SiteBuilder.com Beoordeling 2016


SiteBuilder.com

Bezoek website

8.9


AWA-score

SiteBuilder.com

SiteBuilder.com is een nieuwe online website builder vanaf 2014. Wat betreft de fijne kneepjes van het bouwen van websites, lijkt SiteBuilder.com een ​​van de beste reputaties op de markt te hebben. Het bedrijf beweert een "geen vaardigheden vereist" ervaring. Lees hieronder onze recensie van SiteBuilder.com.

Voordelen

 • Eerlijke en concurrerende tariefplannen van $ 5 tot $ 10
 • Gratis basiswebsite met gratis hosting en domein
 • 10.000 zakelijke sjablonen
 • 500 MB opslagruimte met alle abonnementen
 • Eenvoudig componenten toevoegen en bewerken
 • Fotogalerij inbegrepen
 • E-commerce-opties om aan zakelijke behoeften te voldoen
 • Branding- en marketingopties

Nadelen

 • Telefonische ondersteuning is beperkt, behalve voor degenen met het Premium-abonnement
 • Enigszins beperkte op e-commerce gebaseerde sjablonen
 • moet een account aanmaken om meer te weten te komen over de prijzen van de plannen
 • Kan niet veranderen naar een andere sjabloon zonder de site opnieuw te maken
 • Het gratis SiteBuilder-abonnement is beperkt in functionaliteit voor het uitbreiden van eCommerce

Overzicht

 • Website: www.sitebuilder.com
 • Hoofdkwartier: Ohio, VS.
 • Jaar van Oprichting: 2014
 • Categorieën: website bouwer
 • Diensten: Web Design Cloud Software, Web Hosting
 • Gratis proefperiode: 14 dagen

SiteBuilder biedt de oplossingen waarnaar de websitebouwers van vandaag op zoek zijn, met minimale beperkingen. Het bedrijf maakt vorderingen met nieuwe ondernemers en webdesigners die op zoek zijn naar een eigentijdse look en feel.

SiteBuilder scoort hoog wat betreft waarde, functies, gebruiksgemak en sjabloonvariatie. SiteBuilder is gemaakt voor beginners en toch geschikt voor relatief geavanceerde websites, en is precies goed voor de kleine managers van vandaag.

SiteBuilder adverteert met een gratis domein en gratis e-mail, samen met meer dan 10.000 sjablonen die kunnen worden gebruikt met slepen en neerzetten. Aan de slag gaan is gratis en gebruikers kunnen op een gratis account met beperkte functionaliteit blijven. Abonnees ontvangen een gratis domeinnaam en kunnen uiteindelijk kiezen voor maandelijkse of jaarlijkse facturering. De prijstabel is niet beschikbaar op de startpagina. Hieronder is meer van de kleine lettertjes.

Voor wie is SiteBuilder aanbevolen?

Deze websitebouwer is ontworpen om het zelf te doen. Zoals de meeste webbouwers in zijn klasse, is live-ondersteuning beperkter dan bij een volledig website-ontwerpbureau. SiteBuilder is geschikt voor kleine bedrijfsmanagers, thuiswerkende ondernemers, externe webdesigners en non-profitorganisaties die een zekere mate van controle willen behouden. Het rangschikt medium op het gebied van eCommerce-oplossingen, met behulp van Ecwid-integratie voor het verkopen van producten.

SiteBuilder’s aandachtsgebied / specialiteiten

SiteBuilder is gericht op professionele en schone mobielvriendelijke sjabloonontwerpen voor persoonlijke en zakelijke websites. Deze sitebouwer toont kracht in het aantal en de stijl van sjablonen en de interface voor slepen en neerzetten.

Enkele van hun specialiteiten zijn SEO-controle en -bronnen, e-mailmarketingaccounts, wat HTML-bewerking, een degelijke blogoptie, audio, video en een verscheidenheid aan bronnen voor klantenondersteuning. SiteBuilder is een uitstekend platform voor het online verkopen van producten en diensten. Er zijn er een paar die het beter doen voor grotere eCommerce-behoeften.

SiteBuilder’s technische specificaties / beperkingen

Er is geen tekort aan functies met de interface voor het bouwen van websites van SiteBuilder. Elke functie die een bedrijfseigenaar of persoon nodig heeft, wordt vermeld, inclusief een winkelwagentje, 500 MB opslag, onbeperkte bandbreedte, audio, video, ondersteuning en meer.

