Ressenya de Webs.com 2016


Webs.com

Visita el lloc web

8.9


Puntuació AWA

Webs.com

Webs.com (una empresa Vistaprint) és un creador de llocs web de 15 anys molt popular entre propietaris d’empreses, sense ànim de lucre i dissenyadors web. Webs és la plataforma darrera dels 55 milions de llocs web. Webs ofereix una opció de vida lliure o preus competitius per als propietaris d’empreses que necessiten més funcions. Aquesta empresa està creixent en popularitat entre altres grans fabricants de llocs web. Llegiu la nostra ressenya de Webs.com a continuació.

Pros

 • Plans de preus justos i competitius
 • 450 plantilles d’empresa amigables per a mòbils
 • Components senzills per afegir i editar
 • Galeria fotogràfica inclosa
 • Prova gratuïta de 30 dies
 • Inclou analítica de dades

Contres

 • La codificació HTML / CSS està limitada a un quadre de codi de la pàgina
 • L’assistència telefònica és limitada, excepte les del pla de Pro
 • Algunes investigacions poden ser requerides per establir blocs
 • Webs no dissenya el vostre lloc web

Visió general

 • Lloc web: www.webs.com
 • Seu: Spring Spring, Maryland
 • Any fundació: 2001
 • Empleats: 50+
 • Llocs construïts: 55.000.000+
 • Categories: Programari creador de llocs web
 • Garantia de devolució de diners: 30 dies

Amb més de 3,3 milions de subscriptors, 2.200 empleats i més de 20 ubicacions físiques, Web.com es troba en una classe pròpia. Web.com comparteix una cultura d’empresa solidària, valors i treball en equip i revela aquesta informació al lloc web. Hi ha avantatges i desavantatges en una empresa amb una posició tan llarga i gran.

Web.com ofereix un dels portafolis de productes i serveis més importants i versàtils de qualsevol fabricant de llocs web. Encara que les plantilles són tradicionals, dissenyades per funcionar, Web.com és molt més que una botiga de bricolatge. Web.com també ofereix un disseny complet de llocs web. Ambdues opcions poden produir resultats favorables per a particulars o propietaris d’empreses que necessiten establir i mantenir un lloc web. Espereu que pagueu tarifes una mica més altes per a les àmplies funcions i serveis de Web.com.

Per a qui és recomanat Web.com?

El creador de llocs web de Web.com es recomana per a propietaris d’empreses, propietaris de botigues, bloggers i altres que necessitin un lloc actiu i funcional. S’adapta a aquells que desitgin construir un lloc bàsic o als que necessiten algú per crear un lloc més complex per a ells.

Àrea de focus / especialitats de Web.com

Web.com està centrat en llocs web funcionals que no satisfan les necessitats individuals o empresarials. Amb un conjunt de plantilles més gran, Web.com ofereix més de 2.500 plantilles que es poden canviar fàcilment després d’afegir el contingut. Les plantilles apareixen una mica datades, però els propietaris poden obtenir un lloc web personalitzat que satisfaci les seves necessitats particulars de disseny. Hi ha paquets d’allotjament Unix, Linux i Windows. Web.com realitza una bona tasca de comerç electrònic, amb grans funcions de complements i complements.

Especificacions tècniques / limitacions de Web.com

Web.com ofereix les funcions estàndard del creador de llocs web de bricolatge per a un lloc web amb èxit juntament amb l’opció de deixar que algú faci la feina per vosaltres. És una plataforma funcional i ben dissenyada per a comerç electrònic amb solucions integrades i opcions de tauler interactiu.

Quant a limitacions, la interfície d’usuari no és tan fàcil d’utilitzar alguns dels nous competidors de Web.com i no sembla que Web.com ofereixi una prova gratuïta. Les opcions de preus mensuals són una mica més altes per a aquesta plataforma experimentada i molt evolucionada.

Hi ha una escalabilitat i una habitació adequades per créixer?

