Revisió Big Cartel 2016


Cartel gran

Visita el lloc web

8.9


Puntuació AWA

Cartel gran

Big Cartel va ser fundada el 2005 per Matt Wigham, que buscava una solució senzilla que l’ajudés a promocionar la seva banda i a vendre la seva mercaderia. Des dels seus inicis, més de 250.000 artistes s’han registrat i ara utilitzen la plataforma per vendre una gran varietat de mercaderies. Llegiu la nostra ressenya Big Cartel a continuació.

Pros

 • Configuració fàcil i ràpida
 • Comença sense problemes
 • No és necessari codificar
 • Interfície no obstruïda

Contres

 • Sense integració d’enviament de tercers
 • No admet diversos idiomes
 • No hi ha assistència de productes recurrents
 • Sense suport telefònic i de xat

Visió general

 • Lloc web: www.bigcartel.com
 • Seu: Salt Lake City, UT
 • Any fundació: 2005
 • Categories: Programari de comerç electrònic

Big Cartel atén una comunitat molt específica. Està especialment dissenyat per a artistes i músics que busquen vendre els seus productes creatius de manera independent. La plataforma basada en la web inclou totes les eines necessàries per iniciar una petita botiga en línia i arribar als vostres fans i clients. Els artistes sense cap experiència web de disseny o codificació poden iniciar fàcilment un lloc i no han de preocupar-se de gestionar servidors o resoldre problemes tècnics..

Escalabilitat

Big Cartel té l’objectiu de començar petit i quedar-se petit. Això és part de l’atractiu per als artistes que busquen reduir costos i construir un lloc senzill però professional on puguin interactuar amb els clients. Els diferents plans de preus permeten afegir més productes, però un lloc de Big Cartel no és simplement el que s’ha destinat a un inventari massiu.

Reputació

Els creadors de Big Cartel sabien que tractarien amb artistes que necessiten una eina ràpida, fàcil i assequible per construir una botiga en línia. Tenint en compte això, es van proposar crear una interfície d’usuari molt fàcil d’utilitzar i que no requerissin de coneixements ni formació prèvia. En general, els seus esforços han estat un èxit.

Per què escollir el gran càrtel?

Si ets un artista, escriptor, músic o artesà independent que busca evitar els honoraris i les molèsties associades a plataformes més grans, Big Cartel és una excel·lent elecció. Tot i que no tindreu accés a algunes de les eines i funcions més sofisticades d’altres plataformes de comerç electrònic, tindreu tot el que necessiteu. La majoria de les persones que trien Big Cartel busquen una forma senzilla i racionalitzada de construir un lloc.

Característiques clau

 • Editor de descomptes
 • Aplicació per a iPhone
 • Seguiment d’inventaris
 • Mostra fins a 5 imatges per producte
 • Venda de productes digitals
 • Ven a Facebook
 • Tauler de comandament en temps real
 • Domini personalitzats
 • Motor de cerca optimitzat
 • Codificador amable
 • Xifratge SSL
 • Integració de Google Analytics

Veredicte dels experts en la indústria a Big Cartel

Els eCommerce PlateformExperts estan d’acord que Big Cartel és l’opció adequada per a artistes, músics i artesans. Per als que tinguin un pressupost, no hi ha cap preu més assequible. Els usuaris poden vendre fins a 5 productes de forma gratuïta. Afegint més costos d’inventari, encara una mica més, encara és increïblement assequible. Els artistes poden crear un lloc web professional sense haver de preocupar-se d’invertir molts diners en contractar un desenvolupador professional o pagar una quota mensual costosa.

Qualsevol pot configurar fàcilment una botiga en només cinc minuts sense haver d’introduir una targeta de crèdit. Un cop heu començat la botiga i teniu accés al backend, és fàcil trobar-vos el camí de pas. Els crítics gaudeixen del disseny net del quadre de comandament que evita ser massa concorregut o aclaparador.

L’inconvenient més gran de Big Cartel que van destacar els crítics va ser la manca de característiques. Els usuaris tindran accés a tot el que necessitin, però no esperen gaires campanades i xiulets tenint en compte el preu. Big Cartel és un gran valor, però si esteu buscant alguna cosa més rica en característiques, potser voldreu mossegar la bala i invertir en una plataforma més robusta.