SiteBuilder biedt een gratis proefperiode aan, maar het is niet helemaal duidelijk vanaf de startpagina wat er is inbegrepen. Het lijkt erop dat gebruikers een gratis domeinnaam, meer dan 10.000 sjablonen, een gratis e-mailadres, tools voor zoekmachineoptimalisatie, eCommerce-oplossingen en een blogsite ontvangen. Veel van deze functies bevatten afzonderlijke kosten.

.U ziet vooraf geen toegevoegde functies en details over de siteprijzen. De enige optie op de startpagina is om aan de slag te gaan met een gratis proefperiode. Het is niet duidelijk welke van de vermelde functies zijn opgenomen in het gratis abonnement. De enige manier om erachter te komen, is door een account aan te maken en uw naam en e-mailadres op te nemen. Onderaan de startpagina vindt u een ondersteuningslink met enkele details.

Wat functionaliteit betreft, zijn er slechts een paar beperkingen met SiteBuilder. U kunt sjablonen niet gemakkelijk wisselen nadat u er een hebt geselecteerd en inhoud heeft ingevoerd. U moet opnieuw beginnen om een ​​andere sjabloon te selecteren. Er zijn ook niet zoveel eCommerce-gebaseerde sjablonen om uit te kiezen. Er is geen functie voor automatisch opslaan en de live-ondersteuning is een beetje beperkt, behalve bij het derde niveau.

Is er voldoende schaalbaarheid / ruimte om te groeien?

SiteBuilder biedt drie plannen die maandelijks of jaarlijks kunnen worden betaald. Deze plannen variëren van $ 5 tot $ 10 / maand, een redelijke prijs voor de waarde. Met persoonlijke, Pro- en Premium-abonnementen om uit te kiezen, hebben kleine bedrijven schaalbaarheid en groeimogelijkheden. Alle drie de abonnementen bevatten een gratis domeinnaam, gratis hosting en gratis advertentietegoed. Verwacht meer te betalen voor sommige individuele eCommerce-functies.

Wat is het MoneyBack-garantiebeleid?

Er wordt een gratis proefversie aangeboden, evenals een geld-terug-garantie (dat is exclusief de kosten van een domeinnaamaankoop via SiteBuilder). De site biedt een annulering, hoewel een collega-tester moeite had om een ​​account te annuleren.

Wat is de reputatie van SiteBuilder?

Om de nieuweling te zijn, heeft SiteBuilder een redelijk goede reputatie. Ze tonen 3-5 sterren en veel goede recensies van klanten. Gebruikers houden van het platform, de interactieve bewerkingsopties, de sjablonen en enige flexibiliteit in HTML-codering. De prijs voor de waarde stapelt zich goed op.

SiteBuilder is een Peoples Choice Award-winnaar in de categorieën Best Social Network Platform en Best CMS for Communities.

Waarom kiezen voor SiteBuilder?

Voor bedrijfsmanagers of individuen die een eigentijds website-ontwerp voor een klein bedrijf nodig hebben, samen met een soepele interface, heeft SiteBuilder een goede beoordeling. Gebruikers kunnen een gratis website opzetten of zich abonneren op een laag maandelijks tarief voor de functies die ze nodig hebben. U kiest uit meer dan 10.000 sjablonen en de gratis services zijn meer dan voldoende. De toolset bevat de meeste website-onderdelen die een bedrijfseigenaar nodig heeft om een ​​klein bedrijf te runnen.

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis domeinnaam
 • Meer dan 10.000 sjablonen
 • Onbeperkte e-mailadressen
 • SEO-tools
 • Aanpassing van paginastijl
 • Intuïtieve visuele bewerkingsinterface
 • Uitgebreide fotogalerij
 • Integratie van sociaal delen
 • 1-klik op gratis account
 • Snel en eenvoudig instellen van blogpagina’s
 • Eenvoudige blogpagina-indeling
 • 500 MB opslagruimte

Oordeel van branchedeskundigen op SiteBuilder.com

Website Builder Dit is een ander mogelijk duister gebied. Als u de beoordelingen van “experts” bekijkt, zorg er dan voor dat u het werk van een objectieve bron leest. Ik kwam veel recensies tegen die op minder dan geloofwaardige sites werden gepubliceerd en niets dan gloeiende dingen te zeggen hadden over SiteBuilder.com. In mijn gedachten, als je geen kritiek of suggesties te bieden hebt, dan heb je waarschijnlijk niet zo goed gekeken naar de service.

