BigCommerce-plattformsöversikt för att öka din försäljning av onlinebutiker 2016

BigCommerce-logotyp


Bigcommerce

Besök hemsida

9,5


AWA-poäng

Bigcommerce

BigCommerce-programvara började 2003 som ett lokalt installerat kundvagnsprogram som heter Interspire. När molnteknologin tog över marknaden beslutade de ursprungliga utvecklarna att flytta med de rådande trenderna och övergick till en universell BigCommerce 2012. Idag rankas BigCommerce konsekvent bland de fem bästa kundvagnarna och stöder cirka 100 000 onlinebutiker. Läs vår BigCommerce-recension nedan.

Fördelar

 • 24/7 support
 • Hög hastighet
 • Intuitiva inbyggda funktioner
 • Bra kundservice

Nackdelar

 • Låsa in
 • För mycket funktionalitet
 • Begränsade e-postprenumerationslistor

Översikt

 • Hemsida: www.BigCommerce.com
 • Huvudkontor: Austin, TX
 • År grundades: 2009
 • anställda: 300+
 • Webbplatser som är värda: Cirka 100 000
 • Kategori: e-handelsprogramvara
 • Gratis rättegång: 15 dagar

Bigcommerce kommer med alla funktioner du kan förvänta dig av en av branschledarna. Det erbjuder ett komplett paket med funktioner som är avsedda att göra det lättare att hantera alla detaljer som är involverade i att starta ditt eget företag.

Vem är Bigcommerce bäst för?

Bigcommerce kommer med alla verktyg du behöver för att starta ett företag. Det gör det också lätt för dig att migrera eller utöka ett befintligt företag. Men denna plattform är kanske starkast när det gäller design och användarvänlighet. Om du skrämmas av idén att designa din butik och skapa en professionell webbplats, är Bigcommerce en bra e-handelsplattform att ha på din sida. Mallarna är perfekta för nybörjare och enkla att anpassa. De är också tillräckligt flexibla för att rymma större och mer etablerade företag.

Kommer Bigcommerce med betydande begränsningar?

I all ärlighet har Bigcommerce inga bländande brister. Du kommer att njuta av obegränsad bandbredd och lagring med varje paket. Deras säkerhetsskydd är uppdaterat. Designfunktionerna är enkla att använda och den har massor av fantastiska funktioner. Medan det gör alla dessa saker bra, gör vissa konkurrenter det bara lite bättre.

skalbarhet

Bigcommerce är tänkt att hjälpa ditt företag att växa. Det kommer med trafikrapportering på webbplatsen och inbyggda marknadsförings- och konverteringsverktyg. Detta innebär att det också är redo att växa ditt företag. Oavsett om du bara startar ditt företag eller vill migrera ett väletablerat företag, är Bigcommerce tillräckligt flexibel för att passa dina behov och anpassa sig när ditt företag förändras.

BigCommerce Enterprise eCommerce-programvara

Om din onlinebutik omsätter 1 miljon dollar eller mer är BigCommerce förmodligen den eCommerce-plattformen du använder. Det är det bästa e-handelsplattformet för företag för varumärken Fortune 500 och Internet Retailer 1000.

Toyota och Martha Stewart använder BigCommerce-företagets plattform för att leverera kundanpassade köpupplevelser till kunder. Dess öppna arkitektur ger dig kraften att ansluta till annan kritisk programvara du använder för att driva ditt företag.

Dina kunder förväntar sig att köpa från dig på sina favoritplattformar på sociala medier. BigCommerce har ursprungliga integrationer för eBay, Facebook, Pinterest och många andra.

Banksäkerhet, automatisk upptäckt av bedrägeri och en upptidsrekord på 99,99 server är bara några av anledningarna till att onlinebutiker som har nått hundratals eller tusentals dagliga beställningar väljer BigCommerce som sin partner.

BigCommerce vet att till och med en sekunders belastning på en sidas belastning kan kosta över $ 500 000 förlorade försäljningar för en onlinebutik med en försäljning på $ 25 000 per dag. Denna plattform på företagsnivå är pålitlig, skalbar och säker. Du kommer till och med att tilldelas en dedicerad kontohanterare.

Avbryter ditt konto

Med Bigcommerce kan du avbryta ditt konto när som helst utan påföljder. Du får inga återbetalningar, så var försiktig om du betalar för ett helt år i förväg.

