uCoz recensie 2016


uCoz

Bezoek website

8.9


AWA-score

uCoz

uCoz is een in Rusland gevestigd bedrijf dat in 2005 is gelanceerd als een wereldwijde meertalige websitebouwer met een focus op het tevredenstellen van gebruikers met weinig ervaring en met veel opties. uCoz claimt meer dan 1 miljoen websites, gericht op zowel onervaren gebruikers als geavanceerde ontwerpers die meer controle willen.

Voordelen

 • All-inclusive pakket
 • Eindeloze functies voor e-commerce
 • HTML / CSS-codering beschikbaar
 • Meer dan 250 sjablonen om uit te kiezen
 • Ondersteunt 15 talen

Nadelen

 • De gebruikersinterface vereist een beetje een leercurve
 • Sommige functies zijn afzonderlijk geprijsd
 • De uCoz-website kan wat werk gebruiken
 • Het is moeilijk om enkele van de specifieke uCoz-functies vooraf te vinden

Overzicht

 • Website: www.ucoz.com
 • Hoofdkwartier: Rusland
 • Jaar van Oprichting: 2005
 • Werknemers: 100+
 • Gehoste sites: 1.500.000+
 • Categorieën: Website Maker-software
 • Talen: Engels, Duits, Russisch, Frans, Spaans, Portugees, Zweeds, Pools, Hongaars, Oekraïens, Armeens, Arabisch, Roemeens 

De uCoz biedt eenvoud, flexibiliteit en bruikbaarheid samen met een gratis plan voor doe-het-zelf-klanten. Er zijn functies om kleine bedrijven en grote e-commerce te ondersteunen. Het platform biedt een bedieningspaneelinterface voor installatie en bewerking.

Hoewel niet zo eenvoudig als sommige van zijn concurrenten, is het wennen aan de uCoz slepen en neerzetten even wennen. Het heeft zijn logica, die redelijk snel te leren is. uCoz vindt kracht in functies, waaronder de mogelijkheid voor gebruikers om desgewenst volledige controle over HTML en CSS te nemen. uCoz biedt drie ontwerpopties: ontwerp uw eigen ontwerp, gebruik een gratis themasjabloon of betaal voor een premium.

Voor wie is uCoz aanbevolen?

De uCoz-website builder wordt aanbevolen voor particulieren, kleine bedrijfsprofessionals, eigenaren van grote bedrijven en website-ontwerpers die sites bouwen voor anderen.

uCoz’s aandachtsgebied / specialiteiten

uCoz is gericht op eenvoud en toch geavanceerde aanpassing in een doe-het-zelf website-builder. Het biedt de extra mogelijkheid om code te bewerken en beheren voor mensen met de vaardigheden. uCoz-specialiteiten omvatten veelzijdigheid, uitgebreide functies en aanpassingsmogelijkheden, samen met meerdere talen. Het wordt geleverd met enkele interne programma’s (uKit, uShop, URan en uID) voor thuisbedrijven en winkels.

uCoz’s technische specificaties / beperkingen

De technische specificaties voor uCoz omvatten een breed scala aan sjablonen en alle standaardopties van een doe-het-zelf website-builder. Het heeft een groot aantal functies om verschillende bedrijfsbehoeften te ondersteunen, evenals de verschillende vaardigheidsniveaus van ontwerpers. Ook degenen die via code willen aanpassen, hebben de mogelijkheid in een HTML-editor.

Wat beperkingen betreft, is de uCoz-interface iets gecompliceerder dan sommige van zijn concurrenten in de website builder-ruimte. De gratis website-optie is enigszins beperkt en ondersteunt waarschijnlijk alleen de basisbehoeften van de website. Het is een mooi begin.

Is er voldoende schaalbaarheid / ruimte om te groeien?

Met een van de vijf betaalbare tariefplannen of een gratis account biedt uCoz schaalbaarheid en groeimogelijkheden voor de meeste online bedrijven. Winkeliers en eigenaren van kleine bedrijven kunnen gemakkelijk overstappen op het prijsplan dat hun bedrijf ondersteunt naarmate het uitbreidt.

Wat is het MoneyBack-garantiebeleid?

