Volusion eCommerce Software Review om in 2016 een online winkel te bouwen


Volusion

Bezoek website

9.4


AWA-score

Volusion

Volusion bestaat al sinds 1999 en vertegenwoordigt een van de belangrijkste e-commerce winkelwagentjes. Het bedient meer dan 40.000 winkels en biedt een alles-in-één platform dat is ontworpen voor elk bedrijf. Het programma is bovenaan gebleven door zich aan te passen aan veranderingen in de markt en praktische oplossingen te bieden voor de uitdagingen die gepaard gaan met het runnen van een online bedrijf. Lees hieronder onze Volusion-recensie.

Voordelen

 • Krachtig voorraadbeheer
 • Onbeperkte weergaveopties
 • Eenvoudige orderverwerking
 • Flexibele betalingsmogelijkheden

Nadelen

 • Moeilijk om sjablonen aan te passen
 • Beperkte ontwerpkenmerken
 • Geen add-ons

Overzicht

 • Website: www.volusion.com
 • Hoofdkwartier: Austin, TX
 • Jaar van Oprichting: 1999
 • Werknemers: 450+
 • Gehoste winkels: 40.000+
 • Categorieën: eCommerce Cloud Software
 • Diensten: Webdesign, online marketing
 • Gratis proefperiode: 14 dagen

Volusion is ontworpen om een ​​totaaloplossing te bieden voor het runnen van een online winkel. U kunt elk aspect van uw bedrijf beheren vanuit het Volusion-dashboard.

Als je op zoek bent naar het perfecte platform, heb je misschien gemerkt dat andere opties een bepaalde focus bieden. Sommige concurrenten zijn gespecialiseerd in marketingtools of ontwerp. De niche van Volusion biedt een veelzijdige oplossing waarmee u snel aan de slag kunt.

Technische specificaties en beperkingen

Volusion beweert perfect te zijn voor bedrijven van elke omvang, maar pas op voor bandbreedtebeperkingen en extra kosten. Grotere bedrijven die een hoog volume of bestellingen afhandelen, kunnen uiteindelijk betalen voor een overschrijding van de bandbreedte. Het platform wordt ook niet geleverd met een SSL-certificaat. U moet er een aanschaffen om creditcardaankopen mogelijk te maken. Extra kosten beginnen snel op te tellen als je niet oppast.

Schaalbaarheid

Volusion is ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien. Het maakt het starten voor nieuwe ondernemers snel en gemakkelijk, maar is in staat om wereldwijde merken te ondersteunen. Intel en 3M gebruiken bijvoorbeeld Volusion om hun sites van stroom te voorzien. Of u nu klein wilt blijven of wilt uitbreiden, Volusion kan aan nieuwe eisen voldoen.

Risicovrije proef

Je kunt Volusion 14 dagen gratis uitproberen. Er is geen creditcard nodig en geen verborgen kosten. Dit zou u voldoende tijd moeten geven om te proberen een etalage op te zetten en een idee te krijgen van het programma. Zodra u zich aanmeldt voor een jaarabonnement, zijn er annuleringskosten als u van gedachten verandert. Wees bereid om $ 99 te betalen om uw account te beëindigen.

De reputatie van Volusion

Door de jaren heen heeft Volusion een reputatie opgebouwd als een stabiel platform. Het bevat alle tools die u nodig heeft om aan de slag te gaan en verder te groeien. Als iets hen ervan weerhoudt om een ​​betere klantbeoordeling te hebben, zijn het hun prijsmethoden. Ze kunnen meer op voorhand zijn over extra kosten. Als u niet op de hoogte bent van mogelijke kosten die u kunt oplopen, kan uw maandoverzicht als een verrassing komen. Dit heeft de neiging om Volusion minder geloofwaardig te laten lijken.

Certificeringen en betrokkenheid van de gemeenschap

Volusion heeft zowel nationale als regionale erkenning gekregen, waaronder:

 • A + rating van het Better Business Bureau
 • Genoemd naar de A-List van de Kamer van Koophandel van 2015 in Austin
 • 2011 Stevie Award voor Front-Line Customer Service Team

Bovendien moedigt Volusion het honderden werknemers aan om deel te nemen aan dienstverlening aan de gemeenschap. Werknemers krijgen twee betaalde vakantiedagen voor vrijwilligersactiviteiten. Het bedrijf schonk ook gratis diensten aan non-profitorganisaties.

