3dcart eCommerce Solution 2016 Review för att bygga din fantastiska onlinebutik


3dcart

Besök hemsida

9,1


AWA-poäng

3dcart

3dcart grundades 2001 av Gonzalo Gil. Han började med målet att samla alla de fantastiska e-handelsfunktionerna och göra dem tillgängliga på en plattform. Sedan deras start har 3dcart fortsatt att anpassa sig till teknik och förändrade marknader. Det har nu över 17 000 användare och växer. Läs vår 3dCart-granskning nedan.

Fördelar

 • Olika kassalternativ
 • Användarvänligt gränssnitt för erfarna användare
 • Obegränsad lagring
 • Inga transaktionsavgifter.
 • Inbyggda marknadsföringsverktyg

Nackdelar

 • Begränsningar av både försäljningsvolym och bandbreddanvändning
 • Instrumentpanelen är inte särskilt visuellt tilltalande
 • De gratis mallarna är en besvikelse
 • Rapporter om dålig kundservice
 • Att lära sig alla funktioner kan ta tid

Översikt

 • Hemsida: www.3dcart.com
 • Huvudkontor: Tamarac, FL
 • År grundades: 2001
 • anställda: 60+
 • Onlinebutiker byggda: 20 tusen+
 • kategorier: e-handelsprogramvara
 • Gratis rättegång: 15 dagar
 • Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

3dcart har lyckats hålla sig relevant på en konkurrenskraftig marknad genom att tillhandahålla ett brett utbud av tjänster. Deras funktioner talar till nystartade företag som bara hanterar några få försäljningar i veckan, liksom stora företag som bearbetar hundratals försäljningar och har tusentals besökare regelbundet. Denna helt värdplattform låter dig skapa och snabbt skapa en e-handelsbutik med en kundvänlig kundvagn och kassa.

Vem är 3dcart bäst för?

3dcart kan användas för att sälja och skicka faktiska föremål eller digitala produkter i alla skalor. Denna mångsidiga plattform passar bäst för dem som just startar sin verksamhet. Det är särskilt användbart om du inte har tillgång till en marknadsavdelning. Till och med startplanen erbjuder marknadsföringsverktyg som hjälper dig att marknadsföra ditt företag. Njut av CRM-tjänster och en Facebook-butik. Ett domännamn och en värdplan ingår också gratis. Du kan starta en webbplats och börja med en omfattande marknadsplan, allt på en plattform.

Vad är den största fördelen med 3dcart?

Den största fördelen med att använda denna plattform är mångsidigheten. Det kan användas av helgkrigare och stora onlinebutiker. Detta innebär också att det kan växa med ditt företag. När du får kunder, ökar ditt lager och förbättrar dina designfärdigheter kommer du bara att lära dig att använda 3dcart annorlunda. Du behöver aldrig oroa dig för att växa ut plattformen. Det hjälper också att 3dcart alltid uppdateras och förbättras. Om det finns funktioner som du inte gillar eller saknar kan du se den ändringen i nästa uppdatering.

Vad är den största nackdelen med 3dcart?

Det kanske mest betydande problemet med 3dcart är att det finns begränsningar i bandbreddanvändningen. Detta är nästan okänt med andra e-handels- och kundvagnsprogram. I slutändan är användningsgränser en föråldrad praxis som måste gå. Med så många andra obegränsade alternativ på marknaden verkar det bara vara en tidsfråga innan 3dcart tvingas falla i steg.

Konsumentwebbplatsen FinancesOnline tilldelade 3dcart med 2015-pris för stor användarupplevelse och den bästa kundvagnsprogramvaran. Även om det har sina kritiker, ger 3dcart ett utmärkt allround-verktyg.

