SiteGround Beoordeling 2016


Siteground

Bezoek website

95


AWA-score

Siteground

SiteGround is momenteel een van de beste webhostingbedrijven ter wereld en biedt veilige en innovatieve oplossingen voor zakelijke en persoonlijke gebruikers van elke omvang. Ze hebben een webhostingplatform dat hun diensten efficiënt maakt voor kleine en middelgrote bedrijven. SiteGround is een uitstekende hostingkeuze voor u als u een ontwikkelaar bent, een website-eigenaar of als u een e-commercebedrijf runt. Lees hieronder onze SiteGround-hostrecensie.

Voordelen

 • Gratis website migratie
 • Eenvoudige en snelle installatie
 • Dagelijkse back-up
 • 99,9% uptime-garantie

Nadelen

 • Prijsplannen op basis van caps in plaats van functies
 • Schijfruimtebeperking voor gedeelde plannen

Overzicht

 • Website: www.siteground.com
 • Hoofdkwartier: Sofia, Bulgarije
 • Jaar van Oprichting: 2004
 • Werknemers: 280
 • Gehoste domeinen: 450.000+
 • Categorieën: Web hosting
 • Diensten: Shared Hosting, Cloud Hosting, Dedicated Servers, WordPress Managed Hosting
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

De diensten die zij leveren maken SiteGround een ideale oplossing voor iedereen die creatieve platforms zoals Drupal, WordPress, Magento en Joomla gebruikt. Via hun hostingplannen kunt u kleine, middelgrote en grote bedrijven gemakkelijk online ondersteunen.

Een van de redenen waarom hun services opvallen, is omdat ze een aantal van de hoogste hostingsnelheden op internet bieden, hun uptimes indrukwekkend zijn en voor hun betaalbare tarieven kunt u ook genieten van betrouwbare klantenservice.

Het bedrijf is opgericht in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot meer dan 500.000 domeinen. Ze hebben gedeelde en toegewijde servers, VPS-hosting en zoveel andere hostingplatforms, die allemaal strategisch gepositioneerd zijn in heel Europa, de VS en Singapore, waardoor ze toegang hebben tot alle grote markten en relevante diensten aanbieden waar dat nodig is..

Misschien komt een van de belangrijkste redenen waarom ze in de concurrentie kunnen blijven, erop neer dat ze tot nu toe een van de beste uptimes op de markt hebben (99,9%). Dit is een belangrijk punt, aangezien uitvaltijden een manier zijn om klanten weg te sturen, en voor e-commercebedrijven betekent dit veel verlies aan inkomsten en waarschijnlijk verlies van klanten aan uw concurrentie.

Afgezien van deze functies, bieden ze ook ongelooflijke tarieven voor hun hostingplannen, die all-inclusive zijn, zeer flexibel, snel, schaalbaar en veilig zijn. Voor ontwikkelaars maakt het niet alleen uw werk eenvoudiger, maar ook sneller.

Wat de concurrentie betreft, wanneer u SiteGround gebruikt, betaalt u iets meer dan de gemiddelde hostingdiensten die er zijn. Maar nogmaals, de rest kan u niet de robuuste beveiliging, klantenservice en zelfstudies garanderen of aanbieden die dit tot een van de beste technische platforms tot nu toe maken, zelfs als u geen ervaring hebt met programmeren.

Belangrijkste kenmerken

 • 24/7 ondersteuning
 • Gratis domeinnaam
 • Verbeterd configuratiescherm
 • Bloedzuiger
 • CloudFlare-integratie
 • E-commerce oplossing
 • Meer dan 60 gratis WordPress-thema’s
 • Automatische plug-in-update
 • Website Wizard
 • Voltooi Website Security Tools
 • Ondersteunt honderden open source-applicaties
 • SiteGround Super-cacher Tool

Snelle links

Oordeel van branchedeskundigen op SiteGround

Hosting Services Wat zeggen de experts over Siteground? Ook zij vonden, net als klanten, de klantenservice foutloos en dachten dat de service een goede keuze was voor beginners, of kleine bedrijven die zelf dingen doen en mogelijk veel vragen moeten stellen.

