Revisió Webnode 2016


Node Web

Visita el lloc web

9.1


Puntuació AWA

Node Web

Webnode és una empresa suïssa que va llançar el 2008 com a creador de llocs web global centrada en la seva activitat "facilitat d’ús, qualitat i atractiu visual." Webnode reclama més de 22.000.000 d’usuaris d’aquest programa interactiu d’arrossegar i deixar anar per crear i llançar llocs web. Descrit com un procés fàcil i ràpid, Webnode ofereix una plataforma relativament senzilla per començar i gestionar un lloc web. Llegiu la nostra ressenya de Webnode a continuació.

Pros

 • Interfície d’usuari fàcil
 • Opció de lloc web gratuïta per a llocs web senzills
 • Disponible codificació HTML / CSS
 • Centenars de plantilles bàsiques per seleccionar-les
 • Imatges i suports inclusius
 • Admet 20 idiomes
 • Bona optimització de la cerca

Contres

 • Plantilles funcionals però no modernes
 • No hi ha opcions de butlletí directe, sinó solucions
 • No és ideal per a blogs avançats
 • Noms de domini amb preu separat
 • Plans de preus difícils d’ordenar

Visió general

 • Lloc web: www.webnode.com
 • Seu: Suïssa
 • Any fundació: 2008
 • Empleats: 90+
 • Llocs construïts: 22.000.000+
 • Categoria: Programari creador de llocs web

La plataforma Webnode és alta per facilitar-ne l’ús, funcions, temps de disseny i llançament (cinc minuts) i velocitat general. Webnode destaca com un popular sistema de gestió de continguts tot en un que suporta més de 20 idiomes. Aquest creador de llocs web té les funcions necessàries per a particulars i petites empreses. Els usuaris de Webnode poden establir un lloc web de forma gratuïta o bé subscriure’s a un dels nou plans de preus únics. A continuació es detallen alguns dels detalls per al Webnode, creador de llocs web:

Per a qui es recomana el nom webn?

El creador de llocs web Webnode es recomana per a professionals de petites empreses, bloggers, propietaris de botigues en línia, estudiants, artistes i altres. Aquest creador de llocs atrau a qualsevol persona amb la necessitat d’un lloc web fàcil i ràpid.

Àrea d’enfocament / especialitats del node Web

Webnode està centrat en la construcció d’un lloc web de selecció fàcil amb moltes funcions. Les especialitats de Webnode estan presents en la interfície fàcil d’arrossegar i deixar anar, plantilles d’intercanvi mòbils intercanviables, una gran varietat de dissenys de llocs web personals i empresarials, algunes codificacions HTML, optimització de so i un impressionant conjunt multilingües..

Especificacions tècniques / limitacions de Webnode

Les especificacions tècniques per a Webnode inclouen un compte gratuït que pot estar en viu en cinc minuts (tot i que realment la majoria dels usuaris trigarien almenys mig dia o més a dissenyar-se). En un compte gratuït o de pagament, els usuaris obtenen opcions de nom de domini, mitjans socials, correu electrònic, blocs, formularis, imatges, estadístiques i la majoria de les funcions estàndard que espereu en un creador de llocs web en línia..

Pel que fa a limitacions, aquest creador de llocs és bo per a aquells que estan bé amb les plantilles funcionals bàsiques sense gaires desafinaments. La plataforma necessita actualitzacions, amb limitacions en dissenys contemporanis. Com a solució de blogs robust, Webnode es troba lleugerament baix.

Hi ha una escalabilitat i una habitació adequades per créixer?

Webnode ofereix alguns plans mensuals de preus basats en complexitats del lloc web. Els propietaris de botigues, els bloggers i altres poden començar petits i avançar en el pla de preus que tingui les funcions que requereixen. Webnode ofereix nou plans de preus de llocs web (inclòs el comerç electrònic bàsic i avançat), més plans per a qualsevol creador de llocs web. Els plans de preus són complexos per descobrir, però deixen espai per al creixement de les empreses

Quina és la política de garantia de MoneyBack?

Només rebrà una garantia de devolució de 15 dies al pla Premium.

Què és la reputació de Webnode?

