Revisió de LiquidWeb 2016


LiquidWeb

Visita el lloc web

94


Puntuació AWA

LiquidWeb

Liquid Web ofereix servidors basats en Linux i basats en Windows en una àmplia gamma de plans, amb opcions compartides, VPS, dedicades i basades en núvol. Fundada el 1997, aquesta empresa d’allotjament amb seu a Michigan ha crescut constantment i es va incloure a la llista de les empreses de més ràpid creixement de Inc., vuit anys seguits, de 2007 a 2014. Llegiu la nostra ressenya de LiquidWeb a continuació

Pros

 • Migracions gratuïtes
 • 24/7/365 Atenció al client excel·lent
 • Garantia 100% de temps de vida
 • 59 Segona garantia de trucades telefòniques i xats en viu

Contres

 • Preu car
 • Falta de mètode FTP scriptable

Visió general

 • Lloc web: www.liquidweb.com
 • Seu: Lansing, Michigan
 • Any fundació: 1997
 • Empleats: 450+
 • Clients: 30.000+
 • Categories: Web Hosting
 • Serveis: Servidors compartits, VPS i servidors dedicats, hosting gestionat per WordPress
 • Garantia de devolució de diners: 30 dies

Liquid Web ofereix allotjament compartit, però estan clarament orientats al mercat d’allotjament dedicat, VPS i administrat. Per a les funcions que ofereix el preu ofert, Liquid Web és una de les opcions més atractives disponibles per a empreses a nivell empresarial.

Les persones que tot just comencen, o algú que vol un bloc personal, poden trobar Web Liquid car, en comparació amb les alternatives. Tanmateix, per als que consideren que la fiabilitat, la seguretat i el suport excel·lent són obligatoris, Liquid Web és un dels millors.

Amb 4 plans compartits, 10 plans VPS i 6 plans de servidors dedicats, a més de plans personalitzats, Liquid Web ofereix una escalabilitat per créixer a mesura que les necessitats de la vostra empresa creixin.

L’emmagatzematge en plans web de Liquid està basat en SSD per obtenir una resposta i fiabilitat més ràpides. Per a llocs gegantins, hi ha una opció per als equilibradors de càrrega per distribuir trànsit a diversos servidors per un preu mensual.

La majoria de plans web líquids ofereixen un nom de domini gratuït, amb els plans d’allotjament compartit professional i semidedicat que ofereix cinc noms de domini gratuïts i IP dedicats. Els plans compartits ofereixen cPanel, comptes de correu electrònic il·limitats, SSH i còpies de seguretat nocturnes.

Els plans VPS es poden actualitzar o actualitzar fàcilment i ofereixen un ample de banda entrant il limitat i 5 TB d’ample de banda sortint; Emmagatzematge SSD protegit amb RAID i facturació diària, cosa que significa que només pagueu pel que feu servir.

Els plans dedicats estan disponibles a Linux o Windows i tenen opcions de servidor de processador únic, dual o quad.

Implementat a finals del 2015, l’allotjament de WordPress gestionat a Liquid Web s’ha convertit ràpidament en una opció més alta per als propietaris de negocis de WordPress. Hi ha sis plans de WordPress gestionats diferents des de fins a 10 llocs fins a 200 llocs i que proporcionen 100 GB fins a 1 TB d’emmagatzematge SSD..

Amb VPS completament gestionat amb visitants il·limitats, suport multiservei, SSL inclòs, suport 24 hores al dia i còpies de seguretat automàtiques, Liquid Web té el pla que s’adapti a les vostres necessitats..

Amb la migració gratuïta del vostre lloc de WordPress des d’altres amfitrions i la instal·lació d’un WordPress d’un clic, la configuració a Liquid Web és tan fàcil com es pot.

Liquid Web també ofereix opcions de distribuïdor on gestioneu la facturació als vostres clients; opcions de socis de solucions on Liquid Web gestiona la facturació i obté una comissió mensual; i un programa de derivació amb comissions puntuals millors que la mitjana.

