Webnode recensie 2016


Webnode

Bezoek website

9.1


AWA-score

Webnode

Webnode is een Zwitsers bedrijf dat in 2008 is gestart als een wereldwijde websitebouwer gericht op "gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en visuele aantrekkingskracht." Webnode claimt meer dan 22.000.000 gebruikers van dit interactieve programma voor slepen en neerzetten voor het maken en lanceren van websites. Beschreven als een snel en eenvoudig proces, biedt Webnode een relatief eenvoudig platform om aan de slag te gaan en een website te beheren. Lees onze Webnode-recensie hieronder.

Voordelen

 • Gemakkelijke gebruikersinterface
 • Gratis website-optie voor eenvoudige websites
 • HTML / CSS-codering beschikbaar
 • Honderden basissjablonen om uit te kiezen
 • Inclusief afbeeldingen en media
 • Ondersteunt 20 talen
 • Goede zoekoptimalisatie

Nadelen

 • Functionele sjablonen maar niet modern
 • Geen directe nieuwsbriefopties, maar tijdelijke oplossingen
 • Niet ideaal voor geavanceerd bloggen
 • Apart geprijsde domeinnamen
 • Prijsplannen die moeilijk te doorzoeken zijn

Overzicht

 • Website: www.webnode.com
 • Hoofdkwartier: Zwitserland
 • Jaar van Oprichting: 2008
 • Werknemers: 90+
 • Gebouwde sites: 22.000.000+
 • Categorie: Website Maker-software

Het Webnode-platform scoort hoog wat betreft gebruiksgemak, functies, ontwerp-tot-lanceringstijd (vijf minuten) en algehele snelheid. Webnode onderscheidt zich als een populair alles-in-één contentmanagementsysteem dat meer dan 20 talen ondersteunt. Deze websitebouwer heeft de functies die nodig zijn voor individuen en kleine bedrijven. Webnode-gebruikers kunnen gratis een website opzetten of zich abonneren op een van de negen unieke tariefplannen. Hieronder staan ​​enkele details voor de Webnode, website builder:

Voor wie is Webnode aanbevolen?

De Webnode-websitebouwer wordt aanbevolen voor kleine bedrijfsprofessionals, bloggers, eigenaren van online winkels, studenten, artiesten en anderen. Deze sitebouwer trekt iedereen aan die behoefte heeft aan een snelle en gemakkelijke website.

Webnode’s aandachtsgebied / specialiteiten

Webnode is gericht op het snel bouwen van doe-het-zelf-websites met veel functies. De Webnode-specialiteiten zijn aanwezig in de eenvoudige interface voor slepen en neerzetten, uitwisselbare mobielvriendelijke sjablonen, een verscheidenheid aan zakelijke en persoonlijke site-ontwerpen, wat HTML-codering, geluidsoptimalisatie en een indrukwekkende meertalige set.

Technische specificaties / beperkingen van Webnode

De technische specificaties voor Webnode omvatten een gratis account dat binnen vijf minuten live kan zijn (hoewel realistisch gezien zouden de meeste gebruikers minstens een halve dag of langer nodig hebben om hun site te maken). In een gratis of betaald account krijgen gebruikers domeinnaamopties, sociale media, e-mail, blogs, formulieren, afbeeldingen, statistieken en de meeste standaardfuncties die u verwacht in een online websitebouwer.

Wat beperkingen betreft, is deze sitebouwer goed voor degenen die het goed hebben met elementaire functionele sjablonen zonder veel flair. Het platform heeft updates nodig, met beperkingen in hedendaagse ontwerpen. Als robuuste blogoplossing scoort Webnode enigszins laag.

Is er voldoende schaalbaarheid / ruimte om te groeien?