Onder degenen die echt hebben gegraven, is dit wat ze te zeggen hadden:

 • Het prijssysteem is vaag en verwarrend. U kunt zelfs geen prijzen bekijken zonder te upgraden van het gratis abonnement.
 • Biedt een eenvoudige en eenvoudige website-builder, maar upgraden met complexere tools kan duur zijn.

Uiteindelijk zou de websitebouwer een nuttig hulpmiddel kunnen zijn als het bedrijf zich niet met zoveel duistere praktijken bezighield. Het is beter om weg te blijven.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/sitebuilder-review/
 • 20 april 2016

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten op SiteBuilder.com

Kortom, ik vertrouw geen van de positieve klantrecensies die ik heb gelezen. Ik zou het niet voorbij dit bedrijf laten om beoordelingssites te bezoeken en hun eigen beoordelingen te plaatsen om de negatieve publiciteit tegen te gaan. Eén site bevat niets anders dan perfecte recensies en tekst die gewoon niet klinken alsof deze door de gemiddelde consument is geschreven. En we hebben het over tientallen recensies in dezelfde lijn. Ik koop het gewoon niet en ik denk niet dat een potentiële klant die meer dan drie minuten in het bedrijf spendeert, dat ook zou doen. Om die reden ga ik door en zeg dat er eigenlijk geen positieve recensies of goede dingen te zeggen zijn over deze websitebouwer.

 • http://www.top10webbuilders.com/builders-reviews/sitebuilder/review?page=6#customer-reviews-title

Negatieve recensies en klachten van klanten op SiteBuilder.com

Allereerst is SiteBuilder.com hetzelfde bedrijf als WebsiteBuilder.com, Sitey.com en Sitelio.com. U krijgt exact hetzelfde product met iets andere prijsplannen. Consumenten die hieraan vasthielden, werden begrijpelijkerwijs uitgeschakeld door het idee dat een bedrijf zichzelf zou doorgeven onder verschillende domeinnamen.

Andere recensies van consumenten bevatten de woorden: “Dodgy, boeven, verschrikkelijk, oplichterij” en vele anderen in die zin. Gebruikers kwamen een overvloed aan factureringsproblemen tegen, werden benaderd door verkopers die probeerden hun hun eigen domeinnaam te verkopen, en allerlei andere verdachte activiteiten. Op basis van de recensies van consumenten ben ik verbaasd dat deze site nog steeds actief is en niet volledig is afgesloten door waakhondagentschappen. Het kan een kwestie van tijd zijn.

 • https://www.trustpilot.com/review/sitebuilder.com

Ontwerp & Maatwerk

Ontwerp en aanpassing op SiteBuilder.com zijn behoorlijk robuust naast sommige concurrenten. De 10.000+ ontwerpsjablonen bieden een breed scala aan keuzes en het interactieve platform voor aangepaste pagina’s is gemakkelijk te navigeren. Hieronder vindt u enkele opmerkingen over de ontwerp- en aanpassingsfuncties van SiteBuilder.