Hoewel er geen geld-terug-garantie zichtbaar is op de website, biedt uCoz een eenvoudige gratis website voor het testen van de wateren.

Wat is de reputatie van uCoz?

uCoz heeft een vrij goede reputatie bij zowel beginnende als gevorderde gebruikers vanwege het flexibele platform. Het biedt veel functionaliteit en een van de beste meertalige pakketten tegen relatief lage kosten. Het is vergelijkbaar met enkele van de betere website-bouwers in zijn klasse, waaronder Wix, Weebly en Webs (met 4 tot 5 sterren).

Partnerprogramma voor klanten

uCoz biedt een bescheiden partnerprogramma waarin gebruikers een uCoz-link plaatsen en 5 cent verdienen wanneer gebruikers zich registreren via de link en een website maken. Bovendien, als die verwijzing betaalt voor een van de betaalde diensten van uCoz, ontvangen klanten 20% van die betalingen.

Waarom uCoz kies?

uCoz biedt een solide platform, voldoende functionaliteit, een gratis of redelijk geprijsd plan en een aantal sjablonen om uit te kiezen. Beginners kunnen soorten uCoz en programmeurs beheren, zoals de toegevoegde aanpassingsopties. De uCoz-website zelf presenteert een paar pagina’s scrollen, meerdere vensters en tekstuitdagingen, maar dit zijn geen showstoppers.

Belangrijkste kenmerken

 • Meer dan 250 persoonlijke en zakelijke sjablonen
 • Standaard voor responsieve mobiele navigatie
 • Betalingsgateway-integratie
 • Mobiele site bouwen
 • Integratie van sociaal delen
 • Google Analytics-integratie
 • Mobiele site bouwen
 • Grote verscheidenheid aan ontwerpmodules
 • HTML / CSS-editor
 • Proprietary Monetization Tool
 • Media Toolset voor e-commerce
 • Google Maps-integratie

Oordeel van branchedeskundigen over uCoz

Website Builder De experts maakten in principe dezelfde opmerking als gebruikers. Ze klopten uCoz voor het verwijderen van advertenties op betaalde accounts en voor het niet opnemen en slepen en neerzetten van de editor. De overgrote meerderheid van gratis websitebouwers bevat echter advertenties om hun bedrijf te promoten. Dit is een gangbare praktijk en ze zijn volledig transparant over de voorwaarden. Ik zou ook kritiek willen op het ontbreken van een editor voor slepen en neerzetten. Het programma is gewoon niet ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar dat soort functies. Zelfs dan belonen experts het programma graag met 9 van de 10 sterren.

De bijna perfecte score is te wijten aan het aantal hoogwaardige functies dat bij uCoz wordt geleverd. Het is niet alleen gemakkelijk te gebruiken en stelt u in staat om snel bewerkingen uit te voeren, het biedt ook veel opslagruimte, geweldige ondersteuning en een lange lijst met sjablonen en widgets. uCoz wordt aanbevolen door zowel gebruikers als experts.

 • http://www.pandia.com/website-builder/ucoz.html
 • https://www.comparakeet.com/real-estate-website-builder/ucoz-review/

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten op uCoz

Degenen met de knowhow lijken echt van uCoz te genieten. Het biedt een zeer flexibel ontwerp dat het gemakkelijk maakt om elk aspect van uw website aan te passen. Gebruikers waren erg tevreden over de hoeveelheid beschikbare tools en thema’s. Er is genoeg om uit te kiezen om u te helpen bij het bouwen en uitbreiden van uw website. U kunt zelfs meerdere sites vanuit één account beheren en gemakkelijk door de admin- en gebruikersinterface navigeren. Gebruikers maakten ook positieve opmerkingen over de eCommerce- en SEO-tools. uCoz scoort ook goed als het gaat om beveiliging, technische ondersteuning en praktisch elke andere categorie. Hoewel het zeker niet voor iedereen is en wat geavanceerde vaardigheden vereist, maakt uCoz zeker een sterke show. Zowel amateur- als professionele codeerders willen misschien een kijkje nemen.

