WebsiteBuilder.com granskning 2016


WebsiteBuilder.com

Besök hemsida

8,9


AWA-poäng

WebsiteBuilder.com

WebsiteBuilder.com erbjuder en mängd verktyg för skapande av webbplatser, samt marknadsföringshjälp och e-handel. Massor av mallar att välja mellan för att anpassa din webbplats och allt är inställt på ett enkelt drag och släpp-sätt för att göra det superlätt för alla att bygga en snygg webbplats. Läs vår webbplatsBuilder.com-recension nedan.

Översikt

Med WebsiteBuilder.com kan du designa och skapa en webbplats på en kväll utan pengar och inga kreditkort behövs, så länge du använder ett underdomän. Det är enkelt för nybörjare att använda genom att välja en mall och använda den praktiska dra och släpp-funktionen för att lägga till innehåll och få det att se ut som du vill ha det.

Vem rekommenderas WebsiteBuilder.com för?

Denna plattform och dess enkla navigations- och designverktyg är perfekta för människor som aldrig har byggt en webbplats förut. Det är ganska idiot-bevis, och det tar inte lång tid att få tag på att arbeta med det.

Fokusområden / specialiteter?

WebsiteBuilder.com erbjuder en extremt praktisk uppsättning mätverktyg som hjälper dig att bygga din webbplats. Även om de inte är unika för denna plattform, är de mer omfattande än andra vi har sett. Överst på webbplatsredigeraren erbjuder kolumner, linjaler och snäpp till rutnätet vilket gör det så mycket lättare att anpassa element och göra din webbplats visuellt tilltalande. Dessa verktyg är enkla att använda och låter dig bygga en webbplats som är både krävande och vacker.

Tekniska specifikationer / begränsningar

Förutom den redan nämnda, och helt användarvänliga dra och släpp-funktionen, kommer WebsiteBuilder.com med 21 olika kategorier av mallar att välja mellan, och massor av förinstallerade och högkvalitativa foton för din användning. Element som knappar och ikoner finns tillgängliga för att släppa var du vill på din webbplats och klicka på valfritt objekt gör att du kan ändra dess utseende på olika sätt.

En betydande begränsning som vi hittade är bristen på förmåga att ladda upp massor av bilder på en gång; att manuellt klicka på upload och göra dem en i taget är tråkigt och tidskrävande. För en e-handelsaffär eller fastighetsmäklare med massor av hemmabilder att lägga till kan detta vara en verklig smärta. Förhoppningsvis finns en uppgradering till det området på webbplatsen snart i butik. Ett annat oönskat skämt är bristen på en auto-spara funktion, så glöm inte att klicka på spara på varje redigering!

skalbarhet

Skalbarhet är en viktig punkt att vara medveten om när man arbetar med en webbplatsbyggare. Medan fem sidor kan vara mycket av din nuvarande verksamhet, kan du finna att du växer ut eller växer i olika riktningar med behov av att skapa ytterligare sidor. WebsiteBuilder.com begränsar antalet sidor du kan ha i gratisversionen, men premiumversioner är oändligt skalbara för allt den fantastiska framtida tillväxten!

Pengar tillbaka garanti

Om du är som jag vill du se hur saker fungerar innan du förbinder dig att använda dem. Medan jag uppskattar den gratis plattformen på denna webbplatsbyggare, skulle jag också vilja kolla in den betalda versionen innan jag bestämde mig för att det var rätt verktyg för mina ändamål. Så jag blev positivt överraskad över att få reda på att webbplatsen erbjuder en 14-dagars återbetalningsgaranti på sina premiumplaner och andra produkter eller tjänster, med dessa undantag: domänregistrering, prioritetsstöd, sekretess för domäner, e-handel, e-postadresser eller SEO Ebook.

Vad är deras rykte?

Domänen har varit aktiv sedan 1996 men det verkar ha byt ut händer ibland under dessa år. Den har en Alexa-rankning under 40 000, en SEO Moz-domänmyndighetsrankning på 42 och en Google Pagerank på 2. Jag sökte recensioner online och kom med en något blandad väska, med de flesta recensioner i helt motsatta ändar av spektrumet och väldigt få ljumma.

Awards

Vi hittade WebsiteBuilder.com listade flera gånger i artiklar på SiteBuilderAwards.com: De bästa e-webbplatsbyggarna, de enklaste webbplatsbyggarna, de bästa mobila webbplatsbyggarna, de bästa bloggmakarna, de mest prisvärda webbplatsbyggarna och de bästa webbplatsbyggarna för SEO.

Varför välja webbplatsbyggare?

Användarvänlighet, oändlig anpassning, skarp snygga och färska mallar.

