Webs.com recensie 2016


Webs.com

Bezoek website

8.9


AWA-score

Webs.com

Webs.com (een Vistaprint-bedrijf) is een 15-jarige website builder die populair is bij ondernemers, non-profitorganisaties en webdesigners. Webs is het platform achter 55 miljoen websites. Webs biedt een gratis optie of concurrerende prijzen voor bedrijfseigenaren die meer functies nodig hebben. Dit bedrijf wordt steeds populairder bij andere grote websitebouwers. Lees hieronder onze Webs.com-recensie.

Voordelen

 • Eerlijke en concurrerende tariefplannen
 • 450 mobielvriendelijke zakelijke sjablonen
 • Eenvoudig componenten toevoegen en bewerken
 • Fotogalerij inbegrepen
 • Gratis proefperiode van 30 dagen
 • Data-analyse inbegrepen

Nadelen

 • HTML / CSS-codering is beperkt tot een codevak op de pagina
 • Telefonische ondersteuning is beperkt, behalve voor degenen met het Pro-abonnement
 • Er is mogelijk wat onderzoek nodig om bloggen vast te stellen
 • Webs ontwerpt de website niet voor u

Overzicht

 • Website: www.webs.com
 • Hoofdkwartier: Silver Spring, Maryland
 • Jaar van Oprichting: 2001
 • Werknemers: 50+
 • Gebouwde sites: 55.000.000+
 • Categorieën: Website Maker-software
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

Met meer dan 3,3 miljoen abonnees, 2.200 werknemers en meer dan 20 fysieke locaties is Web.com een ​​klasse apart. Web.com deelt een ondersteunende bedrijfscultuur, waarden en teamwerk en maakt deze informatie bekend op de website. Er zijn voor- en nadelen in een bedrijf met zo’n lange en grote reputatie.

Web.com biedt een van de grootste, meest veelzijdige producten- en dienstenportfolio’s van elke websitebouwer. Hoewel de sjablonen traditioneel zijn, ontworpen voor functionaliteit, is Web.com meer dan een doe-het-zelfzaak. Web.com biedt ook full-service website-ontwerp. Elk van deze opties kan gunstige resultaten opleveren voor individuen of bedrijfseigenaren die een website moeten opzetten en onderhouden. Verwacht iets hogere tarieven te betalen voor de uitgebreide functies en services van Web.com.

Voor wie is Web.com aanbevolen?

De websitebouwer van Web.com wordt aanbevolen voor bedrijfseigenaren, winkeleigenaars, bloggers en anderen die een functionele, actieve site nodig hebben. Het is geschikt voor diegenen die een basissite willen bouwen of voor diegenen die iemand nodig hebben om een ​​complexere site voor hen te maken.

Web.com’s aandachtsgebied / specialiteiten

Web.com is gericht op functionele, eenvoudige websites die aan individuele of zakelijke behoeften voldoen. Met een grotere set sjablonen biedt Web.com meer dan 2500 sjablonen die gemakkelijk kunnen worden verwisseld nadat de inhoud is toegevoegd. De sjablonen lijken een beetje verouderd, maar eigenaren kunnen een aangepaste website krijgen die aan hun specifieke ontwerpbehoeften voldoet. Er zijn Unix-, Linux- en Windows-hostingpakketten beschikbaar. Web.com doet eCommerce goed, met geweldige add-on en plug-in mogelijkheden.

Technische specificaties / beperkingen van Web.com

Web.com biedt de standaard DIY-website builder-functies voor een succesvolle website, samen met de optie om iemand het werk voor u te laten doen. Het is een functioneel, goed ontworpen platform voor e-commerce met ingebouwde oplossingen en interactieve dashboardopties.

Wat betreft beperkingen, de gebruikersinterface is niet zo gebruiksvriendelijk als sommige van de nieuwe concurrenten van Web.com, en het lijkt er niet op dat Web.com een ​​gratis proefperiode aanbiedt. De maandelijkse prijsopties zijn iets hoger voor dit doorgewinterde, sterk geëvolueerde platform.

Is er voldoende schaalbaarheid / ruimte om te groeien?

