Programvarurecensioner för e-handel kundvagnar


Recensioner av mjukvaruleverantörer för e-handel kundvagn

Att välja en e-handelsplattform handlar om mer än att ha en attraktiv butik, men det är verkligen viktigt också. Du måste leverera spännande upplevelser till dina kunder, skicka ut i tid, hantera ditt lager och hålla din butik uppdaterad. Allt detta kan vara överväldigande, och det är därför vi har undersökt de bästa e-handelsplattformarna för dig. Läs våra recensioner för att ta reda på vilken plattform som passar dina e-handelsbehov (nu och framtid) bäst.

  SIST UPPDATERAD: 11 juni 2016

AAWebmasters.com är en oberoende webbansvarig förening och åsikter, recensioner och rangordningar uttryckta här på webbplatsen är AWA egna. Webbplatsen får ersättning från de granskade produkterna och tjänsterna. AAWebmasters.com testar varje produkt eller tjänst noggrant och ger de bästa rankningarna. AAWebmasters.com publicerar inte information om alla tillgängliga e-handelsplattformar, webbplatsbyggare eller webbhotell. Klicka här för att se mer information.

Annonsörens avslöjande

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Shopify

Behöver en avancerad butik? Shopify erbjuder en av de mest omfattande listorna över e-handelsfunktioner tillsammans med ett brett urval av appar för att utöka den funktionen. Shopify är väldigt lätt att använda och varje butik har ett bloggsnitt för anslutning till dina kunder.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

BigCommerce

Vill ha allt? Bigcommerce tillhandahåller ett komplett paket med funktioner för varje e-handelsbehov. Nybörjarens webbplatsbyggare borde inte vara rädda för detta, eftersom Bigcommerce är känt för hur lätt det är att använda. Välj en mall som gör din butik mobilvänlig.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Volusion

Endast ett fåtal produkter? Volusion är en solid e-handelsplattform som erbjuder mycket av vad konkurrenterna gör. Det är emellertid inte den enklaste programvaran att använda, och mallarna ser lite daterade ut. Alla planer har begränsningar och överskottsavgifterna kan snabbt läggas till.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Squarespace e-handel

Har vackra bilder? Squarespaces erbjudande om e-handel stöder fullt ut sin webbplatsbyggares betoning på läckra bildrika sidor. Med 45 mycket visuella mallar att välja mellan för din onlinebutik och en fullastad uppsättning eCommerce-funktioner, kommer din Squarespace-butiksfunktion definitivt att locka uppmärksamhet.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

3dCart

Bara en start? Med sitt intuitiva gränssnitt och utmärkta kundsupport är 3dcart ett utmärkt val för dig som är ny inom e-handel. Det finns en guide som leder dig steg-för-steg genom installationsprocessen tillsammans med videohandledning.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Weebly e-handel

Har flera produktvarianter? Weeblys eCommerce-plattform för sin webbplatsbyggare är lika fullständig som alla fristående eCommerce-programvaror. Dessutom kan du skapa dedikerade produktsidor, kategorisidor och displayer av flera produktvarianter. Dina kunder kan enkelt publicera dina produktsidor på sociala medier.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

LemonStand

Snabbt växande företag? LemonStand är för företagare som fokuserar på deras tillväxt och är beredda att anställa en IT-professionell för att skapa sin e-handelswebbplats. En LemonStand-butik anpassar sig snabbt till ett snabbt växande företag, men du måste ha en utvecklare att göra detta.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

CoreCommerce

Letar du efter bra stöd? CoreCommerce har utmärkt kundservice genom vanligt telefon- och e-poststöd, men de erbjuder också livechatt, vilket är ganska sällsynt. CoreCommerce är bäst för små till medelstora företag eftersom de tar ut avgifter för att överskrida månatliga lagrings- och bandbreddgränser.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Wix e-handel

Mer än en butik? Om ditt e-handelsföretag behöver mer än en butik, kan du överväga att använda Wixs eCommerce-plattform som stöds av det enorma urvalet av affärsappar på Wix App Market. Dessa lägger till affärsfunktioner som e-post, marknadsföringsverktyg och kundkontakt-appar.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Magento

Är du teknisk kunnig? Som en öppen källkods eCommerce-plattform kommer Magento med en omfattande uppsättning eCommerce-funktioner och en marknadsplats med över 7 000 Magento-appar. För att kunna använda Magento helt måste du kunna koda eller anställa någon för att göra det åt dig.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Pinnacle Cart

