WebsiteBuilder.com Beoordeling 2016


WebsiteBuilder.com

Bezoek website

8.9


AWA-score

WebsiteBuilder.com

WebsiteBuilder.com biedt een groot aantal tools voor het maken van websites, evenals marketinghulp en e-commerce. Veel sjablonen om uit te kiezen om uw site aan te passen en alles is eenvoudig in te stellen door middel van slepen en neerzetten, zodat het voor iedereen super eenvoudig is om een ​​mooie website te bouwen. Lees hieronder onze recensie van WebsiteBuilder.com.

Overzicht

Met WebsiteBuilder.com kunt u ‘s avonds een website ontwerpen en maken, zonder geld en zonder creditcard, zolang u een subdomein gebruikt. Het is voor beginners eenvoudig te gebruiken door een sjabloon te kiezen en gebruik te maken van de handige slepen-en-neerzetten-functionaliteit om inhoud toe te voegen en het eruit te laten zien zoals jij dat wilt.

Voor wie is WebsiteBuilder.com aanbevolen?

Dit platform en de eenvoudige navigatie- en ontwerptools zijn perfect voor mensen die nog nooit een website hebben gebouwd. Het is redelijk idiot-proof en het zal niet lang duren om ermee te werken.

Aandachtsgebieden / Specialiteiten?

WebsiteBuilder.com biedt een uiterst handige set meetinstrumenten om u te helpen bij het bouwen van uw site. Hoewel ze niet uniek zijn voor dit platform, zijn ze uitgebreider dan andere die we hebben gezien. De bovenkant van de website-editor biedt kolommen, linialen en uitlijnen op het raster, waardoor het zoveel gemakkelijker is om elementen uit te lijnen en uw site visueel aantrekkelijk te maken. Deze tools zijn gemakkelijk te gebruiken en stellen u in staat een website te bouwen die zowel veeleisend als mooi is.

Technische specificaties / beperkingen

Naast de reeds genoemde en volledig gebruiksvriendelijke functionaliteit voor slepen en neerzetten, wordt WebsiteBuilder.com geleverd met 21 verschillende categorieën sjablonen om uit te kiezen, en veel vooraf geladen en hoogwaardige foto’s voor uw gebruik. Elementen zoals knoppen en pictogrammen zijn beschikbaar om te plaatsen waar u maar wilt op uw site en om op een object te klikken, kunt u het uiterlijk op verschillende manieren wijzigen.

Een belangrijke beperking die we hebben gevonden, is het gebrek aan mogelijkheid om veel foto’s tegelijk te uploaden; handmatig op upload klikken en ze een voor een uitvoeren is vervelend en tijdrovend. Voor een eCommerce-winkel of een makelaar met veel thuisfoto’s om toe te voegen, kan dit echt lastig zijn. Hopelijk is er binnenkort een upgrade naar dat deel van de site in petto. Een andere ongewenste gril is het ontbreken van een functie voor automatisch opslaan, dus vergeet niet bij elke bewerking op Opslaan te klikken!

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid is een belangrijk aandachtspunt bij het werken met een websitebouwer. Hoewel vijf pagina’s misschien al genoeg zijn van uw huidige bedrijf, zult u merken dat u het ontgroeit of in verschillende richtingen groeit met de noodzaak om extra pagina’s te maken. WebsiteBuilder.com beperkt het aantal pagina’s dat u kunt hebben in de gratis versie, maar premium-versies zijn oneindig schaalbaar voor al die geweldige toekomstige groei!

Geldteruggarantie

Als je net als ik bent, wil je graag zien hoe dingen werken voordat je je ertoe verbindt ze te gebruiken. Hoewel ik het gratis platform op deze sitebouwer waardeer, zou ik ook de betaalde versie willen bekijken voordat ik besloot dat dit de juiste tool was voor mijn doeleinden. Dus ik was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat de site een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt op zijn premium-abonnementen en andere producten of diensten, met deze uitzonderingen: domeinregistratie, prioriteitsondersteuning, domeinprivacy, e-commerce, e-mailadressen of SEO Ebook.

Wat is hun reputatie?

