Homestead recensie 2016


Homestead

Bezoek website

8.7


AWA-score

Homestead

Homestead is een kosteneffectieve online websitebouwer met een lange geschiedenis (voorheen Intuit). Het bedrijf heeft een reputatie als een van de eerste bedrijven (sinds 1996) die op sjablonen gebaseerde persoonlijke en zakelijke website-bouwwizards aanbiedt. Het bedrijf heeft tot nu toe meer dan 12 miljoen gebruikers. Lees onze Homestead-recensie hieronder.

Voordelen

 • Doorgewinterde sitebouwer sinds 1996
 • Eenvoud bij het toevoegen en bewerken van inhoud en componenten
 • Fotogalerijen inbegrepen in de prijs
 • Voordelig $ 5,99 Startpakket voor eenvoudige websites
 • All-inclusive domeinnaam en webhosting
 • Uitstekend systeem voor klantenondersteuning, blog en forums

Nadelen

 • Verouderde sjablonen
 • Behoefte aan eenvoudigere, kostenvriendelijke mobiliteitsopties
 • Het startpakket biedt slechts een paar pagina’s en slechts 25 MB opslagruimte voor websites
 • Onmogelijkheid om de website naar een andere provider te exporteren
 • Geen mogelijkheid om sjablonen gemakkelijk te verwisselen nadat er een is geselecteerd

Overzicht

 • Website: www.homestead.com
 • Hoofdkwartier: Burlington, MA
 • Jaar van Oprichting: 1996
 • Werknemers: 130+
 • Categorieën: Software voor het maken van websites
 • Gratis proefperiode: 30 dagen

Met een Homestead-abonnement zijn de kosten voor een eenvoudige niet-eCommerce-site redelijk. Bedrijven die robuuste e-commerce nodig hebben, zullen veel meer uitgeven. Op basis van een solide reputatie huisvest Homestead al jaren ondernemers. De keerzijde: Homestead-sjablonen zijn een beetje verouderd en de kosten voor het ontwerpen van een groeiend bedrijf zijn hoog.

Homestead is een goed afgeronde websitebouwer met meer voordelen dan nadelen. Homestead biedt een ontwerpplatform dat de meeste computerbewuste individuen kunnen beheren, of zij zullen voor u ontwerpen. Het bedrijf heeft een uitgebreide lijst met klanten die tevreden zijn met hun producten en diensten. Homestead is het waard om te onderzoeken voor de behoeften van uw zakelijke website.

Voor wie is het aanbevolen?

Homestead-webbouw wordt aanbevolen voor eigenaren van kleine bedrijven, ondernemers en anderen die hun website willen maken. Een bedrijfswebsite wordt vaak gebruikt om de producten en diensten van een bedrijf online te presenteren en te verkopen.

Is er een aandachtsgebied / Specialiteiten?

Homestead is gericht op eenvoudige ontwerpen om doelgroepen aan te trekken op het internet van vandaag. Het bedrijf biedt ongeveer 2.000 aanpasbare webpagina’s voor het maken van zakelijke websites. Er zijn enkele beperkingen als het gaat om het wisselen van sjablonen of het ontwerpen van uw eigen sjablonen.

Homestead biedt een aantal zakelijke merkopties om uw bedrijf te laten opvallen. U kunt enkele opties voor sociale media toevoegen, zoals Twitter, Facebook, Pinterest en meer.

Deze webbouwer biedt een aantal marketingtools en website-analyse, zodat u uw websiteverkeer kunt volgen. Betalende klanten krijgen dagelijks klantenondersteuning voor het ontwerpen van hun website. Homestead-professionals zullen ook een site voor u ontwikkelen.

Wat zijn de technische specificaties / beperkingen?

Nadat u een account heeft aangemaakt en een ontwerpsjabloon uit Homestead heeft gekozen, past u uw pagina’s aan met een logo, aantrekkelijke lettertypen, kleuren, afbeeldingen en meer. U kunt kiezen uit honderden afbeeldingen of u kunt uw eigen afbeeldingen uploaden. Het bewerken van webpagina’s vergt wat oefening, maar het wordt gemakkelijker naarmate u verder gaat.