Tenint en compte tots aquests factors, els experts donen 9 a 10 estrelles a Big Cartel.

 • https://www.bigcartel.com/community/
 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/big-cartel-review/
 • 20 d’abril de 2016

Revisions i denúncies negatives dels consumidors

Les denúncies que s’han respost contra Big Cartel solen incloure’s en dues categories estretament relacionades.

 • Eines de SEO Les revisions negatives fan referència específicament al fet que si canvieu el nom d’un producte, no podeu modificar l’URL. Això pot dificultar els motors de cerca per rastrejar el vostre lloc eficaçment i obtenir-se en forma de classificació. Per a les empreses en línia que es basen en eines de SEO per al màrqueting, això pot generar un problema important.
 • Inventari limitat. És important tenir en compte que Big Cartel només permet publicar fins a 300 articles. Aquest límit sembla raonable perquè Big Cartel s’adreça a artistes que solen tenir un nombre menor de productes.

Si bé les queixes dels usuaris contra Big Cartel són certament vàlides, també són conseqüència directa del fet que el programa està dissenyat per a un públic específic.

Opinions i testimonis positius del consumidor

Els consumidors que buscaven passar d’una plataforma de venda del tipus Etsy a una cosa més flexible es mostraven molt satisfets quan es van traslladar a Big Cartel. El programa està perfectament orientat a artistes i els ajuda a arribar a un públic més ampli i a incorporar més passarel·les de pagament. Allunyar-se d’Etyy també va contribuir a millorar el trànsit i les conversions, ja que els consumidors ja no es cotitzen al costat dels competidors directes.

Big Cartel és una solució ideal per a aquells que busquen ampliar la funcionalitat del seu lloc existent. El carretó de la compra es pot personalitzar per reflectir la resta del lloc web i proporcionar un servei de caixa que destaca la marca.

Els usuaris també es van complaure amb el fet de poder crear un carretó de compra sofisticat sense haver de passar hores aprenent eines de disseny. Els principiants poden començar fàcilment sense cap experiència de codificació.

 • https://www.bigcartel.com/community/

Disseny & Personalització

Plantilles de lloc web

Amb Big Cartel, teniu una selecció de sis plantilles gratuïtes. La bona notícia és que són totalment personalitzables. L’editor facilita afegir el vostre logotip i canviar els colors i els tipus de lletra. Fins i tot un principiant pot crear un lloc web únic que reflecteixi la seva marca.

Si teniu experiència amb codi, podeu programar el vostre disseny i crear un lloc des de zero. Tingueu en compte que el pla gratuït només permet ajustar el CSS. Si voleu accedir al codi HTML, haureu de registrar-vos en un paquet de pagament.

En cas contrari, el millor és quedar-se amb una plantilla i jugar amb personalització dels detalls. Sempre hi ha l’opció de contractar un dissenyador autònom, però la majoria de gent ve a Big Cartel per estalviar diners. La contractació d’un dissenyador amb experiència suposa una despesa important que la majoria de les empreses volen evitar.

En general, els aspectes de disseny de Big Cartel són força desossats. Les plantilles tenen bon aspecte, però no ofereixen molts aspectes. És fàcil i senzill afegir contingut i gestionar fotografies. A més, tots els llocs són completament adaptats i mòbils

A més, comparteix social i Facebook i està totalment integrat a la teva botiga. Aquest és un gran avantatge per als artistes que ja confien molt en les xarxes socials per relacionar-se amb els fans.

Característiques & Eines

Totes les funcions del Big Cartel són força bàsiques. No hi ha cap àrea que sigui més robusta que l’altra. Obteniu totes les eines que necessiteu per executar el vostre negoci sense haver de fer front a l’ordenació mitjançant diverses opcions més diverses. Per a aquells que valoren la simplicitat, es tracta d’un bonus real.