Webnode biedt een aantal maandelijkse tariefplannen op basis van de complexiteit van de website. Winkeliers, bloggers en anderen kunnen klein beginnen en doorgaan naar het prijsplan met de functies die ze nodig hebben. Webnode biedt negen prijsplannen voor websites (inclusief basis- en geavanceerde e-commerce) – meer plannen voor elke websitebouwer. De tariefplannen zijn complex om uit te zoeken, maar laten bedrijven ruimte voor groei

Wat is het MoneyBack-garantiebeleid?

U ontvangt alleen een geld-terug-garantie van 15 dagen op het Premium-abonnement.

Wat is de reputatie van Webnode?

Webnode heeft een goede aanhang en een solide platform voor basis- en zakelijke websites. Hoewel het niet erg aantrekkelijk is voor mensen die op zoek zijn naar moderniteit, heeft het functionaliteit en veel tevreden klanten. Webnode heeft een van de beste meertalige sets en gebruikt een vriendelijke bewerkingsinterface in Microsoft-stijl. Het is veelzijdig en mobiel responsief met een verscheidenheid aan prijsopties. Het kan goedkoop zijn, maar evoluerende bedrijven zullen meer moeten betalen om te krijgen wat ze nodig hebben. Over het algemeen heeft Webnode een goede reputatie in de branche.

Waarom kiezen voor Webnode?

Webnode biedt een stabiel platform met redelijke functionaliteit om de meeste websitestijlen en vereisten te ondersteunen. Met de optie van een gratis of redelijk prijsplan, is het ontworpen om functiesets aan te bieden voor een verscheidenheid aan gebruikers. Het is zeer geschikt voor e-commerce als u het niet erg vindt om meer te betalen, met uitgebreide functies die zijn geconfigureerd om kleine bedrijven te ondersteunen. Het is ook perfect voor alleen bloggers, artiesten en studenten die geen eigentijdse sjablonen nodig hebben.

Belangrijkste kenmerken

 • Honderden sjablonen
 • Gebruik uw eigen domeinnaam
 • Ondersteuning voor geavanceerde SEO-technieken
 • Integratie van sociale media
 • Geen opstartkosten
 • Ondersteuning voor meerdere talen
 • Back-up en herstel
 • Voettekst aanpassen
 • 15 dagen restitutiebeleid
 • Online Store Builder
 • Van 2 GB tot onbeperkte bandbreedte
 • Forum integratie

Oordeel van industrie-experts op WebNode

Website Builder Experts zullen WebNode zeer waarschijnlijk aanbevelen en het een bovengemiddelde score geven. Net als consumenten noemden de critici klantenservice en eCommerce-tools als de grootste fouten in het programma. Dat gezegd hebbende, kunt u meer betalen en kiezen voor het speciale e-commercepakket. Weet gewoon dat de reguliere bedrijfsplannen beperkt zijn als het gaat om online verkopen.

Anders staat de daadwerkelijke websitebouwer hoog aangeschreven. Het verdiende punten voor gebruiksgemak en een hoogwaardige slepen-en-neerzetten-editor die aan de top van zijn klasse staat. Experts waren ook onder de indruk van het aantal en het kaliber van SEO-tools. WebNode wordt standaard geleverd met een verscheidenheid aan uitstekende tools om uw site en uw bedrijf te promoten.

Uiteindelijk scoorden de experts WebNode zelfs hoger dan gebruikers met gemiddeld 8 tot 9 sterren op een totaal van tien. Volgens de critici is WebNode de moeite van het bekijken waard.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webnode-review/
 • www.superbwebsitebuilders.com/webnode-review/

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten op WebNode

Tevreden klanten noemden over het algemeen deze drie gebieden:

 • Prijzen. Ja, u kunt gratis een professionele en aantrekkelijke website maken. De geüpgradede pakketten bieden meer thema-opties, maar de gratis versie is voldoende om te beginnen.
 • Makkelijk te gebruiken. Voor beginners is de eenvoudige interface gemakkelijk te navigeren en zeer efficiënt. Zodra u uw accountgegevens heeft ingesteld, kunt u beginnen met het bouwen van uw website.
 • Kenmerken. WebNode biedt SEO-tools waarmee u uw website kunt promoten. Het wordt ook geleverd met geweldige blogfuncties, integratie van sociale media en sitestatistieken.

