En liten orange recension 2016


En liten apelsin

Besök hemsida

8,9


AWA-poäng

En liten apelsin

En liten orange (ASO), som grundades i Atlanta för över ett decennium sedan, erbjuder olika webbhotelltjänster till både enskilda användare och småföretag. För närvarande har företaget huvudkontor i Austin, Texas, och har en livlig 80-personers arbetskraft. Läs vår A Small Orange-recension nedan.

Fördelar

 • 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Node.js och Ghost Blogging Platform Support
 • Brett utbud av värdplaner
 • Inga dolda avgifter

Nackdelar

 • Telefonsupport behöver förbättras

Översikt

 • Hemsida: www.asmallorange.com
 • Huvudkontor: Atlanta, GA
 • År grundades: 2003
 • kategorier: Webbhotell
 • tjänster: Delad, VPS, WordPress Managed Hosting, Cloud Hosting
 • Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

En liten orange (ASO), som grundades i Atlanta för över ett decennium sedan, erbjuder olika webbhotelltjänster till både enskilda användare och småföretag. För närvarande har företaget huvudkontor i Austin, Texas, och har en livlig 80-personers arbetskraft.

A Small Orange tillhandahåller flera prisvärda dedikerade server, virtuell privat server (VPS) och delade serverplaner som kommer att tilltala både enskilda användare och små företag. Icke desto mindre saknar företaget flera funktioner och specifikationer som finns i InMotion Hosting, AWAs högst rankade webbhotelltjänst.

På ett positivt sätt har företaget de snabbaste servrarna bland delade värdleverantörer, så när kunder besöker din webbplats fungerar det optimalt. För att anpassa den minsta företagswebbplatsen till den snabbast växande verksamheten erbjuder ASO planer till olika plånboksvänliga priser.

Ärlig webbhotell

En liten apelsin är en av de mest välrenommerade webbhotellleverantörer där ute eftersom den alltid säljer vad de främst kan tillhandahålla. Med andra ord kommer din webbplats alltid att prestera optimalt hela tiden som utlovat till skillnad från andra skrupelfria företagets webbhotelltjänster.

Det här webbhotellföretaget gör inte antaganden när det gäller deras kunders serveranvändning och de resurser de har som vissa andra webbhotellföretag gör. Istället ser de till att det fanns tillräckliga resurser tillgängliga för varje kund, även när alla använde dem maximalt.

Företaget dedikerade till att bli grönt

En liten apelsin är dedikerad till att gå grönt genom att matcha 150% av deras energianvändning med certifikat för förnybar energi. Företaget uppmuntrar också deras personal att arbeta hemifrån på ett sätt att minska energin. Även om alla dessa ansträngningar inte är relaterade till deras webbhotellplaner, skapar det en god känsla att veta att du arbetar med ett företag som är dedikerat till att minska energianvändningen och främja en grönare miljö.

Slutsats

Enkelt att använda och prisvärd. A Small Orange är ett tillförlitligt webbhotell för dig som inte behöver en mycket belastad server. Webbvärden saknar fortfarande några av de funktioner som finns i konkurrensen.

Nyckelfunktioner

 • 99,9% drifttidsgaranti
 • Solid State Drive-servrar
 • Obegränsade domäner
 • 24/7/365 Kundsupport
 • Obegränsade e-postkonton
 • Enterprise Class Server-maskinvara
 • Spam- och virusfiltrering
 • Auto-responders
 • WordPress-optimerade servrar
 • Dagliga säkerhetskopior
 • Weebly webbplatsbyggare
 • Lösenordsskyddade kataloger

snabblänkar

Bedömning av branschexperter på en liten apelsin

WebbhotellRecensionerna av experterna har inte så skrikande, “Min webbplats är nere!”, Smak för dem, kanske eftersom de helt enkelt har testat tjänsten under en kort stund, och inte under en längre tid, som A Small Orans kunder har.

