Revisió del fabricant de llocs web de GoDaddy 2016


Creador de llocs web GoDaddy

Visita el lloc web

9.1


Puntuació AWA

Creador de llocs web GoDaddy

Amb l’eslògan "No hi ha habilitats? No hi ha temps? No hi ha cap problema?," Website Builder i GoDaddySites.com s’orienten als planificadors de noces, fotògrafs autònoms, petites empreses d’advocats i qualsevol altra persona que vulgui fer el seu lloc web sense haver de contractar un programador. Llegiu a continuació la nostra ressenya del creador de llocs web de GoDaddy.

Pros

 • Temes de disseny professional
 • Interfície molt fàcil d’utilitzar
 • Preu i plans assequibles
 • Creeu una còpia de seguretat de temps
 • Assistència telefònica, de xat i de correu electrònic les 24 hores del dia

Contres

 • El pla d’entrada s’inclou amb el lloc mòbil
 • Les funcions de comerç electrònic us costen més
 • L’opció de blogs no es proporciona
 • No es pot crear el lloc d’adhesió

Visió general

 • Lloc web: www.godaddy.com/websites/website-builder
 • Seu: Scottsdale, AZ
 • Any fundació: 1997
 • Empleats: 4.000+
 • Llocs allotjats: 40.000.000+
 • Categories: Constructor de llocs web, botiga en línia
 • Serveis: Dominis, llocs web, allotjament, seguretat web, màrqueting en línia
 • Prova gratuïta: No disponible
 • Garantia de devolució de diners: 45 dies

Amb el lema “No hi ha habilitats? No hi ha temps? No hi ha cap problema? ”, El creador de llocs web i GoDaddySites.com s’orienten als planificadors de casaments, fotògrafs autònoms, petites empreses d’advocats i qualsevol altra persona que vulgui fer el seu lloc web sense haver de contractar un programador..

GoDaddy també ofereix un carro de la compra de comerç electrònic per a persones que vulguin configurar-lo ràpidament. Associant-se amb PayPal i Stripe, han facilitat la configuració d’un aparador, que un dels seus responsables diu: “Si podeu crear una pàgina de Facebook, podeu fer una botiga en línia”.

Aquí veiem alguns detalls de la seva eina de creador de llocs web Builder Website. No tenen un nom estúpid ni intel·ligent, com Whatsapp o Snapchat, per la qual cosa només cal anomenar-lo pel nom comú “constructor de llocs web”, tot i que escrit com a substantiu propi amb majúscules: “Constructor de llocs web”.

Per tenir una visió general de què és Web Builder, a qui va dirigit, quines limitacions pot tenir i quina és la reputació de l’empresa, podem començar dient que Godaddy Website Builder es recomana per a persones sense habilitats de programació i petites. negocis.

No comercialitzen cap negoci concret, ja que tenen plantilles per a la majoria d’empreses, artistes, casaments i autònoms. Tanmateix, la plantilla de comerç electrònic està ben diferenciada de la plantilla web normal: les dues no estan integrades.

Per tant, algunes persones podrien escollir la plantilla de comerç electrònic com a únic lloc. El mercat per a això seria, òbviament, una florista o una altra persona que el seu producte parli per si sol i desitgés només muntar un aparador.

Pel que fa a limitacions tècniques, l’emmagatzematge de 50 GB inclòs amb el seu pla Business Plus no és molt. I com expliquem a continuació amb més detall, l’amplada de banda es limita a diferents nivells també en funció del pla que trieu.

Però és probable que els clients habituals superin aquests llindars a menys que creïn un lloc de comerç electrònic amb molts gràfics de producte. La combinació d’emmagatzematge limitat i amplada de banda significa que volen que els clients que desitgin configurar un lloc genuïnament gran per escollir un producte GoDaddy diferent, com ara un compte d’allotjament de llocs web en comptes del creador de llocs web, també conegut com GoDaddySites.com.

Altres limitacions amb el seu producte serien la incapacitat d’afegir widgets ràpidament més enllà dels pocs que en tenen. Tot i que podeu afegir codi HTML al lloc web i JavaScript al lloc de comerç electrònic, no podeu afegir ginys de tercers amb un clic ni incloure alguns dels més complicats..

