IM Creator recensie 2016


IM-maker

Bezoek website

8.8


AWA-score

IM-maker

IM Creator is een websitebouwer voor iemand die een website wil bouwen voor zijn bedrijf, evenement of zelf, maar geen HTML-programmeervaardigheden heeft. Het product maakt het eenvoudig om van het bouwen van de site tot het kopen van een domein te gaan. Ze werken ook samen met een e-commercebedrijf om de producten van een bedrijf moeiteloos op hun site te verkopen. Lees hieronder onze IM Creator-recensie.

Overzicht

 • Website: www.imcreator.com
 • Hoofdkwartier: New York City
 • Jaar van Oprichting: 2011
 • Categorieën: website bouwer
 • Diensten: Web Design Cloud Software, Web Hosting
 • Gratis proefperiode: 14 dagen

Wat IM Creator doet, is dat je allebei een website kunt maken en dat ze een platform bieden om deze te hosten. Het is ontworpen voor mensen zonder programmeervaardigheden. Hun doelgroep is de algemene gebruiker. Ze richten zich niet op een bepaalde markt, zoals fotografen. Er zijn sjablonen voor algemene bedrijven, restaurants en zelfs bruiloften.

Er zijn een paar technische beperkingen, maar niet veel. Er is bijvoorbeeld geen voorziening voor JavaScript of style sheets. Ze hebben slechts een eenvoudige HTML-editor waarvan de code slechts voor één sectie van de pagina geldt, wat betekent dat u een bepaalde pagina-indeling zoals een koptekst niet kunt wijzigen. Evenmin kunt u iets ingewikkelds doen, zoals Jquery gebruiken om de DOM te wijzigen. Maar als de gebruiker wist hoe hij dat moest doen, zouden ze IM Creator toch niet gebruiken, dus dat maakt niet uit voor de gewone gebruiker.

Er is geen reden om zich zorgen te maken over schaalbaarheid of ruimte om te groeien, aangezien de gebruiker zoveel pagina’s kan toevoegen als ze willen, ze onbeperkte opslagruimte bieden en hun systeem uitvoeren op het robuuste virtuele Amazon AWS-machineplatform.

Hun grote aantal gebruikers (ze zeggen dat ze er 8 miljoen hebben) spreekt hun reputatie aan, maar ze hebben geen designprijzen of certificeringen. Ze vermelden CNN, The NY Times en The Next Web op hun website, alsof ze daarover zijn geschreven, maar geven geen links naar artikelen, waardoor men zich daarover afvraagt.

Belangrijkste kenmerken

 • Onbeperkte bandbreedte en hosting
 • Snel reagerend
 • SEO-vriendelijk
 • Schaalbaar
 • E-commerce integratie
 • Mobiele app
 • Volledige controle over marges en opvullingen
 • Verbind uw eigen domein
 • Reclamevrij
 • Gratis iconen
 • Integratie van sociale en zakelijke apps
 • Google Analytics-integratie

Industry Experts oordeel over IM Creator

Website Builder Een snelle blik op deskundige beoordelingen toont een gemiddelde beoordeling van 2-3 van de 5 sterren. Hoewel dat niet lijkt op een klinkende goedkeuring, klinken de feitelijke kritieken van IM Creator veel positiever dan de sterbeoordeling impliceert. Veel critici aarzelden om hogere beoordelingen te geven omdat IM Creator ideaal is voor een specifiek publiek. Eigenaren van kleine bedrijven die verwachten klein te blijven en degenen die een persoonlijke website willen bouwen, zullen merken dat IM Creator een geweldig hulpmiddel is. Het heeft tal van functies zonder er zo veel op te nemen dat ze overweldigend worden voor beginners. Experts zijn ook genereus in hun lof voor de gebruikersinterface en bewerkingstools. Het grootste nadeel, en de belangrijkste reden dat IM Creator geen betere scores krijgt, is dat het programma gewoon niet de beste optie is voor grotere bedrijven of mensen die hun site actief willen promoten via SEO.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator
 • https://www.itpages.com/im-creator-review/
 • https://www.comparakeet.com/best-website-builders/im-creator-review/
 • 20 april 2016

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten over IM Creator

IM Creator heeft een aantal grote voordelen. De sjablonen zijn zowel modern als mooi en de interface voor het bouwen van websites is supergemakkelijk te gebruiken en intuïtief. Iedereen kan snel een website bouwen zonder enige codeerervaring. Gebruikers genieten vooral van het gemak van de slepen-en-neerzetten-editor.