Klantscores waren een beetje inconsistent als het ging om het beoordelen van WebNode, maar we vonden niets onder de 7 van een 10-sterrenreview. Veel scores waren zelfs veel hoger.

Negatieve consumentenrecensies en klachten op WebNode

Sommige consumenten hebben problemen gehad met het openen van hun website zodra ze zich hebben aangemeld. Of er nu een probleem is met het domein of ze gewoon niet kunnen inloggen op hun beheerdersaccount, er zijn genoeg vermeldingen van dit soort problemen om een ​​wenkbrauw op te werpen. Het helpt niet dat deze uitdagingen grotendeels niet werden aangepakt door de klantenservice. Andere consumenten meldden ook dat ze problemen hadden met het annuleren van hun account toen ze besloten dat WebNode gewoon niet voor hen was.

Houd er ook rekening mee dat WebNode wordt geleverd met beperkte eCommerce-tools. Consumenten leken zowel verbaasd als teleurgesteld dat het programma niet retailvriendelijker was. Voor degenen die van hun bedrijfswebsite een online winkel willen maken, zijn er betere opties met meer standaard eCommerce-tools om producten te helpen verkopen.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webnode.com

Ontwerp & Maatwerk

Ontwerp- en aanpassingsopties verwijzen doorgaans naar de mate waarin gebruikers de sjablonen kunnen aanpassen en stijlen, kleuren en plaatsing kunnen aanpassen. Webnode biedt een verscheidenheid aan ontwerp- en aanpassingsopties die gemakkelijk te beheren zijn.

Voorzien zijn vanOverzicht
Webnode-sjablonenEr zijn veel mobielvriendelijke persoonlijke en zakelijke sjablonen om uit te kiezen, samen met lay-outopties van vier pagina’s en een CSS-editor voor het bewerken van backend indien gewenst. Ook kunnen gebruikers van gedachten veranderen en een andere sjabloon selecteren nadat de gegevens zijn opgeslagen. De sjablonen worden beschreven als enigszins verouderd, maar u kunt creatief worden en de standaardinstelling voor veel elementen wijzigen.
 • Verscheidenheid en kwaliteit van sjablonen en kleurenpalet. Er zijn ‘honderden’ sjablonen in verschillende categorieën om uit te kiezen. De sjablonen zijn kleurgecodeerd, dus u kunt de kleuren vinden die samenvallen met uw bedrijfslogo, enz. De standaardlettertypestijlen zijn gedateerd, maar u kunt ze aanpassen en Webnode heeft aangegeven dat ze binnenkort zullen worden gemoderniseerd.

Voorgeselecteerde sjablonen versus website bouwen vanuit Scratch. Webnode is een zelf te bouwen programma dat vertrouwt op vooraf ontworpen sjablonen en de toevoeging van HTML / CSS-code voor degenen die het nodig hebben. Voor een volledig ontwerp en ontwikkeling van websites wilt u online zoeken naar bedrijven die dit soort diensten aanbieden, maar verwachten veel meer te betalen.

website bouwerDe website-ontwerpinterface maakt Webnode tot een favoriet. Het biedt een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel in Microsoft-stijl en biedt gebruikers veel functies om uit te kiezen. U kunt van gedachten veranderen over de sjabloon en verschillende indelingen voor elke websitepagina. Er zijn Help-tools beschikbaar voor dit design-as-you-go-platform.
Aanpassing van paginastijl`Wanneer u uw website buiten de basissjabloon kunt personaliseren en aanpassen, wordt dit pagina-stijlaanpassing genoemd. Webnode is gemiddeld in zijn klasse voor het aanpassen van paginastijlen.