Nyckelfunktioner

 • Över 100 teman
 • WYSIWYG Editors
 • Recensioner
 • 256Bit SSL-certifikat
 • Mobil och social redo
 • 24/7 övervakning
 • Säker kundvagn
 • Förbyggda e-postmallar
 • Inbyggda övergivna kundverktyg
 • Rollbaserad säkerhet
 • Anpassningsbar butik
 • Synkronisera med eBay och Amazon

Bedömning av branschexperter på 3dcart

eCommerce Plateform Medan konsumenter är snabba att glänsa över några av 3dcarts brister, kritiker tenderar att betrakta dem som mer allvarliga problem. I eCommerce-världen kan webbdesign vara en avgörande faktor när det gäller framgången för ditt företag. Enligt experterna faller 3dcart på detta område. En vanlig kommentar var att mallarna måste uppdateras för att spegla bästa metoder för webbdesign och förbli konkurrenskraftiga. Användare tog också upp denna punkt, men experterna är mer kritiska mot denna brist.

Dessutom fann experter konsekvent administrationsavsnittet mindre än imponerande och något svårt att navigera. Det beskrivs ofta som “klumpigt” och “rörigt.” Backend är utformad annorlunda än de flesta program, vilket också innebär att det kan ta lite mer att vänja sig vid.

Trots dessa nackdelar är experter fortfarande snabba att rekommendera 3dcart och tilldelar det i allmänhet 4 till 4,5 stjärnor. 3dcart tjänar höga poäng för att vara fullt funktionell och anpassningsbar och prisvärd. Experter var också imponerade av nivån på kundsupport, som inkluderar en livechattfunktion. Dessa positiva aspekter av programvaran räcker för att konsekvent landa 3dcart i de tre bästa plattformarna på marknaden.

Positiva konsumentrecensioner och vittnesmål

Konsumentrecensioner av 3dcart är överväldigande positiva. I själva verket är de direkt glödande. Användare tycker att det är enkelt att skapa butiken och de uppskattar den funktionsrika designen. 3dcart är idealiskt anpassat för praktiskt taget alla storlekar och gör det enkelt att integrera tredjepartsprogram. Här är några av de funktioner som konsumenterna verkar njuta mest av:

 • Inga dolda avgifter
 • Utmärkt kundservice med support dygnet runt
 • Enkel installation och intuitiv backend
 • Hög anpassningsbar utan att behöva använda kod

3dcart får konsekvent 5-stjärniga betyg och är helt klart en favorit bland återförsäljare online. Konsumenterna uppskattar också det faktum att utvecklarna tar några förslag till förbättring till hjärtat. Det tar inte lång tid för föreslagna funktioner att bli standard, vilket innebär att 3dcart ständigt expanderar och förbättras för att hålla jämna steg med förändrade marknader. Detta är en av anledningarna till att många återförsäljare byter till 3dcart.

Negativa konsumentrecensioner och klagomål

Negativa recensioner av 3dcart är få och långt mellan. Vissa användare blev besvikna över hur enkelt de gratis teman var, men det borde inte komma som någon överraskning. Med tanke på att de är fria bör byteförväntningarna inte vara för höga. Den goda nyheten är att konsumenterna var nöjda med utseendet på premium-teman, även om de kommer med en prislapp. Det andra området där det verkar vara utrymme för förbättring ligger i det totala flödet av backend. Medan designen av gränssnittet är relativt lätt att vänja sig, att utföra uppgifter som att ladda upp bilder kan börja känna tråkigt. Detta kan bli särskilt irriterande för stora detaljhandlare som behöver hantera en betydande inventering.

Även dessa klagomål räckte inte för att resultera i övergripande negativa recensioner. De positiva aspekterna av 3dcart verkar överväga alla brister. Faktum är att många kunder bytte till 3dcart från andra plattformar.

Design & anpassning

mallar

En av de största kritikerna mot 3dcart är att det inte finns tillräckligt med mallar. Webbplatsen har för närvarande över 100 mallar.De allra flesta mallar är gratis. Kritiker är dock snabba att påpeka att några av mallarna helt enkelt är duplikat som erbjuder samma allmänna layout. Den enda skillnaden är färgschemat. Med det sagt är de tillgängliga mallarna mobilvänliga och helt lyhörda. Kunder kan enkelt bläddra och shoppa med valfri enhet.

