JustHost Beoordeling 2016

Bedrijfslogo van JustHost herzien.


JustHost

Bezoek website

8.9


AWA-score

JustHost

JustHost is een op Linux gebaseerde, scherp geprijsde webhost met een volledige lijst met functies die een balans bieden tussen functionaliteit en budget. JustHost, opgericht in 2008, heeft een geschiedenis met een van de beste records voor betrouwbaarheid in het bedrijf. Lees onze JustHost-recensie hieronder.

Voordelen

 • Onbeperkte schijfruimte
 • Onbeperkte domeinhosting
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Gratis Scriptbibliotheek

Nadelen

 • Agressieve upselling
 • Moeilijk tot belangrijk Bestaande WordPress-blog
 • Langere domeinregistratie

Overzicht

 • Website: www.justhost.com
 • Hoofdkwartier: Glendale, CA
 • Jaar van Oprichting: 2008
 • Gehoste sites: 50.000+
 • Categorieën: Web hosting
 • Diensten: Gedeelde webhosting
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

JustHost is gericht op de eigenaar van een klein bedrijf en het individu dat op zoek is naar veel functies met een beperkt budget. In het verleden concentreerde JustHost zich op shared hosting, maar heeft onlangs VPS en dedicated server-opties toegevoegd.

Het nieuwe aanbod is echter niet zo scherp geprijsd als de gedeelde hostingplannen. Dus hoewel er schaalbaarheid is, is het duurder dan sommige vergelijkbare hostproviders. Dit beperkt enigszins de ruimte om uw website te laten groeien als het budget een probleem is.

Dat gezegd hebbende, zult u merken dat JustHost alles heeft wat u nodig heeft om u op uw site op weg te helpen. Met het Pro-abonnement krijgt u één gratis domeinregistratie, onbeperkte e-mailaccounts en de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal add-on-domeinen en subdomeinen te hosten.

Alle abonnementen adverteren onbeperkte bandbreedte, maar dat is niet strikt het geval. Het is de bedoeling dat het onbeperkt is voor regelmatig gebruik, en JustHost zal u op de hoogte stellen als het vindt dat uw gebruik buitensporig is. U kunt uw pagina’s snel openen met sjablonen met behulp van de Just Host-sitebouwer.

Met het gebruiksvriendelijke CPanel heb je een manier om je website efficiënt te beheren. MOJO Marketplace betekent toegang tot een installatie met één klik van honderden add-ons en scripts. Voor webmasters die e-commerce nodig hebben, kunt u uw winkelwagentje toevoegen of een van de karren van MOJO Marketplace installeren.

Klantenservice staat hoog in het vaandel en support wordt 24/7 geboden. JustHost werkt samen met ResellerClub om diegenen te helpen die geïnteresseerd zijn in resellerservices.

JustHost was een van de eerste bedrijven die een geld-terug-garantie op elk moment bood. Binnen de eerste 30 dagen is het een volledige terugbetaling – minus eventuele kosten in verband met add-onproducten of domeinregistraties. De gratis domeinregistratie is alleen voor hosting op Just Host. U krijgt die vergoeding niet terug, maar u kunt wel de domeinnaam behouden.

U kunt het domein overdragen aan een andere registrar of het bij Just Host laten registreren. Na 30 dagen blijven dezelfde beperkingen voor add-on- en domeinkosten bestaan ​​en wordt de terugbetaling pro rata toegepast voor de resterende tijd op uw termijn.

Er zijn geen kosten verbonden aan het voortijdig beëindigen van uw termijn. Deze garantie geeft u de mogelijkheid Just Host uit te proberen en als het niet aan uw behoeften voldoet, annuleert en uw terugbetaling ontvangt.

Als je een WordPress-site hebt, maakt JustHost het gemakkelijk om WordPress te installeren via de MOJO Marketplace. Er is geen beheerde WordPress-hosting. Er is echter geoptimaliseerde hosting voor WordPress, die uitsluitend is bedoeld voor WordPress-sites en is ontworpen om hun prestaties te optimaliseren.

Of u WordPress nu gebruikt of niet, JustHost biedt betrouwbare uptime. Hoewel er geen garantie is, claimen ze wel een uptime-record van 99,9%.

JustHost heeft in het verleden talloze prijzen gewonnen voor klantenservice, prijzen, betrouwbaarheid en als een topaanbieder voor bloghosting. Zoals de meeste goedkope webhostproviders, heeft Just Host lovende recensies en extreem negatieve recensies.