Dit waren de voordelen:

 • Ze bieden een uitstekende en behulpzame klantenservice
 • Het GoGeek-plan voor shared hosting of WordPress managed hosting is een solide keuze
 • Siteground biedt een aantal goede tutorials en wizards voor het opzetten van verschillende services
 • De integratie met CloudFlare is een pluspunt
 • Goede add-ons voor het bewaken van verdachte activiteiten en beveiligingsproblemen

En hun slechte punten?

Dure prijzen, add-ons en automatische verlengingen

Het lijkt erop dat in het geval van deze hostingservice klantrecensies en expertrecensies ongeveer op één lijn komen. Hoewel de experts het niet zo hoog beoordelen als de services van sommige concurrenten, lijken klanten (voor het grootste deel) tevreden te zijn, vooral als het gaat om klantenservice. Houd die automatische verlengingen in de gaten en reken op de kosten.

Positieve consumentenrecensies en getuigenissen op SiteGround

Klanten van Siteground melden over het algemeen een positieve ervaring:

 • Uitstekende en snelle technische ondersteuning wanneer dat nodig is
  Hun livechatfunctie is handig en vooral responsief en problemen worden snel opgelost (d.w.z. binnen enkele minuten en niet binnen enkele uren).
 • Een geweldige optie voor WordPress-sites
  Gezien het feit dat meer dan een kwart van alle websites is ontwikkeld vanuit WordPress, is dit een goede zaak!
 • Vooral hun GoGeek-pakket is goed om uw sites snel te maken
  Dit komt door de meegeleverde Cloudflare Railgun-ondersteuning en Memcache en Varnish-caching.
 • Sommige zeer tevreden klanten na het overstappen van andere hostingdiensten
  Het lijkt erop dat andere concurrenten het niet zo goed doen als Siteground!

Negatieve consumentenrecensies en klachten op SiteGround

Er zijn weinig klachten van klanten van Siteground, hoewel het meestal zeer specifieke zaken lijken te zijn waar slechts enkelen om geven.

 • Gebrek aan beveiliging
  Hun WHM en CPanel zijn niet SSL-gecertificeerd.
 • Beperkte back-ups
  Back-ups van uw site worden slechts 7 dagen bewaard en u moet klantenondersteuning krijgen om ze voor u te openen in plaats van het zelf te doen – en er zijn kosten aan verbonden.
 • Veel bedieningselementen zijn verborgen voor klanten
  U kunt niet veel taken voor onderhoud uitvoeren die andere hostingbedrijven u mogelijk met Siteground laten doen.
 • Je moet ze vragen om dingen te repareren
  Voor de meeste mensen willen ze gewoon dat hun websites werken, geen fouten maken en geen middelen meer hebben. Hoewel het een ongewoon voorval is, moet je het achtervolgen als het toch gebeurt.
 • Sommigen zijn van mening dat de prijsstelling bedrog is
  Dit platform heeft VEEL deals om u aan te melden. Nadat uw proefperiode is afgelopen, wordt uw abonnement automatisch verlengd tegen het hogere tarief, wat meer dan een paar klanten irriteerde.

Betrouwbaarheid & Uptime

Wanneer u de uptime-garantie van 99,9% in overweging neemt, dagelijkse regelmatige back-ups naar hun beveiligde servers, CloudFlare CDN, een onbeperkte MySQL-opslagdatabase en andere functies, is dit het ideale platform voor u. Er is ook het feit dat ze een ongelooflijke software voor het voorkomen van downtime hebben, die op de achtergrond wordt uitgevoerd, waardoor serverproblemen worden voorkomen en in realtime worden opgelost zonder menselijke tussenkomst.

Anders dan dat, hebben ze ook een SuperCacher-systeem, dat tot nu toe een van de beste caching-systemen op de markt is, en het verbetert effectief uw prestaties en snelheid. Hierdoor kunt u kiezen voor dynamische of statische caching-, HHVM- of Memcached-platforms voor uw bedrijf.

Uptime-garantie

Dankzij de realtime detectie van mogelijke problemen met servers, kunt u zeker zijn van de 99,9% uptime-garantie van de server. Dit maakt SiteGround een van de meest gewilde platforms in de wereld van internetzaken. Er zijn zoveel hostingplatforms die u vaak tot 100% uptime beloven, maar de meeste voldoen niet aan deze belofte. De aangepaste monitoringtool die het bedrijf automatisch uitvoert, kan tot 90% van de serverproblemen snel oplossen. Dit is een goede zaak, omdat het de andere providers 20 minuten zou kosten om op serverproblemen te reageren.

