Opvallend overzicht 2016


Opvallend

Bezoek website

9.0


AWA-score

Opvallend

Een relatief nieuw platform Opvallend is een online webontwikkelingsapplicatie en website builder die het maken van een mobielvriendelijke site met één scrollende pagina toegankelijk maakt voor mensen zonder enige ontwikkelingservaring of kennis. Lees hieronder onze opvallende recensie.

Overzicht

 • Website: www.strikingly.com
 • Hoofdkwartier: Sunnyvale, Californië
 • Jaar van Oprichting: 2012
 • Categorieën: website bouwer
 • Diensten: Web Design Cloud Software, Web Hosting
 • Gratis proefperiode: 14 dagen

Opvallend is een frisse en moderne websitebouwer waarmee beginnende technische mensen gestroomlijnde internetsites kunnen samenstellen, zij het in één pagina-indeling. Opvallend biedt gebruikers mobielvriendelijke websites die snel kunnen worden gemaakt en onmiddellijk kunnen worden gepubliceerd, met zijn eenvoudige gebruikersinterface en sjabloonontwerpen.

Voor wie Opvallend wordt aanbevolen?

Opvallend wordt sterk aanbevolen voor diegenen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om een ​​gestroomlijnde website met één pagina te bouwen, zonder enige programmeer- of webdesignvaardigheden of kennis. Met de vele beschikbare sjablonen is het mogelijk om eenvoudig een zakelijke of persoonlijke website op te zetten. Voor degenen die hun eerste website bouwen, is opvallend heel eenvoudig en laat je niet in grote mate van koers afwijken.

Biedt opvallend elk aandachtsgebied of specialiteiten?

Opvallend is de kracht dat alles op de site eenvoudig is en gebruikers de routebeschrijving gemakkelijk kunnen begrijpen en hun site kunnen opzetten. Er is geen codeer- of programmeerervaring nodig om een ​​bliksemsnelle site samen te stellen om een ​​klein bedrijf of een individu te vertegenwoordigen, compleet met scherpe afbeeldingen en vectorpictogrammen en professionele lettertypen. Combineer dat allemaal met de vooraf geladen sjablonen in verschillende stijlen om binnen enkele minuten een website te bouwen. Het concept is eenvoudig en de realiteit past perfect bij elkaar.

Een ander pluspunt is dat alle opvallende thema’s mobielvriendelijk zijn en er geweldig uitzien op al uw apparaten.

Wat zijn opvallend technische specificaties of beperkingen?

Opvallend genoeg laat sommige dingen te wensen over. Er is bijvoorbeeld geen slepen-en-neerzetten-functionaliteit zoals vergelijkbare website-bouwers aanbieden, en beperkte aanpassing is beschikbaar. De sjablonen zijn meer dan eenvoudige richtlijnen met opvallend, en het is bijna onmogelijk om ze te overschrijven om de grootte van afbeeldingen te wijzigen of waar de tekst naartoe gaat. Evenzo is het een uitdaging om van het ene thema naar het andere te veranderen; u moet eerder opnieuw beginnen.

Een andere beperking die opvallend is, is het onvermogen om e-commerce in welke mate dan ook af te handelen. Er is een ‘eenvoudige winkel’-functie en de mogelijkheid om een ​​PayPal-knop in te sluiten, maar dat is het dan ook.

Biedt opvallend genoeg voldoende schaalbaarheid en ruimte om te groeien?

Opvallend is dat het een gratis abonnement heeft dat geschikt is voor kleine sites die niet veel bandbreedte of maatwerk nodig hebben, maar het biedt ook upgrades voor grotere sites. Het Pro-abonnement bestaat uit onbeperkte bandbreedte, drie pro-sites en onbeperkte gratis sites, samen met aangepaste URL’s en ingesloten HTML- en aangepaste codemogelijkheden.

Wat is het geld-terug-garantiebeleid??

Het beleid stelt u in staat om gedurende 14 dagen een van de premiumplannen te testen. Bovendien kunt u het gratis abonnement gebruiken zolang u vertrouwd wilt raken met het platform. Als u eenmaal een betaald abonnement heeft, bent u alleen verplicht voor de door u gekozen servicetermijn; de volgende maand op een maand tot maand overeenkomst of het volgende jaar op een jaarcontract.

Wat is hun reputatie?

Een snelle controle van de services voor reputatiecontrole op internet laat zien dat opvallend een goede reputatie heeft bij zowel gebruikers als het grote publiek. MyWot zegt dat het veilig is voor kinderen en betrouwbaar is, en VirusTotal en Google Safe Browsing Analytics zeggen beide dat de site vrij is van virussen.