Rykte

Inom det konkurrenskraftiga området för kundvagnsplattformar online har Bigcommerce en solid position i topp 5. Det är inte en vinnare, men det är ett pålitligt och ansedd alternativ som erbjuder konkurrenskraftiga funktioner. Tänk på det mer som ett enskilt program snarare än ett med en riktig “wow” -faktor.

Awards

Vinnare 2014 av Gold Stevie Award för årets företagEmmer Bytes övergripande vinnare av säljaren Choice Awards för online kundvagnar 2014Nav det 15 snabbast växande företaget i Austin Business Journal’s Fast 50 Awards2014 Bästa e-handel för företag – Kritiker val från CMS Awards2014 eCommerce för SMB – Critics Choice från CMS Awards

Varför välja Bigcommerce?

Sammantaget är det ett utmärkt val. Det ger alla funktioner du behöver för att starta din butik till ett överkomligt pris. Du behöver inte oroa dig för många av de begränsningar som andra konkurrenter har infört. Om din största oro är att designa en professionell butik utan att behöva anställa en professionell, kan Bigcommerce kanske vara rätt val för dig. När det gäller användarvänlighet och attraktiva mallar har Bigcommerce mycket att erbjuda.

Nyckelfunktioner

 • Responsiva teman
 • Intuitiv Storefront Editor
 • 99,99% Drifttid
 • Säkerhet på flera nivåer
 • En sida-kassan
 • PayPal One Touch
 • Övergiven vagnsparare
 • Fyrkantig integration
 • Facetterad sökning
 • Bedrägeri förhindring
 • rapportering
 • Fraktberäkning

Bedömning av branschexperter på BigCommerce-programvara

eCommerce Plateform En omfattande titt på expertrecensioner visar att Bigcommerce är mycket gillad även bland kritikerna. Medan varje författare har sitt eget betygssystem får Bigcommerce konsekvent 4,5 av 5 stjärnor och utmärkta recensioner. Experter verkar vara särskilt imponerade av utbudet av högkvalitativa verktyg och standardfunktioner. Bigcommerce kommer ur rutan med fler funktioner än de flesta av sina konkurrenter.

Det hjälper också att Bigcommerce tillhandahåller en omfattande app-butik. Experter är snabba att påpeka hur lätt det är att integrera populära program från tredje part. Användare kan snabbt utöka sin butiks funktionalitet med tillgängliga appar.

Alla negativa recensioner som förhindrar att programmet tjänar ett perfekt betyg verkar ganska trivialt och varierar mycket bland experter. Vissa vill se fler betalningsalternativ och bättre teman. Det vanligaste och viktigaste klagomålet att notera innebär användarvänlighet. Jämfört med andra program har Bigcommerce utrymme för förbättringar när det gäller användarupplevelsen. Även om det är ett mycket tillgängligt och flexibelt alternativ föredrar många experter Shopify eftersom det är så lätt att använda och navigera. Trots det är Bigcommerce fortfarande starkt rekommenderat som en solid all-round-lösning.

BigCommerce Positive Consumer Reviews and Testimonials

Det finns mycket beröm där ute för Bigcommerce och dess funktioner. När allt är det ett av de mest populära programmen på marknaden. Här är de vanligaste refrains som finns på granskningswebbplatser över hela webben:

 • Kundsupport.
  Visst har vissa individer haft dåliga erfarenheter, men överlag har Bigcommerce bra kundtjänstrecensioner. Användare rapporterar att de enkelt kan kontakta representanter och få användbara och informativa svar.
 • Tillgänglighet.
  Bigcommerce är lätt att använda, vilket gör det till ett utmärkt val för nystartade och tekniska lekmän. Småföretag på en budget kan skapa professionella webbplatser utan designupplevelse.
 • Användargränssnitt.
  Backend är intuitivt utformad och lätt att använda. Det är enkelt att skapa produktsidor, söka order och hantera andra butiksoperationer. Även om att veta koden är bra, kan du skapa en webbplats helt med redigeringsverktygen.

Negativa konsumentrecensioner och klagomål

De flesta av de negativa granskningarna tenderar att fokusera på frågor som mestadels är tekniska.

