Web.com granskning 2016


Web.com

Besök hemsida

8,9


AWA-poäng

Web.com

Web.com startade 1999 som ett av de tidigaste webbdesignföretagen som anslöt sig till fältet. Huvudkontoret i Florida har Web.com en mångsidig infrastruktur, efter att ha förvärvat flera webbrelaterade företag inklusive Web.com 2007. Sedan dess , har företaget vuxit till att bli en av de största leverantörerna av både omfattande webbplatsdesigntjänster och byggare av webbsajter, webbhotell, internetmarknadsföring och e-handel. Läs vår Web.com-recension nedan.

Fördelar

 • Ett av de största och mest etablerade företagen
 • Original eCommerce-lösning
 • Tusentals mallar
 • Integreras med Google Analytics
 • Live support via ett 800-nummer
 • Premium säkerhet

Nackdelar

 • Traditionella mallar, designade för funktion kontra estetik
 • Prissättning och funktionstabell som inte direkt listas
 • Omfattande lista över leveranser, men inte för företag med budget
 • Komplicerat gränssnitt för nya användare

Översikt

 • Hemsida: www.web.com
 • Huvudkontor: Jacksonville, FL
 • År grundades: 1997
 • anställda: 2200+
 • Byggda webbplatser: 55.000.000+
 • kategorier: Webbplatstillverkare programvara
 • tjänster: Webbhotell, Webbdesign, Internetmarknadsföring, e-handel
 • Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Med över 3,3 miljoner prenumeranter, 2 200 anställda och över 20 fysiska platser är Web.com i sin egen klass. Web.com delar en stödjande företagskultur, värderingar och lagarbete och avslöjar denna information på webbplatsen. Det finns fördelar och nackdelar i ett företag med så lång och stor status.

Web.com erbjuder en av de största, mest mångsidiga produkt- och tjänsteportföljerna för alla webbplatsbyggare. Medan mallarna är traditionella, designade för funktion, är Web.com mer än en DIY-butik. Web.com tillhandahåller också webbdesign med full service. Endera av dessa alternativ kan ge gynnsamma resultat för individer eller företagare som behöver etablera och underhålla en webbplats. Räkna med att betala lite högre priser för Web.coms omfattande funktioner och tjänster.

Vem rekommenderas Web.com för?

Web.coms webbplatsbyggare rekommenderas för företagare, butiksägare, bloggare och andra som behöver en funktionell, aktiv webbplats. Det passar de som vill bygga en grundläggande webbplats eller de som behöver någon för att skapa en mer komplex webbplats för dem.

Web.coms fokusområde / specialiteter

Web.com är inriktat på funktionella webbplatser utan krusiduller som möter individuella eller affärsbehov. Med en ökad malluppsättning erbjuder Web.com över 2500 mallar som enkelt kan bytas ut efter att innehållet har lagts till. Mallarna verkar vara lite daterade, men ägarna kan få en anpassad webbplats som uppfyller deras specifika designbehov. Unix-, Linux- och Windows-värdpaket är tillgängliga. Web.com gör ett bra jobb med e-handel, med fantastiska tilläggs- och plugin-funktioner.

Web.coms tekniska specifikationer / begränsningar

Web.com erbjuder standardfunktioner för DIY-webbplatsbyggare för en framgångsrik webbplats tillsammans med möjligheten att låta någon göra jobbet åt dig. Det är en funktionell, väl utformad plattform för e-handel med inbyggda lösningar och interaktiva instrumentpaneler.

När det gäller begränsningar är användargränssnittet inte lika användarvänligt av några av Web.coms nya konkurrenter, och det verkar inte som att Web.com erbjuder en kostnadsfri testversion. De månatliga prissättningsalternativen är lite högre för den här rutinerade plattformen.

Finns det tillräcklig skalbarhet / rum att växa?

Även om prissättningsplanerna inte tydligt framgår av webbplatsen Web.com, verkar det finnas en anständig uppsättning omfattande månatliga betalningsplaner för en fullständig värdlösning och framgångsrik marknadsföring som behövs för att marknadsföra ett företag. Det kommer inte att vara billigt, men Web.com erbjuder verklig marknadsföring som krävs för online-framgång.

