Webbhotellrecensioner


Din största utmaning är inte att hitta webbhotell. Det bestämmer vilken som passar dina behov. Men vad ska du leta efter? Du har vissa specialiserade förutsättningar. Men viktiga gemensamma funktioner bör vara en del av denna beslutsprocess.

Leta efter lagrings- och bandbreddbegränsningar. Var medveten om flera domänbegränsningar. Tekniskt stöd är också viktigt. Tänk på dessa när du utforskar de webbhotellrecensioner som visas nedan.

SIST UPPDATERAD: 28 februari 2016

AAWebmasters.com är en oberoende webbansvarig förening och åsikter, recensioner och rangordningar uttryckta här på webbplatsen är AWA egna. Webbplatsen får ersättning från de granskade produkterna och tjänsterna. AAWebmasters.com testar varje produkt eller tjänst noggrant och ger de bästa rankningarna. AAWebmasters.com publicerar inte information om alla tillgängliga e-handelsplattformar, webbplatsbyggare eller webbhotell. Klicka här för att se mer information.

Annonsörens avslöjande

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

InMotion Hosting

Planera en företagswebbplats? Denna värd behåller sitt fokus där. De tar betalt för stöd. Avvägningen är utmärkta råd som hjälper dig att öka intäkterna. Det finns 3 värdplaner, varav 2 är e-handel redo. Det betyder att de har ett SSL-certifikat, och i de flesta fall, en dedikerad IP.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Siteground

Är teknisk support ditt största problem? Denna värd har ett sådant rykte. Siteground erbjuder tre delade webbhotellplaner anpassade för att passa din webbplats storlek. Gå med STARTUP-planen för grundläggande värd. GROWBIG- och GOGEEK-planerna erbjuder extra cachestöd, och prissättningen återspeglar det.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

iPage

Första gången webbplatsägare? iPage är din enda lösning. Du kan ställa in webbhotell på cirka 6 minuter och du kan använda goMobi, Website Creator eller Weebly som en webbplatsbyggare. Värdpaket ger dig också $ 300 i marknadsföringskrediter för marknadsföring på Google, Yahoo, Bing och Facebook.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Bluehost

Har du en WordPress-webbplats? WordPress stöder denna webbhotelltjänst. Den bästa prissättningen kräver ett 3-årigt åtagande. Men om du ändrar dig kommer de att återbetala resten av dina avgifter. De har vunnit priser för kundsupport, så du kan förvänta dig experthjälp om du behöver det.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Arvixe

Kommer domännumren att avgöra ditt val? Du väljer din plan baserat på hur många domäner som måste värdas. Det billigaste paketet ger dig upp till 6. Arvixe-personalen är fjärrbaserad. Besparingarna i driftskostnader gör det möjligt för Arvixe att erbjuda prisvärd hosting. Det äventyrar inte prestandan.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Webbhotellhub

Planerar att hålla sig liten? Denna värd erbjuder billiga paket för mindre webbplatser som inte förväntar sig mycket besökartillväxt. Ett gratis domännamn och obegränsat utrymme innebär att du inte offrar funktioner för priset. Du kan till och med driva en e-handelswebbplats med denna värd.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

GreenGeeks

Vill du hålla miljöansvarig? Denna värd handlar om Green Movement. Förnybar energi driver sina servrar. Konkurrenskraftiga priser och hundratals funktioner gör detta webbhotell enkelt för miljön. Men du behöver inte offra någonting du behöver för att driva en webbplats.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Hostgator

Är flexibilitet viktigare än stöd? Denna värd är inte för nybörjare. Du väljer vad du behöver från en enorm lista med funktioner. Det låter dig anpassa värden, och du betalar bara för det du behöver. HostGater erbjuder också krediter för att annonsera på Google, Yahoo och Bing.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

1and1

Har du globala planer? Denna Tysklandbaserade värd har 13 datacenter runt om i världen och är värd för 11 miljoner kunder. Planer med ett CDN-alternativ tillåter dig att leverera lokalt innehåll cachelagrat på 62 globala centra. Lägg till ytterligare funktionalitet med ett omfattande säkerhetspaket och en eCommerce-webbplatsbyggare.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