Het domein is actief sinds 1996, hoewel het in die jaren soms van eigenaar lijkt te zijn veranderd. Het heeft een Alexa-rang onder de 40.000, een SEO Moz-domein autoriteit van 42 en een Google Pagerank van 2. Ik heb online naar recensies gezocht en kwam met een ietwat gemengde tas, met de meeste recensies aan volledig tegenovergestelde uiteinden van het spectrum en heel weinig lauw.

Awards

We vonden WebsiteBuilder.com meerdere keren vermeld in artikelen op SiteBuilderAwards.com: The Best ECommerce Website Builders, The Simplest Website Builders, Best Mobile Website Builders, The Best Blog Makers, The Most Affordable Website Builders en Best Website Builders for SEO.

Waarom kiezen voor Website Builder?

Gebruiksgemak, eindeloze aanpassing, scherp ogende en frisse sjablonen.

Belangrijkste kenmerken

 • Duizenden sjablonen
 • Aangepaste domeinen
 • Geoptimaliseerd voor mobiel
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Gratis afbeeldingenbibliotheek
 • Sociale integratie
 • Drag-and-drop Editor
 • Gratis domeinnaam
 • E-commerce integratie
 • Gratis SEO-tools
 • Gratis zakelijke e-mail
 • Blogsite opgezet

Oordeel van branchedeskundigen op Websitebuilder.com

Website Builder De experts hadden soortgelijke dingen te zeggen over Website Builder. Hoewel de eigenlijke ontwerpinterface behoorlijk gebruiksvriendelijk is, zijn de verkoop- en prijspraktijken van het bedrijf twijfelachtig. In feite verkoopt hetzelfde bedrijf hetzelfde product (tegen verschillende prijzen) onder een paar verschillende domeinnamen. Het is echter moeilijk om de tools die de site biedt te verslaan, waaronder:

 • Gratis en gemakkelijke installatie
 • Gebruiksvriendelijk dashboard dat snel en gemakkelijk te leren is
 • Ruime keuze aan sjablonen van hoge kwaliteit
 • Rasterontwerptools die helpen bij het aanpassen van afbeeldingen en het vastklikken van verschillende elementen

Uiteindelijk variëren de beoordelingen van experts behoorlijk sterk, afhankelijk van hoeveel critici rekening hebben gehouden met de klachten tegen facturering en klantenservice. Degenen die zich meer op de daadwerkelijke prestaties van het programma concentreerden, waren eerder geneigd Website Builder 3,5 tot 4 sterren uit vijf te geven.

 • www.cmscritic.com/websitebuilder.com-review/
 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2497782,00.asp

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten op Websitebuilder.com

Buiten alle duistere bedrijfspraktijken biedt Website Builder de tools die u nodig heeft om een ​​mooie website te bouwen. Klanten genieten zelfs van de gebruikersinterface en beschrijven deze zelfs als ‘leuk’ om met een leerling te spelen. Met tools zoals basispagina-elementen en het ontwerppaneel kunt u eenvoudig paginaontwerpen op de hele site repliceren en indien nodig details zoals lettertypestijlen aanpassen.

Gebruikers die op zoek waren naar meer geavanceerde tools dan een eenvoudige site voor één leeftijd, waren ook blij met de blogfuncties en eCommerce-mogelijkheden. Tussen de aantrekkelijke sjablonen en de gebruiksvriendelijke builder zijn er enkele interessante verkoopargumenten als het gaat om het gebruik van Website Builder. Zorg ervoor dat u weet wat u in rekening wordt gebracht.

Negatieve consumentenrecensies en klachten op Websitebuilder.com

Het lijkt erop dat Website Builder een ander behoorlijk programma is dat mogelijk niet de beste prijs- en verkooppraktijken heeft. Er zijn een aantal bedrijven die klanten aantrekken omdat ze een uitstekend product hebben. Ze moeten misschien wat werk doen om hun naam bekend te maken, maar de annuleringspercentages zijn laag en de groei is goed.

Dan is er het andere type bedrijf. Ze zullen een functioneel product aanbieden en allerlei manieren vinden om je te verkopen en je vast te zetten in contracten. Op basis van gebruikersrecensies klinkt het alsof Website Builder het tweede soort bedrijf is. In plaats van kwaliteit en klantenservice tot hun primaire doelen te maken, proberen ze klanten te behouden via andere praktijken die misschien te agressief en niet noodzakelijk transparant lijken..