De reputatie is verbeterd sinds 2010, omdat het werd verkocht aan Endurance International Group (EIG), hetzelfde bedrijf dat veel andere providers bezit, zoals BlueHost en HostGator. Over het algemeen heeft JustHost een goede reputatie, vooral gezien de beschikbare functies voor de prijs.

Vaak is de goedkoopste host niet de beste optie. JustHost biedt concurrerende prijzen, maar biedt u functies die u van veel duurdere hosts zou verwachten. Het gebruiksgemak, de uitstekende klantenservice, het gebruik van CPanel en de gratis extra’s maken van JustHost een hostingservice die u moet overwegen, vooral als u budgetbewust bent.

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis domeinnaam
 • Gratis directe installatie
 • 24/7 technische ondersteuning
 • Gratis Site Builder
 • POP3 Secure Email Support
 • Beveiligde shell-toegang
 • Bescherming tegen spammoordenaars
 • Courtesy Site Backup
 • Meerdere 10 Gigabit Ethernet-verbindingen
 • 24/7 netwerkbewaking
 • SSL beveiligde server
 • Web Bestandsbeheer

Snelle links

Oordeel van branchedeskundigen over JustHost

Web Hosting Onder experts staat JustHost het hoogst op het gebied van prijzen. Gebruikers kunnen een website maken voor slechts $ 3,95 per maand. Gezien de nadelen die aan hun services zijn verbonden, is dat echter niet noodzakelijk een waarde. Zelfs dan zijn betaalbare prijzen niet genoeg om JustHost meer dan 3 sterren van de experts te verdienen.

De critici hebben ook verschillende tests uitgevoerd om downtime-problemen te meten. Op basis van hun resultaten staat JustHost bijna onderaan een lange lijst met webhostingservices als het gaat om uitval en downtime.Dit is een groot probleem voor bedrijven. Wanneer bezoekers en consumenten geen toegang hebben tot uw website, heeft dit direct gevolgen voor uw winst.

Hoewel experts de tools voor het bouwen van websites en de app-markt prijzen, volstaan ​​deze functies niet om slechte prestaties te verhelpen. Over het algemeen gaven experts JusHost een beoordeling van redelijk of goed. Uiteindelijk zijn er gewoon betere opties op de markt die meer worden aanbevolen.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426347,00.asp

Positieve consumentenrecensies en getuigenissen op JustHost

De meeste positieve recensies van consumenten zijn van jaren geleden. Meer recente beoordelingen geven commentaar op het feit dat JustHost een van de meest betrouwbare en betaalbare opties op de markt was, maar helaas lijkt dat niet langer het geval te zijn. Ze hebben niet alleen de trends in de sector niet bijgehouden en bieden dezelfde functies als concurrenten, ze ervaren ook veel technische problemen.Klanten willen kunnen vertrouwen op hun hostingservice om hun site up-to-date te houden en snel te adresseren en problemen oplossen. Het lijkt erop dat JustHost dat niet meer kan, wat betekent dat zelfs het lage prijskaartje het niet waard is. Over het algemeen hebben gebruikers JustHost gemiddeld 2 van de 5 sterren toegekend.

Negatieve consumentenrecensies en klachten op JustHost

Op basis van recensies van consumenten klinkt het alsof JustHost het afgelopen jaar een aantal grote problemen heeft ervaren en nog niet teruggekaatst is. Gebruikers die tevreden waren met de service en loyaal waren aan het bedrijf, vertellen nu anderen om weg te blijven. Een deel van het probleem heeft te maken met een inbreuk op de beveiliging die veel klanten heeft getroffen en veel hoofdpijn heeft veroorzaakt. Het lijkt er ook op dat hun servers de afgelopen 12 of zo maanden minder dan betrouwbaar en verantwoordelijk zijn voor veel downtime en trage laadtijden..

Klanten zijn gefrustreerd door de aanhoudende reeks problemen en het gebrek aan klantenondersteuning. Ze hebben problemen om contact met iemand op te nemen en ontvangen alleen standaardantwoorden en loze beloften om problemen op te lossen.

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/justhost/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/justhost/

Betrouwbaarheid & Uptime

Just Host claimt een uptime-betrouwbaarheid van 99,9%, hoewel ze dit niet garanderen. Just Host doet maandelijks onderhoud aan zijn servers, waarvan ze zeggen dat er tot 45 minuten downtime per maand kan zijn.

Statistieken die teruggaan tot augustus 2011, duiden op een uptime-record in het hoogste bereik van 99% – de laagste uptime voor een maand was 99,51%, en enkele maanden hadden een uptime van 99,99%.