A2 Hosting

Är hastighet och prestanda ditt fokus? A2 Hosting gör dessa till högsta prioritet. Deras optimerade teknik ger sidladdningar upp till 20 gånger snabbare än andra värdar. Prissättning är inte det lägsta du kan hitta, men kunderna vet att de får det de betalar för.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

En liten apelsin

Behöver du hjälp med varumärke och identitet? Denna webbhotell använder inte ordet “obegränsad” mycket. Du hittar inga dolda avgifter. Betala hur du vill för paketen. Deras programvara och användargränssnitt är kundfokuserat. Det hjälper dig att också fokusera på dina kunder.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Hostmonster

Är du orolig för tillväxt och skalning? Detta systerföretag till BlueHost har startplaner som erbjuder prisvärda uppgraderingsvägar. Börja med en delad lösning och känna dig säker på att du kan göra en enkel uppgradering. Det finns inget månatligt betalningsalternativ.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

eHost

Behöver du hjälp med att bygga din webbplats? eHost är ett bra val. De har en webbplatsbyggare som använder över 1 000 mallar. Du kan skapa en kvalitetswebbplats på kort sätt. Dessa webbplatser är optimerade för mobila enheter. Du kan använda appar för att integrera val av sociala medier.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Media Temple

Är du orolig för trafikspikar? Denna molnbaserade värd är känd för sin automatiska skalbarhet. Hosting-priset kan verka brant jämfört med andra, men det är nätbaserat. Du får bättre prestanda och pålitlighet. Det mest populära paketet låter dig vara värd för upp till 10 webbplatser.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

WP-motor

Är du “alla saker WordPress”? WordPress äger denna värdtjänst, och den är endast för WordPress-webbplatser. Den billigaste planen är $ 29 per månad. Andra paket har priser baserade på månatliga besökare. Priserna är också baserade på antalet WordPress-installationer du behöver för att hantera dina webbplatser.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Pagely

Är du Amazon-fan?? Denna värd är en intressant hybrid. Det stöder bara webbplatser som använder WordPress-plattformen. Men det använder Amazon Web Services för att vara värd för dessa webbplatser. Dina data finns på några av de bästa tillgängliga servrarna. Det får automatiska säkerhetskopior till Amazon S3-lagringstjänsten.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Justhost

Är du okej med ett 3-årigt åtagande? Tänk på detta systerföretag till BlueHost och HostMonster. Du får billig men tillförlitlig värdtjänst och högkvalitativ kundservice. Över 100 Open Source-appar, plugins och teman förlänger värdet. Besparingar börjar med ett års åtagande och blir mycket bättre efter 3 år.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Kör pappa

Är det viktigt att gå med ett namn du känner? GoDaddy är kungen för domänregistratorer. Om du börjar här, kanske du vill överväga GoDaddy som din webbhotell också. Om du gör det är det gratis att registrera din domän. Startpaketet har ett av de lägsta priserna du hittar någonstans.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Dream

Är du en ideell organisation? Denna tjänst erbjuder gratis värd för dig. Ge DreamHost ett IRS-utfärdat 501 (c) (3) bestämningsbrev. De kommer att certifiera det och sedan arbeta med dig för att ställa in webbhotell. Få andra webbhotellföretag erbjuder detta.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Fet ko

Är e-post viktigt för dig? Kom förbi alla ko skämt webbplatsen. Du ser att de erbjuder billiga paket med obegränsade e-postadresser. De erbjuder också webbplatsbyggare med e-handel och en gratis domän. Du kan komma igång snabbt.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

LiquidWeb

Vill du ha hands-free hosting? LiquidWeb är specialiserat på hanterad hosting. De tar över din infrastrukturhantering så att du kan fokusera på innehåll. De är molnbaserade, så att du kan skala när du är redo. Deras stöd är så bra att de erbjuder en 59-sekunders garanti för telefonsamtal.

Senaste artiklarna

Visa alla nyheter

ingen bild

Jämför InMotion Hosting mot FatCow: Vilket är bäst …

UPPDATERAD 6 jan 2017

ingen bild

Jämför InMotion Hosting mot Arvixe: Vilket är bäst …

UPPDATERAD 5 jan 2017

ingen bild

Jämför InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Vilket är B…

UPPDATERAD 4 jan 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map