Webs.com granskning 2016


Webs.com

Besök hemsida

8,9


AWA-poäng

Webs.com

Webs.com (ett Vistaprint-företag) är en 15-årig webbplatsbyggare som är populär bland företagare, ideella organisationer och webbdesigners. Webs är plattformen bakom 55 miljoner webbplatser. Webs erbjuder ett fritt liv-alternativ eller konkurrenskraftiga priser för företagare som behöver fler funktioner. Detta företag växer i popularitet bland andra stora webbplatsbyggare. Läs vår Webs.com-recension nedan.

Fördelar

 • Rättvisa och konkurrenskraftiga prisplaner
 • 450 mobilvänliga affärsmallar
 • Enkelt att lägga till och redigera komponenter
 • Fotogalleri ingår
 • Gratis 30-dagars rättegång
 • Dataanalys ingår

Nackdelar

 • HTML / CSS-kodning är begränsad till en kodruta på sidan
 • Telefonsupport är begränsat förutom de som är i Pro-planen
 • Viss forskning kan behövas för att etablera bloggning
 • Webs utformar inte webbplatsen åt dig

Översikt

 • Hemsida: www.webs.com
 • Huvudkontor: Silver Spring, Maryland
 • År grundades: 2001
 • anställda: 50+
 • Byggda webbplatser: 55.000.000+
 • kategorier: Webbplatstillverkarens programvara
 • Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Med över 3,3 miljoner prenumeranter, 2 200 anställda och över 20 fysiska platser är Web.com i sin egen klass. Web.com delar en stödjande företagskultur, värderingar och lagarbete och avslöjar denna information på webbplatsen. Det finns fördelar och nackdelar i ett företag med så lång och stor status.

Web.com erbjuder en av de största, mest mångsidiga produkt- och tjänsteportföljerna för alla webbplatsbyggare. Medan mallarna är traditionella, designade för funktion, är Web.com mer än en DIY-butik. Web.com tillhandahåller också webbdesign med full service. Endera av dessa alternativ kan ge gynnsamma resultat för individer eller företagare som behöver etablera och underhålla en webbplats. Räkna med att betala lite högre priser för Web.coms omfattande funktioner och tjänster.

Vem rekommenderas Web.com för?

Web.coms webbplatsbyggare rekommenderas för företagare, butiksägare, bloggare och andra som behöver en funktionell, aktiv webbplats. Det passar de som vill bygga en grundläggande webbplats eller de som behöver någon för att skapa en mer komplex webbplats för dem.

Web.coms fokusområde / specialiteter

Web.com är inriktat på funktionella webbplatser utan krusiduller som möter individuella eller affärsbehov. Med en ökad malluppsättning erbjuder Web.com över 2500 mallar som enkelt kan bytas ut efter att innehållet har lagts till. Mallarna verkar vara lite daterade, men ägarna kan få en anpassad webbplats som uppfyller deras specifika designbehov. Unix-, Linux- och Windows-värdpaket är tillgängliga. Web.com gör ett bra jobb med e-handel, med fantastiska tilläggs- och plugin-funktioner.

Web.coms tekniska specifikationer / begränsningar

Web.com erbjuder standardfunktioner för DIY-webbplatsbyggare för en framgångsrik webbplats tillsammans med möjligheten att låta någon göra jobbet åt dig. Det är en funktionell, väl utformad plattform för e-handel med inbyggda lösningar och interaktiva instrumentpaneler.

När det gäller begränsningar är användargränssnittet inte lika användarvänligt av några av Web.coms nya konkurrenter, och det verkar inte som att Web.com erbjuder en kostnadsfri testversion. De månatliga prissättningsalternativen är lite högre för den här rutinerade plattformen.

Finns det tillräcklig skalbarhet / rum att växa?

Även om prissättningsplanerna inte tydligt framgår av webbplatsen Web.com, verkar det finnas en anständig uppsättning omfattande månatliga betalningsplaner för en fullständig värdlösning och framgångsrik marknadsföring som behövs för att marknadsföra ett företag. Det kommer inte att vara billigt, men Web.com erbjuder verklig marknadsföring som krävs för online-framgång.

Vad är MoneyBack-garantipolicyn?

Web.com erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, men du hittar inte lätt den här informationen på webbplatsen. Användare klagar över svårigheten att avbryta när du har registrerat dig.

Vad är Web.coms rykte?

