Web.com recensie 2016


Web.com

Bezoek website

8.9


AWA-score

Web.com

Als een van de eerste bedrijven voor website-ontwerp die zich in het veld hebben aangesloten, begon Web.com in 1999 als Website Pros. Web.com, met hoofdkantoor in Florida, heeft een diverse infrastructuur en heeft in 2007 verschillende webgerelateerde bedrijven overgenomen, waaronder Web.com. is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van zowel uitgebreide website-ontwerpdiensten als doe-het-website-bouwers, hosting, internetmarketing en e-commerce. Lees hieronder onze Web.com-recensie.

Voordelen

 • Een van de grootste en meest gevestigde bedrijven
 • Originele e-commerce oplossing
 • Duizenden sjablonen
 • Integreert met Google Analytics
 • Live ondersteuning via een 800-nummer
 • Premium beveiliging

Nadelen

 • Traditionele sjablonen, ontworpen voor functie versus esthetiek
 • Tabel met prijzen en functies wordt niet direct vermeld
 • Uitgebreide lijst met producten, maar niet voor bedrijven met een beperkt budget
 • Gecompliceerde interface voor nieuwe gebruikers

Overzicht

 • Website: www.web.com
 • Hoofdkwartier: Jacksonville, FL
 • Jaar van Oprichting: 1997
 • Werknemers: 2.200+
 • Gebouwde sites: 55.000.000+
 • Categorieën: Website maker software
 • Diensten: Website hosting, website ontwerp, internetmarketing, e-commerce
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

Met meer dan 3,3 miljoen abonnees, 2.200 werknemers en meer dan 20 fysieke locaties is Web.com een ​​klasse apart. Web.com deelt een ondersteunende bedrijfscultuur, waarden en teamwerk en maakt deze informatie bekend op de website. Er zijn voor- en nadelen in een bedrijf met zo’n lange en grote reputatie.

Web.com biedt een van de grootste, meest veelzijdige producten- en dienstenportfolio’s van elke websitebouwer. Hoewel de sjablonen traditioneel zijn, ontworpen voor functionaliteit, is Web.com meer dan een doe-het-zelfzaak. Web.com biedt ook full-service website-ontwerp. Elk van deze opties kan gunstige resultaten opleveren voor individuen of bedrijfseigenaren die een website moeten opzetten en onderhouden. Verwacht iets hogere tarieven te betalen voor de uitgebreide functies en services van Web.com.

Voor wie is Web.com aanbevolen?

De websitebouwer van Web.com wordt aanbevolen voor bedrijfseigenaren, winkeleigenaars, bloggers en anderen die een functionele, actieve site nodig hebben. Het is geschikt voor diegenen die een basissite willen bouwen of voor diegenen die iemand nodig hebben om een ​​complexere site voor hen te maken.

Web.com’s aandachtsgebied / specialiteiten

Web.com is gericht op functionele, eenvoudige websites die aan individuele of zakelijke behoeften voldoen. Met een grotere set sjablonen biedt Web.com meer dan 2500 sjablonen die gemakkelijk kunnen worden verwisseld nadat de inhoud is toegevoegd. De sjablonen lijken een beetje verouderd, maar eigenaren kunnen een aangepaste website krijgen die aan hun specifieke ontwerpbehoeften voldoet. Er zijn Unix-, Linux- en Windows-hostingpakketten beschikbaar. Web.com doet eCommerce goed, met geweldige add-on en plug-in mogelijkheden.

Technische specificaties / beperkingen van Web.com

Web.com biedt de standaard DIY-website builder-functies voor een succesvolle website, samen met de optie om iemand het werk voor u te laten doen. Het is een functioneel, goed ontworpen platform voor e-commerce met ingebouwde oplossingen en interactieve dashboardopties.

Wat betreft beperkingen, de gebruikersinterface is niet zo gebruiksvriendelijk als sommige van de nieuwe concurrenten van Web.com, en het lijkt er niet op dat Web.com een ​​gratis proefperiode aanbiedt. De maandelijkse prijsopties zijn iets hoger voor dit doorgewinterde, sterk geëvolueerde platform.

Is er voldoende schaalbaarheid / ruimte om te groeien?

Hoewel de prijsplannen niet duidelijk vooraf worden vermeld op de Web.com-website, lijkt er een behoorlijke reeks uitgebreide maandelijkse betalingsplannen te zijn voor een volledige hostingoplossing en succesvolle marketing die nodig is om een ​​bedrijf te promoten. Het zal niet goedkoop zijn, maar Web.com biedt echte marketing die vereist is voor online succes.