Klanten waren ook blij met de prijspakketten en meldden een uitstekende klantenservice. Beginners kunnen tutorials bekijken, toegang krijgen tot een uitgebreide kennisbank en indien nodig rechtstreeks contact opnemen met de klantenondersteuning. Deze voordelen maken IM Creator een uitstekende keuze voor bloggers en kleine bedrijven.

Onder de gebruikers die goed op de hoogte waren van eventuele schaalbaarheidsproblemen met betrekking tot IM Creator, waren de recensies buitengewoon positief. Als het gaat om het bieden van een gebruiksvriendelijke websitebouwer, voldoet IM Creator aan de verwachtingen.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator

Negatieve consumentenrecensies en klachten over IM Creator

IM Creator is niet jouw veelzijdige optie die bij elke beschikbare bel en fluit wordt geleverd. Voor sommige consumenten was dit een enorm nadeel. Het is niet ontworpen voor grootschalige bedrijven die de positie van zoekmachines willen verbeteren. De SEO-instellingen zijn zeer beperkt, wat het bijna onmogelijk maakt om ervoor te zorgen dat uw website goed wordt geïndexeerd door zoekmachines.

Een ander groot nadeel van het programma is dat het geen mobiele site-editor biedt. Hoewel bezoekers uw site op elk apparaat kunnen bekijken, is het moeilijk om verbeteringen aan te brengen in de manier waarop de site wordt weergegeven.

Hoewel IM Creator het gemakkelijk kan maken om een ​​website te bouwen, schiet het tekort als het gaat om marketing en het vergroten van het verkeer.

 • http://www.cmscritic.com/im-creator-review/
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator

Ontwerp & Maatwerk

Eerst bekijken we enkele ontwerpopties.

Voorzien zijn vanOverzicht
Website sjablonenZe hebben zelf gemaakte sjablonen, maar geen sjablonen van derden, zoals een open source-product zou hebben, waardoor het aantal daarvan enorm zou toenemen. Maar er zijn tal van sjablonen en ze zijn elegant ingedeeld. Deze omvatten mode, freelancer, restaurant, bruiloft, talent, architectuur, consultant en anderen, inclusief mobiele sjablonen.
VrijZe hebben een gratis optie, maar die moet op hun domein worden gehost en niet die van u.
PremieHun definitie van premium betekent dat ze de XPRS-labels van uw site verwijderen, die daar vastzit, zelfs als u uw domein gebruikt. Met andere woorden, uw site krijgt een echte merknaam. (Hier is nog een geval van de verwarring tussen XPRS en ImCreator. Ze moeten in transitie zijn met betrekking tot dat alles, wat ze zijn omdat ze zeggen dat de XPRS “nieuw” is.)
Website Builder-interfaceDe gebruikersinterface is een essentieel kenmerk van hun systeem. Zoals we al zeiden, hebben ze er twee, wat tot verwarring leidt.
Aanpassing van paginastijlIn hun handleiding wordt uitgelegd hoe u de paginasjabloon kunt aanpassen.
SitenavigatieEen andere verwarring is dat ze van thema zijn veranderd terwijl we door hun site navigeerden. We werkten dus in een geheel andere menustructuur.
Inhoud beheerEr zijn geen tools om een ​​team samen te laten werken op dezelfde site. Er is bijvoorbeeld geen versiebeheer.
Foto’s en galerijenU kunt foto’s bijsnijden maar ze niet bewerken. Een foto toevoegen is eenvoudig. Klik gewoon op de galerijwidget om foto’s te uploaden.
Mobiele site bouwenZe bieden een standaard mobiele sjabloon en laten u deze vervolgens wijzigen.
Integratie van sociaal delenDie zijn direct beschikbaar.
OntwerpdienstenNee, ze bieden u geen service om uw site te bouwen.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Hier is een lijst met functies die de meeste mensen nodig hebben. We zeggen of ImCreator die heeft of niet.