 • www.merchantmaverick.com/reviews/websitebuilder-review/
 • www.sitejabber.com/reviews/www.websitebuilder.com

Ontwerp & Maatwerk

Dit is een gebied waar WebsiteBuilder.com echt schittert. Het ontwerp is eenvoudig en schijnbaar oneindig met alle sjablonen en stijlopties die je tot je beschikking hebt.

Voorzien zijn vanOverzicht
SjablonenZoals eerder vermeld, wordt WebsiteBuilder.com geleverd met duizenden websitesjablonen in 21 verschillende categorieën. Er een vinden die zowel gemakkelijk als uitdagend is; er is zoveel om uit te kiezen dat het moeilijk kan zijn om het te beperken en er maar één te kiezen. Verder kunt u bij het testen van dingen uit al deze sjablonen zelfs op het gratis plan kiezen.

Categorie rangschikt sjablonen en u kunt er ook naar zoeken. Bovendien kunt u de muisaanwijzer op elk ervan plaatsen om een ​​volledig voorbeeld te krijgen van hoe ze eruitzien voordat u beslist welke u wilt gebruiken.

KoppelNog een pluspunt voor WebsiteBuilder.com, de gebruikersinterface is net zo eenvoudig als elke sitebouwer die we hebben gezien, en veel gemakkelijker dan velen. Alles is eenvoudig ingedeeld en zelfs de minst technisch onderlegde persoon die u kent, kan er een website mee bouwen.
Aanpassing van paginastijl`Het is een fluitje van een cent om pagina’s aan te passen in WebsiteBuilder.com. De website-editor bevat twee werkbalken, één bovenaan en één aan de linkerkant. Klik aan de linkerkant op het penseelpictogram dat is gemarkeerd met “Ontwerp” en er wordt een menu geopend voor kleuren, lettertypen, tekststijlen en achtergronden. Vanaf hier heb je nog meer kansen om het uniek te maken door je achtergrondafbeeldingen te uploaden, de dekking te wijzigen of overlappende elementen te wijzigen.
SitenavigatieHet is zeer intuïtief en navigatie is snel en gemakkelijk. Klik gewoon op wat u moet doen of vinden, en de informatie is direct binnen handbereik.
Inhoud beheerHet toevoegen en wijzigen van inhoud is ook een gemakkelijke taak in WebsiteBuilder.com. Wil je een nieuwe pagina toevoegen? Klik gewoon op het grote plusteken bovenaan en vervolgens op Pages, en de site heeft zelfs vooraf gebouwde sjablonen voor de meeste gangbare paginatypen, zodat u niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen. Het is net zo eenvoudig om secties aan elke pagina toe te voegen.
Foto’s en galerijenNet als basisinhoud, kan een galerij worden toegevoegd door op het plusteken in de linkerbovenhoek te klikken, galerijen te kiezen en een aantal keuzes te maken over hoe je wilt dat je galerij eruitziet. U wordt ook gevraagd alt-tags in te voeren voor een goede SEO.
Mobiele site bouwenAlle WebsiteBuilder.com-sites zijn volledig mobiel responsief, wat betekent dat ze er op elk apparaat automatisch goed uitzien. Sterker nog, met plannen kun je op het mobiele telefoonpictogram linksboven in de site-editor klikken en precies zien hoe je website eruit zal zien op persoonlijke apparaten.
Integratie van sociaal delenDe site biedt uitstekende integratie op sociale media via een eenvoudige widget die u rechtstreeks op uw site kunt plaatsen waar u maar wilt. Deze widget bevat links voor Facebook, Twitter, Linkedin en Google+. We konden geen manier zien om meer sociale mediasites aan het gratis abonnement toe te voegen, hoewel dit mogelijk beschikbaar is voor een premium abonnement.
OntwerpdienstenAls u niet het idee heeft dat u een site samen met WebsiteBuilder.com kunt plaatsen, bieden zij ook volledige ontwerphulp. Een persoonlijke website van drie pagina’s kan voor u worden gebouwd voor $ 359, een professionele site van vijf pagina’s kost $ 499 en het meest uitgebreide aanbod is een pakket voor kleine bedrijven dat eCommerce integreert.