Característica
Visió general
Nom de domini personalitzatQuan us registreu al pla gratuït, només heu de proporcionar un correu electrònic, una contrasenya i un nom de la botiga. Això permet construir un magatzem petit, però funcional. Tingueu en compte que el vostre nom de domini acabarà en .bigcartel. Si voleu un domini personalitzat, haureu d’actualitzar a un pla de pagament.
Botiga mòbil / responsableTot i que Big Cartel no ofereix una tònica de temes, són totalment sensibles i mòbils. No només els clients poden comprar des de qualsevol dispositiu, sinó que també podeu gestionar la vostra botiga mitjançant qualsevol dispositiu mòbil.
Addició de productesSimplement feu clic a la pestanya del producte i introduïu tota la informació que vulgueu. Podeu escriure una descripció, definir els enviaments i preus i afegir imatges, totes des d’una pantalla. Tot el que necessiteu és en una sola pàgina. També és on podeu controlar qualsevol opció de visualització del producte. Llista els articles com a “Ben aviat” o anuncia les opcions de color i mida. Hi ha prou opcions de visualització de productes per ajudar-vos a vendre sense arribar a ser massa aclaparador.
Integració d’aplicacionsBig Cartel ofereix una impressionant botiga d’aplicacions que facilita la integració de programes de tercers. Cerqueu per paraula clau per trobar les eines adequades. La integració de qualsevol nova aplicació només requereix uns clics.
Integració amb eBay i AmazonTot i que Big Cartel és una plataforma de comerç electrònic, sovint es compara amb Etsy a causa del seu abast i enfocament. Això fa que sigui més un rival per a altres plataformes de venda populars. Per això, no hi ha cap manera fàcil ni òbvia d’integrar altres programes de venda.
Gestió de contingutNo és més fàcil afegir i gestionar pàgines i productes. Tot i que alguns poden veure el conjunt de funcions essencials de Big Cartel com a inconvenient, en última instància, s’han de mantenir les coses senzilles. No us sorprendrà l’opció. Tan aviat com obriu el tauler, sabreu on heu d’anar per dur a terme determinades tasques.
Hosting i seguretatBig Cartel ofereix els seus serveis d’allotjament, que s’han guanyat una reputació per temps de càrrega ràpids i un rendiment fiable. El vostre compte també inclou xifratge SSL i tots els avantatges associats amb el proveïdor de pagaments escollit. Si bé Big Cartel no va més enllà i no per garantir la màxima seguretat, hi ha un munt de proteccions al vostre lloc.
Amplada de banda i emmagatzematgeLa majoria dels programes de carro de la compra anuncien amplada de banda i capacitats d’emmagatzematge. Els paquets de preus de Big Cartel estan separats per quants productes i imatges podeu afegir. La bona notícia és que no us haureu de preocupar per les despeses de begudes ni les taxes ocultes relacionades amb l’ús.
Còpies de seguretat i exportació de llocsHi ha algunes capacitats exportadores relacionades amb Big Cartel, tot i que potser no tantes com vulgueu. Si decidiu canviar a una plataforma de compres diferent, podreu exportar els detalls de la comanda.
Processament de pagamentsTeniu dues opcions: PayPal i Stripe. Algunes plataformes ofereixen centenars d’opcions, però per a les empreses de Big Cartel no hi ha necessitat de totes aquestes opcions. Els clients poden pagar de forma segura mitjançant targetes de crèdit i dèbit o mitjançant el seu compte PayPal demandant a PayPal i Stripe. Els dos processadors també tenen una forta reputació de seguretat. Totes les vostres bases estaran cobertes entre aquests dos proveïdors.
