Revisió impactant del 2016


Sorprenentment

Visita el lloc web

9.0


Puntuació AWA

Sorprenentment

Una plataforma relativament nova Strikingly és una aplicació de desenvolupament web en línia i creador de llocs web que fa que es creï un lloc amigable per a mòbils amb una sola pàgina de desplaçament accessible per a aquells sense cap experiència ni coneixement. Llegiu la nostra ressenya sorprenent a continuació.

Visió general

 • Lloc web: www.strikingly.com
 • Seu: Sunnyvale, Califòrnia
 • Any fundació: 2012
 • Categories: Constructor de llocs web
 • Serveis: Programari en núvol de disseny web, allotjament web
 • Prova gratuïta: 14 dies

Strikingly és un modern i modern creador de llocs web que permet als tècnics novells unir llocs elegants d’internet, encara que en format de pàgina única. Curiosament, els usuaris ofereixen llocs web mòbils ràpids per crear i publicar de forma instantània, amb una senzilla interfície d’usuari i dissenys de plantilles.

Per a qui és recomanable?

Curiosament és molt recomanable per a aquells que busquen una forma senzilla de construir un lloc web elegant i senzill, sense habilitats ni coneixements de programació o disseny web. Amb les nombroses plantilles disponibles, és possible configurar fàcilment un lloc web empresarial o personal. Per a aquells que construeixen el seu primer lloc web, Strikingly és molt senzill i no us permetrà deixar de banda els cursos de manera intensa..

Ofereix Strikingly alguna àrea de focus o especialitats?

La força sorprenent és que tot el lloc és senzill i els usuaris poden comprendre les instruccions i configurar el seu lloc fàcilment. No es necessita experiència de codificació ni programació per confeccionar un lloc ràpid de llamps per representar una petita empresa o un individu, completat amb imatges nítides, icones vectorials i tipus de lletra professionals. Combina tot això amb les plantilles carregades prèviament en diversos estils per crear un lloc web en pocs minuts. El concepte és senzill i la realitat és perfecta.

Un altre avantatge és que tots els temes Strikingly són mòbils i es veuen excel·lents en qualsevol dels vostres dispositius.

Quines són les especificacions tècniques o les limitacions?

De manera sorprenent, deixa algunes coses a desitjar. Per exemple, no hi ha cap funcionalitat d’arrossegar i deixar anar com els constructors de llocs web similars i hi ha una personalització limitada. Les plantilles són més que simples directrius amb Strikingly, i és gairebé impossible substituir-les per canviar la mida de les imatges o canviar allà on va el text. Així mateix, és un repte canviar d’un tema a un altre; més aviat, heu de començar de nou.

Una altra limitació que Strikingly té és la incapacitat de manejar el comerç electrònic en qualsevol mesura. Hi ha una funció de “botiga simple” i la possibilitat d’incorporar un botó PayPal, però es tracta.

Strikingly ofereix una escalabilitat adequada i un espai per créixer?

Curiosament, té un pla gratuït que és adequat per a llocs petits que no necessiten molta amplada de banda o personalització, però també ofereix actualitzacions per a llocs més grans. El pla Pro consta d’amplada de banda il·limitada, tres llocs professionals i llocs gratuïts il·limitats, juntament amb URL personalitzades i habilitats de codi HTML i personalitzats incrustats.

Quina és la política de garantia de devolució?

La política permet provar un dels plans premium durant 14 dies. A més, podeu utilitzar el pla gratuït sempre que vulgueu familiaritzar-vos amb la plataforma. Un cop tingueu previst un pla de pagament, només se us compromet pel termini de servei que heu triat; al mes següent un acord de mes a mes o l’any següent amb un contracte anual.

Quina és la seva reputació?

Una revisió ràpida dels serveis de revisió de la reputació del web demostra que Strikingly té una bona reputació entre els usuaris i el públic en general. MyWot diu que és segur per als nens i que és de confiança, i les analítiques de navegació segura de VirusTotal i Google asseguren que el lloc està lliure de virus..

Per què escolliu Strikingly creador de llocs web?

Tot i que Strikingly es limita a les seves opcions de personalització, especialment en el seu pla gratuït, ofereix un excel·lent valor per a propietaris i empreses petites que necessiten construir presència online. És sorprenent afegir contínuament plantilles i funcionalitats addicionals al seu lloc que faciliten la creació d’un lloc que creixerà amb vosaltres o amb la vostra empresa.