Behöver marknadsföringshjälp? PinnacleCart erbjuder gratis webbhotell tillsammans med en ganska standarduppsättning av eCommerce-funktioner. Företaget är känt för att vara inriktat på marknadsföring och erbjuder olika marknadsföringsverktyg. Anpassade marknadsföringstjänster mot en avgift finns också tillgängliga.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

1shoppingcart

Börjar små och växa? 1ShoppingCart kommer med en fullständig lista över e-handelsfunktioner som nya företag kan växa ut till, även om de kan tyckas överväldigande till en början. Det finns ett användbart affiliate-program som en del av det starka marknadsföringspaketet som hjälper till att marknadsföra ditt företag.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

PrestaShop

Villig att betala för mallar? PrestaShop, en egen värdplattform, kommer med en fullständig inbyggd funktionsuppsättning för vilken funktionalitet din e-handel butik behöver, men med bara en gratis formgivningsmall. Mer än 2 000 professionellt utformade mallar är emellertid tillgängliga mot en avgift, och de flesta av dessa är mobilkänsliga.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

CS-Cart

Som många val? CS-Cart kommer med en mängd 242 teman för din butiksmall. Så chansen är stor att du hittar ett tema som inte behöver mycket, om någon, anpassning. Anpassning kan enkelt genomföras och du kan ha en annan look för var och en av dina många butikskontor.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

WooCommerce

Lägger till WordPress? WooCommerce är den mest populära e-handelsplattformen på webben, vilket är goda nyheter för WordPress-ägare som kan ansluta den till sin WP-webbplats. WooCommerce i sig är gratis men du måste ibland betala för de appar som utökar dess funktionalitet.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Zen Cart

Söker en egen värdplattform? Zen Cart är en av de äldre självvärda e-handelsplattformarna. Du behöver kodfärdigheter för att anpassa dess grundläggande standardmall, men kan sedan välja mellan över 2 000 plug-ins för att utöka din butiks funktionalitet.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Spark Pay

Har mer än en butik? Spark Pay har goda nyheter för eCommerce-baroner – du kan köra flera butikskontor via ett administratörskonto. Detta är användbart om du inriktar dig på olika demografier eller om du har olika sorters varor att sälja.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Stor kartell

Säljer konst eller musik? Artister utan kodningskunskaper eller webbdesignfärdigheter kan använda BigCartel för att skapa en professionell webbplats för att nå sina fans och för att sälja sina kreativa produkter. BigCartel passar bäst för oberoende artister som vill hålla kontroll över sin egen försäljning.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Highwire

På en strikt budget? Highwire har bara två planer men båda är kostnadseffektiva. Highwire tillhandahåller fortfarande alla funktioner som krävs för att driva en full e-handel butik, men inte nödvändigtvis med alla omfattande klockor och visselpipor från några av sina konkurrenter.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

X-Cart

Inte säker på värd? Om du inte bestämmer dig för att gå den självhostade rutten, erbjuder X-Cart både en självhostad och en molnbaserad värdversion av sin eCommerce-plattform. Båda versionerna kräver viss teknisk kunskap och tålamod för att fullt utnyttja de omfattande tillgängliga funktionerna.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Ecwid

Vill sälja var som helst? Ecwid är ett plugin som låter dig lägga till en e-handel butik på din egen webbplats. Du kan sälja från din WordPress-blogg, från Facebook, från en Google-webbplats och någon annanstans. Att installera detta är vanligtvis enkelt.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

UltraCart

Vill du ha en “Köp” -knapp? Kanske som e-handelsförsäljare vill du inte bygga en butik, och det är här UltraCart kommer. Du lägger till en “Köp” eller “Lägg till i kundvagn” -knappen på din befintliga webbplats och din kundvagn är värd i UltraCarts moln.

LÄS ÖVERSIKT
PROVA DET NU

Kundvagn Elite

Behöver back office support? e-handel är så mycket mer än bara att sälja produkter och kundvagn Elite har den dolda sidan av verksamheten väl täckt. Orderhantering, frakt och lagerfaciliteter, tillsammans med snabb datainmatning och produktdelning, underlättar back office-arbetet.

Senaste artiklarna

Visa alla nyheter

ingen bild

Jämför InMotion Hosting mot FatCow: Vilket är bäst …

UPPDATERAD 6 jan 2017

ingen bild

Jämför InMotion Hosting mot Arvixe: Vilket är bäst …

UPPDATERAD 5 jan 2017

ingen bild

Jämför InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Vilket är B…

UPPDATERAD 4 jan 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map