Shopping Cart Elite Review 2016


Kundvagn Elite

Besök hemsida

8,8


AWA-poäng

Kundvagn Elite

Shopping Cart Elite är en sofistikerad systemleverantör av e-handel / kundvagn som automatiserar mycket av ditt företag; marknadsförings- och driftsprocesser integreras sömlöst. Från grafisk design till webbhotell erbjuder plattformen en komplett lösning för detaljhandelsföretag att fungera smidigt online. Elva års forskning och utveckling har resulterat i programvara som är intuitiv, slutanvändarvänlig och omnichannel redo, med ett kraftfullt CRM-system och hypersonic CDN-teknik för optimala resultat. Läs vår kundvagn Elite-recension nedan.

Fördelar

 • Syndicerar blogginformation till tredje part
 • Ytterligare användbara funktioner
 • Kraftfull backend
 • 14-dagars gratis rättegång

Nackdelar

 • Begränsade mallar
 • Ingen mobilapp

Översikt

 • Hemsida: www.ShoppingCartElite.com
 • År grundades: 2009
 • kategorier: Programvara för kundvagn
 • Gratis rättegång: 14 dagar

Shopping Cart Elite erbjuder ett komplett komplement av tjänster, från automatiserad inventering och automatiserad spårning till enkel datainmatning och automatiserade statusuppdateringar. Den innehåller enkla dataflöden, Quickbooks-integrationer och till och med automatiserade spionerings- / omprissättningsverktyg för att säkerställa att du är konkurrenskraftig.

Shopping Cart Elite innehåller mjukvaror för företagsresursplanering (ERP) samt kundhanteringsprogramvara (CRM), övervakning av anställda, lagersautomation och analys av hot och engagemang för att minska lågkvalitativ och bedräglig trafik.

Rekommenderad: Per SCE byggdes plattformen för företag med 3 – 25 anställda; särskilt detaljhandeln och grossistverksamheten online, som inte är nöjda med begränsningarna i deras grundläggande kundvagn.

Fokusområde / specialiteter: SCE strävar efter att vara ett omfattande system, från automatisering till optimeringar och grafik, till ett mycket mindre högt pris än de flesta plattformar.

Tekniska specifikationer / begränsningar? Standard (gratis) designalternativ är lite begränsade för detta företag. När du börjar installera din butik på SCE är bara en grundmall tillgänglig utan kostnad. Det finns många funktioner tillgängliga för att anpassa din webbutik, men det kostar vanligtvis en avgift för dem.

Dessutom är SCE: s nivå 1-plan relativt billig till endast $ 19,99 per månad, så från början verkar det vara en bra plan för småföretag. Det är dock begränsat till 1 000 produkter; detta kommer att tvinga dig att prenumerera på en av de dyraste planerna när du växer.

Skalbarhet / rum att växa: De kan hantera minimikonton upp till sitt Enterprise-paket med 1MM-produkter, så det finns gott om utrymme.

Pengar tillbaka garanti? Webbplatsen erbjuder en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti, och det finns också en gratis 14-dagars provperiod för att kolla in plattformen innan du ger dem din kreditkortsinformation. Webbplatsen noterar också en 100% återbetalningsgaranti för Enterprise-användare, utan att ytterligare specificera hur denna garanti fungerar.

Rykte: Varukorgen Elite verkar drabbas av vissa växande smärtor. WOT rapporterar webbplatsen som bara 42% pålitlig och 39% barnsäker. Recensioner som finns på Internet är blandade, men lutar sig mot den svaga sidan. Deras kundtjänst verkar inte vara i nivå med andra företag inom eCommerce-plattformsindustrin.

Vissa användarrecensioner talar om dålig service och frustrationer att få sin webbplats inrättad och snabbare. Företagets ägare skulle göra det bra att uppmärksamma sina användare och bättre hantera kundtjänstfrågor för att förbli hög i trafiken och minska förekomsten av påföljder.

Awards & Kvalitetscertifikat: Vår sökning visade några certifieringar för betalningsplattformar, som Payleap och PSIGate.

