Una petita Revisió Taronja 2016


Una Taronja Petita

Visita el lloc web

8.9


Puntuació AWA

Una Taronja Petita

Fundada a Atlanta fa més d’una dècada, Small Orange (ASO) ofereix diversos serveis d’allotjament web per a usuaris i empreses petites. Actualment, la firma té la seu a Austin, Texas, i compta amb una vibrant plantilla de 80 persones. Llegiu la nostra ressenya a Small Orange a continuació.

Pros

 • Garantia de devolució de 90 dies
 • Node.js i Suport de la plataforma de blocs de fantasmes
 • Àmplia gamma de plans d’allotjament
 • Sense despeses ocultes

Contres

 • Millora de les necessitats d’assistència telefònica

Visió general

 • Lloc web: www.asmallorange.com
 • Seu: Atlanta, GA
 • Any fundació: 2003
 • Categories: Web Hosting
 • Serveis: Hosting compartit, VPS, WordPress Management, Cloud Hosting
 • Garantia de devolució de diners: 30 dies

Fundada a Atlanta fa més d’una dècada, Small Orange (ASO) ofereix diversos serveis d’allotjament web per a usuaris i empreses petites. Actualment, la firma té la seu a Austin, Texas, i compta amb una vibrant plantilla de 80 persones.

A Small Orange ofereix diversos servidors dedicats assequibles, servidor privat virtual (VPS) i plans de servidors compartits que atrauran tant els usuaris individuals com les petites empreses. Tot i això, la signatura no té diverses funcions i especificacions que es troben a InMotion Hosting, el servei d’allotjament web d’AWA més destacat.

En una nota positiva, la signatura compta amb els servidors més ràpids entre els proveïdors d’allotjament compartit, de manera que cada vegada que els clients visiten el vostre lloc web, funcionen de manera òptima. Per adaptar el lloc web de negocis més reduït al negoci de més ràpid creixement, ASO proporciona plans a diferents preus adaptats a la cartera.

Amfitrió web honest

Un xicotet taronja és un dels proveïdors d’allotjament web més reputats, ja que sempre ven el que poden oferir principalment. En altres paraules, el vostre lloc web sempre tindrà un funcionament òptim en qualsevol moment tal i com es va prometre, a diferència dels serveis d’allotjament web d’altres empreses sense escrúpols.

Aquesta empresa d’allotjament web no fa supòsits quan es tracta de l’ús del servidor dels seus clients i els recursos que tenen com fan altres empreses d’allotjament. En canvi, asseguren que hi ha recursos adequats per a cada client, fins i tot quan tothom els utilitzava al màxim.

Empresa dedicada a ser verda

A Small Orange es dedica a fer verd fent coincidir el 150% del seu consum d’energia amb certificats d’energia renovable. La signatura també anima el seu personal a treballar des de casa per tal de reduir l’energia. Tot i que tots aquests esforços no tenen relació amb els seus plans d’allotjament web, crea una bona sensació saber que està treballant amb una empresa dedicada a reduir l’ús d’energia i promoure un entorn més ecològic..

Linia inferior

Fàcil d’utilitzar i assequible, A Small Orange és una empresa d’allotjament fiable per a aquells que no necessiten un servidor molt carregat. Tot i així, l’amfitrió web manca d’algunes de les funcions que es troben a la seva competència.

Característiques clau

 • Garantia de temps de vida del 99,9%
 • Servidors d’unitat d’estat sòlid
 • Dominis il·limitats
 • 24/7/365 Atenció al client
 • Comptes de correu electrònic il·limitats
 • Maquinari del servidor de classe empresarial
 • Filtratge de correu brossa i de virus
 • Respostos automàtics
 • Servidors optimitzats per WordPress
 • Còpies de seguretat diàries
 • Creador de llocs web Weebly
 • Directoris protegits amb contrasenya

Links ràpids

Vèdic d’experts en la indústria sobre una petita taronja

Web HostingLes ressenyes dels experts no tenen aquest crit: “El meu lloc web està a la baixa!”, Els agrada, potser ja que simplement han provat el servei durant un temps breu, i no durant un llarg període de temps, com un petit Els clients de Orange tenen.

I què expliquen els experts sobre A Small Orange?