Waarom kiezen voor Volusion?

In werkelijkheid is er geen perfect programma. Elk eCommerce-winkelplatform komt met voor- en nadelen. Je moet Volusion proberen als je met een gevestigd bedrijf wilt werken. Ze hebben meer dan 16 jaar besteed aan het updaten en perfectioneren van hun platform. U kunt erop vertrouwen dat u toegang heeft tot de nieuwste tools en functies. Het biedt een snelle en gemakkelijke manier om uw online winkel te starten en inkomsten te genereren.

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis ontwerpsjablonen
 • Onbeperkte productopties
 • 14 dagen gratis proefperiode
 • E-mailmarketingtools
 • 24/7 ondersteuning
 • Afrekenen op één pagina
 • Geavanceerde beveiliging
 • Integratie van sociale media
 • Dagelijkse back-ups
 • Meerdere navigatiestijlen
 • Integraties van derden
 • Automatische platformupdates

Industry Experts oordeel over Volusion

eCommerce Platform De deskundige beoordelingen van Volusion zijn ook vaak een allegaartje. Sommige critici zijn grote fans en plaatsen Volusion stevig bovenaan hun lijst met beste eCommerce-oplossingen. Ze hebben veel positieve dingen te zeggen over de kwaliteit van de klantenservice. Je gaat praten met een echt mens die niet is opgeleid om simpelweg uit een script te lezen.

Voor sommigen biedt de software meer dan voldoende functionaliteit en flexibiliteit. Hoewel het voor Volusion een tijdje duurde om een ​​inhaalslag te maken en een blogfunctie toe te voegen, is dit overzicht gecorrigeerd. Anderen vinden dat de thema’s er verouderd uitzien en moeilijk kunnen worden aangepast zonder codering. Natuurlijk, deze algemene kritiek op vrijwel elk softwareprogramma voor het ontwerpen van websites. Uiteindelijk is dit een kwestie van persoonlijke voorkeur en een belangrijker probleem is het gebruiksgemak en de algehele gebruikerservaring. Op dit gebied krijgt Volusion veel lof.

Misschien wel de grootste klacht tegen Volusion zijn de kosten. Hoewel de maandelijkse abonnementskosten vergelijkbaar zijn met die van concurrenten, kunnen verborgen kosten snel oplopen. Dit kan Volusion buiten het budget van sommige startups brengen. Sommige bedrijven betalen echter graag meer voor een uitstekende klantenservice.

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten over Volusion

Het lijkt erop dat elke klant een unieke ervaring heeft als het gaat om Volusion. Algehele beoordelingen springen heen en weer tussen 4 en 10 sterren, wat het gemiddelde op ongeveer 7 op 10 brengt. Degenen die van het programma houden, hebben de neiging om bredere functies te complimenteren en niet te verstrikt te raken in de details. Populaire Volusion-professionals zijn onder meer:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Voorraadbeheer
 • Klantenservice
 • Snelle en probleemloze installatie en implementatie
 • Verwerking van betalingen
 • Rapportage

Degenen die echt van het programma houden, wijzen er snel op dat Volusion een allround oplossing biedt die kan worden gebruikt voor het runnen van kleine bedrijven of grote winkelsites. Beginners lijken ook tevreden met de ontwerptools en vinden het relatief eenvoudig om een ​​site te bouwen zonder weinig tot geen ervaring of codeerkennis.

Negatieve consumentenrecensies en klachten over volusion

Als je gebruikersrecensies bekijkt, is het moeilijk om een ​​rode draad te vinden als het gaat om fouten in het platform. Klachten lijken een breed scala aan onderwerpen te omvatten, wat een indicatie kan zijn dat deze problemen noodzakelijkerwijs terugkeren en inherente tekortkomingen zijn bij Volusion.