Webnode té un bon resultat i una bona plataforma de llocs web bàsics i de negocis. Si bé no és altament atractiu per a aquells que busquen modernitat, té una funcionalitat i un munt de clients satisfets. Webnode té un dels millors conjunts en diversos idiomes i utilitza una interfície d’edició d’estil Microsoft simpàtica. És versàtil i mòbil que respon amb diverses opcions de preus. Pot ser de baix cost, però les empreses en evolució hauran de pagar més per obtenir el que necessiten. En general, Webnode té una bona reputació a la indústria.

Per què trieu el Webnode?

Webnode ofereix una plataforma estable amb una funcionalitat raonable per donar suport a la majoria d’estils i requisits del lloc web. Amb l’opció d’un pla de preu gratuït o raonable, està dissenyat per oferir conjunts de funcions per a diversos usuaris. És adequat per a comerç electrònic si no us interessa pagar més, amb una àmplia funció configurada per donar suport a les petites empreses. També és perfecte per a bloggers, artistes i estudiants que no necessiten plantilles contemporànies.

Característiques clau

 • Centenars de plantilles
 • Utilitzeu el vostre propi nom de domini
 • Suport per a tècniques avançades de SEO
 • Integració en mitjans socials
 • Costos d’inici zero
 • Suport en diversos idiomes
 • Còpia de seguretat i recuperació
 • Personalització del peu de pàgina
 • Política de reembossament de 15 dies
 • Creador de botigues en línia
 • De 2 GB a Amplada de banda il·limitada
 • Integració del fòrum

Veredicte d’experts en la indústria a WebNode

Els creadors de llocs web són molt probables que els experts recomanin WebNode i que tinguin una puntuació superior a la mitjana. Igual que els consumidors, els crítics van mencionar les eines d’atenció al client i de comerç electrònic com els principals defectes del programa. Dit això, podeu pagar més i optar pel paquet dedicat de comerç electrònic. Només heu de saber que els plans habituals de negoci són limitats a l’hora de vendre en línia.

En cas contrari, es considera que el creador de llocs web real. Va obtenir punts per la facilitat d’ús i un editor d’arrossegar i deixar anar de gran qualitat que es troba al capdamunt de la seva classe. Els experts també van quedar impressionats pel nombre i el calibre de les eines de SEO. WebNode es presenta estàndard amb una gran varietat d’eines excel·lents per ajudar a promoure el vostre lloc i el vostre negoci.

En última instància, els experts van anotar WebNode fins i tot superior als usuaris amb una mitjana de 8 a 9 estrelles sobre un total de deu. Segons els crítics, paga la pena revisar WebNode.

 • www.websitetooltester.com/ca/reviews/webnode-review/
 • www.superbwebsitebuilders.com/webnode-review/

Opinions i testimonis positius dels consumidors a WebNode

Els clients satisfets generalment esmenten aquestes tres àrees:

 • Preu Sí, podeu crear gratuïtament un lloc web professional i atractiu. Els paquets actualitzats ofereixen més opcions de tema, però la versió gratuïta és suficient per començar.
 • Facilitat d’ús. Per als principiants, la interfície senzilla és fàcil de navegar i molt eficient. Tan aviat com configureu la informació del vostre compte, podreu començar a crear el vostre lloc web.
 • Característiques. WebNode proporciona eines de SEO que us ajudaran a comercialitzar el vostre lloc web. També inclou grans funcions de blogs, integració de xarxes socials i estadístiques de llocs.

Les puntuacions dels clients eren una mica inconsistents a l’hora de classificar WebNode, però no hem trobat res per sota de 7 en una revisió de 10 estrelles. De fet, moltes puntuacions eren molt més altes.

Opinions i queixes negatives del consumidor a WebNode

Alguns consumidors han tingut problemes per accedir al seu lloc web un cop signats. Tant si hi ha algun problema amb el domini com si no es pot iniciar la sessió al seu compte d’administrador, hi ha suficients mencions d’aquest tipus de problemes per aixecar la cella. No serveix per res que aquests desafiaments quedin en gran mesura desatacats pel servei al client. Altres consumidors també van denunciar tenir problemes per cancel·lar el seu compte un cop van decidir que el WebNode simplement no era per ells.

També heu de ser conscients que WebNode inclou eines de comerç electrònic limitades. Els consumidors semblen sorpresos i decebuts que el programa no fos més amèntic. Per aquells que volen convertir el seu lloc web de negoci en una botiga en línia, hi ha millors opcions amb eines de comerç electrònic més estàndard per ajudar a vendre productes.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webnode.com

Disseny & Personalització

Les opcions de disseny i personalització es refereixen generalment al grau en què els usuaris poden modificar les plantilles i personalitzar estils, colors i col·locació. Webnode ofereix una varietat de opcions de disseny i personalització que són prou fàcils de gestionar.