Vad är MoneyBack-garantipolicyn?

Web.com erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, men du hittar inte lätt den här informationen på webbplatsen. Användare klagar över svårigheten att avbryta när du har registrerat dig.

Vad är Web.coms rykte?

Efter en lång historia på webbplatsutrymmet verkar det som om Web.com har tagit ett baksäte med nya gör-det-själv-klienter. När de mest kraftfulla och framgångsrika lösningarna för webbplatsbyggnad verkar det som om Web.com inte lyckats hålla jämna steg på vissa sätt.

Även om företaget har ett enormt efterföljande och ett av de bredaste tjänsterna, har det genomgått många omvandlingar och måste stapla upp mot nya överträffar för effektiv webbplatsbyggnad. För dem som fortfarande föredrar att ha en webbdesigner som gör jobbet för dem, välkomnar Web.com bra i branschen. De senaste recensionerna visar Web.com med ett gott rykte bland fullservicedesigners och endast rättvist rykte bland gör-det-själv-webbplatsägare. ‘

Varför välja Web.com?

Webbplatsbyggare har följande, en enorm funktionsuppsättning, flera alternativ för webbdesign och utveckling och är värd att stödja stora företag och avancerad e-handel. Detta företag gör allt.

Frågan är, gör de det bra? Om du vill ha ett rutinerat, rikt företag med historia och förmågan att tillhandahålla omfattande webbdesigntjänster, spendera pengarna och investera med Web.com. Om du är ett litet företag som behöver en grundläggande gör-det-själv-webbplats finns det dussintals kostnadseffektiva alternativ för webbplatsbyggare, som Squarespace och Weebly som passar dina behov.

Nyckelfunktioner

 • Gratis domännamn
 • Obegränsad webblagring
 • Över 2500 mallar i 30 kategorier
 • Dashboard Style Editor
 • Sidan stilanpassning
 • Google Analytics-integration
 • Mobil webbplatsbyggnad
 • Anpassad designtjänst
 • Integration av sociala medier
 • WordPress Integration
 • HTML Editor
 • Betalning Gateway Integration

Bedömning av branschexperter på Web.com

Webbplatsbyggare I slutändan har experter liknande känslor om Web.com, men de är lite mer diplomatiska i sin formulering och villiga att ge webbplatsbyggaren minst 2 till 2,5 stjärnor av fem. Kritikerna var nöjda med kundtjänsten och verkade inte störd av de mindre än transparenta prissättningen.

Här är några andra mer djupgående kritiker som experter hade att erbjuda:

 • Förvirrande gränssnitt. Det är svårt att navigera och textinmatningsverktygen verkar bara vara avstängda.
 • Byggmästaren kommer inte med en blogg och det är svårt att importera en WordPress-blogg.
 • Medan Web.com erbjuder pålitlig kundsupport saknar det en livechattfunktion. Kunderna måste ringa för att få snabb hjälp.
 • DIY-versionen kommer med allvarliga begränsningar och strängar bifogade.

Med så många utmärkta webbplatsbyggare på marknaden, är experter överens om att det inte finns någon anledning att slösa bort din tid eller pengar på Web.com.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/web-com
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426338,00.asp

Positiva konsumentrecensioner och recensioner på Web.com

Av dussintals konsumentrecensioner hittade jag bara några positiva recensioner. Kom ihåg att de flesta faktiskt inte inkluderade något specifikt om webbplatsbyggaren. En kund var ganska nöjd med användarvänligheten när det kom till Web.coms webbplatsbyggare. De var helt nya i byggandet av webbplatser och uppskattade enkelheten hos byggaren och dess funktioner. Andra beskrev samma element som för okomplicerade och begränsade för att skapa en professionell webbplats. Allt kan komma till en fråga om perspektiv, men det stora flertalet användare tappade för att hitta något positivt att säga.

Om förväntningarna är låga och du är medveten om företagets bedrägliga faktureringsmetoder, kanske du inte blir besviken.