Liquid Web menciona específicament l’allotjament de conformitat amb HIPPA al seu lloc web. Amb centres de dades segurs controlats el 24/07/365, Cisco Firewalls, potència de còpia de seguretat, empleats completament revisats, gabinets bloquejats físicament i còpia de seguretat contínua a una ubicació fora de lloc, Liquid Web té dues configuracions separades, un servidor únic i diversos servidors, per compleix els requisits més estrictes de la HIPAA.

Liquid Web ofereix una garantia estàndard de devolució de 30 dies, menys costos associats a productes addicionals o registres de dominis. El registre de domini gratuït només es fa per allotjament a Web líquid. No se li reemborsarà aquesta taxa, però podrà conservar el nom de domini.

Liquid Web ha guanyat nombrosos premis en el passat pel servei d’atenció al client i l’allotjament administrat. Tot i que és possible trobar comentaris negatius de clients, és rar, i, en general, l’empresa rep molt bones notes dels clients. Una altra manera de jutjar el rendiment és a la llista de clients.

Liquid Web és la solució d’allotjament per a MTV, Ducati, FedEx, BOSE, American Airlines, National Geographic i moltes més empreses de grans empreses.

Amb els seus preus, Liquid Web no es confondrà amb una empresa d’allotjament de nivell pressupostari, però ofereixen preus competitius amb funcions de primer nivell. Per a aquells que no puguin comprometre el servei al client, la fiabilitat, el temps de funcionament i la seguretat, Liquid Web és una empresa que allotja.

Característiques clau

 • 24/7/365 Atenció al client
 • HIPAA Compliant
 • Classe d’empresa
 • Suport complet del tauler de control
 • Protecció contra virus i correu brossa
 • Millores de seguretat
 • Recuperació de desastres
 • CloudLinux
 • Alertes de Supervisió del nivell del sistema
 • Servidors de jocs
 • Infraestructura de xarxa completament gestionada
 • Maquinari completament gestionat

Links ràpids

Veredicte d’experts en la indústria a LiquidWeb

Serveis d’allotjament Què són les xafarderies dels experts sobre LiquidWeb? El seu servei d’atenció al client és realment “heroic” com es pretén ser? Tots els signes indiquen que sí. LiquidWeb obté un excel·lent embolcall dels experts amb un sòlid 4+ estrelles sobre cinc a tot el tauler.

A continuació, es detallen les claus per emetre les opinions dels experts:

 • El suport heroic és en realitat un descriptor adequat del servei d’atenció a l’empresa!
 • Excel·lent funcionament i resolen els problemes del servidor molt ràpidament
 • Àmplia gamma d’opcions de seguretat amb tallafocs, protecció contra programari antivirus, VPNS, etc..
 • Opcions de servidor dedicades fantàstiques per a clients, amb molts complements per personalitzar el vostre paquet
 • L’altra opció de servidor privat virtual és una altra opció forta, que està disponible per un preu menor
 • La seva solució WordPress gestionada funciona bé tant per a pàgines d’empresa com personal
 • Fàcil d’utilitzar el tauler de control per a la seva gestió
 • Pot ser car per a alguns usuaris

Els experts coincideixen que LiquidWeb és una solució fantàstica d’allotjament per a empreses que s’ho poden permetre. Amb un servei d’atenció al client excel·lent i un temps de vida, al costat de la seva opció VPS de màxima qualitat, l’allotjament de LiquidWeb arriba al capdamunt de les seves opinions.

Opinions i testimonis positius del consumidor sobre LiquidWeb

El xat xat entre els clients de LiquidWeb sembla ser molt positiu: els clients confien molta confiança en els serveis que proporcionen i, el més important, poden confiar en ells. Aquests són alguns dels principals comentaris dels usuaris:

 • Temps de resposta destacats del servei al client Menys d’un minut les respostes de l’equip de tecnologia? Sí, LiquidWeb ho ofereix. El seu centre està basat als Estats Units en lloc de fora de mar, també.
 • Una bona autonomia Els clients asseguren que el temps de funcionament de LiquidWeb és una de les millors característiques de la plataforma de hosting.
 • Capacitat per gestionar consultes tècniques complexes Això també potser parla del fet que la companyia no ofensa el servei d’atenció al client. Les preguntes tècniques s’escalpen ràpidament i segons correspongui.
 • Plataforma segura Situeu les dades en mans capaces.

