CoreCommerce Review 2016


CoreCommerce

Посети сайта

8.8


Оценка на AWA

CoreCommerce

През 2008 г. софтуерната компания Sum Effect придоби платформата за електронна търговия digiSHOP Pro и я превърна в CoreCommerce. Оттогава главният изпълнителен директор Matt DeLong помага на CoreCommerce да спечели постоянно място като една от най-добрите платформи на пазара. Днес CoreCommerce добавя актуализации за всеки шест седмици, за да се опитате да останете конкурентоспособни на пренаселения пазар. Прочетете нашия преглед на CoreCommerce по-долу.

Професионалисти

 • Безплатен 15-дневен пробен период
 • Гъвкава настройка за доставка
 • Ежедневно архивиране
 • Неограничени администратори

Против

 • Ограничено пространство за съхранение
 • Ограничен опис

Преглед

 • Уеб сайт: www.CoreCommerce.com
 • Централно управление: Нашвил, Тенеси
 • Година на основаване: 2001
 • Категории: Софтуер за уеб дизайн на електронна търговия
 • Услуги: Електронна търговия Маркетинг
 • Безплатен пробен период: 15 дни

CoreCommerce е облачна платформа за онлайн пазаруване. Целта му е да помогне на бизнеса и предприемачите бързо да създадат професионален сайт на достъпна цена. Въпреки че е надежден вариант, има очевидни области за подобрение.

За кого е предназначен CoreCommerce?

Макар че те бързо ще твърдят, че програмата е предназначена за всеки бизнес с размер, това може да не е напълно точно. CoreCommerce може да се справи с продажби с голям обем. Въпреки това, дори и по-скъпите планове идват с ограничения за използване. По-големите фирми могат да открият, че надвишават ограниченията за съхранение и честотна лента. Това може да доведе до месечни такси. Просто не си струва да плащате санкции, когато на пазара има неограничени опции. Поради тази причина CoreCommerce е най-подходящ за малък и среден бизнес.

Област на фокус

CoreCommerce се представя като универсална платформа, която е идеална за предприемачи. Той също така предлага отлични отстъпки за нестопански печалби, които искат да създадат сайт. В противен случай неговата голяма точка на продажба е отлично обслужване на клиенти. Те работят за осигуряване на превъзходна поддръжка на всички свои клиенти. В тази област те успяват.

Ограничения

Ограниченията за съхранение и честотна лента може да са достатъчни, за да отхвърлят някои потенциални потребители. Въпреки че това не е рядкост в платформите за електронна търговия, това може да бъде проблематично. Ако очаквате да се разширите бързо, плащането на свръхпроходи не е нещо, за което искате да се притеснявате.

скалируемост

CoreCommerce е мащабируема в смисъл, че можете да надграждате план по всяко време. Има обаче по-добър избор за големите бизнеси, които търсят усъвършенствани инструменти за SEO и без такси за надценка.

Закриване на акаунта ви

Недоволни ли сте от CoreCommerce? Закриването на акаунта ви е лесно. Всичко, което трябва да направите, е да създадете билет за анулиране. Ако искате да възстановите акаунта си, ще има такса в размер на 150 долара. В противен случай няма такси за анулиране. Предлагат се само месечни абонаменти, така че няма нужда от големи възстановявания.

репутация

CoreCommerce изгради репутация за обслужване на клиенти. Въпреки че все още имат място за подобрение, можете да помогнете на експерт. Софтуерът също е често класиран сред първите десет платформи. Компанията е надеждно име в бранша.

Награди и сертификати

CoreCommerce е PCI сертифициран. Тепърва обаче тепърва ще присвояват значителни награди. През 2012 г. те получиха три номинации за Стиви. Те бяха признати в категориите Компютърен софтуер, Най-добро софтуерно програмиране / Дизайн и Най-добър сайт за електронна търговия.

Бъдещето може да донесе някои реални победи. Платформата беше наскоро придобита и се подготвя за голямо преобразяване. Новите функции могат да донесат нови признания.