Wat is het MoneyBack-garantiebeleid?

Web.com biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, maar u vindt deze informatie niet gemakkelijk op de website. Gebruikers klagen over de moeilijkheid om te annuleren nadat je je hebt aangemeld.

Wat is de reputatie van Web.com?

Na een lange geschiedenis in de website-ruimte, lijkt het erop dat Web.com een ​​achterbank heeft ingenomen met nieuwe doe-het-zelf-klanten. Eens de krachtigste en meest succesvolle oplossingen voor het bouwen van websites, lijkt het erop dat Web.com op sommige manieren niet is bijgehouden.

Hoewel het bedrijf een enorm aantal volgers heeft en een van de breedste servicegebieden, heeft het talloze transformaties ondergaan en moet het het opnemen tegen nieuwe outperformers voor een efficiënte website-bouw. Voor degenen die nog steeds de voorkeur geven aan een webdesigner om het werk voor hen te doen, scoort Web.com goed in de branche. Recente beoordelingen tonen aan dat Web.com een ​​goede reputatie heeft bij full-service ontwerpers en alleen een goede reputatie heeft bij doe-het-zelf-site-eigenaren. ‘

Waarom kiezen voor Web.com?

Web.com-sitebouwer heeft een groot aantal functies, meerdere opties voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites en verdient het om grote ondernemingen en geavanceerde e-commerce te ondersteunen. Dit bedrijf doet alles.

De vraag is, doen ze het goed? Als u een doorgewinterd, rijk bedrijf wilt met geschiedenis en de mogelijkheid om uitgebreide website-ontwerpdiensten te leveren, geef dan het geld uit en investeer met Web.com. Als u een klein bedrijf bent dat een eenvoudige doe-het-zelf-website nodig heeft, zijn er tientallen kosteneffectieve alternatieven voor het maken van websites, zoals Squarespace en Weebly om aan uw behoeften te voldoen.

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis domeinnaam
 • Onbeperkte webopslag
 • Meer dan 2500 sjablonen in 30 categorieën
 • Dashboard Style Editor
 • Aanpassing van paginastijl
 • Google Analytics-integratie
 • Mobiele site bouwen
 • Custom Design Service
 • Integratie van sociale media
 • WordPress-integratie
 • HTML-editor
 • Betalingsgateway-integratie

Oordeel van branchedeskundigen op Web.com

Website Builder Uiteindelijk hebben experts soortgelijke gevoelens over Web.com, maar ze zijn wat diplomatieker in hun bewoordingen en bereid om de website builder minimaal 2 tot 2,5 sterren te geven. Critici waren blij met de klantenservice en leken niet te worden gestoord door de minder transparante prijspraktijken.

Hier zijn enkele andere, meer diepgaande kritieken die experts te bieden hadden:

 • Verwarrende interface. Het is moeilijk te navigeren en de tools voor tekstinvoer lijken gewoon uitgeschakeld.
 • De bouwer wordt niet geleverd met een blog en het is moeilijk om een ​​WordPress-blog te importeren.
 • Hoewel Web.com betrouwbare klantenondersteuning biedt, ontbreekt het aan een livechatfunctie. Klanten moeten bellen om snel hulp te krijgen.
 • De DIY-versie wordt geleverd met ernstige beperkingen en snaren.

Met zoveel uitstekende websitebouwers op de markt, zijn experts het erover eens dat er geen reden is om je tijd of geld te verspillen aan Web.com.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/web-com
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426338,00.asp

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten op Web.com

Van de tientallen consumentenrecensies vond ik er maar een paar positieve. Houd er rekening mee dat het merendeel van de websites niets specifieks bevatte over de websitebouwer. Een klant was best tevreden over het gebruiksgemak als het ging om de websitebouwer van Web.com. Ze waren volledig nieuw voor het bouwen van websites en waardeerden de eenvoud van de bouwer en zijn functies. Anderen beschreven dezelfde elementen als te eenvoudig en te beperkt om een ​​professioneel ogende site te maken. Het komt misschien allemaal neer op een kwestie van perspectief, maar de overgrote meerderheid van de gebruikers wist niets positiefs te zeggen.

Als de verwachtingen laag zijn en u op de hoogte bent van de misleidende factureringspraktijken van het bedrijf, zult u niet teleurgesteld zijn.