Voorzien zijn vanOverzicht
OpstellingImCreator begeleidt u bij het maken van de eerste pagina om deze op uw domein te publiceren.
WebdesignU kunt paginalay-outs, thema’s, tweakkleuren en nog veel meer kiezen.
Aangepaste domeinnaamJa.
Diepte van navigatieU kunt onbeperkt pagina’s toevoegen.
Widgets en appsEr zijn veel widgets en apps, waaronder een Twitter-feed, Vimeo, Google Maps, SoundCloud, JotForm-contactformulier, een normaal contactformulier en een Facebook Like-knop.
Inkomsten genereren(Zie de opmerkingen over e-commerce hieronder. Afgezien daarvan is er geen Google Ads-widget of de mogelijkheid om andere adverteerders te gebruiken.)
BezoekersstatistiekenEr zijn geen rapporten over bezoekpagina’s, maar u kunt wel analysecode toevoegen en daarvoor Analytics gebruiken. Natuurlijk heeft de beginner een persoon nodig met enige basis HTML-kennis om daarbij te helpen.
Foto, video en audioJe kunt Vimeo- of YouTube-video’s toevoegen, maar geen Daily Motion of BrightCove. Maar de eerste twee zijn genoeg voor de overgrote meerderheid van de mensen. Er is geen functie om audio toe te voegen, zoals in MP4-bestanden, maar je kunt SoundCloud toevoegen, dus dat zou voor de meeste mensen werken omdat het afspelen toestaat.
BloggenJa, je kunt een blogstreep toevoegen. Streep is wat ze elk van hun paginasecties noemen.
Google MapsU kunt Google maps insluiten en het een adres als startpunt geven. Er is geen manier om het dynamisch een adres door te geven.
HTML-editorEr is geen code-assist type-editor, maar u kunt HTML-code rechtstreeks invoeren. Dus de persoon die HTML schrijft, kan een fout maken en moet wat tijd besteden aan het uitzoeken waarom zijn pagina niet werkt.
Integratie van sociale mediaJa, pictogrammen voor sociale media worden prominent op elke pagina weergegeven.
Formulieren en enquêtesEr is een contactformulier, maar niet de mogelijkheid om aangepaste velden te maken of een formulier te bouwen om deze in te voeren. Er is ook geen enquête-functie.
OpslagruimteOnbeperkt.
Nieuwsbrief ToolEr is geen mogelijkheid om een ​​nieuwsbrief te maken en die vervolgens te e-mailen. De gebruiker moet de contacten downloaden en die e-mails vervolgens uploaden naar een andere service..
ForumNee.
E-commerce / online winkelDit complexe proces is gemakkelijk gemaakt door IM Creator. Klik gewoon op de optie om de mogelijkheid toe te voegen om te verkopen wat op het scherm wordt weergegeven.Het systeem is verbonden met het Sprocket eCommerce-platform. Ze rekenen een commissie van 2% en gebruiken Stripe als betalingsgateway. Vervolgens sturen ze de betaling van de site-eigenaar via Paypal.
Gateway-integratieGebruikers die de eCommerce-functie gebruiken, krijgen automatisch een verkopersaccount bij Stripe. Dat betekent dat het niet nodig is om handmatig een betalingsgateway in te stellen. Natuurlijk is er een keerzijde aan het gebruik van Sprocket, Stripe en PayPal, omdat ze allemaal een hoge commissie vragen. Iemand die een groter volume wil verkopen, moet verkopers vinden met wie ze kunnen onderhandelen of die minder in rekening brengen.
SEO-vriendelijkMet IM Creator kunt u een titel, trefwoorden en beschrijving en een voorbeeld van een sociale afbeelding invoeren. Bovendien kunt u uw Google Analytics-ID toevoegen. Dit alles zou de metatags creëren om de site de mogelijkheid te geven om de samenvatting die wordt weergegeven in Google te beheren en SEO te vergemakkelijken. Er is echter geen optie om titels aan afbeeldingen toe te wijzen om te profiteren van dat type SEO-ontdekking. Je kunt ook links naar verborgen pagina’s toevoegen.
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)Geen. Zoals bij een commentaarformulier, Tripadvisor, Yelp en andere opties, bieden ze alleen links naar instructies naar die andere sites waar u de HTML handmatig kunt toevoegen om dat te doen. U zou dus uw wachtwoordbeveiliging moeten programmeren, zoals u kan gebruiken wanneer u uw site bouwt om mensen buiten te houden.
Google® AnalyticsJa, u kunt analysecode insluiten.
Website beveiligingUw site wordt beschermd door de beveiligingstools van Amazon AWS. Omdat je geen toegang hebt tot een opdrachtshell, zoals ssh, is er niet veel kans dat iemand je site op die manier hackt. Wat betreft SQL-injectie of ander hacken, elke site zou daaraan onderhevig zijn als er tekortkomingen waren in een van de widgets, die volgens de ervaring zou zijn, maar dat ze die zo snel zouden oplossen als ze ze vinden. En dan kan niemand beschermen tegen een denial of service (DOS) -aanval.
Meerdere talenNee, maar ze bieden een aantal tijdelijke instructies met behulp van verborgen links. Toen we ons aanmeldden vanuit een Spaans sprekend land met Spaans als taal op onze computer, kwam het in het Engels, dus er is ook geen ondersteuning voor vreemde talen voor de ontwerpinterface. Vermoedelijk zouden ze als domeinregistreerder geen domeinen kunnen registreren in landdomeinen, zoals site.com.uk, wat aantoont dat ze alleen de Engelssprekende Amerikaanse markt targeten.
Mobiele optimalisatieEen leuke functie is dat het een mobiele sjabloon voorstelt op basis van de desktopsjabloon die u hebt gekozen.
CDN-technologieNee.