Misschien heeft het enige probleem dat iets consistenter lijkt te zijn te maken met marketing- en SEO-tools. Consumenten zouden graag meer geautomatiseerde SEO-functies zien, zoals die beschikbaar zijn via SEO Yoast. Met Volusion bent u verantwoordelijk voor het individueel invoeren van alt-tags, zoekwoorden en andere zoekmachinevriendelijke informatie.

Het lijkt erop dat Volusion enkele problemen kan hebben als het gaat om het soepel uitrollen van updates. Hoewel sommige klanten de betrouwbaarheid van Volusion prijzen, zijn er ook nogal wat die niet tevreden zijn met glitches en downtime. Dit kan iets zijn om in gedachten te houden, aangezien stilstand tot winstderving kan leiden.

Ontwerp & Maatwerk

Volusion biedt 16 gratis sjablonen. Hoewel sommige critici de keuzes als verouderd beschrijven, bieden ze wel schone en klassieke winkelpuien. U kunt altijd upgraden naar een premium-sjabloon, maar verwacht ongeveer $ 895 te betalen voor de meeste van hen. Houd er ook rekening mee dat slechts een deel van de sjablonen reageert. U wilt niet de fout maken om alleen in een sjabloon te investeren om erachter te komen dat deze met beperkingen gepaard gaat.

Gratis Vs. Premie

De experts van Volusion suggereren dat gratis thema’s het beste zijn voor degenen die interne ontwerpers hebben. Als u iemand heeft die weet hoe u wijzigingen moet aanbrengen, kunnen de gratis thema’s worden aangepast met HTML. Als u echter nieuw bent bij het ontwerpen van websites, moet u mogelijk betalen voor een premium-thema om uw site aan te passen.

Aangepaste ontwerpopties

U kunt ook het hele ontwerpproces overslaan en de Volusion-experts gebruiken om uw site te maken. Aangepaste ontwerpprijzen beginnen bij $ 3.500 en kunnen oplopen tot $ 6.000 voor de meest geavanceerde optie.

Website Builder-interface

Zoals de meeste beschikbare platforms, biedt Volusion de verschillende manier om uw site te bouwen en wijzigingen aan te brengen. U kunt HTML, CSS of hun bestandseditor gebruiken. Helaas is er geen WYSIWYG-editor waarmee u elementen kunt slepen en neerzetten. Hoewel de interface gemakkelijk te navigeren is, kunt u problemen ondervinden bij het aanbrengen van specifieke wijzigingen als u niet bekend bent met de code. De software is zo ontworpen dat u snel uw winkel kunt opzetten en u vervolgens kunt concentreren op andere gebieden van uw bedrijf.

Mobiele site bouwen

Terwijl u door potentiële thema’s bladert, zult u merken dat veel van hen niet reageren. Dit betekent dat u een aparte mobiele site moet bouwen. Voor degenen die weinig tijd hebben, kan het maken van een tweede site overweldigend aanvoelen, vooral als u in de eerste plaats niet bekend bent met ontwerp.

Inhoud beheer

Volusion maakt het toevoegen van producten en het beheren van inhoud eenvoudig. Er zijn drie hoofdgedeelten waar u productinformatie kunt invoeren: basis, beeldbeheer en geavanceerde informatie. Deze categorieën helpen u georganiseerd te blijven, fotogalerijen te beheren en relevante productinformatie te publiceren.