Per això, una empresa hauria d’utilitzar WordPress o Joomla o una altra cosa de nou Web Builder s’orienta a llocs web més senzills i a persones sense molts coneixements tècnics..

Pel que fa a la tecnologia, l’escalabilitat i la planificació del creixement, l’empresa té els seus centres de dades, 9 d’ells ubicats a tot el món, amb la seva instal·lació més gran de 320.000 peus quadrats a Phoenix. I tenen una xarxa de lliurament de contingut que és essencial per accelerar els temps de càrrega de pàgines web per a persones amb clients de tot el país i del món.

Pel que fa a l’empresa, GoDaddy té una sòlida reputació havent estat un dels principals registradors de dominis durant molt de temps. No han rebut un i més premis com a millors llocs de treball el 2015. És important per als clients que els empleats dels seus venedors estiguin contents. Diu molt sobre una empresa que tenen temps per centrar-se en la seva gent en lloc d’haver d’incendi regularment incendis.

Pel que fa a la seguretat, tot i que certament alguns dels seus llocs allotjats han estat piratejats, no hi ha hagut una violació important de dades dels sistemes interns de GoDaddy. És a dir, molts dels seus clients de WordPress han estat piratejats, sens dubte, però això és degut a problemes de seguretat a WordPress i plugins de WordPress. Si algun dels llocs del seu creador de llocs web ha estat piratejat, s’haurien de produir forats de seguretat en aquest producte. Suposem que aquests han estat pegats, ja que l’empresa no ho ha dit.

Si esteu una mica escèptics sobre si voleu que construïssin i allotgen el vostre lloc, podeu registrar-vos i rescatar-vos amb una garantia de devolució de 45 dies. No hi hauria manera d’exportar i desar el treball si ho féssiu i el traslladés a una altra empresa.

Però és difícil veure que una empresa renunciaria a ells, tret que trobessin un requisit que el lloc no compliria. Per exemple, no seria possible que els clients d’una empresa s’iniciïn la sessió al seu lloc, tret de la part de comerç electrònic, per rebre contingut premium.

Ara anem a mirar més endavant la seva oferta.

Característiques clau

 • 24/7/365 Atenció al client
 • Creador de formularis personalitzat
 • Més de 300 plantilles
 • Plantilles amb contingut poblat prèviament
 • Accés al text del marcador de posició per a camps dinàmics
 • Assistència via telèfon, xat en directe i correu electrònic
 • Creeu diverses versions de còpia de seguretat en qualsevol moment
 • Crea automàticament una interfície amigable per a mòbils
 • Equipat per a comerç electrònic
 • Allotjament i domini gratuït
 • Correu electrònic gratuït d’empresa d’Office 365 per al primer any
 • Integració d’aplicacions socials i empresarials

Veredicte d’experts en la indústria al fabricant de llocs web GoDaddy

Constructor de llocs web En aquest cas, els experts solen pactar els consumidors. Si bé GoDaddy ofereix un creador de llocs web senzill i senzill, també ofereix moltes limitacions. Heu d’invertir en un dels plans més cars només per tenir accés a eines de construcció de llocs mòbils. Les eines de comerç electrònic també inclouen un preu addicional. Fins i tot amb els plans més complets, no s’inclou una eina de blocs.

Una altra queixa entre consumidors i experts és que GoDaddy pot ser una mica massa agressiu amb estratègies inquietants. Això pot generar la impressió que els preocupa més obtenir beneficis que tenir cura dels seus clients i garantir la qualitat de les funcions per les quals ja estan inscrites les persones..

Al final, els crítics són més aptes per recomanar GoDaddy per als seus serveis d’allotjament web que el seu programa de creació de llocs web. Simplement, hi ha millors opcions disponibles a preus més assequibles.

 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2484215,00.asp
 • www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/godaddy
 • 20 d’abril de 2016

Opinions i testimonis positius del consumidor

Fins i tot els consumidors que no estan contents amb el producte en general es van afanyar a lloar el servei al client de GoDaddy. Tot i que el programa pot tenir problemes, els consumidors poden obtenir ajuda ràpida amb problemes i respostes informatives a qualsevol pregunta.