Negatieve consumentenrecensies en klachten op Web.com

Waar te beginnen? Om het zachtjes uit te drukken, Web.com wordt niet goed beoordeeld door consumenten. Als u alleen gebruikersrecensies zou lezen, zou het bijna onmogelijk zijn om zelfs maar een idee te krijgen van de service en wat ze bieden, omdat zoveel klachten te maken hebben met factureringsproblemen. Veel mensen voelden zich misleid door de prijspraktijken van Web.com nadat ze erachter waren gekomen dat ze voor een proefperiode in rekening werden gebracht. Klanten klaagden ook over veel andere mysterieuze kosten.

Afgezien van de twijfelachtige factureringspraktijken, wordt het feitelijke bouwen van websites op Web.com over het algemeen beschreven als ‘verschrikkelijk’. Het is niet alleen moeilijk te gebruiken, het werkt maar een klein deel van de tijd. Al met al klinkt het programma als een scam.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.web.com

Ontwerp & Maatwerk

Of u nu ontwerp- en aanpassingsopties nodig heeft die u zelf kunt beheren, of dat u liever investeert in een bedrijf dat dit voor u kan doen, Web.com heeft de mogelijkheden maar verwacht te betalen. Hieronder vindt u enkele fijne details over wat u kunt verwachten met de ontwerp- en aanpassingsopties van Web.com.

Voorzien zijn vanOverzicht
Web.com-sjablonenMet Web.com kunnen gebruikers en ontwerpers kiezen uit meer dan 2500 sjablonen in 30 categorieën. De sjablonen zijn vrij traditioneel met aandacht voor functionaliteit boven moderniteit. De sjablonen bevatten een zoekoptie op trefwoord of kleur. Schakelen tussen sjablonen is mogelijk, zelfs nadat u website-informatie en componenten hebt ingevoerd. Web.com beheert mobiele weergave in een alternatieve weergave. Of Web.com kan uw site voor u maken, met de gewenste aanpassings- en mobiliteitsopties.
 • Verscheidenheid en kwaliteit van sjablonen en kleurenpalet. Voor de doe-het-zelfoptie zijn er sjablonen beschikbaar in elke stijl en kleur om te voldoen aan persoonlijke of zakelijke behoeften. De kleurenschema’s vullen elkaar aan en de lay-outs zijn intuïtief.
 • Voorgeselecteerde sjablonen versus website bouwen vanuit Scratch. Web.com biedt beide. Doe-het-zelvers kiezen uit de sjablonen, of de ontwerpers van Web.com kunnen uw site helemaal opnieuw bouwen (met een thema dat u bevalt). Deze professionals hebben ervaring met HTML / CSS-code om uw site verder aan te passen.
Web.com-interfaceWeb.com is veelzijdig omdat gebruikers de mogelijkheid hebben om zelf een website te ontwikkelen of het bedrijf een site laten ontwerpen en ontwikkelen voor geavanceerde zakelijke behoeften. De interface is relatief eenvoudig om mee te beginnen en biedt een professionele editor in dashboardstijl. Hoewel je alles kunt doen wat je maar kunt bedenken en meer, lijkt het niet zo eenvoudig.
Aanpassing van paginastijl`Met de aanpassingsopties voor paginastijl van Web.com heeft u de mogelijkheid om een ​​websitesite te personaliseren en de inhoud en componenten aan te passen aan uw online behoeften. Web.com heeft de mogelijkheden, maar misschien wilt u het aan hun ontwikkelaars overlaten om dit voor u te doen.
 • De ontwerpkeuzes voor personalisatie. Web.com heeft de tools voor personalisatie, maar beginnende gebruikers hebben een leercurve.
 • De vrijheid om inhoud te verplaatsen, vergroten of verkleinen en te bewerken. Basisbewerking is niet al te ingewikkeld, als je eenmaal de installatie hebt doorlopen.
 • Is er toegang tot HTML / CSS-code? Sommige HTML-code lijkt mogelijk, maar dit is een ander onderdeel dat mogelijk beter wordt afgehandeld door de Web.com-ontwikkelaars.
 • Gebruikersinterface voor visuele bewerking. De visuele bewerking lijkt goed, maar in feite klagen veel doe-het-zelvers over de interface en het gebruik van de functies.

Web.com uw website laten ontwerpen tegen een premium prijs, lijkt de manier te zijn om resultaten aan te passen. Degenen die zich aanmelden om het zelf te doen, lijken ontevreden en teleurgesteld, op basis van hun gebruikersrecensies.

