Slående recension 2016


Slående

Besök hemsida

9,0


AWA-poäng

Slående

En relativt ny plattform Strikingly är en webbutvecklingsapplikation och webbplatsbyggare som gör att skapa en mobilvänlig webbplats med en enda rullningssida tillgänglig för dem utan utvecklingserfaring eller kunskap. Läs vår slående recension nedan.

Översikt

 • Hemsida: www.strikingly.com
 • Huvudkontor: Sunnyvale, Kalifornien
 • År grundades: 2012
 • kategorier: Webbplatsbyggare
 • tjänster: Webbdesignmjukvaror, webbhotell
 • Gratis rättegång: 14 dagar

Slående är en fräsch och modern webbplatsbyggare som gör det möjligt för nybörjare tekniska personer att sätta ihop eleganta webbplatser, om än i enkel sida format. Slående erbjuder användare mobilvänliga webbplatser som är snabba att skapa och omedelbart publicera med sina enkla användargränssnitt och malldesign.

Vem rekommenderas slående för?

Slående rekommenderas starkt för dig som letar efter ett enkelt sätt att bygga en elegant webbplats med en sida utan programmerings- eller webbdesignfärdigheter eller kunskap. Med de många tillgängliga mallarna är det möjligt att enkelt skapa en affärs- eller personlig webbplats. För dem som bygger sin första webbplats är Strikingly mycket enkel och tillåter dig inte att skifta utanför kursen i någon större utsträckning.

Erbjuder slående något fokusområde eller specialiteter?

Slående styrka är att allt på webbplatsen är okomplicerat, och användare kan lätt förstå vägbeskrivningarna och ställa in sin webbplats. Ingen kodnings- eller programmeringsupplevelse behövs för att sätta ihop en blixt snabb webbplats för att representera ett litet företag eller en individ, komplett med skarpa bilder och vektorsymboler och professionella teckensnitt. Koppla ihop allt med de förinstallerade mallarna i olika stilar för att bygga en webbplats på några minuter. Konceptet är enkelt och verkligheten är en perfekt matchning.

Ett annat plus är att alla slående teman är mobilvänliga och kommer att se bra ut på alla dina enheter.

Vad är Strikingly tekniska specifikationer eller begränsningar?

Påfallande lämnar vissa saker att önska. Till exempel finns det ingen dra och släpp-funktionalitet som liknande webbplatsbyggare erbjuder, och begränsad anpassning är tillgänglig. Mallarna är mer än enkla riktlinjer med påfallande, och det är nästan omöjligt att åsidosätta dem för att ändra storlek på bilder eller ändra vart texten går. På samma sätt är det en utmaning att byta från ett tema till ett annat; snarare måste du börja om igen.

En annan begränsning som slående har är oförmågan att hantera e-handel i någon utsträckning. Det finns en “enkel butik” -funktion och möjligheten att bädda in en PayPal-knapp, men det handlar om det.

Erbjuder slående tillräcklig skalbarhet och utrymme att växa?

Påfallande har en gratis plan som är lämplig för små webbplatser som inte behöver mycket bandbredd eller anpassning, men den erbjuder också uppgraderingar för större webbplatser. Pro-planen består av obegränsad bandbredd, tre pro-webbplatser och obegränsade gratiswebbplatser, tillsammans med anpassade webbadresser och inbäddade HTML- och anpassade kodförmågor.

Vad är garantipolicyn för pengarna?

Policyn gör att du kan testa en av premiumplanerna under 14 dagar. Dessutom kan du använda gratisplanen så länge du vill bekanta dig med plattformen. När du har tagit en betald plan är du bara engagerad under den tjänsteperiod du har valt; följande månad på ett månad till månad avtal eller nästa år på ett årligt kontrakt.

Vad är deras rykte?

En snabb kontroll av webbtjänsten för rykteprövning visar att Strikingly har ett gott rykte bland användare och allmänheten. MyWot säger att det är säkert för barn och är pålitligt, och VirusTotal och Googles säkra surfanalys säger båda att webbplatsen är fri från virus.

Varför välja Strikingly webbplatsbyggare?