De meeste klanten geven gunstige beoordelingen voor uptime, maar sommige gebruikers hebben geklaagd over overmatige downtime. Over het algemeen is de uptime boven het gemiddelde voor Just Host.

Just Host biedt geen redundante of gespiegelde back-ups aan. Klanten worden aangemoedigd om back-ups van hun site te maken met CPanel en om de back-ups te downloaden en op hun lokale systeem op te slaan. Automatische back-ups via CPanel zijn beperkt tot 30 gigabytes, hoewel grotere back-ups kunnen worden gemaakt met SSH.

Hoewel er op serverniveau geen redundantie is voor shared hosting, is er een UPS-systeem en heeft Just Host dieselgeneratoren voor back-upvoeding voor betrouwbare uptime. Meerdere 10 Gigabit Ethernet-verbindingen bieden snelle, redundante toegang.

Servers worden 24/7 bewaakt door personeel ter plaatse om op de hoogte te blijven van problemen en problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Laten we eens kijken naar de handige functies en tools die JustHost biedt.

Voorzien zijn van
Overzicht
ControlepaneelCPanel is het meest gebruikte configuratiescherm voor webhosting en het is degene die Just Host biedt. JustHost doet enige aanpassing van CPanel, wat een probleem kan zijn als de site op een later tijdstip wordt overgedragen.
SchijfruimteHet varieert, afhankelijk van het plan en het type hosting.

 • Shared: Basic 50 GB, Starter 150 GB, Plus 150 GB, Pro Unmetered (onbeperkt binnen richtlijnen).
 • VPS: van 30 GB tot 240 GB, afhankelijk van het gekozen specifieke abonnement.
 • Dedicated: Standard 500GB (Raid 1), Enhanced en Premium 1TB (Raid 1).
BandbreedteVoor shared hosting is de bandbreedte onbeperkt, wat betekent onbeperkt (binnen richtlijnen). Voor dedicated servers is de bandbreedte afhankelijk van het abonnement 5 TB, 10 TB of 15 TB per maand. VPS-hosting varieert van 1 TB tot 4 TB per maand, afhankelijk van het abonnement.
Database-ondersteuningBlogs, forums, contentmanagementsystemen (zoals WordPress) en veel winkelwagentjes vereisen MySQL-databases. JustHost ondersteunt MySQL (evenals PostgreSQL) en biedt phpMyAdmin voor het beheer van uw database – allemaal toegankelijk via CPanel. Voor shared hosting is het aantal databases voor Basic en Starter 20, en Plus en Pro zijn onbeperkt.
Gratis domeinHet basisabonnement biedt één gratis domeinregistratie zolang u het plan onderhoudt. De Plus- en Pro-abonnementen bieden één jaar gratis domeinregistratie. De VPS en dedicated hostingplannen bieden één gratis domein.
Meerdere domeinenMeerdere domeinen zijn toegestaan. Het aantal varieert met een abonnement van 20 voor de Basic tot Unlimited voor de Pro. Al uw domeinen kunnen worden beheerd vanuit één CPanel.
Gegevensback-upsJustHost voert regelmatig back-ups van zijn servers uit, maar raadt klanten aan om zelf regelmatig back-ups te maken die ze lokaal opslaan. U kunt handmatig back-ups maken met de gratis versie van Site Backup in uw CPanel, of u kunt een maandelijks bedrag betalen voor de Pro-versie die back-ups plant en automatiseert tot op bestands- of mapniveau.
App-installatieprogramma met één klikVoeg snel tools en add-ons toe met het MOJO Market-installatieprogramma met één klik. Er zijn installaties met één klik beschikbaar voor WordPress, winkelwagentjes, mailinglijsten en nog veel meer. Scripts kunnen aan uw site worden toegevoegd via het installatieprogramma met één klik van SimpleScript.
EmailaccountsBij shared hosting staat Basic vijf e-mailaccounts toe, Starter en Plus staan ​​100 accounts toe en Pro staat een onbeperkt aantal accounts toe.
HostingbeveiligingJust Host biedt gratis SSH en een gedeelde SSL. Als u een speciaal IP-adres heeft, zijn SSL-certificaten verkrijgbaar bij Just Host, of u kunt er een installeren van SSL-providers zoals GeoTrust of Comodo. POP3 Secure and Secure IMAP wordt ondersteund voor beveiligde e-mail.
website bouwerJustHost’s Site Builder heeft meer dan 400 sjablonen om u te helpen bij het bouwen van uw website. De basisversie van Weebly, een drag-and-drop-builder, is gratis en de Pro- en e-Commerce-versies, die meer functies hebben, zijn beschikbaar tegen een maandelijks bedrag.
Bescherming tegen malware en spamDe Plus- en Pro-abonnementen bevatten SpamExperts, die mailfiltering biedt. U kunt het tegen een maandelijks bedrag toevoegen aan de Basis- en Starter-abonnementen. SiteLock-beveiliging is ook beschikbaar voor $ 2,50 tot $ 41,67 per maand per domein.
WinkelwagentjesJust Host ondersteunt enkele populaire winkelwagentjes, waaronder Agora, Cube Cart, Zen Cart en meer. U kunt winkelwagentjes importeren en installeren van leveranciers die mogelijk niet beschikbaar zijn via MOJO Market. U kunt ook een programmeur een aangepaste wagen laten schrijven en installeren.
Ondersteuning voor programmeertalenJustHost ondersteunt de conventionele programmeertalen die op Linux draaien, inclusief PHP, Perl, Python, Javascript en Ruby.
Site StatistiekenAWStats en Webalizer zijn twee veelvoorkomende trackingtools en worden geleverd via CPanel. Andere tracking-apps zoals Google Analytics kunnen op JustHost-sites worden geïnstalleerd.
Extra functies en toolsEen speciaal IP-adres is beschikbaar voor $ 47,88 per jaar. Voor meer gevorderde gebruikers ondersteunt JustHost SSH, serverzijde omvat, en de mogelijkheid om .htaccess-bestanden te bewerken. Voor de gedeelde hostingplannen Plus en Pro zijn er gratis aanvullende marketingaanbiedingen voor Google AdWords en Yahoo-advertenties ($ 150 voor Plus, $ 300 voor Pro).