Característiques clau

Veredicte per als experts en la indústria

Builder de llocs web Els experts semblen situar-se sorprenentment al bell mig del paquet de creadors de llocs web. Sens dubte té alguna cosa per oferir al públic adequat, però no inclou una àmplia gamma d’eines i funcions robustes com moltes altres opcions del mercat. Potser el més important és que les puntuacions siguin més altes quan es tracti d’experiència de l’usuari. Aquells que busquen un programa senzill i fàcil d’utilitzar portaran ràpidament a Strikingly. No obstant això, els que tenen més experiència de disseny i altes expectatives poden quedar decebuts amb les limitacions del constructor.

El fet que només crei llocs web d’una sola pàgina pot suposar un inconvenient per a alguns, però parla de la simplicitat del programa. Bàsicament, Strikingly no ha rebut puntuacions més altes d’experts perquè hi ha altres opcions que també ofereixen una interfície fàcil d’utilitzar i inclouen més funcions. Sorprenentment és una opció sòlida, però no necessàriament la millor.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/strikingly
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2496919,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/strikingly-review/
 • 20 d’abril de 2016

Opinions i testimonis positius dels consumidors de manera sorprenent

La bona notícia és que Strikingly ofereix un creador de llocs web extremadament senzill i fàcil d’utilitzar. Podeu previsualitzar els llocs complets que s’han creat mitjançant les seves plantilles i tenir una visió real del potencial del vostre lloc. Mitjançant Strikingly, podeu crear un lloc en menys d’una hora. És tan fàcil d’utilitzar. A més, els codificadors amb més experiència podran accedir als editors HTML i CSS.

Els clients també gaudeixen de la flexibilitat del programa. Podeu afegir un bloc i / o convertir el vostre lloc en una botiga de comerç electrònic. Tot i que Strikingly no està destinada a donar suport a les grans empreses, us permetrà ampliar el vostre lloc web i fer una crida a un públic més ampli. Més que res, el programa es descriu com simple, que es tradueix en excel·lent per a principiants.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Revisions negatives dels consumidors i queixes per sorprenent

La majoria de les queixes negatives de Strikingly tenen a veure amb la qualitat del servei al client i l’accessibilitat. És freqüent i potser fins i tot raonable que un constructor de llocs web tingui algunes revisions negatives sobre el servei al client. Tot i així, em va sorprendre veure quins són els clients limitats a l’hora de contactar amb l’assistència. Essencialment, només podeu enviar un correu electrònic i esperar una resposta ràpida. De forma sorprenent, ni tan sols ofereix un número de telèfon per trucar i molt menys una funció de xat en directe. Tot i que hi ha una base de coneixement, sou en gran mesura el vostre problema quan es tracta de solucionar problemes.

A més, els clients es van decebre amb la quantitat de funcions disponibles amb plans més assequibles. Només els plans premium ofereixen un conjunt robust de funcions.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Disseny & Personalització

Les funcions de disseny de llocs web inclouen plantilles personalitzables, botons de promoció de xarxes socials, càrrega de velocitat per a fotos, funcions de presentació de diapositives, tot en un lloc optimitzat automàticament per a mòbils. Per publicar-ho, obtindreu un nom de subdomini gratuït (http://yoursitename.strikingly.com), un estil d’una sola pàgina i funcions de SEO.

CaracterísticaVisió general
Plantilles de lloc webL’elecció d’una plantilla és tan simple com fer clic en un botó amb aquest creador de llocs.

Gratuït: el lloc Strikingly ofereix onze plantilles de llocs web diferents en els tres plans, i cadascuna d’elles és bastant cridanera i ben dissenyada per publicar un lloc web en gairebé poc temps..

Premium: encara millor, els plans Strikingly premium ofereixen centenars de dissenys de plantilles de llocs web per triar quan esteu més familiaritzats amb la plataforma i preparats per actualitzar-lo, o si voleu crear un lloc web únic des del principi..

Totes les plantilles tenen resposta mòbil i inclouen funcions com ara “Feu clic per trucar” perquè un lloc web sigui molt amable per al seu públic. Els llocs web estan optimitzats per a SEO, permetent l’addició senzilla d’etiquetes meta i paraula clau.