Sociale integratie

Gebruik social media om uw bedrijf op de markt te brengen met ingebouwde tools. Elk Volusion-pakket wordt geleverd met een app voor sociaal delen waarmee u eenvoudig uw Twitter-, Facebook-, Pinterest- en andere accounts kunt integreren. Je kunt ook de app store bezoeken en andere add-ons downloaden die je misschien leuk vindt.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Voorzien zijn vanOverzicht
Online winkel instellenAan de slag gaan met Volusion is relatief eenvoudig. Het enige nadeel is dat het programma geen installatiewizard of checklist biedt om je door de stappen te leiden. Je staat grotendeels alleen om ervoor te zorgen dat al je bases bedekt zijn. Dit kan tijd kosten als je niet oppast.
Bandbreedte en opslagHoewel Volusion onbeperkte opslag biedt, zijn er beperkingen als het gaat om bandbreedte. Het Mini-abonnement wordt geleverd met slechts 1 GB aan bandbreedte. Er wordt $ 7 in rekening gebracht voor elke GB boven uw limiet. Zelfs het meest inclusieve Premium-abonnement is beperkt tot 35 GB aan bandbreedte. Als u van plan bent een uitgebreide site te bouwen met een blog en tal van producten, wilt u misschien uw bandbreedtegebruik in de gaten houden
Winkelwagenplug-ins en add-ons`Volusion wordt geleverd met een app-marktplaats om u te helpen de functionaliteit van uw winkel uit te breiden. Het beschikt over externe providers en meer dan 80 beschikbare apps.
OrderbeheerMet een ingebouwde zoekfunctie kunt u bestellingen lokaliseren en volgen.
VoorraadbeheerDe hoofdnavigatiebalk bevat een inventaris-tabblad. U kunt deze locatie bezoeken om producten toe te voegen, uw inventaris te doorzoeken en prestatiestatistieken te bekijken. Productinformatie is onderverdeeld in drie hoofdcategorieën, waardoor u georganiseerd blijft en rechtstreeks naar de informatie kunt navigeren die u nodig heeft.
Verzending volgenMet Volusion kunt u scheepswaar laten vallen en pakketten volgen. U kunt zelfs met één druk op de knop labels genereren en afdrukken
CRM-functiesHet klantrelatiebeheersysteem stelt u in staat gemakkelijk met klanten te communiceren. U kunt de bestelgeschiedenis bekijken, e-mails verzenden en ondersteuningsvragen volgen. Met Volusion kunt u snel de zorgen van klanten aanpakken voor een betere winkelervaring.
Sjablonen en thema’sKies uit 16 gratis thema’s die een Poolse en professionele uitstraling bieden. Hoewel u niet over tientallen opties beschikt, zijn de beschikbare sjablonen modern en stijlvol. Je kunt ook de premium-thema’s kopen die $ 50 beginnen en helemaal oplopen tot $ 895. De beslissing komt neer op uw budget en hoe comfortabel u bent met coderen.
Integratie en add-onsVolusion is ontworpen om u een goed afgerond pakket te bieden. U hoeft zich niet al te veel zorgen te maken over add-ons om basisfuncties uit te voeren. Als u echter op zoek bent naar een bepaald programma, kunt u eenvoudig de app store bezoeken en bijna elk programma dat u wilt integreren.
Mobiele e-commerceWees voorzichtig bij het kiezen of kopen van een thema. Ze zijn niet allemaal responsief en mobielvriendelijk. Dit is een gebied waar Volusion achter lijkt te lopen. Het kan zijn dat u uiteindelijk een aparte mobielvriendelijke site moet ontwerpen, die tijd en geld kan verbruiken.Met de juiste sjabloon kunt u zelfs uw winkel beheren vanuit een mobiele app. Zorg ervoor dat u een optie kiest die alle functies bevat waarnaar u op zoek bent.
Web hostingVolusion biedt zowel webhosting als domeinregistratiediensten. U kunt een bestaande site migreren, een geregistreerd domein gebruiken of een nieuw domein kopen voor $ 11,99.
