WooCommerce recensie 2016


WooCommerce

Bezoek website

9.0


AWA-score

WooCommerce

WooCommerce werd in 2011 gelanceerd met de bedoeling om een ​​winkelwagentje-tool voor WordPress-gebruikers te bieden. Omdat sommige websites al door WordPress worden aangedreven, was het logisch om een ​​extensie voor bestaande websites te bieden. Tegenwoordig is WooCommerce verreweg de meest populaire eCommerce-oplossing voor WordPress met meer dan 10,2 miljoen downloads over de hele wereld. Lees hieronder onze WooCommerce reivew.

Voordelen

 • Gratis proefperiode van 15 dagen
 • Flexibele verzendconfiguratie
 • Dagelijkse back-ups
 • Onbeperkte beheerders

Nadelen

 • Beperkte opslagruimte
 • Beperkte voorraad

Overzicht

 • Website: www.woothemes.com/woocommerce/
 • Hoofdkwartier: Kaapstad, Zuid-Afrika
 • Jaar van Oprichting: 2008
 • Categorie: eCommerce Toolkit voor WordPress
 • Gratis proefperiode: 15 dagen

WooCommerce is een plug-inproduct van WooThemes. Het is een open source software-oplossing die gratis kan worden gedownload. Houd er echter rekening mee dat er extra add-ons nodig zijn om aan uw behoeften te voldoen. WooCommerce werkt ook het beste met een sjabloon van WooThemes. Om optimaal te profiteren van de software, moet u investeren in een WooThemes en verschillende add-ons.

Voor wie is WooCommerce gemaakt?

WooCommerce is perfect voor iedereen die WordPress heeft gebruikt om websites te bouwen. Als u al bekend bent met dit platform, kunt u eenvoudig een e-commercefunctie toevoegen aan een bestaande site of snel een nieuwe site maken om producten te verkopen.

Het is ook een uitstekende optie voor beginners. WordPress is enorm populair omdat het gemakkelijk te leren is. Als je net begint, is de beste manier om je weg te vinden op een dashboard via WordPress. Het zet de standaard voor andere designdashboards. Bijna elk ander programma of platform probeert te emuleren en te verbeteren wat WordPress al heeft bereikt. Zodra u WordPress heeft geleerd, kunt u de leercurve verminderen als het gaat om andere programma’s.

Beperkingen van WooCommerce

Omdat je te maken hebt met een open source product, hoef je je geen zorgen te maken over beperkingen. Het is ontworpen om naar behoefte te worden aangevuld. Als u ooit een beperking tegenkomt, kunt u eenvoudig door beschikbare add-ons zoeken en de benodigde software integreren. Het andere goede nieuws is dat WooCommerce voortdurend wordt bijgewerkt. Ontwikkelaars van over de hele wereld voegen functies toe, maken verbeteringen en creëren oplossingen voor nieuwe problemen.

Reputatie

Soms lijkt het hele idee van open source-producten en gratis downloads misleidend. Natuurlijk kun je het gratis downloaden, maar werkt het zelfs zonder een hoop geld uit te geven aan add-ons? Met WooCommerce kun je genoeg tools verwachten om op de eerste dag aan de slag te gaan. U zult onderweg add-ons willen integreren, maar er is genoeg om uw site te lanceren. In dit geval wordt u niet getroffen door verborgen bedrijfskosten voordat u zelfs maar uw eerste product kunt verkopen.

Het is ook een goed teken dat WooCommerce meer dan 30% van de WordPress-sites aanstuurt. Met zoveel gebruikers kan de software niet zo slecht zijn.

Waarom kiezen voor WooCommerce?

Als je een ervaren WordPress-gebruiker bent, dan is WooCommerce een geweldige oplossing voor het verkopen van producten. U kunt de functionaliteit van een bestaande site eenvoudig uitbreiden. U hoeft niet over te schakelen naar een nieuw platform en uw weg te vinden in een nieuw ontwerpdashboard. Degenen die van WordPress houden, zullen dol zijn op WooCommerce.

Belangrijkste kenmerken

 • Automatische updates
 • Gebruik uw eigen domeinnaam
 • Gratis 256-bit encryptie SSL
 • 99,9% uptime
 • Toegang tot MX-records
 • IP-adressen blokkeren
 • reCaptcha-beeldverificatie
 • Sociale integratie
 • Klaar voor mobiel
 • SEO-vriendelijke URL’s
 • Ingebouwde productfeeds
 • Ondersteunt meer dan 50 betalingsgateways

Industry Experts oordeel over WooCommerce

eCommerce Platform Voor experts is WooCommerce zonder twijfel de duidelijke keuze bij het winkelen voor een eCommerce-plug-in voor WordPress. Hoewel er andere opties op de markt zijn, is WooCommerce verreweg het gemakkelijkst te implementeren en te bedienen. Iedereen die erin geslaagd is om een ​​WordPress-website samen te stellen, kan gemakkelijk en zonder problemen WooCommerce gaan gebruiken.

