SimpleSite recensie 2016


SimpleSite

Bezoek website

8.6


AWA-score

SimpleSite

Nog nooit van SimpleSite gehoord? Verrassend genoeg bestaat het bedrijf al sinds 2003. Als je ooit besluit om hun platform uit te proberen, denk je misschien dat je ook tijd terug hebt gereisd naar 2003. Lees hieronder onze SimpleSite-recensie.

Voordelen

 • Misschien wel de gemakkelijkst te gebruiken eCommerce-websitebouwer
 • Automatisch geoptimaliseerd voor mobiel

Nadelen

 • Mist maatwerk
 • Is erg gedateerd
 • Niet veel klantenondersteuning
 • Is niet scherp geprijsd
 • Kan gebruikers misleiden met hun “gratis” pakket

Overzicht

 • Website: www.simplesite.com
 • Hoofdkwartier: Kopenhagen, Denemarken
 • Jaar van Oprichting: 2007
 • Werknemers: 20+
 • Categorieën: website bouwer
 • Diensten: Web Design Cloud Software, Web Hosting
 • Gratis proefperiode: 30 dagen

Wat kunnen we zeggen over SimpleSite? Als we aardig willen zijn, zullen we zeggen dat het ongelooflijk eenvoudig is om een ​​eenvoudige website of online winkel in gebruik te nemen. Als we niet aardig proberen te zijn, zeggen we dat het hele ding erg verouderd en lelijk aanvoelt.

Hoewel wanneer u op de SimpleSite-website terechtkomt, het er professioneel en netjes uitziet, zult u, als u zich eenmaal aanmeldt en het platform gaat gebruiken, in feite denken dat de editor sinds 2003 niet is bijgewerkt. De kleurencombinaties, lettertypen en lay-outs zien eruit alsof ze zelfs in de jaren negentig zijn ontwikkeld. Het ziet er niet goed uit in vergelijking met enkele van de geweldige wedstrijden die er zijn.

En het is ook geen goede deal. Er zijn tal van betere platforms beschikbaar die competitiever geprijsd zijn dan dit onhandige relikwie.

Dus kun je er iets goeds over noemen?

Vast en zeker! SimpleSite moet de snelste manier zijn om een ​​site op te zetten. Uw website is in minder dan 5 minuten plat. Er zijn niet veel aanpassingsopties om je zorgen over te maken, en het geheel is zo eenvoudig dat een tweejarige het waarschijnlijk zou kunnen gebruiken.

Het opzetten van een online winkel met SimpleSite is ook super eenvoudig.

Voor wie is SimpleSite geschikt?

SimpleSite kan een platform zijn om te overwegen voor mensen die in minder dan 10 minuten een niet-professioneel ogende website moeten opzetten. Het kan ook zijn voor degenen die zeer beperkte computervaardigheden hebben, maar toch hun site willen maken.

En wie moet wegblijven van SimpleSite?

Voor iedereen die niet is opgenomen in de twee categorieën die we in de bovenstaande paragraaf hebben genoemd, raden we aan om SimpleSite weg te blijven zoals de pest. Er zijn veel betere platforms beschikbaar, zelfs als je iets eenvoudigs wilt – bekijk Yola voor een supereenvoudige bouwer.

Hoe schaalbaar is een SimpleSite-website?

Met het Pro-abonnement van SimpleSite heb je een onbeperkt aantal pagina’s, afbeeldingen en video’s, dus in theorie is je SimpleSite-pagina schaalbaar zoals je wilt. De Basic gratis proefversie en Pro-accounts geven u vijf items in uw online winkel, die tot onbeperkt stijgen in het E-Commerce-plan.

Wat is de reputatie van SimpleSite?

Er drijven niet veel gebruikersrecensies over SimpleSite, maar van degenen die we hebben gezien, waren ze gemengd. Ze hebben veel tevreden klanten die blij zijn dat ze zo snel en gemakkelijk websites kunnen opzetten, maar ze hebben ook veel ontevreden klanten die hebben geklaagd over het gebrek aan beschikbare hulp en prijskwesties.

Hebben ze een geld-terug-garantie?

Met de betaalde Pro- of E-Commerce-abonnementen is er een bedenktijd van 14 dagen, gedurende welke tijd u kunt kiezen om uw abonnement te annuleren en uw geld terug te krijgen.

Heeft SimpleSite prijzen gewonnen??

SimpleSite behoorde tot de winnaars van de Red Herring 100 Europe Awards 2015, die technologie-startups erkent. Ze zijn ook de Nordic Growth Hackers-groep begonnen, die zich toelegt op growth hacking.

