimet në hapësirën në internet për DreamHost janë më të favorshme sesa jo edhe pse ekzistojnë disa zona polemike rreth shtypit të vogël të kushteve të shërbimit të DreamHost. Një klient i irrituar u ankua se ata ende po prisnin mbështetje me të gjitha faqet e internetit të tyre për gjashtë orë.

Kjo mund të lidhet lirshëm me faktin se mbështetja telefonike e DreamHost (përveç në rastin e hostimit të Dedikuar) është paguar. Një klient mund të përfshijë një shtesë shtesë me 3 thirrje në paketën që blejnë, por DreamHost nuk bën thirrje dalëse.

Një përdorues tjetër që po përjetonte çështje të vazhdueshme me 500 gabime të serverëve, të biseduar me një nga ekipet mbështetëse të DreamHost, i cili hetoi dhe zbuloi uebfaqen, po përdorte shumë burime, të paparueshme në një mjedis të përbashkët pritës. Përdoruesi u këshillua të përmirësohej në VPS, por nuk donte të paguante koston e rritur.

Nga ana më e ndritshme, një përdorues i entuziazmuar për mënyrën e lehtë dhe të përshtatshme DreamHost u mundësoi atyre të drejtojnë run identitetin e tyre në internet ’, vizionin përfundimtar të baballarëve themelues të DreamHost.

Features & Tools

tiparPërmbledhje
Paneli i kontrollitDreamHost ka një panel kontrolli të pronarit i cili devijon nga standardi i industrisë cPanel në atë që ndihet më shumë si një tryezë tradicionale. Një panel navigimi ju lejon të zgjidhni cilin funksion të administratës dëshironi të kryeni dhe të menaxhoni komponentët e paketës suaj.
Nga paneli i kontrollit mund të ndryshoni planet, të azhurnoni mënyrat e pagesës ose të ndërtoni faqen tuaj të internetit duke përdorur qasjen FTP për të ngarkuar faqet tuaja të bazuara në HTML- / XML. Ju gjithashtu mund të përdorni Panelin e Kontrollit për të instaluar WordPress (dhe aplikacione të tjera dhe shtesa) instaluesin me një klik. Megjithatë, tifozët e cPanel do të duhet të mësojnë disa aftësi të reja navigimi.
Bandwidth dhe Hapësira e diskutKëto burime ofrohen në furnizim të pakufizuar (brenda arsyes) që është ajo që i bën paketat e DreamHost aq tërheqëse. Gjithashtu, sa më shumë klientë të përkushtohen për t’i përdorur ato, aq më shumë çmimi ulet. Kjo do të thotë që një klient nuk ka pse të llogarit para se sa gjerësi bande ose ruajtje do t’ju duhet. (Megjithatë, ekzistojnë disa provizione, kështu që lexoni me kujdes termat dhe kushtet.)
Mbështetje e bazës së të dhënaveTë gjitha bazat e të dhënave MySQL janë mbështetur në baza ditore. Ekziston një mjet në Panelin e Kontrollit për të kopjuar të gjithë llogarinë tuaj me dorë ashtu siç kërkohet. Ekziston gjithashtu një mundësi për të rivendosur bazën e të dhënave tuaja (zakonisht ruhen deri në pesë ditë rezervë).
Domain falasKur regjistroheni, ju merrni një domain falas për aq kohë sa përdorni DreamHost. Zgjatjet përfshijnë .com, .net, .info dhe .org. Ekziston edhe një periudhë 30-ditësh hiri për rinovimin e një emri domain.
Uebfaqet e WordPressFuqitë e WordPress rreth 17% të uebit. DreamHost kujdeset për instalimin dhe azhurnimin e këtij programi popullor të sistemit të menaxhimit të përmbajtjes (CMS). Përdoruesit gëzojnë kopje rezervë automatike të përditshme; email i pakufizuar, transferime mujore të të dhënave dhe ruajtje (30 GB ruajtje SSD); një gamë e temave falas të WordPress; dhe shtojca të pakufizuara. Ju gjithashtu mund të krijoni një sit të pa menaxhuar WordPress nëse preferoni.