WooCommerce is ook uniek omdat het volledig schaalbaar en flexibel is. Het komt uit de doos met alle tools die u nodig heeft, dus kleine bedrijven hoeven zich geen zorgen te maken over het investeren van veel geld in het toevoegen van een winkel aan hun website. Het programma is ook krachtig genoeg om geavanceerde websites te maken voor grote retailers. WooCommerce kan meegroeien met uw behoeften.

Als het gaat om kritiek op WooCommerce, waarschuwen experts eenvoudigweg dat WooCommerce is gericht op een zeer specifiek publiek. Het programma is het meest geschikt voor mensen met een bestaande WordPress-website. Bedrijven die helemaal opnieuw beginnen, hebben misschien meer geluk met een andere service.

Daarnaast is het belangrijk om in gedachten te houden dat er kosten kunnen zijn die kunnen oplopen. Zolang je met open ogen naar binnen gaat, zul je blij zijn met WooCommerce.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/woocommerce-review/
 • https://www.cmscritic.com/top-10-open-source-ecommerce-platforms/
 • 20 april 2016

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten over WooCommerce

Consumenten zijn dol op WooCommerce. Gebruikersrecensies geven WooCommerce consequent een perfecte 10. Iedereen die van WordPress houdt en bekend is met de backend, zal onvermijdelijk ook van WooCommerce houden. Tevreden klanten melden dat de plug-in naadloos kan worden geïntegreerd om van een bestaande site direct een volledig functionele online winkel te maken.

Hier zijn wat meer details over wat consumenten leuk vinden aan WooCommerce:

 • Eenvoudig te installeren en te bedienen met elk WordPress-thema.
 • Toegang tot een breed scala aan extensies waarmee u de functionaliteit kunt aanpassen aan specifieke behoeften.
 • Updates zijn soepel geïntegreerd. Hoewel er enkele bugs kunnen optreden, heeft WooCommerce updates met succes kunnen uitrollen zonder al te veel problemen te veroorzaken.
 • Goed georganiseerd. Simpel gezegd: WooCommerce heeft een ongelooflijk gebruiksvriendelijk product gecreëerd.

Het komt niet vaak voor dat je een product tegenkomt dat perfecte scores krijgt, vooral van consumenten. WooCommerce is de uitzondering. Het biedt een ongelooflijk handig hulpmiddel voor WordPress-websites.

Negatieve consumentenrecensies en klachten over WooCommerce

Gratis, open source-opties kunnen voor sommige bedrijven een ideale oplossing zijn, maar er zijn enkele nadelen. Gratis betekent in de eerste plaats niet per se dat er geen bepaalde kosten aan verbonden zijn. Hoewel WooCommerce met alles wordt geleverd, moet u aan de slag gaan, de overgrote meerderheid van de gebruikers zal willen investeren in add-ons. Deze uitbreidingen kunnen duur zijn en buiten het budget van sommige kleine bedrijven.

Het andere grote nadeel van werken met een open source product is dat er een beperkte klantenservice is. Je kunt communityforums bezoeken, maar dat betekent niet dat je geen antwoord op je vraag krijgt. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om een ​​ticket in te dienen, maar nogmaals, verwacht geen onmiddellijke reactie.

Deze klachten tegen WooCommerce zijn echter niet uniek voor hun product. Ze maken gewoon deel uit van wat gebruikers kunnen verwachten bij het werken met een open source-product.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/woocommerce-review/
 • https://reviews.financesonline.com/p/woocommerce/
 • https://www.trustradius.com/products/woocommerce/reviews

Ontwerp & Maatwerk

WooCommerce streeft ernaar om met elk WordPress-thema te werken. U kunt de software aan een bestaande site toevoegen zonder dat u een nieuw thema hoeft aan te schaffen of een grote ontwerprevisie moet uitvoeren. Dat gezegd hebbende, werkt WooCommerce het beste met WooThemes. Als u mogelijke problemen wilt voorkomen, kunt u het beste investeren in een compatibel thema. U kunt beginnen met het gratis Storefront-thema. Deze optie is ontworpen om te werken wanneer er updates worden uitgebracht. Het kiezen van dit thema is de gemakkelijkste manier om designhoofdpijn onderweg te voorkomen.