 • Prismallspriserna börjar på $ 129.
 • Du kan också dra nytta av deras interna designtjänst.Anpassade webbplatspriser som sträcker sig från $ 1 500 till cirka 2 500 $.Även om det kan låta som ett brant pris, är det faktiskt mot den låga änden av vad du kan förvänta dig att betala en frilansdesigner.

Anpassa din mall

Det är också viktigt att notera att mallarna enkelt kan anpassas med olika verktyg. Att göra justeringar är lätt oavsett vilken nivå av designupplevelse du kan ha. Så medan vissa kan peka på ett begränsat antal mallalternativ, har du fortfarande friheten att finjustera och anpassa alla grundläggande design.

Designverktyg

För dem med kodupplevelse kan du göra ändringar med HTML och CSS för en hög anpassningsnivå. Om du inte är så avancerad när det gäller kodning, oroa dig inte. 3dcart drag-n-drop är redaktör en av de bästa i branschen. Vem som helst kan snabbt och enkelt göra ändringar. Slutligen kan WYSIWYG-redigeraren användas för att justera layouten och anpassa sidhuvud- och sidfotområden.

Sammantaget är designgränssnittet användarvänligt. Det ger gott om vridrum för att göra justeringar. Du kan skapa en anpassad butik som bäst visar dina produkter och erbjuder enkel shopping och kassa. Mallarna kan lämna något att önska, men det är ett problem som enkelt kan åtgärdas med de många redigeringsalternativen.

