Webbplatsbyggare recensioner


Läs webbplatsbyggnadsrecensioner

Vi förstår hur svårt det är att upprätthålla spänningen kring att skapa din egen webbplats när du är trasslad med att räkna ut rätt webbplatsbyggare att använda. Du kanske inte vet vad du ska leta efter eller kanske du inte har någon aning om vilka funktioner du behöver eller till och med vad som finns där ute. Det är därför vi har gjort utredningarna åt dig. Läs våra webbansvariga recensioner för att ta reda på vad varje webbplatsbyggare har att erbjuda och vad var och en gör bäst.

  SISTA UPPDATERAD: 10 mars 2017

AAWebmasters.com är en oberoende webbansvarig förening och åsikter, recensioner och rangordningar uttryckta här på webbplatsen är AWA egna. Webbplatsen får ersättning från de granskade produkterna och tjänsterna. AAWebmasters.com testar varje produkt eller tjänst noggrant och ger de bästa rankningarna. AAWebmasters.com publicerar inte information om alla tillgängliga e-handelsplattformar, webbplatsbyggare eller webbhotell. Klicka här för att se mer information.

Annonsörens avslöjande

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Squarespace

Är fantastisk ser viktigt ut? Squarespace är definitivt värt en titt om din webbplats är bildintensiv, kanske för fotografer, konstnärer, restauranger och bröllopsplanerare. Vackra professionella webbplatser är lätta att bygga utan kodupplevelse, och bloggplattformen tjänar fantastiska recensioner också.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Wix

Inga tekniska färdigheter? Wix låter dig välja mellan över 500 professionellt utformade gratismallar för att snabbt och enkelt skapa din egen iögonfallande webbplats, allt utan att behöva någon teknisk eller designkunskap. Wix är mycket intuitivt att använda med en mycket kort inlärningskurva.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Weebly

Har ett litet företag? Weebly är valet av webbbyggare för seriösa bloggare, företagare och småföretag. Trafikpanelen visar alla typer av statistik om besök på din webbplats. För det tekniskt lutade finns det tillgång till HTML / CSS-kodning för mer detaljerad anpassning.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Yola

Är du en nybörjare på webbplatsen? Yola är för småföretagare och mikroföretag som vill spara pengar genom att bygga sina egna webbplatser. Det är verkligen lätt att använda genom att dra och släppa element, och du kan ha din webbplats igång på några timmar.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Jimdo

Behöver en webbplats med e-handel? Jimdo erbjuder en e-handelslösning samt webbbyggnad. Jimdo handlar mer om funktionalitet än ser ut för den genomsnittliga webbskaparen men det är helt anpassningsbart om du vet lite om kodning. Det finns hjälp genom det aktiva communityforumet.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

webs

Behöver en medlemskapssida? Även om vem som helst kan bygga en webbplats med Webs, passar de funktioner som den ger bäst för småföretag och företagare. En av dessa funktioner är möjligheten att enkelt skapa en medlemskapssida utan att behöva använda en extern app.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Moonfruit

Älskar gamla stil webbplatser? Moonfruit är en äldre webbplatsbyggare som inte innehåller alla klockor och visselpipor från sina modernare konkurrenter. Moonfruit är bäst för människor som har tid och tålamod att bygga sina webbplatser och inte är kompletta nybörjare eller teknofober.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

WebsiteBuilder.com

Villig att betala för valet? WebsiteBuilder.com har över 10 000 mallar, arkivfotografibilder, flera webbplatser och en fullfunktionsuppsättning, men dessa är inte tillgängliga med den kostnadsfria versionen av programvaran. Webbplatsbyggnadsgränssnittet är rent och lätt att använda, även om annonser med många annonser är ofta.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Themify Builder

Vill du ha ett WordPress-tema? Themify-webbplatsbyggaren stöder över 40 WordPress-teman och tillhandahåller en plug-in för tredje parts teman. Till skillnad från andra leverantörer av webbplatsbyggare ger Themify inte ett domännamn eller webbhotell – du är ensam för att få dessa.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

GoDaddy Webbplatsbyggare

Inte säker på vad du behöver? GoDaddys webbplatsbyggare är generiskt
riktad till alla som vill bygga sin egen webbplats. Mallarna inkluderar en e-handel butik för företagare. GoDaddys kundsupportsystem är mycket starkt och inkluderar livechatt.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