Hoewel de prijsplannen niet duidelijk vooraf worden vermeld op de Web.com-website, lijkt er een behoorlijke reeks uitgebreide maandelijkse betalingsplannen te zijn voor een volledige hostingoplossing en succesvolle marketing die nodig is om een ​​bedrijf te promoten. Het zal niet goedkoop zijn, maar Web.com biedt echte marketing die vereist is voor online succes.

Wat is het MoneyBack-garantiebeleid?

Web.com biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, maar u vindt deze informatie niet gemakkelijk op de website. Gebruikers klagen over de moeilijkheid om te annuleren nadat je je hebt aangemeld.

Wat is de reputatie van Web.com?

Na een lange geschiedenis in de website-ruimte, lijkt het erop dat Web.com een ​​achterbank heeft ingenomen met nieuwe doe-het-zelf-klanten. Eens de krachtigste en meest succesvolle oplossingen voor het bouwen van websites, lijkt het erop dat Web.com op sommige manieren niet is bijgehouden.

Hoewel het bedrijf een enorm aantal volgers heeft en een van de breedste servicegebieden, heeft het talloze transformaties ondergaan en moet het het opnemen tegen nieuwe outperformers voor een efficiënte website-bouw. Voor degenen die nog steeds de voorkeur geven aan een webdesigner om het werk voor hen te doen, scoort Web.com goed in de branche. Recente beoordelingen tonen aan dat Web.com een ​​goede reputatie heeft bij full-service ontwerpers en alleen een goede reputatie heeft bij doe-het-zelf-site-eigenaren.

Waarom kiezen voor Web.com?

Web.com-sitebouwer heeft een groot aantal functies, meerdere opties voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites en verdient het om grote ondernemingen en geavanceerde e-commerce te ondersteunen. Dit bedrijf doet alles.

De vraag is, doen ze het goed? Als u een doorgewinterd, rijk bedrijf wilt met geschiedenis en de mogelijkheid om uitgebreide website-ontwerpdiensten te leveren, geef dan het geld uit en investeer met Web.com. Als u een klein bedrijf bent dat een eenvoudige doe-het-zelf-website nodig heeft, zijn er tientallen kosteneffectieve alternatieven voor het maken van websites, zoals Squarespace en Weebly om aan uw behoeften te voldoen.

Belangrijkste kenmerken

 • Aanpasbare sjablonen
 • SEO Booster
 • Mobile Website Builder
 • Integratie van sociale media
 • Ondersteuning voor lokale vermeldingen
 • Foto- en videogalerijen
 • Geavanceerde webanalyse
 • Aangepaste domeinnamen
 • E-commerce integratie
 • Aangepast e-mailadres
 • Cloud Hosting
 • Wachtwoord beveiliging

Oordeel van branchedeskundigen op Webs.com

De experts hebben wel wat vriendelijke woorden voor Webs.com, maar ze bevelen ook snel betere alternatieven aan. Als het op de gratis versie aankomt, is het moeilijk om veel kritiek te geven. Gezien de prijs is Webs.com een ​​relatief eenvoudig te gebruiken programma waarmee iedereen een website kan bouwen en publiceren. De slepen-en-neerzetten-editor elimineert de noodzaak van elke codeerervaring en is zeer beginnersvriendelijk.

Het grootste probleem met zowel de gratis als betaalde pakketten is dat de interface gewoon verouderd is en te veel bugs bevat. In feite heeft Webs.com sinds 2012 geen grote update ondergaan. Met de snelheid waarmee de technologie vordert, kan dat uiteindelijk meer decennia dan jaren duren.

Als u uiteindelijk op zoek bent naar een betaalbare, betrouwbare, aanpasbare en eenvoudig te gebruiken websitebouwer, zijn er betere opties. Webs.com is er simpelweg niet in geslaagd om concurrerend te blijven.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webs-com-review/

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten op Webs.com

Ondanks een golf van negatieve feedback van consumenten over Webs.com, slaagde ik erin enkele positieve recensies te vinden. Helaas klinken de meeste als spam. De auteurs geven niet veel details en voegen snel een link naar hun eigen website toe. Gebruikers zijn in ieder geval blij dat ze gratis een website kunnen bouwen.

