SiteBuilder.com granskning 2016


SiteBuilder.com

Besök hemsida

8,9


AWA-poäng

SiteBuilder.com

SiteBuilder.com är en ny webbsajtbyggare från och med 2014. Beträffande komplikationerna med webbplatsbyggnad verkar SiteBuilder.com ha ett av de bästa rykterna på marknaden. Företaget påstår sig erbjuda en "inga färdigheter krävs" erfarenhet. Läs vår SiteBuilder.com-recension nedan.

Fördelar

 • Rättvisa och konkurrenskraftiga priser planerar från $ 5 till $ 10
 • Gratis grundläggande webbplats med gratis värd och domän
 • 10 000 affärsmallar
 • 500 MB lagring med alla planer
 • Lätt att lägga till och redigera komponenter
 • Fotogalleri ingår
 • Alternativ för e-handel för att tillgodose affärsbehov
 • Alternativ för varumärke och marknadsföring

Nackdelar

 • Telefonsupport är begränsat utom för Premium-planen
 • Lite begränsade e-handelsbaserade mallar
 • måste ställa in ett konto för att lära sig om planernas prissättning
 • Det går inte att ändra till en annan mall utan att återskapa webbplatsen
 • Den kostnadsfria SiteBuilder-planen är begränsad i funktionalitet för att utöka e-handel

Översikt

 • Hemsida: www.sitebuilder.com
 • Huvudkontor: Ohio, USA
 • År grundades: 2014
 • kategorier: Webbplatsbyggare
 • tjänster: Webbdesignmjukvaror, webbhotell
 • Gratis rättegång: 14 dagar

SiteBuilder erbjuder lösningarna som dagens webbplatsbyggare letar efter, med minimala begränsningar. Företaget gör framsteg med nya företagare och webbdesigners som söker ett modernt utseende.

SiteBuilder rankas högt när det gäller värde, funktioner, användarvänlighet och mallvariation. SiteBuilder är skapad för nybörjare och ändå lämpad för relativt sofistikerade webbplatser. Den passar just för dagens småföretagschefer.

SiteBuilder annonserar en gratis domän och gratis e-post tillsammans med över 10 000 mallar som kan användas för att dra och släppa redigering. Att komma igång är gratis och användare kan stanna på ett funktionsbegränsat gratis konto. Prenumeranter får ett gratis domännamn och kan så småningom välja månadsvis eller årlig fakturering. Prissättningstabellen är inte tillgänglig från hemsidan. Nedan visas mer av det finstilta.

Vem rekommenderas för SiteBuilder?

Denna webbplatsbyggare är utformad för att göra det själv. Liksom de flesta webbbyggare i sin klass är live-support mer begränsat än med ett fullständigt webbdesignföretag. SiteBuilder passar för småföretagschefer, företagare från hemmet, webbdesigners från tredje part och ideella organisationer som vill behålla viss kontrollnivå. Det rankas medium beträffande e-handelslösningar och använder Ecwid-integration för att sälja produkter.

SiteBuilder’s fokusområde / specialiteter

SiteBuilder fokuserar på professionella och rena mobilvänliga malldesign för personliga och affärswebbplatser. Denna webbplatsbyggare visar styrka i antal och stil på mallar och dra och släpp-gränssnittet.

Några av deras specialiteter inkluderar SEO-kontroll och resurser, e-postmarknadsföringskonton, vissa HTML-redigering, ett anständigt bloggalternativ, ljud, video och en mängd resurser för kundsupport. SiteBuilder är en utmärkt plattform för att sälja produkter och tjänster online. Det finns några som gör det bättre för större e-handelsbehov.

SiteBuilder tekniska specifikationer / begränsningar

Det finns ingen brist på funktioner med SiteBuilders gränssnitt för webbplatsbyggnad. Varje funktion som en företagare eller enskild person kan behöva listas inklusive en kundvagn, 500 MB lagring, obegränsad bandbredd, ljud, video, support och mer.

SiteBuilder erbjuder en kostnadsfri testversion, men det är inte helt klart från hemsidan vad som ingår. Det verkar som att användare får ett gratis domännamn, över 10 000 mallar, en gratis e-postadress, sökmotoroptimeringsverktyg, e-handelslösningar och en bloggsida. Många av dessa funktioner inkluderar separata avgifter.