Tot i que els plans de preus no es detallen clarament al lloc web de Web.com, sembla haver-hi un conjunt decent de plans de pagament mensuals complets per a una solució d’allotjament completa i un màrqueting amb èxit necessari per promoure un negoci. No serà barat, però Web.com ofereix un màrqueting real que es requereix per tenir èxit en línia.

Quina és la política de garantia de MoneyBack?

Web.com ofereix una garantia de devolució de 30 dies, però no trobaràs fàcilment aquesta informació al lloc web. Els usuaris es queixen de la dificultat de cancel·lar un cop us heu registrat.

Què és la reputació de Web.com?

Després d’una llarga història a l’espai del lloc web, sembla que Web.com s’ha assentat a l’esquena amb nous clients de fàbrica. Un cop les solucions de creació de llocs web més potents i amb èxit, sembla que Web.com no ha pogut mantenir-se en algunes maneres.

Tot i que l’empresa té un gran seguiment i una de les més àmplies gammes de serveis, ha sofert nombroses transformacions i ha d’apilar-se davant dels nous resultats per a la creació d’un lloc web eficient. Per a aquells que encara prefereixen tenir un dissenyador web per fer la feina per ells, Web.com fa una bona mostra al sector. Les recents revisions mostren Web.com amb una bona reputació entre els dissenyadors de servei complet i només tenen una bona reputació entre els propietaris de llocs.

Per què trieu Web.com?

El creador de llocs web.com ofereix un conjunt de funcions següent, una gran varietat d’opcions per al disseny i desenvolupament de llocs web, i és digne de suportar grans empreses i comerç electrònic avançat. Aquesta empresa fa de tot.

La pregunta és, ho fan bé? Si voleu una empresa rica i experimentada, amb història i capacitat per proporcionar serveis extensos de disseny de llocs web, invertiu els diners i invertiu amb Web.com. Si sou una petita empresa que necessita un lloc web bàsic per fer-ho, hi ha desenes d’alternatives de creadors de llocs web rendibles, com ara Squarespace i Weebly per adaptar-vos a les vostres necessitats..

Característiques clau

 • Plantilles personalitzables
 • SEO Booster
 • Constructor de llocs web per a mòbils
 • Integració en mitjans socials
 • Suport a llistats locals
 • Galeries de fotos i vídeos
 • Google Analytics avançat
 • Noms de domini personalitzats
 • Integració del comerç electrònic
 • Adreça de correu electrònic personalitzada
 • Hosting al núvol
 • Protecció de contrasenya

Veredicte d’experts en la indústria a Webs.com

Els experts tenen algunes paraules benvolgudes per a Webs.com, però també són ràpids per recomanar alternatives millors. Quan es tracta de la versió gratuïta, és difícil oferir moltes crítiques. Tenint en compte el preu, Webs.com és un programa relativament fàcil d’utilitzar que permetrà a qualsevol persona construir i publicar un lloc web. L’editor d’arrossegar i deixar anar elimina la necessitat de qualsevol experiència de codificació i és molt agradable per als principiants.

El principal problema, tant amb els paquets gratuïts com amb els de pagament, és que la interfície és simplement desfasada i conté massa errors. De fet, Webs.com no ha experimentat una actualització important des del 2012. Amb el ritme al qual avança la tecnologia, això pot acabar sentint-se com dècades que anys.

En definitiva, si busqueu un creador de llocs web assequible, fiable, personalitzable i fàcil d’utilitzar, hi ha millors opcions. Webs.com simplement no ha aconseguit mantenir-se competitiu.

 • www.websitetooltester.com/ca/reviews/webs-com-review/

Opinions i testimonis positius dels consumidors a Webs.com

Tot i una inundació de comentaris negatius dels consumidors respecte a Webs.com, he pogut trobar algunes ressenyes positives. Malauradament, la majoria d’ells sonen com a correu brossa. Els autors no donen gaire detalls i s’afanyen a incloure un enllaç al seu propi lloc web. Si hi ha alguna cosa, els usuaris estan contents de poder construir un lloc web de forma gratuïta.