Je kunt ook kiezen uit een verscheidenheid aan andere WooThemes die variëren van gratis tot een paar honderd dollar. Houd er rekening mee dat dit een eenmalige vergoeding is. Als u geen geld aan een thema wilt uitgeven, kunt u een meer betaalbare optie kiezen en tijd steken in het aanpassen van de details. Met WordPress heb je toegang tot en editor, CSS en HTML. U kunt de gewenste wijzigingen aanbrengen als u weet hoe u moet coderen.

Voors en tegens van de ontwerpinterface

De ontwerpinterface van WordPress wordt niet bepaald gesleept en neergezet. Het is echter gemakkelijk te navigeren en logisch georganiseerd. Werkbalken en menu’s maken het gemakkelijk om uw weg te vinden en hulpmiddelen te vinden. Het beheren van de site-inhoud en sociale media-accounts is ook supereenvoudig. Het toevoegen van tekst aan pagina’s en het publiceren van blogposts is net als het bedienen van elke tekstverwerker. Alles wat je hoeft te doen is typen, formatteren en publiceren. Met widgets kunt u uw sociale media-accounts verbinden en communiceren met volgers. Het hele dashboard is vrij eenvoudig.

Voor degenen die WordPress nog niet eerder hebben gebruikt, zal het even duren om aan alles te wennen. De nieuwste trend in eCommerce-platforms is een slepen-en-neerzetten-editor. Zoals hierboven vermeld, kwalificeert WordPress niet helemaal als slepen en neerzetten. Er is iets meer klikken en navigeren nodig om inhoud toe te voegen. Degenen die absoluut geen technische webervaring hebben, kunnen dit als een nadeel zien. Het kan echter de moeite waard zijn om tijd te investeren in het leren van WordPress om onbeperkte ontwerpvrijheid te genieten.

Fotogalerijen

Met WordPress kun je een fotobibliotheek bouwen en afbeeldingen gemakkelijk hergebruiken. Sleep gewoon een afbeelding van uw computer naar de bibliotheek en upload deze naar uw site wanneer u klaar bent. U kunt ook eenvoudig het formaat van foto’s wijzigen en belangrijke SEO-tags toevoegen om de impact van elke afbeelding te maximaliseren.

Mobiele en responsieve thema’s

Als u ervoor kiest om met een WooTheme te werken, kunt u genieten van een site die mobielvriendelijk is voor zowel klanten als beheerders. Hiermee kunt u uw winkel onderweg beheren. Het betekent ook dat klanten uw site op elk apparaat kunnen bekijken, wat een essentiële tool is in eCommerce.