A més, alguns clients estaven satisfets amb la facilitat d’ús del programa. Estaven buscant un constructor de llocs web senzill i GoDaddy es va lliurar. Aquells que busquen un creador de llocs web senzill que no s’encombreixi de funcions afegides que puguin complicar les coses, probablement trobaran tot el que necessiten al programa de GoDaddy.

Les ressenyes dels consumidors també mencionen l’editor arrossegar i deixar anar. Si ets totalment nou en el disseny web, aquesta és l’eina que hauríeu de buscar entre les funcions estàndard disponibles.

Opinions i reclamacions negatives dels consumidors al creador de llocs web de GoDaddy

En la seva majoria, les revisions dels consumidors de la tendència de creadors de llocs web de GoDaddy cap a la negativa. Un nombre important de ressenyes mencionen el fet que és difícil personalitzar el vostre lloc. El programa no ofereix accés a CSS ni HTML, de manera que està limitat als canvis que podeu fer. Si bé les plantilles disponibles poden proporcionar un bon inici, els usuaris es van decebre amb la poca llibertat que tenien per crear un lloc web realment únic.

Sembla que també hi ha alguns problemes tècnics amb el lloc web. Molts usuaris informen de problemes freqüents i de compatibilitat amb certs navegadors d’Internet. En general, la versió actual del programa sembla caure en relació amb la facilitat d’ús, cosa que és una preocupació principal per a la majoria dels consumidors..

 • fetsmallbusiness.com/godaddy-website-builder-review/#

Disseny & Personalització

CaracterísticaVisió general
Plantilles de lloc web50 o 300 plantilles depenen del pla de preus que trieu. Diuen que la demanda dels clients és tan elevada per als temes nous que van contractar un codificador que no fes més que crear-ne.
GratuïtRes no és gratuït. Ni tan sols podeu començar a provar-ho sense entrar en targeta de crèdit. Així que per escriure aquesta ressenya havíem de pagar. Et ve de gust.
PremiumNo hi ha molta diferència entre els plans Personal, Business i Business Plus, és a dir, no hi ha res més com un servei telefònic accelerat o un paquet de comerç electrònic gratuït amb el pla de preus més alt. Per tant, no tenen alguna cosa que trucaríeu al servei Premium.
Interfície del creador de llocs webSí, utilitzen l’eina Arrossegar i deixar anar el creador de llocs web. Podeu veure que o ho van escriure ells mateixos, o bé el van comprar a una altra empresa, ja que quan aneu a la pàgina d’inici de sessió es mostra el logotip sense marca allotjat en un lloc totalment diferent: https://login.websitetonight.com/ Així, el seu creador sembla un servei en núvol que utilitza GoDaddy.
Personalització de l’estil de pàginaNo podeu editar fulls d’estil a nivell de pàgina. Tot el que podeu fer és ajustar l’amplada i l’alçada de la pàgina (és a dir, el límit de la pàgina), canviar els colors de fons i seleccionar una plantilla diferent.
Navegació per llocsHi ha un giny per crear menús. Allà podeu afegir enllaços a un lloc extern, reorganitzar els menús i crear submenús. Atès que el seu lloc de comerç electrònic és diferent del seu lloc web habitual, una d’aquestes opcions de menú seria la vostra botiga en línia. El domini per a tots dos pot ser el mateix, però els temes seran diferents. Per descomptat, podeu ajustar els colors i els gràfics per intentar que semblin que són de la mateixa empresa, és a dir, de la vostra empresa.
Gestió de contingutNo tenen cap funció que permeti treballar diverses persones alhora o cap control de versió. Però no ha de ser aquest tipus de producte utilitzat per construir un lloc més complex.
Fotos i GaleriesHi ha presentació de diapositives i galeria d’imatges.
Edifici de llocs mòbilsQuan publiqueu el tema de l’escriptori, automàticament es crea una versió mòbil. Quan vam buscar instruccions sobre com modificar-lo ens va portar a l’inici de sessió genèric de Builder de llocs web on no vam poder iniciar la sessió perquè ens va demanar el nostre nom de domini, que en aquell moment hauria estat (nom del lloc) .godaddysites.com , que quan vam entrar no funcionava. Per tant, està apuntant al lloc equivocat. Per tant, no està clar com editar el tema del mòbil, tot i que el seu lloc de suport diu que podeu fer-ho. No hi ha instruccions sobre com fer-ho.
Integració de la compartició socialPodeu afegir una icona per compartir a qualsevol pàgina. Pel que fa a l’enllaç als vostres comptes socials, permeten que utilitzin el que ells diuen el seu gestor de xarxes socials. Una cosa que podeu dir sobre GoDaddy és que aquesta funció, com la seva funció de seguretat, és només un nom fantàstic afegit a alguna cosa que tots els altres tenen també.
Serveis de dissenySí. Podeu contractar-los perquè us ajudin.