Belangrijkste kenmerken

 • Honderden unieke lay-outs en ontwerpen
 • Persoonlijke domeinnaam
 • Webwinkelintegratie
 • 24/7 klantenservice
 • Geoptimaliseerd voor mobiel
 • Integratie van sociaal delen
 • Gratis domeinnaam
 • Onbeperkte opslag voor betaalde abonnementen
 • PayPal Gateway-integratie
 • Ondersteunt meerdere talen
 • Eenvoudige blogpagina-indeling
 • Video, muziek, games en kaartintegratie

Industry Experts oordeel over SimpleSite

Website Builder In het geval van SimpleSite lijken de experts hogere normen te hebben dan consumenten. Critici zijn gewend om door websitebouwers te navigeren en hebben hogere verwachtingen als het gaat om prestaties. Voor de meesten is SimpleSite te simpel. Het biedt niet genoeg functies en mist een bepaald niveau van aanpassing dat gewend is. De editor is niet alleen eenvoudig. Het is verouderd. Dit betekent dat klanten mogelijk niet in staat zijn de website te maken die ze voor ogen hebben en dat ze genoegen moeten nemen met het werken binnen de beperkingen van het programma. Hoewel dit voor sommige gebruikers misschien genoeg is, is het de oorzaak van een lage algehele score van experts.

Critici concluderen bovendien dat SimpleSite te prijzig is. Gezien de beschikbare tools biedt het geen aantrekkelijke waarde. Er zijn betere opties beschikbaar die bijgewerkte sjablonen, tools en functies bieden voor een veel betere prijs.

 • http://www.websitebuildertop10.com/builders-reviews/simplesite
 • http://www.top10webbuilders.com/builders-reviews/simplesite/review
 • 20 april 2016

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten op SimpleSite

Degenen die niet werden verblind door onverwachte kosten waren erg blij met de daadwerkelijke functionaliteit van de tools voor het bouwen van websites. Gebruikers melden dat SimpleSite echt eenvoudig te gebruiken is. Beginners kunnen gemakkelijk een aantrekkelijke website maken. De aangeboden tools zijn erg eenvoudig en eenvoudig. Voor sommigen is dit een ideale opzet:

“Omdat ik alleen wist hoe ik de basisprincipes van computertechnologie moest uitvoeren, was ik verbaasd over hoe eenvoudig het was om mijn eigen website op te zetten en ik ben blij met de resultaten!”

Als u geen ingewikkelde ontwerptools wilt leren en uw site zo snel mogelijk wilt lanceren, dan kan SimpleSite helpen. De schone gebruikersinterface helpt u zich te concentreren op de belangrijkste secties van uw site.

 • http://www.simplesite.com/
 • http://blogjob.com/freelancewritingwhisperings/2015/01/18/simplesite-free-with-a-catch/

Negatieve consumentenrecensies en klachten op SimpleSite

Een snelle blik op consumentenrecensies en een gemeenschappelijk thema begint vorm te krijgen: problemen met ongeautoriseerde kosten. Er zijn nogal wat klachten van klanten die dachten een nominale vergoeding te gaan betalen, maar hun rekeningen voor veel grotere bedragen opmaakten. Sommigen schrijven dit misschien toe aan klanten die de algemene voorwaarden niet grondig lezen, maar als zoveel mensen vergelijkbare problemen hebben, moet SimpleSite er mogelijk naar streven transparanter te zijn met hun factureringsbeleid.

Zodra de klant deze klachten bij SimpleSite had ingediend, was het bedrijf niet bereid om eventuele verwarring op te lossen en / of geld terug te betalen. Gebruikers klaagden ook over frequente en agressieve upselling-praktijken. Al deze factoren samen nemen zeker de betrouwbaarheid van SimpleSite weg.

 • https://www.trustpilot.com/review/www.simplesite.com

Ontwerp & Maatwerk

Ga vanaf de startpagina van SimpleSite om uw gepubliceerde webpagina in minder dan vijf minuten te maken.

Het enige dat u hoeft te doen, is op ‘Start hier’ klikken, ‘persoonlijk / blog’, ‘zakelijk’ of ‘anders’ kiezen, een subcategoriepagina, een kleurenschema, een functieafbeelding, een achtergrond, een titel. Dan een gebruikersnaam (domeinnaam), wachtwoord, uw e-mailadres en u bent klaar om te gaan – uw site is live.