Interfície del creador de llocs webLa interfície d’usuari és allà on brilla intensament La interfície d’usuari és tan senzilla i intuïtiva que qualsevol que hagi après a llegir pot confeccionar un lloc d’aspecte fresc només escollint i fent clic a les seves seleccions i després afegint el seu contingut personalitzat.

La interfície fins i tot us permet veure exactament com es veurà el vostre lloc als ordinadors i dispositius mòbils amb uns quants clics ràpids. Si alguna vegada heu dedicat temps a crear un lloc web d’una altra manera, incloses altres plataformes relativament fàcils d’utilitzar com Google Blogger, apreciareu de forma impactant i la seva senzilla interfície d’usuari.

Opcions de personalització de l’estil de pàginaQuan es tracta d’estils de pàgines, el creador de llocs web Strikingly és una mica limitat. Els únics canvis globals reals disponibles són entre colors clars, foscos o diferents. Hi ha molts tipus de lletra amables i professionals disponibles per modificar l’aspecte de les vostres pàgines. Les variacions a la secció de funcions us permetran editar text, però no moure’l ni canviar el color; de la mateixa manera, canviar imatges és senzill, però no podeu canviar-ne el mida o canviar-les a una àrea diferent. Tant el text com les imatges estan configurats a la plantilla i no es poden moure, a diferència de moltes altres plataformes que ofereixen una millor personalització.
Navegació per llocsSorprenentment és un tipus de lloc web molt diferent al que molts de nosaltres estem acostumats. El format és una pàgina de desplaçament única i de forma llarga. Per trobar el que necessiteu, només cal desplaçar-lo cap avall fins trobar-lo a la secció on es troba. Hi ha punts a l’esquerra que es poden col·locar i fer clic per accedir a cada secció d’un ordinador o tauleta; En un telèfon intel·ligent, hi ha una secció de menú a l’esquerra que podeu utilitzar com a alternativa per desplaçar-vos fins a tot el camí. Tot i que això funcionarà força bé per a algunes empreses més petites i per a moltes persones, està limitant-se a les empreses més grans. No seria divertit buscar informació a les pàgines aparentment infinites que es desplacen.
Gestió de contingutEl canvi o l’afegit de contingut a un lloc web Strikingly és força senzill. Podeu canviar el text o les imatges fàcilment a qualsevol de les vostres seccions tan ràpidament com trieu el contingut inicial. També podeu afegir publicacions al blog i altres continguts tan ràpidament.
Fotos i GaleriesL’afegit d’imatges i galeries és senzill i el lloc web facilita fins i tot la presentació de diapositives, encara que es limiten a un sol format. Més encara, afegir vídeos al lloc és tan fàcil com pujar-los al lloc i fer clic per afegir-los a una secció.
Edifici de llocs mòbilsAquí hi ha una altra zona on brilla intensament! La majoria de plataformes i creadors de llocs web requereixen un PC per configurar i publicar.

Els llocs web són sorprenents i tan intuïtius; podeu triar i triar els vostres estils i plantilles, penjar algunes imatges i afegir una mica de text abans d’arribar a publicar i compartir el vostre lloc web fresc i fantàstic que vau crear vosaltres mateixos..

Integració de la compartició socialEls botons de compartició social s’afegeixen als llocs Strikingly mitjançant l’aplicació d’aplicacions, que us permet tenir un Feed Social al vostre lloc web. Afegiu els vostres comptes de xarxes socials i també podeu escriure tweets preferits perquè la gent comparteixi sobre les vostres publicacions i contingut del vostre bloc.
Serveis de dissenyCom que no es menciona els serveis de disseny al lloc web, no crec que se’ls ofereixi, tot i que això és certament una cosa que els usuaris haurien de contactar amb l’equip de Colpista per obtenir orientació i possible assistència..

Alguns dels elements que podeu afegir al vostre lloc web inclouen mapes, vídeos, formularis de contacte i botons de PayPal. Això pot resoldre algunes o totes les vostres necessitats de disseny.