Característiques & Eines

A continuació, es mostra una llista de funcions que necessitarien la majoria de la gent i si GoDaddy les té o no.

CaracterísticaVisió general
ConfiguracióEl seu procés de configuració és bastant senzill. Li vam fer una prova per investigar quines funcions té.
Disseny webSegons sembla, han comprat una eina de disseny web d’una altra empresa, ja que el programari s’allotja en aquest lloc websitetonight.com que es marca com el lloc de GoDaddy. Feu clic aquí per anar a GoDaddy.
Nom de domini personalitzatSí. Al cap i a la fi, és GoDaddy, el registrador de dominis.

Quan publiqueu el lloc, també podeu seleccionar el domini GoDaddySites.com, que és gratuït, si no voleu comprar el vostre propi.

Ginys i aplicacionsDisposen d’aquests ginys i aplicacions: crear pàgina nova, caixa de text, afegir imatge, presentació de diapositives, galeria de fotos, navegació (menú d’actualització de significats), compartir (com a la publicació Tweet, etc.), Facebook, Twitter, Google Maps, mostrar el flux RSS (publicacions del bloc) des d’un altre lloc, formulari de contacte, YouTube, HTML. Les seves aplicacions són el màrqueting per correu electrònic, els menús instantanis i la llista de preus (que són maneres fantàstiques de mostrar-les) i una botiga en línia de comerç electrònic..
MonetitzacióTenen una botiga en línia, però no hi ha Adsense. Per descomptat, podeu afegir-ho amb alguns HTML senzills.
Estadístiques de visitantsSí. Molt bàsic.
Foto, vídeo i àudioHi ha un editor d’imatges. Com moltes funcions, heu d’actualitzar al compte empresarial per fer-ho servir.

Tenen una galeria fotogràfica i presentació de diapositives. Podeu penjar imatges, utilitzar imatges d’imatges o importar-les de Facebook o Instagram

També hi ha un reproductor de MP3.

BlocsNo. Només podeu afegir un bloc de notes, no fer publicacions de bloc.
Google MapsSí.
Editor HTMLPodeu afegir HTML. És difícil trobar aquest giny per fer-ho, ja que el botó per desplaçar-se cap avall només funciona si hi feu clic dues vegades, cosa que no és obvia i la icona es troba a la part inferior de la llista. Així que va trigar una estona a esbrinar com arribar-hi ja que havíem fet zoom al seu editor i la icona estava oculta. Trobar que funcionava millor a Firefox que Chrome.
Integració en mitjans socialsSí. Per a Twitter, mostra els seus tuits recents. No oblideu desactivar el bloqueig de widgets Ghostery FB i Twitter perquè funcioni quan creeu el vostre lloc.

També podeu crear una pàgina de negocis de Facebook des de la pàgina de GoDaddy. Així s’exporta un a l’altre.

Formulari i enquestesNomés formulari de contacte.
Espai d’emmagatzematge1, 10 o 50 GB segons el pla de preus.
Eina del butlletíNo. Només màrqueting per correu electrònic. Per tant, possiblement podríeu enviar el vostre butlletí de correu electrònic.
FòrumNo.
Comerç electrònic / botiga en líniaSí. S’adjunta com a URL al vostre domini i lloc principal. Però com que té un tema independent, semblaria a un lloc diferent. GoDaddy assenyala que podeu utilitzar el vostre lloc de comerç electrònic com a lloc web principal. Això funcionaria per a algunes empreses.

La cistella de la compra et permet acceptar targetes de crèdit i PayPal. GoDaddy no diu exactament quin servei de núvol de targetes de compres fan servir, tret que suggereix que pot ser PayPal.

La passarel·la de pagament és Stripe. TechRepublic el caracteritza com un “competidor de Shopify”, cosa que no és realment, ja que Shopify té moltes més funcions i un llarg lideratge en el mercat.