Efter en lång historia på webbplatsutrymmet verkar det som om Web.com har tagit ett baksäte med nya gör-det-själv-klienter. När de mest kraftfulla och framgångsrika lösningarna för webbplatsbyggnad verkar det som om Web.com inte lyckats hålla jämna steg på vissa sätt.

Även om företaget har ett enormt efterföljande och ett av de bredaste tjänsterna, har det genomgått många omvandlingar och måste stapla upp mot nya överträffar för effektiv webbplatsbyggnad. För dem som fortfarande föredrar att ha en webbdesigner som gör jobbet för dem, välkomnar Web.com bra i branschen. De senaste recensionerna visar Web.com med ett gott rykte bland fullservicedesigners och endast rättvist rykte bland gör-det-själv-webbplatsägare.

Varför välja Web.com?

Webbplatsbyggare har följande, en enorm funktionsuppsättning, flera alternativ för webbdesign och utveckling och är värd att stödja stora företag och avancerad e-handel. Detta företag gör allt.

Frågan är, gör de det bra? Om du vill ha ett rutinerat, rikt företag med historia och förmågan att tillhandahålla omfattande webbdesigntjänster, spendera pengarna och investera med Web.com. Om du är ett litet företag som behöver en grundläggande gör-det-själv-webbplats finns det dussintals kostnadseffektiva alternativ för webbplatsbyggare, som Squarespace och Weebly som passar dina behov.

Nyckelfunktioner

 • Anpassningsbara mallar
 • SEO Booster
 • Mobil webbplats byggare
 • Integration av sociala medier
 • Lokala listor stöd
 • Foto- och videogallerier
 • Avancerad webbanalys
 • Anpassade domännamn
 • Integration av e-handel
 • Anpassad e-postadress
 • Cloud Hosting
 • Lösenordsskydd

Bedömning av branschexperter på Webs.com

Experterna har några vänliga ord för Webs.com, men de är också snabba att rekommendera bättre alternativ. När det gäller gratisversionen är det svårt att ge mycket kritik. Med tanke på priset är Webs.com ett relativt lättanvänt program som gör att alla kan bygga och publicera en webbplats. Dra-och-släpp-redigeraren eliminerar behovet av kodningsupplevelser och är mycket nybörjarvänligt.

Det huvudsakliga problemet med både gratis och betalda paket är att gränssnittet helt enkelt är inaktuellt och innehåller för många buggar. Faktum är att Webs.com inte har genomgått någon större uppdatering sedan 2012. Med den takt som tekniken går framåt kan det hamna mer som årtionden än år.

I slutändan, om du letar efter en prisvärd, pålitlig, anpassningsbar och lättanvänd webbplatsbyggare, finns det bättre alternativ. Webs.com har helt enkelt inte lyckats hålla sig konkurrenskraftig.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webs-com-review/

Positiva konsumentrecensioner och recensioner på Webs.com

Trots en översvämning av negativ konsumentåterkoppling angående Webs.com lyckades jag hitta några positiva recensioner. Tyvärr låter de flesta av dem som skräppost. Författarna ger inte mycket information och är snabba att ta med en länk till sin egen webbplats. Om något är användare glada över att de kan bygga en webbplats gratis.

Ett annat problem som ifrågasätter noggrannheten hos konsumentrecensioner är förekomsten av mycket liknande “Web.com.” När jag genomförde mina egna sökningar delades resultaten jämnt mellan visning av information för Web.com och Webs.com. Det kan hända att Webs.com är den olyckliga mottagaren av kritik som borde riktas mot Web.com. Med tanke på den lilla skillnaden i domännamn och sökresultat är det svårt att verkligen mäta hur användare känner sig.

Negativa konsumentrecensioner och klagomål på Webs.com

Att läsa användarrecensionerna för Webs.com är nästan smärtsamt. Även om praktiskt taget alla webbplatsbyggare har fått lite kritik, tar det vanligtvis en mer effektiv form. Men klagomålen från Webs.com-användare är riktigt arg. Folk skriver inte för att ge användbara förslag om hur man kan förbättra tjänsten; de är ute efter blod.