SitenavigatieWeb.com-sitenavigatie is gebaseerd op de sjablonen, maar de full-service ontwerpoptie geeft u de navigatie om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. Er is wat extra werk nodig om een ​​website op een mobiel apparaat weer te geven
Foto’s en galerijenWeb.com-sitenavigatie is gebaseerd op de sjablonen, maar de full-service ontwerpoptie geeft u de navigatie om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. Er is wat extra werk nodig om een ​​website op een mobiel apparaat weer te geven.
Inhoud beheerHet beheren van inhoud op Web.com is niet bedoeld voor mensen zonder ervaring. Beginnende doe-het-zelvers zijn gefrustreerd, dus het gebruik van Web.com voor volledige services wordt aanbevolen voor dit publiek. Beginners kunnen andere, betere websitebouwers betere opties vinden. Een gevorderde gebruiker is wellicht tevreden met de complexiteit van het Web.com-platform.
Foto’s en galerijenWeb.com heeft opties om vrijwel elke vorm van beeldmateriaal te integreren. Het was geen optie om van tevoren een galerij te vinden.
Mobiele site bouwenWeb.com biedt opties voor het bouwen van mobiele sites, maar deze zijn niet ingebouwd in de sjablonen, zoals u zult vinden bij modernere websitebouwers. Zonder al te veel werk kan een aparte mobiele weergave worden opgenomen. Het bouwen van mobiele sites kan eenvoudig worden geïmplementeerd met de volledige ontwerpservice van Web.com.
Integratie van sociale mediaSommige opties voor sociale media en integratie van sociale media zijn beschikbaar op Web.com. Deze belangrijke functie is een van de vele mogelijkheden die bedrijven en winkeliers aanbieden om klanten te bereiken.
Custom Design ServicesDe primaire service van Web.com is – in tegenstelling tot de meeste online zelfontworpen websitebouwers – een belangrijke service voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Web.com doet dat beter. Terwijl ze proberen te passen in de doe-het-zelfruimte, zijn gebruikers gefrustreerd door de complexiteit van dit legacy-programma. Voor een vereenvoudigd doe-het-zelfplatform voor meer basale websites, wil je andere website-bouwers verkennen. Web.com is voor de geavanceerde, functionele websites en kan het beste een website voor u ontwerpen.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Als een van de oorspronkelijke complete website-bouwbedrijven is de functieset enorm. Geschikt voor grotere, meer geavanceerde sites die speciale aandacht nodig hebben of voor een meer geavanceerde programmeur die met website-ontwerp heeft gewerkt, zal Web.com zeker voldoen aan de eisen voor e-commerce en zakelijke functies:

Voorzien zijn vanOverzicht
Web.com-installatieWeb.com toont enkele voorbeeldsites samen met een momentopname van de sjablonen voordat u op de knop Aan de slag klikt. U moet een domeinnaam invoeren, een account aanmaken en een sjabloon selecteren om aan te passen en te publiceren. De eerste maand is niet duur, maar daarna gaan elk van de drie plannen omhoog.
WebdesignZodra u een Web.com-sjabloon hebt geselecteerd, begint u zeker aan het webontwerpproces. Web.com biedt vier ontwerpopties: doe-het-voor-mij-webontwerp, aangepast ontwerp, doe-het-zelf-webontwerp en mobiele website
De diepte van navigatieWeb.com lijkt de standaardnavigatiediepte te bieden op elk vooraf ontworpen sjabloon, of alles is mogelijk als u ze uw website voor u laat bouwen.
Widgets en appsWeb.com is compatibel met tientallen apps, widgets en plug-ins voor geavanceerde e-commerce, portefeuilles en andere complexe websites.
Inkomsten genererenAls krachtig eCommerce-platform, dat in de loop der jaren enkele merken heeft gekocht, biedt Web.com de tools die nodig zijn voor winkeleigenaars. Web.com-merken zijn onder meer Register.com, Network Solutions, 1ShoppingCart.com en meer.
BezoekersstatistiekenWeb.com zal geen problemen hebben met bezoekersstatistieken, met behulp van Google Analytics voor tracking en rapportage.
Foto’s, video’s en audioWeb.com integreert met de visuele en mediatools die u nodig heeft om uw merk op de markt te brengen. Verwissel eenvoudig afbeeldingen of mediaknoppen.
Foto’s en galerijenWeb.com heeft opties om vrijwel elke vorm van beeldmateriaal te integreren. Het was geen optie om van tevoren een galerij te vinden.
Mobiele site bouwenWeb.com biedt opties voor het bouwen van mobiele sites, maar deze zijn niet ingebouwd in de sjablonen, zoals u zult vinden bij modernere websitebouwers. Zonder al te veel werk kan een aparte mobiele weergave worden opgenomen. Het bouwen van mobiele sites kan eenvoudig worden geïmplementeerd met de volledige ontwerpservice van Web.com.
BloggenBloggen is relatief eenvoudig met de integratie van Web.com met WordPress. Het proces vereist wat onderzoek
Google MapsMet Web.com kunt u snel Google Maps, andere kaarten en enkele populaire widgets uploaden.
HTML-editorHet lijkt HTML-fragmenten en sommige code is mogelijk met Web.com. Dit zou een functie zijn in de uitgebreide ontwerpservice van Web.com.
Formulieren en enquêtesDe elementen van formulieren en enquêtes kunnen worden geïntegreerd of voor deze service een beroep doen op de programmeurs van Web.com.
OpslagruimteOp basis van het abonnement waarop u zich abonneert, ontvangt u 300 GB, 500 GB of onbeperkte opslagruimte om uw website te ondersteunen. Sommige Linux-, Unix- en Windows-hostingplannen bieden onbeperkte opslag en bandbreedte.
Nieuwsbrief ToolWeb.com biedt een robuust marketingpakket waarin ze nieuwsbrieven, artikelen, blogs, mailings en meer van klanten beheren.
ForumondersteuningWeb.com biedt gebruikersforums als onderdeel van hun ondersteuningsplan. Forums voor klantwebsites kunnen worden gebouwd.
E-commerce / online winkelEen originele commandant van website eCommerce, Web.com is het beste in het ontwerpen van eCommerce-sites voor bedrijfseigenaren en winkeleigenaars. Niet alleen dat, ze bezitten enkele van de nieuwe toolsets voor dit platform. Dit is een ander voordeel van de volledige reeks ontwerpservices van Web.com.
Gateway-integratieBetalingsgateway-services zijn eenvoudig met Web.com, dat deel uitmaakt van hun belangrijkste portfolio.
SEO en online marketingDe zoekmachineoptimalisatie- en marketingopties van Web.com zijn uitgebreid, met video’s, artikelen en persberichten die worden aangeboden in hun SEO-pakket. De full-service optie is robuust in het begeleiden van winkeleigenaars om klanten te bereiken en om rankings te scoren op Google, Yahoo en Bing-zoekopdrachten. Web.com biedt pay-per-click-advertenties, blogbeheer, sociale media en nog veel meer. Verwacht te betalen.
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)Web.com biedt een accountaanmelding wanneer u zich aanmeldt, en klanten hebben toegang tot een met een wachtwoord beveiligde omgeving voor bewerking en aanpassing op elk moment.
Google® AnalyticsWeb.com kan worden geïntegreerd met Google Analytics zonder bekende problemen.
Website Builder-beveiligingWeb.com neemt beveiliging serieus, met spambescherming via CatchGuard, e-mailvirusbeveiliging en een add-on SSL-certificaat voor ongeveer $ 5 per maand.
Meerdere talenHoewel het niet duidelijk was of Web.com andere talen ondersteunt, lijkt dit een relatief eenvoudige coderingskwestie. Meer onderzoek is nodig, of laat Web.com dit voor u doen.
Mobiele optimalisatieHoewel de sjablonen van Web.com niet mobielvriendelijk zijn, is er een mobiele bewerkingsfunctie om een ​​succesvolle weergave op mobiele apparaten te garanderen.
CDN-technologieIn plaats van CDN-technologie werkt Web.com samen met Network Solutions om vergelijkbare verbeterde DNS-services aan te bieden.

Plannen & Prijzen

Op de voorpagina’s van de website was geen informatie over prijzen of abonnementen beschikbaar, maar Web.com biedt vier verschillende tariefplannen.

Aangeboden prijsplannen

 • Website bouwer. 1st Maand $ 1,95, maandelijks $ 22,95 / maand
 • Website + marketing. 1e maand $ 2,95, maandelijks $ 32,95 / maand
 • Website + marketing + e-commerce. 1e maand $ 3,95, maandelijks $ 42,95 / maand
 • Bouw het voor mij. Eerst gratis. $ 114,95 en hoger

Web.com biedt redelijk concurrerende prijzen voor het aantal functies en services dat u ontvangt, maar de dollars kunnen oplopen als u hosting, add-ons en plug-ins toevoegt. Dit kan een website-ontwerpbedrijf zijn voor grotere bedrijven die hands-on services nodig hebben.