Nyckelfunktioner

 • Tusentals mallar
 • Anpassade domäner
 • Optimerad för mobil
 • Sökmotorvänlig
 • Gratis bildbibliotek
 • Social integration
 • Dra-och-släpp-redigeraren
 • Gratis domännamn
 • Integration av e-handel
 • Gratis SEO-verktyg
 • Gratis affärs-e-post
 • Bloggsida inställning

Bedömning av branschexperter på Websitebuilder.com

Webbplatsbyggare Experterna hade liknande saker att säga om webbplatsbyggare. Även om det faktiska designgränssnittet är ganska användarvänligt, är företagets försäljnings- och prissättningsmetoder tveksamma. Faktum är att samma företag säljer samma produkt (till olika priser) under några olika domännamn. Det är dock svårt att slå de verktyg som webbplatsen erbjuder, inklusive:

 • Gratis och enkel installation
 • Användarvänlig instrumentpanel som är snabb och enkel att lära sig
 • Brett urval av högkvalitativa mallar
 • Rutnätdesignverktyg som hjälper till att storleka bilder och fästa olika element på plats

I slutändan varierar expertbetygen ganska mycket beroende på hur mycket kritiker som beaktade klagomålen mot fakturering och kundservice. De som fokuserade mer på själva programmets prestanda var mer benägna att tilldela Website Builder 3,5 till 4 stjärnor av en fem.

 • www.cmscritic.com/websitebuilder.com-review/
 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2497782,00.asp

Positiva konsumentrecensioner och recensioner på Websitebuilder.com

Utanför alla skuggiga affärsmetoder erbjuder Webbplatsbyggaren de verktyg du behöver för att bygga en snygg webbplats. Faktum är att kunder tycker om användargränssnittet och beskriver det till och med som “roligt” att leka med en lär. Verktyg som Master Page Elements och Design Panel gör det enkelt att både replikera siddesign på hela webbplatsen och anpassa detaljer som typsnitt när det behövs.

Användare som letade efter mer sofistikerade verktyg utöver en enkel webbplats för en ålder var också nöjda med bloggfunktionerna och e-handelsfunktionerna. Mellan de attraktiva mallarna och den användarvänliga byggaren finns det några intressanta försäljningsställen när det gäller att använda Webbplatsbyggare. Se bara till att du är medveten om vad du kommer att debiteras.

Negativa konsumentrecensioner och klagomål på Websitebuilder.com

Det verkar som att Webbplatsbyggare är ett annat anständigt program som kanske inte har de bästa prissättnings- och försäljningsrutinerna. Det finns några företag där ute som lockar kunder eftersom de har en utmärkt produkt. De kan behöva göra lite arbete för att få sitt namn där ute, men avbokningsgraden är låg och tillväxten är god.

Sedan finns det den andra typen av företag. De kommer att erbjuda en funktionell produkt och hitta alla möjliga sätt att sälja dig och låsa dig till kontrakt. Baserat på användarrecensioner låter det som webbplatsbyggare är den andra typen av företag. Istället för att göra kvalitet och kundservice till sina primära mål försöker de behålla kunderna genom andra metoder som kan verka för aggressiva och inte nödvändigtvis transparenta.

 • www.merchantmaverick.com/reviews/websitebuilder-review/
 • www.sitejabber.com/reviews/www.websitebuilder.com

Design & anpassning

Detta är ett område där WebsiteBuilder.com verkligen lyser. Designen är enkel och till synes oändlig med alla mallar och stilalternativ du har till ditt förfogande.

FunktionÖversikt
mallarSom tidigare nämnts kommer WebsiteBuilder.com med tusentals webbplatsmallar i 21 olika kategorier. Att hitta en som är både enkel och utmanande; det finns så mycket att välja mellan att det kan vara svårt att begränsa den och välja bara en. Vidare kan du välja bland alla dessa mallar även i gratisplanen när du testar saker.

Kategori ordnar mallar, och du kan också söka efter dem. Dessutom kan du sväva över var och en för att få en fullständig förhandsvisning av hur de ser ut innan du bestämmer dig för vilken du vill använda.