Un altre problema que posa en qüestió la precisió de les revisions dels consumidors és l’existència de “Web.com” molt similars. Mentre vaig realitzar les meves pròpies cerques, els resultats es van dividir uniformement entre mostrar informació de Web.com i Webs.com. Pot ser que Webs.com sigui el desafortunat destinatari de les crítiques que s’haurien d’adreçar a Web.com. Tenint en compte la petita diferència entre els noms de domini i els resultats de la cerca, és difícil conèixer realment la sensació dels usuaris.

Opinions i denúncies negatives dels consumidors a Webs.com

Llegir les revisions dels usuaris per a Webs.com és gairebé dolorós. Tot i que pràcticament tots els creadors de llocs web han rebut algunes crítiques, acostuma a adoptar una forma més efectiva. No obstant això, les queixes dels usuaris de Webs.com estan molestes. La gent no escriu per fer suggeriments útils sobre com millorar el servei; estan fora de sang.

Sembla que la majoria dels problemes es produeixen amb la versió gratuïta del programa. Hi ha molts informes de persones que perden l’accés al seu lloc fins i tot després d’haver treballat anys en la creació i publicació de contingut. El fet que els representants del servei d’atenció al client semblin agressius, certament no ajuda a amortir la temperatura. En conjunt, Webs.com va rebre una qualificació d’una estrella. A partir de les revisions dels usuaris, sembla que hauríeu de passar d’una altra manera.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webs.com?rating=5

Disseny & Personalització

Les opcions de disseny i personalització de Webs.com són més que adequades, des de plantilles fins a usabilitat. A continuació es mostren alguns dels punts forts de disseny i personalització de Webs.

CaracterísticaVisió general
Plantilles de lloc webLes pàgines web van passar de 40 a 450 plantilles modernes i adaptades per a mòbils per a llocs de negoci. Els usuaris seleccionen aquestes plantilles per al servei gratuït o per un preu mínim que inclogui algunes funcions afegides. Si necessiteu solucions de comerç electrònic per al vostre negoci, Webs també ofereix algunes plantilles avançades.

 • Varietat i qualitat de les plantilles i paleta de colors.Les plantilles estan dissenyades per a empreses amb diferents paletes de colors i estils. Podeu seleccionar entre sis dissenys que funcionen bé per mostrar els vostres productes i serveis. Si canvieu d’opinió, es pot aplicar una plantilla diferent.
 • Plantilles preseleccionades vs Construcció del lloc web des de Scratch. Webs és un creador de llocs web per a tu mateix que es basa en les plantilles. Si voleu crear el vostre lloc des de zero, pot ser que hi hagi altres creadors de llocs web que s’adaptin a les vostres necessitats
Interfície del creador de llocs webWebs és el millor per proporcionar als clients una interfície intuïtiva de creadors de llocs web. Treballar amb colors, contingut i imatges és senzill per a un usuari informàtic novell o mitjà. En una sessió de compte segura des del lloc web de Webs, accediu a les vostres pàgines, feu canvis i vegeu actualitzacions instantànies al vostre lloc ./td>
Personalització de l’estil de pàgina`La personalització de l’estil de pàgina es refereix a la vostra capacitat per personalitzar el vostre lloc web, modificar contingut i components i canviar el codi HTML / CSS si voleu. Els llocs web són excel·lents en la personalització de l’estil de pàgina, excepte en el que es modifica el codi.

 • Les opcions de disseny per personalitzar.Els llocs web de Webs es poden personalitzar quant a imatges, contingut, xarxes socials, aplicacions i algunes eines de màrqueting.
 • La llibertat de moure, redimensionar i editar contingutEls elements d’edició són senzills. Podeu canviar la mida i editar el contingut ràpidament. Hi ha algun grau de personalització de colors de fons de plantilla o podeu seleccionar una plantilla i un tema de color diferents.
 • Hi ha accés al codi HTML / CSS? L’edició de codi HTML / CSS no es mostra com a característica, però sembla que hi ha mètodes per afegir etiquetes HTML. Podeu inserir un quadre de codi en una pàgina.
 • Interfície d’usuari d’edició visual.Webs facilita l’edició visual en una plataforma interactiva. Podeu afegir mapes, vídeos, fotos, funcions de comerç electrònic i altres elements per atraure visitants i vendre productes.