 • Driftshastigheter.
  Det verkar som att alla funktioner som kommer med Bigcommerce faktiskt kan långsamma nedladdningstider.
 • uppdateringar.
  Fel åtgärdas inte tillräckligt snabbt, och det tar för lång tid för förbättringar att göra viktiga funktioner. Många uppgraderingar har pågått i 12 månader eller mer. Användare har blivit frustrerade och väntar på att dessa ska rulle ut.
 • Kommunikation.
  Det hjälper inte att Bigcommerce har ett rykte för dålig kommunikation om tekniska problem. Användare får inte snabbt meddelande om förändringar och har problem med att få användbara svar.
 • anpassning.
  Även om Bigcommerce är mycket anpassningsbar måste du ha en grundläggande kunskap om HTML eller CSS för att göra det bästa av programmet verkligen. För vissa skulle detta ha kunnat klargöras från början.
 • Vissa tycker att prissättningen är knepig
  Denna plattform har många erbjudanden för att du kan registrera dig. Efter att din provperiod har avslutats kommer den automatiskt att förnya ditt prenumeration med högre hastighet, vilket irriterade fler än ett fåtal kunder.

Design & anpassning

Bigcommerce har ett rykte för att tillhandahålla några av de mest attraktiva mallarna som finns tillgängliga. Det skadar inte att de också är lätta att redigera och anpassa.Du kan välja mellan hundratals gratis och premiumtema.Medan de gratis alternativen verkligen ger tillräckligt för dig att skapa en attraktiv och funktionell butik, kanske du vill överväga att köpa ett premiumtema för att njuta av fler alternativ.Betalda teman kostar mellan $ 150 och $ 200.

Webbplatsbyggare gränssnitt och anpassning

Det finns olika sätt att anpassa din webbplats. Använd WYSIWYG-redigeraren för att göra ändringar med enkla dra- och släppverktyg. Du kan också använda “designläge” för att direkt redigera butiksfunktionen. För dem med kodningsupplevelse kan du också enkelt komma åt både HTML och CSS. Välj det alternativ som bäst passar din kompetensnivå. Om du känner dig ambitiös kan du bygga din webbplats från grunden.

Med så många redigeringsalternativ är det enkelt att anpassa din webbplats. Lägg till din logotyp och färgschema och ändra storlek på navigationsmenyer efter behov. Fotogalleriet gör att du kan organisera och lagra alla dina bilder. Att infoga media och länkar tar bara några klick.

Mobil webbplatsbyggnad

Nyligen gjorde Bigcommerce ett stort tryck på att göra fler av sina teman mobilvänliga. Det finns fortfarande några alternativ i temabutiken som kräver att du bygger en separat mobilbutik. Det är förmodligen bäst att bara hålla sig borta från dessa. Spara dig lite tid genom att välja en lyhörd design från början.

Integration av sociala medier

Besök marknadsföringsavsnittet på din instrumentpanel för att integrera och hantera dina sociala mediekonton. Du kan till och med inkludera länkar som gör att du kan sälja direkt på Facebook eller eBay.

Designtjänster

Istället för att erbjuda interna designtjänster har Bigcommerce skapat ett nätverk av resurser. Du kan bläddra igenom potentiella designers och välja rätt passform. Se till att läsa kundrecensioner och jämföra priser. Detta skapar en konkurrenskraftig marknad för tjänster som i slutändan gynnar dig som kund.