Domainet e shumëfishtaNuk ka kufi për sa domen / nën-domen mund të shtoni në llogarinë tuaj DreamHost me Shared, VPS ose host të Dedikuar. Mund të bëhet me lehtësi nga faqja Menaxho Domains në Panelin e Kontrollit.
Rezervime të të dhënaveDreamhost bën kopje rezervë ditore të serverëve të tyre dhe bazave të të dhënave tuaja.
SSD (disqet e ngurta të shtetit):Uebfaqja juaj do të ngarkojë deri në 200 herë më shpejt sesa me HDD-të tradicionale (Disqet e Hard Disk) për shkak të aftësive më të shpejta për hyrje të të dhënave të SDD-ve.
Aplikime në internet:Ju mund të shkruani aplikimet tuaja duke përdorur një larmi gjuhësh të njohura, duke përfshirë PHP5, Perl, Python, Ruby on Rails, etj. Instaluesi me një klik siguron qasje të lehtë në disa aplikacione të Internetit me burim të hapur, të optimizuar për celularë, të cilat përmblidhen me tema dhe shtojcat të cilat tashmë janë të përgjegjshme (gati për celular). DreamHost gjithashtu siguron infrastrukturën për të mbështetur zhvillimin e aplikacionit iOS, Android ose HTML5.
Llogaritë e postës elektronikeAshtu si me ruajtjen dhe gjerësinë e brezit, DreamHost ofron llogari të pakufizuara të postës elektronike.
Karakteristikat e sigurisë:
 • Qasja e Sigurt e Shellit (SSH) ju lejon të menaxhoni serverin tuaj nga distanca (p.sh. rivendosni nga distanca një fjalëkalim).
 • Privatësia e domain-it mbron identitetin tuaj në internet dhe parandalon njerëzit që të spaminojnë biznesin tuaj.
Ndërtues i faqes në internetDreamHost Wiki ju jep udhëzime se si të ndërtoni faqen tuaj të internetit; ai nuk ofron një ndërtues të faqes në internet si i tillë. Sidoqoftë, instalimet me një klik ju lejojnë të krijoni CMS plotësisht funksionale si WordPress, Joomla, Drupal.
Mbrojtësi i Malware dhe SpamMbrojtja ndaj malware dhe spamit parandalon që viruset të hyjnë në llogarinë tuaj të pritjes dhe spam nga hyrja në emailet tuaja.
Zgjidhje eCommerceInstaluesi me një klik përfshin aplikacione të ndryshme dhe shtojca të nevojshme për të trajtuar zgjidhjet e tregtisë elektronike
Mbështetja e gjuhëve programuesePerl, Python, Full Unix Shell, akses i plotë ndaj CGI, Ruby On Rail, etj Statistikat e sitit: Sipas hypestat.com, vetë DreamHost merr rreth 135.772 vizitorë unikë dhe 448.046 (3.30 për vizitorë) faqe shikime në ditë. Rankedshtë renditur në vendin e 7-të në renditjen e Google. Konsumatorët mund të shohin statistikat e vizitorëve të tyre përmes Panelit të Kontrollit.
Karakteristikat dhe mjetet shtesë
 • Mbrojtja WHOIS (f doni të mbani informacionin tuaj të kontaktit privat për një domain, atëherë mund të regjistroheni në shërbimin e WHOIS për mbrojtjen e intimitetit. Ky shërbim zëvendëson informacionin publik që ju ofroni me një identitet anonim anonim në bazën e të dhënave publike WHOIS).
 • Hosting Affiliate.
 • Mund të instaloni aplikacione të ndryshme para-montuara të cilat menjëherë krijojnë një CMS plotësisht funksionale. Në DreamHost këto quhen instalime me një klik dhe përfshijnë WordPress, Joomla, Drupal dhe Concrete5.