Основни функции

 • Автоматични актуализации
 • Използвайте собственото си име на домейн
 • Безплатна 256-битова шифрована SSL
 • 99,9% време за изпълнение
 • Достъп до MX Records
 • Блокиране на IP адреси
 • повторна проверка на изображението
 • Социална интеграция
 • Mobile Ready
 • SEO-приятелски URL адреси
 • Вградени емисии на продукти
 • Поддържа над 50 шлюза за плащане

Присъда на индустриалните експерти по CoreCommerce

Електронната търговия PlateformОдин очевиден недостатък на CoreCommerce, който често се цитира от експертни прегледи, е, че CoreCommerce се предлага с ограничено съхранение. Дори и най-скъпите и мащабни планове за опаковане позволяват само ограничен инвентар. Въпреки че това може да не е проблем, докато стартирате бизнеса си, това може да доведе до значителни главоболия по пътя, тъй като вашите нужди се променят.

Въпреки това ограничение, критиците бяха доволни от програмата, награждавайки я с 8 до 8,5 звезди от десет. Въпреки че CoreCommerce не е непременно най-силната всестранна програма на пазара, той успешно си даде име, като се съсредоточи върху няколко ключови области. Програмата се опита да направи знак, предлагайки широк спектър от качествени функции и отлични инструменти за социални медии. Те също са преминали над и извън това, за да осигурят надеждна поддръжка на клиенти. Ако тези области също се нареждат сред основните ви приоритети, тогава CoreCommerce е чудесно решение за електронна търговия.

И накрая, критиците признават, че въпреки че много функции могат да бъдат плюс, той също може да създаде объркващ и претъпкан контролен панел. Изглежда, че това отразява критиката на потребителя, че бекендът е твърде неорганизиран. Въпреки това, CoreCommerce е силен претендент и си струва да се провери.

Положителни отзиви и отзиви на потребителите

Колкото и да е странно, много от положителните отзиви пряко противоречат на отрицателната критика от страна на потребителите. Докато някои потребители бяха напълно разочаровани от интерфейса, други намериха лесен за използване и навигиране. Това може да варира в зависимост от това колко опит имате с проучването на задния сайт на уебсайтовете.

Потребителите на CoreCommerce също намериха поддръжката на клиенти за много полезна. Екипът за поддръжка е базиран извън САЩ, което определено работи в негова полза. Потребителите чувстваха, че е лесно да се свържат с някой в ​​същата часова зона, който може да даде информативни отговори.

Други позитиви на CoreCommerce включват:

 • Осигурява достъп до различни шлюзове за плащания
 • Измерващо подобрява резултатите от продажбите
 • Осигурява лесни за персонализиране шаблони
 • Високо съвместим с инструменти за мобилна търговия

И накрая, CoreCommerce предоставя отлични инструменти за социални медии, които са лесни за интегриране. Ако социалните медии са голяма част от вашата маркетингова стратегия, тогава CoreCommerce може да помогне.

Отрицателни отзиви и оплаквания на потребителите

Докато CoreCommerce съществува от 2008 г., просто няма много отзиви от потребителите за програмата. Това, което е там, не е точно светещо. CoreCommerce получава лоши отзиви, що се отнася до потребителското изживяване. Мнозина смятат, че цялата програма е лошо проектирана и хаотична. Изглежда, че разработчиците забравиха да помислят как да организират залозите на функции и да представят чист интерфейс на потребителите, за да навигират задния сайт на своя сайт. Това може да накара CoreCommerce да се почувства непосилно, особено за начинаещи.

Ето няколко други области, които често се споменават в отрицателни отзиви:

 • Слаби SEO инструменти.
  Потребителят ще трябва да отдели известно време за персонализиране и оптимизиране на своите страници.
 • Неимпресивни шаблони.
  Някои програми излязоха от пътя си, за да предоставят впечатляващи шаблони. CoreCommerce просто предоставя основите.

Дизайн & персонализиране

Templates

CoreCommerce предлага над сто безплатни шаблона. За съжаление, много от тях изглеждат остарели и имат аматьорско усещане. Част от проблема са цветните небца. Една проста актуализация на по-професионални и привлекателни цветове би направила някои от шаблоните свят на добро. Като цяло на темите липсва излъскан външен вид, който се предлага в подбора на теми на други конкуренти.

Персонализиране на вашия сайт

За начинаещи можете просто да използвате съветника за дизайн, за да започнете. Той ще ви осигури стъпка по стъпка ръководство. Основните упътвания обхващат избора на тема, промяна на логото и добавяне на менюта за навигация. За тези, които искате да направите повече промени, има много инструменти. Можете да използвате редактора за плъзгане и пускане или да редактирате чрез CSS и HTML. CoreCommerce е доста гъвкава, когато става въпрос за персонализиране на вашия сайт.