Funktioner & Verktyg

FunktionÖversikt
UppstartStälla in din webbplats snabbt och enkelt. Guiden leder dig genom alla steg. Hela processen kan slutföras på under en timme.
Gateway-integration3dcart är kompatibelt med över 100 betalningsmetoder. Det är snabbt och enkelt att integrera olika betalningsportar. Du kan välja de bästa alternativen för både dig och dina kunder.
Kundbelöningar och önskelistorKunder kan handla och lägga till objekt från din butik till sin önskelista. Denna funktion hjälper till att konvertera framtida försäljning. Du kan också använda 3dcart för att ställa in ett belöningsprogram. Du kan använda den till alla frekventa kunder för att samla poäng till nästa köp. Dessa funktioner hjälper dig att bygga starka relationer med dina kunder.
Orderhantering3dcart gör det enkelt att hantera order. Detaljerade rapporter berättar exakt hur vissa produkter presterar. Du kan också effektivisera bokföringsprocessen. Programmet eliminerar duplicerat innehåll för enkel datainmatning. Allt detta kan göras direkt i administrationsavsnittet på din webbplats.
Internationell försäljningsoptimeringStandardversionen av 3dcart är inte optimerad för internationell försäljning. Du kan köpa appar som hjälper dig att marknadsföra till en global publik. Vissa appar erbjuder översättningstjänster och andra marknadsföringsverktyg mot en månadsavgift.
CDN TechnologyTyvärr kommer 3dcart inte med CDN-teknik. Detta kan skapa långsamma sidbelastningstider. Användare kan integrera sina CDN-program eller handla i app store för tillägg.
Plugins och tillägg3dcart är redan en av de mest funktionsrika plattformarna på marknaden. Du kan ytterligare förbättra din webbplats funktionalitet genom att lägga till appar. Många av dessa appar finns gratis. Prissättningen för andra appar varierar och kan kräva en engångsavgift eller en månatlig eller årlig prenumeration. Alla appar är lätta att integrera på din befintliga webbplats och börja använda från dag ett.
LagerhanteringAtt lägga till nya produkter på din webbplats kan vara arbetsintensivt med 3dcart. Produktsidan är packad med olika obligatoriska fält. Att arbeta dig igenom alla tillgängliga alternativ kan vara lite skrämmande. Lyckligtvis kan du påskynda processen med hjälp av en CSV-mall. Utnyttja exemplet på CSV-importfilen som 3dcart gör tillgängligt. 3dcart skickar också ett e-postmeddelande för att varna dig när ditt lager är litet.
Spårning av försändelseNjut av fördelarna med realtidssändning och leveranskostnadsberäknaren. Du kan direkt bestämma hur mycket det kommer att kosta att skicka en artikel och producera ett spårningsnummer. Användare kan titta på när ditt paket tar sig över hela landet eller världen.
CRM-funktionerFöretag kan snabbt bygga e-postlistor och spåra kundbeteende. Du kan till och med skicka påminnelsemails till kunder som har övergivit sin kundvagn. CRM-systemet gör det möjligt för kunder att skapa biljetter och sparar ett register över alla interaktioner. Både kunder och anställda kan enkelt följa upp en biljett för bättre kundservice.
mallar och temanSom nämnts ovan kritiseras ofta 3dcart för att de inte har fler mallalternativ. Det kan dock inte vara en rättvis bedömning.För närvarande finns det cirka 100 tillgängliga mallar.Det antalet växer stadigt. Dessutom kan användare enkelt anpassa valfri mall med olika verktyg. Det finns obegränsade alternativ när det gäller att skapa en unik e-handelswebbplats.
Integrationer och tillägg3dcart levereras som standard med en lång lista med funktioner. Till skillnad från andra produkter på marknaden kräver det inte tillägg för att ge en fullt funktionell och mångsidig shoppingupplevelse. Det finns dock tillägg tillgängliga som kan integreras på vilken befintlig webbplats som helst.
MobiloptimeringAnvändarna kommer att njuta av en webbplats som är optimerad för mobila enheter. Detta gäller oavsett vilken mall eller prisplan du väljer.
Webbhotell3dcart erbjuder gratis värd och domäner. Du kan bygga hela din webbplats från grunden med 3dcart.
SEO och marknadsföring3dcart tillhandahåller en helt optimerad plattform som använder det senaste inom bästa metoder för att hjälpa dig att överträffa tävlingen. 3dcart hjälper dig att skapa sökmotorvänliga webbadresser och metataggar. Du kan också bidra till att öka din ranking och online-närvaro genom att dra nytta av bloggplattformen som gör att du snabbt kan publicera inlägg.
nyhetsbrevAnvändare kommer att få vanliga e-postmeddelanden från 3dcart. Du kan också få tillgång till ett onlinemiljö och ett universitet som erbjuder videohandledning om ett brett spektrum av ämnen.
WebbplatssäkerhetDet sista du vill är att lämna dina kunders privata information sårbar för attacker. 3dcart erbjuder några av de bästa säkerhetsskydd tillgängliga i form av en gratis delad SSL. Du kan också välja mellan fem andra säkerhetsplaner för att förstärka skyddet. Priserna för denna extra tjänst börjar på $ 79 och går till $ 995.
PCI-certifiering3dcart är PCI-certifierat sedan början av 2009.
InnehållsskapandeWYSIWYG-redigeraren låter dig skapa sidor snabbt och lägga till innehåll. Du kan till och med starta och underhålla en affärsblogg från adminavdelningen på din webbplats.
PresentkortMed 3dcart kan du skapa och sälja presentkort som produkt. När en kund köper ett presentkort genereras en unik kod som sedan kan lösas in för dollarbeloppet.
Betalningsalternativ3dcart ger tillgång till över 100 betalningsprocessorer – från kreditkort och PayPal till Dwolla och allt däremellan. Du har i huvudsak obegränsade alternativ när det gäller bearbetning av betalningar. Du kan till och med välja 3dcart Merchant, som börjar på $ 19.99. Köpar se upp: denna tjänst har en tendens till ackumulerade dolda kostnader. Du kan i slutändan betala mycket mer än det annonserade klistermärkepriset.
Skatt- och fraktkalkylatorerBåde skatter och frakt beräknas automatiskt vid kassan baserat på kundens plats.
rapporterMed detaljerade rapporteringsverktyg kan du samla information om dina kunder och dina produkter. Du kan snabbt:
 • Identifiera vem som är dina bästa köpare.
 • Se vilka produkter som går snabbast.
 • Bestäm vilka dagar på året som är dina mest produktiva.