Een ander probleem dat de nauwkeurigheid van consumentenrecensies in twijfel trekt, is het bestaan ​​van zeer vergelijkbare “Web.com”. Terwijl ik mijn eigen zoekopdrachten uitvoerde, waren de resultaten gelijk verdeeld over het weergeven van informatie voor Web.com en Webs.com. Het kan zijn dat Webs.com de ongelukkige ontvanger is van kritiek die op Web.com moet worden gericht. Gezien het kleine verschil in domeinnamen en zoekresultaten, is het moeilijk in te schatten hoe gebruikers zich voelen.

Negatieve consumentenrecensies en klachten op Webs.com

Het lezen van de gebruikersrecensies voor Webs.com is bijna pijnlijk. Hoewel vrijwel elke websitebouwer enige kritiek heeft gekregen, krijgt deze meestal een effectievere vorm. De klachten van gebruikers van Webs.com zijn echter ronduit boos. Mensen schrijven niet om nuttige suggesties te doen over hoe ze de service kunnen verbeteren; ze zijn op zoek naar bloed.

Het lijkt erop dat de meeste problemen optreden met de gratis versie van het programma. Er zijn veel meldingen van mensen die de toegang tot hun site verliezen, zelfs na jarenlang werk te hebben gestoken in het maken en publiceren van inhoud. Het feit dat medewerkers van de klantenservice ongrijpbaar lijken, helpt zeker niet om de gemoederen te temperen. Over het algemeen kreeg Webs.com een ​​beoordeling van één ster. Op basis van gebruikersrecensies klinkt het alsof je de andere kant op moet rennen.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webs.com?rating=5

Ontwerp & Maatwerk

De ontwerp- en aanpassingsopties op Webs.com zijn meer dan voldoende, van sjablonen tot bruikbaarheid. Hieronder staan ​​enkele van de sterke punten voor ontwerp en aanpassing van Webs.

Voorzien zijn vanOverzicht
Website sjablonenWebs gingen van 40 naar 450 mobielvriendelijke en moderne sjablonen voor zakelijke sites. Gebruikers kiezen uit deze sjablonen voor de gratis service of voor een minimale prijs die enkele extra functies bevat. Als u e-commerce-oplossingen nodig heeft voor uw bedrijf, biedt Webs ook enkele geavanceerde sjablonen.
 • Verscheidenheid en kwaliteit van sjablonen en kleurenpalet.De sjablonen zijn gemaakt voor bedrijven in verschillende kleurenpaletten en stijlen. U kunt kiezen uit zes indelingen die goed werken om uw producten en services te tonen. Als u van gedachten verandert, kan er gemakkelijk een andere sjabloon worden toegepast.
 • Vooraf geselecteerde sjablonen versus uw website vanaf nul opbouwen. Webs is een doe-het-zelf website-bouwer die vertrouwt op de sjablonen. Als u uw site helemaal opnieuw wilt bouwen, zijn er mogelijk andere websitebouwers die aan uw behoeften voldoen
Website Builder-interfaceWebs is het beste om klanten een intuïtieve website builder-interface te bieden. Werken met kleuren, inhoud en afbeeldingen is eenvoudig voor een beginnende of gemiddelde computergebruiker. Met een veilige accountaanmelding vanaf de website van Webs krijgt u toegang tot uw pagina’s, brengt u wijzigingen aan en ziet u onmiddellijke updates op uw site./td>
Aanpassing van paginastijl`Aanpassing van paginastijl verwijst naar uw vermogen om uw website te personaliseren, inhoud en componenten te wijzigen en indien gewenst HTML / CSS-code te wijzigen. Webs is geweldig in het aanpassen van paginastijl, behalve voor het aanpassen van code.
 • De ontwerpkeuzes voor personalisatie.Webs-websites kunnen worden gepersonaliseerd met betrekking tot afbeeldingen, inhoud, sociale media, apps en sommige marketingtools.
 • De vrijheid om inhoud te verplaatsen, vergroten of verkleinen en te bewerkenDe bewerkingselementen zijn eenvoudig. U kunt de inhoud snel aanpassen en bewerken. Er is enige mate van aanpassing van de achtergrondkleuren van de sjabloon, of u kunt een ander sjabloon en kleurthema selecteren.
 • Is er toegang tot HTML / CSS-code? Het bewerken van HTML / CSS-code wordt niet weergegeven als een functie, maar het lijkt erop dat er methoden zijn om HTML-tags toe te voegen. U kunt een codevak op een pagina invoegen.
 • Gebruikersinterface voor visuele bewerking.Webs maakt visuele bewerking eenvoudig op een interactief platform. U kunt kaarten, video’s, foto’s, eCommerce-functies en andere elementen toevoegen om bezoekers aan te trekken en producten te verkopen.