Дизайн услуги

Ако не искате да отделяте време за дизайн, можете да платите за дизайнерските услуги на CoreCommerce. Дизайнерите ще персонализират отделни части от уебсайта за няколкостотин долара. Например, можете да закупите лого за 399 долара. Или можете да изберете да персонализирате целия сайт, който започва от $ 2299. В света на уеб дизайна това е сравнително достъпна цена. Просто бъди внимателен. Този брой може бързо да нарасне, когато добавяте заявки.

Какъвто и дизайнерски маршрут да изберете, очаквайте вашия сайт да е удобен за мобилни устройства. Не всички теми са отзивчиви, но ще получите мобилна версия на вашия сайт. Това е критична характеристика за онлайн бизнеса. По-голямата част от купувачите сърфират по телефон или таблет.

Дизайн интерфейс

Административният панел е описан като скучен от някои. За щастие, тя все още свършва работата. Дори новаците бързо ще стигнат до оформлението и ще научат къде да намерят общи функции. Можете дори да персонализирате вашия дисплей, така че функциите, които използвате най-много, да бъдат изброени първо. Не е необходимо да губите време за превъртане на опции. Подобно на повечето от програмата, потребителският интерфейс би могъл да се възползва от актуализация, но той предлага цялата функционалност, от която се нуждаете.

Социално споделяне

Интеграцията в социалните медии е истинска сила на CoreCommerce. Свързването на вашите акаунти в социалните медии е просто и интуитивно. Можете дори да продавате продукти във Facebook. Функциите насърчават клиентите да „харесват“ и да коментират продукти. Това е голям бонус за тези, които искат да изградят социални медии следвайки. Вградената функция на блога също улеснява създаването и публикуването на публикации.