Als uw bedrijf van klein naar groot overgaat, heeft het Homestead-startersplan enkele beperkingen. Met dit abonnement bent u beperkt tot één webpagina en nul subpagina’s. U ontvangt slechts 25 megabytes aan ruimte voor websitehosting. Als u een sjabloon selecteert en uw gegevens toevoegt, komt deze niet overeen als u een andere sjabloon kiest.

Is er voldoende schaalbaarheid / ruimte om te groeien?

Met Homestead’s drie verschillende plannen zijn de opties voor schaalbaarheid en groei voldoende. De ruimte voor websitehosting is beperkt in het startersplan, maar wordt verbeterd in de plannen voor de tweede en derde laag. Het derde niveau plan bevat onbeperkte pagina’s, wat de meeste groeiende bedrijven nodig hebben.

Homestead biedt een gratis proefperiode van 30 dagen en concurrerende prijzen voor een website. Verwacht meer te betalen voor e-commerce, samen met webhosting en domeinservices. Het Homestead-startersplan zal een klein bedrijf bedienen dat geen verkoopcomponenten vereist. Het Homestead-plan voor kleine bedrijven helpt een kleine eCommerce-site, zodat u uw goederen en diensten kunt verkopen. Als u uitbreidt, heeft u het zakelijke plusplan van Homestead nodig. Dit plan biedt extra webhostingruimte, onbeperkte pagina’s, zoekmachineoptimalisatie en meer opties en functies. U betaalt veel meer voor het zakelijke plusplan.

Zodra een website is gemaakt en uw webpagina’s zijn gevestigd, bevat Homestead webhosting- en domeinnaamservices om uw site openbaar te maken. Op deze manier hoeft u voor deze services geen contract af te sluiten met een ander bedrijf.

Wat is het MoneyBack-garantiebeleid?

De drie tariefplannen bieden bedrijven wat ze zoeken voor het type bedrijf dat ze runnen. Houd er rekening mee dat in de kleine lettertjes staat dat prijzen, functies en services op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Terwijl Homestead de verklaring aflegt: ‘Geen verplichting, altijd opzeggen’, lijkt er geen sprake te zijn van een geld-terug-garantie.

Wat is hun reputatie?

Omdat Homestead al een tijdje bestaat, hebben ze een uitstekende reputatie in de branche. Ze hebben duizenden websites onder hun riem. Naarmate meer en meer concurrenten de ruimte voor webbouwers infiltreren, vertrouwt Homestead op hun ervaring en ondersteunende achtergrond als hun kracht.

Awards & Kwaliteitscertificaten

Hoewel Homestead in de loop der jaren heeft geholpen bij het ontwerpen van een groot aantal websites, zijn er geen duidelijke indicatoren voor prijzen of certificaten die op de website worden genoemd.

Waarom kiezen voor deze Website Builder?

Voor degenen die een goed onderbouwde website willen met de optie om hun site te bouwen of op een consultant te rekenen om hun site te helpen ontwikkelen, heeft Homestead een solide geschiedenis. Het is een uitstekende keuze voor eigenaren van kleine bedrijven die mee willen doen of willen leren van een Homestead-consultant. Als een vroege dienstverlener heeft Homestead een sterke aanhang. Als u ervaring, verouderde systemen en klantenondersteuning wilt, is Homestead wellicht de juiste keuze voor het ontwerpen en hosten van uw website.