LiquidWeb: revisions i denúncies de consumidors negatives

Tot i que hi ha comentaris positius principalment dels clients sobre els serveis de LiquidWeb, aquí hi ha alguns dels punts que van agreujar algunes persones.

  • El servei al client pot ser desigual Sembla ser que recentment alguns clients s’han trobat amb representacions d’atenció al client menys que competents, tot i que això és l’excepció, no la norma.
  • El preu és una mica elevat si publiqueu un lloc web personal Tot i que el preu pot ser elevat si publiqueu un lloc web personal (potser busqueu en un altre lloc), però és adequat per a les empreses. La solució WordPress gestionada pot ser adequada per a pàgines personals.

Fiabilitat & Horaris

Per als VPS i els plans d’allotjament gestionats, Liquid Web garanteix un 100% de funcionament en xarxa i potència, o bé se li acredita deu vegades el temps d’aturada o el temps d’interrupció d’energia. Per servidors dedicats, si cal substituir el maquinari defectuós, la reparació es farà dins dels 30 minuts, o bé se li acreditarà deu vegades la quantitat de temps addicional.

Liquid Web compta amb tres centres de dades amb propietat i en propietat a Michigan, i un centre de dades similar a Phoenix, Arizona, que els proporciona una redundància de serveis fiables i recuperació de desastres. El personal de l’establiment fa un seguiment continuat dels servidors 24 hores durant les 24 hores i per solucionar els problemes el més ràpidament possible. Els centres de dades tenen parets de formigó armat i la potència i l’alimentació alterna són redundants amb UPS i còpies de seguretat dièsel. Ofertes de Web Liquid visites de vídeo al seu lloc web dels centres de dades.

Els clients poden fer còpies de seguretat manualment des del quadre de control que el pla proporciona. Els servidors gestionats es fan una còpia de seguretat nocturna. Liquid Web té allò que anomena “Còpia de seguretat de la guardiana”, que proporciona una còpia de seguretat contínua a una ubicació fora del lloc per una quota mensual addicional.

Característiques & Eines

Mirem de prop les funcions i les eines útils que Just Host ofereix.