planet & Çmimeve

DreamHost krenohet me një garanci 100% në kohë. Disa shifra:

Për Dedicated, VPS dhe host Shared, DreamHost ofron disa plane çmimesh të strukturuara në atë mënyrë që planet afatgjata të jenë më kosto-efektive. Planet mujore të çmimeve u japin klientëve mundësinë të provojnë shërbimin.

Opsionet e përbashkëta të pritjes kanë për qëllim fundin e buxhetit të tregut ndërsa opsionet e dedikuara të serverit kanë për qëllim fundin e lartë të tregut. Pritja e menaxhuar me WordPress është zgjidhja më e mirë për fillestarët që nuk kanë aftësi për ndërtimin e faqes në internet. Asnjë nga opsionet e pritjes nuk ngarkon tarifa për konfigurimin.

Opsione të përkushtuara të serverit (fillon nga 149 dollarë / m): Një server i Dedikuar do të thotë që në thelb të merrni me qira një server, megjithëse me një kufi të dhënash dhe jeni nën kontrollin e plotë të menaxhimit të faqes tuaj. E përkryer për faqet me trafik të vëllimit të lartë, faqet e mëdha të tregtisë elektronike, agjencitë dhe shitësit.

Karakteristikat: Shkallëzueshme nga 8 GB në 64 GB RAM, deri në 2TB ruajtje dhe bandë të pakufizuar, fusha të pakufizuara të programeve, Access Root dhe Shell Access (SSH), Drives të reja opsionale të ngurta të shtetit (SSD), një Panel Kontrolli të bazuar në internet, 100% me kohë garantimi i rrjetit, bazat e të dhënave të pakufizuara të MySQL, teknologjia e tepërt e mbrojtjes së të dhënave me disqe të lira (RAID).

Paketat e serverit virtual virtual (VPS) fillon nga 15 dollarë / m): E përkryer për bizneset, tregtinë elektronike, projektuesit dhe zhvilluesit. Me rritjen e popullaritetit të cloud computing, paketat VPS të bazuara në Linux ju lejojnë të zhvilloni programin tuaj dhe të drejtoni aplikime me vëllim të lartë në mënyrë të pavarur.

Karakteristikat: RAM i shkallëzueshëm deri në 8 GB, nga ruajtja e SSD 30 GB-240 GB, gjerësia e pakufizuar, Paneli i Kontrollit të krijuar me porosi, domenet e pritura të pakufizuara, mbështetje të pakufizuar 24 / shtatë përfshirë bisedën, Ubuntu 12.04 LTS.

Shared web hosting paketa (fillon nga $ 8.95p / m): Këto paketa ju lejojnë të ndajnë një server dhe janë perfekte për blogs, portofole, startups dhe faqet e bazës së të dhënave të shtyrë. Ofron të gjitha mjetet e nevojshme për të drejtuar një sit të tregtisë elektronike, dhe nëse keni një ose shumë site, ju mund t’i strehoni të gjitha nga e njëjta llogari. Sshtë paketa më me kosto efektive nëse nuk keni mend të ndani pasuri të paluajtshme me fqinjët.

Karakteristikat: Të strehuar në Drives të ngurta të shtetit (SSD), një emër domaini të përfshirë, aftësi për të pritur fusha të pakufizuara, ruajtje të pakufizuar dhe gjerësi bandë, garanci për kthimin e parave të 97-të, deri në 100 dollarë të kredisë në Google AdWords të përfshira, MySQL të pakufizuar 5 dDabaza.

Menaxhuar WordPress Hosting (19,95 dollarë / m): Mënyra më e shpejtë dhe më e besueshme për të ekzekutuar faqen ose blogun tuaj të WordPress, Karakteristikat: Të strehuar në një VPS, 30 GB ruajtje të SSD, PHP 5.5 me OPcache & HHVM opsionale, instalime automatike të WordPress dhe azhurnime thelbësore, përdorimi i çdo teme ose shtese të WordPress, RAM automatizimi, adresa emaili të pakufizuara, trafiku i pakufizuar, serverët e izoluar të bazës së të dhënave MySQL, WordPress dhe menaxhimi i panelit të kontrollit DreamHost.

Shtesa shtesë që mund të paguani për:

 • Certificertifikatat SSL (Host Shared, WordPress i Menaxhuar).
 • Adresa IP unike (Ndarja e përbashkët, WordPress i Menaxhuar).
 • Mbështetje Premium (Host Shared, WordPress i Menaxhuar)
 • MySQL VPS, e cila drejton MySQL në një server virtual të izoluar, pa zhurmë nga shërbimet e tjera. (VPS).

DreamHost ofron speciale në periudha të ndryshme të vitit, p.sh. në Ditën e Punës, e cila është një mundësi për të provuar shërbimet e tyre. Ata gjithashtu ofrojnë zbritje për organizatat bamirëse jo-fitimprurëse.

Ndihma për klientët

Ndërsa 24/7 përkrahje është e garantuar – jetojnë chat, callback (paguar, përveç në rastin e opsionit të dedikuar hosting e cila është e lirë), Twitter dhe email – mbështetje telefonike ka hiccups e saj, ndoshta për shkak të dallimeve zonës së kohës.

Por, duke reflektuar nga themeluesit e saj rinorë dhe entuziastë, qasja e tyre e mbështetjes, madje edhe mbështetja e postës elektronike, është personale dhe e paprishur, një ndryshim freskues nga qasja e qendrës së thirrjeve shumë të keqe që shumë njerëz (janë detyruar të) janë mësuar në shekullin XXI.

Konsumatorët flasin për sensin e tyre të humorit dhe gatishmërinë për të kaluar kohë duke ndihmuar klientët të përmirësojnë vendosjen e tyre dhe jo vetëm të rregullojnë problemet ekzistuese. DreamHost ka një Wiki të plotë Ndihmuese dhe një listë të përgjigjeve të FAQs.

Ato gjithashtu ofrojnë udhëzime të dokumentuara hap pas hapi për proceset standarde, si instalimi i WordPress, dhe do t’i përshkojnë klientët përmes operacioneve teknike më pak konvencionale, si SSH.