Även om slående är begränsat i sina anpassningsalternativ, särskilt i sin kostnadsfria plan, erbjuder det ett utmärkt värde för småföretagare och individer som behöver bygga en online-närvaro. Slående är att kontinuerligt lägga till ytterligare mallar och funktionalitet på sin webbplats som gör det lättare att skapa en webbplats som kommer att växa med dig eller ditt företag.

Nyckelfunktioner

Branschexperter bedömer slående

WebbplatsbyggareExperter verkar placera påfallande höger mitt i webbplatsbyggnadspaketet. Det har verkligen något att erbjuda rätt publik, men det kommer inte med ett brett utbud av robusta verktyg och funktioner som många andra alternativ på marknaden. Kanske viktigast av allt är det påfallande högst när det gäller användarupplevelse. De som letar efter ett program som är enkelt och lätt att använda tar snabbt till Slående. De med mer designerfaring och höga förväntningar kan dock bli besvikna av begränsningarna av byggaren.

Det faktum att det bara skapar webbplatser med en sida kan vara en nackdel för vissa, men det talar för programmets enkelhet. I grund och botten har Strikingly inte fått högre poäng från experter eftersom det finns andra alternativ som också erbjuder ett lika användarvänligt gränssnitt och innehåller fler funktioner. Slående är ett fast alternativ, men inte nödvändigtvis det bästa.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/strikingly
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2496919,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/strikingly-review/
 • 20 april 2016

Positiva konsumentrecensioner och recensioner på slående

Den goda nyheten är att Strikingly erbjuder en extremt enkel och enkel att använda webbplatsbyggare. Du kan förhandsgranska hela webbplatser som har byggts med deras mallar och få en verklig känsla för din egen webbplats potential. Med hjälp av slående kan du bygga en webbplats på mindre än en timme. Det är så lätt att använda. Dessutom får mer erfarna kodare åtkomst till HTML- och CSS-redigerare.

Kunderna kan också njuta av programmets flexibilitet. Du kan enkelt lägga till en blogg och / eller förvandla din webbplats till en e-handel butik. Även om Strikingly inte är avsett att stödja stora företag, kommer det att låta dig utöka din webbplats och vädja till en bredare publik. Mer än någonting beskrivs programmet som enkelt, vilket översätter till bra för nybörjare.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Negativa konsumentrecensioner och klagomål på slående

De flesta av de negativa klagomålen mot Slående har att göra med kvaliteten på kundservice och överkomliga priser. Det är vanligt och kanske till och med rimligt att en webbplatsbyggare kommer att ha några negativa recensioner för kundtjänst. Jag blev dock förvånad över att se hur begränsade kunder är när det gäller att kontakta support. I huvudsak kan du bara skicka ett e-postmeddelande och hoppas på ett snabbt svar. Påfallande erbjuder inte ens ett telefonnummer att ringa, än mindre en livechattfunktion. Det finns en kunskapsbas, men du är till stor del en egen när det gäller felsökning.

Dessutom blev kunderna besvikna över mängden tillgängliga funktioner med mer prisvärda planer. Endast premiumplaner erbjuder en robust uppsättning funktioner.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Design & anpassning

Webbplatsdesignfunktioner inkluderar anpassningsbara mallar, marknadsföringsknappar för sociala medier, superhastighetsuppladdare för foton, bildspelfunktioner, allt på en automatiskt mobiloptimerad webbplats. För publicering får du ett gratis underdomännamn (http://yoursitename.strikingly.com), en unik stil på en sida och SEO-funktioner.

FunktionÖversikt
WebbplatsmallarAtt välja en mall är lika enkelt som att klicka på en knapp med denna webbplatsbyggare.

Gratis: Strikingly-webbplatsen erbjuder elva olika webbplatsmallar i de tre planerna, och var och en av dem är ganska slående och väl utformade för att publicera en webbplats på nästan kort tid.

Premium: Ännu bättre, Strikingly premium-planerna erbjuder hundratals webbplatsmalldesign att välja mellan när du är mer bekant med plattformen och redo att uppgradera, eller om du vill bygga en unik webbplats från början.