Complements i complements del carretó de la compraLa botiga d’aplicacions ofereix moltes opcions per ampliar la funcionalitat del carretó de la compra. Podeu associar-vos amb alguns noms importants i oferir una bona experiència de compra als vostres clients.
Gestió de comandesBig Cartel torna a proporcionar totes les eines necessàries que necessitareu. Podeu fer el seguiment de comandes i imprimir etiquetes. També és fàcil configurar les notificacions per correu electrònic per a cada comanda. Això us permet comunicar-vos amb els clients i rebre actualitzacions de la comanda.
Gestió d’inventariEl tauler racionalitzat mostra clarament la informació de l’inventari. També podeu ajustar les visualitzacions de productes per mostrar les etiquetes “Pròximament” o “Fora d’existència”. Les notificacions per correu electrònic us avisaran quan els nivells siguin baixos per a una millor gestió de la botiga.
Carrets abandonatsUna de les funcions útils que falta notablement a Big Cartel és la recuperació del carretó. Per a la majoria de les empreses, aquesta és una eina vital. Tanmateix, és possible que Big Cartel l’hagi deixat fora perquè simplement no és tan aplicable al tipus de botigues que acullen.
Certificat PCITot i que Big Cartel no ofereix una llista àmplia de passarel·les de pagament, tant PayPal com Stripe tenen certificat PCI. Els vostres clients poden sentir-se segurs que qualsevol informació personal i financera està protegida. Això també ajudarà a la vostra botiga a semblar més professional.
Impostos i enviamentsQuan afegiu un producte, podeu configurar les opcions d’impostos i d’enviament. Aquesta informació es calcularà automàticament en efectuar el pagament. L’automatització d’aquest procés garanteix la precisió i allibera el seu temps per treballar en la creació de productes.
Seguiment de l’enviamentPer fer el seguiment dels enviaments, tot el que heu de fer és anar a configurar i triar l’opció d’estat d’enviament. Això us permetrà veure si els productes s’han enviat i veure els detalls de seguiment. Amb un lloc mòbil llest, fins i tot podeu consultar els enviaments des del telèfon.
Funcions de màrqueting i prediccióSi voleu fer un esforç important en la comercialització del vostre lloc, haureu de visitar la botiga d’aplicacions. A partir d’aquí podreu afegir un bloc de funcions i butlletins. Big Cartel està a punt per Facebook, però és possible que vulgueu afegir altres plataformes de xarxes socials per obtenir una visió més completa dels clients. Un dels problemes amb les eines de SEO de les plataformes és que pot ser difícil canviar d’URL. Cada vegada que afegiu un producte, es crearà una URL personalitzada. Tanmateix, si substituïu el nom del producte, no serà tan fàcil canviar l’URL també. Això pot tenir un impacte significatiu en els rànquings de motors de cerca.
Certificats, ofertes o cupons de regalsLes versions pagades de Big Cartel us permeten oferir ofertes i descomptes. Hi ha una pestanya completa dedicada a crear promocions. Aquesta és la manera perfecta de promocionar els vostres productes i de capitalitzar-vos en vacances i altres ocasions especials.
Promocions integradesEl botó de descompte a la barra de menús del tauler d’administració us porta directament a les vostres eines promocionals. Podeu oferir un descompte en productes nous, crear vendes al voltant de vacances i altres esdeveniments, i molt més. Big Cartel facilita la comercialització ràpida dels seus productes.
Estadístiques de llocs webQuan es tracta d’informes de llocs web, podeu veure diverses estadístiques informatives. El vostre tauler mostrarà:
 • Productes més vistos
 • Llocs web enllaçats a la vostra botiga
 • Termes de cerca que han portat a la vostra botiga
 • Nombre de visites