Voorzien zijn vanOverzicht
Website sjablonenEr is slechts één basislay-out die u vanaf daar kunt aanpassen. Maatwerk is zeer beperkt.
Website Builder-interfaceOp uw bestemmingspagina wordt uw pagina weergegeven zoals deze op internet wordt weergegeven, samen met vervelende banners die langs de bovenkant en de rechterkant worden gespat en u eraan herinneren om te upgraden naar de Pro-versie. Aan de rechterkant heb je ook opties voor ‘Pagina bewerken’, ‘Een nieuwe pagina toevoegen’, ‘Een online winkel toevoegen’ en ‘Instellingen’ (waaronder ‘Pagina’s beheren’, ‘Ontwerp bewerken’ en ‘Account’ omvat) ). Door naar elk van deze te klikken, wordt een nieuw scherm weergegeven. Onder ‘Pagina’s beheren’ vindt u zaken als ‘Statistieken’ en ‘Vertel een vriend’, waarmee u eenvoudige e-mails over uw website naar maximaal 100 ontvangers kunt sturen.
Aanpassing van paginastijlU kunt uw SimpleSite-site aanpassen door ‘Ontwerp bewerken’ te selecteren om de kleur en lettertypen en dergelijke te wijzigen. ‘Deze pagina bewerken’ geeft u de mogelijkheid om de paginanaam te wijzigen, tekst, foto, video, diavoorstelling, kolommen, nieuws, handtekening of documentelementen, tekstsecties of foto’s toe te voegen. U kunt ervoor kiezen om verschillende paginatypen aan uw websites toe te voegen, zoals de standaardpagina, fotoalbum, gastenboek, blog of prijslijst. De lay-out is niet slepen en neerzetten en u kunt slechts een zeer beperkt aantal acties uitvoeren.
SitenavigatieU kunt eenvoudig door uw pagina’s bladeren onder de optie ‘Pagina’s beheren’ in de ‘Instellingen’. Hier kunt u pagina’s bekijken, bewerken of verwijderen en subpagina’s toevoegen.
Inhoud beheerEr is geen contentmanagementsysteem beschikbaar in SimpleSite. Alle media moeten opnieuw worden geüpload als u deze op een andere plaats op uw site wilt plaatsen.
Foto’s en galerijenU kunt afbeeldingen toevoegen of maximaal vijf fotogalerijen. Er is geen foto-editor en u kunt de fotoformaten niet wijzigen of waar ze in de lay-out verschijnen.
Mobiele site bouwenSimpleSite-websites zijn allemaal volledig responsief, dus ze werken allemaal fantastisch op mobiele apparaten zonder verder werk
Integratie van sociaal delenDe knoppen Delen op Facebook, Delen op Twitter en Delen op Google+ verschijnen automatisch op elke pagina van uw website.
OntwerpdienstenEr worden geen ontwerpservices aangeboden – hoewel om eerlijk te zijn als u hulp nodig heeft bij het bouwen van uw site met SimpleSite, kunt u toch beter ergens anders heen gaan.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Wat zijn de kenmerken van de SimpleSite-builder? Bekijk ze hieronder.

Voorzien zijn vanOverzicht
OpstellingHet enige wat je nodig hebt is een e-mailadres – dat is alles! Je site is binnen 5 minuten klaar.
WebdesignEr zijn zeer weinig ontwerpopties beschikbaar in de editor. Je zit min of meer vast aan de ene indeling.
Aangepaste domeinnaamUw domeinnaam is gratis bij een van de betaalde abonnementen en u krijgt ook uw aangepaste e-mailadressen – vijf bij het Pro-abonnement.
Diepte van navigatieEr is één diepte in de navigatie.
Widgets en appsEr zijn geen andere widgets en apps dan de standaard video, foto, enz.
Inkomsten genererenGeen inkomsten genereren tenzij u gelieerde links of iets dergelijks toevoegt.
BezoekersstatistiekenU kunt paginaweergaven, opmerkingen van bezoekers en duimen omhoog voor elke pagina bekijken in het gedeelte Statistieken. Het toont ook het aantal algemene websiteweergaven.
Foto, video en audioU kunt audio, video en foto’s toevoegen.
BloggenEr is een eenvoudige blogpagina-indeling beschikbaar.
Google MapsNee.
HTML-editorNee.
Integratie van sociale mediaNee. Bezoekers mogen de pagina alleen delen met Facebook, Twitter of Google+.
Formulieren en enquêtesNee.
OpslagruimteOnbeperkte hoeveelheid opslagruimte beschikbaar met betaalde abonnementen.
Nieuwsbrief ToolEenvoudige e-mailfunctie met maximaal 100 ontvangers.
ForumNee.
E-commerce / online winkelEen winkel met vijf items kan worden opgenomen in het Pro-plan; het e-commerceplan geeft u onbeperkte producten.
Gateway-integratieSimpleSite maakt gebruik van de PayPal-gateway. Er zijn geen andere opties.
SEO-vriendelijkNee.
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)Nee.
Google® AnalyticsNee.
Website beveiligingGegevens worden opgeslagen op de servers van SimpleSite.
Meerdere talenDe editor is beschikbaar in het Engels, Indonesisch, Duits, Spaans, Noors, Portugees, Grieks, Maleis, Deens, Frans, Nederlands, Fins, Turks, Tsjechisch, Italiaans, Pools, Zweeds en Russisch.
Mobiele optimalisatieElke sjabloon reageert volledig en is dus al geoptimaliseerd voor mobiel.
CDN-technologieNee.