Alla mallar är mobilkänsliga och innehåller funktioner som ‘Klicka för att ringa’ för att göra en webbplats mycket vänlig för sin publik. Webbplatser är optimerade för SEO, vilket gör det enkelt att lägga till metataggar och nyckelord.

Webbplatsbyggare-gränssnittUI är där slående lyser! Användargränssnittet är så enkelt och intuitivt att alla som har lärt sig läsa kan sätta ihop en fräsch webbplats genom att bara välja och klicka på sina val och sedan lägga till sitt personliga innehåll.

Gränssnittet gör att du till och med kan se exakt hur din webbplats ser ut på datorer och mobila enheter med några snabba klick. Om du någonsin har spenderat tid på att bygga en webbplats på ett annat sätt, inklusive andra relativt användarvänliga plattformar som Googles Blogger, kommer du att uppskatta Slående och dess enkla användargränssnitt.

Alternativ för sidstil utformningNär det gäller sidstilar är slående webbplatsbyggare något begränsat. De enda verkliga totala förändringarna som finns tillgängliga är mellan ljusa, mörka eller olika färger. Det finns många vänliga och professionella teckensnitt som kan ändra utseendet på dina sidor. Variationer i funktionsavsnittet låter dig redigera text men inte flytta den eller ändra färgen; På samma sätt är det enkelt att ändra bilder, men du kan inte ändra storlek på dem eller flytta dem till ett annat område. Både text och bilder anges i mallen och ingen av dem kan flyttas, till skillnad från många andra plattformar som erbjuder bättre anpassning.
WebbplatsnavigeringPåfallande är en mycket annan typ av webbplats än många av oss är vana vid. Formatet är en långformad, enkel rullningssida. För att hitta det du behöver, bläddrar du bara ned tills du hittar det i avsnittet där det ligger. Det finns punkter till vänster som du kan sväva över och klicka för att komma till varje sektion på en PC eller surfplatta; på en smartphone finns det en menysektion till vänster som du kan använda som ett alternativ till att rulla hela vägen. Även om detta kommer att fungera ganska bra för vissa mindre företag och många individer, är det begränsande för större företag. Det skulle inte vara kul att söka efter information på till synes oändligt rullande sidor.
InnehållshanteringAtt ändra eller lägga till innehåll till en slående webbplats är ganska enkelt. Du kan enkelt ändra texten eller bilderna i något av dina avsnitt så snabbt som du valde ditt ursprungliga innehåll. Du kan också lägga till blogginlägg och annat innehåll lika snabbt.
Foton och gallerierAtt lägga till bilder och gallerier är enkelt, och webbplatsen gör till och med bildspel enkla att installera och implementera, även om de är begränsade till ett enda format. Ännu mer är det lika enkelt att lägga till videor på webbplatsen som att ladda upp dem till webbplatsen och klicka för att lägga till dem i ett avsnitt.
Mobil webbplatsbyggnadHär är ett annat område där slående lyser! De flesta webbplatsplattformar och webbplatsbyggare kräver en dator för att installera och publicera.

Slående webbplatser är så enkla och intuitiva; du kan välja och välja dina stilar och mallar, ladda upp några bilder och lägga till lite text innan du trycker på publicera och kan dela med dig av din nya och coola webbplats som du skapade själv.

Social Sharing IntegrationSociala delningsknappar läggs till på slående webbplatser via app store, vilket gör att du kan ha ett socialt flöde på din webbplats. Lägg till dina sociala mediekonton, och du kan också skriva föredragna tweets för folk att dela om dina blogginlägg och innehåll.
DesigntjänsterEftersom det inte nämns några designtjänster på webbplatsen tror jag inte att de erbjuds, även om detta verkligen är något som användare bör kontakta Strikingly-teamet för vägledning och möjlig hjälp.

Några av de element du kan lägga till på din webbplats inkluderar kartor, videor, kontaktformulär och PayPal-knappar. Dessa kan lösa några eller alla dina designbehov.