 • https://www.cmscritic.com/user-review-ucoz-website-builder/

Negatieve consumentenrecensies en klachten op uCoz

De meeste klachten over uCoz hebben te maken met de gratis versie of verwijzen naar het gebruiksvriendelijke karakter van het programma. Hoewel u uCoz kunt gebruiken om gratis een website te maken, moet u er rekening mee houden dat uw domein eindigt op ucoz.com en advertenties voor hun bedrijf zal bevatten. Als u deze elementen wilt verwijderen, moet u zich aanmelden voor een betaald abonnement.

Gebruikers vermeldden ook dat uCoz niet bijzonder gebruiksvriendelijk is, maar dat is niet zonder reden. Het is een van de weinige websitebouwers die op de markt wordt gebracht voor programmeurs en professionals. Voor degenen met enige technische ervaring, kan het u echt helpen leren programmeren. Als je een editor voor slepen en neerzetten wilt, blijf dan winkelen.

 • http://superbwebsitebuilders.com/ucoz-review/
 • https://www.cmscritic.com/user-review-ucoz-website-builder/

Ontwerp & Maatwerk

De ontwerp- en aanpassingsopties in uCoz worden beheerd via inhoudsmodules en enkele interne programma’s (uKit, uShop, URan en uID). Ontwerpers hebben ook de mogelijkheid om de code te wijzigen. De interface heeft een aanpassingsperiode nodig om erachter te komen hoe het werkt, maar de stijlen, kleuren en plaatsing zijn relatief eenvoudig te wijzigen. uCoz biedt een verscheidenheid aan ontwerp- en aanpassingsopties, waaronder honderden gadgets en widgets die gemakkelijk te beheren zijn.

Voorzien zijn vanOverzicht
uCoz-sjablonenuCoz biedt 250 persoonlijke en zakelijke sjablonen om uit te kiezen, hoewel u naar een op prijs gebaseerd plan moet gaan om een ​​mobiele sjabloon te krijgen. De verwachting is dat binnenkort gratis responsieve sjablonen beschikbaar zullen zijn. Gebruikers kunnen goed van sjabloon wisselen nadat het bewerken is begonnen en er zijn opties voor persoonlijke, zakelijke en online winkels.
 • Verscheidenheid en kwaliteit van sjablonen en kleurenpalet.Met meer dan 250 sjablonen om uit te kiezen, is het assortiment acceptabel en lijken de sjablonen een eigentijdse flair te bieden. De sjablonen zijn ook aanpasbaar om aan meer uiteenlopende ontwerpeisen te voldoen.
 • Vooraf geselecteerde sjablonen versus website vanaf nul bouwenuCoz is een op sjablonen gebaseerd programma, maar techneuten vinden het geweldig dat ze desgewenst code in HTML / CSS kunnen toevoegen of bewerken.
uCoz-interfaceDe uCoz-ontwerpinterface biedt een bedieningspaneelmenu voor het bewerken, toevoegen van elementen en het invoeren van inhoud. Hoewel uCoz is gespecialiseerd in eenvoud, zijn bewerkingen op het platform niet zo intuïtief voor sommige bouwers in deze klasse.
Aanpassingsopties voor paginastijluCoz scoort goed wat betreft personalisatie en maatwerk. Dat komt omdat er ontwerpkeuzes, veel sjablonen, inhoudsmodules en toegang tot het invoeren en bewerken van code zijn. Sommige inhoudsmodules van de uCoz bevatten een pagina-editor, forum, sitenieuws, gastenboek, blog, webpeilingen, e-shop en fotoalbums.
 • De ontwerpkeuzes voor personalisatie uCoz heeft een aantal ontwerpkeuzes: maak je eigen ontwerp, gebruik een gratis thema of koop een veelzijdiger thema. Met elk van deze kan de site worden gepersonaliseerd.
 • De vrijheid om inhoud te verplaatsen, vergroten of verkleinen en te bewerkenuCoz maakt het bewerken, verplaatsen, vergroten of verkleinen en verwijderen van inhoud of elementen relatief eenvoudig als u eenmaal gewend bent aan de interface.
 • Is er toegang tot HTML / CSS-code?De veelgevraagde mogelijkheid om code toe te voegen en aan te passen is beschikbaar op uCoz.
 • Gebruikersinterface voor visuele bewerkingDe visuele bewerkingsopties in uCoz worden uitgevoerd via enkele interactieve modules (of webapps)

uCoz-ontwerpers houden van de aanpassingsopties voor paginastijl samen met de mogelijkheid om te coderen en te kiezen uit tientallen add-ons en plug-ins.