Ontwerpdiensten

Als open source-product biedt WooCommerce geen ontwerpservices. U kunt echter altijd een freelance ontwerper van WordPress inhuren om uw website aan te passen. Omdat WordPress zo populair is, zal er een overweldigend aantal opties zijn als het gaat om webontwikkelaars. Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet, om aanbevelingen vraagt ​​en de portfolio’s onder de loep neemt.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Voorzien zijn vanOverzicht
Online winkel instellenHet enige wat u hoeft te doen is de gratis software downloaden. WooCommerce biedt u voldoende tools om aan de slag te gaan. Als u bepaalde functies wilt aanpassen, moet u de juiste add-ons vinden. De basisconfiguratie kan echter niet eenvoudiger zijn. Slechts een paar klikken en uw WordPress-site is klaar voor e-commerce.
Bandbreedte en opslagDit is afhankelijk van uw hostingservice. Als u helemaal opnieuw begint, is registratie bij een hostingservice een andere uitgave die u moet overwegen. Zorg ervoor dat u met uw hostingprovider samenwerkt om het juiste plan te vinden dat past bij uw bandbreedte en opslagbehoeften.
Winkelwagen-plug-ins en add-onsDe mogelijkheden zijn onbeperkt. Er zijn tal van gratis plug-ins en u kunt de extensiemarkt bezoeken. Zoek op trefwoord of blader door categorieën om de perfecte tool te vinden.
OrderbeheerStandaard tools voor orderbeheer zijn gemakkelijk te navigeren en bieden u tal van organisatorische tools om uw bedrijf te runnen.
VoorraadbeheerWooCommerce wordt standaard geleverd met standaard tools voor voorraadbeheer. U kunt voorraadniveaus bekijken, voorraadwaarschuwingen ontvangen en nog veel meer zonder dat u add-ons hoeft te integreren. Zodra u klaar bent voor meer geavanceerde tools, kunt u extensies toevoegen, maar u hoeft geen cent uit te geven om toegang te krijgen tot functies voor voorraadbeheer.
Verzending volgenWooCommerce wordt standaard geleverd met standaard tools voor voorraadbeheer. U kunt voorraadniveaus bekijken, voorraadwaarschuwingen ontvangen en nog veel meer zonder dat u add-ons hoeft te integreren. Zodra u klaar bent voor meer geavanceerde tools, kunt u extensies toevoegen, maar u hoeft geen cent uit te geven om toegang te krijgen tot functies voor voorraadbeheer.
CRM-functiesKlanten kunnen productrecensies achterlaten en u kunt eenvoudig reageren op opmerkingen en verzoeken. Zodra uw bedrijf groeit en een groot aantal bestellingen verwerkt, wilt u misschien een ticketsysteem integreren om problemen op te lossen. Anders zijn de standaard CRM-tools voldoende om kleine bedrijven soepel te laten werken.
Sjablonen en thema’sWooCommerce kan worden geïnstalleerd en gebruikt met absoluut elk thema. Je kunt echter het beste kiezen voor een WooTheme. Als open source product worden continu nieuwe thema’s toegevoegd. De keuzes zijn schijnbaar eindeloos. Uw keuze kan te maken hebben met kosten. Geavanceerdere thema’s komen met een hoger prijskaartje. Simpele thema’s zullen goedkoper zijn, maar u kunt altijd sparren met aangepaste ontwerpdetails.
Integraties en add-onsMet WooCommerce kunt u samenwerken met enkele van de grootste namen op het gebied van verzending, marketing en betalingen. Je zult ook genieten van het ontdekken van kleinere ontwikkelaars die altijd bezig zijn om nieuwe oplossingen te creëren. Met de uitbreidingsmarktplaats kunt u praktisch elke add-on integreren.
Mobiele e-commerceWooCommerce en WooThemes zijn ontworpen om mobielvriendelijk te zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over het maken van een afzonderlijke mobiele site.
Web hostingAls u helemaal opnieuw begint, moet u uw webhostingservice kiezen. Normaal gesproken kunt u zich aanmelden voor ongeveer $ 10 per maand. U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw servers of het oplossen van technische problemen.
App WinkelDe app store of extensiemarkt is gemakkelijk te navigeren. Zoek op categorie of trefwoord om de juiste tools voor uw site te vinden.
BloggenAls het gaat om bloggen, is WordPress koning. Het publiceren van berichten kan niet eenvoudiger.
SEO en marketingWordPress en WooCommerce bieden direct uit de doos tal van marketingtools. U wordt gevraagd om tags en metabeschrijvingen toe te voegen voordat u inhoud publiceert. De ontwikkelaars hebben het hele proces dummy proof gemaakt. Er zijn ook tal van gratis plug-ins die u kunt downloaden om te helpen bij SEO-inspanningen.
NieuwsbrievenU kunt e-maillijsten samenstellen en nieuwsbrieven verzenden met uw keuze aan add-ons. Dit is een functie die je moet toevoegen, maar het duurt maar een paar minuten en je kunt gratis aan de slag.
BeveiligingsfunctiesNogmaals, beveiligingsfuncties zijn afhankelijk van de hostingservice die u kiest. Wanneer u de WooCommerce-site bezoekt, kunt u verschillende services vergelijken. SiteGround en BlueHost boden beide een SSL-certificaat en een speciaal IP-adres.
PCI-certificeringElke betalingsgateway die u aan uw eCommerce-site toevoegt, is PCI-gecertificeerd en compliant.
Content creatieDit is waar WooCommerce en WordPress schitteren en boven de rest uitsteken. WordPress heeft een imperium opgebouwd door het maken van inhoud zo eenvoudig mogelijk te maken. WooCommerce heeft op deze basis voortgebouwd door u in staat te stellen met even gemak producten en winkelwagentjes toe te voegen.
CadeaubonnenHet maken van coupons, kortingscodes en het verkopen van cadeaubonnen kost slechts een paar klikken.
BetalingsmogelijkhedenWooCommerce wordt geleverd met vijf beschikbare betalingsgateways. Als u een bepaalde service wilt toevoegen, moet u investeren in een add-on. Andere platforms bieden honderden gateways, maar u moet een maandelijks bedrag betalen. Toegang hebben tot vijf populaire opties is behoorlijk indrukwekkend, aangezien ze allemaal gratis zijn.
Belasting- en verzendkostencalculatorsDeze kosten kunnen automatisch worden berekend zonder een add-on te hoeven integreren.
RapportenMet de basisinventaris- en orderbeheertools kunt u uw winkel bewaken en een overzicht krijgen van de prestaties. Als u echt gedetailleerde en grondige rapportage wilt, wilt u misschien winkelen voor add-ons.
Site StatistiekenAls u niet tevreden bent met de sitestatistieken van WooCommerce, kunt u Google Analytics eenvoudig integreren. Het enige dat u hoeft te doen, is een codefragment kopiëren en plakken.