Un cop decidiu provar Webs.com, trieu una plantilla de disseny i, a continuació, aneu a personalitzar les vostres pàgines perquè s’ajustin a les vostres necessitats empresarials. Podeu configurar el vostre lloc gratuïtament i gaudir de més funcions en un dels models de preus de baix cost.

Navegació per llocsLa navegació per llocs es integra en les plantilles i es pot personalitzar per adaptar-se als productes i serveis de la vostra empresa. Webs ofereix pàgines il·limitades per a qualsevol dels tres plans de preus. Els vostres clients mòbils podran navegar per les vostres pàgines sempre que seleccioneu la plantilla adequada.
Gestió de contingutEl contingut del creador de llocs web de Webs és fàcil de canviar, d’estil i de moviment. Sempre que tingueu connexió a Internet, podeu iniciar la sessió al vostre compte i accedir al contingut en qualsevol moment. Els canvis són suaus i la càrrega al vostre lloc web és immediata.
Fotos i GaleriesTant si teniu fotos de producte com si necessiteu imatges de la galeria fotogràfica de Webs, teniu opcions. Al costat de les vostres imatges, podeu inserir descripcions de productes, preus, impostos i enviaments, estat del producte i molt més.
Edifici de llocs mòbilsWebs ofereix ara centenars de plantilles per a mòbils per tal que els vostres clients puguin navegar pel vostre lloc web des dels seus dispositius mòbils. Si esteu fent una prova gratuïta de 30 dies o un dels tres plans de preus raonables de Webs, s’inclou l’edifici de llocs mòbils.
Integració de la compartició socialWebs està completament carregat d’opcions d’integració de xarxes socials. Podeu incloure algunes o totes les principals plataformes de xarxes socials al vostre lloc web per al benefici dels vostres clients. Google+, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Tumblr, Vimeo i molt més.
Serveis de dissenyWebs no ofereix cap disseny de lloc web per a vosaltres. Aquesta plataforma personalitzada és prou fàcil perquè no necessiteu un dissenyador i desenvolupador de llocs web. Si sou una gran empresa amb necessitats de desenvolupament úniques, altres empreses ho fan bé.

Característiques & Eines

Webs està ple de funcions de cara al client i milers de petites empreses venen els seus productes i serveis a través d’un lloc web de Webs. No sereu decebuts a la llista de funcions de Webs.com.