Plannen & Prijzen

Waar beginnen we met het prijsplan van SimpleSite? Nou, om te beginnen is het overal op hun bestemmingspagina gepleisterd dat je kunt, “maak een gratis website of blog”, “maak een gratis website” en “het is gratis”!

Het gekke hiervan is dat het gewoon niet waar is. De site is slechts 30 dagen gratis, daarna moet u upgraden naar de Pro- of E-Commerce-abonnementen om de service te blijven gebruiken.

De gratis versie van het platform is gewoon een gratis proefversie. Hiermee krijg je 15 pagina’s, maximaal 300 afbeeldingen en 10 minuten video, een yoursite.simplesite.com-webadres, een webwinkel met maximaal vijf items met een PayPal-gateway en SimpleSite-advertenties op je pagina.

Pro Plan
US $ 11,95 / maand, US $ 29,95 / 3 maanden.

Met het Pro-abonnement heb je onbeperkte pagina’s, afbeeldingen en video en gooit je je domeinnaam in, samen met vijf aangepaste e-mailadressen. Advertenties worden ook van uw pagina verwijderd

E-commerceplan
US $ 26,95 / maand, US $ 74,95 / 3 maanden.

Het E-Commerce-plan geeft u alles in het Pro-plan samen met een onbeperkt aantal artikelen in uw online winkel.

Klantenservice

Of moeten we zeggen: “Welke klantenondersteuning?” Het gelukkige aan de SimpleSite-editor is dat je waarschijnlijk geen hulp nodig hebt om je site weer aan de praat te krijgen. De enige echte klantenservice die gebruikers kunnen nastreven, is het e-mailaccount voor klantenservice.

U kunt echter tot twee dagen wachten op antwoorden op uw e-mails, dus het is niet erg nuttig als u nu een antwoord op een vraag nodig heeft.

 • Telefoon
  Geen telefonische ondersteuning.
 • E-mail ondersteuning
  U kunt een e-mail sturen naar het ondersteuningsteam – antwoorden hebben een doorlooptijd van twee dagen.
 • Chat
  Geen live chat-faciliteit.
 • Kennis basis
  Een heel erg simpele Q & Een sectie op de website
 • Video uitleg
  Geen video-tutorials beschikbaar.
 • Helpforum
  Geen gebruikersondersteuningsforum.
 • Toegevoegde opties
  Geen andere hulpopties beschikbaar.

Makkelijk te gebruiken

Hier is een gebied dat SimpleSite uitblinkt in gebruiksgemak. Het hele proces is zo, zo, zo eenvoudig. U kunt binnen 10 minuten een hele website met nuttige inhoud erin hebben.

De indeling is netjes (omdat er nauwelijks opties zijn om uit te kiezen). Navigatie tussen pagina’s is eenvoudig zodra u een paar klikken rond heeft. Het toevoegen en beheren van een online winkel lijkt erg eenvoudig. E-mailmail-outs werken goed.

Het enige struikelblok dat sommigen misschien hebben, is dat het geen Wat u ziet is wat u krijgt (WYSIWYG) -editor. Dit betekent dat wanneer u pagina’s bewerkt, u niet kunt zien hoe ze eruit zullen zien wanneer ze live zijn terwijl u aan het bewerken bent.

De meeste andere websitebouwers geven je nu een WYSIWYG-interface, omdat het die ‘bewerken’ en dan teruggaan en controleren hoe het eruit ziet, een lus die behoorlijk tijdrovend kan zijn.

Dat gezegd hebbende, het is een klein probleem, aangezien je toch niet veel opties hebt om je pagina aan te passen. Ondanks al zijn gebreken blijft SimpleSite trouw aan zijn naamgenoot.

Conclusie

SimpleSite is verouderd, beperkt in functionaliteit en maatwerk, heeft slechts één echte weg voor klantenservice (dat kan traag zijn) en is bovendien relatief duur! Hun verborgen prijzen en constante herinneringen om uw service te upgraden, zijn ook een ongewenste toevoeging aan het platform.

De enige reden waarom u SimpleSite als websitebouwer zou gebruiken, is als u binnen tien minuten een werkende website wilt openen, of als u zeer beperkte computervaardigheden heeft. Voor alle anderen wil je deze bouwer goed uit de buurt blijven.

SimpleSite had in 2003 moeten worden achtergelaten, waar het thuishoort. Voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige websitebouwer waarmee uw inhoud er netjes uitziet, raden we u aan ergens anders te zoeken. Je kunt andere bouwers bekijken, zoals Wix en Yola, als je op zoek bent naar iets eenvoudigs om te gebruiken.

SimpleSite is niet opgewassen tegen de concurrentie.

Vergelijken

SimpleSite

86

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map