Voorzien zijn vanOverzicht
SiteBuilder-sjablonenSiteBuilder heeft een markt voor sjablonen, met meer dan 10.000 om uit te kiezen, inclusief mobielvriendelijke opties. Er zijn minder eCommerce-sjablonen om uit te kiezen, maar bedrijfseigenaren lijken te vinden wat ze nodig hebben en kunnen aanpassen.
 • Verscheidenheid en kwaliteit van sjablonen en kleurenpalet. Er zijn sjablonen voor elk bedrijf, elke persoonlijkheid, in honderden kleurenpaletten en stijlen. Een leeg canvas geeft ontwerpers flexibiliteit; vooraf ontworpen lay-outs zijn echter vaak gemakkelijker om mee te werken. U kunt ook niet van gedachten veranderen en een andere sjabloon selecteren zonder inhoud te verliezen.
 • Voorgeselecteerde sjablonen versus website bouwen vanuit Scratch. SiteBuilder is een doe-het-zelf-programma dat steunt op sjablonen. Als u wilt dat iemand uw website voor u bouwt, wilt u kijken naar websiteontwerp- en ontwikkelingsbedrijven.
SiteBuilder-interfaceSiteBuilder is intuïtief voor het ontwerpen en wijzigen van inhoud en componenten. Nieuwe gebruikers werken gemakkelijk met audiobestanden, video’s, afbeeldingen, kleuren, inhoud en stijl. SiteBuilder biedt een veilige login vanaf de start- of ondersteuningspagina, zodat u revisies kunt maken voor onmiddellijke updates op uw website.
Aanpassing van paginastijlMet aanpassing van de paginastijl kunt u uw website personaliseren en de inhoud en componenten aanpassen aan uw specifieke website-behoeften. Vaak willen gebruikers HTML / CSS-code wijzigen. SiteBuilder is perfect voor de meeste aspecten van het aanpassen van paginastijlen.
 • De ontwerpkeuzes voor personalisatie. SiteBuilder-sjablonen kunnen worden gepersonaliseerd. Upload uw afbeeldingen, wijzig inhoud en voeg widgets in. Er is een beperking wat betreft de plaatsing van bepaalde elementen.
 • De vrijheid van bewegen, vergroten of verkleinen en bewerken. Bewerkingselementen zijn een sterk punt voor SiteBuilder. Bewerk, verplaats, wijzig of wijzig snel inhoud en items. Er zijn enkele aanpassingsopties binnen de sjablonen.
 • Is er toegang tot HTML / CSS-code? HTML / CSS-code bewerken is een optie met SiteBuilder. Dit kan wat onderzoek vereisen in het SiteBuilder-ondersteuningscentrum.
 • Gebruikersinterface voor visuele bewerking. Visuele bewerking in SiteBuilder in intuïtief, ontworpen voor beginners. Je creatieve vaardigheden komen goed van pas omdat SiteBuilder een open canvas gebruikt in plaats van vooraf ontworpen lay-outs. Mogelijk is hier een oplossing voor. Voeg snel audiobestanden, video’s, kaarten en foto’s toe voor verkoopdoeleinden of om een ​​publiek te betrekken.

Zodra u zich aanmeldt bij SiteBuilder.com met uw naam en e-mailadres, kunt u een voorbeeld van de sjablonen bekijken. Zorg ervoor dat u er een kiest en u eraan houdt, omdat u niet snel een andere sjabloon kunt selecteren nadat u inhoud en componenten hebt ingevoegd.

SitenavigatieSitenavigatie is voornamelijk gebaseerd op de sjabloon die u selecteert, maar kan tot op zekere hoogte worden aangepast aan de locaties die geschikt zijn voor uw klantenpubliek. U kunt een mobiele weergave kiezen om te verifiëren hoe uw inhoud en lay-out voor uw mobiele klanten eruit zullen zien.
Inhoud beheerHet beheren van inhoud op SiteBuilder is, net als andere sitebouwers, vrij eenvoudig en gemakkelijk te doen. U hebt alleen een internetverbinding nodig om u aan te melden bij uw account vanaf de startpagina of ondersteuningspagina van SiteBuilder. Bewerkingen zijn eenvoudig uit te voeren en snel te uploaden naar uw persoonlijke website.
Foto’s en galerijenDe SiteBuilder-fotogalerij is vrij uitgebreid, of u heeft de mogelijkheid om uw fotografie te uploaden. Niet alleen dat, u kunt uw fotopagina’s aanpassen met betrekking tot de afstand, het aantal items, overgangen, kolommen, enz.
Mobiele site bouwenSiteBuilder biedt duizenden voor mobiel geoptimaliseerde sjablonen en u kunt ze ter beoordeling weergeven terwijl u aan uw account werkt. Aangezien SiteBuilder relatief nieuw is in de website builder-markt, is mobiliteit een gegeven. Veel nieuwe platforms worden gedwongen nieuwe sjablonen toe te voegen aan de functionaliteit voor het weergeven van websites op een mobiel apparaat.
Integratie van sociaal delenIntegratie van sociale media is een ander gegeven voor SiteBuilder. Nu sociale media in opkomst zijn voor marketing, het bereiken van klanten en het delen van services, omvat deze websitebouwer de belangrijkste sociale mediaplatforms: Facebook en Twitter. Ze gebruiken ook SocialBooster, voor uw social media marketing.
OntwerpdienstenSiteBuilder houdt zich niet bezig met het bieden van een uitgebreid website-ontwerp. Het wordt beschouwd als een doe-het-zelf webbouwplatform voor elk niveau van een gebruiker.