Característiques & Eines

CaracterísticaVisió general
ConfiguracióMés fàcil que qualsevol lloc web que hagueu dissenyat mai o intentat crear.
Disseny webEl disseny està limitat a les plantilles que s’ofereixen i als retocs que podeu fer. Per exemple, podeu triar una plantilla i canviar el seu “estil”, però normalment aquests canvis només comporten canvis en els colors i els tipus de lletra. Els elements queden bloquejats al lloc en els dissenys de la pàgina, de manera que no és possible.
Nom de domini personalitzatEls dominis personalitzats estan disponibles i s’inclouen amb els plans premium. Si ja teniu un domini, el podeu transferir o el podeu adquirir des del tauler de control del lloc web.
Profunditat de la navegacióA primera vista, això podria semblar un problema per a Strikingly. Tot i això, és possible crear diversos llocs de pàgines enllaçant llocs de forma sorprenent entre ells. e
Ginys i aplicacionsLes aplicacions i widgets del lloc són relativament limitades. No trobareu centenars d’aplicacions d’estil plug-in com WordPress.
MonetitzacióActualment, les úniques opcions de monetització disponibles per als usuaris del lloc web de Strikingly són enllaçar amb els afiliats al contingut del vostre bloc.
Estadístiques de visitantsSembla que no hi ha cap aplicació interna que permeti fer el seguiment de visitants mitjançant una aplicació de tercers.
Foto, vídeo i àudioEl creador de llocs web Strikingly facilita la possibilitat de penjar i afegir imatges i vídeos als llocs. Com la majoria de les coses que hi ha a la plataforma, un simple clic o dos ho gestionaran.
BlocHi ha disponible una aplicació de blogs per afegir-la a qualsevol secció d’un lloc web impactant. Una vegada afegida l’aplicació de blog, és molt fàcil afegir contingut al bloc.
Google MapsUn simple clic d’uns quants botons i Voila! Google Maps està incrustat al lloc Strikingly.
Editor HTMLAmb aquesta aplicació, copiar i enganxar codi HTML pot afegir elements únics a un lloc web de Strikingly.
Integració en mitjans socialsLa integració de Facebook, Twitter i Pinterest és un procés d’un sol clic i permet compartir una informació social senzilla.
Formulari i enquestesHi ha disponibles formularis i enquestes integradors, tot i que la personalització d’aquests formularis és limitada.
Espai d’emmagatzematgeL’espai d’emmagatzematge depèn del paquet escollit; el pla gratuït inclou 5 GB, el pla Limited amb 50 GB, i el pla Pro ofereix una amplada de banda il·limitada.
Eina del butlletíIntegra un compte MailChimp i envia butlletins a tots els teus clients i clients potencials.
FòrumRetalleu i enganxeu el codi del fòrum per crear una sensació de comunitat al vostre lloc de manera impactant.
Comerç electrònic / botiga en líniaDe manera impactant, permet la integració de Simple Store perquè els propietaris de llocs web puguin participar en el comerç electrònic als seus llocs.
Integració passarel·laTypeform és l’opció de Strikingly d’ajudar en la integració de la passarel·la, amb la interfície d’arrossegar i deixar anar i creacions intuïtivament naturals.
SEO amigableSi afegiu paraules clau i etiquetes de meta a un lloc meravellós, s’afegeix al seu SEO natural, cosa que la fa augmentar ràpidament en els SERP.
Accés limitat al lloc (protecció de contrasenya)Amb un compte Pro, és possible crear un lloc protegit amb contrasenya per a grups privats o llocs de membres.
Google® AnalyticsSi afegiu Google® Analytics, podeu revisar els visitants i les seves estadístiques. D’on provenen els visitants i quant temps mantenen? GA està disponible per a les publicacions de blocs de Planes limitats i Pro
Seguretat del lloc webSecure Socket Layer (SSL) és la tecnologia estàndard de seguretat en línia, estableix enllaços xifrats entre servidors i navegador<
Tecnologia CDN d’optimització de diversos idiomes per a mòbils:Google Translate gestionarà diversos idiomes; també podeu utilitzar diverses pàgines o simplement introduir els dos idiomes als quadres de text.

Plans & Preu

Curiosament ofereix tres paquets de preus diferents; Gratuït, amb un límit d’amplada de banda de 5 GB i un sub domini impactant, limitat amb 50 GB i Pro amb amplada de banda il·limitada.

Gratuït Els plans sorprenents no aconsegueixen els URL de llocs web personalitzats; vénen amb un subdomini impressionant. Uniu-vos al pla gratuït amb uns quants clics i un correu electrònic per registrar-vos.