Plannen & Prijzen

Vrij . . . Soort van. Iedereen kan WooCommerce gratis downloaden. Er kunnen echter extra kosten aan verbonden zijn. Als u al een WordPress-site in gebruik heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanschaf van een domein en een hostingplan. Deze moeten al aanwezig zijn.

De kosten die aan WooCommerce zijn verbonden, komen van het kopen van een thema en add-ons. Hoewel de software klaar voor gebruik is, is de kans groot dat u tijdens uw groei functionaliteit aan uw site wilt toevoegen. Deze kosten kunnen oplopen.

U zult waarschijnlijk ook een WooTheme willen kopen. De meeste beschikbare thema’s komen uit voor een prijs van $ 139. Dit zijn andere mogelijke kosten waarmee rekening moet worden gehouden.

Hoewel gratis misschien niet de meest nauwkeurige manier is om WooCommerce te beschrijven, heeft het niet zoveel verborgen kosten als andere open source-opties. U kunt vrij eenvoudig inschatten hoeveel het kost om een ​​site in gebruik te nemen.

Over het algemeen is WooCommerce de best beschikbare waarde. U kunt een volledig op maat gemaakte en functionele site maken met weinig overheadkosten.

Klantenservice

Omdat WooCommerce een open source-platform is, biedt het niet uw typische klantenondersteuningssysteem. In plaats van contact op te nemen met het bedrijf, wordt u rechtstreeks doorverwezen naar forums en kennisbanken. In wezen zul je moeten netwerken met de gebruikersgemeenschap om problemen op te lossen. Hoewel dit misschien ontmoedigend klinkt, zijn er tal van betrouwbare bronnen, waaronder:

 • WooCommerce FAQ-pagina
 • Documentatiepagina’s
 • Uitgebreide kennisbank
 • Video uitleg
 • Gemeenschapsforum

Mogelijk kunt u niet bellen of chatten met een vertegenwoordiger; heb je toegang tot een actieve gemeenschap van gebruikers die kunnen helpen. Ook kunnen de meeste van uw vragen en zorgen worden beantwoord via de FAQ en andere documentatiepagina’s.

Makkelijk te gebruiken

Als je een WordPress-site hebt uitgevoerd, zal de overgang naar WooCommerce soepel verlopen. Aan de andere kant zullen degenen zonder WordPress-ervaring een beetje een leercurve ondergaan.

Als het gaat om aanpasbaar webdesign dat vrij is van beperkingen, is WordPress een stuk beter dan de rest. Het is misschien niet zo gebruiksvriendelijk als sommige van zijn concurrenten met slepen en neerzetten, maar het beheersen van de software is de moeite waard.

WooCommerce is zeker toegankelijk voor beginners, maar het meest geschikt voor mensen met wat WordPress-ervaring. U hoeft geen vloeiend coderen of een ontwerpexpert te hebben om een ​​professionele site te maken die klanten zal aantrekken.

Met widgets, plug-ins en extensies kunt u uw site op vrijwel elke manier aanpassen. Realistisch gezien duurt het leren van WordPress en het beheersen van WooCommerce niet veel langer dan op elk ander platform. Als u het eenmaal onder de knie heeft, zult u genieten van een ongeëvenaarde ontwerpvrijheid.

Conclusie

Moet u WooCommerce-plug-in voor WordPress kiezen om uw online winkel te bouwen?

Een open source-optie is zeker niet voor iedereen. Misschien wel het grootste nadeel is de beperkte klantenondersteuning.

Als u nieuw bent in webdesign en toegang wilt tot experts die u stap voor stap kunnen begeleiden, kies dan een platform met een abonnement en een speciale ondersteuningsafdeling is de beste optie voor u. Voor degenen die zich comfortabel voelen bij het oplossen van problemen en het oplossen van problemen, is beperkte klantenondersteuning geen probleem.

WooCommerce is een uitstekende keuze voor iedereen die een WordPress-site heeft gerund. De software is de gemakkelijkste en meest kosteneffectieve manier om van uw website een winkel te maken. Het enige dat u hoeft te doen, is een plug-in downloaden en u kunt producten gaan verkopen en geld verdienen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het starten met een nieuw platform en het migreren van uw site. Alles wat u nodig heeft om te beginnen, is beschikbaar in de gratis versie en u kunt add-ons integreren naarmate u groeit en de behoeften veranderen.

Vergelijken

WooCommerce

90

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me