Negativa konsumentrecensioner och klagomål på Web.com

Var ska man starta? För att uttrycka det mildt, granskar Web.com inte väl av konsumenterna. Om du bara skulle läsa användarrecensioner skulle det vara nästan omöjligt att få till och med en känsla för tjänsten och vad de erbjuder eftersom så många av klagomålen har att göra med faktureringsproblem. Många kände sig vilseledda av Web.com-prissättningsrutiner efter att ha upptäckt att de belopp som de debiteras bara för en provperiod. Kunder klagade också på många andra mystiska avgifter.

Utöver tvivelaktiga faktureringsmetoder beskrivs Web.coms faktiska webbplatsbyggnad generellt som “fruktansvärt.” Det är inte bara svårt att använda, det fungerar bara en liten del av tiden. Sammantaget låter programmet som en bluff.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.web.com

Design & anpassning

Oavsett om du behöver design- och anpassningsalternativ som du kan hantera på egen hand, eller om du föredrar att investera i ett företag som kan göra det åt dig, har Web.com möjligheterna men räknar med att betala. Nedan finns några fina detaljer om vad du kan förvänta dig med Web.coms design- och anpassningsalternativ.

FunktionÖversikt
Web.com-mallarMed Web.com kommer användare och designers att välja mellan över 2500 mallar i 30 kategorier. Mallarna är ganska traditionella med uppmärksamhet på funktion över moderniteten. Mallarna innehåller ett sökalternativ efter nyckelord eller färg. Växla mellan mallar är möjligt även efter att du har angett webbplatsinformation och komponenter. Web.com hanterar mobildisplay i en alternativ vy. Eller, Web.com kan skapa din webbplats för dig med de anpassnings- och mobilitetsalternativ du önskar.
 • Mångfald och kvalitet på mallar och färgpalett. För gör-det-själv-alternativet finns mallar tillgängliga i varje stil och färg för att möta personliga eller affärsmässiga behov. Färgscheman kompletterar varandra och layouterna är intuitiva.
 • Förvalda mallar kontra byggnadswebbplats från Scratch. Web.com erbjuder båda. Do-it-yourselfers väljer från mallarna, eller Web.coms designers kan bygga din webbplats från grunden (med ett tema du gillar). Dessa yrkesmän har erfarenhet av HTML / CSS-kod för att anpassa din webbplats ytterligare.
Web.com-gränssnittWeb.com är mångsidig genom att användare har möjlighet att själva utveckla en webbplats eller låta företaget utforma och utveckla en webbplats för sofistikerade affärsbehov. Gränssnittet är relativt enkelt att komma igång med och erbjuder en professionell redigerare för instrumentpanelen. Även om du kan göra allt du kan tänka på och mer, verkar det inte vara så lätt.
Sidan stilanpassning`Med Web.coms sidanpassningsalternativ har du möjlighet att anpassa en webbplats och ändra innehåll och komponenter för att tillgodose dina onlinebehov. Web.com har funktionerna, men du kanske vill lämna det till deras utvecklare för att göra det åt dig.
 • Designvalen för personalisering. Web.com har verktygen för anpassning, men början kommer att ha en inlärningskurva.
 • Friheten att flytta, ändra storlek på och redigera innehåll. Grundläggande redigering är inte för komplicerad, när du har gjort det genom installationen.
 • Finns det tillgång till HTML / CSS-kod? En del HTML-kod verkar vara möjlig, men det är en annan komponent som kan hanteras bättre av Web.com-utvecklarna.
 • Visuell redigering användargränssnitt. Den visuella redigeringen verkar bra, men faktiskt klagar många DIY-användare över gränssnittet och användningen av funktionerna.

Att ha Web.com utforma din webbplats för dig till premiumpris verkar vara sättet att anpassa efter resultat. De som registrerar sig för att göra det själva verkar missnöjda och besvikna, baserat på sina användarrecensioner.

