Revisió GoDaddy 2016

Logotip de GoDaddy Web Hosting


GoDaddy

Visita el lloc web

9.2


Puntuació AWA

GoDaddy

GoDaddy és un servei únic per a les vostres necessitats bàsiques de lloc web. Podeu comprar el vostre nom de domini, crear el vostre lloc web i allotjar-lo, tot amb GoDaddy. O podeu fer-ne només un o dos. GoDaddy allotja més de 5 milions de llocs web i gestiona més de 60 milions de noms de domini, convertint-lo en una de les empreses més grans d’aquest tipus. Llegiu la nostra ressenya de GoDaddy a continuació.

Pros

 • Temps de càrrega de pàgina ràpida
 • CPanel fàcil d’utilitzar
 • Assequible
 • Integra bé els productes

Contres

 • Límits base de dades i espai de disc
 • Molt restrictiu a les dades
 • No hi ha assistència de xat en directe

Visió general

 • Lloc web: www.godaddy.com
 • Seu: Scottsdale, AZ
 • Any fundació: 1997
 • Empleats: 4.000+
 • Llocs allotjats: 40.000.000+
 • Categories: Allotjament web, dominis, creador de llocs web, botiga en línia
 • Serveis: Hosting compartit, WordPress Hosting, VPS, Cloud, dedicat
 • Garantia de devolució de diners: 30 dies

GoDaddy és una excel·lent opció per a persones que volen posar en marxa un lloc web sense fer massa esforços o que vulguin acollir el seu lloc ja creat. No obstant això, GoDaddy sobresurt en l’allotjament web per a empreses, tant si utilitzen el lloc web per informar als clients potencials de les seves ofertes comercials fora de línia com si es troben en l’àmbit de comerç electrònic..

Les petites empreses i emprenedors tenen una selecció de paquets d’allotjament web per triar-los i convertir-los.

L’allotjament de WordPress gestionat s’adaptarà a aquells que tinguin o tinguin intenció de crear llocs de WordPress. GoDaddy identifica els seus objectius de negoci principals com a propietaris de petites empreses, amb 5 o menys empleats.

Quines plataformes tècniques hi ha per triar?

GoDaddy ofereix allotjament web de Linux i Windows, i us han preguntat quin voleu fer servir. Afortunadament, hi ha un gràfic de comparació útil que us recorre una breu sèrie de preguntes que us demanen com creeu el vostre lloc i, després, us recomana quin compte d’allotjament heu d’utilitzar..

Per als principiants, la pregunta més important és la darrera que afirma “No tinc ni idea de què vol dir això”, i us indica cap a la direcció d’allotjament web de Linux..

Hi ha marge per créixer?

GoDaddy ofereix espai per créixer tant per a propietaris del lloc web com per a empresaris i petites empreses. Hi ha tres plans d’allotjament de llocs web diferents, cadascun variant pel nombre de llocs web suportats i pel nombre d’adreces de correu electrònic subministrades.

Els propietaris de llocs de WordPress tenen una selecció de quatre plans d’allotjament gestionats que difereixen pel nombre de llocs suportats, l’espai d’emmagatzematge disponible i el nombre màxim de visitants mensuals permesos en el cost del pla..

És possible obtenir un reembossament?

Podeu sol·licitar un reembossament de GoDaddy si no està satisfet amb el servei d’allotjament web. Si us heu registrat al servei de forma intermesa, heu de demanar els vostres diners en un termini de 48 hores després de la compra; els que tenen contractes anuals tenen 45 dies per sol·licitar la devolució. (Passats els 45 dies, només obtindreu un crèdit a la botiga, puntuable per a la resta del vostre contracte.)

En ambdós casos, heu de donar una raó per la qual demaneu la devolució i heu de cancel·lar el contracte abans que GoDaddy emeti el reemborsament..

Quina és la reputació de GoDaddy?

GoDaddy és una de les empreses de serveis web més conegudes. Escriviu “registre de nom de domini” a qualsevol motor de cerca i GoDaddy és una de les entrades principals a afegir. GoDaddy també és famós pels seus anuncis Superbowl. GoDaddy és més conegut pel registre i la renovació del nom de domini i la major part dels seus ingressos provenen d’aquestes fonts.