Så vad tycker experterna om A Small Orange?

 • Billiga planer på att komma igång
 • Lätt att använda kontrollpanelen
 • Erbjuder en bra återbetalningsregler för avbokning
 • Inga dolda avgifter till skillnad från många andra värdföretag
 • Snabba SSD-servrar

Och deras negativer?

 • Deras incident i december 2015 (med betydande driftstopp över hela linjen) var oförlåtlig
 • Inget telefonsupport för kunder
 • Livechatt kan begränsas

Medan experterna skrattar mindre om A Small Orange, matchar deras negativa resultat med vad kunderna på webbhotell säger. Och om du inte kan få någon i kundservice snabbt när din webbplats går ner, kommer du att bli ganska irriterad också.

Positiva konsumentrecensioner och vittnesmål om en liten apelsin

För att vara ärlig, med usel drifttid på sina webbplatser, kommer kunderna inte troligt att förespråka de faktiska fördelarna med A Small Orange på ett enkelt sätt. Den viktigaste delen av en webbplats är att den är tillgänglig! Men vi grävde upp några saker som kunder tycktes gilla.

 • Snabb värd
  Även om det finns avbrott, fungerar det bra och snabbt när A Small Orange fungerar.
 • Lätt att använda cPanel
  Värdgränssnittet är enkelt och rent att använda.

Även om det finns vissa kunder som inte har haft några svårigheter med plattformen, är majoriteten på väg online för att klaga på dem.

Negativa konsumentrecensioner och klagomål på en liten apelsin

En liten apelsin har drabbats av några ganska snediga recensioner från kunder nyligen – vanligtvis kring upptid och support.

 • Kämpa för att ge den drifttid som kunderna kräver
  Tyvärr har kunder (tillsammans) klagat på en oacceptabel mängd driftstopp och utvidgat dem vid det. Det ser ut som att de raderade alla klagomål från deras Facebook-sida också – dålig kundservice och information?
 • Inget telefonsupport tillgängligt
  Medan de har en livechattfunktion är detta inte ett alternativ längre om du vill få någon i telefon
 • Support är inte tekniskt kompetent för att lösa problem snabbt
  Stöd kan kanske enkelt lösa små problem, men för mer tekniska frågor kan du förvänta dig att vänta länge medan de försöker hitta lösningen åt dig..
 • Del av EIG-gruppen
  Tillsammans med Arvixe, HostGator och BlueHost är de i huvudsak samma företag, och alla tjänster har minskat.

Pålitlighet & Uptime

A Small Orange har en av de bästa upptidstiderna och snabbaste serverns svarstider för alla webbhotell som vi studerade. Tiden för hur länge den delade servern (och din blogg) är igång är vad som kallas drifttid medan responstid är hur snabbt servern tar att ladda innehåll när man besöker din blogg.

Statistiken för drifttid och responstid spåras vanligtvis av Cloud Spectator och den applåderade ASO för hastigheten och stabiliteten på sina servrar. ASO är mycket uppskattat eftersom det inte garanterar obegränsad lagring och bandbredd. Men det gör att du väljer ett webbhotellpaket baserat på vad din webbplats verkligen förbrukar.

Liksom Arvixe och GoDaddy ger ASO en drifttidsgaranti på 99,9%, vilket innebär att de kommer att betala dig för extra driftsstopp.

Upptid / responstid: 99,9% upptid och 549 ms responstid. Detta är uppe tillsammans med kända webbhotellleverantörer.

För att kunna erbjuda högkvalitativ service stöder detta ansedda webbhotellföretag två olika amerikanska baserade servrar i Michigan, Dearborn, Texas och Dallas. Båda datacentrena har högpresterande, bärare neutrala nätverk.

Datacentrerna består av en mängd säkerhetsfunktioner, inklusive biometrisk åtkomst, och åtkomst till nyckelkort, fysiska ID-kontroller; full CCTV-övervakning som stöds av digital inspelning i fil; och dygnet runt supporttekniker på plats.