Det verkar som att de flesta av problemen uppstår med den kostnadsfria versionen av programmet. Det finns många rapporter om personer som tappat åtkomst till sin webbplats även efter att ha lagt år av arbete med att skapa och publicera innehåll. Att kundservicerepresentanter verkar vara svårfångade hjälper verkligen inte till att dämpa tempers. Sammantaget fick Webs.com ett enstjärnigt betyg. Baserat på användarrecensioner låter det som om du ska köra åt andra hållet.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webs.com?rating=5

Design & anpassning

Design och anpassningsalternativ på Webs.com är mer än tillräckligt, från mallar till användbarhet. Nedan visas några av Webs ‘starka punkter för design och anpassning.

FunktionÖversikt
WebbplatsmallarWebs gick från 40 till 450 mobilvänliga och moderna mallar för affärssidor. Användare väljer bland dessa mallar för gratistjänsten, eller till ett minimipris som innehåller vissa funktioner. Om du behöver e-handelslösningar för ditt företag erbjuder Webs också några avancerade mallar.
 • Mångfald och kvalitet på mallar och färgpalett.Mallarna är gjorda för företag i en mängd olika färgpaletter och stilar. Du väljer mellan sex layouter som fungerar bra för att visa dina produkter och tjänster. Om du ändrar dig kan en annan mall enkelt tillämpas.
 • Pre-valda mallar kontra bygga din webbplats från skrapa. Webs är en gör-det-själv-webbplatsbyggare som förlitar sig på mallarna. Om du vill bygga din webbplats från grunden kan det finnas andra webbplatsbyggare som passar dina behov
Webbplatsbyggare-gränssnittWebs är bäst på att erbjuda kunder ett intuitivt gränssnitt för webbplatsbyggare. Att arbeta med färger, innehåll och bilder är enkelt för en nybörjare eller genomsnittliga datoranvändare. I en säker kontoinloggning från Webs webbplats får du åtkomst till dina sidor, gör ändringar och ser omedelbara uppdateringar på din webbplats./td>
Sidan stilanpassning`Anpassning av sidstil hänvisar till din förmåga att anpassa din webbplats, ändra innehåll och komponenter och ändra HTML / CSS-kod om så önskas. Webs är utmärkt när det gäller anpassning av sidstilar utom för finjusteringskod.
 • Designvalen för personalisering.Webs webbplatser kan anpassas när det gäller bilder, innehåll, sociala medier, appar och vissa marknadsföringsverktyg.
 • Friheten att flytta, ändra storlek på och redigera innehållRedigeringselementen är enkel. Du kan snabbt ändra storlek på och redigera innehåll. Det finns en viss grad att anpassa mallbakgrundsfärger, eller så kan du välja en annan mall och färgtema.
 • Finns det tillgång till HTML / CSS-kod? Redigering av HTML / CSS-kod visas inte som en funktion, men det verkar som det finns metoder för att lägga till HTML-taggar. Du kan infoga en kodruta på en sida.
 • Visuell redigering användargränssnitt.Webs gör visuell redigering enkel på en interaktiv plattform. Du kan lägga till kartor, videor, foton, e-handelsfunktioner och andra element för att locka besökare och sälja produkter.

När du väl bestämmer dig för att prova Webs.com väljer du en formgivningsmall och fortsätter sedan med att anpassa dina sidor för att anpassa efter dina affärsbehov. Du kan ställa in din webbplats gratis och njuta av fler funktioner i en av de billiga prissättningsmodellerna.

WebbplatsnavigeringWebbplatsnavigering är inbyggd i mallarna och kan anpassas för att matcha ditt företags produkter och tjänster. Webs erbjuder obegränsade sidor för någon av de tre prisplanerna. Dina mobilkunder kan navigera på dina sidor så länge du väljer rätt mall.
InnehållshanteringInnehållet på webbplatsens webbplatsbyggare är lätt att ändra, utforma och flytta. Så länge du har en internetanslutning kan du logga in på ditt konto och komma åt ditt innehåll när som helst. Ändringarna är smidiga och uppladdningen till din webbplats är omedelbar.
Foton och gallerierOavsett om du har dina produktfoton eller om du behöver bilder från Webs fotogalleri har du alternativ. Vid sidan av dina bilder kan du infoga produktbeskrivningar, priser, moms och frakt, en produktstatus med mera.
Mobil webbplatsbyggnadWebs erbjuder nu hundratals mobilvänliga mallar så att dina kunder kan navigera på din webbplats på sina mobila enheter. Om du är på en 30-dagars kostnadsfri prövning eller en av Webs tre riktiga planer, ingår mobil webbplatsbyggnad.
Social Sharing IntegrationWebs är fulladdad med integrationsalternativ för sociala medier. Du kan inkludera några eller alla de viktigaste plattformarna för sociala nätverk på din webbplats till förmån för dina kunder. Google+, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Tumblr, Vimeo och mer.
DesigntjänsterWebs erbjuder inte att designa en webbplats för dig. Denna gör-det-själv-plattform är helt enkelt så att du inte behöver en webbdesigner och utvecklare. Om du är ett stort företag med unika utvecklingsbehov, gör andra företag det bra.