La reputació de GoDaddy com a proveïdor de serveis és mixta: els experts de la indústria valoren el servei d’allotjament web superior a la mitjana, però els usuaris publiquen històries en línia de males experiències amb els serveis i dificultats de GoDaddy de GoDaddy..

El meu lloc web està garantit el temps de funcionament?

El 99,9% de la capacitat de servei és la garantia per mes de GoDaddy, i això és bastant estàndard per a la indústria d’allotjament web. Però GoDaddy mesura el temps de funcionament i decideix què és el temps d’aturada legítim.

Si GoDaddy no compleix aquesta xifra, tindreu dret a un crèdit del 5% de la quota d’allotjament per al mes que pugueu aplicar a compres futures. Però has de contactar amb GoDaddy i sol·licitar-ho tu mateix.

GoDaddy pot tenir cura del meu bloc de WordPress?

Per a la vostra comoditat de blogs, GoDaddy proporciona allotjament de WordPress gestionat. Això fa que sigui fàcil de crear i executar un lloc de WordPress, que ara s’ha convertit en més que una simple eina per fer blocs.

Si bé és possible crear el vostre propi lloc WordPress i executar-lo en una plataforma regular d’allotjament web, la poca comoditat que GoDaddy tingui cura de la configuració de l’allotjament i de còpies de seguretat regulars fa que aquesta opció valgui la pena tenir en compte. A més, podeu importar fàcilment un lloc de WordPress existent en aquesta opció d’allotjament.

GoDaddy ha guanyat cap premi?

GoDaddy ha guanyat premis a la millor empresa on treballar, especialment a Arizona, el seu estat d’origen. Tot i que és agradable saber que GoDaddy tracta els seus empleats bé, això no significa gaire per a vostè com a client.

GoDaddy també ha guanyat els premis internacionals Stevie del servei d’atenció al client durant els anys 2014 i 2015. El Stevie Award reconeix els serveis d’atenció al client més importants, el centre de contacte i les vendes. No obstant això, els participants es proposen i paguen un preu d’entrada.

Per què he de triar el servei d’allotjament web GoDaddy?

Tres raons per escollir GoDaddy com a servei d’allotjament web són:

 • Conveniencia: per a principiants, és fàcil si podeu registrar el nom del vostre lloc web, crear el vostre lloc i allotjar-lo tot en un sol lloc.
 • Allotjament de WordPress gestionat: això fa que sigui senzill crear i executar el vostre lloc de WordPress; a més, hi ha tones de vídeos i consells per ajudar-vos a fer-ho.
 • Habitació per créixer: si superes els paquets habituals d’allotjament, podeu passar als paquets professionals d’allotjament amb servidors personals virtuals, servidors dedicats i servidors al núvol.

Característiques clau

 • Garantia de temps de vida del 99,9%
 • Nom de domini gratuït
 • Garantia de devolució de diners a 30 dies
 • Monitorització de seguretat 24 hores / 7
 • Protecció DDoS
 • 1-Feu clic a Instal·lacions
 • Còpies de seguretat completes i incrementals
 • Monitorització automàtica de correu electrònic
 • Espai de disc il·limitat de 100 GB
 • Amplada de banda il·limitada
 • 1-Feu clic a Configuració
 • CloudLinux

Links ràpids

Veredicte d’experts en la indústria a GoDaddy

Web HostingEven els experts, que acostumen a ser escèptics amb les grans empreses que fan grans promeses, donen a GoDaddy una qualificació excel·lent. El primer que esmentarà els crítics sobre GoDaddy és el temps de funcionament excel·lent. Els usuaris rarament experimenten problemes tècnics o temps d’inactivitat. Això és una necessitat absoluta per a les empreses. El que és realment especial sobre GoDaddy és que són capaços d’oferir un servei tan superior a un preu excel·lent.

Al contrari d’algunes ressenyes d’usuaris, els experts també donen elogis a GoDaddy quan es tracta d’atenció al client. GoDaddy ofereix suport 24 hores al dia i els crítics van trobar que era fàcil posar-se en contacte amb una persona real i que podien obtenir respostes útils ràpidament a preguntes pressionants.