 • De ontwerpkeuzes voor personalisatie. Webnode geeft gebruikers veel controle voor personalisatie. Er zijn vier verschillende lay-outs om uit te kiezen voor uw pagina’s, en u kunt de sjabloon naar believen wijzigen. Er zijn tientallen kleurenschema’s ingebouwd in de sjablonen.
 • De vrijheid om inhoud te verplaatsen, vergroten of verkleinen en te bewerken. Webnode maakt bewerken stressvrij in een interactief configuratiescherm. U kunt snel inhoud of elementen bewerken, verplaatsen, vergroten of verkleinen of verwijderen.
 • Is er toegang tot HTML / CSS-code? Webnode is een zeer gewilde functie voor technische gebruikers en biedt een CSS-editor voor sommige backend-codering.
 • Gebruikersinterface voor visuele bewerking. Gebruikers houden van de visuele bewerkingsmogelijkheden van Webnode. Het is relatief eenvoudig om widgets toe te voegen en er is een aantal om uit te kiezen. Er kunnen enkele plaatsingsbeperkingen zijn wanneer u ze aan een pagina toevoegt

Over het algemeen zijn Webnode-gebruikers tevreden over de aanpassingsopties, terwijl er enkele stijlensets in de sjablonen zijn ingebouwd. Houd er rekening mee dat het aanbod van sjablonen zeer functioneel is en niet over esthetiek, maar u kunt dit aanpassen om dit te verhelpen.

SitenavigatieWebnode-sjablonen bieden ten minste zes niveaus van sitenavigatie, genoeg voor vrijwel elke website. De navigatielay-out is gebaseerd op de sjabloon die u kiest, met enige aanpassing mogelijk. Verwacht ook responsieve mobiele navigatie.
Inhoud beheerVanwege de sjabloonstructuur op Webnode is het beheer van inhoud gestroomlijnd en intuïtief. De sjabloon kan met weinig opschoning worden gewijzigd. Webnode biedt een veilige gebruikersaanmelding op hun website en uw wijzigingen worden onmiddellijk geüpload.
Foto’s en galerijenWebnode is uitgerust met een fotogalerij en u kunt uw galerij uw producten laten zien. Met de fotogalerij kunt u uw foto’s pagineren, de miniatuurgrootte bewerken en beschrijvingen toevoegen.
Mobiele site bouwenHet bouwen van mobiele sites is ingebouwd in de sjablonen van Webnode, zodat u en uw klanten eenvoudig kunnen weergeven en navigeren vanaf een mobiel apparaat. eCommerce wordt ook ondersteund op een mobiel platform.
Integratie van sociaal delenPictogrammen voor sociale media kunnen worden ingevoegd op Webnode-websites voor integratie met populaire sociale-mediaplatforms zoals Facebook, Twitter en YouTube.
OntwerpdienstenWebnode biedt, zoals de meeste website-bouwers in zijn klasse, geen beheerde website-ontwerpdiensten. Het is een doe-het-zelf-sitebouwer. Zoek online naar een websiteontwerper als u volledige ontwerp- en ontwikkelingsservices nodig heeft tegen een premium prijs.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Webnode heeft een robuuste functieset voor eigenaren van kleine winkels, bloggers en anderen die willen pronken of hun goederen en diensten willen verkopen. Webnode heeft een van de beste reputaties voor functies onder zijn concurrenten. Hieronder volgen enkele details.