Si voleu encara més detalls, podeu integrar Google Analytics fàcilment.

Plans & Preu

Només té sentit que un programa tan obert vingués amb un preu assequible. Els usuaris poden triar entre diversos paquets de preus que inclouen diferents funcions.

Or – Gratuït

Tot el que necessiteu per registrar-vos i iniciar un lloc és una adreça de correu electrònic. La versió gratuïta inclou certes limitacions. Tindreu enganxat amb un URL .bigcartel i només podreu afegir cinc productes amb una sola imatge per producte. A més, mentre podeu fer edicions personalitzades mitjançant CSS, no tindreu accés a l’HTML.

Platí – 9,99 dòlars / mes

 • 25 productes
 • Cinc imatges / producte
 • Estadístiques del lloc
 • Accés CSS i HTML
 • Seguiment d’inventaris
 • URL personalitzada
 • Codis de descompte

Diamant: 19,99 dòlars / mes

 • Totes les característiques del pla Platí
 • 100 productes
 • Cinc imatges / producte

Titani – 29,99 dòlars / mes

 • Totes les característiques dels plans Platí i Diamant
 • 300 productes
 • Cinc imatges / producte

Com veieu, la diferència més gran entre els plans de preus és el nombre de productes que podeu afegir. Si tot just comença, sempre podeu actualitzar els plans a mesura que afegiu productes. Tot i això, podeu superar Big Cartel. Si arribeu a un punt on heu d’afegir més de 300 productes, haureu de trobar una nova plataforma.

En la seva majoria, els paquets de preus de Big Cartel coincideixen amb els seus competidors. La gran diferència és que el Big Cartel no arriba amb moltes campanes i xiulets.Si escolliu el paquet Titanium, pagareu el mateix que treballaríeu amb un proveïdor més gran que inclogui més eines i marge per al creixement.Tanmateix, si sou un artista, potser sentiu millor treballar amb una plataforma dissenyada especialment per a vosaltres.

Atenció al client

Big Cartel ofereix una atenció al client bastant limitada. Mentre que podeu arribar-hi per correu electrònic de dilluns a divendres de 9 a 18 h. EST, no ofereixen suport telefònic ni de xat en directe. No podreu confiar en l’assistència 24/7 i la vostra millor oportunitat de contactar amb algú els caps de setmana a través del seu compte de Twitter. Això vol dir que no haureu d’esperar respostes puntuals i ajuda immediata amb els vostres problemes.

La majoria de les vegades, la millor aposta és visitar la seva pàgina d’ajuda. Malauradament, fins i tot aquesta àrea es presenta curta. Escriviu uns quants termes de cerca i podreu trobar ràpidament que els articles no són exactament detallats. Pot ser que tingueu la sort de trobar un vídeo tutorial que respongui a la vostra pregunta, però no sempre és així.

Hi ha una secció de comunitat al lloc web de Big Cartel, però no és el fòrum d’usuari habitual. En canvi, inclou botigues d’usuaris i artistes destacats. Si Big Cartel oferirà assistència al client limitada, només té sentit que animarien els fòrums de la comunitat on els usuaris puguin ajudar-los en un altre. Fins ara, no s’ha aplicat.

Si envieu un missatge de correu electrònic al personal d’assistència, espereu esperar unes 24 hores per obtenir una resposta. Això pot ser com una eternitat, sobretot si la botiga està a la baixa i està perdent vendes. El servei d’atenció al client és clarament aquell on hi ha molt marge per millorar.

Facilitat d’ús

Big Cartel ha facilitat la seva iniciació. La inscripció tarda un parell de minuts i, després, podeu dirigir-vos al tauler i triar un tema. A partir d’aquí, els menús de la barra lateral us ajudaran a afegir productes, contingut i imatges. L’editor no arrossega i deixa anar, però és fàcil d’utilitzar. Podeu afegir pàgines, pràcticament qualsevol aspecte del vostre lloc i gestionar les comandes des d’un tauler de taula fàcil de navegar.

El pla gratuït inclou accés a CSS, però haurà de registrar-se per un pla de pagament per editar el HTML. Si coneixeu el codi, no hi ha límits personalitzant el vostre lloc.

Conclusió

Big Cartel és l’opció adequada per a la vostra botiga en línia?

Si ets un artista, músic o artista, aleshores Big Cartel va ser creat per a tu. Permet crear ràpidament i fàcilment una botiga i començar a vendre. No us haureu de preocupar pels costos generals, les despeses ocultes o la contractació de professionals només per crear un lloc web senzill. Els principiants sense cap experiència de disseny poden personalitzar un lloc i promocionar els seus productes.

Raons per triar Big Cartel per sobre dels altres nois

Big Cartel és l’opció correcta si valoreu la facilitat d’ús i la simplicitat. Tot el programa es racionalitza, però és prou ric en funcions per ajudar-vos a dirigir una botiga professional. Centra’t només en les coses que necessita i gaudeix d’una interfície d’usuari fàcil de navegar i dominar.

Compareu

Cartel gran

89

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusió

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map