Funktioner & Verktyg

Funktion
Översikt
Inställning av onlinebutikOm du känner till WordPress-backend, kommer det att vara lätt att installera Bigcommerce. En steg-för-steg handledning hjälper dig också att vägleda dig genom viktiga funktioner. För nybörjare utan erfarenhet kommer det att finnas en liten inlärningskurva. Lyckligtvis finns det många hjälpresurser, och kontrollpanelen är mycket intuitiv. Bigcommerce tillhandahåller en av de enklaste butiksinstallationsprocesserna.
Bandbredd och förvaringNjut av obegränsad bandbredd och lagring med varje paket. Lägg till så många produkter du vill. Det finns ingen anledning att oroa sig för överskott.
Kundvagn Plugins och tilläggDet finns 227 tillgängliga tillägg, och antalet växer alltid. Integrera snabbt och enkelt några av de mest populära programmen.
OrderhanteringBigcommerce kommer med grundläggande verktyg för orderhantering. Besök app store om du letar efter ytterligare data och kontroll. Det finns många program som kan öka funktionaliteten.
LagerhanteringBigcommerce har en stark uppvisning på detta område. Du kan ladda upp produkter snabbt med bara några klick. Anpassa inställningarna för att passa din bransch bäst och kontrollera snabbt lagernivåer. Att spåra dina produktnivåer är enkelt.
Spårning av försändelseMed Bigcommerce kan du anpassa dina leveransalternativ. Använd dropshipping och en skattekalkylator för att göra frakt enkelt. Avsändare från tredje part tillåter både dig och kunden att spåra paket.
CRM-funktionerEn bekväm sökfunktion gör att du kan hitta kunder. Detta är ett utmärkt sätt att spåra biljetter och kommunicera med befintliga kunder. Du kan också använda dessa funktioner för att skicka ut nyhetsbrev och främja försäljning.
Mallar och temanDet finns hundratals gratis teman att välja mellan. Alla är lätta att anpassa och hjälper dig att lagra ökad trafik.
Integrationer och tilläggMed över 200 tillägg kan du integrera nästan alla funktioner på din webbplats. Välj bland några av de populäraste programmen på marknaden inklusive MailChimp och Freshbooks. Installationsfunktionen med ett klick kan inte vara enklare att använda.
Mobil e-handelMedan majoriteten av teman är lyhörda, finns det fortfarande några som inte är mobilvänliga. Bigcommerce hävdar också att du kan hantera din butik från vilken enhet som helst. Tekniskt kan du, men det kan vara en verklig smärta och inte värt ansträngningen. Håll dig nära din dator om du förväntar dig en hektisk dag.
WebbhotellNjut av full webbhotell och kraftfulla servrar.
App StoreApp Store Store är en av de bästa. Det finns hundratals val och installationen kan ta så lite som ett musklick.
bloggaBloggfunktionen är standard för varje paket.
SEO och marknadsföringMånga av marknadsföringsfunktionerna är helt automatiserade. Skapa anpassade webbadresser, metadata och 301 omdirigeringar. Plattformen tar också hand om webbplatskartor och kanoniska länkar. Du kan fokusera på att bygga din blogg och skapa nyhetsbrev.
nyhetsbrevCRM-funktioner gör det enkelt att rikta in sig på kunder med relevanta nyhetsbrev. Du kan också lägga till e-postprogram som MailChimp om du vill.
SäkerhetsfunktionerVarje paket innehåller automatiska säkerhetsuppdateringar. Dessutom sparas dina data, så du behöver inte oroa dig för att förlora din butik i händelse av en större krasch. Ett SSL-certifikat skyddar också kundens personliga information och förhindrar bedrägeri.
PCI-certifieringBigcommerce är Tier 1 PCI-certifierad.
InnehållsskapandeMellan WYSIWYG-redigeraren och standardbloggfunktioner är det snabbt och enkelt att lägga till innehåll.
PresentkortAlla paket inkluderar en kupong, rabatt och presentkort.
BetalningsalternativBigcommerce erbjuder över 40 olika betalningsportar. Kunder kan använda kreditkort, PayPal och en mängd olika gateways.
Skatt- och fraktkalkylatorerBeräknar automatiskt skatt och fraktkostnad beroende på plats.
rapporterStandardplanen erbjuder inte mycket när det gäller rapportering. Du kan använda Google Analytics för att spåra prestanda, men du måste uppgradera till en dyrare plan för att se mer data. Plusplanen levereras med övergivna vagnrapportering och leverans i realtid. Beroende på storleken på ditt företag och din budget kan det vara värt de extra pengarna.
WebbstatistikGoogle Analytics är det enklaste sättet att generera rapporter. Du kan spåra kundens utgifter, visa unika besökare och mäta bästsäljande artiklar. Detta är ett gratis verktyg som hjälper dig att förbättra din webbplats.

Plans & Prissättning

Dra fördel av den kostnadsfria 15-dagarsversionen. Du behöver inte ett kreditkort för att registrera dig, och du kan lära känna plattformen på bara några dagar. Om du bestämmer dig för att köpa en plan kan du överväga att betala på förhand för ett års prenumeration för att spara 10%. Annars betalar du varje månad.