Funktioner & Verktyg

Webs är full av kundfunktioner, och tusentals småföretag säljer sina produkter och tjänster via en webbsajt. Du kommer inte bli besviken i funktionslistan på Webs.com.

FunktionÖversikt
WebbplatsinställningWebs erbjuder fyra enkla steg för att få en utmärkt webbplats. Processen är lika enkel som att ställa in, lägga till innehåll, publicera och optimera för besökare. Webs leder dig genom processen online för dina webbsidor och navigering, appar, branding, publicering och delning. Användare rapporterar om en positiv och intuitiv upplevelse.
WebbdesignDet första steget i Webs ‘webbdesignprocess är att bläddra igenom tusentals affärsmallar. Du väljer stil, färgschema och sidlayout som möter din företagskultur och behov. Webs har 450 mallar att välja mellan inklusive mobilalternativ. Sedan räknar du med en ”byggfält” på varje sida för att hjälpa dig att dra och släppa element, infoga komponenter och göra ändringar.
Anpassat domännamn
Djupet för navigering:Dina kunder navigerar till obegränsade sidor i alla Webs planer. Oavsett storleken på ditt lilla företag får du de sidor du behöver för att dela dina produkter. Det finns hundratals malldesign att välja mellan för din struktur.
Widgets och apparTill skillnad från vissa webbplatsbyggare erbjuder Webs både hemskärmswidgets för kundinteraktion och appar för kundengagemang och lojalitet. Webs samarbetar också med Pagemodo för social marknadsföring och ContactMe för kontakthantering.
monetariseringWebs erbjuder ganska robusta e-handelslösningar som har arbetat för tusentals online-försäljningsbaserade företag. Du får standardalternativ för betalning och fakturering på PayPal, Etsy och Stripe.
BesöksstatistikWebs erbjuder avancerad webbanalys via statistik. Du lär dig mer om din webbplatstrafik och vidtar åtgärder baserat på statistiken du genererar.
Foto, video och ljudMed massiv konkurrens online är ljud, foton och videor viktiga för småföretagens framgång. Webs gränssnitt för att sätta in dessa komponenter är enkelt och hanterbart genom byggarbetsfältet. Välj Bild, Fotogalleri, Video, knapp och mer.
bloggaEn bloggsida kan läggas till med en blogg-app. Du kan inkludera automatiska inlägg. Webbblogging är inte lika lätt och robust som vissa andra webbplatsbyggare. Du kanske behöver lita på Webs hjälpssida för att konfigurera den. Vissa andra webbplatsbyggare erbjuder mer flexibilitet i värdet av bloggning.
Google kartorMed Webs kan du snabbt och enkelt infoga Google maps.
HTML EditorEn HTML-redigerare stöds inte på Webs; en kodruta kan dock inkluderas på en sida.
Integration av sociala medier
Blanketter och undersökningarDet är möjligt att bädda in formulär och undersökningar med HTML-kodrutan på en sida. Den här funktionen kan kräva en del undersökningar på webbsidan om du inte har dator.
LagringsutrymmeAnvändare får 500 MB för gratistjänsten, 1 GB för startplanen, 5 GB för den förbättrade planen och obegränsad lagring för Pro-planen.
Nyhetsbrev VerktygWebs samarbetar med ContactMe för att fånga e-post för nyhetsbrev och mailare. Räkna med en extra kostnad på $ 5 / månad. Ett annat alternativ är att bädda in en HTML-fångst i en kodruta på sidan.
Forum SupportWebs tillhandahåller forumstöd för gratisprenumeranter medan de betalar abonnenter för att få både forumstöd och livechatsupport. För telefonstöd måste prenumeranter anmäla sig till Pro-planen.
E-handel / onlinebutikDu kommer att behöva Webs Enhanced eller Pro-plan för en butik med 20 artiklar eller mer. Kostnaden är rimlig och Pro-planen inkluderar inlämning och optimering av sökmotorer, Googles reklam, e-post, livechatt och telefonsupport. Webs e-handelslösningar är lämpliga för små till medelstora företag.
Gateway-integrationTill skillnad från vissa webbplatsbyggare i sin klass erbjuder Webs medlemmar gateway-tjänster som kan utökas till dina kunder. Detta hjälper dig att marknadsföra direkt och låsa ned sidvisningen av medlemmen.
SEO-vänligWebs erbjuder SEO-verktyg via en app-butik. Pro-planen erbjuder några marknadsföringsverktyg inklusive SEO Booster för att hjälpa dig hitta webbkunder. Webs skickar också listor till lokala onlinekataloger inklusive Google, YP.com och Yahoo.
Webbplatsbegränsad åtkomst (lösenordsskydd)Webs-användare upprättar ett lösenordsskyddat konto för inloggning och redigering av deras webbplats när som helst.
Google® AnalyticsWebs integreras med Google App Suite (det kan ta lite mer förståelse och vissa hjälpfiler för att komma igång). Webs använder som standard statistik för analys.
Webbplatsbyggare SäkerhetWebb, som alla webbplatsbyggare, tar säkerheten på allvar och använder ledande skydd för kundlösenord. Med företagets historia och storlek prioriteras säkerhet.
Flera språkWebbplatsen Webs stöder 13 språk. Det verkar som om Webs erbjuder webbplatsbyggnad för dessa språk och ökar för att inkludera mer.
MobiloptimeringWebs 450 nya mallar inkluderar mobiloptimering så att dina kunder kan granska och köpa dina produkter och tjänster på en mobil enhet. Mobilmallarna ingår i gratistjänsten och Webs tre prissättningsplaner också.
CDN TechnologyWebs har en liknande plattform som heter Network Solutions for Enhanced DNS-tjänster, hög tillgänglighet och hög prestanda.