 • Plans barats per començar
 • Fàcil d’utilitzar del tauler de control
 • Ofereix una bona política de reembossament de cancel·lacions
 • No hi ha despeses ocultes, a diferència de moltes altres empreses de hosting
 • Servidors SSD ràpids

I les seves negatives?

 • El seu incident de desembre de 2015 (amb importants temps d’aturada) va ser inexcusable
 • No hi ha suport telefònic per als clients
 • El xat en viu pot ser limitat

Si bé els experts es mostren menys desconcertants sobre Un xicotet taronja, els seus aspectes negatius coincideixen amb el que diuen els clients del servei de hosting. I si no podeu posar algú al servei d’atenció al client ràpidament a la línia quan el vostre lloc web baixi, també us molestareu també.

Opinions i testimonis positius dels consumidors sobre una taronja petita

Per ser sincer, amb un bon funcionament als seus llocs web, és probable que els clients no estiguin engrescant els avantatges reals de A Small Orange. La part més important d’un lloc és que estigui disponible. Però vam esbrinar algunes coses que sembla que els agradés als clients.

 • Hosting ràpid
  Tot i que hi ha interrupcions, quan A Small Orange funciona, funciona bé i ràpid.
 • CPanel fàcil d’utilitzar
  La interfície d’allotjament és fàcil i neta d’utilitzar.

Tot i que hi ha alguns clients que no han tingut cap dificultat amb la plataforma, la majoria es dirigeixen a Internet per queixar-se.

Opinions i reclamacions negatives dels consumidors sobre una taronja petita

Un xicotet taronja ha patit algunes revisions força desagradables dels clients recentment, generalment per les àrees de temps i suport.

 • Lluita per proporcionar el temps de demanda que exigeixen els clients
  Malauradament, els clients (col·lectivament) s’han queixat d’una quantitat inacceptable de temps d’aturada i n’han extès. Sembla que han suprimit totes les queixes de la seva pàgina de Facebook: informació i atenció al client deficients?
 • No hi ha suport telefònic disponible
  Si bé tenen una funció de xat en directe, si voleu posar algú al telèfon, ja no és una opció
 • L’assistència no és tècnicament competent per resoldre problemes ràpidament
  Si bé, el suport pot resoldre fàcilment petits problemes fàcilment, per a preguntes més tècniques, podeu esperar molt de temps mentre intenten trobar la solució per a vostès…
 • Forma part del grup EIG
  Juntament amb Arvixe, HostGator i BlueHost, són essencialment la mateixa empresa i tots els serveis han disminuït.

Fiabilitat & Horaris

A Small Orange té un dels millors temps de resposta del servidor i més ràpids de tots els servidors web que hem estudiat. El temps durant el qual es manté en funcionament el servidor compartit (i el vostre bloc) és el que es coneix com a temps de funcionament mentre que el temps de resposta és la velocitat que triga el servidor a carregar contingut quan un visita el vostre bloc..

Cloud Spectator realitza un seguiment de les estadístiques de temps de funcionament i temps de resposta i ha aplaudit ASO per la velocitat i estabilitat dels seus servidors. ASO té una gran consideració, ja que no garanteix l’emmagatzematge i l’amplada de banda il·limitats. Tanmateix, us permet seleccionar un paquet d’allotjament web en funció del que realment consumeixi el vostre lloc web.

Igual que Arvixe i GoDaddy, ASO proporciona una garantia de temps de vida del 99,9%, el que significa que et pagaran per qualsevol temps d’inactivitat addicional..

Temps de resposta i temps de resposta: 99,9% temps de resposta i 549 ms. Hi és aquí, juntament amb coneguts proveïdors d’allotjament web.

Amb la finalitat de donar un servei d’alta qualitat, aquesta empresa de hosting web té un servei de dos servidors diferents a Michigan, Dearborn, Texas i Dallas. Els dos centres de dades compten amb xarxes de gran rendiment, de gran rendiment.

Els centres de dades consisteixen en una sèrie de funcions de seguretat, incloent-hi accés biomètric i accés a la targeta, comprovacions d’identificació física; vigilància completa de CCTV que es recolza en la gravació digital a l’arxiu; i tècnics d’assistència ininterromputs en el lloc.