Varför välja kundvagn Elite? SCE möjliggör anpassning av alla delar av din eCommerce-webbplats, och du kan också betala SCE för att bygga en automatiserad webbplats för dig. Plattformen erbjuder också ett utmärkt back office-program.

Nyckelfunktioner

 • Försäljningspunkt
 • PCI-överensstämmande
 • Google Analytics-integration
 • Quickbooks integration
 • Prisjämförelseverktyg
 • Stöder flera valutor
 • Över 60 betalningsportar
 • Kreditkortsbehandling
 • Bildstorleksverktyg
 • Facebook-integration
 • Stöder eBay och Amazon
 • SEO redo

Branschexperter Bedömning av kundvagn Elite

e-handelsplattform Av någon anledning finns det en stor skillnad mellan konsument- och expertrecensioner, även om detta är goda nyheter för Shopping Cart Elite. Medan experterna inte var riktigt enhälliga i sin beröm av programmet, tilldelade de poäng som sträcker sig från sex till åtta av tio. Det är ganska hopp från ett konsumentgenomsnitt som svävar runt en.

Bland experterna framträder SEO-funktionerna också som ett stort plus för Shopping Cart Elite. Konstigt nog ger recensionerna också hjälp- och supportfunktionerna en perfekt poäng, även om detta verkar hänvisa mer till tillgängliga resurser än förmågan att faktiskt prata med en person.

Detta största klagomål mot Shopping Cart Elite har att göra med deras mallar. Programmet rankas inte bra för användarvänlighet, och det kan vara svårt att anpassa teman som inte är så imponerande från början. Många kunder väljer att betala för anpassade designtjänster för att få ut mesta möjliga av sin webbplats.

Sammantaget håller experter med om att Shopping Cart Elite definitivt är värt att kolla in, särskilt om du letar efter ett mycket skalbart program som är utrustat med kraftfulla lager- och marknadsföringsverktyg.

 • http://ecommerce-software-review.toptenreviews.com/shopping-cart-elite-review.html

Positiva konsumentrecensioner och recensioner om kundvagn Elite

Den enda positiva recensionen vi kunde hitta sa exakt motsatsen till alla negativa recensioner. Den här nöjda kunden verkar vara undantaget när det gäller granskningswebbplatser från tredje part. Med detta sagt har webbplatsen Shopping Cart Elite en omfattande lista över positiva vittnesmål från kunder. En undersökning av vittnesmålen avslöjar några vanliga trådar:

  • Stark SEO och rapporteringsverktyg. Användare rapporterar att övergången till Shopping Cart Elite har bidragit till att förbättra deras sökmotorsrankning och mer effektivt rikta nyckelord.
  • Tillgång till en begåvad designteam. Även om det låter som kundservice saknas är designteamet uppenbart erfaret, användbart och lätt att kontakta.
  • Personlig uppmärksamhet. Både konsumentrecensioner och vittnesmål nämner ofta VD Igor med namn. Självklart har han ett mycket praktiskt tillvägagångssätt för att hantera klienter, vilket kan hjälpa till att få alla företag att känna sig viktiga och värderade.

Negativa konsumentrecensioner och klagomål på kundvagn Elite

Att läsa igenom användarrecensionerna av Shopping Cart Elite är nästan smärtsamt. Orden “fruktansvärt”, “rip-off” och “se upp” kommer mer än en gång. Faktum är att de allra flesta användare gav företaget en poäng på noll. De fick inte ens kredit för att ha provat.

Baserat på recensionerna låter det som om kunderna lovades mycket mer än de mottagna. Även om företaget erbjuder en live-demo och en 14-dagars kostnadsfri testperiod, var dessa uppenbarligen inte tillräckligt för att få en korrekt bild av programvaran. Shopping Cart Elite fakturerar sig själv som en funktionsrik produkt men kunder rapporterar att många annonserade funktioner helt enkelt inte fungerade eller ens existerade.

Användare gjorde det också klart att det i princip är omöjligt att få tag på en kundtjänstrepresentant. Flera samtal, e-postmeddelanden och Skype-förfrågningar kunde upprepade gånger inte ge några användbara svar.