En última instància, GoDaddy és molt recomanable pels experts. Hi ha marge de millora quan es tracta d’integració i funció de correu electrònic de WordPress, però GoDaddy ajuda a establir l’estàndard per als serveis d’allotjament.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2423429,00.asp

Opinions i testimonis positius del consumidor sobre GoDaddy

Si bé GoDaddy té clarament alguns clients infeliços, encara són el registre més gran del domini mundial i compten amb més de 13 milions de clients que paguen. Basant-se en aquestes estadístiques només no poden ser tan dolentes. La majoria de les queixes contra GoDaddy tenen a veure amb la creació de llocs web i les eines de comerç electrònic, però quan es tracta d’allotjament web, no es pot fer molt millor que GoDaddy. Els usuaris denuncien molt poca estona i una excel·lent seguretat. Des d’una perspectiva tècnica, els usuaris no podrien estar més satisfets amb el rendiment i la fiabilitat dels serveis d’allotjament de GoDaddy.

A més, GoDaddy ofereix un gran valor. Els clients satisfets queden impressionats amb la quantitat de funcions i la qualitat del servei que poden gaudir per només uns dòlars al mes.

Opinions i reclamacions negatives dels consumidors a GoDaddy

GoDaddy és probablement un dels noms més reconeixibles de l’allotjament web, tot i que les seves ressenyes dels consumidors són menys que brillants. Sembla que l’empresa pot estar millor en publicitat que en realitat oferir un servei excel·lent. En general, els usuaris van donar a GoDaddy una mitjana de 3 de cinc estrelles. La gran majoria d’usuaris van adjudicar a GoDaddy les puntuacions més baixes quant a atenció al client. Molts usuaris van denunciar tenir problemes per obtenir un telèfon de representants per telèfon. Els que van presentar els bitllets d’assistència van trobar que van rebre ràpidament una resposta i un reconeixement del seu problema, però que la companyia va trigar molts dies a abordar el problema real. Els clients desgraciats van sentir la sensació que els atraguessin el màrqueting contundent només per trobar que GoDaddy no va complir les seves promeses.

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/go-daddy/

Fiabilitat & Horaris

GoDaddy afirma que tenen un 99,9% de temps garantit, és a dir, el vostre lloc web estarà disponible per a qualsevol persona que vulgui navegar-lo durant un mínim del 99,9% del temps en un determinat mes. Això sona impressionant i, en un context, moltes altres empreses d’allotjament web ofereixen la mateixa garantia.

El que és un 99,9% de temps de vida?

Però, què significa realment aquest 99,9% de temps de vida? Llegint la lletra petita de la garantia, veuràs que els temps d’inactivitat causats pel manteniment programat, les aplicacions de tercers que no funcionen i les coses que afecten només el correu electrònic del lloc web no compten cap al 0,01% d’aturada permesa. Així, el vostre lloc web podria estar disponible per menys del 99,9% del temps i la garantia encara es compliria.

GoDaddy ha assolit el 99,9%??

Tenint en compte tot això, us heu de preguntar si GoDaddy compleix el 99,9% de la puntuació d’activitat. I aquí és on es fa boig. No hi ha informació sobre això al lloc web de GoDaddy, de manera que heu de basar-vos en el bagatge en grups i ressenyes de tercers i en persones que expliquen la seva experiència amb això als fòrums en línia..

Hi ha ressenyes diverses sobre l’horari de GoDaddy. Alguns ho diuen estable, fiable i sòlid rock. Altres es queixen de les moltes vegades en què el seu lloc web no estava disponible. Les xifres de mesurament indiquen que la durada de GoDaddy és de mitjana entre el 98 i el 99,9%, encara que en alguns mesos pot arribar a estar al voltant del 97%.

La velocitat també és important

La velocitat és una altra consideració. No és bo tenir el vostre lloc web disponible les 24 hores del dia, si es necessita carregar per sempre, la gent no hi espera. GoDaddy és alt per la velocitat en proves de mesurament, però les històries dels usuaris es barregen, que van des de històries de velocitat molt lenta fins a persones que estan molt satisfets amb la rapidesa amb què apareix el seu lloc web..

Algunes denúncies mencionen que Google fa servir els seus servidors compartits amb tot tipus de llocs web i redueix el temps de càrrega de tothom.

Si us preocupa la velocitat de càrrega del vostre lloc web, considereu les opcions de servidor privat virtual de GoDaddy, servidor dedicat o servidor de Cloud. Aquests us proporcionen un espai de servidor propi, virtual o físic.