Zodra u besluit om Webs.com te proberen, kiest u een ontwerpsjabloon en gaat u verder met het aanpassen van uw pagina’s om aan te sluiten bij uw zakelijke behoeften. U kunt uw site gratis opzetten en genieten van meer functies in een van de goedkope prijsmodellen.

SitenavigatieSitenavigatie is ingebouwd in de sjablonen en kan worden aangepast aan de producten en services van uw bedrijf. Webs biedt onbeperkte pagina’s voor elk van de drie tariefplannen. Uw mobiele klanten kunnen door uw pagina’s navigeren zolang u de juiste sjabloon selecteert.
Inhoud beheerInhoud op de websitebouwer van Webs is gemakkelijk te wijzigen, te stylen en te verplaatsen. Zolang u een internetverbinding heeft, kunt u inloggen op uw account en op elk moment toegang krijgen tot uw inhoud. Wijzigingen zijn soepel en de upload naar uw website is onmiddellijk.
Foto’s en galerijenOf je nu je productfoto’s hebt of afbeeldingen nodig hebt uit de fotogalerij van Webs, je hebt opties. Naast uw afbeeldingen kunt u productbeschrijvingen, prijzen, btw en verzendkosten, een productstatus en meer invoegen.
Mobiele site bouwenWebs biedt nu honderden mobielvriendelijke sjablonen, zodat uw klanten op uw mobiele apparaten door uw website kunnen navigeren. Als u een gratis proefperiode van 30 dagen of een van de drie redelijk geprijsde abonnementen van Webs gebruikt, is het bouwen van mobiele sites inbegrepen.
Integratie van sociaal delenWebs zit vol met opties voor integratie van sociale media. U kunt enkele of alle belangrijke sociale netwerkplatforms aan uw website toevoegen ten behoeve van uw klanten. Google+, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Tumblr, Vimeo en meer.
OntwerpdienstenWebs biedt niet aan om een ​​website voor u te ontwerpen. Dit doe-het-zelfplatform is net zo eenvoudig dat u geen websiteontwerper en -ontwikkelaar nodig heeft. Als u een groot bedrijf bent met unieke ontwikkelingsbehoeften, doen andere bedrijven dit goed.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Webs zit vol met klantgerichte functies en duizenden kleine bedrijven verkopen hun producten en diensten via een website van Webs. U zult niet teleurgesteld zijn in de lijst met functies op Webs.com.