 • https://bestcompany.com/ecommerce/company/shopping-cart-elite/
 • https://www.shoppingcartelite.com/articles/shopping-cart-elite-reviews-from-best-company

Design & anpassning

Webbplatsmallar

Shopping Cart Elite ger dig bara en formgivningsmall att börja arbeta med från början på den kostnadsfria planen, men webbplatsen har också en temabutik där du kan välja ett mer specifikt tema som passar bättre för ditt företag och teman som visas på webbplatsen ser ut ganska fantastiskt. Du kan också bygga din webbplats från början, men den är begränsad till de med betydande designupplevelse och är av användarens begäran.

Webbplatsbyggare-gränssnitt

SCE rekommenderar att de hanterar grafisk design eller åtminstone CSS-delen. De med betydande designerfarenhet kan ta itu med projektet själva, men det är viktigt att läs den här delen av webbplatsens vanliga frågor först. Det beskriver hur SCE fungerar med sitt blocksystem som gör att de kan göra kontinuerliga uppgraderingar utan att störa kundens webbplatser.

Sidan stilanpassning

Webbplatsen erbjuder tre designpaket som kan läggas till för att göra din webbplats mer anpassad efter dina önskemål. Kunder med kodupplevelse kan skapa delar av sin butik, till exempel sidhuvuden och sidfot med standardredigerings- och designalternativ, HTML eller CSS.

HTML / CSS-kod nås via plattformens Master Design-molnmallar, vilket ger kunniga användare fler anpassningsalternativ. SCE-mallarna har redan alla frontinställningar som behövs, inklusive bild, plug-ins och kampanjinformation.

Med hjälp av blocksystemen är visuell redigering enkel; du kan lägga till, klona eller flytta komponenter som rubriker, layouter, stycken och bilder. Du kan också återanvända dina blockmallar efter behov för att ändra saker för olika säsonger eller försäljning.

Webbplatsnavigering: SCE använder det de kallar ”Mega Menus” för att tillåta anpassning av webbplatsnavigering. Du kan lägga till flera kategorier och låta dem visas på separata sidor och länka dem till rullgardinsmenyer från hemsidan för kundvänlighet.

Innehållshantering: Innehåll kan läggas till på din webbplats på vissa sätt. Du kan ladda upp produkter i bulk eller ange dem manuellt. Bloggning och artiklar görs med en enkel WYSIWYG-redigerare.

Foton och gallerier: Du kan snabbt lägga till foton och gallerier på din webbplats, och interaktiva karuseller med bilder, anpassad text och inbäddade videor kan placeras var som helst på din webbplats du vill.

Mobilbutiks webbplatsbyggnad: SCE-webbplatser är anpassningsbara till din surfplatta och andra smarta enheter. Om du vill förbättra hur din mobilsajt ser ut och agerar kan SCE designa ett anpassat tema för dina mobilmallar.

Social Sharing Integration: SCE sociala appar utnyttjar sociala medier för att hjälpa dig förbättra din försäljning. De erbjuder delningsknappar, köpdelningsappar och sociala belöningar för att uppmuntra köpare att köpa. Det finns också social analys och ROI-spårning ingår så att du kan rikta in dig på dina bästa sociala plattformar.

Specialdesigntjänster: Shopping Cart Elite kan utföra hela migreringen av din webbplats och få den helt anpassad och designad för dig. Designpriser varierar från $ 25- $ 75 per timme, och de flesta kompletta migrationer tar cirka 300 timmars arbete. Anpassade design offert är tillgängliga från företaget.

Funktioner & Verktyg

Precis som med alla webbplatser kommer installationen att påverka funktionen för din e-handelsföretag betydligt. SCE strävar efter att ge dig alla verktyg för att skapa en vacker webbplats som fungerar korrekt, och mestadels automatiskt.

SCE erbjuder hela utbudet av e-handelslösningar, börjar med enkla plugins hela vägen till skapandet av hela webbplatser från en tom duk. Du kan bestämma hur mycket eller hur lite av webbplatsens tjänster du önskar.

Dessutom kan du ta med ditt anpassade domännamn till din Shopping Cart Elite-webbplats. De ger fullständiga instruktioner för att ställa in det, men om du hellre inte vill göra det själv kommer SCE-teamet att hantera det mot en extra kostnad.