GränssnittEtt annat plus för WebsiteBuilder.com, användargränssnittet är lika enkelt som alla webbplatsbyggare vi har sett och mycket lättare än många. Allt läggs ut enkelt, och till och med den minst tekniska kunniga personen du känner kan bygga en webbplats med den.
Sidan stilanpassning`Det är ett ögonblick att anpassa sidor på WebsiteBuilder.com. Webbplatsredaktören innehåller två verktygsfält, en längst upp och en på vänster sida. Till vänster klickar du på penselikonen som är märkt “Design” och en meny för färger, typsnitt, textstilar och bakgrunder öppnas. Härifrån har du ännu fler chanser att göra det unikt genom att ladda upp dina bakgrundsbilder, ändra opaciteten eller överlägga element.
WebbplatsnavigeringDet är väldigt intuitivt och navigering är snabb och enkel. Klicka bara på vad du behöver göra eller hitta, och omedelbart är informationen till hands.
InnehållshanteringLägga till och ändra innehåll är också en enkel uppgift i WebsiteBuilder.com. Vill du lägga till en ny sida? Klicka bara på det stora plustecknet längst upp och sedan på Sidor, och webbplatsen har till och med förbyggda mallar för de flesta vanliga sidtyper så att du inte behöver börja från början. Det är lika enkelt att lägga till sektioner på varje sida.
Foton och gallerierPrecis som grundinnehåll kan ett galleri läggas till genom att klicka på plustecknet i övre vänstra kolumnen, välja Gallerier och göra några val om hur du vill att ditt galleri ska se ut. Du kommer också att uppmanas att mata in alt-taggar för korrekt SEO.
Mobil webbplatsbyggnadAlla webbplatserBuilder.com-webbplatser är helt mobila, vilket innebär att de automatiskt ser bra ut på alla enheter. Ännu bättre, med planer, kan du klicka på mobiltelefonikonen längst upp till vänster på webbplatsredigeraren och se exakt hur din webbplats ser ut på personliga enheter.
Social Sharing IntegrationWebbplatsen erbjuder utmärkt integration av social delning via en enkel widget som du kan släppa direkt till din webbplats var du än vill. Den här widgeten innehåller länkar för Facebook, Twitter, Linkedin och Google+. Vi kunde inte se ett sätt att lägga till fler webbplatser på sociala medier i den fria planen, men detta kan vara tillgängligt för en premiumplan.
DesigntjänsterOm du inte känner att du kan sätta en webbplats tillsammans med WebsiteBuilder.com erbjuder de också komplett designhjälp. En personlig webbplats med tre sidor kan byggas åt dig till en kostnad av $ 359, en femsidig professionell webbplats kommer att sätta dig tillbaka 499 $, och det mest omfattande erbjuds är ett litet företagspaket som integrerar e-handel.

Funktioner & Verktyg

WebsiteBuilder.com innehåller många funktioner som hjälper dig att snabbt komma online. Låt oss ta en kort titt på var och en.

FunktionÖversikt
UppstartKunde inte vara enklare. Gå till webbplatsen, klicka på Skapa en ny webbplats i det övre vänstra hörnet.
WebbdesignVälj en mall från över 10 000 eller börja helt från ditt samtal. (Men du vill använda en av deras mallar, lita på mig, de är fantastiska!) Därifrån justerar du dina färger, teckensnitt, bakgrund etc. till dina preferenser.
Anpassat domännamnLättformig, och du kan välja en rätt på webbplatsen. Om du redan har en, berättar webbplatsen hur du kan överföra det snabbt.
Djupet för navigering:Vi såg inte ett sätt att lägga till undermenyer eller undersidor till webbplatser byggda på WebsiteBuilder.com. Detta kan vara en begränsning för stora webbplatser som vill gruppera sidor för att organisera bättre.
Widgets och apparMassor av widgets är tillgängliga för att lägga till Google Maps på dina sidor, SoundCloud Player, sociala medier som följer och delar knappar, bädda in widgets.
monetariseringe-handel är tillgänglig på betalda webbplatser så att du snabbt kan sälja dina produkter och tjänster. Du kan också göra anspråk på gratis annonskrediter för Google, Bing, Facebook och Amazon samt Google Adsense.
BesöksstatistikGoogle Analytics läggs snabbt till för att spåra statistik.
Foto, video och ljudFoton och gallerier kan läggas till på webbplatsen, och det finns ett omfattande bildbibliotek tillgängligt. Du kan också lägga till videor och videogallerier. Ljud implementeras via SoundCloud Player.
bloggaDu kan lägga till en blogg till din webbplats med en knapptryckning
Google kartorDet finns en widget tillgänglig för att lägga till Google Maps snabbt.
HTML EditorI premiumplaner kan du lägga till HTML-widgetar på en sida eller en hel HTML-sida.
Integration av sociala medierDet är enkelt att lägga till delning och följande knappar på din webbplats med ett snabbt tillägg till social widget.
Blanketter och undersökningarDu kan enkelt lägga till ett kontaktformulär till avsnitt; det finns många snyggt gjorda kontaktformulär tillgängliga.
LagringsutrymmeLagringsutrymme sträcker sig från 50 MB på gratisplaner, till 5 GB på den personliga planen och 10 GB på de professionella och småföretags planerna.
Nyhetsbrev VerktygDetta verkar vara ett förbises område på WebsiteBuilder.com. Vi kunde inte hitta ett integrationsverktyg.
Forum Support
E-handel / onlinebutikLätt att installera och hantera, men du måste välja en betald plan för att lägga till den på din webbplats.
Gateway-integrationIngen betalningsintegration tydlig på gratisversionen, och en sökning av kunskapsbasen kom tom.
SEO-vänligWebbplatsen erbjuder gratis och lättanvända verktyg för att öka SEO.
Webbplatsbegränsad åtkomst (lösenordsskydd)Lösenordsskyddade eller betalade webbplatser verkar inte vara en del av WebsiteBuilder.coms erbjudanden än.
WebbplatssäkerhetWebbplatsen är säkrad via https, och det finns också ett Norton Secured-märke på webbplatsen. Dessutom kan betalningar som görs till sajten göras via PayPal för ett extra skyddskikt.