Els dos centres de dades utilitzen la detecció de DDoS de Peak Flow Flow Networks Arbor Networks i disposen de xarxes de qualitat gestionades per IP de gran rendiment i de gran rendiment per a IP.

Característiques & Eines

ASO ofereix algunes excel·lents funcions i els paquets d’allotjament inclouen instal·lació automàtica de scripts, un entorn d’allotjament basat en SSD i còpies de seguretat diàries, POP3 il·limitat, MySQL, Subdominis, reenviaments de correu electrònic, Llistes de correu i comptes FTP, que és una oferta que no molts llocs web d’allotjament tenen.

CaracterísticaVisió general
Amplada de banda i espai de discA Small Orange ofereix una amplada de banda i un espai de disc limitat i poden variar segons diversos plans d’allotjament. Tanmateix, sorprèn per a molts, ja que diversos llocs web d’allotjament ofereixen un ample de banda i un espai de disc il·limitats amb tots els seus paquets d’allotjament..

Tot i que, podeu triar entre una varietat de paquets d’allotjament disponibles, heu d’actualitzar a un VPS o un pla d’allotjament dedicat si supereu el límit d’espai de disc, cosa que pot ser bastant frustrant per a poques persones..

Panell de controlASO proporciona a tots els seus clients cPanel (i WHM, si escau) per a Linux, el tauler de control més popular. Tot i així, heu de comprovar el cost d’una llicència abans de registrar-vos, ja que aquesta no està necessàriament lliure dels plans més sòlids. ASO no admet Windows. El tauler de control us permet gestionar diversos aspectes relacionats amb el vostre lloc web des d’una ubicació. Per exemple, podeu instal·lar aplicacions com WordPress o Joomla, supervisar l’amplada de banda i l’emmagatzematge que utilitzeu i posar fitxers nous al lloc web. ASO ofereix algunes funcions excel·lents per a l’accés de còpies de seguretat de cPanel com R1Soft, seguretat SiteLock, instal·lació d’un sol clic Cloudflare, Optimitzador de velocitat de pàgina, selector PHP, així com el seu instal·lador Ghost (mitjançant Softaculous). Amb ASO, una àrea de client activa per a facturació i assistència, ASO us ofereix accés a la seva àmplia base de coneixements i tutorials de vídeo.
Constructor de llocs webEls propietaris de petites empreses tenen una transició fluida de la creació de llocs web a l’allotjament de llocs web amb l’ajuda del creador de webs de petita empresa d’ASO amb el nom de Weebly. Podeu crear un lloc web gratuïtament amb l’eina incorporada i, també, crear tantes pàgines web com vulgueu. Weebly compta amb nombroses plantilles i una eina d’arrossegar i deixar anar que permet crear un lloc web d’aspecte professional ràpid. Podeu estalviar diners mitjançant l’eina integrada a ASO, ja que si feu servir Weebly per separat, cobren pels seus serveis si teniu el vostre domini. ASO proporciona serveis de disseny per un cost únic de 800 o 1100 dòlars d’acord amb la complexitat del vostre lloc web per a aquells que volen que un professional dissenyi el seu lloc web. Utilitzaran WordPress o un altre sistema de gestió de contingut per crear el lloc.
Llocs web de WordPressLògicament, WordPress també és compatible. Des de la secció d’aplicació Softalicious des de CPanel, podeu instal·lar el sistema de gestió de contingut (CMS). Un cop instal·lat, podeu utilitzar WordPress per crear presentacions de diapositives, pàgines, publicacions i altre contingut. WordPress pot sobre un 24% de tota la web, per la qual cosa no és estrany que molts llocs web que allotgen proporcionin plans d’allotjament de WordPress gestionats amb optimització. Malauradament, A Small Orange no ofereix allotjament WP gestionat. Si la vostra petita empresa té un lloc de WordPress que rep trànsit massiu i és fonamental per al negoci, us recomanem que utilitzeu allotjament WP gestionat. Els amfitrions del WP gestionat tenen cura del suport tècnic de WordPress. Per exemple, l’amfitrió realitza actualitzacions de programari WP per a vosaltres, executa el vostre lloc en servidors optimitzats per a WP, proporciona una plataforma per provar els canvis al vostre lloc WP i fer còpies de seguretat diàries. La nostra millor selecció per a hosting WP gestionat és WP Engine.