WebFlow

Bygga webbplatser för andra? WebFlow är ett allvarligt alternativ för erfarna designers och utvecklare som vill ha en mer avancerad, kodfri plattform för webbbyggnad. WebFlow möjliggör skapandet av riktigt anpassade webbplatser med tillgång till koden vid behov.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Webydo

Vill ha en designers webbplats? Webydo byggdes av webbdesigners för professionella webbdesigners som vill producera exceptionella webbplatser men inte vill lära sig att koda. Utöver de konventionella designelementen är fantastiska animationseffekter och fokus på lyhörd design.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Slående

Behöver bara en sida? Kolla in påfallande om du behöver en elegant, en sida, mobilvänlig webbplats. Du kan enkelt skapa en webbplats på kort tid med hjälp av de gratis mobilmottagande mallarna. Det långa formatet på en sida på din webbplats kan ta lite att vänja sig vid.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Webnode

Är flera språk viktiga? Företagare som gör affärer globalt kan nå kunder på 20 språk med WebNode. Alla mallar är fullt funktionella, men kan behöva anpassning för att få dem upp till de aktuella högkvalitativa, glänsande designförväntningarna.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

WebStarts

Vill ha en tom duk? Ställ in din inre designer gratis med WebStarts genom att dra alla designelement var som helst på din webbsida – det är helt ostrukturerat. Teman kan anpassas ytterligare och konverteras automatiskt till mobilsvariga webbplatser.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Web.com

Vill att någon ska bygga den? Webs.com tillhandahåller DIY webbbyggare programvara som gör att du kan bygga en grundläggande, utan krusiduller, funktionell webbplats. Men de erbjuder också en helt anpassad webbdesigntjänst där du beskriver din drömwebbplats och de bygger den åt dig.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

SiteBuilder.com

Picky om din design? Med över 10 000 affärsmallar kommer småföretagare att hitta en som de gillar med SiteBuilder. Nybörjare som skapar nybörjare kan enkelt bygga relativt professionella webbplatser med dra-och-släpp-redigeraren.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Hemman

Bara starta ett företag? Homestead är inriktat på små företag som behöver ganska enkla webbplatser. Det har funnits ett tag och dess mallar är inte lika moderna som hos andra webbplatsbyggare. Du kan använda den omfattande 30-dagars gratisversionen för att testa Homestead.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

VirB

Skapa din portfölj? Virb passar för dem som skapar en bildtung portfölj. Det är enkelt att ställa in din webbplats och experimentera med olika teman, och det finns en hel del att välja mellan för gallerier och fotosidor. Att lägga till foton direkt från Flickr och Vimeo är enkelt.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

IM Creator

Vill ha en mager webbplats? Med IM Creator kan du snabbt bygga en tunn och professionell webbplats. I detta fall betyder “magert” slick och bildtungt, baserat på en av över 70 väl utformade mallar, som alla är förbehållna med provinnehåll. “Snabb” beror på den utmärkta dra-och-släpp-redigeraren.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

SimpleSite

Letar du efter enkelt och snabbt? SimpleSite passar bra för dig som bara vill få upp en webbplats snabbt och inte bryr sig för mycket om hur den ser ut. Webbplatser skapade genom SimpleSite ser inte så professionella ut och det finns begränsade anpassningsalternativ.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

uCoz

Inte säker på anpassning? uCoz låter dig producera fullständiga webbplatser med ett komplett utbud av anpassningsalternativ. Börja med inget alls, använd de 250 tillgängliga mallarna, eller ändra sidstilen och lägg till plugins, eller få dina händer i HTML / CSS-koden för full anpassning.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

MotoCMS

Behöver en enkel och vacker design? MotoCMS är en användarvänlig webbplatsbyggare som låter dig skapa professionella webbplatser i WYSIWYG (Vad du ser är vad du får). Sedan den första lanseringen 2008 har den uppnått många fans och supportrar, särskilt bland nybörjare.

Senaste artiklarna

Visa alla nyheter

ingen bild

Jämför InMotion Hosting mot FatCow: Vilket är bäst …

UPPDATERAD 6 jan 2017

ingen bild

Jämför InMotion Hosting mot Arvixe: Vilket är bäst …

UPPDATERAD 5 jan 2017

ingen bild

Jämför InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Vilket är B…

UPPDATERAD 4 jan 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map