Característica
Visió general
Panell de controlEl popular cPanel està disponible per a la majoria dels plans i Plesk està disponible per als plans del servidor dedicat per Windows. El suport multisitu de WordPress inclou tots els plans de WordPress gestionats, de manera que els vostres llocs de WordPress es poden gestionar des d’un quadre de comandament.
Espai de discVaria, segons el pla i el tipus d’allotjament.
 • Compartit – Estàndard 5 GB, Webmaster 20 GB, Professional 40 GB, emmagatzematge SSD semidedicat de 40 GB.
 • VPS: de 50 GB a 1,8 TB depenent del pla particular escollit.
 • Dedicat: unitat principal de SSD protegit amb RAID de 250 GB, unitat de còpia de seguretat SATA de 1 TB
 • WordPress gestionat: emmagatzematge SSD de més de 100 GB a més d’1 TB.
Ample de bandaPer a hosting compartit, l’amplada de banda varia des de 240 GB fins a 640 GB. WordPress gestiona els plans per permetre visitants il·limitats. Per a servidors dedicats i allotjament VPS, l’amplada de banda és il·limitada per a l’entrada i 5 TB per a l’amplada de banda sortint al mes.
Suport de bases de dadesCompta amb Liquid Web (segons el pla) Percona, MySQL, Microsoft SQL, Cassandra, Hadoop i ScaleArc.
Domini LliureL’allotjament compartit inclou entre 2 i 5 noms de domini gratuïts, segons el pla escollit. Tot el pla VPS més petit proporciona un registre de domini gratuït.
Domini múltiplesEs permeten diversos dominis. L’allotjament de WordPress gestionat permet fins a 10 llocs amb el pla més baix fins a 200 llocs amb el pla Enterprise.
Còpies de seguretat de dadesLiquid Web ofereix el seu Guardian Backup, que fa una còpia de seguretat contínua fora del lloc per una quota mensual addicional. Les còpies de seguretat manuals creades per l’usuari són possibles a través del tauler de control i els plans de WordPress gestionats tenen còpies de seguretat automàtiques.
Instal·lador d’aplicacions d’un clicLes aplicacions d’instal·lació d’un clic de Softaculous i Fantastico estan disponibles.
Comptes de correu electrònicLiquid Web proporciona comptes de correu electrònic il·limitats.
Seguretat de l’allotjamentLiquid Web proporciona SSH i una SSL compartida gratuïta (durant un any en la majoria dels plans). Els centres de dades són supervisats amb personal durant les 24 hores del dia. Per a plans autogestionats, s’envien alertes de correu electrònic. Per als plans bàsics i completament gestionats, les alertes es responen automàticament en 10 minuts. Hi ha opcions compatibles amb HIPPA que podeu organitzar amb Liquid Web. La protecció DDoS es proporciona per una quota mensual addicional.
Protecció contra programari maliciós i de correu brossaLa protecció de tallafoc i la protecció bàsica antivirus i antivirus gratuïta es troben a tots els comptes a través de ServerSecure. Disposicions addicionals de seguretat i enduriment del servidor estan disponibles a ServerSecurePLUS per una quota mensual addicional. Per a una protecció de correu electrònic addicional, hi ha disponible una suite de protecció de correu electrònic, correu electrònic avançat de correu brossa i programari maliciós per un dòlar addicional per domini.
Carros de la compraLiquid Web admet alguns carros de compres més populars, com ara Agora, Cube Cart, Zen Cart i molt més. Podeu importar i instal·lar carros de compres de proveïdors que potser no estiguin disponibles mitjançant Softaculous o Fantastico.
Suport d’idiomes de programacióLiquid Web admet els llenguatges de programació convencionals, inclosos PHP, Perl, Python, Javascript, C ++ i Ruby.
Estadístiques del llocAWStats i Webalizer són dues eines de seguiment habituals i es proporcionen mitjançant CPanel. També es poden instal·lar altres eines de seguiment, com Google Analytics.
Característiques i eines addicionalsPer 10 dòlars al mes, Nessus Scanner escaneja fins a 10 IP per detectar vulnerabilitats i programari maliciós i emetre informes. Liquid Web s’associa amb Akamai per proporcionar CDN a un preu mensual en funció de l’ample de banda. Els plans Storm VPS ofereixen opcions de VPN per un suplement.

Plans & Preu

Els preus d’allotjament sovint canvien a través de promocions i competició. El preu que es mostra aquí es basa en el que es troba al lloc web de Liquid Web en el moment d’aquest article.

Web líquid proporciona Allotjament compartit tot i que aquest no és el seu focus principal. Els plans són relativament limitats i tenen un preu superior al de molts plans compartits d’altres empreses de hosting. Dit això, hi ha quatre plans d’allotjament compartits de Liquid Web.

El Estàndard Ofereix 5 GB d’emmagatzematge SSD, 240 GB d’ample de banda i dos noms de domini gratuïts per 14,95 dòlars al mes.

El Administrador web proporciona emmagatzematge SSD de 20 GB, amplada de banda de 400 GB i tres noms de domini gratuïts per 19,95 dòlars al mes.

El Professional inclou una IP dedicada, emmagatzematge SSD de 40 GB, amplada de banda de 640 GB i cinc noms de domini gratuïts per 24,95 dòlars al mes.

El Semedicada El pla ofereix emmagatzematge SSD de 40 GB, amplada de banda de 640 GB, IP dedicada i cinc noms de domini gratuïts per 40 dòlars al mes.

Afegit l’any passat, WordPress gestionat és una nova incorporació a la línia de líquids Web. Hi ha sis plans de WordPress gestionats. Tots els plans ofereixen visitants il·limitats i SSL gratuïta. Les diferències es troben en la quantitat d’emmagatzematge SSD (100 GB fins a 1 TB) i el nombre de llocs permesos.