CaracterísticaVisió general
Plantilles de nodes webHi ha moltes plantilles de negocis personals i d’empresa mòbils per triar, juntament amb opcions de disseny de quatre pàgines i un editor CSS per a l’edició de backend si es vol. Els usuaris poden canviar d’opinió i seleccionar una plantilla diferent després de les dades emmagatzemades. Les plantilles es descriuen com una mica obsoletes, però podeu obtenir creativitat i modificar la configuració predeterminada de molts elements.
 • Varietat i qualitat de les plantilles i paleta de colors. Hi ha “centenars” de plantilles en diverses categories per seleccionar-les. Les plantilles tenen codis de color, de manera que podeu trobar els colors que coincideixen amb el logotip del vostre negoci, etc. Els estils de tipus de lletra per defecte estan datats, però podeu modificar-los i Webnode ha indicat que es modernitzaran properament..

Plantilles preseleccionades i creació de lloc web des de Scratch. Webnode és un programa propi que es basa en les plantilles dissenyades prèviament i l’addició de codi HTML / CSS per a aquells que ho necessitin. Per a disseny i desenvolupament de llocs web a escala completa, voldreu cercar en línia les empreses que ofereixen aquest tipus de serveis, però espereu pagar molt més.

Constructor de llocs webLa interfície de disseny del lloc web és el que fa que Webnode sigui un dels preferits. Ofereix un panell de control d’estil de Microsoft fàcil d’utilitzar i ofereix als usuaris moltes funcions per triar. Podeu canviar d’opinió sobre la plantilla i els diferents dissenys per a cada pàgina del lloc web. Les eines d’ajuda estan disponibles per a aquesta plataforma de disseny.
Personalització de l’estil de pàgina`Quan podeu personalitzar i personalitzar el vostre lloc web més enllà de la plantilla bàsica, es coneix com a personalització de l’estil de pàgina. Node Web és mitjà en la seva classe per personalitzar l’estil de pàgina.

 • Les opcions de disseny per personalitzar. Webnode proporciona als usuaris una bona quantitat de control per a la personalització. Hi ha quatre dissenys diferents per triar per a les vostres pàgines i podeu canviar la plantilla a voluntat. A les plantilles hi ha desenes d’esquemes de colors.
 • La llibertat de moure, redimensionar i editar contingut. Webnode permet l’edició sense estrès en un tauler de control interactiu. Editeu, moveu, redimensioneu o elimineu contingut o elements ràpidament.
 • Hi ha accés al codi HTML / CSS? Una característica molt desitjada per als usuaris tècnics, Webnode ofereix un editor CSS per a algunes codificacions de backend.
 • Interfície d’usuari d’edició visual. Als usuaris els agrada la capacitat d’edició visual de Webnode. És relativament senzill afegir widgets, i hi ha un nombre que triar. Hi pot haver algunes restriccions d’ubicació quan les afegiu a una pàgina

En general, els usuaris de Webnode estan satisfets amb les opcions de personalització, mentre que hi ha alguns conjunts d’estils incorporats a les plantilles. Tingueu en compte que les plantilles que ofereixen són molt funcionals i no sobre estètica, però podeu personalitzar-les per superar-les.

Navegació per llocsLes plantilles de webnodes ofereixen almenys sis nivells de navegació, molt per a qualsevol lloc web. La disposició de navegació es basa en la plantilla que trieu, possibilita una mica de personalització. Espereu també una navegació mòbil sensible.
Gestió de contingutA causa de l’estructura de plantilles de Webnode, la gestió del contingut és racionalitzada i intuïtiva. Es pot canviar la plantilla amb poca neteja. Webnode proporciona un accés d’usuari segur al seu lloc web i els canvis es carreguen a l’instant.
Fotos i GaleriesWebnode està equipat amb una galeria fotogràfica i podeu fer que la galeria mostri els vostres productes. La galeria de fotos us permet paginar les vostres fotos, editar la mida de les miniatures i afegir descripcions.
Edifici de llocs mòbilsL’edifici de llocs mòbils està integrat en les plantilles de Webnode, de manera que vosaltres i els vostres clients podreu visualitzar i navegar fàcilment des d’un dispositiu mòbil. eCommerce també és compatible amb una plataforma mòbil.
Integració de la compartició socialLes icones de mitjans socials es poden inserir als llocs web de Webnode per a la seva integració amb plataformes de mitjans socials populars com Facebook, Twitter i YouTube.
Serveis de dissenyWebnode, com la majoria de constructors de llocs web de la seva classe, no ofereix serveis de disseny de llocs web gestionats. És un creador de llocs de tipus propi. Busqueu un dissenyador de llocs web en línia si necessiteu serveis de disseny i desenvolupament complets, a un preu excel·lent.