Plannen & Prijzen

 • Gratis indien gehost op hun domein.
 • $ 250 per jaar met uw domein en met verwijderde XPRS-logo’s.
 • $ 6, $ 7, $ 8 of $ 10 per maand, afhankelijk van of u maandelijks, tweemaal per jaar of voor 1, 2 of 3 jaar wilt betalen en voorzien van hun XPRS-logo.

Dus hun prijzen zijn ook verwarrend.

Hun betaalde abonnementen bieden onbeperkte opslag en tien e-mailadressen.

Er is een gratis optie als u uw site op hun domein wilt hosten en niet die van uzelf. Dat is beperkt tot 50 MB opslagruimte. U kunt dat gebruiken terwijl u werkt om uw site te voltooien of deze te evalueren. Ze vragen om uw creditcardgegevens wanneer u naar uw domein verhuist.

Er zijn geen beperkingen aan de functies wanneer u aan de gratis versie werkt, behalve dat u daar natuurlijk geen e-commerce aan kunt toevoegen.

Klantenservice

Dit zijn hun ondersteuningsopties:

Voorzien zijn vanOverzicht
TelefoonNee
E-mail ondersteuningJa, met een gemiddelde reactietijd van 12 uur. We hebben dit getest en ze hebben binnen dat tijdsbestek contact met ons opgenomen.
ChatNee
Kennis basisJa, doorzoekbaar.
Video uitlegJa, die staan ​​op hun YouTube-kanaal.
HelpforumJa
Toegevoegde optiesZe bevatten hun handleiding in PDF-formaat dat u kunt afdrukken. Dat is nogal ouderwets maar biedt wel een makkelijke manier om naar instructies te zoeken. Bovendien vraagt ​​men zich af hoe ze hun handleiding up-to-date kunnen houden terwijl ze nieuwe functies toevoegen, omdat het bewerken van zo’n lang boek tijd kost. Maar dat kan een slecht teken zijn, wat betekent dat ze niet vaak nieuwe functies toevoegen.
FAQ.Het heeft dat met secties over e-commerce, facturering, geavanceerde bewerking, facturering, aan de slag en hoe u van sjabloon kunt wisselen.

Het bedrijf zou niet zeggen of ze 24 uur per dag, 7 dagen per week hun support desk bemannen. Maar ze zeiden: “We proberen elke e-mail tijdig te beantwoorden, meestal binnen 12 uur of 24 uur in het weekend.” Daarmee bedoelen ze “inclusief het weekend” zoals geschreven op hun site.