Voorzien zijn vanOverzicht
Website-instellingenWebs biedt vier eenvoudige stappen om een ​​uitstekende website te krijgen. Het proces is zo simpel als het instellen, toevoegen van inhoud, publiceren en optimaliseren voor bezoekers. Webs leidt u online door het proces voor uw websitepagina’s en navigatie, apps, branding, publiceren en delen. Gebruikers melden een positieve en intuïtieve ervaring.
WebdesignDe eerste stap in het webontwerpproces van Webs is om door duizenden zakelijke sjablonen te bladeren. U selecteert de stijl, het kleurenschema en de pagina-indeling die aansluiten bij uw bedrijfscultuur en behoeften. Webs heeft 450 sjablonen om uit te kiezen, inclusief mobiele opties. Vervolgens reken je op een “bouwerbalk” op elke pagina om je te helpen met het slepen en neerzetten van elementen, het invoegen van componenten en het maken van bewerkingen.
Aangepaste domeinnaam
De diepte van navigatie:Uw klanten navigeren in alle plannen van Webs naar onbeperkte pagina’s. Hoe klein uw bedrijf ook is, u krijgt de pagina’s die u nodig heeft om uw producten te delen. Er zijn honderden sjabloonontwerpen om uit te kiezen voor uw structuur.
Widgets en appsIn tegenstelling tot sommige websitebouwers, bieden Webs zowel startschermwidgets voor klantinteractie als apps voor klantbetrokkenheid en loyaliteit. Webs werkt ook samen met Pagemodo voor sociale marketing en ContactMe voor contactbeheer.
Inkomsten genererenWebs biedt redelijk robuuste eCommerce-oplossingen die hebben gewerkt voor duizenden online op verkoop gebaseerde bedrijven. U krijgt standaard integratie- en betalingsopties voor betalingen op PayPal, Etsy en Stripe.
BezoekersstatistiekenWebs biedt geavanceerde webanalyses via statistieken. U leert meer over uw websiteverkeer en onderneemt acties op basis van de statistieken die u genereert.
Foto, video en audioMet enorme online concurrentie zijn audio, foto’s en video’s essentieel voor het succes van kleine bedrijven. Webs ‘interface voor het invoegen van deze componenten is eenvoudig en beheersbaar via de bouwerbalk. Selecteer Afbeelding, Fotogalerij, Video, Knop en meer.
BloggenEen blogsite kan worden toegevoegd met een blog-app. U kunt automatische berichten opnemen. Webbloggen is niet zo eenvoudig en robuust als sommige andere websitebouwers. Mogelijk moet u vertrouwen op de Help-pagina van Webs om deze in te stellen. Sommige andere websitebouwers bieden meer flexibiliteit in de waarde van bloggen.
Google MapsMet Webs kunt u snel en eenvoudig Google-kaarten invoegen.
HTML-editorEen HTML-editor wordt niet ondersteund op Webs; er kan echter een codevak op een pagina worden opgenomen.
Integratie van sociale media
Formulieren en enquêtesHet is mogelijk om formulieren en enquêtes in te sluiten met behulp van het HTML-codevak op een pagina. Deze functie vereist mogelijk wat onderzoek op de Help-pagina van Webs, tenzij u verstand hebt van computers.
OpslagruimteGebruikers ontvangen 500 MB voor de gratis service, 1 GB voor het Starter-abonnement, 5 GB voor het Verbeterde plan en onbeperkte opslag voor het Pro-abonnement.
Nieuwsbrief ToolWebs werkt samen met ContactMe om e-mail vast te leggen voor nieuwsbrieven en mailers. Verwacht een toeslag van $ 5 / maand. Een andere optie is om een ​​HTML-opname in te sluiten in een codevak op de pagina.
ForumondersteuningWebs biedt forumondersteuning voor gratis abonnees, terwijl betalende abonnees zowel forumondersteuning als livechatondersteuning ontvangen. Voor telefonische ondersteuning moeten abonnees zich inschrijven voor het Pro-abonnement.
E-commerce / online winkelU heeft een Webs Enhanced- of Pro-abonnement nodig voor een winkel met 20 artikelen of meer. De kosten zijn redelijk en het Pro-plan omvat het indienen en optimaliseren van zoekmachines, Google-advertenties, e-mail, livechat en telefonische ondersteuning. Webs eCommerce-oplossingen zijn geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven.
Gateway-integratieIn tegenstelling tot sommige websitebouwers in zijn klasse, biedt Webs lidmaatschapsservices voor leden die kunnen worden uitgebreid naar uw klanten. Dit helpt u rechtstreeks op de markt te brengen en het bekijken van pagina’s door het lid te blokkeren.
SEO-vriendelijkWebs biedt SEO-tools via een app store. Het Pro-plan biedt enkele marketingtools, waaronder SEO Booster om u te helpen webklanten te vinden. Webs verzendt ook vermeldingen naar lokale online mappen, waaronder Google, YP.com en Yahoo.
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)Websgebruikers stellen een wachtwoordbeveiligde account in voor het inloggen en bewerken van hun site op elk moment.
Google® AnalyticsWebs integreert met de Google App Suite (dit kan wat meer begrip en wat hulpbestanden nodig hebben om te beginnen). Webs gebruikt standaard statistieken voor analyse.
Website Builder-beveiligingWebs neemt, zoals alle sitebouwers, beveiliging serieus en gebruikt toonaangevende wachtwoordbeveiliging voor klanten. Met de geschiedenis en omvang van dit bedrijf heeft beveiliging prioriteit.
Meerdere talenDe website van Webs ondersteunt 13 talen. Het lijkt erop dat Webs het bouwen van websites voor deze talen aanbiedt en er steeds meer gaat toevoegen.
Mobiele optimalisatieWebs 450 nieuwe sjablonen bevatten mobiele optimalisatie, zodat uw klanten uw producten en diensten op een mobiel apparaat kunnen bekijken en kopen. De mobiele sjablonen zijn inbegrepen in de gratis service en Webs drie tariefplannen.
CDN-technologieWebs heeft een soortgelijk platform genaamd Network Solutions for Enhanced DNS-services, hoge beschikbaarheid en hoge prestaties.