Båda datacentren använder sig av Arbor Networks Peak Flow DDoS-upptäckt och har flera homed, bärare-neutral högpresterande IP-hanterade kvalitetsnätverk.

Funktioner & Verktyg

ASO erbjuder några utmärkta funktioner, och värdpaketen levereras med automatisk skriptinstallation, en SSD-driven hostingmiljö och dagliga säkerhetskopior, obegränsad POP3, MySQL, underdomäner, e-post-vidarebefordrar, e-postlistor och FTP-konton, vilket är ett erbjudande som inte många webbhotell har.

FunktionÖversikt
Bandbredd och diskutrymmeEn liten orange erbjuder begränsad bandbredd och diskutrymme och varierar med olika värdplaner. Detta kommer dock som en överraskning för många eftersom olika webbhotell erbjuder obegränsad bandbredd och diskutrymme med alla sina värdpaket.

Även om du kan välja mellan ett antal tillgängliga värdpaket måste du uppgradera till en VPS eller dedicerad värdplan om du överskrider din diskutrymme som kan vara ganska frustrerande för ett fåtal personer.

KontrollpanelASO förser alla sina kunder med cPanel (och WHM, om tillämpligt) för Linux, den mest populära kontrollpanelen. Du måste dock dubbelkontrollera kostnaden för en licens innan du registrerar dig eftersom det inte nödvändigtvis är fritt från de mer robusta planerna. ASO stöder inte Windows. Kontrollpanelen låter dig hantera olika aspekter relaterade till din webbplats från en plats. Till exempel kan du installera applikationer som WordPress eller Joomla, övervaka hur mycket bandbredd och lagring du använder och lägga in nya filer på din webbplats. ASO har några snygga extrafunktioner för cPanel somR1Soft-säkerhetskopior, SiteLock-säkerhet, Cloudflare-ett-klick-installation, Page Speed ​​Optimizer, PHP-väljare samt deras Ghost Installer (via Softaculous). Med sitt snarare ett aktivt klientområde för fakturering och support, erbjuder ASO dig tillgång till deras breda kunskapsbas och videohandledning.
WebbplatsbyggareSmåföretagare får en smidig övergång från skapande av webbplats till webbhotell med hjälp av ASO: s inbyggda webbplatser för små företag med namnet Weebly. Du kan skapa en webbplats gratis med det inbyggda verktyget, och också skapa så många webbsidor som du vill. Weebly har många mallar och ett drag and drops-verktyg som gör att du snabbt kan skapa en professionell webbplats. Du kan spara pengar genom att använda det inbyggda verktyget på ASO, eftersom om du använde Weebly separat, tar de ut sina tjänster om du har din domän. ASO tillhandahåller designtjänster för en engångskostnad på $ 800 eller 1100 $ i överensstämmelse med komplexiteten på din webbplats för dig som vill att en professional ska utforma sin webbplats. De kommer att använda WordPress eller ett annat innehållshanteringssystem för att skapa webbplatsen.
WordPress-webbplatserLogiskt stöds WordPress också. Från Softalicious-appavsnittet från CPanel kan du installera innehållshanteringssystemet (CMS). När du har installerat kan du använda WordPress för att skapa bildspel, sidor, inlägg och annat innehåll. WordPress driver över 24% av hela webben, och det är därför inte förvånande att många webbhotell erbjuder optimerade hanterade WordPress-värdplaner. Tyvärr erbjuder A Small Orange inte hanterad WP-värd. Om ditt lilla företag har en WordPress-webbplats som får massiv trafik och är central för företaget, rekommenderar vi starkt att du använder hanterad WP-värd. Hanterade WP-värdar tar hand om den tekniska backend av WordPress för dig. Till exempel utför värden WP-programuppdateringar för dig, kör din webbplats på WP-optimerade servrar, ger en plattform för att testa förändringar på din WP-webbplats och göra dagliga säkerhetskopior. Vårt bästa val för hanterad WP-värd är WP Engine.