Waarom opvallend website builder kiezen??

Hoewel het opvallend beperkt is in de aanpassingsmogelijkheden, met name wat betreft het gratis abonnement, biedt het een uitstekende waarde voor eigenaren van kleine bedrijven en individuen die behoefte hebben aan het opbouwen van een online aanwezigheid. Opvallend is het voortdurend toevoegen van extra sjablonen en functionaliteit aan haar site die het nog gemakkelijker maken om een ​​site te maken die met u of uw bedrijf meegroeit.

Belangrijkste kenmerken

Industry Experts oordeel opvallend

Website Builder De experts lijken opvallend precies in het midden van het website builder-pakket te plaatsen. Het heeft zeker iets te bieden voor het juiste publiek, maar het wordt niet geleverd met een breed scala aan robuuste tools en functies zoals veel andere opties op de markt. Misschien wel het belangrijkste is dat het opvallend het hoogst scoort als het gaat om gebruikerservaring. Degenen die op zoek zijn naar een programma dat eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is, zullen snel opvallen. Degenen met meer ontwerpervaring en hoge verwachtingen kunnen echter teleurgesteld zijn door de beperkingen van de bouwer.

Het feit dat het alleen websites van één pagina maakt, kan voor sommigen een nadeel zijn, maar het spreekt voor de eenvoud van het programma. Eigenlijk heeft Strikingly geen hogere scores van experts gekregen omdat er andere opties zijn die ook een even gebruiksvriendelijke interface bieden en meer functies bevatten. Opvallend is een solide optie, maar niet per se de beste.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/strikingly
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2496919,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/strikingly-review/
 • 20 april 2016

Positieve consumentenrecensies en getuigenissen over opvallend

Het goede nieuws is dat Strikingly een uiterst eenvoudige en gebruiksvriendelijke websitebouwer biedt. U kunt een voorvertoning bekijken van volledige sites die zijn gebouwd met behulp van hun sjablonen en een idee krijgen van het potentieel van uw eigen site. Met opvallend kunt u een site bouwen in minder dan een uur. Zo makkelijk te gebruiken. Bovendien hebben meer ervaren codeerders toegang tot HTML- en CSS-editors.

Klanten genieten ook van de flexibiliteit van het programma. U kunt eenvoudig een blog toevoegen en / of van uw site een e-commerce winkel maken. Hoewel het opvallend niet de bedoeling is om grote bedrijven te ondersteunen, kunt u hiermee uw website uitbreiden en een breder publiek aanspreken. Meer dan wat dan ook wordt het programma beschreven als eenvoudig, wat zich vertaalt in geweldig voor beginners.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Negatieve consumentenrecensies en klachten opvallend

De meeste negatieve klachten tegen Opvallend hebben te maken met de kwaliteit van de klantenservice en de betaalbaarheid. Het is gebruikelijk en misschien zelfs redelijk dat een websitebouwer een paar negatieve recensies heeft over klantenservice. Ik was echter verrast om te zien hoe beperkt klanten zijn als het gaat om contact opnemen met ondersteuning. In wezen kunt u alleen een e-mail sturen en hopen op een snel antwoord. Opvallend is dat het niet eens een telefoonnummer biedt om te bellen, laat staan ​​een livechatfunctie. Hoewel er een kennisbank is, bent u grotendeels uw eigen als het gaat om het oplossen van problemen.

Bovendien waren klanten teleurgesteld over het aantal beschikbare functies met meer betaalbare abonnementen. Alleen premium-abonnementen bieden een robuuste set functies.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Ontwerp & Maatwerk

Website-ontwerpfuncties omvatten aanpasbare sjablonen, promotieknoppen voor sociale media, supersnelle uploader voor foto’s, functies voor diavoorstellingen, allemaal op een automatisch voor mobiel geoptimaliseerde site. Voor publicatie krijgt u een gratis subdomeinnaam (http://uwnaam.strikingly.com), een unieke stijl van één pagina en SEO-mogelijkheden.

Voorzien zijn vanOverzicht
Website sjablonenHet kiezen van een sjabloon is net zo eenvoudig als het klikken op een knop met deze sitebouwer.

Gratis: de opvallende site biedt elf verschillende websitesjablonen op het drie plan, en elk van hen is behoorlijk opvallend en goed ontworpen om in bijna geen tijd een website te publiceren.

Premium: nog beter: de opvallende premium-plannen bieden honderden websitesjabloonontwerpen om uit te kiezen wanneer u meer bekend bent met het platform en klaar bent om te upgraden, of als u vanaf het begin een unieke website wilt bouwen.