SiteGround is een pionier in de branche, aangezien zij het eerste platform waren dat een isolatieprotocol bedacht waarbij kwetsbare accounts geïsoleerd worden om te voorkomen dat ze de hele server uitschakelen. Dit maakt hun shared hosting daarom veel beter dan de meeste, omdat het net zo veilig is als je zou krijgen met een dedicated hostingplan.

Ze hebben ook mensen wiens werk bestaat uit het monitoren van de servers, het beoordelen van potentiële bedreigingen en het snel reageren daarop, naast extra inventaris die wordt geïnvesteerd in het automatisch beoordelen van mogelijke bedreigingen. Dit is ook een van de belangrijkste redenen waarom hun beoordelingen indrukwekkend zijn.

Serverreactie

Bijna elke webmanager of website-eigenaar zal getuigen van de handeling die een van de belangrijkste gebieden is waar ze naar moeten kijken, is de beveiliging van de bestanden die ze gebruiken. Daarnaast hebben ze ook zekerheid nodig over echt snelle laadtijden. Om de haalbaarheid van deze criteria vast te stellen, heeft SiteGround doorgaans enkele van de beste platforms om ervoor te zorgen dat bedrijfseigenaren zich geen zorgen hoeven te maken.

Ze hebben momenteel enkele datacenters in Singapore, Amsterdam en Chicago, IL, die allemaal worden beheerd en bewaakt via 1H, om het gemakkelijker te maken problemen te identificeren en de oplossing nog sneller te maken. 1H staat bekend om de snelheid waarmee ze problemen identificeren en accounts isoleren die mogelijk zijn gecompromitteerd op een server.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Voorzien zijn vanOverzicht
ControlepaneelVoor zover ze een vrij eenvoudig cPanel bieden, zijn er enkele aangepaste functies ingebouwd, waardoor het professioneler voor u is om te gebruiken. Dit maakt het ook gemakkelijk voor sitebeheer, vooral voor eCommerce-websites die ook een factureringsfunctie hebben. Er zijn ook enkele aangepaste apps die zijn ontworpen in het configuratiescherm, waardoor u gemakkelijker open source-applicaties kunt gebruiken. Via dit paneel kunt u alle relevante ontwikkelaarfuncties bekijken en het brongebruik van uw CPU volgen.
website bouwerMisschien wel een van de belangrijkste dingen die u zult opvallen aan SiteGround, is het feit dat u snel uw site kunt bouwen zonder u ergens zorgen over te hoeven maken. Eerst moet u het type website kiezen dat u nodig heeft en vervolgens bouwen. Via Website Wizard hoeft u niet eens een enkele regel code te schrijven, maar u kunt uw site nog steeds in de lucht krijgen. Ze hebben ook een video-tutorial opgenomen over het gebruik van Website Wizard voor deze taak, die heel gemakkelijk te volgen is.
Open-source appsAls u ervoor kiest SiteGround te gebruiken, staat het u vrij om elke open source-applicatie te gebruiken die u het beste aanspreekt. Dit is vooral belangrijk wanneer u intuïtieve en functionele websites moet bedenken. De verschillende CMS-platforms zoals WordPress en Joomla zijn eenvoudig te integreren in het platform, dus het is voor u heel eenvoudig om te bepalen wat voor u het beste werkt.
Hosting van WordPress-sitesOmdat SiteGround WordPress al voor je installeert, heb je weinig werk te doen. Als u een reeds bestaande website heeft, zullen ze deze snel voor u van de oude server naar de nieuwe verplaatsen. Ze hebben ook meer dan 60 thema’s gratis beschikbaar, die u kunt gebruiken zonder zelfs maar een account bij hen te hebben. Naast de ontwerpelementen kunt u ook profiteren van de dagelijkse back-ups, verbeterde beveiliging en automatische update van plug-ins, die uw website gebruiksvriendelijker maken. U zult merken dat de Managed WordPress-abonnementen vrijwel vergelijkbaar zijn met wat u zou krijgen met de shared hosting-abonnementen, waarvoor u zich eenmaal kunt aanmelden en jaarlijks kunt verlengen, na twee of drie jaar, afhankelijk van het plan dat het beste voor u werkt.