Kenmerken & Hulpmiddelen

SiteBuilder is een grote websitebouwer met de meeste functies die ontwerpers en bedrijfseigenaren zoeken naar een site. Met vroege succesverhalen van gebruikers van SiteBuilder ziet de toekomst er veelbelovend uit. Het is een functierijk platform, gebruiksvriendelijk en geschikt voor de meeste kleine of middelgrote bedrijven. Nogmaals, hieronder is meer van de kleine lettertjes.

Voorzien zijn vanOverzicht
SiteBuilder-installatieSiteBuilder biedt een gratis account met één klik, maar wees voorbereid om uw naam en e-mailadres te delen om aan de slag te gaan. Bekijk duizenden sjablonen voordat u degene selecteert die bij uw bedrijf past. Beginnen is gratis en eenvoudig.
WebdesignZodra u de juiste sjabloon heeft geselecteerd, bent u klaar om het webontwerpproces te starten. SiteBuilder biedt een lege pagina of canvas met een menubalk voor het toevoegen van componenten en het bouwen van uw site. U kunt niet van gedachten veranderen over de sjabloon zonder een volledig herontwerp, dus zorg ervoor dat u de juiste hebt geselecteerd.
Diepte van navigatieMet het gratis abonnement of een van de drie prijsplannen van SiteBuilder zijn de navigatieopties voor klanten en het aantal pagina’s voldoende voor elk bedrijfsontwerp. Begin met een sjabloon die de juiste lay-out biedt en breid deze van daaruit uit.
Widgets en appsGebruikers kunnen uit een aantal pagina-widgets kiezen voor meer interactie met de klant. Wat apps betreft, het lijkt erop dat gebruikers apps van Google kunnen toevoegen, maar SiteBuilder komt niet met zijn apps. Deze heeft misschien wat onderzoek nodig.
Inkomsten genererenSiteBuilder biedt relatief goede opties die het afgelopen jaar een aantal verkoopwebsites bedienen. Deze sitebouwer gebruikt Ecwid, een afkorting van “eCommerce-widgets”, voor de integratie van winkelwagentjes.
BezoekersstatistiekenDe meeste sitebouwers bieden tegenwoordig nauwkeurige en realtime bezoekersstatistieken, en SiteBuilder is daarop geen uitzondering. Met SiteBuilder kunt u Google Analytics-code toevoegen voor het volgen en rapporteren van bezoekers, websiteverkeer en meer.
Foto, video en audioSiteBuilder doet het goed met opties voor interactieve media en afbeeldingen. Deze zijn nodig voor de online bedrijfseigenaren van vandaag en met SiteBuilder kunt u audiobestanden, foto’s, video’s en meer invoegen om klanten te betrekken.
BloggenEen blogpagina is vrij eenvoudig in te stellen en te onderhouden op SiteBuilder, in tegenstelling tot sommige van de andere webbouwers in zijn klasse. Deze functie is geüpgraded om SiteBuilder-gebruikers beter te ondersteunen.
Google MapsMet SiteBuilder kunt u snel Google-kaarten invoegen en de pagina ook aanpassen.
HTML-editorHoewel een HTML-editor niet duidelijk is, kunt u met SiteBuilder HTML-tags, kopteksten en andere elementen aanpassen voor extra controle.
Integratie van sociale mediaEr is een basisformulierbouwer beschikbaar, maar deze is beperkt wat betreft keuzerondjes, tekstvakken, selectievakjes enz. Een basisformulier is mogelijk, maar dit is niet ideaal voor enquêtes.
Formulieren en enquêtesEr is een basisformulierbouwer beschikbaar, maar deze is beperkt wat betreft keuzerondjes, tekstvakken, selectievakjes enz. Een basisformulier is mogelijk, maar dit is niet ideaal voor enquêtes.
OpslagruimteAbonnees ontvangen bij alle abonnementen 500 MB opslagruimte.
Nieuwsbrief ToolSiteBuilder biedt een zakelijk e-mailaccount om nieuwsbriefmailings te beheren.
ForumSiteBuilder lijkt geen communityforum te bieden, maar er zijn tal van helpbestanden voor elk aspect van SiteBuilder, een e-mailoptie om hulp aan te vragen en veelgestelde vragen om te vinden waarnaar u op zoek bent. Een telefoonnummer voor ondersteuning is geen optie, behalve bij het Premier-abonnement.
E-commerce / online winkelSiteBuilder kan worden geïntegreerd met een derde partij, Ecwid genaamd, voor e-commerce. Hoewel Ecwid geen showstopper is, is het een add-on-tool die zorgen baart. Gebruikers hebben mogelijk extra ondersteuning nodig om de nuances te achterhalen en hun winkel op te zetten.
Gateway-integratieLidmaatschapsgateway-services lijken geen service te zijn, maar verder testen is nodig.
SEO-vriendelijkSiteBuilder biedt SEO-tools via een app store, maar er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Er zijn enkele marketing-, optimalisatie- en mobiele tools om zoekmachines te ondersteunen.
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)SiteBuilder-gebruikers hebben een wachtwoordbeveiligde account voor het inloggen van klanten en het bewerken van de website.
Google® AnalyticsSiteBuilder kan worden geïntegreerd met Google Analytics, maar verwacht een beetje te graven om dit uit te zoeken.
Website beveiligingSiteBuilder maakt, net als andere websitebouwers, de beveiliging van gebruikers en klanten een prioriteit, met wachtwoordbeveiligingsopties voor websites en eCommerce-platforms.
Meerdere talenSiteBuilder lijkt niet te worden aangeboden in andere talen dan Engels.
Mobiele optimalisatieDe SiteBuilder-sjablonen bevatten mobiele optimalisatie, zodat bezoekers en klanten eenvoudig toegang hebben tot uw producten op mobiele apparaten. De website wordt nauwkeurig weergegeven en stelt klanten in staat aankopen te doen.
CDN-technologieSiteBuilder beweert CDN-hosting aan te bieden tegen extra kosten om uw technologie een “supercharge” te geven voor hoge beschikbaarheid en hoge prestaties.