Característiques & Eines

Webnode té un conjunt de funcions robust per allotjar propietaris de botigues petites, bloggers i altres que desitgin mostrar o vendre els seus productes i serveis. Webnode té una de les millors reputacions de funcions entre els seus competidors. A continuació es mostren alguns detalls.

CaracterísticaVisió general
Configuració del codi webWebnode us permet mirar centenars de plantilles de resposta en cada categoria empresarial o personal abans de registrar-vos. Si voleu, podeu triar un compte gratuït i actualitzar-lo al pla que necessiteu més endavant. La configuració és fàcil i Webnode us porta mitjançant un procés en línia per dissenyar el vostre lloc web.
Disseny webLes plantilles de Webnode ofereixen centenars d’idees fantàstiques per pensar-vos. Un cop us registreu amb un nom per al vostre lloc web, una adreça de correu electrònic i una nova contrasenya, inicieu el procés de disseny web. Seleccioneu un disseny, afegiu text i arrossegueu els elements que necessiteu a les vostres pàgines. Afegiu codi HTML / CSS si cal.
Profunditat de la navegacióWebnode ofereix almenys sis nivells de navegació per llocs web, cosa que és més que suficient per a qualsevol lloc web personal o empresarial.
Ginys i aplicacionsTot i que no es menciona cap botiga d’aplicacions, Webnode és compatible amb algunes aplicacions i, a més, es pot codificar en HTML. Hi ha nombrosos widgets per arrossegar i deixar anar (o el codi) a les pàgines del vostre lloc web.
MonetitzacióWebnode ofereix la integració de Google AdSense, però s’ha de codificar en una secció concreta. Els propietaris de botigues poden inserir les opcions de pagament estàndard incloses PayPal.
Estadístiques de visitantsLes eines d’estadístiques de visitants internes són útils i els usuaris poden afegir Google Analytics.
Foto, vídeo i àudioWebnode té un conjunt d’eines multimèdia que s’adapta a qualsevol propietari del lloc web, inclosa una galeria d’imatges, l’opció de vídeos i fitxers d’àudio, entre d’altres.
BlocsL’opció de blocs de Webnode és per a bloggers casuals i no per a bloggers seriosos. Hi ha algunes limitacions amb comentaris i respostes, però Disqus és un complement que us pot ajudar.
Google MapsWebnode us permet inserir ràpidament Google Maps i Bing Maps.
Editor HTMLUn dels actius de Webnode és la possibilitat d’afegir i editar codi de lloc HTML / CSS, que es pot fer en un editor CSS.
Integració en mitjans socials
Formulari i enquestesSeleccioneu formularis de Wufoo, integracions de Survio i fitxers Box.net entre d’altres per a formularis, opcions de votació i enquestes.
Espai d’emmagatzematgeEls subscriptors reben de 300 MB a emmagatzematge il·limitat juntament amb 3 GB a ample de banda il·limitat, segons el pla que seleccioneu.
Eina del butlletíSi bé no hi ha cap eina de butlletí, els usuaris poden integrar-se amb Mailchimp, Aweber i altres. Els comptes de correu electrònic exclusius de Webnode donaran suport a aquesta activitat.
Suport al fòrumWebnode no admet oficialment fòrums, tot i que els clients poden fer comentaris o preguntes en línia.
Comerç electrònic / botiga en líniaDissenyat per a comerç electrònic, Webnode ofereix la majoria de tots els propietaris de botigues que necessiten. Els subscriptors hauran d’invertir en el pla de preus més alts per obtenir les eines i el suport que necessiten. El pla particular de comerç electrònic és el més sofisticat, tot i que hi ha opcions menys costoses per a plataformes de venda més petites.
Integració passarel·laEls serveis de passarel·la de pagament estan disponibles a Webnode i són relativament senzills per treballar.
SEO amigableWebnode rep quatre estrelles per a SEO des que els títols de pàgines i meta juntament amb les etiquetes ALT d’imatges i els camps d’URL i editables, una especialitat per a Webnode!
Accés limitat al lloc (protecció de contrasenya)Webnode ofereix als usuaris protecció de contrasenya per a la connexió, edició i personalització del compte en línia.
Google® AnalyticsWebnode s’integra amb Google Analytics, sense problemes coneguts.
Seguretat del lloc webWebnode es pren molt seriosament la seguretat dels usuaris i dels clients, com fan la majoria de les empreses en línia. Ofereixen la protecció de contrasenya i de contrasenya necessària tant per als llocs web generals com per als comerços electrònics.
Idiomes múltiplesWebnode admet 20 idiomes, possiblement el més recolzat per qualsevol creador de llocs web. Cinc estrelles per aquesta funció.
Optimització mòbilLes plantilles de Webnode proporcionen una optimització per a mòbils, de manera que usuaris i clients mostren, naveguen i compren amb èxit a la majoria de dispositius mòbils.