Shopping Cart Elite-webbplatser kommer att integreras bekvämt med nästan allt du kan tänka dig. Från Amazon och Ebay push-funktionalitet till Google och Bing är det enkelt att integrera i andra webbplatser för att optimera försäljningen. SCE ger dig en kundvagn, men också full-powered digital e-handel. Push-teknik låter dig öka försäljningen genom att automatisera.

SCE erbjuder 100% mobilvänlig Google-poänguppsättning på en webbplats som drivs av plattformen. SCE-webbplatser använder Adaptive Design för mobila webbplatser; detta är samma design som används för stora detaljhandelssajter som Amazon och Target.

Adaptive Design laddas snabbare och mer exakt på mobila skärmar i alla storlekar och för alla enheter på marknaden. Eftersom mobil har ökat enormt under de senaste åren, utan tecken på att bromsa ner, har SCE säkerställt att alla sina e-handelsföretag är optimerade för mobilvisning.

Att lägga till produkter på en SCE-webbplats är relativt enkelt, men SCE hjälper till med handledning om alla aspekter av att arbeta med produkter för att hjälpa dig bli bekant med plattformen och förstå de bästa sätten att göra saker. Alternativ för produktvisning är varierande, och tutorialerna kan också hjälpa dig att välja det som är bäst för dina produkter.

Shopping Cart Elite är mer än bara en kundvagn och erbjuder mycket mer än en traditionell butik online. köpverktyg, en webbplatsbyggare och avancerade backendfunktioner gör funktionaliteten i din kundvagn och din webbplats mer sömlös och automatiserad.

Bandbredd och lagring baseras på den plan som användaren har valt och beror på antalet produkter som du vill lägga till din webbplats. Det är skalbart när ditt företag växer. Du kan när som helst exportera din katalog, eller någon del av den, med SCE-webbplatsens funktionalitet. Det finns tutorials för att hjälpa dig i detta avseende också på webbplatsen.

Support ges via e-post, telefon, livechatsupport, handledning och träningsvideor, ett stort FAQ-avsnitt / kunskapsbas där du kan leta upp problem och supportbiljetter också.

Språkstöd görs via Bing-översättare vid detta tillfälle. Du prenumererar på översättaren med Microsoft, och den genererar kod som du kan klistra in i dina plugins och webbplatsinställningar. Kunderna kan sedan byta till sitt språk.

Hosting och säkerhet med kundvagn Elite är utmärkta av alla rapporter. SCE är certifierad PCI-kompatibel och hanterar transaktioner genom att använda över 100 säkrade gateways. Företaget tillhandahåller också ett gratis mycket säker SSL-certifikat för att skydda kundens information.

Bakom kulisserna arbetar SCE med CloudFlare CDN för att blockera eventuella attacker och offloada attacktrafik från kundsajter. CloudFlare CDN cachar och serverar bilder, vilket gör webbplatserna snabbare och säkrare och tillåter SSL-certifikat på DNS-nivå. Dessutom kör SCE säkerhetskopior kontinuerligt för sina kunder och e-postmeddelanden arkiveras under ett år.