Belangrijkste kenmerken

 • Aangepaste sjablonen in 100 bedrijfscategorieën
 • Gratis bibliotheek met meer dan 1,1 miljoen foto’s
 • Branded e-mail
 • Domeinoverdracht
 • Webexperts om unieke domeinnamen voor te stellen
 • Gepersonaliseerd domein
 • Complete marketing suite
 • Website Gemeenschap
 • Video delen
 • Aangepaste menu-items
 • Gastenboeken
 • Schakel kleuren op sjablonen

Industry Experts oordeel over Homestead

De experts en consumenten staan ​​op dezelfde pagina als het gaat om hun mening over Homestead. Homestead is niet alleen te duur op basis van het aantal of de functies die het biedt en vergeleken met de prijspunten van concurrenten, maar het heeft ook een grote onderhoudsbeurt nodig. Hoewel de interface in de begintijd van het internet misschien wel het voortouw had genomen, had het duidelijk moeite om het tempo van groei en technologie bij te houden. Als Homestead zich niet aanpast, en binnenkort, wordt het volledig irrelevant en wordt het alleen gebruikt door de meest loyale en nostalgische klanten.

Dit geldt met name als het gaat om mobiele responsiviteit. Homestead heeft geen tools voor het bouwen van mobiele sites, zelfs nieuwe sites reageren niet. Combineer dat met lage opslag- en bandbreedtemogelijkheden en er zijn gewoon betere keuzes op de markt. Voor critici was Homestead een geweldig hulpmiddel op een bepaalde tijd en plaats, maar stapelde het niet meer op.

 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2393746,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/homestead-website-builder-review/
 • 24 april 2016

Positieve consumentenrecensies en getuigenissen op Homestead

Positieve feedback is de uitzondering op de regel als het om Homestead gaat. De software krijgt hoogstens een “redelijke” beoordeling van ongeveer 2 van de 5 sterren. De meest overweldigende positieve beoordelingen van klanten zijn meestal van gebruikers die al meer dan 15 jaar bij het bedrijf werken. Ze beweren dat de software gemakkelijk te gebruiken is en een betrouwbare keuze voor kleine bedrijven. Degenen met relatief weinig ontwerpervaring kunnen snel een eenvoudige website bouwen.

Bovendien melden tevreden klanten positieve ervaringen met klantenservice. Gebruikers kunnen contact opnemen met de ondersteuning via telefoon, e-mail, livechat of het communityforum bezoeken om te proberen antwoorden te vinden. Veel gebruikers gebruikten de software ook om hun website uit te breiden tot een e-commerceplatform en waren tevreden.

Negatieve consumentenrecensies en klachten over Homestead

Er is veel feedback van consumenten op internet over de services van Homestead, en veel daarvan is niet al te vleiend. Het lijkt erop dat gebruikers die vroeg in het spel aan boord kwamen aanvankelijk erg tevreden waren met het programma, maar dat Homestead de tijd niet heeft bijgehouden en hetzelfde prestatieniveau bleef bieden. Dit leidt tot een bepaald punt waar gebruikers van mening zijn dat de beperkte functies simpelweg de kosten niet meer waard zijn en het hele programma geen waarde heeft. Meestal melden huidige gebruikers dat Homestead premium-prijzen in rekening brengt voor verouderde software.

Ten slotte zijn er nogal wat klachten over klantenservice en websites die plotseling zonder waarschuwing worden verwijderd. Deze lijken nogal vreemd, is zeker iets om op te letten.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.homestead.com

Ontwerp & Maatwerk

Wat Homestead’s ontwerp- en aanpassingsopties betreft, bedient het bedrijf klanten lang genoeg om hun aanbod uit te breiden en goede feedback te krijgen. Hieronder volgen enkele punten over de ontwerp- en aanpassingsfuncties van Homestead.