Hi ha una gran varietat de plans amb cadascun d’aquests, que ofereix diverses quantitats de memòria RAM, espai d’emmagatzematge i bonificacions de transferència de dades. Cada pla d’allotjament està disponible en plataformes Linux o Windows, però no inclou correus electrònics

Característiques & Eines

Si trieu el Opció d’allotjament web Linux, accediu i controleu tot a través de les dades personalitzades cPanel.Els elements s’identifiquen amb icones i s’agrupen de forma senzilla: dominis, bases de dades, correu, fitxers, seguretat, etc. També canvieu les vostres preferències aquí.

A la part esquerra del cPanel hi ha gràfics de barres que mostren els llocs del vostre lloc estadístiques. Inclouen informació sobre tot tipus de dades ús, incloses la memòria física, l’espai del disc i la CPU i dades sobre els processos que tingueu.

Aquells que trien l’allotjament web de Windows utilitzen l’estàndard Odin Plesk panell de control. Això ofereix una interfície neta i nítida, amb icones i text, que sembla una pantalla regular de Windows.

El espai de disc i ample de banda se us concedeix que depenen del paquet d’allotjament web on us registreu. Tindreu un import definit o “il·limitat”. Consulteu la secció sobre preus per obtenir una explicació sobre això. A l’allotjament de Linux podeu utilitzar els gràfics de barres esmentats anteriorment per fer un seguiment de quant de cada un que feu servir.

El nombre de comptes de correu electrònic també proporciona una variació segons el pla que seleccioneu.

Hi ha subscripcions anuals (i més llargues) a qualsevol pla d’allotjament web un nom de domini gratuït per la durada del contracte inicial. Una vegada més, el pla que trieu determina quants llocs web podeu executar al pla d’allotjament. I parlant de llocs web, podeu, per descomptat, portar-lo a la vostra pàgina web existent o crear-ne un de nou des de zero mitjançant el creador de llocs web de GoDaddy per una quota mensual addicional.

Si voleu utilitzar WordPress al vostre lloc, GoDaddy us proporciona allotjament de WordPress gestionat. Podeu crear un lloc de WordPress a l’entorn de GoDaddy o portar el vostre WordPress existent amb vosaltres.

Cadascun Allotjament web de Windows El pla proporciona alguns MySQL i MSSQL bases de dades, de 10 i un respectivament amb el pla Economia a un nombre il·limitat de cadascun (encara que amb restriccions de mida d’emmagatzematge) al pla Ultimate. La restauració i recuperació de la base de dades de la base de dades s’inclou a tots els plans d’allotjament de Windows.

Còpies de seguretat i restauracions del lloc són addicionals a tots els plans d’allotjament web. Per un preu mensual, rebeu una còpia de seguretat automàtica diària amb transferència i emmagatzematge de dades xifrades amb una quantitat establerta d’emmagatzematge de dades disponible per als vostres llocs. Hi ha emmagatzematge addicional per un suplement.

Tots els servidors d’allotjament web utilitzen Conductes d’estat sòlid (SSD).

Tant els plans d’allotjament web de Linux com de Windows ho faciliten instal·leu aplicacions amb 1 clic instal·lar. Linux planeja més de 125 aplicacions gratuïtes i l’allotjament de Windows us permet accedir a més de 50 aplicacions gratuïtes. Tot i això, GoDaddy no proporciona una llista de totes les aplicacions gratuïtes que obteniu. Entre els pocs esmentats al lloc web s’inclouen WordPress PHP i Drupal. Tant les opcions d’allotjament com de Linux i Windows també ofereixen la configuració d’un clic per als dominis registrats de GoDaddy.

Si teniu en compte obrir la botiga en línia, us interessarà el de GoDaddy Comerç electrònic opcions. Per obtenir una subscripció mensual, GoDaddy agrupa un lloc web, un servei d’allotjament i un carretó de la compra. Podeu vendre productes il·limitats, oferir els vostres cupons i obrir una botiga a Facebook. GoDaddy utilitza Quick Shopping Cart, el seu programari de compra especialitzat.

GoDaddy elimina el text preocupació pel programari maliciós oferint un complement de seguretat de SiteLock. Per un suplement mensual, els vostres llocs web s’escanegen diàriament i s’elimina automàticament qualsevol programari maliciós trobat.