De eerste keer dat we een supportticket openden, om hun reactie te testen, schreef de agent waarmee we contact hadden een professionele reactie terug zonder ons een ingeblikt antwoord te geven. Bovendien volgden ze een klanttevredenheidsonderzoek. Dat is goed. En hun blogs zijn allemaal geschreven door dezelfde persoon, die een expert zou moeten zijn, omdat hij die allemaal ook heeft geschreven. Dat is dus ook goed. En aangezien hun platform Amazon gebruikt, zou het een betrouwbare service moeten bieden.

Makkelijk te gebruiken

ImCreator is een supergemakkelijke manier om een ​​website te bouwen. Het is gericht op de beginner in plaats van op de gevorderde gebruiker. Er is geen in-line helpcontext, maar het is niet nodig dat de items op het scherm eenvoudig zijn in te vullen, en er zijn andere zelfbedieningstools.

Een ding dat we leuk vinden aan IM Creator is dat je begint met het bouwen van een site rechtstreeks op hun site zonder je zelfs maar te hoeven registreren. U kunt het dus evalueren zonder op een vervelende mailinglijst te komen. U kiest een sjabloon en voegt vervolgens pictogrammen voor sociale media, afbeeldingen, YouTube-video’s of zelfs wat eenvoudige HTML toe en betaalt vervolgens alleen wanneer u de site wilt publiceren.

Hun site veroorzaakt echter verwarring omdat het lijkt alsof ze twee verschillende tools gebruiken met drie verschillende namen: ImCreator, XPRS en polydom, zoals we al zeiden. Polydom is een andere naam voor XPRS, hoewel geschreven om te presenteren meer is dan alleen een editor.

Er zijn vier basisstappen om aan de slag te gaan met de eerste pagina.

 1. U kiest een sjabloon en klikt vervolgens op het afbeeldingspictogram om dat door uw eigen te vervangen en klikt op de titeltekst om dat te wijzigen.
 2. Vervolgens voeg je strepen toe, dat is wat ze aanroepen van de pagina. Standaard zijn de pictogrammen voor sociale media aanwezig, dus u klikt erop om naar uw accounts te linken.
 3. Daarna kunt u ervoor kiezen om aan uw mobiele thema te werken of gewoon de standaardthema gebruiken die aan uw bureaubladpagina is gekoppeld.
 4. Uiteindelijk kies je ervoor om een ​​domein aan te schaffen of een bestaand domein te gebruiken. Om een ​​bestaande te gebruiken, heeft de beginner blijkbaar wat hulp nodig bij het vinden van iemand om hun DNS-records te wisselen met hun registrar.

Conclusie

Gezien hun grote aantal gebruikers en dat ze Amazon als hostingplatform gebruiken, is er niet veel kans dat je fout zou gaan bij het kiezen van dit product. Ze moeten wel duidelijkheid verschaffen tussen de namen ImCreator.com en XPRS, die ze waarschijnlijk kennen omdat ze XPRS als ‘nieuw’ bestempelen. En ze moeten duidelijk maken hoe een polydom anders is dan XPRS. Zoals het wordt gepresenteerd, ziet polydom eruit als een soort programmeerraamwerk voor het maken van websites, en dat is het zeker niet.

IM Creator website builder is geen Joomla of WordPress open-source tools, dus er is geen robuuste gemeenschap van externe widgetontwikkelaars. Dat betekent dat u beperkt bent tot hun set tools en uw eigen HTML-codefragmenten schrijft. Maar vermoedelijk ben je op zoek naar een compleet CMS (content management systeem) als je niet kijkt naar de relatieve moeilijkheid van Joomla of WordPress.

Hun duidelijke gebrek aan een CDN-netwerk kan een probleem zijn voor een wereldwijd bedrijf, aangezien gebruikers over de hele wereld enige latentie zullen zien zonder dat er inhoud in de buurt in de cache wordt opgeslagen. Maar hun eCommerce-site werkt sowieso niet in het buitenland (d.w.z. een andere valuta), dus dit is absoluut een product dat is afgestemd op de Amerikaanse markt

Vergelijken

IM-maker

88

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me