El carretó té tots els articles necessaris: afegeix un producte, configura impostos, cupons, promocions i categories de productes. Una cosa que alguns competidors no poden fer és que el seu carretó funcioni amb diferents països i monedes.

Integració passarel·laStripe és el vostre compte de comerciant.
SEO amigableSí. Us permet introduir la descripció bàsica i les paraules clau que necessitareu.
Accés limitat al lloc (protecció de contrasenya)No. No hi ha manera de requerir un inici de sessió al lloc.
Google® AnalyticsPermet introduir codi d’Analytics.
Seguretat del lloc webNo es van donar detalls específics. Anomenen el seu producte “Sitelock”, però no serà diferent del que tindrien altres llocs, ja que tots faran servir el mateix conjunt fonamental de maquinari i programari de seguretat..

Una cosa que podríeu dir és que atès que són un dels majors registradors de domini del món, tenen una enorme responsabilitat de protegir els detalls de registre i pagament de domini per a molts clients. De manera que aquesta elevada seguretat beneficiarà òbviament els usuaris de GoDaddySites.com.

Idiomes múltiplesSí. Vam crear el nostre compte des de Xile, Amèrica del Sud i la interfície es va presentar en castellà i ens permet pagar la subscripció en pesos xilens. Això seria significatiu per a persones de països estrangers que no disposen de targetes de crèdit internacionals.
Optimització mòbilAixò vol dir si un lloc web canvia la plantilla quan l’usuari està utilitzant un dispositiu mòbil. Si ho és.
Tecnologia CDNSí. L’anomenen accelerador web GoDaddy. No diuen si fan servir Akamai o quina empresa realment mantenen aquesta presència física a tot el món o si ho fan ells mateixos. De qualsevol forma, sempre que tinguin això, és bo per a llocs web amb usuaris globals.

Plans & Preu

 • Personal. $ al mes. 50 temes. 1 GB d’emmagatzematge. Correu electrònic d’Office 365 durant un any. Actualment funciona amb un especial: el primer any de registre del domini és gratuït.
 • Negocis. 7 dòlars al mes. 300 temes. 10 GB. Lloc mòbil. Correu electrònic d’Office 365 durant un any.
 • Business Plus. 10 dòlars al mes. 50 GB. Lloc mòbil. Correu electrònic d’Office 365 durant un any. SEO Gestor de xarxes socials.
 • Botiga online. 30 dòlars al mes.

Es donen descomptes durant 1, 2 o 3 anys abans de pagament. Certificat SSL addicional. Trobar-se (llistat) servei per 12 dòlars més al mes. Això comporta molts diners per a un servei el valor del qual no es pot mesurar explícitament, ja que GoDaddy no pot enganyar l’algoritme de Google Search i millor que altres persones que també intenten fer SEO, que molts diuen que no funciona..

Els seus preus inclouen el que ells anomenen ample de banda.Tècnicament parlant, ample de banda és una quantitat de dades enviades durant un període. Com que la facturació és mensual, l’amplada de banda es limita a una quantitat mensual. És a dir, 150 GB, 500 GB i, 1.000 GB (1 Terabyte) per als plans Personal, Business i Business Plus, respectivament..

Per entendre-ho, considereu que si teniu una imatge d’1 MB (aproximadament 1 milió de bytes) en una pàgina, i 1.000 persones visualitzen aquesta pàgina, aleshores heu utilitzat mil milions de tipus o 1 GB. (Si una imatge és tan gran, no les editeu adequadament per mostrar-les a la xarxa, ja que no cal que la imatge sigui tan densa.)

Tot i així, 1.000 pàgines visualitzades són molt per a, per exemple, un lloc web d’oficis d’advocats, per la qual cosa no és probable que GoDaddy us talli ja que és probable que no utilitzeu 1 TB al mes. Però, si ho fas, haureu de pagar a GoDaddy l’ample de banda addicional després d’haver desactivat la vostra pàgina.

Si voleu dirigir una gran botiga en línia, hauríeu d’haver buscat una plataforma de comerç electrònic més gran: Shopify o BigCommerce. Però no és probable que arribis al límit tret que tinguis moltes imatges.