Funktioner & Verktyg

FunktionÖversikt
UppstartEnklare än någon webbplats du någonsin har designat (eller försökt skapa.)
WebbdesignDesignen är begränsad till de mallar som erbjuds och de justeringar du kan göra till dem. Till exempel kan du välja en mall och ändra dess “stil”, men dessa förändringar innebär vanligtvis bara förändringar i färger och teckensnitt. Element är låsta på plats i sidlayouterna, så det är inte möjligt.
Anpassat domännamnAnpassade domäner är både tillgängliga och ingår i premiumplanerna. Om du redan har en domän kan du överföra den eller så kan du köpa en från webbplatsens instrumentbräda.
NavigationsdjupVid första anblicken verkar detta vara ett problem för Slående. Det är emellertid möjligt att skapa flera sidor genom att länka slående webbplatser till varandra. e
Widgets och apparAppar och widgetar för webbplatsen är relativt begränsade. Du hittar inte hundratals plug-in-stil-appar som du kommer med WordPress.
monetariseringFör närvarande är de enda intäktsalternativen som är tillgängliga för anfallande webbplatsanvändare att länka till dotterbolag i ditt blogginnehåll.
BesöksstatistikDet verkar inte finnas någon intern applikation för att spåra besökare genom en tredjepartsapplikation som enkelt hanterar detta.
Foto, video och ljudDen slående webbplatsbyggaren gör det enkelt att ladda upp och lägga till bilder och video till webbplatser. Som de flesta saker på plattformen kommer ett enkelt klick eller två att hantera det.
bloggEn blogg-app är tillgänglig för att lägga till i alla avsnitt på en slående webbplats. När bloggappen har lagts till är det extremt enkelt att lägga till innehåll till bloggen.
Google kartorEtt enkelt klick på några knappar, och Voila! Google Maps är inbäddat på Strikingly-webbplatsen.
HTML EditorMed denna app kan kopiering och klistra in HTML-kod lägga till unika element på en slående webbplats.
Integration av sociala medierIntegrering av Facebook, Twitter och Pinterest är en enda klickprocess och möjliggör enkel social delning.
Blanketter och undersökningarIntegrering av formulär och undersökningar finns tillgängliga, även om anpassningen av dessa former är begränsad.
LagringsutrymmeLagringsutrymme beror på det valda paketet. gratisplanen kommer med 5 GB, den begränsade planen med 50 GB och Pro-planen har obegränsad bandbredd.
Nyhetsbrev VerktygIntegrera ett MailChimp-konto och skicka ut nyhetsbrev till alla dina kunder och kunder.
ForumKlipp ut och klistra in forumkod för att skapa en känsla av gemenskap på din slående webbplats.
E-handel / onlinebutikTillåter påfallande integration av Simple Store så att webbplatsägare kan delta i e-handel på sina webbplatser.
Gateway-integrationTypform är Strikinglys val för att hjälpa till med gateway-integration, med dra och släpp-gränssnitt och intuitivt naturliga skapelser.
SEO-vänligAtt lägga till nyckelord och metataggar till en underbar webbplats lägger till sin naturliga SEO, vilket gör att det snabbt höjs i SERP: er.
Webbplatsbegränsad åtkomst (lösenordsskydd)Med ett Pro-konto är det möjligt att skapa en lösenordsskyddad webbplats för privata grupper eller medlemssidor.
Google® AnalyticsGenom att lägga till Google® Analytics kan du granska besökarna och deras statistik. Var kommer besökarna ifrån och hur länge stannar de kvar? GA är tillgängligt för blogginlägg för Limited och Pro Plans
WebbplatssäkerhetSecure Socket Layer (SSL) är standardteknik för säkerhet online, det skapar krypterade länkar mellan servrar och webbläsare<
CDN-teknik för flera språk mobiloptimering:Google Translate hanterar flera språk; Du kan också använda flera sidor eller helt enkelt mata in båda språken i textrutorna.

Plans & Prissättning

Påfallande erbjuder tre olika prissättningspaket; Gratis, med en 5 GB bandbreddgräns och en slående underdomän, Begränsad med 50 GB och Pro med obegränsad bandbredd.

Fri Påfallande planer får inte sina anpassade webbadresser; de kommer med ett slående underdomän. Gå med i gratisplanen med några klick och ett e-postmeddelande till registreringen.