Plans & Preu

Webnode ofereix als clients un compte gratuït i alguns plans de preus perplex en tres categories per triar. Segons el nivell d’eines i funcions necessaris per al vostre lloc web, hi ha un pla de preus per a tots. Els noms de domini tenen un preu per separat. La fixació de preus de Webnode no era evident a la pàgina principal, però una cerca de Google a “Preu de preus web” va presentar els plans..

S’ofereixen els plans de preus

Gratuït. Creeu el lloc, gestioneu el contingut i rebeu moltes funcions i una mica de suport.

Llocs web personals

Tots els plans de preus personals del lloc web inclouen una plantilla per a mòbils, capacitat per assignar el vostre nom de domini, protecció de contrasenya, suport premium i un pla de còpia de seguretat i recuperació..

 • Mini. 6,95 dòlars al mes per emmagatzematge de 300 MB, amplada de banda de 3 GB i una bústia.
 • Estàndard. 13,75 dòlars al mes per emmagatzematge de 1.000 MB, amplada de banda de 20 GB, 20 bústies i la possibilitat de personalitzar el peu de pàgina.
 • Profi. 24,95 dòlars per emmagatzematge de 4,000 MB, amplada de banda il·limitada, 100 bústies, diversos idiomes i una versió fora de la pàgina web.

Webs de negocis

Tots els plans de preus de llocs web d’empresa inclouen una plantilla mòbil, capacitat d’assignar el vostre nom de domini, assistència premium i notícies i articles.

 • Mini. 6,95 dòlars al mes per emmagatzematge de 500 MB, amplada de banda de 3 GB i tres bústies.
 • Estàndard. 13,75 dòlars / mes per emmagatzematge de 2.000 MB, amplada de banda de 10 GB, 20 bústies, notícies i articles, crear llistes, diversos idiomes, la possibilitat de personalitzar el peu de pàgina i la protecció de contrasenya..
 • Profi. 24,95 dòlars per emmagatzematge de 5.000 MB, amplada de banda il·limitada, 100 bústies, notícies i articles, crear llistes, diversos idiomes, la possibilitat de personalitzar el peu de pàgina, la protecció de contrasenya i una versió fora de línia del lloc web..

Llocs web de comerç electrònic

Tots els plans de preus del lloc web de comerç electrònic inclouen una plantilla mòbil, una targeta de crèdit, la possibilitat d’assignar el vostre nom de domini, l’assistència premium i un pla de còpia de seguretat i recuperació..

 • Mini. 9,95 dòlars al mes per emmagatzematge de 300 MB, amplada de banda de 3 GB, una bústia i 100 productes.
 • Estàndard. 24,95 dòlars / mes per emmagatzematge de 1.000 MB, amplada de banda de 20 GB, 20 bústies, 1.000 productes, estadístiques de negoci detallades, variacions de productes, la capacitat de personalitzar el peu de pàgina, el feed de productes i la capacitat d’importar / exportar productes.
 • Profi. 49,95 dòlars per emmagatzematge de 4.000 MB, amplada de banda il·limitada, 100 bústies, productes il·limitats, estadístiques de negoci detallades, variacions de productes, capacitat de personalitzar el peu de pàgina, feed de producte, capacitat d’importar / exportar productes, protecció de contrasenya i una versió fora de línia del lloc web..