Характеристика & Инструменти

Особеност
Преглед
Настройка на онлайн магазинаСъветникът за настройка извежда всички предположения от началото. Просто следвайте и изградете магазина си за минути.
Ширина на лентата и съхранениеТези функции варират в зависимост от ценовия пакет. Това е често срещана практика сред платформите за електронна търговия. Ограниченията на употребата може да не са проблем за малки или средни магазини. Внимавайте обаче за таксите за наднормено тегло за по-големите магазини.
Приставки и добавки за кошницата за количкиВашата количка е напълно адаптивни. Списъкът им с опции е доста впечатляващ. От плащания на една страница до обработка на връщания, можете да направите всичко.
Управление на поръчкиCoreCommerce премина над и извън това, за да включи инструменти за управление на поръчки. Вие имате пълен контрол и можете да правите промени според нуждите. Всеки малък детайл е напълно адаптивен.
Проследяване на праткатаCoreCommerce предлага повече опции за доставка от други платформи за електронна търговия. Използвайте съветника за доставка, за да започнете и да доставяте чрез основни оператори. Можете да изчислите тарифи или да зададете фиксирана ставка. Предлага се и доставка с капки и можете да отпечатате етикетите си. Не става много по-всеобхватно от това.
CRM функцииОтново тази платформа е може би най-силна, що се отнася до инструментите за управление. Лесно общувайте с клиентите и изграждайте репутация на примерно обслужване.
Шаблони и темиТе са склонни да изглеждат остарели, но могат да бъдат персонализирани. Това е слабо място за CoreCommerce, така че може да искате да претегляте средните теми спрямо други силни страни.
Интеграции и добавкиМенюто за настройки на вашия администратор ще ви помогне да получите достъп до пълен списък на добавки. Тук можете да интегрирате някои от най-популярните инструменти днес. Опциите включват постоянен контакт, Google Analytics и eBay. Потребителите на CoreCommerce могат да използват тези добавки за създаване на динамичен сайт.
Мобилна електронна търговияВсички теми са мобилни. Не е нужно да обмисляте дали вашият сайт ще изглежда добре на телефон или таблет.
Уеб хостингRackspace осигурява хостинг. Можете да разчитате на техните мощни сървъри, за да поддържате сайта си работещ. Няма нужда ръчно да архивирате данните си. Хубаво е също така да знаете, че софтуерът се актуализира на всеки шест до осем седмици. Никога няма да се притеснявате, че вашата хостинг технология изостава.
App StoreМагазинът за приложения е организиран в основни категории. Можете да търсите според вашите нужди. Най-добрата част е, че CoreCommerce си партнира с други отраслови лидери, за да ви предостави страхотен списък от мощни инструменти. Amazon, Shipwire и MailChimp могат да бъдат добавени само с няколко кликвания.
BloggingВградената функция за блогове ще ви позволи да предлагате на пазара на клиенти. Пишете публикации и бързо добавяйте изображения. Интерфейсът е подобен на Word или WordPress и ще изглежда познат на повечето потребители.
SEO и маркетингПочти странно изглежда, че CoreCommerce няма по-добри SEO инструменти. Ако ще управлявате онлайн магазин, искате разширени възможности за оптимизация. CoreCommerce предлага само най-основните опции. Мета маркерите и персонализираните URL адреси не са налични на всяка страница. Това може да окаже значително влияние върху реализациите.
БюлетиниМожете да настроите кампании с бюлетини, като използвате налични добавки. Изберете от големи доставчици като постоянен контакт. CoreCommerce улеснява съставянето на пощенски списък и достигането до клиенти.
Функции за сигурностНасладете се на споделено SSL, криптиране 256, но и ежедневно архивиране. Хостингът е защитен, а усъвършенстваната защитна стена защитава вашия сайт. Тези слоеве на защита надхвърлят и над повечето други платформи. Можете да бъдете сигурни, че вашият сайт е защитен.
Сертифициране на PCICoreCommerce е PCI сертифициран. Можете да се чувствате уверени, че те прилагат най-добрите практики в индустрията.
Създаване на съдържаниеТаблото за управление улеснява добавянето на съдържание и продукти. Създайте персонализирани формуляри и страници с информация или актуализирайте блога си само с няколко кликвания. Ако можете да използвате Word, можете да добавите съдържание.
Подаръчни сертификатиПродажбата на подаръчни сертификати и предлагането на отстъпки отнема само няколко кликвания. Не може да е по-лесно.
Начини на плащанеCoreCommerce е съвместим с над 50 шлюза. Имате много страхотни възможности, когато става дума за приемане на кредитни карти.
Данъчни и транспортни калкулаториБързо и лесно изчислете тези тарифи. Изберете опциите за доставка и генерирайте данък според местоположението.
ДокладиCoreCommerce цели да улеснява управлението на вашия магазин. Здравите инструменти за отчитане могат да ви помогнат да разгледате по-голямата картина.
Статистика на сайтаСамо с няколко кликвания можете да интегрирате Google Analytics. Това е може би най-популярният и надежден начин за проследяване и преглед на ефективността на сайта.

планове & Ценообразуване

Използвайте 15-дневната безплатна пробна версия, за да опитате CoreCommerce. Не се изисква кредитна карта и можете да въведете до три примерни поръчки. Един имейл адрес е всичко, което ще ви трябва, за да започнете. Ако ви харесва това, което виждате, има много ценови пакети, от които да избирате. Всеки план предлага SSL сертификат и месечен абонамент. По принцип плановете варират в зависимост от това колко продукти можете да добавите и количеството на честотната лента и съхранението, от което ще се нуждаете. За щастие не е нужно да се притеснявате за таксите за транзакции.

Повечето малки фирми ще се справят отлично с плановете Pioneer или Advanced:

Пионер – $ 24,99 / месец

 • 150 продукта
 • Пет имейл акаунта
 • 2GB честотна лента
 • 500 MB съхранение
 • Споделен SSL

Разширено – $ 39,99 / месец

 • 500 продукта
 • Десет имейл акаунта
 • 4 GB честотна лента
 • 700 MB съхранение
 • Споделен SSL

По-големите фирми могат да избират от професионалните, експертните, премиерните и корпоративни планове. Можете също така да надстроите или понижите плана си по всяко време, ако е необходимо.

Ценовите планове на CoreCommerce са в съответствие с конкуренцията, но не непременно водят пакета. Би било полезно, ако предлагат повече неограничени опции и отстъпки за плащане на годишен абонамент предварително. Вместо това можете да очаквате, че ще бъдете таксувани месечно.