Plannen & Prijzen

Webs biedt klanten een gratis doorlopende website en hosting! Voor websites die eCommerce-functies vereisen, zijn één gratis en drie tariefplannen meer dan genereus. Het bedrijf toont zijn tariefplannen en opties op de site. U kunt zich gratis vestigen of kiezen uit drie concurrerende maandelijkse tariefplannen op basis van uw zakelijke behoeften. Alle drie betaalde abonnementen bieden:

 • Gratis hosting
 • Onbeperkte pagina’s
 • Webs Branding verwijderd
 • Wachtwoordbeveiliging voor pagina’s
 • Mobiele optimalisatie
 • Statistieken

Aangeboden prijsplannen

 • Vrij. Voor bedrijven met slechts vijf producten en één afbeelding kunt u gratis verkopen.
 • Beginner. Voor kleine eCommerce-bedrijven biedt het Starter-abonnement van $ 5,99 per maand de lijst met opsommingstekens, tien producten en twee afbeeldingen, wat advertenties, e-mailondersteuning en 1 GB opslag.
 • Verbeterd. Voor kleine of middelgrote bedrijven die uitgebreidere eCommerce-functies nodig hebben, biedt het Enhanced-abonnement van $ 12,99 per maand de lijst met opsommingstekens, 20 winkelproducten, meer thema’s, drie e-mailadressen, ondersteuning voor e-mail en livechat en 5 GB opslag.
 • Pro. Voor de meeste middelgrote bedrijfseigenaren biedt het Pro-abonnement van $ 22,99 per maand de lijst met opsommingstekens, onbeperkte winkelproducten, meer thema’s, 25 e-mailadressen, inzending door de zoekmachine en booster, $ 100 in Google-advertenties, e-mail, livechat en telefonische ondersteuning en 5 GB opslagruimte.

Webs biedt zeer concurrerende plannen voor elke kleine bedrijfseigenaar of non-profitorganisatie. De all-inclusive opties zijn genereuzer dan veel webbouwers in hun klasse.

Overweeg de volgende factoren met betrekking tot prijzen:

 • Biedt het een gratis abonnement aan?? Ja, bedrijfseigenaren kunnen genieten van een gratis website voor de lange termijn of een proefperiode van 30 dagen op een van de drie tariefplannen van Web.
 • Zijn er proefperiodes of hebben ze een creditcard nodig om mee te doen? U kunt gratis lid worden, deelnemen aan een gratis proefperiode van 30 dagen of u abonneren op een van de drie plannen, in welk geval een creditcardnummer of PayPal-account nodig is voor betaling.
 • Hoe betaalbaar zijn de premium pakketten in vergelijking met concurrenten? Webs is een zeer betaalbare optie voor de meeste bedrijfseigenaren, met veel freebies voor basisbehoeften.
 • Kun je professionele webpagina’s ontwerpen met alleen de gratis versie? Ja, u kunt uw site gratis ontwerpen en op het gratis abonnement blijven zolang u wilt.
 • Wordt de betaling maandelijks / jaarlijks uitgevoerd? Maandelijkse prijzen zijn gebaseerd op plannen voor twee jaar.