SitenavigatieuCoz-sjablonen bieden de standaard opties voor sitenavigatie of mensen met enige ervaring kunnen meer niveaus toevoegen, inclusief subpagina’s. Verwacht ook responsieve mobiele navigatie met de juiste sjabloon, waarvoor mogelijk een van de betaalde abonnementen van uCoz nodig is.
Inhoud beheeruCoz wil dat contentbeheer eenvoudig is. Gezien de ingebouwde ontwerpopties die beschikbaar zijn op dit platform, is het beheren van inhoud vrij flexibel. Voeg nieuws, artikelen, forumberichten, foto’s, online winkelproducten en meer toe. Stel machtigingen per gebruiker in.
Foto’s en galerijenuCoz is opgezet om uw dynamische fotogalerij te ontwerpen of om te kiezen uit een ingebouwde galerij. Daarnaast kunnen gebruikers afbeeldingen wijzigen, beschrijvingen toevoegen en meer.
Mobiele site bouwenuCoz wordt geleverd met een functie voor het bouwen van mobiele sites, zodat bezoekers en klanten kunnen weergeven en navigeren vanaf bijna elk mobiel apparaat. eCommerce wordt ook ondersteund op mobiele apparaten.
Integratie van sociaal delenIntegratie en publicatie van sociale media is geen probleem voor de uCoz website builder. Plaats ook blogs op sociale medianetwerken, waaronder Facebook, Twitter en meer.
OntwerpdienstenuCoz is zoals de meeste website-bouwers in deze subset gemaakt voor doe-het-zelf website-ontwerp. Voor degenen die op zoek zijn naar uitgebreide ontwerpservices waarin een site voor u wordt gebouwd en ontwikkeld, zoekt u online naar full-service website-ontwerpers en verwacht u veel meer te betalen.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Een pluspunt voor uCoz zijn robuuste functies die voldoen aan de eisen van bijna elke online persoonlijke of zakelijke entiteit, inclusief e-commerce. Met een breed scala aan interne functies, add-ons en modules profiteren zowel beginnende gebruikers als ontwerpers van dit platform. Hieronder staan ​​enkele van de uCoz-attracties:

Voorzien zijn vanOverzicht
uCoz-instellingenZodra u door de uCoz-website navigeert en erachter bent gekomen hoe het werkt, klikt u uiteindelijk op een van de vele links om een ​​website te maken. U wordt gevraagd om een ​​e-mailadres en een nieuw wachtwoord, gevolgd door een domeinnaam (als u die heeft). uCoz kan dit ook leveren. U selecteert een gratis of betaald ontwerp en het proces begint
WebdesignIn de ontwerpfase biedt uCoz een verscheidenheid aan modules om aan uw site toe te voegen, en u krijgt toegang tot een beschikbaar configuratiescherm om uw pagina’s aan te passen. Een HTML / CSS-editor is beschikbaar voor degenen die liever met code werken.
De diepte van navigatieDe uCoz-sjablonen bieden een standaard navigatiediepte, maar gebruikers hebben de flexibiliteit om meer niveaus toe te voegen om aan persoonlijke of zakelijke behoeften te voldoen.
Widgets en appsHier schittert uCoz, aangezien ontwerpers tot op zekere hoogte widgets en modules (apps) kunnen toevoegen. Enkele voorbeelden zijn fotoalbums, een bestandscatalogus, polls, e-mailforums, eCommerce-oplossingen en meer.
Inkomsten genererenuCoz bevat hun eigen ingebouwde tools (uShop, etc.) voor het genereren van inkomsten die goed zullen integreren met alle standaard eCommerce-vereisten voor winkelen en betalen.
BezoekersstatistiekenEen verborgen statistieken teller op een door uCoz ontworpen website zal winkeliers tevreden stellen.
Foto’s, video’s en audiouCoz biedt een mediatoolset die past bij e-commerce en andere soorten bedrijven. Het is een websitebouwer die is uitgeknipt voor e-commerce en site-branding. Gebruikers kunnen een audio-afspeellijst toevoegen.
BloggenMet uCoz kunnen ontwerpers zonder extra kosten een module toevoegen in de vorm van een blog over het betaalde abonnement. Of gebruikers er gek op zijn, er is weinig informatie beschikbaar, maar ook geen klachten.
Google MapsMet uCoz kunnen gebruikers eenvoudig Google-kaarten en andere kaarten invoegen.
HTML-editorEen van de troeven van de uCoz is de mogelijkheid om HTML / CSS-code toe te voegen en te bewerken.
Formulieren en enquêtes.Selecteer een uCoz-module voor formulieren, enquêtes en andere polling-elementen
OpslagruimteGratis aanmeldingen ontvangen 400 MB terwijl betalende abonnees ontvangen van 1 GB tot 10 + GB binnen vijf redelijke plannen.
Nieuwsbrief ToolHoewel er geen juiste nieuwsbrieftool is, kunnen uCoz-gebruikers hun eigen ontwerp invoegen via het bedieningspaneel om een ​​nieuwsbriefmailing in te stellen en uit te voeren.
Forumondersteuning.uCoz biedt een forummodule voor websiteontwerpers en een forum in de uCoz Community voor vragen en antwoorden van klanten.
E-commerce / online winkel.e-commerce, uCoz biedt de ingebouwde eCommerce-functies die winkeleigenaars nodig hebben. Abonnees moeten mogelijk investeren in het prijsmodel ‘Winkel’ om alles te krijgen wat ze nodig hebben, maar het is redelijk. Het lijkt erop dat externe eCommerce-widgets zoals Ecwid ook kunnen worden geïntegreerd.
Gateway-integratieBetalingsgateway-services vormen een groot deel van het serviceaanbod van uCoz.
SEO-vriendelijk.Hoewel de zoekmachineoptimalisatiefunctie niet wordt genoemd in de uCoz-rondleiding, moet hij er wel zijn. Verder testen nodig.
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)uCoz biedt gebruikers een login en wachtwoordbeveiliging voor hun website.
Google® AnalyticsuCoz integreert met Google Analytics, maar een ontwerper moet code invoegen om dit werk te doen. Voor beginnende gebruikers kan een kort ondersteuningsgesprek nodig zijn.
Website Builder SecurituCoz neemt inloggen, gegevens en beveiliging zeer serieus voor zijn gebruikersgemeenschap en klanten
Meerdere talenuCoz ondersteunt 15 talen, met een klein beetje uitzoeken van de kant van de ontwerper
Mobiele optimalisatieDe betaalde sjablonen van uCoz bieden mobiele optimalisatie voor succesvolle weergave, navigatie en aankoop op bijna elk apparaat.
CDN-technologieEr is geen directe verklaring van uCoz over CDN-technologie, maar het is duidelijk voor 1 miljoen gebruikers dat ze uitstekende beschikbaarheid en prestaties ondersteunen.

Plannen & Prijzen

uCoz biedt een van de beste prijsmodellen onder zijn concurrenten. Gebruikers kunnen zich aanmelden voor een gratis levenslang account met minimale functies, of kiezen uit vijf redelijke maandelijkse abonnementen. Een prijstabel is direct vooraan beschikbaar onder het uCoz-startpaginamenu.

Aangeboden prijsplannen

De lijst met uCoz-functies is genereus en vrij lang, dus bezoek de prijstabel online om alle voordelen te zien.

 • Vrij.
 • Minimaal. $ 2,99 per maand
 • Basic. $ 5,99 per maand
 • Optimaal. $ 7,99 per maand
 • Maximaal. $ 15,99 per maand
 • Winkel. $ 9,99 per maand

uCoz biedt zeer concurrerende prijzen met een ongelooflijk all-inclusive functiespakket voor de meeste abonnementen. Er zijn hier en daar een paar extra kosten.