Kenmerken & Hulpmiddelen

WebsiteBuilder.com bevat veel functies waarmee u snel online kunt gaan. Laten we ze allemaal kort bekijken.

Voorzien zijn vanOverzicht
OpstellingMakkelijker kan niet. Ga naar de site, klik op Create a New Site in de linkerbovenhoek.
WebdesignKies een sjabloon uit meer dan 10.000 of begin helemaal opnieuw met uw oproep. (Maar je zult een van hun sjablonen willen gebruiken, geloof me, ze zijn geweldig!) Pas vanaf daar je kleuren, lettertypen, achtergrond enz. Aan je voorkeuren aan.
Aangepaste domeinnaamMakkelijk, en u kunt er een kiezen op de website. Als je er al een hebt, vertelt de site je hoe je deze snel kunt overzetten.
De diepte van navigatie:We hebben geen manier gezien om submenu’s of subpagina’s toe te voegen aan sites die zijn gebouwd op WebsiteBuilder.com. Dit kan een beperking zijn voor grote websites die pagina’s zouden willen groeperen om zich beter te organiseren.
Widgets en appsEr zijn veel widgets beschikbaar om Google Maps aan uw pagina’s toe te voegen, SoundCloud Player, knoppen voor het volgen en delen van sociale media, widgets in te sluiten.
Inkomsten generereneCommerce is beschikbaar op betaalde sites, zodat u uw producten en diensten snel kunt verkopen. U kunt ook gratis advertentietegoed claimen voor Google, Bing, Facebook en Amazon, evenals Google Adsense.
BezoekersstatistiekenGoogle Analytics wordt snel toegevoegd om statistieken bij te houden.
Foto, video en audioFoto’s en galerijen kunnen aan de site worden toegevoegd en er is een uitgebreide beeldbank beschikbaar. Je kunt ook video’s en videogalerijen toevoegen. Audio wordt geïmplementeerd via SoundCloud Player.
BloggenU kunt met één druk op de knop een blog aan uw site toevoegen
Google MapsEr is een widget beschikbaar om Google Maps snel toe te voegen.
HTML-editorBij premium-abonnementen kunt u HTML-widgets toevoegen aan een pagina of een hele HTML-pagina.
Integratie van sociale mediaHet is eenvoudig om knoppen voor delen en volgen aan uw site toe te voegen met een snelle toevoeging van een sociale widget.
Formulieren en enquêtesU kunt eenvoudig een contactformulier toevoegen aan secties; er zijn tal van mooi uitgevoerde contactformulieren beschikbaar.
OpslagruimteOpslagruimte varieert van 50 MB op gratis abonnementen tot 5 GB op het persoonlijke abonnement en 10 GB op de professionele en kleine bedrijfsplannen.
Nieuwsbrief ToolDit lijkt een over het hoofd gezien gebied van WebsiteBuilder.com te zijn. We konden geen integratietool vinden.
Forumondersteuning
E-commerce / online winkelEenvoudig in te stellen en te beheren, maar u moet kiezen voor een betaald abonnement om het aan uw website toe te voegen.
Gateway-integratieGeen betalingsintegratie duidelijk op de gratis versie en een zoekopdracht in de kennisbank kwam leeg.
SEO-vriendelijkDe site biedt gratis en eenvoudig te gebruiken tools om SEO te verbeteren.
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)Met wachtwoord beveiligde of betaalde sites lijken nog geen deel uit te maken van het aanbod van WebsiteBuilder.com.
Website beveiligingDe site is beveiligd via https en er staat ook een Norton Secured-badge op de site. Bovendien kunnen betalingen aan de site worden gedaan via PayPal voor een extra beschermingslaag.

Plannen & Prijzen

Er is een gratis abonnement beschikbaar; dit plan wordt geleverd met een merkdomein in de indeling http://uwwebsitenaam.mijn-vrij.website. Dit is niet ideaal voor een bedrijfssite omdat het er erg onprofessioneel uitziet. We raden aan om in plaats daarvan te kiezen voor een premium abonnement en een perfecte domeinnaam (webadres) te krijgen.