Hi ha diversos nivells de SiteLock segons si teniu un lloc web personal, d’empresa o de comerç electrònic. Podeu proporcionar tranquil·litat als vostres visitants les dades sensibles que introdueixen als vostres llocs, com ara les contrasenyes i els números de la targeta de crèdit, mitjançant la compra, de nou amb un cost mensual addicional, d’un certificat SSL..

Si teniu en compte obrir la botiga en línia, us interessarà el de GoDaddy Comerç electrònic opcions. Per obtenir una subscripció mensual, GoDaddy agrupa un lloc web, un servei d’allotjament i un carretó de la compra. Podeu vendre productes il·limitats, oferir els vostres cupons i obrir una botiga a Facebook.

Tant els plans d’allotjament web de Linux com de Windows ho faciliten instal·leu aplicacions amb 1 clic instal·lar. Linux planeja més de 125 aplicacions gratuïtes i l’allotjament de Windows us permet accedir a més de 50 aplicacions gratuïtes. Les dues opcions també proporcionen la configuració d’un clic per als dominis registrats de GoDaddy.

Si necessiteu que el vostre lloc web estigui en funcionament les 24 hores del dia, us podeu subscriure al servei Premium DNS de GoDaddy. Per un preu mensual, heu garantit un 99,999% de temps lliure per a llocs web il·limitats. Aquest servei també protegeix els vostres llocs contra els pirates informàtics que us poden atacar, redirigint els vostres visitants a un lloc web maliciós.

Desenvolupadors pràctics que treballen Scripts CGI heu de tenir en compte que només els plans Linux Deluxe i Premium suporten CGI, amb PERL, PHP i Python. El Ruby i el Java ja no són compatibles.

Plans & Preu

Plans d’allotjament Linux

GoDaddy ofereix tres plans Linux per a allotjament web, cadascun dels quals sembla que es troba constantment a la venda, almenys quan es registri inicialment. Més endavant parlarem del preu ja que val la pena una discussió detallada. Ara mateix, aquí teniu els detalls de què obté amb cada pla. Tingueu en compte que amb cada pla rebeu un nom de domini gratuït sempre que us inscriviu com a mínim un any.

El pla d’Economia és essencial i us permet allotjar només un lloc web, que és el que tenen la majoria dels principiants. Obteniu 100 GB d’emmagatzematge i amplada de banda il·limitada (més informació sobre això més endavant) i 100 adreces de correu electrònic. Aquest pla és una bona opció per a principiants; tanmateix, si creieu que prompte sortireu en un sol lloc web, feu un cop d’ull al pla Deluxe.

Amb GoDaddy teniu un lloc web o un número il·limitat, com mostra el següent nivell de pla, el Deluxe. Llocs, emmagatzematge i amplada de banda il·limitats donen espai per créixer a l’igual que les 500 adreces de correu electrònic.

Les empreses estaran interessades en el pla Ultimate, també amb emmagatzematge, amplada de banda i llocs web il·limitats. Les adreces de correu electrònic gratuïtes són ara a 1.000 i obteniu el doble de potència de processament i memòria.

El DNS Premium garanteix que el vostre lloc web està segur i sempre en línia i que el paquet Ultimate també inclou un certificat SSL d’un any (però amb algunes restriccions.)

Els plans de Windows són similars

Els plans d’allotjament web de Windows són similars, però inclouen bases de dades SQL i MSSQL en nombres variats depenent del pla i també permeten usuaris FTP. El nom de domini gratuït amb una subscripció de dotze mesos o més també s’aplica aquí,

La lletra petita sobre “il·limitada”.

Abans d’arribar als preus, una paraula sobre l’amplada de banda i l’emmagatzematge il·limitats. GoDaddy no deixa de dir que el límit il·limitat és il·limitat sempre que compleixi el seu acord d’allotjament. Si reduïu l’amplada de banda o l’emmagatzematge i comença a suposar una amenaça per al funcionament dels servidors de GoDaddy, us ho notificaran per correu electrònic; ja hauràs d’actualitzar a un tipus de servidor diferent o reduir-ne l’ús. Per ser justos, tots els serveis d’allotjament web tenen aquesta disposició en termes d’ús.