App WinkelBezoek de Volusion-app store om door gratis en betaalde apps te bladeren. Er is keuze genoeg en verschillende manieren om je zoekopdrachten te filteren. App-prijzen variëren behoorlijk sterk en kunnen worden ingesteld als een eenmalige vergoeding of een maandelijks abonnement.
BloggenEen belangrijk nadeel van Volusion is dat het niet wordt geleverd met een blogfunctie. U kunt een WordPress-plug-in gebruiken en uw blog bouwen, maar dit kan uw bandbreedte vrij snel opeten. Een blog is een actieve marketingtool en de geweldige manier om met uw klanten te communiceren, zodat deze ontbrekende functie een probleem kan zijn.
SEO en marketingGeniet van ingebouwde SEO-tools waarmee u pagina’s kunt optimaliseren. Maak zoekmachinevriendelijke URL’s, voeg meerdere fragmenten en metatags toe. U kunt zich ook aanmelden voor een aangepast SEO-pakket van Volusion. Ze bieden verschillende pakketten die de prestaties van uw zoekmachine verbeteren
NieuwsbrievenDankzij het CRM-systeem kunt u gemakkelijk met klanten communiceren. U kunt ook regelmatig nieuwsbrieven verzenden met gratis en betaalde apps. Dit is een uitstekende manier om reclame te maken voor nieuwe producten of verkopen.
BeveiligingsfunctiesVolusion is PCI-gecertificeerd, zodat uw klanten hun creditcards met vertrouwen kunnen gebruiken. Alle abonnementen worden ook geleverd met een gratis IP-firewall en regelmatige back-ups. U kunt zelfs weerbarstige klanten blokkeren en voorkomen dat ze uw site gebruiken. Koop voor de ultieme bescherming een Volusion SSL-certificaat
PCI-certificeringDe afgelopen zes jaar is Volusion vermeld op de VISA-lijst van PCI-gecertificeerde providers
Content creatieVolusion biedt geen traditionele WYSIWYG-editor voor het maken van inhoud. Ze hebben hun editor gemaakt die moeilijk te gebruiken kan zijn. Als je bekend bent met WordPress, zul je veel tekortkomingen vinden als het gaat om de Volusion-editor. Tekst toevoegen en wijzigen is eenvoudig, maar inclusief links en afbeeldingen en wordt ingewikkeld. De eenvoudigste manier om wijzigingen aan te brengen is met code. Helaas heeft niet iedereen dat niveau van codeerkennis
CadeaubonnenKlanten kunnen eenvoudig cadeaubonnen kopen en u kunt snel kortingen en couponcodes genereren
BetalingsmogelijkhedenVolusion is compatibel met meer dan 30 betalingsgateways. U kunt ook een Volusion Merchant-account aanmaken en creditcards online of telefonisch verwerken. Hoewel het eigenlijke programma geen transactiekosten in rekening brengt, betaalt u een vergoeding voor het gebruik van externe processors. Zo brengt PayPal 2,9% per transactie in rekening en Volusion Merchant 2,1%. Als u kiest voor een Merchant Account, moet u er rekening mee houden dat u een Amerikaans staatsburger moet zijn om in aanmerking te komen.
Belasting- en verzendkostencalculatorsBelasting en verzendkosten worden automatisch berekend op basis van locatie
RapportenHet Volusion-dashboard bevat allerlei gegevens over websiteprestaties, bestellingen, inkomsten en andere vitale gebieden. U kunt uw bedrijf volgen en snel waardevolle rapporten bekijken en genereren
Site StatistiekenHet bijhouden van de prestaties van uw site is een uitstekende manier om verbeteringen aan te brengen. U kunt Google Analytics gebruiken om inzicht te krijgen in het gedrag van uw klant of om te upgraden naar de site-analyseservices van Volusion. Hoe dan ook, u zult bezoekers per dag, locatie, tijd ter plaatse, bouncepercentages en nog veel meer kunnen zien.