Aplicacions webA Small Orange ofereix una selecció inigualable d’aplicacions web que personalitzaran el vostre lloc web. Si voleu iniciar un bloc, seleccioneu WordPress o una de les altres aplicacions de blog disponibles i instal·leu-lo amb un clic de botó. Si esteu interessats en obtenir algun programari CMS, voleu un calendari o un fòrum al vostre lloc, o esteu pensant a allotjar alguns jocs en línia, ASO us ha cobert. També hi ha diverses eines destinades precisament als llocs web de comerç electrònic i d’altres destinades a llocs educatius. Podeu crear wikis i eines d’enquesta: les opcions són infinites. Sigui quin sigui el tipus de lloc que pretengueu iniciar, és força evident que ASO proporciona més que algunes aplicacions que podrien augmentar-lo significativament..
Solució de comerç electrònicSi teniu previst oferir productes o serveis, A Small Orange us ha cobert. Aquesta empresa d’allotjament proporciona plans d’allotjament d’empreses basats en Linux (Startup, Small Business i Enterprise) que incorporen una capa de socket de seguretat gratuïta (certificat SSL), la indústria de les targetes de pagament (PCI) i el compliment d’adreces IP dedicades a la protecció de transaccions..
Funcions de seguretatEls plans de hosting inclouen un parell de funcions de seguretat. Fins i tot amb el pla més bàsic, confieu en trobar directoris protegits amb contrasenya, protecció d’enllaços directes / fuga i bloqueig IP inclosos. Per obtenir més seguretat, heu de triar SiteLock (que tindrà un preu de 20 dòlars anuals). SiteLock sol realitzar anàlisis de programari maliciós diari, eliminació automàtica de programari maliciós, control de canvis de fitxers i molt més, segons el paquet d’allotjament escollit.
Adreces de correu electrònic il·limitadesA Small Orange permet als propietaris de llocs web crear un nombre il·limitat d’adreces de correu electrònic associades a cada domini allotjat per ells. Aquesta és una característica valuosa, especialment per a les empreses, ja que a cada membre del personal se li pot assignar el seu correu electrònic personal. Aquesta empresa d’allotjament també permet tenir un correu electrònic regular, que és valuós si algú passa a l’adreça de correu electrònic del vostre domini que no hi és present. Us ajuda a assegurar-vos que rebeu tots els missatges que s’envien al vostre lloc web.
Garantia de devolució de 90 diesÉs un dels més llargs de la indústria, i permet temps per comprovar el servei. Recordeu que els dominis no s’inclouen en aquesta oferta, de manera que es descomptarà el cost del domini normal si es reintegra un cop aprofitat el domini gratuït. Molts de la indústria fan això.
Totalment escalableN’hi ha prou amb actualitzar i rebaixar la nota com vulguis.
Dos mesos gratisTens un domini gratuït i dos mesos d’allotjament gratuït si pagues per un any per endavant
Tot el que queda il·limitatEls comptes, subdominis, llistes de correu electrònic, correus electrònics, reenviaments de correu electrònic i bases de dades il·legals d’FTP són de sèrie.
Còpies de seguretat diàriesÉs molt recomanable que realitzeu còpies de seguretat fora del lloc, tot i que es realitzen còpies de seguretat automàtiques diàries
Rubí sobre carrilsA diferència de molts llocs web d’allotjament que utilitzen un complement cPanel per a Ruby, utilitzen Passenger per al seu Ruby, així, sempre està actualitzat amb l’última Gem instal·lada
Allotjament de blocs fantasmesSón un dels pocs proveïdors d’allotjament compartits que tenen instal·lats Node.js. Així, es pot instal·lar la nova plataforma de blocs de fantasmes..

Plans & Preu

Els plans d’allotjament compartits de Small Orange faciliten la possibilitat de trobar una opció que s’ajusti al vostre pressupost i necessitats. A més, es tracta d’una empresa d’allotjament de confiança que no t’exclou en res, sinó que ofereix allotjament real il·limitat.