CaracterísticaVisió general
Configuració del lloc webWebs ofereix quatre senzills passos per obtenir un lloc web excel·lent. El procés és tan senzill com configurar, afegir contingut, publicar i optimitzar els visitants. Webs us recorre el procés en línia per a les vostres pàgines i navegació, aplicacions, marca, publicació i compartició del lloc web. Els usuaris denuncien una experiència positiva i intuïtiva.
Disseny webEl primer pas del procés de disseny web de Webs és recórrer milers de plantilles de negoci. Seleccioneu l’estil, l’esquema de color i la disposició de la pàgina que s’adapten a les vostres necessitats i cultura empresarial. Webs té 450 plantilles per triar entre opcions per a mòbils. Aleshores, compteu amb una “barra del creador” de cada pàgina per ajudar-vos a arrossegar i deixar anar elements, inserir components i fer modificacions.
Nom de domini personalitzat
La profunditat de la navegació:Els vostres clients naveguen a pàgines il·limitades de tots els plans de Webs. Independentment de la mida de la vostra petita empresa, obtindreu les pàgines que necessiteu per compartir els vostres productes. Hi ha centenars de dissenys de plantilles per triar per a la vostra estructura.
Ginys i aplicacionsA diferència d’alguns constructors de llocs web, Webs ofereix tant widgets de pantalla de casa per a la interacció del client com aplicacions per a la participació i fidelització dels clients. Webs també col·labora amb Pagemodo per al màrqueting social i ContactMe per a la gestió de contactes.
MonetitzacióWebs ofereix solucions de comerç electrònic força robustes que han estat treballant per a milers d’empreses basades en vendes en línia. Obteniu opcions d’integració de pagament i facturació estàndard a PayPal, Etsy i Stripe.
Estadístiques de visitantsWebs ofereix anàlisis web avançats a través d’estadístiques. Obteniu més informació sobre el trànsit del vostre lloc web i feu accions en funció de les estadístiques que genereu.
Foto, vídeo i àudioAmb una gran competició en línia, l’àudio, les fotos i els vídeos són fonamentals per a l’èxit de les petites empreses. La interfície de Webs per a la inserció d’aquests components és senzilla i manejable a través de la barra del creador. Seleccioneu Imatge, Galeria de fotos, vídeo, botó i molt més.
BlocsEs pot afegir un lloc de bloc mitjançant una aplicació de bloc. Podeu incloure publicacions automàtiques. El bloc de pàgines web no és tan fàcil i robust com alguns altres creadors de llocs web. És possible que hàgiu de dependre de la pàgina d’ajuda de Webs per configurar-la. Alguns altres creadors de llocs web ofereixen més flexibilitat en el valor dels blocs.
Google MapsWebs us permet inserir de forma ràpida i senzilla mapes de Google.
Editor HTMLUn editor HTML no és compatible amb Webs; tanmateix es pot incloure un quadre de codi en una pàgina.
Integració en mitjans socials
Formulari i enquestesÉs possible incrustar formularis i enquestes mitjançant el quadre de codi HTML en una pàgina. Aquesta característica pot requerir algunes investigacions a la pàgina d’ajuda de Webs, tret que tingueu coneixement d’ordinador.
Espai d’emmagatzematgeEls usuaris reben 500 MB per al servei gratuït, 1 GB per al pla d’inici, 5 GB per al pla millorat i emmagatzematge il·limitat per al pla Pro.
Eina del butlletíWebs es col·laboren amb ContactMe per realitzar captures de correu electrònic per a butlletins i missatges de correu. Espereu un càrrec addicional de 5 dòlars al mes. Una altra opció és incrustar una captura HTML en un quadre de codi a la pàgina.
Suport al fòrumWebs proporciona suport de fòrum per a subscriptors gratuïts mentre paguen subscriptors per rebre suport de fòrum i assistència de xat en directe. Per assistència telefònica, els subscriptors s’han de registrar al pla Pro.
Comerç electrònic / botiga en líniaNecessitareu un pla web millorat o Pro per a una botiga de 20 articles o més. El cost és raonable i el pla Pro inclou submissió i optimització de motors de cerca, publicitat de Google, correu electrònic, xat en directe i suport telefònic. Les solucions de comerç electrònic de Webs són adequades per a petites i mitjanes empreses.
Integració passarel·laA diferència d’alguns creadors de llocs web de la seva classe, Webs ofereix serveis de passarel·les d’adhesió que es poden estendre als vostres clients. Això us ajuda a comercialitzar directament i a bloquejar la visualització de pàgines per part del membre.
SEO amigableWebs ofereix eines de SEO mitjançant una botiga d’aplicacions. El pla Pro ofereix algunes eines de màrqueting que inclouen SEO Booster per ajudar-vos a trobar clients web. A més, Webs envia fitxes als directoris en línia locals, inclosos Google, YP.com i Yahoo.
Accés limitat al lloc (protecció de contrasenya)Els usuaris del lloc web estableixen un compte protegit amb contrasenya per iniciar l’inici de sessió i l’edició del seu lloc en qualsevol moment.
Google® AnalyticsWebs s’integra amb la Google App Suite (això pot trigar una mica més d’enteniment i alguns fitxers d’ajuda per començar). De forma predeterminada, Webs utilitza les estadístiques per a les analítiques.
Seguretat del creador de llocs webWebs, com tots els constructors de llocs, es pren seriosament la seguretat i utilitza les opcions principals de protecció de contrasenyes del client. Amb la història i la mida d’aquesta empresa, la seguretat té prioritat.
Idiomes múltiplesEl lloc web Webs admet 13 idiomes. Sembla que Webs ofereix creació de llocs web per a aquests idiomes i augmenta fins a incloure’n més.
Optimització mòbilLes noves plantilles de les Webs 450 inclouen l’optimització de mòbils perquè els vostres clients puguin fer ús de la compra i comprar els vostres productes i serveis en un dispositiu mòbil. Les plantilles de mòbils s’inclouen al servei gratuït i també tres plans de preus de Webs.
Tecnologia CDNWebs té una plataforma similar anomenada Network Solutions per a serveis DNS millorats, alta disponibilitat i alt rendiment.