Plans & Prissättning

Webs erbjuder kunder en gratis pågående webbplats och värd! För webbplatser som kräver e-handelsfunktioner är en kostnadsfri och tre prisplaner mer än generösa. Företaget visar sina prisplaner och alternativ på webbplatsen. Du kan etablera dig gratis eller välja mellan tre konkurrenskraftiga prissättningsplaner per månad baserat på dina affärsbehov. Alla tre betalade planer erbjuder:

 • Gratis värd
 • Obegränsade sidor
 • Webs Branding Borttagen
 • Lösenordsskydd för sidor
 • Mobiloptimering
 • Statistik

Prisplaner som erbjuds

 • Fri. För företag med bara fem produkter och en bild kan du sälja gratis.
 • Förrätt. För små e-handelsföretag erbjuder $ 5,99 per månad Startplan den ovanstående punktlistan, tio produkter och två bilder, en del reklam, e-poststöd och 1 GB lagringsutrymme.
 • förbättrad. För små eller medelstora företag som kräver mer omfattande e-handelsfunktioner erbjuder $ 12.99 per månad Förbättrad plan ovanstående punktlista, 20 butiksprodukter, fler teman, tre e-postadresser, e-post- och livechatsupport och 5 GB lagringsutrymme.
 • Proffs. För de flesta medelstora företagare erbjuder Pro $ 22,99 per månad den ovanstående punktlistan, obegränsade butiksprodukter, fler teman, 25 e-postadresser, inlämning av sökmotorer och booster, 100 $ i Google-annonser, e-post, livechatt och telefonstöd och 5 GB lagringsutrymme.

Webs erbjuder mycket konkurrenskraftiga planer för att tillgodose alla småföretagare eller ideella företag. De allomfattande alternativen är generösa än många webbbyggare i sin klass.

Tänk på följande faktorer när det gäller prissättning:

 • Erbjuder det en gratis plan? Ja, företagare kan njuta av en gratis webbplats för långsiktighet eller en 30-dagars rättegång på en av Webs tre prissättningsplaner.
 • Finns det några provperioder eller kräver de kreditkort för att gå med? Du kan gå med gratis, delta i en 30-dagars gratis provperiod eller prenumerera på en av tre planer, i vilket fall ett kreditkortsnummer eller PayPal-konto kommer att behövas för betalning.
 • Hur prisvärda är premiumpaketen jämfört med konkurrenter? Webs är ett mycket prisvärt alternativ för de flesta företagare, med massor av freebies för grundläggande behov.
 • Kan du designa professionella webbsidor med bara gratisversionen? Ja, du kan designa din webbplats gratis och stanna kvar på gratisplanen så länge du vill.
 • Uppfylls betalningen månadsvis / årligen? Månadspriserna baseras på tvåårsplaner.