Ara a la fixació de preus

GoDaddy ofereix un preu introductori especial per al primer termini d’allotjament web al qual us subscriviu; després d’això, el preu regular entra. L’elecció del termini és de tres mesos a 36 mesos per al pla d’Economia i d’un mes a 36 mesos per als altres dos plans..

Així doncs, si us registreu durant tres mesos al preu d’introducció, el càrrec que es farà se li cobrarà al preu normal dels tres mesos següents, sigui quin sigui el moment de la renovació. El cost per mes disminueix amb més temps es va inscriure.

Si s’obté el preu regular, també es manté si heu rebut un domini gratuït amb un termini de 12 o més mesos. El domini gratuït només és per al període inicial i se li cobrarà la taxa de renovació anual del domini actual al final del primer termini de compra d’allotjament web.

Els extres que podeu comprar inclouen còpia de seguretat i restauració del lloc, protecció SiteLock per escanejar els vostres llocs cada dia contra programari maliciós i certificació SSL estàndard per protegir dades sensibles, com ara contrasenyes.

Pla d’allotjament de WordPress gestionat

Si teniu pensat allotjar un lloc de WordPress, podeu triar quatre plans d’allotjament de WordPress gestionats. Aquests, de nou, vénen amb un preu introductori que passa al preu complet després del període inicial, i teniu la possibilitat de triar entre un mes i 36 mesos.

Els plans varien entre 1 i cinc llocs web, la quantitat d’emmagatzematge (que s’ha d’escampar entre tots els vostres llocs web) i el nombre de visitants mensuals permesos. El Pla bàsic és un bon pla d’inici per a blocs i llocs web personals, permetent un lloc i 25.000 visitants al mes.

Els altres tres plans estan més orientats a empreses amb un assistent SEO integrat, amb 100.000 visites mensuals ascendents i un lloc de posada en escena d’un clic..

Tots els plans de WordPress gestionats inclouen l’accés a temes i complements gratuïts, còpies de seguretat diàries gratuïtes i restauració d’un clic, i guies interactives de WordPress i vídeos de formació.

Canviar el pla

Amb GoDaddy, un cop us hagueu registrat en un pla concret, podeu fer canvis a la durada del pla o actualitzar-lo a un altre pla abans que finalitzi el terme original. Tot i això, el cost complet del pla que canvieu per iniciar-ho, no rebeu el preu promocional dues vegades.

Atenció al client

GoDaddy ha suprimit el servei de venda de bitllets i de correu electrònic per als clients dels EUA a finals d’abril de 2014. Això us permet l’opció de trucar-los o utilitzar la seva instal·lació de xat en viu si necessiteu ajuda i voleu tenir contacte directe amb una persona..

L’assistència telefònica i de xat estan disponibles les 24 hores del dia. Assistència telefònica i de xat estan disponibles les 24 hores del dia. Tot el personal d’assistència es troba a Arizona i Iowa, Estats Units.

Contactar amb l’equip d’assistència

A la part superior dreta de cada pantalla del lloc web de GoDaddy hi ha un número de telèfon que ofereix atenció telefònica 24 hores.

A la part inferior de la pantalla principal d’ajuda hi ha un botó etiquetat “Xateja amb nosaltres!”, Que permet parlar amb una persona en directe. A més, periòdicament al voltant del lloc web, especialment quan accediu a les pàgines de vendes, apareix la finestra de xat per animar-vos a parlar amb una persona de suport..

La funció de xat us informa quan hi ha un gran nombre d’usuaris i us proporciona un número de telèfon per demanar ajuda immediata.

La qualitat dels consells que es donen a través d’aquests dos mitjans és generalment elevada, tot i que, com sempre, hi ha queixes de persones que han rebut informació inexacta, incompleta o totalment errònia.

El tipus de consultes que semblen respondre amb èxit són relativament simples i senzilles; problemes complexos, com ara que el lloc d’una persona es trobava a la baixa amb els visitants que reben un missatge “Lloc web no disponible” no són adequats per respondre’s en temps real al telèfon, i molt menys en un xat en directe.

Bases de coneixement

La secció d’ajuda del lloc web de GoDaddy ofereix articles sobre allotjament i Linux. A continuació, es detallen diversos detalls sobre com començar, correu electrònic, configuració d’aplicacions, gestió de fitxers i resolució de problemes i seguretat. Hi ha una funció de cerca a la base de coneixement.