Plannen & Prijzen

SiteBuilder biedt klanten een gratis account samen met drie goedkope opties. Het is moeilijk om te beoordelen wat de plannen bevatten of uitsluiten of de kosten, aangezien SiteBuilder deze informatie onthult nadat u uw naam en e-mailadres heeft opgegeven om een ​​account aan te maken. Alle drie betaalde abonnementen bieden:

 • 50% korting
 • Gratis domein
 • Gratis hosting
 • Gratis advertentiekredieten

Aangeboden prijsplannen

 • Vrij. Op de website is niet duidelijk welke gratis opties precies zijn inbegrepen.
 • Persoonlijk. Voor kleine bedrijven bedragen de kosten ongeveer $ 5 / maand en bieden ze de functies in de bovenstaande lijst met opsommingstekens.
 • Pro. Voor kleine of middelgrote bedrijven die eCommerce-functies nodig hebben, bedragen de kosten ongeveer $ 8 / maand, de functies in de bovenstaande lijst met opsommingstekens, SEO en marketinghulp en mobiele sites.
 • Premie. Voor kleine of middelgrote bedrijven die extra eCommerce-functies nodig hebben, bedragen de kosten ongeveer $ 10 / maand en bieden ze de functies van de hierboven genoemde lijst, SEO- en marketinghulp, mobiele sites, e-mailassistentie en prioriteitsondersteuning.

SiteBuilder biedt concurrerende prijzen, maar het lijkt erop dat sommige functies andere kosten met zich meebrengen. Ontcijferen op de SiteBuilder-website is moeilijk.

Overweeg de volgende factoren met betrekking tot prijzen:

 • Biedt het een gratis abonnement aan?? Ja, bedrijfsmanagers en particulieren kunnen gratis een account aanmaken en uiteindelijk kiezen uit drie tariefplannen voor meer functies.
 • Zijn er proefperiodes of hebben ze een creditcard nodig om mee te doen? U doet een gratis proefperiode van 30 dagen, maar het verwijderen van uw SiteBuilder-account vereist een beetje toewijding.
 • Hoe betaalbaar zijn de premium pakketten in vergelijking met concurrenten? SiteBuilder is redelijk betaalbaar voor de meeste bedrijfseigenaren, met veel freebies voor basisbehoeften. Verwacht voor sommige add-ons afzonderlijk te betalen.
 • Kun je professionele webpagina’s ontwerpen met alleen de gratis versie? Ja, u kunt uw website in eerste instantie gratis maken.
 • Wordt de betaling maandelijks / jaarlijks uitgevoerd? Tegen betaling kan een maandabonnement of een jaarabonnement worden opgesteld.