Funktion
Översikt
Kassa, betalning och fraktfunktionerShopping Cart Elite erbjuder en mycket omfattande e-handelslösning, inklusive funktioner som gör varje del av denna typ av verksamhet enklare genom att använda automatisering när det är möjligt. Betalningsbearbetning kan göras med din valbara betalningsport, även om företaget rekommenderar USAePay, Authorize.net, PayPal Pro och Chase Payment Tech.
Kundvagnens plugins och tilläggfinns tillgängliga för att erbjuda uppsäljningar, automatisera och spåra frakt och mer med Shopping Cart Elite. Webbplatsen ber dig att undvika tredjeparts widgets i största möjliga utsträckning och notera att de kan dra ner prestandan på din webbplats. Många plug-ins idag är inte SSL-kompatibla, och det kan orsaka allvarliga problem med hur din webbplats återges, vilket kan störa försäljningen. Kundvagns Elite-supportplaner för högre slut har möjlighet att mäta plug-in-prestanda och ta bort dem som orsakar problem.
Orderhanteringmed SCE är en automatiserad process som är effektiviserad och effektiv. Om en av beställningarna har fel, får du ett e-postmeddelande för att korrigera det. Ofta finns det en enkel information som saknas eller är felaktig, och de kan lösas snabbt.
Lagerhanteringär enkelt med SCE-plattformen. Du kan ladda upp dina butiksprodukter med en CSV-fil eller manuellt och konfigurera dina inställningar som du vill ha dem beroende på din specifika affärsmodell. Till exempel, om någon försöker köpa sex blå widgets men du bara har fyra i lager, kommer systemet att veta hur det ska hanteras baserat på de parametrar du har angett. Det kan vara att visa två av dem som tillbaka beställda för senare leverans eller att berätta för kunden att objektet är begränsat.
Övergivna vagnarfinns pengar kvar på bordet, så du vill skicka e-post till dessa kunder och försöka maximera din försäljning. Ställ in aviseringar på ditt kontor så att du kan veta när du har övergivit vagnar att hantera.
Mobil e-handelär smidig och sömlös med det anpassningsbara svaret som är inbyggt i alla SCE-drivna webbplatser. Mobilversionen av din webbplats återges bra på mobila enheter av alla slag för kunder att använda för sina köp.
PCI-certifiering för betalningskort.Shopping Cart Elite är PCI-kompatibel och har ett certifikat som webbplatser kan använda. SCE rekommenderar att du använder BCSW eftersom de inte behöver skanna ditt certifikat.
Fraktberäknareär inställd av dig i dina webbplatsinställningar och är enkel att göra. Följ bara denna riktning: Inställningar> webbplatsinställningar > webbplatsinställningar> Kundvagn > Inköpslista > Tillåt uppskattad leveransskatt & Fraktkalkylator. Du kan lägga till flera avsändare och till och med schablonfraktning här.
Spårning av försändelseDu kan ställa in sändningar så att de har spårningsnummer genom denna process: Order > Beställer frakt > Välj ordernummer > Generera ett spårningsnummer genom att trycka på Generera. Naturligtvis har du redan dina UPS-, USPS- eller FedEX-referenser i dina inställningar. En annan metod att spåra är på det skeppets skärm; du kan välja ordning och klicka på manuell spårning; nästa klistra in spårningsnumret och skicka till en kund. Detta markerar beställningen som levererad.
POS-kapacitetVår sökning efter information om POS-funktioner på webbplatsen visade ingenting. Faktum är att frågor om POS inte besvaras på SCE-webbplatsen, vilket leder till att vi tror att SCE inte har den förmågan.
CRM-funktioner & rapporterSCE erbjuder ett komplett komplement av rapporter för att hjälpa till att rikta in sig på ideala utsikter och se var dina ansträngningar lönar sig.
SEOär enkelt med SCE; den är intuitiv och har inbyggd SEO-vänlig mjukvara som säkerställer högkvalitativ organisk trafik. Systemet belyser nyckelord och föreslår ändringar för att förbättra SEO. Det erbjuder massor av SEO-verktyg, algoritmer och till och med en tävlingsspion för att spåra och justera din prissättning om du vill. Sökordsrankingsmonitor, besökargenererad SEO och andra marknadsföringsverktyg är integrerade.
Social Sharing Integrationtillhandahålls. Sociala medier blir en viktig del av livet online när sociala webbplatser och appar sprids. För företag används sociala medier för marknadsföring av produkter, marknadsföring av varumärken och samverkan med nuvarande kunder och framtidsutsikter. Sociala medier marknadsföring använder det sociala nätverket för att öka varumärket exponering och kundernas räckvidd, för mer försäljning.