Voorzien zijn vanOverzicht
Website sjablonenHomestead biedt honderden traditionele sjablonen voor zakelijke basisbehoeften. Deze sjablonen zijn inbegrepen in de kosten van $ 5,99 per maand, zolang u maar één pagina nodig heeft, geen subpagina’s nodig heeft en u geen winkelwagentje nodig heeft. Als u goederen en diensten verkoopt en e-commercefuncties nodig heeft, verwacht dan $ 21 per maand te betalen voor een kleine site. Verwacht $ 61 per maand te betalen voor voldoende hostingruimte en webpagina’s om een ​​middelgroot bedrijf te ondersteunen.
 • Verscheidenheid en kwaliteit van sjablonen en kleurenpalet. De sjabloonpaletten zijn zakelijk gericht met een verscheidenheid aan stijlen, lay-outs, kleuren en afbeeldingen om uit te kiezen. Mogelijk vindt u de lang scrollende paginastijlen van vandaag niet, maar deze kunnen handmatig worden ingevoegd. Het achteraf wijzigen van sjablonen kan ertoe leiden dat de gegevens verschuiven of verdwijnen. Deze actie wordt niet aanbevolen.
 • Vooraf geselecteerde sjablonen versus uw website vanaf nul opbouwen. Als u een geheel nieuwe website wilt, kunt u de software downloaden en samenwerken met een Homestead-consultant om precies te krijgen wat u nodig heeft. Eindgebruikers die online werken, zijn mogelijk beperkt tot de online sjablonen.
Website Builder-interfaceHomestead’s website builder-interface in een van de sterke punten van Homestead. Werken met inhoud, afbeeldingen en kleuren is relatief eenvoudig voor gemiddelde computergebruikers. Een gebruikersaccount en login bieden toegang tot gebruikerssjablonen voor snelle wijzigingen en onmiddellijke updates van de website.
Aanpassing van paginastijlAanpassing van paginastijl omvat de mogelijkheid om de website te personaliseren, inhoud en elementen te wijzigen, toegang te krijgen tot bepaalde HTML / CSS-code en snel componenten te zien en te bewerken.
 • De ontwerpkeuzes voor personalisatie. Homestead-websites kunnen tot op zekere hoogte worden gepersonaliseerd. Logo’s, afbeeldingen en andere bedrijfsgerelateerde inhoud kunnen naar de site worden geüpload en er zijn tal van sociale media-elementen.
 • De vrijheid van bewegen, vergroten of verkleinen en bewerken. Bewerkingselementen zijn enigszins intuïtief. Gebruikers kunnen eenvoudig inhoud verplaatsen, vergroten of verkleinen en bewerken. De sjabloonkleuren kunnen worden aangepast aan persoonlijke behoeften.
 • Is er toegang tot HTML / CSS-code? Gebruikerstoegang is beperkt, maar met de hulp van Homestead-ondersteuningsprofessionals is dit proces mogelijk.
 • Gebruikersinterface voor visuele bewerking. Visuele bewerking en interactieve functies zijn inbegrepen voor een directe ervaring. Gebruikers kunnen kaarten, blogs en andere elementen toevoegen om bezoekers te betrekken.
SitenavigatieSitenavigatie is standaard, behalve dat het Homestead-startpakket slechts één pagina en nul subpagina-opties biedt. Met het duurdere zakelijke pakket krijgt u nog een paar websitepagina’s. Het business plus-pakket biedt onbeperkte pagina’s.
Inhoud beheerContent is gemakkelijk te wijzigen, vorm te geven en te verplaatsen. Klanten loggen in op hun account vanaf de Homestead-website om toegang te krijgen tot hun site en hun inhoud te beheren.
Foto’s en galerijenDe Homestead-afbeeldingsgalerijen zijn enkele van de beste met betrekking tot websitebouwers. De galerijen zijn uitgebreid en het invoegen en manipuleren van foto’s is een makkie.
Mobiele site bouwenEen mobielvriendelijke website maken met Homestead is niet intuïtief of automatisch. Om uw site weer te geven op een mobiel apparaat, zijn enkele extra functies en kosten vereist.
Integratie van sociaal delenElementen van sociale netwerken kunnen moeiteloos worden ingevoegd en gekoppeld aan het juiste platform.
OntwerpdienstenHomestead biedt aan om een ​​website voor u te maken. Sommige van hun voorbeeldwebsites zijn beschikbaar om te bekijken op de website. De ontwerpers bieden een gratis consult en een full-service pakket voor $ 149,99 / maand. U ontvangt een website van vijf pagina’s, trefwoordoptimalisatie, linkbuilding, rapportage en training.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Homestead is rijk aan functies en staat goed naast zijn concurrenten. Gebruikers zullen tevreden zijn met het algehele proces en doorlopend onderhoud en ondersteuning voor de websitesjabloon.