Alle sjablonen reageren op mobiele apparaten en bevatten functies zoals ‘Click to Call’ om een ​​website zeer vriendelijk te maken voor het publiek. Sites zijn geoptimaliseerd voor SEO, waardoor meta-tags en zoekwoorden eenvoudig kunnen worden toegevoegd.

Website Builder-interfaceUI is waar opvallend schijnt! De gebruikersinterface is zo eenvoudig en intuïtief dat iedereen die heeft leren lezen een frisse site kan samenstellen door simpelweg hun selecties te kiezen en erop te klikken en vervolgens hun gepersonaliseerde inhoud toe te voegen.

Met de interface kunt u zelfs met een paar snelle klikken precies zien hoe uw site eruitziet op computers en mobiele apparaten. Als je ooit tijd hebt besteed aan het bouwen van een website op een andere manier, inclusief andere relatief gebruiksvriendelijke platforms zoals Google’s Blogger, zul je opvallend en de eenvoudige gebruikersinterface waarderen.

Aanpassingsopties voor paginastijlAls het gaat om paginastijlen, is de opvallende websitebouwer enigszins beperkt. De enige echte algemene veranderingen die beschikbaar zijn, zijn tussen lichte, donkere of verschillende kleuren. Er zijn veel vriendelijke en professionele lettertypen beschikbaar om het uiterlijk van uw pagina’s aan te passen. Met variaties in het functiegedeelte kunt u tekst bewerken, maar niet verplaatsen of de kleur wijzigen; Evenzo is het wijzigen van afbeeldingen eenvoudig, maar u kunt ze niet vergroten of verkleinen of naar een ander gebied verplaatsen. Zowel tekst als afbeeldingen zijn ingesteld in de sjabloon en kunnen niet worden verplaatst, in tegenstelling tot veel andere platforms die betere aanpassing bieden.
SitenavigatieOpvallend is een heel ander type website dan velen van ons gewend zijn. Het formaat is een lange, enkele scrollpagina. Om te vinden wat je nodig hebt, scrol je gewoon naar beneden totdat je het vindt in de sectie waar het zich bevindt. Er zijn links stippen waar je over kunt bewegen en klikken om naar elk gedeelte van een pc of tablet te gaan; op een smartphone is er links een menugedeelte dat u kunt gebruiken als alternatief voor helemaal scrollen. Hoewel dit voor sommige kleinere bedrijven en veel individuen redelijk goed zal werken, is het beperkt tot grotere bedrijven. Het zou niet leuk zijn om informatie te zoeken op schijnbaar eindeloos scrollende pagina’s.
Inhoud beheerHet wijzigen of toevoegen van inhoud aan een opvallende website is vrij eenvoudig. U kunt de tekst of afbeeldingen in elk van uw secties gemakkelijk wijzigen zo snel als u uw oorspronkelijke inhoud hebt gekozen. Je kunt ook net zo snel blogposts en andere inhoud toevoegen.
Foto’s en galerijenHet toevoegen van afbeeldingen en galerijen is eenvoudig en de website maakt het zelfs gemakkelijk om diavoorstellingen in te stellen en te implementeren, hoewel ze beperkt zijn tot één enkel formaat. Sterker nog, het toevoegen van video’s aan de site is net zo eenvoudig als het uploaden naar de site en klikken om ze toe te voegen aan een sectie.
Mobiele site bouwenHier is nog een gebied waar opvallend schittert! De meeste websiteplatforms en websitebouwers hebben een pc nodig om te installeren en te publiceren.

Opvallend websites zijn zo eenvoudig en intuïtief; je kunt je stijlen en sjablonen kiezen en kiezen, wat afbeeldingen uploaden en een beetje tekst toevoegen voordat je op publiceren klikt en je frisse en coole website die je zelf hebt gemaakt kunt delen.

Integratie van sociaal delenKnoppen voor sociaal delen worden toegevoegd aan opvallende sites via de app store, waarmee u een sociale feed op uw website kunt hebben. Voeg uw sociale media-accounts toe en u kunt ook favoriete tweets schrijven die mensen kunnen delen over uw blogposts en inhoud.
OntwerpdienstenAangezien er geen melding wordt gemaakt van ontwerpdiensten op de website, geloof ik niet dat ze worden aangeboden, hoewel dit zeker iets is waar gebruikers contact mee moeten opnemen met het opvallende team voor begeleiding en mogelijke hulp.