WebbplatsnavigeringWebbplatsnavigering baseras på mallarna, men designalternativet med full service ger dig navigering för att möta dina affärsbehov. En del extra arbete är nödvändigt för att visa en webbplats på en mobil enhet
Foton och gallerierWebbplatsnavigering baseras på mallarna, men designalternativet med full service ger dig navigering för att möta dina affärsbehov. En del extra arbete är nödvändigt för att visa en webbplats på en mobil enhet.
InnehållshanteringAtt hantera innehåll på Web.com är inte för dem utan erfarenhet. Början av DIY-användare är frustrerade, så att använda Web.com för fullservice rekommenderas för den här publiken. Nybörjare kan hitta andra dedikerade webbplatsbyggare bättre alternativ. En avancerad användare kan mycket väl vara nöjd med komplexiteten i Web.coms plattform.
Foton och gallerierWeb.com har alternativ för att integrera nästan alla former av bilder. Att hitta ett galleri att granska i förväg var inte ett alternativ.
Mobil webbplatsbyggnadWeb.com erbjuder alternativ för byggande av webbplatser, men de är inte inbyggda i mallarna som du hittar hos modernare webbplatsbyggare. Utan för mycket arbete kan en separat mobilvy inkluderas. Mobil webbplatsbyggnad kan enkelt implementeras med Web.coms fullständiga designtjänst.
Integration av sociala medierVissa alternativ för sociala medier och integration av sociala medier finns tillgängliga på Web.com. Denna viktiga funktion är en av de många som erbjuds för företag och butiksägare att nå kunder.
SpecialdesigntjänsterWeb.coms primära tjänst – till skillnad från de flesta online-design – dina egna webbplatsbyggare – är en viktig webbdesign och utvecklingstjänst. Web.com gör det bättre. Samtidigt som de försöker passa in i DIY-utrymmet är användare frustrerade över komplexiteten i detta äldre program. För en förenklad DIY-plattform för mer grundläggande webbplatser, vill du utforska andra webbplatsbyggare. Web.com är för de avancerade, funktionella webbplatserna och är bäst att utforma en webbplats för dig.

Funktioner & Verktyg

Som ett av de ursprungliga kompletta företag med webbplatsbyggnad är funktionsuppsättningen enorm. Web.com är lämplig för större, mer sofistikerade webbplatser som behöver särskild uppmärksamhet eller en mer avancerad programmerare som har arbetat med webbdesign. Det är säkert att Web.com uppfyller kraven på e-handel och affärsfunktioner:

FunktionÖversikt
Web.com-installationWeb.com visar några exempel på webbplatser tillsammans med en ögonblicksbild av mallarna innan du klickar på knappen Komma igång. Du måste ange ett domännamn, skapa ett konto och välja en mall för att anpassa och publicera. Den första månaden är billig, men var och en av tre planer går upp efter det.
WebbdesignNär du väljer en Web.com-mall börjar du säkert webbdesignprocessen. Web.com erbjuder fyra designalternativ: gör-det-för-mig webbdesign, anpassad design, gör-det-själv-webbdesign och mobilwebbplats
Djupet för navigeringWeb.com verkar ge standarddjupet för navigering på alla fördesignade mallar, eller något är möjligt om du låter dem bygga din webbplats för dig.
Widgets och apparWeb.com är kompatibelt med dussintals appar, widgets och plugins för att rymma avancerad e-handel, portföljer och andra komplexa webbplatser.
monetariseringSom en kraftfull e-handelsplattform, efter att ha köpt några märken genom åren, erbjuder Web.com de verktyg som behövs för butiksägare. Web.com-varumärken inkluderar Register.com, Network Solutions, 1ShoppingCart.com och mer.
BesöksstatistikWeb.com har inga problem med besökarstatistik och använder Google Analytics för spårning och rapportering.
Foton, videor och ljudWeb.com integreras med de visuella och medieverktygen du behöver för att marknadsföra ditt varumärke. Byt enkelt bilder eller medieknappar.
Foton och gallerierWeb.com har alternativ för att integrera nästan alla former av bilder. Att hitta ett galleri att granska i förväg var inte ett alternativ.
Mobil webbplatsbyggnadWeb.com erbjuder alternativ för byggande av webbplatser, men de är inte inbyggda i mallarna som du hittar hos modernare webbplatsbyggare. Utan för mycket arbete kan en separat mobilvy inkluderas. Mobil webbplatsbyggnad kan enkelt implementeras med Web.coms fullständiga designtjänst.
bloggaBlogga är relativt enkelt med Web.coms integration med WordPress. Processen kommer att kräva viss forskning
Google kartorMed Web.com kan du snabbt ladda upp Google Maps, andra kartor och några populära widgetar.
HTML EditorDet verkar som HTML-utdrag och en viss kod är möjlig med Web.com. Detta skulle vara en funktion i Web.coms omfattande designtjänst.
Blanketter och undersökningarElementen i formulär och undersökningar kan integreras eller ring Web.com-programmerare för den här tjänsten.
LagringsutrymmeBaserat på planen du prenumererar på får du 300 GB, 500 GB eller obegränsat lagringsutrymme för att stödja din webbplats. Vissa av värdplanerna för Linux, Unix och Windows erbjuder obegränsad lagring och bandbredd.
Nyhetsbrev VerktygWeb.com erbjuder ett robust marknadsföringspaket där de hanterar kundnyhetsbrev, artiklar, bloggar, utsändningar och mer.
Forum SupportWeb.com tillhandahåller användarforum som en del av deras supportplan. Kundwebbforum kan byggas.
E-handel / onlinebutikWeb.com är en originalbefälhavare för webbplatsen e-handel, Web.com är bäst på att utforma e-handelssajter för företagare och butiksägare. Inte bara det, de äger några av de nya verktygsenheterna för denna plattform. Detta är en annan fördel med Web.coms kompletta svit med designtjänster.
Gateway-integrationBetalningstjänsttjänster är enkla med Web.com – en del av deras främsta portfölj.
SEO och onlinemarknadsföringWeb.com sökmotoroptimering och marknadsföringsalternativ är expansiva, med videor, artiklar och pressmeddelanden som erbjuds i deras SEO-paket. Fullservicealternativet är robust för att vägleda butiksägare att nå kunder och få rankningar på Google-, Yahoo- och Bing-sökningar. Web.com erbjuder reklam per klick, blogghantering, sociala medier och mycket mer. Räkna med att betala.
Webbplatsbegränsad åtkomst (lösenordsskydd)Web.com ger en kontoinloggning när du registrerar dig, och klienter får åtkomst till en lösenordsskyddad miljö för redigering och anpassning när som helst.
Google® AnalyticsWeb.com integreras med Google Analytics utan några kända problem.
Webbplatsbyggare SäkerhetWeb.com tar säkerheten på allvar, med skräppostskydd via CatchGuard, e-virus-virusskydd och ett tilläggs SSL-certifikat för cirka $ 5 per månad.
Flera språkÄven om det inte var uppenbart om Web.com stöder andra språk, verkar det vara en relativt enkel kodning. Mer forskning behövs, eller låt Web.com göra det åt dig.
MobiloptimeringWebmallarna är inte mobilvänliga, men det finns en mobilredigeringsfunktion för att säkerställa en framgångsrik visning på mobila enheter.
CDN TechnologyI stället för CDN-teknik samarbetar Web.com med Network Solutions för att erbjuda jämförbara förbättrade DNS-tjänster.

Plans & Prissättning

Ingen prissättning eller planinformation fanns tillgänglig på webbplatsens framsidor, men Web.com erbjuder fyra olika prisplaner.

Prisplaner som erbjuds

 • Webbplatsbyggare. 1st Månad $ 1,95, månad $ 22,95 / mo
 • Webbplats + marknadsföring. 1: a månad $ 2,95, månad $ 32,95 / mo
 • Webbplats + marknadsföring + e-handel. Första månaden $ 3,95, månad $ 42,95 / mo
 • Bygg det för mig. Gratis till en början. $ 114,95 och uppåt

Web.com erbjuder ganska konkurrenskraftiga priser för mängden funktioner och tjänster du får, men dollar kan lägga till när du inkluderar hosting, tillägg och plugins. Detta kan vara ett webbdesignföretag för större företag som kräver praktiska tjänster.