Webnode ofereix preus competitius un cop esbrini exactament la configuració que necessiteu per al vostre lloc web personal o d’empresa.

Considereu els factors següents sobre la fixació de preus:

 • Ofereix un pla gratuït? Sí, qualsevol pot configurar i continuar utilitzant un compte gratuït per a un lloc web bàsic. Espereu subscriure-vos a un compte de pagament de solucions de comerç electrònic.
 • Hi ha cap període de prova o cal que s’adhereixin targetes de crèdit? Podeu configurar un compte per al servei gratuït o subscriure-us amb una targeta de crèdit o amb PayPal. Hi ha una prova gratuïta de 15 dies només per al pla Premium.
 • Què tan assequibles són els paquets premium que els competidors? Webnode ofereix alguns plans de preus adequats, però el nom de domini té un preu per separat. El preu és competitiu per a les necessitats de petites empreses o comerç electrònic. Per a totes les funcions de comerç electrònic, és superior a algunes, però obtindreu el que necessiteu per vendre.
 • Podeu dissenyar pàgines web professionals utilitzant només la versió gratuïta? Sí, podeu desenvolupar un lloc web professional de forma gratuïta i conservar-lo gratuïtament.

Es realitza el pagament mensualment / anualment? S’ofereix un pla de pagament mensual.

Atenció al client

Els serveis d’assistència al client de Webnode són semblants a la majoria de constructors de llocs web per a tu mateix. El suport en línia és bo. L’assistència telefònica i de correu electrònic són una mica limitades, però hi ha un fòrum de preguntes freqüents i preguntes. S’ofereix cert nivell de suport per a tots els plans de preus.

Facilitat d’ús

Webnode es descriu com un creador de llocs web relativament fàcil per realitzar llocs web de bricolatge. Va ser creat per a usuaris de qualsevol nivell d’habilitat. És fàcil de començar i és senzill de gestionar. Els llocs de comerç electrònic tindran una mica més de planificació i temps per configurar i mantenir.

La simplicitat de la interfície.La interfície de Webnode obté un alt nivell d’edició de taulers de control, interactivitat i facilitat d’ús.

Apte per a principiants / usuaris avançats. Webnode és perfecte tant per a principiants com per a dissenyadors experimentats, incloent la possibilitat de codificar en HTML / CSS. Els principiants com l’edició arrossega i deixa anar mentre els usuaris avançats poden afegir codi.

Manteniu el control sobre el lloc web en tot moment.Els usuaris reben un control complet en un inici de sessió segura a Webnode, dissenyat per a particulars o propietaris de botigues que venen productes i serveis en línia.

Ajuda proporcionada a l’editor. Les opcions d’ajuda i diàleg a l’editor són bones. El suport en directe és limitat i hi ha alguns informes de fitxers d’ajuda que són massa limitats.

Webnode és un creador de llocs web competitiu que és fàcil d’utilitzar i ofereix les funcions per a cada tipus de lloc, amb poques limitacions i un preu una mica competitiu segons les vostres necessitats.

Conclusió

Webnode ocupa el primer lloc en la llista de creadors de llocs web, en particular per als propietaris de botigues, amb 20 idiomes i nou plans de preus. S’especialitzen en diversos públics i ofereixen moltes funcions. Podeu registrar-vos de forma gratuïta o seleccionar entre nou plans de preus segons les vostres necessitats. Webnode té una de les millors ofertes de comerç electrònic. Les opcions de preus són difícils de trobar i també són difícils d’ordenar, però són versàtils.

La interfície de Webnode és excel·lent, amb un tauler de control d’estil de Microsoft per treballar. Un inconvenient són les plantilles desactualitzades que requereixen una mica de personalització per fer-les semblar més modernes a Internet a dia d’avui. De fet, són funcionals. Aquí teniu la línia de fons:

Webnode és un potent creador de llocs web de la seva classe, que admet diversos nivells de comerç electrònic i llocs web personals. Té la funcionalitat, les funcions i els plans de preus per acollir la majoria dels usuaris. Si busqueu funció, és una elecció excel·lent. Pel que fa a l’estètica i el disseny modern, afegir-hi caldrà una mica més d’esforç per part vostra. És possiblement una de les millors opcions sobre funcions i opcions multilingües.

Compareu

Node Web

91

Wix

96

Weebly

95

Espai d’espai

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map