Begränsad planer är ofta tillräckliga för småföretag. Denna plan kostar $ 8 månader och faktureras årligen, så kostnaden på förhand är $ 96. För $ 96 kommer planägaren att få 50 GB månatlig bandbredd och ett gratis URL-domännamn. Och matchande e-post, tillsammans med full användning av alla verktyg på den slående webbplatsbyggaren.

Proffs paketet är $ 16 månader, faktureras också årligen, för en kostnad i förskott på $ 192. Med obegränsad bandbredd, gratis anpassad e-postadress och domän, mobila actionknappar (klicka för att ringa!), HTML, CSS och Javascript tillgängliga, inga annonser och alternativ för förbättrad bildredigering och lösenordsskydd på webbplatsen.

Den fria planen erbjuder 5 GB utrymme, och PRO-planen tillåter obegränsad bandbredd tillsammans med e-post och en gratis domännamnregistrering. Strikingly-plattformen gör det möjligt för webbplatsen att växa och skala efter behov till en mycket större och mer dynamisk webbplats genom att anpassa med HTML, Javascript och CSS.

Båda de betalda versionerna har en 14-dagars provperiod; det vill säga att du betalar och sedan har 14 dagar för att kolla in de betalda paketen utan att ha några pengar om du bestämmer dig för att du hatar det.

Som jämförelse erbjuder liknande webbplatser premiumplaner för lite mer och lite mindre. Wix erbjuder sin premiumplan som börjar på $ 4,45, och Weebly-webbplatser är $ 3,29 per månad för ett tvåårskontrakt. Squarespace erbjuder premiumplaner för $ 8 och LightCMS börjar på $ 19.

Påfallande erbjuder förmåner i form av gratis webbplatser för sociala medier engagemang och följa, eller hjälper dem att lägga till fans och följare.

Kundsupport

Det finns ett omfattande hjälpavsnitt och vanliga frågor på webbplatsen; det finns också ett kunskapsbaserat område med ytterligare hjälp för specifika områden som användare kan söka efter deras specifika behov. Från skapandet av webb, design och formatering och tekniska problem kan svaren på de flesta frågor hittas på Strikingly-webbplatsen.

Det finns också en blogg som tar upp många av de senaste funktionerna och hjälper till med eventuella återkommande frågor eller problem.

Du kan också skicka e-post till Strikingly supportteamet via meddelanderutan på deras webbplats; det lovar ett svar på din e-post inom 24 timmar och låter dig skärmdumpa vad som händer för att ge dem en bättre uppfattning om hur de kan hjälpa till. Ingen chattfunktion eller telefonnummer syns någonstans på webbplatsen.

Enkel användning

Som nämnts tidigare handlar Strikingly om det enklaste sättet att bygga en webbplats som finns. Enkla och snabba klick, lägg till några bilder och lite text, och den nya webbplatsen är klar.

Detta är en perfekt plattform för nybörjare som enkelt kan använda webbplatsbyggaren för att skapa något fantastiskt utan kunskap om programmering och kodning. Avancerade användare kanske tycker webbplatsen är lite förenklad och brist på anpassnings- och kontrollalternativ.

Påfallande har en funktion med ett klick som gör att den kan komma åt Linkedin- eller Facebook-sidor och dra data som kan ordnas på en webbplats som du kan ordna om i begränsad utsträckning. Att lägga till fotogallerier och arbetsportföljer är enkelt och snabbt, snabbt, snabbt!

Slutsats

Sammantaget gillar vi Strikingly-plattformen. Det är en elegant webbplatsbyggare som är intuitiv och snabb att använda för att skapa enkla webbplatser. Nybörjare går igenom hela processen, med mycket lite utrymme för fel på grund av de strukturerade mallarna. Slående är idealiskt för nybörjare att skapa vackra webbplatser, och det är verkligen idiot-bevis.

Å andra sidan är det en besvikelse att det inte finns någon dra-och-släpp-funktion inom plattformen, och den enda tillgängliga anpassningen är den som tillåts av malluppsättningen. Det finns ett begränsat antal mallar och e-handelsalternativ, vilket kan frustrera avancerade användare.

Jämföra

Slående

90

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map