SCE har delningsknappar, sociala belöningar och köpdelningsappar integrerade. Det finns också analyser som visar dig vilka kanaler som konverterar bäst till försäljning så att du vet var du ska fokusera. Dessutom är social inloggning tillgänglig och har visat sig hjälpa till att hindra uppsägning av kundvagnen genom att göra det enkelt att registrera dig för din webbplats.

bloggainstallation och process är enkel med WYSIWYG-redigeraren tillgänglig. Du kan skapa artiklar för att övergå till en produkt eller som en produktblogg. Dessutom kan mallar användas i en serie artiklar för att få dem att se professionella och anpassade ut.
Nyhetsbrevregistrering är tillgänglig, och kundvagnen Elite rekommenderar att du ansluter till MailChimp för nyhetsbrev.
Inbyggda marknadsföringsalternativär ett område där SCE lyser; webbplatsen erbjuder omfattande marknadsförings- och marknadsföringsalternativ för företag av alla storlekar. Den har CRM-offert, autosvar för övergivna kundvagnar, utmärkta engagemöjligheter och behållningsmöjligheter samt ERP och automatisering.
Presentkort, erbjudanden eller kupongerWebbplatsen gör det möjligt att skapa kuponger för dina produkter.
Webbstatistik och analys:Kundvagnar Elite-appar är utformade för att leverera analyser som behövs i ett lättförståeligt format. Din instrumentpanel kan anpassas för att visa dina favoritrapporter, samt skicka viktiga statistik och tips via e-post.

Plans & Prissättning

Det finns ingen fri plan med SCE, men det finns en 14-dagars gratis provperiod. Prissättning med kundvagn Elite börjar med en grundnivå på $ 19,99 per månad. Den innehåller obegränsad bandbredd och obegränsad lagring och tillåter 1 000 produkter och två lösenord för anställda. Alla nivåer har en kontochef på Shopping Cart Elite att arbeta med.

En gång över 1 000 produkter flyttas du upp till nivå 2 på $ 35,99, där du kan vara värd för 10 000 produkter och ha fem anställda som använder webbplatsen. Nivå 3 börjar på 10 000 och går till 50 000 produkter, med tio anställda tillåtna för $ 65,99 per månad. Plan 4 är en företagsplan som gör det möjligt för 25 anställda och upp till 2 000 000 produkter att vara värd; det kostar $ 99,99 per månad och kommer med anpassad design och White Glove Website Setup, och du kommer att få en marknadschef tilldelad för att hjälpa dig.

Ytterligare installationskostnader kan uppstå beroende på hur mycket hjälp och anpassning du vill ha för din webbplats.

Kundsupport

Kundtjänst tillhandahålls via onlinechatt var som helst på webbplatsen. Det finns faktiskt två chattknappar på varje sida för enkel åtkomst som är tillgänglig dygnet runt. Ett avgiftsfritt telefonnummer finns också, och ett e-postmeddelande är ett alternativ om din fråga inte är brådskande.

Shopping Cart Elite erbjuder massor av självstudier på webbplatsen och webbseminarier så att du kan ställa frågor och få hjälp i realtid. Ett omfattande FAQ-avsnitt kan svara på de flesta frågor du också kan ha.

Enkel användning

Lagringskonfigurationen är relativt enkel med användning av dra och släppverktyg som SCE kallar “Block”. Blocks Editor tillåter innehållsredigering för stationära och mobila webbplatser, och du kan optimera ditt innehåll för alla enheter genom att dra blocken dit du vill ha dem.

Du kan till och med se exakt hur det kommer att se ut när du redigerar blocket, utan och kodar kunskap. Eftersom detta är ett helt annat sätt att göra saker, kan det vara en brantare inlärningskurva att använda SCE än vissa andra plattformar.

För dem med programmeringsfärdigheter finns det tillgång till HTML och CSS-kod på webbplatsen. Du kan ange anpassat innehåll ovanför eller under det visade produktområdet, samt anpassade plug-ins, SCE varnar för att du bara ska lägga till din HTML och inte ändra den befintliga koden.

Slutsats

Shopping Cart Elite erbjuder fler klockor och visselpipor än de flesta liknande plattformar som finns idag. Som sådan kan det vara mer än vad som behövs för ditt lilla företag; du kommer dock inte att växa ut. Företaget kan hantera alla företag, från småföretag till ett stort företag.

De medföljande verktygen hjälper till att öka försäljningen och minska avvisningsfrekvensen samt minska nedgivna kundvagnar. Shopping Cart Elite har fler verktyg än du troligtvis kommer att använda, men det kan vara exakt rätt för dig om du är på en konkurrenskraftig marknad och vill ha alla fördelar.

Jämföra

Kundvagn Elite

88

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map