Plannen & Prijzen

Op het eerste gezicht lijkt Volusion scherp geprijsd. Het Mini-abonnement kost slechts $ 15 per maand. Dit plaatst het ruim binnen het bereik van andere grote spelers. Helaas heeft het startersplan een behoorlijk aantal beperkingen. Je krijgt bijvoorbeeld alleen online ondersteuning en je bent beperkt tot 100 producten.

Voor $ 35 per maand kun je kiezen voor het Plus-abonnement. Dit is nog steeds een redelijke prijs als u geen rekening houdt met alle verborgen kosten. De grootste klacht tegen Volusion is dat ze niet op voorhand zijn met hun prijzen.

Voordat we aanvullende kosten in rekening brengen, volgen hier de basisprijspakketten:

Mini – $ 15 / maand (alle abonnementen worden maandelijks gefactureerd)

 • Onbeperkte opslag
 • 100 producten
 • 1 GB bandbreedte

Plus – $ 35 / maand

 • Onbeperkte opslag
 • 1.000 producten
 • 3 GB bandbreedte
 • Telefonische ondersteuning
 • Beoordelingen en recensies
 • Nieuwsbrieven
 • CRM
 • Verlaten winkelwagenrapporten

Pro – $ 75 / maand

 • Onbeperkte opslag
 • 10.000 producten
 • 10 GB bandbreedte
 • Prioritaire ondersteuning
 • Telefonische bestellingen
 • Klantloyaliteitsplan

Premium – $ 135 / maand

 • Onbeperkte opslag
 • Onbeperkte producten
 • 35 GB bandbreedte
 • Account Manager

U heeft waarschijnlijk twee belangrijke dingen opgemerkt bij het bekijken van de prijsplannen:

1). Het Mini-plan is kaal. Het is slechts een kleine stap boven de gratis proefperiode. Veel van de functies die we gewend zijn van platforms voor winkelwagentjes zijn gewoon niet beschikbaar tegen het tarief van $ 15. Zelfs als u niet veel producten hoeft toe te voegen, krijgt u geen telefonische ondersteuning, nieuwsbrieven of recensies met de goedkoopste optie. U moet zelfs upgraden naar het Pro-plan voor CRM-functies en het klantenloyaliteitsplan.

2). Zelfs het Premium-abonnement heeft een limiet op de bandbreedte. De meeste programma’s bieden ten minste één volledig onbeperkte optie.

Verborgen kosten

Het andere probleem met het Volusion-prijsmodel zijn de verborgen kosten. Hier zijn slechts enkele manieren waarop u uw maandelijkse factuur kunt verhogen:

 • SSL-certificaat – $ 149
 • Installatie SSL-certificaat (u kunt niet zelf installeren) – $ 99
 • Nieuw domein – $ 11,99
 • Overschrijding van bandbreedte – $ 7 per GB
 • Verwerkingskosten voor betalingen door derden – 2,0-3,0% per transactie
 • PCI-servicekosten $ 1,83 – $ 3 per maand
 • “Powered by Volusion” -link verwijderen – $ 25
 • Beëindigingskosten – $ 99
 • Maandelijkse afschrijvingstoeslag – $ 10

Misschien wel het ergste van alles, deze kosten worden niet duidelijk geadverteerd op de Volusion-website. Het kan voelen alsof je wordt vernikkeld en gedimd.

Proefperiode

Als u Volusion eens wilt proberen, kunt u zich inschrijven voor de gratis proefperiode van 14 dagen. Je hebt geen creditcard nodig om mee te doen. Dit is een goede manier om de software te testen. Het geeft u ook de tijd om de mogelijke kosten van elk tariefplan te verduidelijken.

Is het miniplan voldoende??

Zeker. Het miniplan biedt voldoende functies om een ​​professionele etalage te ontwerpen en uw producten te lanceren. Naarmate uw klantenbestand groeit, kunt u overwegen om te upgraden. De meer geavanceerde pakketten bieden meer manieren om met uw klanten te communiceren en uw bedrijf te beheren. Deze tools zijn handig en zijn het extra geld waard als u uitbreidt.

Klantenservice

De hoeveelheid klantenondersteuning die u in aanmerking komt, hangt af van het pakket dat u koopt. Het Plus-abonnement, dat de voordeligste optie is, biedt zowel online chat als telefonische ondersteuning. Technische en klantenondersteuning is 24/7 beschikbaar en is gevestigd in Austin, Texas.

Tutorials en Knowledge Base

Volusion biedt een uitgebreide bibliotheek met video’s en handleidingen waarmee u aan de slag kunt en ingewikkeldere taken kunt uitvoeren. Hoewel het programma geen ingebouwde gids heeft, zijn er tal van waardevolle bronnen om u onderweg te helpen.

Contact opnemen met ondersteuning

De eenvoudigste manier om contact op te nemen met ondersteuning is via de livechatfunctie. U kunt ook een 800-nummer bellen of een supportticket maken. Als je belt of mailt, hangt de reactietijd af van het abonnement dat je hebt gekocht. Dat gezegd hebbende, de live chat-vertegenwoordigers reageren snel en zijn zeer deskundig.