Enkele van de elementen die u aan uw website kunt toevoegen, zijn kaarten, video’s, contactformulieren en PayPal-knoppen. Deze kunnen sommige of alle ontwerpbehoeften oplossen.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Voorzien zijn vanOverzicht
OpstellingGemakkelijker dan elke website die u ooit heeft ontworpen (of heeft geprobeerd te maken.)
WebdesignOntwerp is beperkt tot de sjablonen die worden aangeboden en de aanpassingen die u eraan kunt aanbrengen. U kunt bijvoorbeeld een sjabloon kiezen en de “stijl” wijzigen, maar die wijzigingen hebben doorgaans alleen betrekking op veranderingen in kleuren en lettertypen. Elementen zijn op hun plaats vergrendeld in de paginalay-outs, dus dat is niet mogelijk.
Aangepaste domeinnaamAangepaste domeinen zijn zowel beschikbaar als inbegrepen bij de premium-abonnementen. Als u al een domein heeft dat u al bezit, kunt u dit overzetten of u kunt er een aanschaffen via het dashboard van de website.
Diepte van navigatieOp het eerste gezicht lijkt dit opvallend een probleem te zijn. Het is echter mogelijk om sites met meerdere pagina’s te maken door opvallende sites aan elkaar te koppelen. e
Widgets en appsApps en widgets voor de site zijn relatief beperkt. Je zult geen honderden plug-in-achtige apps vinden zoals je zult doen met WordPress.
Inkomsten genererenMomenteel zijn de enige opties voor het genereren van inkomsten die opvallend zijn voor websitegebruikers het linken naar gelieerde ondernemingen in uw bloginhoud.
BezoekersstatistiekenEr lijkt geen interne applicatie te bestaan ​​voor het volgen van bezoekers via een applicatie van een derde partij.
Foto, video en audioDe opvallende websitebouwer maakt het gemakkelijk om foto’s en video’s naar sites te uploaden en toe te voegen. Zoals de meeste dingen op het platform, zal een simpele klik of twee het afhandelen.
BlogEen blog-app is beschikbaar om toe te voegen aan elk deel van een opvallende website. Zodra de blog-app is toegevoegd, is het uiterst eenvoudig om inhoud aan de blog toe te voegen.
Google MapsEen simpele klik op een paar knoppen, en Voila! Google Maps is ingesloten op de opvallende site.
HTML-editorMet deze app kan het kopiëren en plakken van HTML-code unieke elementen toevoegen aan een opvallende website.
Integratie van sociale mediaFacebook, Twitter en Pinterest integreren is een proces van één klik en maakt eenvoudig sociaal delen mogelijk.
Formulieren en enquêtesIntegrerende formulieren en enquêtes zijn beschikbaar, hoewel de aanpassing van deze formulieren beperkt is.
OpslagruimteOpslagruimte is afhankelijk van het gekozen pakket; het gratis abonnement wordt geleverd met 5 GB, het beperkte abonnement met 50 GB en het Pro-abonnement biedt onbeperkte bandbreedte.
Nieuwsbrief ToolIntegreer een MailChimp-account en verstuur nieuwsbrieven naar al uw klanten en prospects.
ForumKnip en plak forumcode om een ​​gemeenschapsgevoel op te bouwen op uw opvallende site.
E-commerce / online winkelOpvallend maakt integratie van Simple Store mogelijk, zodat site-eigenaren kunnen deelnemen aan e-commerce op hun sites.
Gateway-integratieTypeform is opvallend de keuze om te helpen met gateway-integratie, met drag-and-drop-interface en intuïtief natuurlijke creaties.
SEO-vriendelijkHet toevoegen van zoekwoorden en metatags aan een prachtige site draagt ​​bij aan de natuurlijke SEO, waardoor het snel in de SERP’s stijgt.
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)Met een Pro-account is het mogelijk om een ​​wachtwoordbeveiligde site te maken voor privégroepen of lidmaatschapssites.
Google® AnalyticsDoor Google® Analytics toe te voegen, kunnen bezoekers en hun statistieken worden bekeken. Waar komen de bezoekers vandaan en hoe lang blijven ze? GA is beschikbaar voor blogposts voor beperkte en pro-abonnementen
Website beveiligingSecure Socket Layer (SSL) is standaardtechnologie voor online beveiliging en zorgt voor gecodeerde koppelingen tussen servers en browser<
Meerdere talen Mobiele optimalisatie CDN-technologie:Google Translate verwerkt meerdere talen; u kunt ook meerdere pagina’s gebruiken of gewoon beide talen in uw tekstvakken invoeren.

Plannen & Prijzen

Opvallend biedt drie verschillende prijspakketten; Gratis, met een bandbreedtelimiet van 5 GB en een opvallend subdomein, beperkt met 50 GB en Pro met onbeperkte bandbreedte.