Ekziston edhe një forum zyrtar diskutimesh. Uebfaqja ka një faqe mbështetëse për të gjitha sa më sipër. Gjithashtu, mjaft njerëz përdorin DreamHost për të krijuar disa forume dhe grupe jozyrtare të DreamHost në internet.

DreamHost ka një faqe të veçantë të statusit, ku njoftohet mirëmbajtja e planifikuar, çdo kohë joproduktive, çështje sigurie, lajme, njoftime të reja dhe çështje të tjera të klientit. Komentet mund të postohen.

Mbështetja mund të kontaktohet përmes Panelit të Kontrollit -> Mbështetje -> Kontaktoni Ndihmën, ose duke përdorur Formularin e Kontaktit në faqen e internetit të kompanisë.

Cicëroj: @DreamHost

telefon: 7147064182

web: http://dreamhost.com/support/

Lehtësinë e përdorimit

Redolent i Google-it të hershëm, DreamHost është me mendje të vetme në fokusin e tij, i cili është të marrë klientët në internet dhe t’i mbajë ata atje, jo t’i ndihmojë ata për të filluar një biznes. Kështu që vjen si pak befasi që DreamHost nuk ofron një çantë ndërtimi në internet.

Sidoqoftë, ajo siguron mjete të ndryshme për të mundësuar kalimin e qetë të faqes së internetit të një përdoruesi në platformën DreamHost, dhe WordPress menaxhoi pritjen. Instalimet me një klik janë në dispozicion për të krijuar plotësisht funksionale CMS WordPress, Joomla, Drupal dhe Concrete5.

Shkurtimi i dizajnit origjinal të DreamHost ishte lehtësia e përdorimit. Paneli i Kontrollit të pronarit të pronarit, megjithëse nuk është standard, ka një ndërfaqe grafike intuitive dhe moderne të përdoruesit, dhe siguron instalimin e një klikacioni të softuerit.

Ajo ishte krijuar për të parë dhe vepruar më shumë si një panel, sesa një panel tradicional administrimi. Përveç CMS një-klikoni instalon, aplikacionet e tjera dhe mjetet, osCommerce Store dhe avancuar Poll, janë në dispozicion në Control Panel.

Ndërsa mbështetja telefonike është një shqetësim për disa përdorues, shumica e entuziazmuar për ndjenjën e humorit dhe gatishmërinë e stafit për të shkuar milje shtesë për t’iu përgjigjur madje, siç shkruajti një përdorues, më themelori i pyetjeve.

Rezervime ditore dhe ruajtje e pakufizuar dhe transferime do të thotë që ju mund të filloni me biznesin tuaj ndërsa faqja juaj në internet funksionon pa probleme dhe në mënyrë transparente në sfond.

Ju jeni duke siguruar gjithashtu se si faqja juaj rritet, ju nuk keni nevojë për të blerë ruajtje shtesë apo bandwidth. E njëjta vlen edhe për të pasur email të pakufizuar dhe auto-përgjigje.

përfundim

DreamHost vjen shumë i rekomanduar. Ndërsa synuar fillimisht në fundin fillestar të tregut, VPS dhe opsionet e dedikuara për pritjen e serverëve të DreamHost janë konkurruese në lidhje me funksionalitetin dhe koston për përfundimin ekspert të tregut.

Tre tiparet kryesore të DreamHost të cilat së bashku e bëjnë atë të dallohet në industri janë:

Politika e garantimit të parave – Nëse anuloni një shërbim të përbashkët të pritjes brenda 97 ditëve të para të regjistrimit tuaj fillestar, do të merrni një rimbursim të plotë (dhe një pro-normë një pas kësaj periudhe). Rimbursimet nuk përfshijnë regjistrimin e emrit të domainit, certifikatën SSL dhe shërbimet e palëve të treta dhe janë të vlefshme vetëm nëse paguhen me kartë krediti ose Google Wallet.

Drives të ngurta të shtetit (SSD) – Për shkak se SSD nuk mbështeten në pjesë lëvizëse ose në disqe tjerrëse, aksesi i të dhënave dhe shpejtësia e caching janë më të shpejta, kështu që faqet e internetit tuaj do të ngarkojnë deri në 200% më shpejt.

Procesverbal reklamimi – DreamHost krenohet me një garanci 100% në kohë. Sipas kompanisë Wiki, shpejtësi të ngadaltë, ku regjistrohen, janë për shkak të lidhjeve të këqija ose kufizime router. Anydo joproduktive është regjistruar në faqen e tyre të statusit në internet edhe pse shifrat nuk janë dhënë.

krahasim

Dreamhost

90

Pritja për lëvizje

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map