Важно е да се отбележи и това ограниченията на честотната лента и съхранението идват с такси за надценяване. Това е още един факт, че CoreCommerce може да рекламира по-открито. Има такса от $ 9 за всеки GB над месечния лимит на честотна лента. Ще ви бъдат таксувани и 9 долара за всеки 100 MB, който преминете през отделеното ви място за съхранение.

И накрая, плановете на долния слой изискват 199 долара такса, за да отключите API на вашия магазин. За повечето предприемачи, управляващи сайта им, достъпът до API няма да бъде приоритет. Въпреки това е нещо, което трябва да бъдете наясно, когато сравнявате наличните платформи.

Както бе споменато по-горе, ценовите планове със сигурност са в същия диапазон като другите платформи. Проблемът е, че те не са впечатляващи. Само по средата на пътя.

Поддръжка на клиенти

CoreCommerce има един от най-достъпните отдели за поддръжка на клиенти в бранша. Те предлагат:

 • Чат на живо
 • Поддръжка по телефона
 • Поддръжка по имейл

Можете да стигнете до представител, базиран в САЩ, 24/7 през седмицата или от 8:00 до 17:00. CST през почивните дни. Също така, билети за спешни случаи могат да бъдат подадени по всяко време или ден. Потребителите могат също да се свържат с активните страници на Twitter и Facebook на CoreCommerce.

Платформата също така предлага богата и лесна за търсене база от знания и множество видео уроци. Има проблеми с много информативни ресурси, ако срещнете проблеми. За да усъвършенствате уменията си, регистрирайте се за месечните уебинари.

С CoreCommerce има ясен ангажимент за обслужване и поддръжка на клиенти. Персоналът бързо реагира, любезен и информативен. Ако тръгнете да търсите отговор, със сигурност ще го намерите. Всъщност вероятно можете да го намерите на няколко различни места.

Лесно използване

CoreCommerce се рекламира като проектирана за начинаещи. Ако обаче имате нулев опит с задния сайт на уебсайтовете, таблото за управление може да се почувства натъпкано и непосилно. По-опитните потребители ще имат по-лесно време за сортиране на опциите. Добрата новина е, че можете да персонализирате вашия администраторски изглед. Няма да отнеме много време, за да разберете как да навигирате, за да създадете персонализирано меню, което предоставя полезни преки пътища.

Въпреки че цялостният вид може да се чувства остарял, функционалността е налице. Редакторът за плъзгане и пускане е лесен за използване, което означава, че няма нужда от кодиране. Правенето на промени във всеки детайл на сайта се чувства доста интуитивно. Няма да губите време, опитвайки се да разберете какво правят определени бутони. Целият потребителски интерфейс трябва да изглежда и да се чувства познат на всеки, който има най-малкото уеб опит.

По-напредналите потребители могат да отидат директно към CSS или HTML за въвеждане на промени. CoreCommerce предлага всички функции за дизайн и управление, които бихте искали в удобна за потребителя платформа. Може да не е най-впечатляващото визуално табло, но със сигурност свършва работата.

заключение

CoreCommerce прави ли за вас?

Ако сте малък или среден бизнес, който търси най-добрите инструменти за управление, тогава да. От всички налични платформи за електронна търговия и колички, CoreCommerce изглежда предлага най-много възможности, когато става въпрос за ръководене на вашия бизнес. Много хора се хващат в дизайна на своя уебсайт. Въпреки че външният вид е от съществено значение за привличането на клиенти, лесно може да се забрави за ежедневните задачи. CoreCommerce ще ви помогне да стартирате бизнеса си. Със силните и гъвкави средства за поръчка, инвентар и управление на клиентите ще се почувствате в пълен контрол над вашия онлайн магазин.

От друга страна, ако дизайнът е най-важен за вас, CoreCommerce може да се почувства малко по това време. Таблото за управление и темите изглеждат малко датирани, въпреки тяхната функционалност. За най-новото в разкошни и професионални теми ще искате да потърсите някъде другаде.

Вълнуващата новина е, че наскоро нова компания придоби CoreCommerce. Може само да се предположи, че новото ръководство ще означава актуализация на дизайна. С новите шаблони CoreCommerce може наистина да бъде сила, с която трябва да се съобразявате.

сравнение

CoreCommerce

88

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me