Tänk på följande faktorer när det gäller prissättning:

 • Erbjuder det en gratis plan? Inte exakt. Build-It-For-Me-planen börjar gratis.
 • Finns det några provperioder eller kräver de kreditkort för att gå med? Det verkar som om du måste betala en liten avgift för den första månaden, efter vilken tid du kan avboka med lite extra ansträngning.
 • Hur prisvärda är premiumpaketen jämfört med konkurrenter? Web.com är konkurrenskraftigt på den korta listan över webbdesigners som erbjuder denna skala av tjänster. Den tävlar inte med de mindre, gör-det-själv-webbplatsbyggarna för grundläggande till måttliga webbplatser.
 • Kan du designa professionella webbsidor med bara gratisversionen? Inte riktigt.
 • Uppfyllde betalningen månadsvis / årligen? En månatlig betalningsplan erbjuds.

Kundsupport

Web.com har ett bättre rykte än genomsnittet för sina kundtjänsttjänster. Det finns en mängd olika supportalternativ från webbplatsen, inklusive 1-800-nummer – oöverträffat i utrymmet för webbplatsbyggare.

Kunderna kan också klicka för att skicka ett e-postmeddelande, besöka en forumblogg, hitta användbara artiklar och delta i små företagstoppmöten. Svarstiderna verkar vara bra, och uppföljningshjälpen är tillräcklig för de flesta behov.

Enkel användning

Som en omfattande webbdesignplattform är användarvänligheten i händerna på skickliga designers på Web.com. För dem som bestämmer sig för att bygga sin webbplats är spelplanen för webbplatsbyggare så stor och förenklad idag att Web.com inte längre kan konkurrera bra på denna marknad.

För avancerade designers med erfarenhet är det ett mer värdefullt verktyg för att stödja avancerad e-handel och större företag. Det är inte lätt för nybörjare. Nedan följer några saker att tänka på när du utforskar de olika alternativen för webbplatsbyggare på marknaden:

Enkelheten i gränssnittet. Web.com-gränssnittet är inte avsett att vara enkelt, förutom de som har erfarenhet av webbdesignarena.

Lämplig för nybörjare / avancerade användare. Det finns andra byggare för nybörjare. Web.com, samtidigt som det erbjuder fantastiska mallbaserade lösningar, är bäst på den kompletta design- och utvecklingslösningen för kunderna. Avancerade användare kommer att hitta det lättare och mer mångsidigt att tillgodose affärsbehov.

Behåll hela tiden kontrollen över webbplatsen. Användare får den absoluta autonominivån de önskar baserat på prenumerationen de väljer.

In-Editor Hjälp tillhandahålls. Några jagn-redaktörshjälp finns tillsammans med en webbplatscoach (handledare) och några hjälpalternativ på webbplatsen.

Web.com är inte precis avsett att enkelt. De flesta användare kan komma förbi, men avancerade användare kommer att vara mycket mer nöjda med Web.coms användbarhet.

Slutsats

Web.com är en webbplatsbyggare i en egen klass, vilket gör det svårt att jämföra med andra webbplatsbyggare på marknaden. Web.com är bäst lämpad för dig som vill att ett företag ska bygga en webbplats för dem. Web.com är tillfredsställande. Användarrecensioner visar att det kanske inte är bäst för nya designers som försöker skapa sin webbplats om de inte har erfarenhet.

Web.com har funnits länge med en enorm efterföljande och omfattande förmåga. I dagens webbplatslandskap har webbdesigners många alternativ när det gäller webbplatsbyggare. Det som är unikt med Web.com är att de erbjuder båda typerna av designtjänster (DIY och BIFM). Bättre vid kompletta tjänster i den högre änden verkar Web.com vara mer lämpad för företag som behöver dem för att göra tunga lyft.

Utnyttja Web.coms kostnadsfria build-it-tjänst eller en låg kostnad första månaden för att bestämma om detta är rätt val för ditt företag.

Jämföra

Web.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map