.Du ser inte tillagda funktioner och webbplatsinformation om information. Det enda alternativet från hemsidan är att komma igång med en gratis provperiod. Det är inte klart vilka av de funktioner som anges som ingår i gratisplanen. Det enda sättet att ta reda på är att skapa ett konto och inkludera ditt namn och din e-postadress. Det finns en supportlänk längst ner på hemsidan som ger några detaljer.

När det gäller funktionalitet finns det bara några få begränsningar med SiteBuilder. Du kan inte enkelt byta mallar när du har valt ett och skrivit in innehåll. Du måste börja igen för att välja en annan mall. Det finns inte heller så många e-handelsbaserade mallar att välja mellan. Det finns ingen automatisk sparande-funktion, och live-support är lite begränsat förutom på tredje nivån.

Finns det tillräcklig skalbarhet / rum att växa?

SiteBuilder erbjuder tre planer som kan betalas varje månad eller årligen. Dessa planer sträcker sig från $ 5 till $ 10 / månad, en rimlig kostnad för värdet. Med personliga, pro- och premiumplaner att välja mellan har små företag skalbarhet och tillväxtalternativ. Alla tre planerna innehåller ett gratis domännamn, gratis värd och gratis annonskrediter. Räkna med att betala mer för vissa enskilda e-handelsfunktioner.

Vad är MoneyBack-garantipolicyn?

En kostnadsfri prövning erbjuds samt en återbetalningsgaranti (som inte inkluderar kostnaden för ett domännamnsköp via SiteBuilder). Webbplatsen ger en avbokning, även om en kollega testare hade svårt att avsluta ett konto.

Vad är SiteBuilder ‘rykte?

För att vara nybörjare har SiteBuilder ett ganska gott rykte där ute. De visar 3-5 stjärnor och många bra kundrecensioner. Användare gillar plattformen, de interaktiva redigeringsalternativen, mallarna och viss flexibilitet i HTML-kodning. Priset för värdet staplar väl.

SiteBuilder är en vinnare av Peoples Choice Award i kategorierna Bästa sociala nätverksplattform och Bästa CMS för gemenskaper.

Varför välja SiteBuilder?

För företagsledare eller individer som behöver en modern webbdesign för ett litet företag tillsammans med ett smidigt gränssnitt har SiteBuilder ett bra betyg. Användare kan skapa en gratis webbplats eller prenumerera på en låg månadssats för de funktioner de behöver. Du väljer bland över 10 000 mallar, och gratistjänsterna är mer än tillräckliga. Verktygsetet innehåller de flesta webbplatskomponenter som en företagare behöver för att driva ett litet företag.

Nyckelfunktioner

 • Gratis domännamn
 • Över 10 000 mallar
 • Obegränsade e-postadresser
 • SEO-verktyg
 • Sidan stilanpassning
 • Intuitivt visuellt redigeringsgränssnitt
 • Omfattande fotogalleri
 • Social Sharing Integration
 • 1-klicka på Gratis konto
 • Snabb och enkel inställning av bloggsidor
 • Enkel layout för bloggning
 • 500 MB lagringsutrymme

Bedömning av branschexperter på SiteBuilder.com

Webbplatsbyggare Detta är ett annat potentiellt grumligt område. Om du tittar på “expert” recensioner, se till att du faktiskt läser arbete från en objektiv källa. Jag stötte på många recensioner som publicerades på mindre än trovärda webbplatser och hade inget annat än glödande saker att säga om SiteBuilder.com. I min mening, om du inte har någon kritik eller förslag att erbjuda, så tittade du förmodligen inte så noggrant på tjänsten.

Bland dem som gjorde en riktig grävning, här är vad de hade att säga:

 • Prissystemet är vagt och förvirrande. Faktum är att du inte ens kan se priser utan att uppgradera från gratisplanen.
 • Tillhandahåller en enkel och grundläggande webbplatsbyggare, men att uppgradera till mer komplexa verktyg kan vara dyrt.

I slutändan kan webbplatsbyggaren faktiskt vara ett användbart verktyg om företaget inte hade så många skuggiga metoder. Det är bättre att hålla sig borta.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/sitebuilder-review/
 • 20 april 2016

Positiva konsumentrecensioner och recensioner på SiteBuilder.com

I princip litar jag inte på några av de positiva kundrecensionerna som jag läste. Jag skulle inte säga det förbi detta företag att besöka granskningswebbplatser och publicera egna recensioner för att motverka den negativa publiciteten. En webbplats innehåller inget annat än perfekt recensioner och text som helt enkelt inte låter som den var skriven av den genomsnittliga konsumenten. Och vi talar dussintals recensioner på samma sätt. Jag köper bara inte det och jag tror inte att någon potentiell kund som lägger mer än 3 minuter på att undersöka företaget heller skulle göra det. Av den anledningen kommer jag att gå vidare och säga att det faktiskt inte finns några positiva recensioner eller bra saker att säga om denna webbplatsbyggare.