 • El personal inclou fins a 10 llocs i 100 GB d’emmagatzematge per 89 dòlars al mes.
 • El Professional inclou fins a 20 llocs i 150 GB d’emmagatzematge per 149 dòlars al mes.
 • L’agència permet fins a 40 llocs i 300 GB d’emmagatzematge per 229 dòlars al mes.
 • Agency Plus és per a 80 llocs i 600 GB d’emmagatzematge per 395 dòlars.
 • El comerç permet fins a 160 llocs i 400 GB d’emmagatzematge per 445 dòlars al mes.
 • El pla Enterprise permet emmagatzemar fins a 200 llocs i 1 TB i més, amb un preu personalitzat en funció de les vostres necessitats.

A més, a l’allotjament de WordPress gestionat, l’assistència principal de Liquid Web es basa en l’allotjament gestionat servidors dedicats i plans VPS. Per a aquells que necessiten servidors dedicats, hi ha algunes opcions configurables.

Trieu entre senzill de 4 nuclis a partir de 199 dòlars al mes, un de nucli únic a partir de 289 dòlars al mes, dual de 6 nuclis a partir de $ 349 al mes, dual de 10 nuclis a partir de 540 dòlars al mes, dual de 12 nuclis a partir de 899 $ per mes mes o doble nucli de 14 nuclis a partir de $ 1099 per mes.

Teniu les opcions de configurar més memòria RAM, més emmagatzematge, còpia de seguretat de la guardiana, sistema operatiu, amplada de banda i molt més, per pagar més des del preu inicial..

Hi ha 10 plans VPS disponibles que varien en funció de la memòria RAM i l’emmagatzematge. El pla d’inici és 1 GB de RAM i 50 GB d’emmagatzematge per 50 dòlars al mes. Els propers nou plans ofereixen registre gratuït de SSL i domini gratuït i comencen per 2 GB de memòria RAM i 100 GB d’emmagatzematge SSD per 79 dòlars al mes, fins a 512 GB de RAM i 1,8 TB d’emmagatzematge SSD per 2010 $ al mes..

VPS al núvol i servidors dedicats estan disponibles a la plataforma Storm i tenen un preu per dia, a partir d’1,64 dòlars diaris per VPS i 3,62 dòlars diaris per servidors dedicats.

Atenció al client

Liquid Web es mostra orgullós del seu servei d’atenció al client. Garanteixen una resposta inicial de 59 segons per trucades telefòniques, una resposta de 30 minuts per als correus electrònics d’atenció a la recepció i una resposta inicial de 59 segons al xat en viu. Es fa un seguiment constant i les estadístiques mensuals es publiquen a la pàgina principal del lloc web Liquid.

Tenen telèfon, correu electrònic i xat en viu disponibles les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. La majoria de les ressenyes dels clients es mostren prou amb l’assistència rebuda dels tècnics. L’assistència està disponible a les quatre ubicacions del centre de dades dels EUA.

Podeu posar-vos en contacte amb Liquid Web per telèfon al 800-580-4885 o internacionalment al 1-517-322-0434. El correu electrònic de suport i de facturació, així com el xat en directe, es troba a la web de Liquid Web pàgina de contacte. També podeu utilitzar [email protected].

La pàgina de contacte també té l’adreça corporativa de Lansing, Michigan, així com informació de contacte de Media Relations. Liquid Web també ofereix un coneixement detallat Base de coneixements per respondre preguntes i proporcionar tutorials. També hi ha un bloc que sembla publicat regularment.

Facilitat d’ús

El contingut de Liquid Web és que sigui el més fàcil que sigui possible. Sobresurten en l’allotjament gestionat, cosa que significa que us concentreu en el nucli del vostre negoci i que la part tècnica de les coses els gestiona els més de 400 empleats de Web Liquid. La instal·lació d’un sol clic a través de Fantastico i Softaculous permet afegir a les aplicacions una brisa.

Conclusió

Hi ha opcions d’allotjament més econòmiques disponibles. Tot i això, pocs hostes ofereixen el grau d’allotjament gestionat i les funcions que Liquid Web fa al seu punt de preu. Liquid Web està orientat al propietari del negoci que necessita seguretat, fiabilitat i escalabilitat a un preu raonable. Els caçadors de ganga han de mirar cap a un altre lloc.

La majoria de clients van considerar que el suport estel·lar, el personal competent, els centres de dades gestionats íntegrament i gestionats i el temps de vida garantit al 100% valen els dòlars addicionals.

Compareu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map