Plans & Prissättning

 • Intresserade kunder kan utforska 3dcart med en 15-dagars gratis provperiod.
 • Prissättningsplanerna börjar på $ 19.99 och täcker upp till 200 produkter.
 • För $ 129,99 per månad kan du anmäla dig till den mest omfattande “Power Plan” som erbjuder ett obegränsat antal produkter och upp till 90 000 besök per månad.
 • Begränsa bandbreddens användning eller betala $ 5 för varje GB-överskott.
 • Spara 15% genom att betala för hela året.

Planerna är konkurrenskraftiga och inkluderar vissa förmåner. Bing-annonskrediter, en Facebook-butik och domänregistrering är alla standard. Kom bara ihåg att det finns bandbreddgränser. Du måste hålla ett öga på din användning eller vara beredd att betala $ 5 per GB.

Kundsupport

Om du stöter på problem finns det många möjligheter att söka kundsupport.

 • Representanter är tillgängliga per telefon 24/7.
 • Onlinechatt är tillgängligt dygnet runt.
 • E-poststöd för frågor som inte är tidskänsliga.
 • Omfattande onlineforum.
 • Enastående kunskapsbas för att hjälpa dig felsöka eventuella problem.
 • Utbildnings- och handledningsvideor som hjälper dig att komma igång.

Svarstiderna varierar, men företaget annonserar en genomsnittlig hålltid på 5 minuter via telefon och upp till 30 minuter online.Även om detta inte är idealiskt, ligger det fortfarande inom rimligt område. Detta gäller särskilt med tanke på mängden förfrågningar de måste ta itu med från sina 17 000+ kunder. Övergripande recensioner av 3dcarts kundservicetrender mot negativa. Kunder rapporterar en otillfredsställande upplevelse även om de flesta av klagomålen var relaterade till faktureringsproblem.

Enkel användning

3dcart erbjuder en mångsidig plattform som talar till ett brett spektrum av förmåganivåer. Nybörjare kan börja från början och snabbt bygga en webbplats. När du har registrerat dig får du en detaljerad instruktionsmail. Webbplatsen innehåller en guide som leder dig steg för steg genom installationsprocessen.

Användargränssnitt / adminpanel

3dcart har kritiserats för att ha ett tråkigt gränssnitt. Från ett funktionellt perspektiv är det emellertid extremt intuitivt och lätt att navigera. Gränssnittsdesignen är inte den mest visuellt tilltalande, men den är mycket användbar. Skärmen har framstående knappar för att signera poststandardverktyg och en logisk organisation som är lätt att förstå. Om du har några problem finns det tillgänglig hjälp. Du kan ställa frågor med hjälp av livechatten, ringa kundsupport eller titta på några av videohandböckerna. Den dra-n-släppta redigeraren liknar WordPress. Det erbjuder ett enkelt och enkelt sätt att skapa och uppdatera din webbplats.

De med lite mer designupplevelse har några alternativ. Du kan använda HTML, CSS eller WYSIWYG-redigeraren för att anpassa din webbplats. Det finns många redigeringsalternativ som gör 3dcart användarvänligt och perfekt för alla från nybörjare till experter.

Slutsats

Kombinationen av ett intuitivt gränssnitt och ett omfattande kundsupportsystem gör 3dcart till ett extremt tillgängligt alternativ. Med konkurrenskraftig prissättning, ett helt värdsystem och en plattform som är full av funktioner är det lätt att se varför 3dcart har massa överklagande.

Sammantaget rapporterar användare om en överväldigande positiv upplevelse med 3dcart. Programmet tillåter nybörjare att starta en e-handel butik på bara några minuter. Det trångt gränssnittet kan innebära en inlärningskurva, men videokurserna kan hjälpa till att överbrygga detta gap.

Om inget annat kan du prova 15-dagars gratis rättegång och vara din domare.

Jämföra

3dCart

91

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map