 • http://www.top10webbuilders.com/builders-reviews/sitebuilder/review?page=6#customer-reviews-title

Negativa konsumentrecensioner och klagomål på SiteBuilder.com

Först av allt är SiteBuilder.com samma företag som WebsiteBuilder.com, Sitey.com och Sitelio.com. Du kommer att få exakt samma produkt med något olika prisplaner. Konsumenter som tog sig till detta stängdes förståeligt av tanken på att ett företag skulle släppa sig under olika domännamn.

Andra konsumentrecensioner innehåller orden: ”Dodgy, skurkar, skrämmande, bluff” och många andra längs den linjen. Användare stötte på en mängd faktureringsproblem, kontaktades av säljare som försökte sälja dem sitt eget domännamn och all slags annan misstänksam aktivitet. Baserat på konsumentrecensionerna är jag förvånad över att den här webbplatsen fortfarande är igång och inte har stängts helt av vakthundagenturer. Det kan vara en fråga om tid.

 • https://www.trustpilot.com/review/sitebuilder.com

Design & anpassning

Design och anpassning på SiteBuilder.com är ganska robust bredvid vissa konkurrenter. 10 000+ designmallar ger ett stort urval av val, och den interaktiva plattformen för anpassade sidor är lätt att navigera. Nedan följer några anteckningar om SiteBuilder design- och anpassningsfunktioner.

FunktionÖversikt
SiteBuilder-mallarSiteBuilder har marknaden för mallar, med över 10 000 att välja mellan inklusive mobilvänliga alternativ. Det finns färre e-handelsmallar att välja, men företagare verkar hitta det de behöver och har möjlighet att anpassa.
 • Mångfald och kvalitet på mallar och färgpalett. Det finns mallar för varje företag, varje personlighet, i hundratals färgpaletter och stilar. En tom duk ger designers flexibilitet; men förutbestämda layouter är ofta lättare att arbeta med. Du kan inte heller ändra dig och välja en annan mall utan att tappa innehåll.
 • Förvalda mallar kontra byggnadswebbplats från Scratch. SiteBuilder är ett gör-det-själv-program som förlitar sig på mallar. Om du vill att någon ska bygga din webbplats för dig vill du titta på webbdesign- och utvecklingsföretag.
SiteBuilder-gränssnittSiteBuilder är intuitiv för att designa och modifiera innehåll och komponenter. Nya användare arbetar enkelt med ljudfiler, videor, bilder, färger, innehåll och stil. SiteBuilder erbjuder en säker inloggning från startsidan eller supportsidan så att du kan göra ändringar för omedelbara uppdateringar på din webbplats.
Sidan stilanpassningMed sidanpassning kan du anpassa din webbplats och justera innehållet och komponenterna för att möta dina specifika webbplatsbehov. Ofta vill användare ändra HTML / CSS-kod. SiteBuilder är perfekt för de flesta aspekter av anpassning av sidstil.
 • Designvalen för personalisering. SiteBuilder-mallar kan anpassas. Ladda upp dina bilder, ändra innehåll och sätt in widgetar. Det finns viss begränsning vad gäller placering av vissa element.
 • Fri rörlighet, ändring av storlek och redigering. Redigeringselement är starkt för SiteBuilder. Redigera, flytta, ändra storlek eller ta bort innehåll och objekt snabbt. Det finns några anpassningsalternativ i mallarna.
 • Finns det tillgång till HTML / CSS-kod? Att redigera HTML / CSS-kod är ett alternativ med SiteBuilder. Detta kan kräva en del forskning i SiteBuilder supportcenter.
 • Visuell redigering användargränssnitt. Visuell redigering i SiteBuilder i intuitiv designad för nybörjare. Dina kreativa färdigheter kommer att vara praktiska eftersom SiteBuilder använder en öppen duk snarare än fördesignade layouter. Det kan finnas en lösning på detta. Lägg snabbt till ljudfiler, videor, kartor och foton för försäljningsändamål eller för att engagera en publik.