Voorzien zijn vanOverzicht
Website-instellingenAan de slag gaan met een website met Homestead is vrij eenvoudig. Homestead biedt een wizard waarin u een ontwerp kiest, aanpast en publiceert. Het duurt natuurlijk meer dan 15 minuten om dit allemaal voor elkaar te krijgen.
WebdesignDe eerste stap is om door duizenden sjablonen te bladeren om de paginalay-out, stijl en kleuren te selecteren die passen bij uw bedrijfsmerk. Homestead heeft genoeg om uit te kiezen als u niets te moderns nodig heeft.
De diepte van navigatieU moet beslissen over navigatietitels en -pagina’s voor uw website en menu-opties zoals Info, Services, Blog en Contact. Er is een limiet aan één pagina met het basisplan van Homestead, maar dit kan acceptabel zijn voor een klein, stabiel bedrijf. Er zijn ook geen opties voor subpagina’s.
Widgets en appsTegenwoordig zijn widgets en apps van cruciaal belang voor eigenaren van kleine bedrijven. Hoewel Homestead enigszins beperkt is met betrekking tot widgets en apps, bevat het e-commerce- en marketingopties voor betaling, zoekmachineoptimalisatie, branding en advertentietools die behoorlijk succesvol blijken te zijn. Verwacht te betalen voor het duurdere abonnement om deze functies te krijgen.
Inkomsten genererenDe Homestead eCommerce-oplossingen zijn geschikt en ze bedienen al jaren duizenden bedrijven via internet. Klanten kunnen snel betalen voor de nieuwste en gemakkelijkste betalingsvormen, waaronder PayPal, creditcards, enz. Gebruik Google AdSense of banneradvertenties via een HTML-widget.
BezoekersstatistiekenBezoekersstatistieken staan ​​hoog op de lijst met klantbehoeften voor kleine bedrijven, en Homestead-analyses hebben gelijk. Homestead gebruikt RealTracker of u kunt Google Analytics toevoegen. Gebruikers hoeven alleen rekening te houden met deze vereisten wanneer ze navigatie, sitemaps en website-inhoud tot stand brengen.
Foto’s, video’s en audioFoto’s, video’s en audio zijn ook de sleutel tot de succesvolle websites van vandaag, en Homestead doet zijn best om een ​​eenvoudige interface te bieden voor het invoegen en beheren van deze componenten.
BloggenEen blogsite kan worden toegevoegd via een unieke blogbeheermodule, maar het is niet eenvoudig voor een beginnende gebruiker.
Google MapsMet Homestead kunt u eenvoudig Google maps invoegen.
HTML-editorEr is enige toegang tot het toevoegen van HTML-code, maar hiervoor kan enige ondersteuning van Homestead nodig zijn.
Formulieren en enquêtesEr is iets meer werk nodig bij de formulieren en enquêtes van Homestead, maar het ondersteuningskanaal is een nuttige bron.
OpslagruimteGebruikers vinden 25 MB hostingopslag een beetje beperkt op het basispakket. Het tweede tier-pakket levert 5 gb en het derde tier-pakket 10 gb.
Nieuwsbrief ToolDe e-mailfunctie maakt nieuwsbrief-mailing mogelijk.
ForumEen klantenforum van Homestead is beschikbaar voor abonnees.
E-commerce / online winkelHet Homestead-pakket op de derde laag heeft goede e-commerce- en online winkelopties, maar Homestead-klanten betalen een hoge premie.
Gateway-integratieHomestead biedt traditionele gateway-integratie voor eCommerce-betalingsopties.
SEO-vriendelijkEr zijn goede opties voor het bewerken van metatags en beschrijvingen plus paginatitels, en deze functie bevat een zeer specifieke foutcontrole.
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)Gebruikers hebben een wachtwoordbeveiligde accountaanmelding voor het bewerken van hun site.
Google® AnalyticsGebruikers kunnen Google Analytics aan hun omgeving toevoegen.
Website beveiligingHomestead beschouwt beveiliging als een hoge prioriteit en de sites bevatten wachtwoordbeveiliging voor klanten en geweldige websitebeveiliging. Dit bedrijf bestaat al lang genoeg om de beste e-commerce beveiligingsopties op de markt te bieden, een Homestead plus.
Meerdere talenHet Homestead-platform is beperkt tot de Engelse taal.
Mobiele optimalisatieHomestead biedt geen geautomatiseerde opmaak voor mobiele apparaten. Het kan worden bereikt, maar niet gemakkelijk.
CDN-technologieContent Delivery Network (CDN) voor hoge beschikbaarheid en hoge prestaties werd niet getest.