Klantenservice

Met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van websites, heeft Webs goede opties voor klantenondersteuning ontwikkeld en klanten lijken behoorlijk tevreden. Omdat de installatie van Webs vrij eenvoudig is, is dit doe-het-zelf-platform ontworpen voor minimale ondersteuning. Vanaf de webpagina Help en Contact gebruikt Webs Zendesk om klanten te ondersteunen.

 • FAQ. Zoek informatie in een FAQ.
 • Live chat. Stel een vraag in Live Chat.
 • Ondersteuning Community Forum. Zoek naar antwoorden in een Support Community-forum.
 • Ondersteuning’s centrum. Zoek antwoorden op vragen in het ondersteuningscentrum op basis van een onderwerp.
 • Kies een onderwerp. Selecteer een bepaald onderwerp om antwoorden te krijgen.
 • Resource Center. Bezoek het Resource Center om aan de slag te gaan met een nieuwe website.
 • Account login. Klanten loggen rechtstreeks in vanaf de website van Webs.

Over het algemeen biedt Webs enkele opties voor klantenondersteuning. Een telefoontje wordt mogelijk ontmoedigd, tenzij u zich abonneert op het Pro-abonnement, omdat er geen nummer op webpagina’s verschijnt. Op een bepaald niveau wordt een telefoonnummer aangeboden.

Makkelijk te gebruiken

Gebruikers vinden dat Webs gemakkelijk aan de slag kunnen, snel kunnen worden opgezet en eenvoudig te onderhouden zijn. U bouwt uw website terwijl u werkt met behulp van een ontwerpsjabloon en zes lay-outopties. Webs biedt een uitstekende doe-het-ervaring voor beginnende en gevorderde gebruikers.

Hoewel de vaardigheidsniveaus variëren voor diegenen die een nieuwe website nodig hebben en die zelf een website willen maken, verschilt het gemak of de moeilijkheidsgraad ook voor elke persoon. Omdat Webs een gratis website aanbiedt, valt er niets te verliezen door de tijd te nemen om het proces te doorlopen en erachter te komen of u een abonnee wilt worden. Gebruikers vinden Webs intuïtief, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in te stellen en te beheren.

De eenvoud van Interface. De interface is zowel visueel als interactief, geschikt voor bijna elke gebruiker, elk type website.

Geschikt voor beginners / gevorderde gebruikers. De Webs-websitebouwer is perfect voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Hoewel er meer geavanceerde sitebouwers en webontwerpers op de markt zijn, biedt Webs zo ongeveer alles wat een kleine bedrijfseigenaar nodig heeft, tegen een betaalbare prijs.

Behoud te allen tijde de controle over de website. De uptime van websites is uitstekend, net als de meeste sitebouwers in de huidige markt, en u heeft de volledige controle over uw site.

In-Editor Help geleverd. Webs biedt een aantal online hulpopties, waaronder hulp in de editor, livechat, telefonische ondersteuning en een gewone blog.

Webs biedt een schaalbare oplossing die zich goed aanpast aan uw veranderende bedrijf. Als u een sjabloon en prijsplan kiest, helpt het om de staat van uw bedrijf en de potentiële toekomst van uw website-opties te overwegen.

Conclusie

De websitebouwer van Webs heeft een sterke aanhang. Webs biedt een gratis abonnement of drie redelijke tariefplannen voor individuen, eigenaren van kleine bedrijven en non-profitorganisaties. De plannen zijn meer dan genereus en bevatten enkele functies waarvan veel andere sitebouwers verwachten dat u ervoor betaalt.

De interface is gemakkelijk om mee te werken en er zijn slechts een paar beperkingen rond codering en directe telefonische ondersteuning. De algemene voordelen zijn uitgebreid en er zijn maar weinig nadelen bij het selecteren van websites om uw bedrijfswebsite te bouwen.

Webs is een relatief robuuste websitebouwer voor veel kleine en middelgrote e-commerce- of niet-e-commercebedrijven. De functies zijn uitgebreid, met slechts een paar zorgen. Webs biedt gratis of concurrerende prijzen. Voor groeiende bedrijven die moderne sjabloonontwerpen, mobiliteitsopties en schaalbaarheid nodig hebben, heeft Webs website builder wat u nodig heeft. De beste keuze is om het gratis te testen en er zelf achter te komen.

Vergelijken

Webs.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map