Limitat Els plans solen ser adequats per a les petites empreses. Aquest pla té un cost de 8 dòlars mensuals i es factura anualment, de manera que el cost inicial és de 96 $. Per 96 $, el propietari del pla obtindrà una amplada de banda mensual de 50 GB i un nom de domini d’URL gratuït. I el correu electrònic que concorda, juntament amb l’ús complet de totes les eines del Strikingly, creador de llocs web.

Pro El paquet és de 16 dòlars al mes, també facturat anualment, per un cost inicial de 192 dòlars. Amb un ample de banda il·limitat, un correu electrònic i un domini gratuïts, botons d’acció mòbils (feu clic per trucar!), HTML, CSS i Javascript disponibles, no hi ha anuncis i opcions per a l’edició d’imatges i la protecció de contrasenya del lloc web..

El pla gratuït ofereix 5 GB d’espai i el pla PRO permet amplada de banda il·limitada juntament amb correu electrònic i registre de nom de domini gratuït. La plataforma Strikingly permet al lloc web créixer i ampliar les necessitats a un lloc molt més gran i dinàmic mitjançant la personalització amb HTML, Javascript i CSS.

Les dues versions pagades inclouen una prova de 14 dies; és a dir, pagueu i disposeu de 14 dies per comprovar els paquets sense pagar diners si decidiu que ho odieu.

A nom de comparació, llocs similars ofereixen plans premium per a una mica més i una mica menys. Wix ofereix el seu pla premium a partir de 4,45 dòlars, i els llocs Weebly són 3,29 dòlars mensuals per un contracte de dos anys. Squarespace ofereix plans premium per 8 dòlars, i LightCMS comença a partir de 19 dòlars.

Curiosament ofereix avantatges en forma de llocs gratuïts per a la participació de les xarxes socials i les següents, o ajudant-los a afegir seguidors i seguidors.

Atenció al client

Hi ha una secció d’ajuda extensa i preguntes freqüents al lloc web; També hi ha una àrea de bases de coneixement amb una ajuda addicional per a àrees específiques que els usuaris puguin buscar a les seves necessitats particulars. Des de la creació web, el disseny i el format i els problemes tècnics, les respostes a la majoria de preguntes es poden trobar al lloc web Strikingly.

També hi ha un bloc que aborda moltes de les funcions més noves i us ajuda amb qualsevol pregunta o problema recurrent.

També podeu enviar un missatge de correu electrònic a l’equip de suport a la pàgina mitjançant el quadre de missatges del lloc; us promet una resposta al vostre correu electrònic en 24 hores i us permet capturar de pantalla el que està passant per oferir-los una millor idea de com ajudar-vos. No hi ha cap capacitat de xat ni número de telèfon en cap lloc del lloc web.

Facilitat d’ús

Com s’ha apuntat anteriorment, l’ús de Strikingly és aproximadament la forma més senzilla de construir un lloc web. Clics senzills i ràpids, afegint algunes imatges i algun text i el nou lloc es fa.

Aquesta és una plataforma perfecta per a principiants, que podran utilitzar el creador de llocs web fàcilment per crear alguna cosa impressionant sense programar i codificar coneixements. Els usuaris avançats poden trobar el lloc una mica simplista i manca d’opcions de personalització i control.

Curiosament té una funció d’un clic que li permet accedir a pàgines de Linkedin o Facebook i obtenir dades que es poden organitzar en un lloc web que podeu reorganitzar de forma limitada. Afegint galeries fotogràfiques i carteres de treball és senzill i ràpid, ràpid i ràpid!

Conclusió

En general, ens agrada la plataforma Strikingly. Es tracta d’un elegant creador de llocs web que és intuïtiu i ràpid d’utilitzar per crear llocs web senzills. Els principiants recorren tot el procés, amb molt poca marxa d’error a causa de les plantilles estructurades. És cridaner ideal per als principiants a crear belles llocs web, i és realment a prova d’idiotes.

D’altra banda, és decebedor que no hi hagi cap funció arrossegar i deixar anar dins de la plataforma i l’única personalització disponible és la que permet la configuració de la plantilla. Hi ha un nombre limitat de plantilles i opcions de comerç electrònic que poden frustrar els usuaris avançats.

Compareu

Sorprenentment

90

Wix

96

Weebly

95

Espai d’espai

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me