Plannen & Prijzen

Homestead biedt klanten een gratis proefperiode van 30 dagen zoals de meeste webbouwers doen. Het bedrijf is vooraan met hun prijsopties op de website. Klanten kiezen uit drie praktische maandelijkse tariefplannen op basis van de status van het bedrijf.

Aangeboden prijsplannen

 • Beginner. Voor middelgrote bedrijven die uitgebreidere eCommerce-opties nodig hebben, omvat het bedrijfsplan van $ 20,99 per maand ook een domeinnaam, 5 GB opslagruimte voor websitehosting, een e-mailaccount en drie websitepagina’s.
 • Bedrijf. $ 7 per maand. 300 thema’s. 10 GB. Mobiele site. E-mail Office 365 voor een jaar.
 • Business Plus. Voor de meeste eigenaren van middelgrote of grote bedrijven is het Business Plus-abonnement van $ 60,99 per maand een must, met een extra 5 GB opslagruimte voor websitehosting en onbeperkte webpagina’s.

Overweeg de volgende factoren met betrekking tot prijzen:

 • Biedt het een gratis abonnement aan?? Er is geen gratis abonnement, maar er is wel een gratis proefaanbieding van 30 dagen.
 • Zijn er proefperiodes of hebben ze een creditcard nodig om mee te doen? Klanten zullen worden gevraagd om een ​​creditcardnummer op te geven om mee te doen, maar men kan de sjablonen gratis bekijken.
 • Hoe betaalbaar zijn de premium pakketten in vergelijking met concurrenten? Voor websites op instapniveau waar geen e-commerce nodig is, is Homestead zeer betaalbaar. Voor e-commerce met onbeperkte pagina’s is Homestead de duurste op de markt.
 • Kun je professionele webpagina’s ontwerpen met alleen de gratis versie? U kunt tijdens de gratis proefperiode van 30 dagen een website met professionele pagina’s maken.
 • Wordt de betaling maandelijks / jaarlijks uitgevoerd? Maandelijks.

Klantenservice

Met bijna 20 jaar ervaring is de klantenondersteuning van Homestead een van de beste voordelen die klanten kunnen verwachten. Er zijn verschillende opties voor klanten om ondersteuning te krijgen of hulp te krijgen bij het maken van hun website-pagina’s:

 • Telefoon. Homestead biedt de meeste Amerikaanse steden een gratis telefoonnummer voor live ondersteuning, vijf dagen per week gedurende de dag.
 • Webmail. Neem per e-mail contact op met Homestead en ontvang 24 uur per dag reactietijden.
 • Chat. Met een chatlijn van maandag tot en met vrijdag staat Homestead klaar om uw problemen op te lossen.
 • Klantenbestand. Homestead linkt naar duizenden klanten in het hele land voor uw beoordeling.
 • Blog voor kleine bedrijven. De Homestead Small Business Blog staat vol met interessante artikelen over het bouwen van websites en bevat blogs per categorie en archieven van voorgaande maanden.
 • Sociale media. Er zijn enkele sociale mediaplatforms om Homestead te volgen, waaronder Facebook, Twitter, Google+, YouTube en Pinterest, en gebruikers kunnen zich aanmelden voor een RSS-feed.
 • Gemeenschapsforum. Een online communityforum is goed opgezet om te leren van en contact te zoeken met andere Homestead-klanten. Het heeft een grote aanhang.
 • Account login. Klanten kunnen rechtstreeks inloggen op de Homestead-website.