När du registrerar dig på SiteBuilder.com med ditt namn och din e-postadress kan du förhandsgranska mallarna. Var noga med att välja en och hålla fast vid den, eftersom du inte snabbt kan välja en annan mall efter att du har lagt in innehåll och komponenter.

WebbplatsnavigeringWebbplatsnavigering är främst baserad på den mall du väljer, men den kan anpassas till en viss grad för att visas på de platser som är lämpliga för din kundgrupp. Du kan välja en mobilvy för att verifiera hur ditt innehåll och layout kommer att se ut för dina mobilkunder.
InnehållshanteringAtt hantera innehåll på SiteBuilder, precis som andra webbplatsbyggare, är ganska enkelt och enkelt att göra. Du behöver bara en Internet-anslutning för att logga in på ditt konto från SiteBuilder’s hemsida eller supportsida. Redigeringar är enkla att utföra och snabba att ladda upp till din personliga webbplats.
Foton och gallerierSiteBuilder fotogalleri är ganska omfattande, eller så har du möjlighet att ladda upp din fotografering. Inte bara det, du kan anpassa dina fotosidor om avstånd, antalet objekt, övergångar, kolumner osv.
Mobil webbplatsbyggnadSiteBuilder erbjuder tusentals mobiloptimerade mallar, och du kan visa dem för granskning när du arbetar med ditt konto. Eftersom SiteBuilder är relativt ny på marknaden för webbplatsbyggare är mobilitet en given. Många nya plattformar tvingas lägga till nya mallar i funktionalitet för att visa webbplatser på en mobil enhet.
Social Sharing IntegrationIntegrering av sociala medier är en annan som ges för SiteBuilder. När sociala medier ökar för marknadsföring, nå kunder och delningstjänster innehåller denna webbplatsbyggare de primära plattformarna för sociala medier – Facebook och Twitter. De använder också SocialBooster för din marknadsföring på sociala medier.
DesigntjänsterSiteBuilder handlar inte om att tillhandahålla omfattande webbdesign. Det anses vara en gör-det-själv-webbplattform för alla användarnivåer.

Funktioner & Verktyg

SiteBuilder är en stor webbplatsbyggare med de flesta av designerns funktioner och företagare som söker en webbplats. Med tidiga framgångshistorier från SiteBuilder-användare ser framtiden lovande ut. Det är en funktionsrik plattform, enkel att använda och tillräcklig för de flesta små eller medelstora företag. Återigen, nedan är mer av det finstilta.