Kundsupport

Med över 15 år inom webbplatsbyggnadsverksamheten har Webs etablerat bra kundsupportalternativ och kunder verkar vara ganska nöjda. Eftersom Webs-installationen är ganska enkel är den här gör-det-själv-plattformen utformad för minimalt stöd. På webbplatsen Hjälp och kontakt använder Webs Zendesk för att stödja klienter.

 • FAQ. Sök information i en FAQ.
 • Live chat. Ställ en fråga i Live Chat.
 • Support Community Forum. Sök efter svar i ett Support Community-forum.
 • Supportcenter. Slå upp svar på frågor i Support Center baserat på ett ämne.
 • Välj ett ämne. Välj ett visst ämne för att få svar.
 • Resurscenter. Besök Resource Center för att komma igång med en ny webbplats.
 • Kontoinloggning. Kunder loggar in direkt från Webs webbplats.

Sammantaget tillhandahåller Webs några kundsupportalternativ. Ett telefonsamtal är eventuellt avskräckt om du inte prenumererar på Pro-planen, eftersom inget nummer visas på Websidorna. Vid någon hjälpnivå erbjuds ett telefonnummer.

Enkel användning

Användare tycker att det är enkelt att komma igång med webb, snabbt att installera och enkelt att underhålla. Du bygger din webbplats som du går med en formgivningsmall och sex layoutalternativ. Webs erbjuder en utmärkt DIY-upplevelse för nybörjare och avancerade användare.

Medan kompetensnivåerna varierar beroende på dem som behöver en ny webbplats och vill skapa sin egen, varierar lättnaden eller svårigheten också för varje person. Eftersom Webs erbjuder en gratis webbplats är det ingenting att förlora genom att ta sig tid att arbeta igenom processen och ta reda på om du vill komma en prenumerant. Användare tycker att Webs är intuitiva, användarvänliga och enkla att installera och hantera.

Enkelheten i gränssnittet. Gränssnittet är både visuellt och interaktivt, passande för de flesta användare, alla typer av webbplatser.

Lämplig för nybörjare / avancerade användare. Webs webbplatsbyggare är perfekt för både nybörjare och avancerade användare. Samtidigt som det finns mer avancerade webbplatsbyggare och webbdesigners på marknaden, erbjuder Webs nästan allt som en liten företagare behöver till en överkomlig kostnad.

Behåll hela tiden kontrollen över webbplatsen. Webbtiden är utmärkt liksom de flesta webbplatsbyggare på dagens marknad och du har full kontroll över din webbplats.

In-Editor Hjälp tillhandahålls. Webs erbjuder några online-hjälpalternativ inklusive redaktörshjälp, livechatt, telefonsupport och en vanlig blogg.

Webs tillhandahåller en skalbar lösning som anpassar sig väl till din förändrade verksamhet. När du bestämmer dig för en mall och en prissättningsplan, hjälper det att ta hänsyn till läget i ditt företag och den potentiella framtiden för dina webbplatsalternativ.

Slutsats

Webs webbplatsbyggare har ett starkt följande. Webs tillhandahåller en gratis plan eller tre rimliga prissättningsplaner för individer, småföretagare och ideella organisationer. Planerna är mer än generösa och innehåller vissa funktioner som många andra webbplatsbyggare förväntar dig att du ska betala för.

Gränssnittet är enkelt att arbeta med, och det finns bara några begränsningar kring kodning och direkt telefonstöd. De övergripande fördelarna är omfattande och nackdelarna är få när du väljer Webs för att bygga din företagswebbplats.

Webs är en relativt robust webbplatsbyggare för många små och medelstora e-handels- eller icke-e-handelsföretag. Funktionerna är omfattande, med bara några bekymmer. Webs erbjuder gratis eller konkurrenskraftig prissättning. För att utvidga företag som kräver modern malldesign, mobilitetsalternativ och skalbarhet har Webs webbplatsbyggare det du behöver. Det bästa valet är att testa det gratis och ta reda på själv.

Jämföra

Webs.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map