Vrij Opvallende plannen krijgen niet hun aangepaste website-URL’s; ze worden geleverd met een opvallend.com-subdomein. Word lid van het gratis abonnement met een paar klikken en een e-mail om u aan te melden.

Beperkt plannen zijn vaak geschikt voor kleine bedrijven. Dit plan kost $ 8 maand en wordt jaarlijks gefactureerd, dus de kosten vooraf zijn $ 96. Voor $ 96 krijgt de abonnementseigenaar 50 GB maandelijkse bandbreedte en een gratis URL-domeinnaam. En bijpassende e-mail, samen met volledig gebruik van alle tools op de Opvallend, website builder.

Pro pakket is $ 16 maand, ook jaarlijks gefactureerd, voor een voorafbetaling van $ 192. Met onbeperkte bandbreedte, een gratis aangepast e-mailadres en domein, mobiele actieknoppen (klik om te bellen!), HTML, CSS en Javascript beschikbaar, geen advertenties en opties voor verbeterde beeldbewerking en wachtwoordbeveiliging voor websites.

Het gratis abonnement biedt 5 GB aan ruimte en het PRO-abonnement biedt onbeperkte bandbreedte samen met e-mail en een gratis domeinnaamregistratie. Het opvallende platform stelt de website in staat om te groeien en te schalen naar een veel grotere en meer dynamische site door aan te passen met HTML, Javascript en CSS.

Beide betaalde versies worden geleverd met een proefperiode van 14 dagen; dat wil zeggen, u betaalt en heeft vervolgens 14 dagen de tijd om de betaalde pakketten uit te checken zonder geld te verliezen als u besluit dat u het haat.

Ter vergelijking: vergelijkbare sites bieden premium-abonnementen voor iets meer en iets minder. Wix biedt hun premium-abonnement vanaf $ 4,45, en Weebly-sites kosten $ 3,29 per maand voor een contract van twee jaar. Squarespace biedt premium-abonnementen voor $ 8, en LightCMS begint bij $ 19.

Opvallend is dat het voordelen biedt in de vorm van gratis sites voor het volgen en volgen van sociale media, of het helpen van het toevoegen van fans en volgers.

Klantenservice

Er is een uitgebreide helpsectie en veelgestelde vragen op de website; er is ook een kennisbankgebied met nog meer hulp voor specifieke gebieden waar gebruikers naar hun specifieke behoeften kunnen zoeken. Van webcreatie, ontwerp en opmaak en technische problemen, de antwoorden op de meeste vragen zijn te vinden op de opvallende website.

Er is ook een blog die veel van de nieuwste functies behandelt en helpt bij terugkerende vragen of problemen.

U kunt het opvallende ondersteuningsteam ook e-mailen via het berichtvenster op hun site; het belooft een antwoord op uw e-mail binnen 24 uur en stelt u in staat om een ​​screenshot te maken van wat er gebeurt om hen een beter idee te geven van hoe ze kunnen helpen. Er is nergens op de website een chatfunctie of telefoonnummer zichtbaar.

Makkelijk te gebruiken

Zoals eerder opgemerkt, is het gebruik van Opvallend ongeveer de gemakkelijkste manier om een ​​website te bouwen die er is. Rechtstreekse en snelle klikken, een paar afbeeldingen en wat tekst toevoegen, en de nieuwe site is klaar.

Dit is een perfect platform voor beginners, die de website builder gemakkelijk kunnen gebruiken om iets verbluffends te maken zonder kennis van programmeren en coderen. Gevorderde gebruikers vinden de site misschien een beetje simplistisch en hebben geen maatwerk- en besturingsopties.

Opvallend is dat het een one-click-functie heeft waarmee het toegang heeft tot Linkedin- of Facebook-pagina’s en gegevens kan ophalen die op een website kunnen worden gerangschikt die je in beperkte mate kunt herschikken. Fotogalerijen en werkportfolio’s toevoegen is eenvoudig en snel, snel, snel!

Conclusie

Over het algemeen houden we van het opvallende platform. Het is een gestroomlijnde websitebouwer die intuïtief en snel te gebruiken is om eenvoudige websites te maken. Beginners worden door het hele proces gelopen, met weinig ruimte voor fouten vanwege de gestructureerde sjablonen. Opvallend is ideaal voor beginners om mooie websites te maken, en het is echt idiot-proof.

Aan de andere kant is het teleurstellend dat er geen slepen-en-neerzetten-functie is binnen het platform, en de enige beschikbare aanpassing is die welke is toegestaan ​​door de sjabloonconfiguratie. Er is een beperkt aantal sjablonen en eCommerce-opties, wat gevorderde gebruikers zou kunnen frustreren.

Vergelijken

Opvallend

90

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map