Voorzien zijn vanOverzicht
Webnode-installatieMet Webnode kunt u honderden responsieve sjablonen in elk bedrijf of elke persoonlijke categorie bekijken voordat u zich aanmeldt. U kunt desgewenst een gratis account selecteren en upgraden naar het abonnement dat u later nodig heeft. De installatie is eenvoudig en Webnode leidt u door een online proces om uw website te ontwerpen.
WebdesignDe Webnode-sjablonen bieden honderden geweldige ideeën om u aan het denken te zetten. Zodra u zich aanmeldt met een naam voor uw website, een e-mailadres en een nieuw wachtwoord, begint u met het webontwerpproces. Je selecteert een lay-out, voegt tekst toe en sleept de elementen die je nodig hebt naar je pagina’s. Voeg indien nodig HTML / CSS-code toe.
Diepte van navigatieWebnode biedt ten minste zes niveaus van websitenavigatie, wat meer dan genoeg is voor elke persoonlijke of zakelijke website.
Widgets en appsHoewel er geen melding wordt gemaakt van een app store, is Webnode compatibel met sommige apps en kun je ook in HTML coderen. Er zijn talloze widgets die u naar uw website-pagina’s kunt slepen en neerzetten (of coderen).
Inkomsten genererenWebnode biedt Google AdSense-integratie, maar het moet in een bepaald gedeelte worden gecodeerd. Winkeliers kunnen de standaard betalingsopties inclusief PayPal invoegen.
BezoekersstatistiekenDe interne tools voor bezoekersstatistieken zijn handig en gebruikers kunnen Google Analytics toevoegen.
Foto, video en audioWebnode heeft een mediatoolset voor elke website-eigenaar, waaronder een fotogalerij, de optie voor video’s en audiobestanden en meer.
BloggenDe Webnode-blogoptie is voor informele bloggers, niet voor serieuze bloggers. Er zijn een paar beperkingen met opmerkingen en antwoorden, maar Disqus is een add-on die kan helpen.
Google MapsMet Webnode kunt u snel Google Maps en Bing Maps invoegen.
HTML-editorEen van de voordelen van Webnode is de mogelijkheid om HTML / CSS-sitecode toe te voegen en te bewerken, wat kan worden gedaan in een CSS-editor.
Integratie van sociale media
Formulieren en enquêtesSelecteer onder andere Wufoo-formulieren, Survio-integraties en Box.net-bestanden voor formulieren, polling-opties en enquêtes.
OpslagruimteAbonnees ontvangen van 300 MB tot onbeperkte opslag samen met 3 GB tot onbeperkte bandbreedte, afhankelijk van het abonnement dat u selecteert.
Nieuwsbrief ToolHoewel er geen nieuwsbrieftool is, kunnen gebruikers integreren met Mailchimp, Aweber en anderen. All-inclusive e-mailaccount (s) van Webnode ondersteunen deze activiteit.
ForumondersteuningWebnode ondersteunt officieel geen forums, hoewel klanten online opmerkingen of vragen kunnen plaatsen.
E-commerce / online winkelWebnode is ontworpen voor e-commerce en biedt bijna alle eigenaren van feature-winkels. Abonnees moeten investeren in het duurdere plan om de tools en ondersteuning te krijgen die ze nodig hebben. Het specifieke eCommerce-abonnement is het meest geavanceerd, hoewel er goedkopere opties zijn voor kleinere verkoopplatforms.
Gateway-integratieBetalingsgateway-services zijn beschikbaar op Webnode en relatief eenvoudig om mee te werken.
SEO-vriendelijkWebnode krijgt vier sterren voor SEO sinds pagina- en metatitels samen met ALT-tags voor afbeeldingen en URL-velden en bewerkbaar, een specialiteit voor Webnode!
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)Webnode biedt gebruikers wachtwoordbeveiliging voor het inloggen, bewerken en aanpassen van hun online account.
Google® AnalyticsWebnode kan worden geïntegreerd met Google Analytics, zonder bekende problemen.
Website beveiligingWebnode neemt de beveiliging van gebruikers en klanten zeer serieus, net als de meeste online bedrijven. Ze bieden de benodigde codering en wachtwoordbeveiliging die nodig is voor zowel algemene als eCommerce-websites.
Meerdere talenWebnode ondersteunt 20 talen, mogelijk het meest ondersteund door elke websitebouwer. Vijf sterren voor deze functie.
Mobiele optimalisatieDe sjablonen van Webnode bieden mobiele optimalisatie, zodat gebruikers en klanten met succes kunnen weergeven, navigeren en kopen op de meeste mobiele apparaten.