Plannen & Prijzen

JustHost organiseert regelmatig promoties, dus de prijzen voor de plannen zijn flexibel. Er is ook een prijsonderbreking voor langere termijnen, met als beste waarde de termijn van 36 maanden.

JustHost biedt wel een geld-terug-garantie, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u wordt opgesloten als het plan niet aan uw behoeften voldoet. De onderstaande prijzen weerspiegelen wat Just Host biedt op het moment van deze beoordeling, inclusief promoties.

Er zijn vier gedeelde hostingplannen – Basic, Starter, Plus en Pro.

De Basic- en Starter-abonnementen lijken erg op elkaar, behalve dat het Starter-abonnement 150 GB opslagruimte heeft tegenover Basic’s 50 GB, en het Starter-abonnement 100 e-mailaccounts toestaat voor de vijf accounts van Basic. Het Starter-abonnement wordt niet geleverd met een gratis domeinregistratie, terwijl de Basic dat wel doet. Ze hebben allebei onbeperkte bandbreedte, 25 subdomeinen, 20 MySQL-databases, de basisversie van Site Backup en standaard serverprestaties.

De Plus- en Pro-abonnementen bieden meer in hun pakketten, waaronder meer opslag (onbeperkt voor Pro), onbeperkte MySQL-databases, onbeperkte bandbreedte en een jaar gratis registratie voor één domein. De Pro biedt ook één gratis speciaal IP-adres, een gratis SSL-certificaat en Site Backup Pro. Het Pro-abonnement heeft ook 80% minder accounts per server. Het biedt krachtige servers met meer snelheid en kracht.

De normale prijs is gebaseerd op een maandelijkse basis, of op 12, 24 of 36 maanden. Betaling voor de gehele geselecteerde periode wordt betaald op het moment dat de service begint. Voor Basic is het basistarief $ 9,99 voor maand tot maand en wordt dit opgedeeld tot $ 8,99 per maand voor een jaarperiode, $ 8,49 per maand gedurende twee jaar en $ 7,99 per maand gedurende drie jaar.

Het Starter-abonnement is respectievelijk $ 7,99, $ 7,49, $ 6,99 en $ 5,99. Plus-abonnementen zijn $ 14,99, $ 11,99, $ 11,49 en $ 10,99. Het Pro-abonnement is $ 29,99, $ 25,99, $ 24,99 en $ 23,99.

Er zijn ook instelkosten van $ 20 voor abonnementen van één maand. Het Starter-abonnement zou de extra kosten van domeinregistratie hebben, hetzij bij Just Host, hetzij bij een andere registrar. Als u de Basic-, Plus- of Pro-abonnementen annuleert onder de geld-terug-garantie, wordt $ 15,99 ingehouden op de terugbetaling om de kosten van de verstrekte domeinregistratie te betalen, en behoudt u het domein voor de rest van het jaar – of langer als u blijft het domein registreren.