A Small Orange separa el seu allotjament en cinc tipus de plans: híbrids / dedicats, VPS al núvol, negocis, distribuïdors i compartits. Aquesta empresa només ofereix allotjament basat en Linux.

Un Orange Small entén què volen els clients. Són francs sobre els preus mensuals dels paquets en lloc de mostrar preus inferiors i anuals a la seva pàgina principal. Un cop us han notificat els seus costos mensuals, ofereixen dos mesos de franc i un domini gratuït si us subscriviu durant tot un any.

Tot i que la idea és la mateixa (signar un contracte per pagar menys), és menys com un càstig quan l’amfitrió té l’avançament per començar els seus preus.

Atenció al client

El servei d’atenció al client és una àrea que deixa caure una petita taronja. És com que només dediquen la major part del temps treballant en tots els altres aspectes del negoci que no han tingut l’oportunitat d’incorporar una atenció permanent al client.

No està clar la mida de l’equip d’assistència tècnica d’A Small Orange, ja que gairebé tot el seu personal treballa des de casa. Aquesta empresa d’allotjament no té personal intern que treballi a l’abast dels seus servidors com altres empreses d’allotjament.

Un parell de clients s’han presentat i afirmen que no han rebut consells ni respostes suficients a algunes de les consultes més tècniques.

L’assistència es proporciona a través de l’entrada i correu electrònic les 24 hores del dia durant tot l’any. Tot i que no hi ha assistència telefònica, es proporciona suport de xat en directe, només els dies laborables. Una vegada més, això és possible perquè no tenen personal propi com altres proveïdors.

Tot i que existeix una atenció al client, ASO desaconsella la gent que utilitzi aquesta eina de suport per obtenir assistència tècnica.

Facilitat d’ús

Tot i que el lloc web està molt ben dissenyat, és senzill d’utilitzar ja que podeu accedir fàcilment a tot des de la pàgina principal. Podeu triar paquets o bé “trobar el vostre pla perfecte” que mostra tots els paquets que s’ofereixen. El lloc web és senzill i increïble i, per tant, no hi ha cap tipus d’imatge i contingut innecessari.

Si us moveu d’un amfitrió web diferent, A Small Orange pot proporcionar una interfície familiar. Com moltes empreses d’allotjament, utilitzen cPanel, una interfície gràfica que facilita les coses pel que fa al procés d’allotjament. També tenen els diccionaris i tutorials més complets i ben escrits que hem vist mai des d’un amfitrió web.

Tot i que la majoria de plans inclouen CPanel, sempre ho heu de comprovar abans de comprar, ja que sembla que alguns plans no inclouen cPanel. CPanel és una excel·lent eina del tauler de control per a principiants i usuaris amb experiència i només facilita la gestió del vostre lloc i l’allotjament sense estrès.

Conclusió

Us encantarà A Small Orange si la velocitat del vostre lloc web és la vostra principal preocupació. Té els temps de resposta i de servei més ràpids del servidor. ASO no garanteix recursos il·limitats, per tant, l’amplada de banda i l’espai del disc del vostre lloc es limiten per evitar la sobrecàrrega. Per això, es pot accedir ràpidament als seus llocs web. ASO disposa d’una àmplia oferta de plans d’allotjament que tenen diversos preus per adaptar-se als vostres desitjos i al vostre pla financer.

L’únic fracàs és que no té el mateix nivell de funcions de seguretat que ofereixen altres host i que no ofereix atenció de trucades 24/4/65. Si us agradaria tenir un accés constant a l’assistència telefònica o executar una empresa de comerç electrònic, us convindrà millor amb un amfitrió com Arvixe o GoDaddy..

Un Orange Small fa que sigui fàcil crear un lloc web adequat per a ús personal o de petita empresa, i també té un preu raonable. Dit això, l’amfitrió web no té funcions (com WordPress, servidors basats en Windows) gestionats per Dreamhost, Arvixe i Liquid Web (la selecció dels editors per a allotjament a nivell empresarial).

Si teniu ambicions reals de llocs web d’alta gamma, aquests són els serveis a utilitzar com a base. Una taronja petita és per a aquells amb necessitats més modestes.

Compareu

Una Taronja Petita

89

InMotion Hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map