Website cachingCaching van websites is belangrijk in die zin dat het de reactietijd voor uw site effectief verhoogt. Ze hebben de Ir-plug-in ontworpen, die de prestaties van uw website zou moeten versnellen zolang deze op WordPress of Joomla draait. Het enige wat je hoeft te doen is de plug-in aan te zetten, aan te zetten via het cPanel en je bent klaar om te gaan.
eCommerce-oplossingEr zijn zoveel ondersteuningsfuncties beschikbaar op het platform, waardoor u uw eCommerce-website gemakkelijker kunt beheren. Het maakt niet uit welke applicatie u gebruikt, of het nu Magento of PrestaShop is, al deze worden ondersteund. Het is nog gemakkelijker voor u om eCommerce-services uit te voeren, omdat u de verschillende beschikbare pictogrammen kunt gebruiken, waardoor u heel gemakkelijk alles kunt installeren wat u maar wilt. Voor degenen die liever Magento gebruiken, maakt de functie slepen en neerzetten het werk uiteindelijk veel gemakkelijker voor u, omdat u geen kennis van programmeren nodig heeft.
Website back-upEen van de belangrijkste gebieden waar SiteGround van pas komt, is het feit dat ze dagelijks regelmatig back-ups maken. Om deze reden is het daarom gemakkelijker voor u om zoveel gedaan te krijgen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het maken van een back-up van uw systeem. Als u het soort persoon bent dat bijna om de dag nieuwe berichten online verzendt, is deze functie handig voor het geval uw website ooit wordt gehackt.
BeveiligingsfunctiesEr zijn nogal wat beveiligingsfuncties beschikbaar bij SiteGround, die u tot nu toe van de beste prestaties verzekeren. Als u HackAlert gebruikt, dat maandelijks $ 1 in rekening wordt gebracht, krijgt u een melding als uw website of netwerk wordt aangevallen. Er zijn ook andere functies die uw IP-adres beschermen en zelfs andere blokkeren die notoir verdacht zijn. Afgezien daarvan hebben ze ook deze Leech Protect-functie die gebruikers beschermt tegen het onbewust weergeven van hun wachtwoorden voor openbare toegang. Zoals de meeste van de beste hostingproviders die er zijn, hebben ze ook CloudFlare geïntegreerd in hun platform, wat uw veiligheid verbetert en de prestaties van uw website verbetert. SiteGround voert SiteCheck uit, die uw site automatisch scant om verdachte code te achterhalen.
Extra functiesEr zijn nogal wat add-ons die ook beschikbaar zijn voor degenen die dit platform gebruiken. Als beheerder moet je een aantal plug-ins of andere apps die je nodig hebt, kunnen toevoegen om de algehele prestaties van je website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. U kunt met gemak Joomla- en WordPress-toolkits op al hun hostingplannen installeren, indien nodig beheerderswachtwoorden opnieuw instellen, SSL configureren en zelfs gebroken machtigingen herstellen. Het maakt niet uit of je een ontwikkelaar bent of geen ervaring hebt met ontwerpen, je zult zeker genieten van het gebruik van SiteGround.

Plannen & Prijzen

Ongeacht uw behoeften met betrekking tot hosting, u kunt er zeker van zijn dat SiteGround genoeg heeft om u gedekt te krijgen. Elk van de hostingplannen die ze hebben, wordt geleverd met de essentiële functies, zoals app-installaties, site-overdrachtsmogelijkheden, MySQL-databases, enzovoort. Als u echter meer nodig heeft dan de basisfuncties, vooral voor grotere bedrijven, is er zoveel meer dat u kunt krijgen als u meer betaalt.

U kunt het abonnement kiezen dat bij u past, afhankelijk van het aantal hits dat uw website elke maand geeft. U kunt beginnen met het StartUp-plan en met de tijd vooruitgaan naar het GrowBig- of GoGeek-plan naarmate uw bedrijf groeit of meer verkeer genereert. Hun plannen beginnen vanaf slechts $ 3,95 per maand, terwijl het GoGeek-abonnement elke maand $ 14,95 kost.