Plannen & Prijzen

Webnode biedt klanten een gratis account samen met een aantal verbijsterende prijsplannen in drie categorieën om uit te kiezen. Afhankelijk van het niveau van de tools en functies die nodig zijn voor uw website, is er voor iedereen een tariefplan. Domeinnamen zijn afzonderlijk geprijsd. Webnode-prijzen waren niet duidelijk op de startpagina, maar een Google-zoekopdracht op “Webnode Pricing” bracht de plannen naar voren.

Aangeboden prijsplannen

Vrij. Bouw de site, beheer de inhoud en ontvang veel functies en wat ondersteuning.

Persoonlijke websites

Alle prijsplannen voor persoonlijke websites bevatten een mobiele sjabloon, de mogelijkheid om uw domeinnaam toe te wijzen, wachtwoordbeveiliging, premium ondersteuning en een back-up- en herstelplan.

 • Mini. $ 6,95 / maand voor 300 MB opslag, 3 GB bandbreedte en één mailbox.
 • Standaard. $ 13,75 / maand voor 1000 MB opslag, 20 GB bandbreedte, 20 mailboxen en de mogelijkheid om de voettekst aan te passen.
 • Profi. $ 24,95 voor 4.000 MB opslag, onbeperkte bandbreedte, 100 mailboxen, meerdere talen en een offline versie van de website.

Zakelijke websites

Alle tariefplannen voor zakelijke websites bevatten een mobiele sjabloon, de mogelijkheid om uw domeinnaam toe te wijzen, premium support en nieuws en artikelen.

 • Mini. $ 6,95 / maand voor 500 MB opslag, 3 GB bandbreedte en drie mailboxen.
 • Standaard. $ 13,75 / maand voor 2.000 MB opslag, 10 GB bandbreedte, 20 mailboxen, nieuws en artikelen, maak lijsten, meerdere talen, de mogelijkheid om de voettekst aan te passen en wachtwoordbeveiliging.
 • Profi. $ 24,95 voor 5.000 MB opslag, onbeperkte bandbreedte, 100 mailboxen, nieuws en artikelen, maak lijsten, meerdere talen, de mogelijkheid om de voettekst aan te passen, wachtwoordbeveiliging en een offline versie van de website.

eCommerce-websites

Alle prijsplannen van de eCommerce-website bevatten een mobiele sjabloon, een creditcard, de mogelijkheid om uw domeinnaam toe te wijzen, premium-ondersteuning en een back-up- en herstelplan.

 • Mini. $ 9,95 / maand voor 300 MB opslag, 3 GB bandbreedte, één mailbox en 100 producten.
 • Standaard. $ 24,95 / maand voor 1000 MB opslag, 20 GB bandbreedte, 20 mailboxen, 1.000 producten, gedetailleerde bedrijfsstatistieken, productvariaties, de mogelijkheid om de voettekst aan te passen, productfeed en capaciteit om producten te importeren / exporteren.
 • Profi. $ 49,95 voor 4.000 MB opslag, onbeperkte bandbreedte, 100 mailboxen, onbeperkte producten, gedetailleerde bedrijfsstatistieken, productvariaties, de mogelijkheid om de voettekst aan te passen, productfeed, capaciteit om producten te importeren / exporteren, wachtwoordbeveiliging en een offline versie van de website.

Webnode biedt concurrerende prijzen zodra u precies weet welke configuratie u nodig heeft voor uw persoonlijke of zakelijke website.