FunktionÖversikt
SiteBuilder SetupSiteBuilder erbjuder ett kostnadsfritt konto med ett klick, men var beredd att dela ditt namn och e-post för att komma igång. Läs igenom tusentals mallar innan du väljer den som anpassar sig till ditt företag. Att komma igång är gratis och enkelt.
WebbdesignNär du har valt rätt mall är du redo att börja webbdesignprocessen. SiteBuilder erbjuder en tom sida eller duk med en menyfält för att lägga till komponenter och bygga din webbplats. Du kan inte ändra tanken på mallen utan en fullständig redesign, så se till att du har valt rätt.
NavigationsdjupMed gratisplanen eller en av SiteBuilders tre prissättningsplaner är kundnavigeringsalternativ och antalet sidor tillräckliga för alla affärsdesign. Börja med en mall som erbjuder rätt layout och expandera den därifrån.
Widgets och apparAnvändare har några sidwidgets att välja mellan för ökad kundinteraktion. När det gäller appar verkar det som om användare kan lägga till appar från Google, men SiteBuilder kommer inte med sina appar. Det här kan kräva lite forskning.
monetariseringSiteBuilder erbjuder relativt bra alternativ som betjänar vissa försäljningswebbplatser under det senaste året. Denna webbplatsbyggare använder Ecwid, kort för “e-handelswidgets”, för integrering av kundvagnen.
BesöksstatistikDe flesta webbplatsbyggare erbjuder idag korrekt och realtidsbesökstatistik, och SiteBuilder är inget undantag. Med SiteBuilder kan du lägga till Google Analytics-kod för att spåra och rapportera besökare, webbplatstrafik med mera.
Foto, video och ljudSiteBuilder gör ett bra jobb med alternativ för interaktiva medier och bilder. Dessa är nödvändiga för dagens onlineägare, och SiteBuilder låter dig sätta in ljudfiler, foton, videor och mer för att engagera kunder.
bloggaEn bloggsida är ganska enkel att installera och underhålla på SiteBuilder, till skillnad från några av de andra webbbyggarna i sin klass. Denna funktion uppgraderades för att bättre stödja SiteBuilder-användare.
Google kartorMed SiteBuilder kan du snabbt infoga Google maps och anpassa sidan också.
HTML EditorMedan en HTML-redigerare inte syns, låter SiteBuilder du anpassa HTML-taggar, rubriker och andra element för extra kontroll.
Integration av sociala medierEn grundläggande formbyggare är tillgänglig, men det är begränsat vad gäller radioknappar, textrutor, kryssrutor etc. En grundformulär är möjlig, men det är inte perfekt för undersökningar.
Blanketter och undersökningarEn grundläggande formbyggare är tillgänglig, men det är begränsat vad gäller radioknappar, textrutor, kryssrutor etc. En grundformulär är möjlig, men det är inte perfekt för undersökningar.
LagringsutrymmePrenumeranter får 500 MB lagringsutrymme med alla planer.
Nyhetsbrev VerktygSiteBuilder erbjuder ett företags e-postkonto för att hantera nyhetsbrevmail.
ForumSiteBuilder verkar inte ge ett gemenskapsforum, men det finns gott om hjälpfiler för alla aspekter av SiteBuilder, ett e-postalternativ för att begära hjälp och vanliga frågor för att hitta det du letar efter. Ett supporttelefonnummer är inte ett alternativ förutom på Premier-planen.
E-handel / onlinebutikSiteBuilder integreras med en tredje part som heter Ecwid för e-handel. Även om det inte är en showstopper, är Ecwid ett tilläggsverktyg som kan vara en anledning till oro. Användare kan behöva ytterligare stöd för att ta reda på nyanserna och ställa in sin butik.
Gateway-integrationMedlemstjänstgatstjänster verkar inte vara en tjänst, men ytterligare tester behövs.
SEO-vänligSiteBuilder erbjuder SEO-verktyg via en appbutik, men tilläggsavgifter kan tillkomma. Det finns vissa verktyg för marknadsföring, optimering och mobil för att stödja sökmotorer.
Webbplatsbegränsad åtkomst (lösenordsskydd)SiteBuilder använder ett lösenordsskyddat konto för klientinloggning och redigering av webbplatsen.
Google® AnalyticsSiteBuilder integreras med Google Analytics men förväntar sig att göra lite grävning för att ta reda på detta.
WebbplatssäkerhetSiteBuilder, som andra webbplatsbyggare, gör användar- och kundsäkerhet till en prioritet, med lösenordsskyddsalternativ för webbplatser och e-handelsplattformar.
Flera språkSiteBuilder verkar inte erbjudas på andra språk än engelska.
MobiloptimeringSiteBuilder-mallarna innehåller mobiloptimering så att besökare och kunder enkelt kan komma åt dina produkter på mobila enheter. Webbplatsen visas korrekt och gör det möjligt för kunder att göra inköp.
CDN TechnologySiteBuilder påstår sig erbjuda CDN-värd för en extra kostnad för att “supercharge” din teknik för hög tillgänglighet och hög prestanda.

Plans & Prissättning

SiteBuilder erbjuder kunder ett gratis konto tillsammans med tre billiga alternativ. Det är svårt att bedöma vad planerna inkluderar eller utesluter eller kostnaden, eftersom SiteBuilder avslöjar denna information efter att du har angett ditt namn och din e-postadress för att skapa ett konto. Alla tre betalade planer erbjuder:

 • 50% rabatt
 • Gratis domän
 • Gratis värd
 • Gratis annonskrediter

Prisplaner som erbjuds

 • Fri. Det är inte klart på webbplatsen exakt vilka gratisalternativ som ingår.
 • Personlig. För små företag är kostnaden cirka $ 5 / månad och erbjuder funktionerna i listan ovan.
 • Proffs. För små eller medelstora företag som kräver e-handelsfunktioner är kostnaden cirka $ 8 / månad och erbjuder funktionerna i ovanstående punktlista, SEO och marknadsföringshjälp och mobila webbplatser.
 • Premie. För små eller medelstora företag som behöver extra e-handelsfunktioner är kostnaden cirka $ 10 / månad och erbjuder funktionerna i listan ovan, SEO och marknadsföringshjälp, mobilwebbplatser, e-postassistans och prioritetsstöd.