Klantenservice

De klantenondersteuningsdiensten bij SiteBuilder neigen naar het doe-het-zelfmodel. Dit betekent dat de meeste hulp betrekking heeft op online helpbestanden die u moet vinden en lezen. Het ondersteuningscentrum is uitgebreid en bevat hulp bij vrijwel elk onderwerp. Het kan een paar minuten duren om te vinden wat u zoekt.

Hoe complexer een website, hoe meer hulp er nodig is. Deze hulp is beschikbaar als u bereid bent meer te betalen voor het derde-prijsplan. Een telefoontje lijkt ontmoedigd, tenzij u zich abonneert op het Premium-abonnement, omdat er geen nummer wordt weergegeven op de SiteBuilder-website. Voor abonnees van de derde categorie wordt een telefoonnummer voor ondersteuning aangeboden.

Makkelijk te gebruiken

Gebruiksgemak is misschien wel de beste functie op SiteBuilder. Het proces is gemakkelijk te starten, redelijk intuïtief voor de gebruiker en eenvoudig te onderhouden. Houd er rekening mee dat vaardigheidsniveaus variëren voor degenen die besluiten hun website te maken met behulp van een online websitebouwer. De beste manier om te beslissen, is profiteren van gratis proefaanbiedingen en experimenten. Hieronder volgen enkele zaken waarmee u rekening moet houden terwijl u door de sjabloonwizards loopt:

De eenvoud van Interface. De SiteBuilder-interface scoort gemiddeld tot hoog voor visuele aantrekkingskracht en interactiviteit, geschikt voor de meeste gebruikers.

Geschikt voor beginners / gevorderde gebruikers. SiteBuilder komt goed over voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Het concept voor het bewerken van open canvas is een beetje uitdagender, maar biedt wat extra codeerflexibiliteit voor geavanceerde gebruikers. SiteBuilder biedt bijna alles wat een kleine ondernemer nodig heeft om zijn producten te presenteren en te verkopen.

Behoud te allen tijde de controle over de website. Autonomie is in handen van de site-eigenaar en SiteBuilder heeft een betrouwbare uptime en een tevreden klant als bewijs van hun platform.

In-Editor Help geleverd. De hulp en ondersteuning van SiteBuilder omvat een in-editor dialoogvenster om nieuwe ontwerpers te begeleiden. Deze functie is compatibel met andere vergelijkbare websitebouwers.

SiteBuilder is een concurrerende nieuwe webbouwer die eenvoudig te gebruiken is en bijna alles biedt wat eigenaren van kleine bedrijven willen en nodig hebben, afgezien van het onvermogen om eenvoudig sjablonen te wisselen nadat een site is opgezet.

Conclusie

SiteBuilder heeft een goede aanhang gezien hoe recent het bedrijf is gestart. Gebruikers kunnen zich gratis aanmelden – in feite moeten ze dit doen om het uit te proberen – en uiteindelijk een abonnement nemen op een van de drie redelijke tariefplannen. SiteBuilder is optimaal voor individuen, kleine bedrijfsmanagers of non-profitorganisaties. De plannen bieden een aantal freebies, maar verwachten een aantal add-on-prijzen voor verschillende e-commerce- en SEO-functies.

De interface is eenvoudig te beheren en er zijn maar een paar ernstige beperkingen. De pluspunten zijn uitgebreid en de minpunten met het SiteBuilder-programma.

SiteBuilder is een robuuste websitebouwer voor veel kleine bedrijven die net zijn begonnen of zich uitbreiden in de eCommerce-ruimte. De functies zijn uitgebreid met een groot aantal sjablonen om uit te kiezen en er zijn maar een paar beperkingen. Profiteer van de gratis website van SiteBuilder om erachter te komen of dit de juiste keuze voor u is.

Vergelijken

SiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map