Plans & Preu

Webs ofereix als clients un lloc web i hosting d’allotjament gratuïts. Per als llocs web que requereixen funcions de comerç electrònic, un pla de preus gratuït i tres són més que generosos. L’empresa mostra els seus plans i opcions de preus al lloc. Podeu establir-vos de forma gratuïta o seleccionar entre tres plans de preus mensuals competitius en funció de les vostres necessitats empresarials. Els tres plans de pagament ofereixen:

 • Allotjament gratuït
 • Pàgines il·limitades
 • Eliminació de la marca web
 • Protecció de contrasenya per a pàgines
 • Optimització mòbil
 • Estadístiques

S’ofereixen els plans de preus

 • Gratuït. Per a empreses amb només cinc productes i una sola imatge, es pot vendre de forma gratuïta.
 • Arranjament. Per a les petites empreses de comerç electrònic, el pla d’inici de 5,99 dòlars mensuals ofereix la llista de punts anteriors, deu productes i dues imatges, alguna publicitat, suport de correu electrònic i 1 GB d’emmagatzematge..
 • Millorat. Per a petites o mitjanes empreses que requereixen funcions de comerç electrònic més àmplies, el pla millorat de 12,99 dòlars mensuals ofereix la llista de punts anteriors, 20 productes de botiga, més temes, tres adreces de correu electrònic, suport de correu electrònic i xat en viu i 5 GB d’emmagatzematge..
 • Pro. Per a la majoria de propietaris d’empreses mitjanes, el pla de pro 22,99 dòlars mensuals ofereix la llista de punts anteriors, productes de botiga il·limitats, més temes, 25 adreces de correu electrònic, enviament i impuls de motors de cerca, 100 dòlars en anuncis de Google, correu electrònic, xat en directe i suport telefònic. , i 5 GB d’emmagatzematge.

Webs ofereix plans molt competitius per acollir tots els propietaris de petites empreses o sense ànim de lucre. Les opcions amb tot inclòs són més generoses que molts constructors web de la seva classe.

Considereu els factors següents sobre la fixació de preus:

 • Ofereix un pla gratuït? Sí, els propietaris d’empreses poden gaudir d’un lloc web gratuït a llarg termini o d’un assaig de 30 dies sobre un dels tres plans de preus Webs.
 • Hi ha cap període de prova o cal que s’adhereixin targetes de crèdit? Podeu unir-vos gratuïtament, participar en una prova gratuïta de 30 dies o subscriure’s a un dels tres plans, en aquest cas caldrà un número de targeta de crèdit o un compte PayPal per al pagament..
 • Què tan assequibles són els paquets premium en comparació amb els competidors? Webs és una opció molt assequible per a la majoria de propietaris d’empreses, amb molts freebies per necessitats bàsiques.
 • Podeu dissenyar pàgines web professionals utilitzant només la versió gratuïta? Sí, podeu dissenyar el vostre lloc de forma gratuïta i romandre al pla gratuït sempre que vulgueu.
 • Es realitza el pagament mensualment / anualment? Els preus mensuals es basen en plans de dos anys.

Atenció al client

Amb més de 15 anys en el negoci de la creació de llocs web, Webs ha establert bones opcions d’assistència al client i els clients semblen estar satisfets. Com que la configuració de Webs és bastant simple, aquesta plataforma personalitzada està dissenyada per obtenir un suport mínim. Des de la pàgina web d’Ajuda i Contacte, Webs utilitza Zendesk per donar suport als clients.