Overweeg de volgende factoren met betrekking tot prijzen:

 • Biedt het een gratis abonnement aan?? Ja, iedereen kan een gratis account voor een eenvoudige website instellen en blijven gebruiken. Verwacht je te abonneren op een betalend account voor eCommerce-oplossingen.
 • Zijn er proefperiodes of hebben ze een creditcard nodig om mee te doen? U kunt een account aanmaken voor gratis service of u abonneren met een creditcard of PayPal. Er is een gratis proefperiode van 15 dagen voor het Premium-abonnement.
 • Hoe betaalbaar zijn de premium pakketten in vergelijking met concurrenten? Webnode biedt een aantal tariefplannen aan, maar de domeinnaam is apart geprijsd. De prijs is concurrerend voor kleine bedrijven of e-commercebehoeften. Voor alle eCommerce-functies is het hoger dan sommige, maar u krijgt wat u moet verkopen.
 • Kun je professionele webpagina’s ontwerpen met alleen de gratis versie? Ja, u kunt gratis een professionele website ontwikkelen en deze gratis houden.

Wordt de betaling maandelijks / jaarlijks uitgevoerd? Er wordt een maandelijks betalingsplan aangeboden.

Klantenservice

De klantenservice van Webnode is vergelijkbaar met de meeste zakelijke doe-het-zelf-websitebouwers. De online ondersteuning is goed. Ondersteuning per telefoon en e-mail is enigszins beperkt, maar er is een forum met veelgestelde vragen en vragen. Voor alle tariefplannen wordt enige ondersteuning geboden.

Makkelijk te gebruiken

Webnode wordt beschreven als een relatief eenvoudige website-bouwer om zelf websites te maken. Het is gemaakt voor gebruikers van elk vaardigheidsniveau. Het is gemakkelijk om te beginnen en eenvoudig te beheren. eCommerce-sites hebben wat meer planning en tijd nodig om op te zetten en te onderhouden.

De eenvoud van Interface.De Webnode-interface scoort zeer hoog voor het bewerken van het bedieningspaneel, interactiviteit en gebruiksgemak.

Geschikt voor beginners / gevorderde gebruikers. Webnode is perfect voor zowel beginners als ervaren ontwerpers, inclusief de mogelijkheid om te coderen in HTML / CSS. Beginners houden van slepen en neerzetten terwijl ervaren gebruikers code kunnen toevoegen.

Behoud te allen tijde de controle over de website.Gebruikers krijgen volledige controle via een veilige login op Webnode, ontworpen voor individuen of winkeleigenaars die goederen en diensten online verkopen.

In-Editor Help geleverd. Het dialoogvenster in de editor en de helpopties zijn goed. Live ondersteuning is beperkt en er zijn enkele meldingen van helpbestanden die te beperkt zijn.

Webnode is een concurrerende websitebouwer die gemakkelijk te gebruiken is en de functies biedt voor elk type site, met weinig beperkingen en een enigszins concurrerende prijs, afhankelijk van uw behoeften.

Conclusie

Webnode staat hoog op de lijst van websitebouwers, met name voor winkeleigenaars, met 20 talen en negen prijsplannen om uit te kiezen. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende doelgroepen en bieden veel functies. U kunt zich gratis aanmelden of u kunt kiezen uit negen tariefplannen om aan uw behoeften te voldoen. Webnode heeft een van de betere aanbiedingen voor e-commerce. De prijsopties zijn moeilijk te vinden en ook moeilijk te doorzoeken, maar ze zijn veelzijdig.

De Webnode-interface is uitstekend, met een bedieningspaneel in Microsoft-stijl om vanaf te werken. Een nadeel zijn verouderde sjablonen die enige aanpassing vereisen om ze moderner te laten lijken voor het internet van vandaag. Ze zijn in feite functioneel. Hier is de onderste regel:

Webnode is een krachtige websitebouwer in zijn klasse, die verschillende niveaus van e-commerce en persoonlijke websites ondersteunt. Het heeft de functionaliteit, functies en prijsplannen voor de meeste gebruikers. Als u op zoek bent naar functie, is dit een uitstekende keuze. Wat betreft esthetiek en modern design, zal het toevoegen van dit iets meer inspanning van uw kant vergen. Het is mogelijk een van de beste keuzes met betrekking tot functies en meertalige opties.

Vergelijken

WebNode

91

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map