WebbapplikationerA Small Orange erbjuder ett oöverträffat urval av webbapplikationer som kommer att anpassa din webbplats. Om du vill starta en blogg väljer du WordPress eller en av de andra tillgängliga blogginterna och installerar den med ett klick på en knapp. Om du är intresserad av att få lite CMS-programvara, vill ha en kalender eller ett forum på din webbplats eller funderar på att vara värd för några onlinespel har ASO fått dig täckt. Det finns också olika verktyg avsedda exakt för e-handelswebbplatser och andra som är avsedda för utbildningswebbplatser. Du kan skapa wikis och enkätverktyg – alternativen är oändliga. Oavsett vilken typ av webbplats du tänker starta är det ganska uppenbart att ASO tillhandahåller mer än ett par appar som kan öka den.
E-handelslösningOm du planerar att erbjuda produkter eller tjänster har A Small Orange fått dig täckt. Detta värdföretag tillhandahåller Linux-baserade affärshotellplaner (Startup, Small Business och Enterprise) som innehåller ett gratis säkert-socket-lager (SSL-certifikat), Payment Card Industry (PCI) och dedikerad IP-adressöverensstämmelse för att skydda transaktioner.
SäkerhetsfunktionerVärdplanerna har ett par säkerhetsfunktioner. Även med den mest grundläggande planen är du säker på att du hittar lösenordsskyddade kataloger, hotlink / leech-skydd och IP-blockering ingår. För ännu mer säkerhet bör du välja SiteLock (uppgår till $ 20 per år). SiteLock utför vanligtvis dagliga skanningar av skadlig programvara, automatisk borttagning av skadlig programvara, övervakning av filändringar och mer beroende på det valda värdpaketet.
Obegränsade e-postadresserEn liten orange gör det möjligt för webbplatsägare att skapa ett obegränsat antal e-postadresser som är kopplade till varje domän som värd av dem. Detta är en värdefull funktion, särskilt för företag, eftersom varje anställd sedan kan tilldelas sin personliga e-post. Detta webbhotell tillåter dig också att ha ett vanligt e-postmeddelande, vilket är värdefullt om någon händer med e-postadressen på din domän som inte finns. Det hjälper till att se till att du får alla meddelanden som skickas till din webbplats.
90 dagars pengar tillbaka-garantiDet är bland de längsta i branschen, vilket ger tillräckligt med tid för att kolla in tjänsten. Kom ihåg att domäner inte ingår i detta erbjudande, så standard domänkostnaden dras av om du återbetalar efter att ha utnyttjat gratis domän. Många i branschen gör detta.
Helt skalbarUppgradera och nedgradera helt enkelt som du vill.
Två månader gratisDu får en gratis domän samt två månader gratis värd om du betalar för ett år i förväg
Obegränsat allt annatObegränsade FTP-konton, underdomäner, e-postlistor, e-postmeddelanden, e-postsändare och databaser kommer som standard
Dagliga säkerhetskopiorDet rekommenderas starkt att göra säkerhetskopior utanför webbplatsen, även om automatiserade dagliga säkerhetskopior tas
Ruby on RailsTill skillnad från många värdwebbplatser som använder ett cPanel-plugin för Ruby, använder de Passenger för sin Ruby, alltså är det alltid uppdaterat med de senaste Gems installerade
Ghost Blog HostingDe är en av få delade webbhotellleverantörer som har Node.js installerat. Således kan den nya Ghost Blogging Platform installeras..

Plans & Prissättning

A Small Orange delade värdplaner gör det enkelt att hitta ett alternativ som passar din budget och dina behov. Dessutom är detta ett välrenommerat webbhotell som inte överlämnar dig för något utan ger faktiskt obegränsad värd.