Overweeg de volgende factoren met betrekking tot prijzen:

 • Biedt het een gratis abonnement aan?? Ja, iedereen kan een gratis account aanmaken voor een eenvoudige website.
 • Zijn er proefperiodes of hebben ze een creditcard nodig om mee te doen? U kunt gratis aan de slag gaan en vervolgens overstappen op een betaald abonnement, afhankelijk van uw website-behoeften.
 • Hoe betaalbaar zijn de premium pakketten in vergelijking met concurrenten? uCoz biedt vijf betaalbare tariefplannen die zeer concurrerend zijn, vooral voor high-end e-commerce, samen met een enorme lijst met functies.
 • Kun je professionele webpagina’s ontwerpen met alleen de gratis versie? Ja, u mag een professionele website geheel gratis ontwikkelen en gratis houden. Het is niet duidelijk of uw domeinnaam is inbegrepen.

Wordt de betaling maandelijks / jaarlijks uitgevoerd? Er wordt een maandelijks betalingsplan aangeboden.

Klantenservice

uCoz heeft een uitgebreide reeks opties voor klantenondersteuning die vergelijkbaar zijn met de meeste doe-het-zelf-websitebouwers. Selecteer het helpmenu vanuit de interface of bezoek de website voor een nuttige FAQ, een forum in de uCoz Community en een contactformulier dat via e-mail wordt verzonden. Geen telefoonnummer, maar dat is typisch voor dit soort websitebouwers.

Makkelijk te gebruiken

uCoz is een relatief eenvoudige doe-het-zelf website-bouwer. Hoewel sommige builders gemakkelijker te gebruiken zijn, heeft uCoz een korte leercurve. Het wordt gedaan voor elk vaardigheidsniveau, maar is gemakkelijker aan te passen voor mensen met code-ervaring. Het is gemakkelijk in te stellen en de recensies van klanten zijn goed. Een eCommerce-website vereist wat meer onderzoek en planning om op te zetten en te onderhouden.

De eenvoud van Interface. De uCoz-interface scoort gemiddeld voor een bewerkingsinterface voor het bedieningspaneel. Ik zou het niet simpel noemen, maar ook niet extreem moeilijk.

Geschikt voor beginners / gevorderde gebruikers. Dit is het mooie van uCoz. Het lijkt zowel beginners aan te trekken die een basiswebsite nodig hebben als ervaren ontwerpers die code willen aanpassen – en de prijs is goed.

Behoud te allen tijde de controle over de website. Ontwerpers / abonnees krijgen volledige controle over hun website in een veilige login op uCoz.

In-Editor Help geleverd. Er lijkt wat hulp in de editor te zijn en tal van andere hulpopties voor nieuwe en geavanceerde gebruikers, waaronder een helpmenu.

uCoz is een concurrerende websitebouwer die redelijk eenvoudig te gebruiken is en eindeloze ingebouwde en externe functies en modules biedt om te resulteren in de website die iedereen nodig heeft.

Conclusie

uCoz staat hoog in de klasse van doe-het-zelf website-bouwers, vooral voor kleine bedrijven en winkeleigenaars. uCoz ondersteunt 15 talen en vijf redelijke prijsplannen voor schaalbaarheid. Er wordt een gratis basiswebsite aangeboden om aan de slag te gaan of voor de lange termijn.

Dit platform is aantrekkelijk voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers, omdat het zowel ontwerpopties op basis van sjablonen als vrije vormen biedt. De functieset is enorm als je het niet erg vindt om uit te zoeken hoe sommige ervan werken. Hier is de kleine lettertjes van uCoz:

uCoz is een krachtige en veelzijdige websitebouwer in zijn klasse. Het ondersteunt elk type en schaal van site die iedereen nodig heeft. Het biedt functionaliteit, een groot aantal functies en eerlijke prijsplannen voor wereldwijde gebruikers.

Er zijn goede recensies voor deze websitebouwer, maar er is enig mysterie over de specifieke details van de functies en het proces. uCoz lijkt een uitstekende optie te zijn voor de gemiddelde ontwerper, en de gratis optie is aantrekkelijk om uit te testen om te zien of het aansluit bij uw vaardigheidsniveau en uw website-behoeften.

Vergelijken

uCoz

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map