Atenció al client

Aquí teniu les seves opcions d’assistència:

TelèfonSí. 24 x 7, que és realment
Correu electrònic d’assistènciaSí.
XatejarSí. Ho vam provar. Són sensibles.
Base de coneixementsEl KB té articles de suport agrupats per temes i una opció per fer cerques. (Vegeu el comentari següent). Igual que amb la majoria de llocs web, també podeu utilitzar la cerca de Google. Per exemple, podeu escriure:

lloc: godaddy.com “alguna cosa per cercar”.

Un dels problemes és el que heu d’assegurar que feu clic a la icona d’Ajuda del creador de llocs web quan feu clic per obtenir ajuda i no de l’ajuda general de GoDaddy. Aquell segon cerca tots els productes de GoDaddy. Com que GoDaddy també ofereix allotjament de WordPress, per exemple, una cerca de “comerç electrònic” va proporcionar instruccions sobre com afegir un complement a WordPress per fer-ho. Això confondrà a fons l’usuari de nivell inicial. També ens va deixar la caça sobre com inserir el motor de comerç electrònic al nostre lloc.

Video TutorialsA la configuració, només hi ha una visió general del procés. I també hi ha un vídeo general per configurar la botiga en línia. És millor utilitzar Google per cercar instruccions, ja que hi ha un vídeo d’una hora a YouTube per configurar una botiga i una línia en línia Vídeo d’una hora per creació d’un lloc amb Creador de llocs web.
Fòrum de suportNo.
Opcions addicionalsTenen una opció de còpia de seguretat i restauració.

La botiga en línia permet JavaScript.

FAQ.Sí, També la base de coneixement s’agrupa per temes. També hi ha una pregunta freqüent per a la botiga en línia.

Facilitat d’ús

Després de iniciar la sessió per primera vegada, és una mica confús on anar la segona vegada que inicieu la sessió, ja que la interfície passa al tipus de gestió de dominis habitual de la interfície que només fan servir els clients del domini GoDaddy. Per intentar trobar on anar a la segona visita, vam fer clic a “Comença” i va afegir un nou lloc a la nostra cistella de compra com si volguéssim pagar-ho de nou..

Els passos necessaris per configurar una pàgina van ser:

 1. Trieu un pla de preus i introduïu els detalls de la targeta de crèdit. No hi ha res gratuït aquí.
 2. Seleccioneu un tema. Aquí vam notar que la notificació de drets d’autor de la pàgina tenia una data antiga, el 2013, de manera que la vam canviar per l’any actual.
 3. Mireu una visió general del vídeo que apareix aquí. Tenen instruccions àmplies a YouTube.
 4. Creeu algunes pàgines i afegiu-hi elements a cada pàgina.
 5. Premsa Vista prèvia per veure la pàgina i després Publicar quan esteu preparats. Quan publiqueu, podeu comprar un domini o allotjar-lo a godaddysites.com.

L’editor guarda el vostre treball de manera que si deixeu l’editor i torneu més endavant no perdeu res. Això és bo si, cosa que sol passar, tanqueu la finestra del navegador quan oblideu que esteu treballant a la vostra pàgina.

El seu editor de pàgines web, tot i que proporciona la majoria dels ginys que necessiteu, podria tenir una interfície millor. El seu funcionament és arrossegar un giny a la pantalla i després prémer Configuració per configurar-lo. Seria més natural i intuïtiu si es treballa més com un giny guiat.

Conclusió

Tenint en compte els anys d’experiència de l’empresa, GoDaddy Website Builder funcionarà bé per a la majoria de la gent. Probablement haurien d’haver allotjat el seu producte en un altre domini, ja que de vegades és confús si utilitzeu l’àrea del creador de llocs web, és a dir, GoDaddySites.com o la pàgina de registre del domini GoDaddy..

La seva botiga en línia també té alguns problemes, i el principal és que es pretén ser un producte autònom. No et permet afegir un Compra ara botó al lloc habitual, però funciona com una entitat independent. Algú que té com a objectiu principal el comerç electrònic probablement hauria d’utilitzar Shopify o qualsevol altre dels principals agents d’aquest mercat ja que poden trobar millors termes amb diferents bancs i processadors de targetes (és a dir, passarel·les de pagament).

Compareu

Creador de llocs web GoDaddy

91

Wix

96

Weebly

95

Espai d’espai

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map