Klantenservice

Op het gebied van klantenservice staat Volusion boven de rest. Ze hebben prijzen gewonnen voor hun service en lijken hun werknemers te steunen, wat goed nieuws voor u is. Gelukkige werknemers doen doorgaans beter werk. Of je nu chat, e-mailt of belt, je kunt verwachten dat je contact maakt met een vriendelijke en behulpzame vertegenwoordiger die ervoor zorgt dat je behoeften een prioriteit worden, zelfs als je bent ingeschreven voor het miniplan.

Ze hebben een reputatie opgebouwd door snel nauwkeurige antwoorden te geven. Je zult nooit het gevoel hebben dat je te maken hebt met iemand die alleen maar uit een script leest.

In ieder geval zou Volusion meer ondersteuningsforums kunnen gebruiken. Met zoveel duizenden klanten is het verrassend dat er geen communityfeedgesprekken op internet zijn. Dit is iets dat Volusion zou moeten ondersteunen en aanmoedigen, vooral omdat het minder werk zou kunnen betekenen voor hun ondersteuningsteam.

Makkelijk te gebruiken

Dit is een ander gebied waar Volusion tekortschiet. De meeste programma’s streven ernaar om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. Hoe meer mensen hun software kunnen gebruiken, hoe meer klanten ze kunnen werven. Volusion is niet uit de weg gegaan om een ​​product te maken dat toegankelijk is voor zowel beginners als experts.

Bottom Line: Als u geen codering kent, kunt u uw site zelfs met premium-thema’s niet gemakkelijk aanpassen.

Zoals hierboven vermeld, biedt Volusion wel een editor, maar het is niet de standaard WYSIWYG-editor die slepen en neerzetten mogelijk maakt. Het is een Volusion-specifieke functie die beperkingen heeft. Hoewel een beginner zeker een winkel kan opzetten, zullen ze het moeilijk vinden om wijzigingen aan te brengen in het thema. Volusion is het meest geschikt voor mensen met codeerervaring.

Help bij het bewerken

Als u zich in een ontwerp-situatie bevindt, kunt u het beste op zoek gaan naar een relevante tutorial. Veel beschikbare video’s kunnen je tips geven. U kunt ook op de Help-knop in de editor klikken om onderwerpen te zoeken. Deze zoekfunctie is verrassend handig en leidt je naar relevante artikelen.

Gebruikersomgeving

Ondanks het probleem met het coderingsontwerp, is de admin-interface echt aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren. Alles is logisch georganiseerd en gemakkelijk te vinden. Wat betreft het beheren van bestellingen en inventaris, is het platform zeer gebruiksvriendelijk.

Het andere voordeel is dat u de controle over uw website kunt behouden. Het is helemaal van jou.

Klantenervaring

Naast uw beheerderservaring, moet u ook rekening houden met de winkelervaring van uw klant. Om een ​​goed afgeronde winkelervaring te bieden, moet u waarschijnlijk investeren in het Pro Plan. Hierdoor kunt u efficiënt communiceren met klanten en hen een winkel aanbieden zonder duidelijke beperkingen. De goedkopere pakketten bevatten niet alle toeters en bellen met klantrelaties die u in de toekomst wilt hebben. Natuurlijk kunt u altijd kleine plannen starten en plannen upgraden.

Conclusie

Volusion is een stabiel eCommerce-platform. Daar bestaat geen twijfel over. De echte beslissing komt neer op hoeveel ervaring je hebt met coderen en hoeveel geld je per maand wilt uitgeven. De waarheid is dat er meer beginnersvriendelijke opties zijn die ook beschikbaar zijn tegen een meer betaalbare prijs.

Dit is met name het geval omdat Volusion zichzelf op de markt brengt als een alles-in-één optie. Het biedt geen onderscheidend verschil met de rest van de concurrentie. Als u beschikbare eCommerce-platforms vergelijkt, zult u merken dat sommige zich richten op ontwerp- of marketingfuncties. Geen Volusion. Het is een standaard door eCommerce gehost softwareprogramma voor winkeliers.

Als coderen niet een van je sterke punten is, blijf dan zoeken en vind een programma met een traditionele WYSIWYG-editor.

Vergelijken

Volusion

94

Shopify

96

BigCommerce

95

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map