SiteBuilder erbjuder konkurrenskraftiga priser, men det verkar som om vissa funktioner har en annan kostnad. Att dechiffrera på webbplatsen SiteBuilder är svårt.

Tänk på följande faktorer när det gäller prissättning:

 • Erbjuder det en gratis plan? Ja, företagsledare och individer kan skapa ett konto gratis och så småningom välja mellan tre prisplaner för att få fler funktioner.
 • Finns det några provperioder eller kräver de kreditkort för att gå med? Du deltar i en 30-dagars kostnadsfri testperiod, men att ta bort ditt SiteBuilder-konto kräver lite noggrannhet.
 • Hur prisvärda är premiumpaketen jämfört med konkurrenter? SiteBuilder är en ganska prisvärd för de flesta företagare, med massor av freebies för grundläggande behov. Räkna med att betala individuellt för vissa tillägg.
 • Kan du designa professionella webbsidor med bara gratisversionen? Ja, du kan initialt skapa din webbplats gratis.
 • Uppfylls betalningen månadsvis / årligen? En månatlig plan eller en årsplan kan upprättas för betalning.

Kundsupport

Kundtjänsttjänsterna på SiteBuilder lutar sig mot gör-det-själv-modellen. Detta betyder att de flesta av hjälparna handlar om online-hjälpfiler som du måste hitta och läsa. Supportcentret är omfattande och innehåller hjälp om de flesta ämnen. Det kan ta några minuter att hitta det du letar efter.

Ju mer komplex en webbplats, desto mer hjälp behövs. Denna hjälp är tillgänglig om du är villig att betala mer för den tredje nivåns prisplan. Ett telefonsamtal verkar vara avskräckt om du inte prenumererar på Premium-planen, eftersom inget nummer visas på SiteBuilder-webbplatsen. För abonnenter på tredje nivå erbjuds ett supporttelefonnummer.

Enkel användning

Användarvänlighet är kanske den bästa funktionen på SiteBuilder. Det är lätt att starta processen, ganska användarintuitiv och enkel att underhålla. Tänk på att kompetensnivåerna varierar för dem som bestämmer sig för att skapa sin webbplats med hjälp av en webbsajtbyggare. Det bästa sättet att bestämma är att dra nytta av kostnadsfria testerbjudanden och experimentera. Nedan följer några saker att tänka på när du går genom mallguiderna:

Enkelheten i gränssnittet. SiteBuilder-gränssnittet poängterar mitt till högt för visuell tilltal och interaktivitet, passande för de flesta användare.

Lämplig för nybörjare / avancerade användare. SiteBuilder är lika bra för både nybörjare som erfarna användare. Det öppna kanvasredigerings-konceptet är lite mer utmanande men erbjuder viss kodad flexibilitet för avancerade användare. SiteBuilder erbjuder nästan allt som en liten företagare behöver för att visa upp och sälja sina produkter.

Behåll hela tiden kontrollen över webbplatsen. Autonomi är i händerna på webbplatsägaren, och SiteBuilder har tillförlitlig drifttid och nöjd kund som bevis på deras plattform.

In-Editor Hjälp tillhandahålls. SiteBuilders hjälp och support inkluderar en in-editor dialog för att vägleda nya designers. Den här funktionen är kompatibel med andra liknande webbplatsbyggare.

SiteBuilder är en konkurrenskraftig ny webbbyggare som är lätt att använda och erbjuder mest allt som småföretagare vill och behöver, bortsett från oförmågan att enkelt byta mallar efter att en webbplats har installerats.

Slutsats

SiteBuilder har en bra följd med tanke på hur nyligen företaget startades. Användare kan registrera sig gratis – faktiskt måste de göra det faktiskt för att kolla in det – och så småningom prenumerera på en av tre rimliga prisplaner. SiteBuilder är optimal för individer, småföretagschefer eller ideella organisationer. Planerna erbjuder vissa freebies men förväntar sig vissa tilläggsprissättning för olika e-handels- och SEO-funktioner.

Gränssnittet är enkelt att hantera och det finns bara några allvarliga begränsningar. Fördelarna är omfattande och nackdelarna med SiteBuilder-programmet.

SiteBuilder är en robust webbplatsbyggare för många små företag som just har kommit igång eller expanderar i e-handelsutrymmet. Funktionerna är expansiva med ett stort antal mallar att välja mellan, och det finns bara några få begränsningar. Utnyttja SiteBuilder gratis webbplats för att ta reda på om detta är rätt val för dig.

Jämföra

SiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map