En liten orange delar upp sin värd i fem typer av planer: Hybrid / dedikerad, moln VPS, företag, återförsäljare och delad. Detta företag erbjuder endast Linux-baserad värd.

En liten orange förstår vad kunderna vill ha. De är uppriktiga om månatliga paketpriser snarare än att visa lägre, årliga planpriser på deras första sida. När de har meddelat dig om sina månadskostnader erbjuder de två månader gratis och en gratis domän om du prenumererar på ett helt år.

Även om idén är densamma (underteckna ett kontrakt för att betala mindre), känns det mindre som straff när värden är i förkant med sin prissättning till att börja med.

Kundsupport

Kundsupport är ett område som låter ned en liten orange. Det är som om de bara ägnar större delen av sin tid åt att arbeta med alla andra aspekter av verksamheten att de inte hade chans att integrera kontinuerligt kundsupport.

Det är inte tydligt om storleken på A Small Oranges tekniska supportteam eftersom nästan hela personalen arbetar hemifrån. Detta värdföretag har inte egen personal som är inom räckhåll för sina servrar som andra värdföretag.

Ett par kunder har kommit fram och hävdar att de inte fick tillräckligt med råd eller svar på några av de mest tekniska frågorna.

Support ges via biljett och e-post dygnet runt, året runt. Trots att det inte finns något telefonsupport tillhandahålls livechatsupport men endast på vardagar. Återigen, detta är möjligt eftersom de inte har egen personal som andra leverantörer.

Även om det finns en kundsupport, avskräcker ASO människor från att använda detta stödverktyg för att få teknisk hjälp.

Enkel användning

Även om webbplatsen är underbart väl utformad är den enkel att använda eftersom du enkelt kan komma åt allt från hemsidan. Du kan antingen välja paket eller “hitta din perfekta plan” som visar alla paket som erbjuds. Webbplatsen är enkel och otrolig, och det finns således inget rörigt och onödigt innehåll och bilder.

Om du flyttar från en annan webbhotell tillhandahåller A Small Orange möjligen ett känt gränssnitt. Liksom många värdföretag använder de cPanel, ett grafiskt gränssnitt som underlättar vad gäller värdprocessen. De har också de mest kompletta och välskrivna ordböckerna och tutorials som vi någonsin har sett från en webbhotell.

Även om de flesta planer kommer med CPanel, bör du alltid dubbelkontrollera detta innan du köper, eftersom det ser ut som om vissa planer inte inkluderar cPanel. CPanel är ett utmärkt verktyg för kontrollpanelen för nybörjare och erfarna användare och gör det enkelt att hantera din webbplats och vara stressfri.

Slutsats

Du kommer att älska A Small Orange om hastigheten på din webbplats är din primära oro. Den har den snabbaste uppetiden och serverens svarstid. ASO garanterar inte obegränsade resurser, därför är webbplatsens bandbredd och diskutrymme begränsad för att undvika överbelastning. Därför kan dess webbplatser nås snabbt. ASO har en rad värdplaner som har olika priser för att passa dina önskemål och ekonomiska plan.

Dess enda misslyckande är att den inte har samma nivå av säkerhetsfunktioner som andra värdar tillhandahåller och inte erbjuder 24/4/365 samtalssupport. Du skulle ha det bättre med en värd som Arvixe eller GoDaddy om du vill ha konstant tillgång till telefonsupport eller driva ett e-handelsföretag.

En liten apelsin gör det enkelt att skapa en webbplats som är anpassad för privat eller småföretag, och den är också rimligt prissatt. Som sagt saknar webbhotellen funktioner (som hanterade WordPress, Windows-baserade servrar) som tillhandahålls av Dreamhost, Arvixe och Liquid Web (redaktörernas val för webbhotell på webbnivå).

Om du har faktiska avancerade webbplatsambitioner, är det dessa tjänster som ska användas som grund. En liten orange är för dem med mer blygsamma behov.

Jämföra

En liten apelsin

89

InMotion Hosting

96

Siteground

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map