Bij SiteGround draait alles om waar voor uw geld. Het maakt niet uit hoe je betaalt; u betaalt nooit meer dan u nodig heeft. Als u zich niet tevreden voelt met het geld dat u betaalt, kunt u zich beroepen op de 30 dagen retourgarantie en uw geld volledig terugbetalen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In auctor mauris een urna aliquam fermentum et een lorem. Duis rhoncus ante diam, aliquet lobortis risus porta eu. Quisque tristique ultricies metus, vel viverra ipsum aliquam vel. Aliquam zit amet vestibulum odio. Integer zit amet ultricies neque.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In auctor mauris een urna aliquam fermentum et een lorem. Duis rhoncus ante diam, aliquet lobortis risus porta eu. Quisque tristique ultricies metus, vel viverra ipsum aliquam vel. Aliquam zit amet vestibulum odio. Integer zit amet ultricies neque.

Hostingplan
Kenmerken
Schijfruimte
Bandbreedte
Prijs
Shared Hosting opstartenWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBOnbeperkt$ 3,95 / maand
Shared Hosting opstartenWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBOnbeperkt$ 3,95 / maand
Shared Hosting opstartenWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBOnbeperkt$ 3,95 / maand
Hostingplan
Kenmerken
Schijfruimte
Bandbreedte
Prijs
Shared Hosting opstartenWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBOnbeperkt$ 3,95 / maand
Shared Hosting opstartenWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBOnbeperkt$ 3,95 / maand
Shared Hosting opstartenWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBOnbeperkt$ 3,95 / maand
Hostingplan
Kenmerken
Schijfruimte
Bandbreedte
Prijs
Shared Hosting opstartenWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBOnbeperkt$ 3,95 / maand
Shared Hosting opstartenWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBOnbeperkt$ 3,95 / maand
Shared Hosting opstartenWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBOnbeperkt$ 3,95 / maand
Hostingplan
Kenmerken
Schijfruimte
Bandbreedte
Prijs
Shared Hosting opstartenWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBOnbeperkt$ 3,95 / maand
Shared Hosting opstartenWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBOnbeperkt$ 3,95 / maand
Shared Hosting opstartenWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBOnbeperkt$ 3,95 / maand

Klantenservice

Een van de kerngebieden waar het bedrijf veel nadruk op legt, is de noodzaak om ervoor te zorgen dat de klanten met gerespecteerde toewijding worden bediend. Mocht u een probleem hebben, neem dan gerust contact op met het bedrijf via de beschikbare platforms; live chat, telefoon of ticketverkoop.

Ze hebben ook een online database (pagina met veelgestelde vragen) waar u zoveel van uw vragen kunt beantwoorden zonder noodzakelijkerwijs hulp te krijgen van een assistent aan hun kant. Daarnaast hebben ze ook interactieve tutorials die je kunt gebruiken om je weg naar het platform te vinden, waardoor je gemakkelijker je problemen gemakkelijk kunt oplossen. Een van de beste dingen van hun service is het feit dat het klantenserviceteam overal beschikbaar is, 24/7.

Makkelijk te gebruiken

Een van de belangrijkste redenen waarom SiteGround na al die jaren nog steeds rechtop staat, is omdat ze het zo hebben ontworpen dat het zo gemakkelijk te gebruiken is. Het maakt niet uit wat voor soort gebruiker u bent of wat uw ervaringsniveau is, het belangrijkste is dat u alles kunt vinden wat u nodig heeft via het cPanel.

De gebruikersinterface is speciaal ontworpen om uw werk gemakkelijker te maken en behandelt veel informatie voor nieuwkomers die niet de meest fundamentele kennis hebben over hosting. Ze hebben ook de trend in de branche bijgehouden, waar u met een druk op de knop eenvoudig een applicatie kunt installeren of uw nieuwe website kunt maken. Dit bespaart u dus veel tijd die u anders zou hebben verloren bij het vinden van uw weg op het platform.

Conclusie

Het maakt niet uit welk type website u gebruikt, een ding dat u moet weten, is dat SiteGround u gedekt heeft. Het is belangrijk dat u enkele van de belangrijkste gebieden overweegt waar u hulp bij nodig heeft, maar het belangrijkste is dat u zich realiseert dat zolang u uw website laat ontwerpen en hosten op SiteGround, u zich nauwelijks zorgen hoeft te maken over uw site.

Vergelijken

SiteGround

95

InMotion Hosting

96

iPage

94

Bluehost

92

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map