Overweeg de volgende factoren met betrekking tot prijzen:

 • Biedt het een gratis abonnement aan?? Niet precies. Het Build-It-For-Me-plan begint gratis.
 • Zijn er proefperiodes of hebben ze een creditcard nodig om mee te doen? Het lijkt erop dat u de eerste maand een klein bedrag moet betalen, waarna u met wat extra moeite kunt annuleren.
 • Hoe betaalbaar zijn de premium pakketten in vergelijking met concurrenten? Web.com is concurrerend op de korte lijst van website-ontwerpers die deze schaal van diensten aanbieden. Het zal niet concurreren met de kleinere, doe-het-zelf-websitebouwers voor eenvoudige tot matige websites.
 • Kun je professionele webpagina’s ontwerpen met alleen de gratis versie? Niet echt.
 • Heeft de betaling maandelijks / jaarlijks plaatsgevonden?? Er wordt een maandelijks betalingsplan aangeboden.

Klantenservice

Web.com heeft een beter dan gemiddelde reputatie voor hun klantenservice. Er zijn verschillende ondersteuningsopties van de website, waaronder een 1-800-nummer – ongehoord in de website builder-ruimte.

Klanten kunnen ook klikken om een ​​e-mail te sturen, een forumblog te bezoeken, nuttige artikelen te vinden en deel te nemen aan toppen voor kleine bedrijven. De responstijden lijken goed te zijn en de vervolghulp voldoet aan de meeste behoeften.

Makkelijk te gebruiken

Als uitgebreid webdesignplatform is het gebruiksgemak in handen van bekwame ontwerpers op Web.com. Voor degenen die besluiten hun site te bouwen, is het speelveld voor websitebouwers tegenwoordig zo groot en vereenvoudigd dat Web.com niet langer goed kan concurreren in deze markt.

Voor gevorderde ontwerpers met ervaring is het een waardevollere tool om high-end e-commerce en grotere bedrijven te ondersteunen. Het zal niet gemakkelijk zijn voor beginners. Hieronder staan ​​enkele zaken waarmee u rekening moet houden bij het verkennen van de verschillende opties voor het maken van websites op de markt:

De eenvoud van Interface. De Web.com-interface is niet bedoeld om eenvoudig te zijn, behalve voor diegenen die ervaring hebben in de website-ontwerparena.

Geschikt voor beginners / gevorderde gebruikers. Er zijn andere bouwers gemaakt voor beginners. Web.com, terwijl het geweldige op sjablonen gebaseerde oplossingen biedt, is het beste bij de complete ontwerp- en ontwikkelingsoplossing voor klanten. Gevorderde gebruikers zullen het gemakkelijker en veelzijdiger vinden om aan zakelijke behoeften te voldoen.

Behoud te allen tijde de controle over de website. Gebruikers krijgen het absolute autonomieniveau dat ze wensen op basis van het abonnement dat ze kiezen.

In-Editor Help geleverd. Sommige ikn-editor help is beschikbaar samen met een Website Coach (docenten) en een aantal hulpopties op de site.

Web.com is niet bepaald simpel bedoeld. De meeste gebruikers kunnen rondkomen, maar gevorderde gebruikers zullen veel tevredener zijn over de bruikbaarheid van Web.com.

Conclusie

Web.com is een websitebouwer in een klasse apart, waardoor het moeilijk te vergelijken is met andere websitebouwers op de markt. Web.com is het meest geschikt voor diegenen die willen dat een bedrijf een website voor hen bouwt. Gebruikersrecensies laten zien dat het misschien niet het beste is voor nieuwe ontwerpers die proberen hun site te maken, tenzij ze ervaring hebben.

Web.com bestaat al heel lang, met een enorm aantal volgers en uitgebreide mogelijkheden. In het huidige websitelandschap hebben webontwerpers veel opties met betrekking tot websitebouwers. Het unieke aan Web.com is dat ze beide soorten ontwerpdiensten aanbieden (doe-het-zelf en BIFM). Beter aan de duurdere complete services, lijkt Web.com meer geschikt voor bedrijven die ze nodig hebben om het zware werk te doen.

Profiteer van de gratis build-it-service van Web.com of een goedkope eerste maand om te beslissen of dit de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Vergelijken

Web.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map