Prissättningspaket

Standard – $ 29,95 / månad
Denna plan rekommenderas för företag med en försäljningsvolym på $ 50 000 per år. Det är ett grundläggande alternativ som gör att du kan komma igång men utesluter många rapporteringsverktyg.

Plus – 79,95 $ / månad
Bäst för företag med upp till 125 000 USD onlineförsäljning per år. Denna plan inkluderar leverans i realtid, övergivna vagnsbesparare och avancerad kundsegmentering.

Enterprise – Ring för prissättning
Driver du ett stort företag med hundratusentals dollar i försäljning? Du vill fråga om företagsplanen. Det erbjuder ett komplett paket för växande företag.

Du kommer att upptäcka att de flesta kundvagnar erbjuder ett grundpaket från cirka $ 30 per månad. Vad som varierar är vilka funktioner som ingår i den månatliga avgiften. Jämfört med andra alternativ inkluderar Bigcommerce en rättvis andel viktiga funktioner. Det ser ut som att prissättningspaketen är utformade för att uppmuntra dig att registrera dig för Plusplanen. Om du shoppar kan du upptäcka att du kan njuta av Plus Plan-funktioner till ett lägre pris med andra plattformar.

Kundsupport

Bigcommerce rankas också bra när det gäller kundsupport. Det finns en mängd enkla sätt att få tillgång till både tekniskt och säljsupport dygnet runt. Besök supportportalen för att kontakta representanter av

 • Telefon
 • E-post
 • Live chat
 • Sociala media

Du kan också besöka Bigcommerce University. Detta inlärningscenter är fullt av tutorials. Sök efter ämne och hitta en användbar video som tillgodoser dina behov. Kunskapsbasen är också full av informativa artiklar. Du kan också besöka communityforumet för att ställa frågor och gå in i diskussioner med andra användare. Också, leta efter vanliga webbseminarier. Dessa händelser täcker ämnen för e-handel och hjälper dig att ligga före trenderna. Kundtjänstsystemet täcker alla baser, men kanske inte ett misslyckat system.

Det finns många olika sätt att nå support, men deras faktiska kundservice lämnar något att önska. Det kan ta lång tid att få svar.

Dessutom är inte alla representanter kunniga och hjälpsamma. Faktum är att det första klagomålet mot Bigcommerce är ett misslyckande med att lösa problem. Tyvärr kan du vara bättre på att söka efter resurser efter svar än att försöka kontakta någon.

Enkel användning

En stor del av varför Bigcommerce har vunnit så många priser och förblir ovanpå branschens topplista är att det är så lätt att använda. När det gäller att ställa in din butik, lägga till produkter och hantera den dagliga verksamheten är Shopify den enda andra plattformen som för närvarande finns i samma liga. Om det är din prioritering att starta en professionell butik kan Bigcommerce tillgodose dina behov.

När det gäller att designa en webbplats finns det inget lättare än en dra och släpp WYSIWYG-redigerare. Bigcommerce tar designen lättare ett steg längre genom att lägga till ett designläge. Detta gör att du kan göra realtidsförändringar direkt till butiksramen. Även nybörjare kan snabbt lära sig att navigera i gränssnittet. Primära funktioner är enkla att hitta och både användar- och kundgränssnittet är fullt funktionella och enkla att navigera. Undvik en lång inlärningskurva och börja sälja förr med Bigcommerce.

Slutsats

Är Bigcommerce rätt val för din onlinebutik?

Kanske. Utan tvekan är det ett robust och pålitligt alternativ. När det gäller fantastiska mallar och användarvänlighet är konkurrensen ganska tunn. Bigcommerce erbjuder också alla funktioner du behöver för att driva ett företag. Dessutom behöver du inte oroa dig för dolda kostnader eller prestandabegränsningar. Det gör allt du vill ha det.

Den ena nackdelen är att vissa e-handelsplattformar som Shopify eller Volusion gör alla dessa samma saker bara lite bättre. I slutändan kan det bara komma till personliga preferenser. Kanske blev du förälskad i ett tema under den kostnadsfria prövningen, eller så tog du rätt till admin-instrumentpanelen. Om så är fallet blir du inte besviken över Bigcommerce och vad det kan göra för ditt företag.

Jämföra

BigCommerce

95

Shopify

96

Volusion

94

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me