De site biedt een keuze uit verschillende geüpgradede plannen:

Persoonlijk. Dit abonnement kost $ 7,99 per maand en biedt een gratis domeinnaam en e-mail, geen advertenties en een mobiele site.

Premie. Dit plan kost $ 9,22 per maand en omvat advertentiekredieten en SEO-tools.

Bedrijf. Dit plan is $ 10,75 en voegt prioriteitsondersteuning toe.

e-commerce. Dit plan kost $ 18,45 en omvat uw online winkel.

De prijs voor elk plan is gebaseerd op het betalen van twee jaar vooruit; het is mogelijk om een ​​kortere termijn te doen, maar het kost iets meer. Vanaf het moment dat we dit schrijven, bieden ze 50% korting op hun betaalde abonnementen (behalve persoonlijk.) Met die kortingen maakt het WebsiteBuilder.com een ​​zeer aantrekkelijke optie.

Met het gratis abonnement kunt u twee websites bouwen; beide hebben de bovengenoemde “my-free-website” -tag op het webadres. Als dat voor uw doeleinden niet uitmaakt, kunt u technisch een coole, gratis website bouwen.

Klantenservice

Omdat websitebouwers zijn gemaakt voor doe-het-zelf sitemakers, is klantenondersteuning cruciaal voor succes. Het ergste dat kan gebeuren, is dat u vastloopt terwijl u aan uw site werkt en deze niet gepubliceerd kunt krijgen. Gelukkig biedt WebsiteBuilder.com voldoende ondersteuning in de vorm van een uitgebreide pagina met veelgestelde vragen, een doorzoekbare kennisbank, live chat en een contactformulier om hulp te vragen.

Er is afzonderlijke technische ondersteuning en ondersteuning voor facturering. Telefonische ondersteuning is ook beschikbaar voor facturering. Er zijn nog geen video-tutorials op de website, maar we hebben het gevoel dat ze binnenkort zullen verschijnen. Ondersteuning lijkt niet de klok rond te zijn, en dat kan soms een probleem zijn. We denken echter dat de Knowledge Base behoorlijk uitgebreid is en de meeste vragen kan beantwoorden.

Makkelijk te gebruiken

Dit is waarschijnlijk een van de gemakkelijkst te gebruiken platforms die we hebben gezien voor het maken van uw site. Het biedt veel functies om uw site professioneel te laten werken, en veel fantastische sjablonen om het er goed uit te laten zien. Zelfs een totale beginner zou met deze tool op een avond een prachtige website kunnen samenstellen.

Conclusie

Wij houden van WebsiteBuilder.com, en zouden het (zullen) gebruiken om zelf een website te bouwen. Houd er rekening mee dat we WordPress heel goed kennen en er een behoorlijk geweldige site mee kunnen maken. Het WebsiteBuilder.com-platform kan echter worden gebruikt om snel en zonder veel moeite een website te maken.

Als je ooit moeite hebt gehad om een ​​aangepaste koptekst te ontwerpen die bij een WordPress-sjabloon past, zul je het gemak waarmee je een professionele site kunt afwerken met WebsiteBuilder.com zeer op prijs stellen. Er is al zoveel werk voor je gedaan, van de sjablonen tot de vooraf gebouwde pagina’s, formulieren en andere elementen, dat het een fluitje van een cent is om een ​​uitstekende website samen te stellen die je goed vertegenwoordigt, ongeacht de look en feel die je hebt willen.

We raden u ten zeerste aan WebsiteBuilder.com eens te proberen, omdat we denken dat het goed aan de meeste behoeften voldoet. Hoewel we ons realiseren dat sommige van de beperkingen die we zien, zoals het gebrek aan e-mailintegratie en een massale uploader van afbeeldingen, voor sommige mensen dealbreakers zijn, is de site slechts een paar jaar oud. We verwachten dat het team het aanbod zal blijven aanpassen en het in de nieuwe toekomst nog beter zal maken. Maar wat hier al is, is behoorlijk geweldig!

Vergelijken

WebsiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map