Als u een website heeft met een andere host en u wilt dat de overdracht voor u wordt gedaan, zal JustHost deze instellen voor een eenmalige vergoeding van $ 149,99.

Tegen het standaardtarief zou het basisplan het beste zijn voor de beginner – een goede balans tussen functies en budget. Op het moment van deze beoordeling heeft JustHost echter de Basic voor $ 2,95 per maand, de Plus voor $ 4,95 per maand en de Pro voor $ 9,95 per maand.

Voor de meeste gebruikers biedt de Plus de beste prijs en de meeste functies met de actieprijs. Voor grotere sites, e-commerce sites en voor degenen die de meeste functies in een plan willen, is de promotieprijs voor het Pro-abonnement concurrerend met andere hostingbedrijven.

De promotieprijzen gaan terug naar de standaardprijzen aan het einde van de eerste termijn, dus de langere termijnen zijn logisch om het meeste uit uw geld te halen.

Voor degenen die speciale servers nodig hebben, worden er drie abonnementen aangeboden, variërend in prijs van $ 149,99 per maand voor de Standard tot $ 249,99 maand voor het Premium-abonnement. Alle drie de plannen worden geleverd met CPanel en WHM met root-toegang voor het beheer van uw server.

U hebt geen contract met de JustHost-plannen. U kunt uw plan op elk moment upgraden of downgraden of de duur van de term wijzigen met een telefoontje naar de afdeling Facturering.

Klantenservice

Just Host krijgt consequent hoge cijfers voor zijn klantenservice. Ze hebben een telefoon, e-mail en livechat die 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar is. De meeste klantrecensies zeggen dat de ontvangen service vriendelijk en deskundig is en dat ondersteuningsvragen snel worden opgelost.

Nogmaals, zoals bij elke service, gaat het niet altijd soepel en zijn niet alle beoordelingen rooskleurig. Maar goede klantenservice wordt gegeven als reden om te kiezen voor en te blijven bij JustHost.

Het is onduidelijk waar de ondersteuning zich fysiek bevindt, hoewel ondersteunend personeel Engels spreekt. Just Host heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Australië en de Verenigde Staten. Het datacenter bevindt zich in Chicago, Illinois.

U kunt telefonisch contact opnemen met Just Host op 888-755-7585.

E-mail voor ondersteuning en facturering, evenals live chat, is te vinden op Just Host’s contactpagina.

Je kan ook gebruiken [email protected].

Op de website van JustHost vind je een kennis basis met meer dan 812 items om veel van uw vragen te beantwoorden, evenals bijna 40 video uitleg.

Er is ook een blog, maar sinds medio 2014 is er geen inzending meer geweest.

Makkelijk te gebruiken

JustHost wilde de website-ervaring voor de klant zo gemakkelijk mogelijk maken. CPanel is een van de meest gebruikte, gebruiksvriendelijke back-ends die beschikbaar zijn voor het beheren van uw website.

MOJO Marketplace en SimpleScript maken het toevoegen van tools en add-ons met één klik mogelijk. Joomla, WordPress, OSCommerce en meer zijn eenvoudige installaties met één klik.

Het is iets ingewikkelder om een ​​bestaande WordPress-site naar JustHost te verplaatsen, maar JustHost biedt een tutorial op hun site om je te begeleiden.

Conclusie

Het is moeilijk om een ​​hostingbedrijf te rangschikken of aan te bevelen op basis van klantrecensies. Veel negatieve recensies zijn afkomstig van mensen die door concurrenten zijn aangenomen, en veel positieve recensies zijn van partners die de populariteit van de site proberen te vergroten.

Maar als je de zeer negatieve en overdreven positieve recensies negeert, lijkt de klanttevredenheid boven het gemiddelde voor Just Host.

Op de budgetmarkt voor hostingdiensten is de concurrentie hevig. Wat Just Host onderscheidt, is het gebruiksgemak en een groot aantal aangeboden diensten – meer dan veel andere duurdere alternatieven.

Het is een uitstekende keuze voor de kleine ondernemer of de budgetbewuste.

Vanwege de inbegrepen services en functies zoals installatie met één klik, is het een goede keuze voor de beginner, vooral omdat ze aan de slag kunnen zonder enorme kosten bij het hosten.

Vergelijken

JustHost

89

InMotion Hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me