GoDaddy ofereix tutorials de vídeo al seu lloc web per als usuaris de WordPress. En cas contrari, alguns tutorials de vídeo breus sobre altres temes estan disponibles a YouTube.

Haureu de fer cerques a GoDaddy i a les pàgines a través de les publicacions i anuncis dels clients, però hi ha informació útil. No rebutgeu els vídeos proporcionats pels usuaris de GoDaddy; es tracta de persones que han estat allà i han fet que funcioni i que estan disposats a explicar-vos com.

No hi ha cap fòrum d’assistència, encara que GoDaddy us ofereix un espai per deixar suggeriments per millorar els seus productes i serveis.

Facilitat d’ús

Hi ha cPanel per als usuaris de Linux

El vostre primer indici que GoDaddy ha dissenyat la seva pròpia versió de l’estàndard de la indústria cPanel és l’esquema de colors personalitzat per adaptar-se a l’aspecte i aspecte GoDaddy..

El cPanel de GoDaddy està net i ben preparat, facilitant la navegació per trobar el que necessiteu. Les icones personalitzades del cPanel tenen sentit i s’ajusten a l’estil del lloc de GoDaddy en general.

Comprant allotjament web

És fàcil comprar allotjament web de GoDaddy: només cal fer clic a la pestanya Hosting del menú de la part superior de la pàgina principal i seleccionar l’allotjament que us interessa. La pantalla predeterminada que veieu mostra els plans d’allotjament de Linux que la majoria de la gent compra. . A partir d’aleshores, es tracta d’escollir el vostre pla, la durada de la subscripció, qualsevol complement de seguretat, introduint el vostre nom de domini gratuït, evitant tots els altres articles que es posin a l’altura i donant els detalls de la targeta de crèdit..

La gent ha advertit que és important comprovar la cistella de la compra abans de pagar, ja que de vegades hi han aparegut articles que no s’han ordenat.

Gestió del vostre espai web

Tant el cPanel per als usuaris que allotgen Linux com el quadre de control Plesk per als usuaris que allotgen Windows tenen una interfície neta i es basa en la icona.

Els usuaris informen que és fàcil d’utilitzar i de navegar. Els gràfics de barres del Linux cPanel descriuen clarament la quantitat de recursos que s’utilitzen i el gestor de fitxers, administrador de dominis i gestor de fitxers faciliten el control de la vostra presència web..

Crear o ampliar el vostre lloc web

El Web Builder de GoDaddy és un creador de llocs web relativament bàsic que proporciona les eines per crear un lloc web útil per a aquells que no necessàriament estan inclinats tècnicament.

La instal·lació amb un clic de les aplicacions web gratuïtes és un punt més que fa que l’ampliació de la funcionalitat del vostre lloc sigui de forma senzilla

Conclusió

GoDaddy és un fort competidor en el camp d’allotjament web. Els seus plans i serveis es troben enmig del paquet: no els hi apassiona res, però ofereixen allò que necessita el constructor de llocs web principiants i el propietari de petites empreses i és a qui comercialitza GoDaddy..

Podeu introduir el vostre propi lloc web o crear-ne un de nou mitjançant l’eina Builder de llocs web o l’opció WordPress. El temps de funcionament de GoDaddy és constant i fiable.

A banda de la quota d’allotjament web, la resta té una tarifa addicional, mensual o d’una altra manera, i el lloc de GoDaddy és força contundent està intentant aconseguir comprar complements o actualitzar-los..

El servei d’allotjament web de GoDaddy obté revisions diverses; hi ha ressenyes expertes sobre un registre de temps alts, però, d’altra banda, els usuaris denuncien una gran inactitud i molts problemes de “lloc web no disponibles”..

El servei d’atenció al client és una altra consideració: només podeu telefonar o utilitzar el xat en viu per interactuar amb l’equip d’atenció al client. Els usuaris denuncien que el temps de resposta d’aquests canals de suport sol ser bastant ràpid, tot i que el contingut d’algunes respostes no sempre ha estat exacte.

Consulteu GoDaddy per al vostre lloc web personal o de petita empresa, però tingueu en compte que és una empresa gran i és possible que les vostres relacions amb ells no sempre siguin correctes.

Compareu

GoDaddy

92

InMotion Hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me