 • FAQ. Cerqueu informació a les preguntes freqüents.
 • Xat en directe. Fes una pregunta a Live Chat.
 • Fòrum de la comunitat de suport Cerqueu respostes en un fòrum de la comunitat de suport.
 • Centre de suport Busqueu respostes a preguntes al Centre d’assistència en funció d’un tema.
 • Seleccioneu Un tema. Seleccioneu un tema en concret per obtenir respostes.
 • Centre de recursos. Visiteu el Centre de recursos per començar amb un nou lloc web.
 • Inici de sessió del compte Els clients inicien la sessió directament des del lloc web de Webs.

En general, Webs ofereix algunes opcions d’assistència al client. És possible que es desanimi una trucada telefònica a menys que se subscrigui al pla Pro, ja que no apareix cap número a les pàgines de Webs. En algun nivell d’ajuda, s’ofereix un número de telèfon.

Facilitat d’ús

Els usuaris troben webs molt fàcils d’iniciar, ràpides per configurar i senzilles de mantenir. Podeu crear el vostre lloc web mentre aneu fent servir una plantilla de disseny i sis opcions de disseny. Webs ofereix una excel·lent experiència de bricolatge per a usuaris novells i avançats.

Si bé els nivells d’habilitat varien segons els que necessiten un lloc web nou i volen crear-ne el propi, la facilitat o dificultat també varia per a cada persona. Com que Webs ofereix un lloc web gratuït, no hi ha res a perdre en aprofitar el temps per treballar durant el procés i esbrinar si voleu venir subscriptor. Els usuaris troben pàgines web intuïtives, fàcils d’utilitzar i fàcils de configurar i gestionar.

La simplicitat de la interfície. La interfície és visual i interactiva i s’adapta a la majoria de qualsevol usuari, qualsevol tipus de lloc web.

Apte per a principiants / usuaris avançats. El creador de llocs web Webs és perfecte per a principiants i usuaris avançats. Si bé hi ha constructors de llocs web i dissenyadors web més avançats al mercat, Webs ofereix gairebé tot allò que un propietari d’una petita empresa necessita, a un cost assequible.

Manteniu el control sobre el lloc web en tot moment. El temps d’obtenció dels llocs web és excel·lent, com la majoria de constructors de llocs al mercat actual i teniu el control complet del vostre lloc.

Ajuda proporcionada a l’editor. Webs ofereix algunes opcions d’ajuda en línia que inclouen ajuda a l’editor, xat en directe, assistència telefònica i un bloc regular.

Webs proporciona una solució escalable que s’adapta bé al vostre negoci canviant. A mesura que decidiu una plantilla i un pla de preus, us permetrà considerar l’estat del vostre negoci i el futur potencial de les opcions del vostre lloc web.

Conclusió

El creador de llocs web de Webs té un seguit important. Webs ofereix un pla gratuït o tres plans de preus raonables per a particulars, propietaris de petites empreses i sense ànim de lucre. Els plans són més que generosos i inclouen algunes de les característiques que molts altres constructors de llocs esperen que pagueu.

La interfície és fàcil de treballar, i només hi ha algunes limitacions al voltant de la codificació i el suport telefònic directe. Els avantatges generals són extensos, i els avantatges són pocs per seleccionar Webs per crear el vostre lloc web empresarial.

Webs és un creador de llocs web relativament robust per a moltes i petites i mitjanes empreses de comerç electrònic o comerç no electrònic. Les funcions són àmplies, amb algunes preocupacions. Webs ofereix preus gratuïts o competitius. Per a empreses en expansió que requereixen dissenys de plantilles moderns, opcions de mobilitat i escalabilitat, el creador de llocs web Webs té el que necessita. La millor elecció és provar-lo de forma gratuïta i descobrir-ho per tu mateix.

Compareu

Webs.com

89

Wix

96

Weebly

95

Espai d’espai

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me