Plans & Prissättning

Det finns en gratis plan tillgänglig; den här planen kommer med ett märkesdomän i formatet http://yourwebsitename.my-free.website. Detta är mindre än perfekt för en affärssida eftersom det ser mycket oprofessionellt ut. Vi rekommenderar att du istället väljer en premiumplan och får ett perfekt domännamn (webbadress.)

Webbplatsen erbjuder ett urval av flera uppgraderade planer:

Personlig. Denna plan är $ 7,99 per månad och erbjuder ett gratis domännamn och e-post, inga annonser och en mobil webbplats.

Premie. Denna plan kommer att kosta $ 9,22 per månad och inkluderar reklamkrediter och SEO-verktyg.

Företag. Denna plan är 10,75 $ och lägger till prioritetsstöd.

e-handel. Denna plan sätter dig tillbaka $ 18,45 och inkluderar din onlinebutik.

Prissättningen för varje plan är baserad på att betala i två år i förväg. det är möjligt att göra en kortare sikt, men det kostar lite mer. Från och med den tid vi skriver detta erbjuder de 50% rabatt på sina betalda planer (förutom personliga.) Med dessa rabatter gör det WebsiteBuilder.com till ett mycket attraktivt alternativ.

Med gratisplanen kan du bygga två webbplatser; båda kommer att ha ovannämnda “min-gratis-webbplats” -tagg på webbadressen. Om det inte betyder något för dina ändamål kan du tekniskt bygga en cool, gratis webbplats.

Kundsupport

Eftersom webbplatsbyggare skapades för att göra det själv webbplatsskapare, är kundsupport avgörande för framgång. Det värsta som kan hända är att du kan fastna när du arbetar på din webbplats och inte kan få den publicerad. Lyckligtvis erbjuder WebsiteBuilder.com tillräckligt stöd i formen av en omfattande FAQ-sida, en sökbar kunskapsbas, livechatt och ett kontaktformulär för att begära hjälp.

Det finns separat teknisk support och faktureringsstöd. Telefonsupport är också tillgängligt för fakturering. Det finns inte några videohandledning på webbplatsen än så länge, men vi har en känsla av att de kommer att komma snart. Support verkar inte vara dygnet runt, och det kan vara ett problem ibland. Vi tycker dock att Knowledge Base är ganska omfattande och kan svara på de flesta frågor.

Enkel användning

Detta är förmodligen en av de enklaste att använda plattformar vi har sett för att skapa din webbplats. Den erbjuder många funktioner för att din webbplats ska fungera professionellt och massor av snygga mallar för att den ska se bra ut. Till och med en total nybörjare kunde sätta ihop en vacker webbplats på en kväll med det här verktyget.

Slutsats

Vi gillar WebsiteBuilder.com och skulle (kommer) använda den för att bygga en webbplats för oss själva. Kom ihåg att vi känner WordPress mycket väl och kan skapa en ganska fantastisk webbplats med det. Men plattformen WebsiteBuilder.com kan användas för att skapa en webbplats snabbt och utan mycket besvär.

Om du någonsin har kämpat för att designa en anpassad rubrik så att den passar en WordPress-mall kommer du att uppskatta hur enkelt du kan avsluta en professionell webbplats med WebsiteBuilder.com. Så mycket av arbetet är redan gjort för dig, från mallarna till de förbyggda sidorna, formulärerna och andra element, att det är ett ögonblick att sätta ihop en utmärkt webbplats som representerar dig bra, oavsett utseende och känsla vilja.

Vi rekommenderar starkt att du försöker WebsiteBuilder.com, eftersom vi tror att det passar de flesta behov väl. Samtidigt som vi inser att vissa av de begränsningar som vi ser, som bristen på e-postintegration och en massbildöverförare är dealbrytare för vissa människor, är webbplatsen bara några år gammal. Vi förväntar oss att teamet kommer att fortsätta att finjustera erbjudandena och göra det ännu bättre i en helt ny framtid. Men det som är här redan är ganska freaking fantastiskt!

Jämföra

WebsiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map