Over het algemeen biedt Homestead op werkdagen doordeweeks professionele klantenservice op nationaal niveau, en bellers kunnen vriendelijke diensten en snelle doorlooptijden verwachten. De supportanalisten zijn grotendeels bekwaam en bieden goed advies voor degenen die hun website met Homestead bouwen.

Makkelijk te gebruiken

Aangezien het voordeel van een online webbouwer is om een ​​comfortabele ervaring te bieden bij het opzetten van een website, voorziet Homestead in die behoefte. Het is belangrijk om te profiteren van de gratis proefversies van websitebouwers om een ​​idee te krijgen van hoe gemakkelijk of moeilijk het proces zal zijn. De vaardigheidsniveaus en zakelijke behoeften van iedereen zijn verschillend, dus uiteindelijk is het kiezen van het juiste bedrijf een persoonlijke keuze.

De functies waar klanten op rekenen met Homestead webbuilder zijn onder meer de gebruikelijke sjablonen, ontwerpen die aansluiten bij uw bedrijf, een intuïtieve interface, eenvoudig inloggen en bewerkingen, slepen-en-neerzetten-technologie, controle en manipulatie, prijs en waarde. Bovendien vinden klanten een snel en efficiënt ondersteuningssysteem voor het bedrijf en het online helpplatform is niet slecht.

De eenvoud van Interface. De interface is eenvoudig voor beginnende gebruikers; voor elke beginner zal het even duren om zichzelf te acclimatiseren aan een online webbouwer.

Geschikt voor beginners / gevorderde gebruikers. De websitebouwer die door Homestead wordt aangeboden, is een voldoende natuurlijke manier voor beginnende tot gevorderde computergebruikers om een ​​website te bouwen. Voor een beginner met een startende onderneming is het een goede keuze. Een meer gevorderde gebruiker kan een webbouwer wensen die extra toegang biedt tot de code voor persoonlijke aanpassing.

Behoud te allen tijde de controle over de website. De uptime-statistieken voor Homestead zijn over het algemeen goed als je kijkt naar de tijd en het grote aantal klanten voor dit bedrijf. Klanten krijgen de controle die ze nodig hebben via hun Homestead-accounts.

In-Editor Help geleverd. Homestead biedt verschillende hulpopties, waaronder hulp in de editor, forums, blogs en telefonische en chatondersteuning van klanten.

Bedrijven veranderen, bedrijven groeien en krimpen en de behoeften van websites veranderen met het internetlandschap. Homestead is acceptabel omdat het een schaalbare oplossing biedt die gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderingen in de omgeving. Als u aan de slag gaat, moet u rekening houden met de toestand van uw bedrijf en groeimogelijkheden en schaalbaarheid bepalen, aangezien dit samenvalt met het aanbod van Homestead. Stel vragen om meer te weten te komen over deze mogelijkheid wanneer u een leverancieradviseur bereikt.

Conclusie

Homestead is een websitebouwer met een solide achtergrond en een all-inclusive pakket met een natuurlijke gebruikersinterface, domeinnamen en webhosting. De lijst met functies is robuust, met slechts een paar punten van zorg, voornamelijk rond moderne sjablonen, mobiliteit en overdraagbaarheid. Bekijk de algemene voor- en nadelen van het selecteren van Homestead voor het bouwen van uw bedrijfswebsite.

Klanten zijn de laatste tijd enigszins teleurgesteld, maar dat komt omdat Homestead-sjablonen verouderd zijn in vergelijking met die van nieuwe concurrenten die op de markt komen. Gebruikers zijn al jaren tevreden, maar de concurrentie laat Homestead in een positie waarin ze hun sjablonen, prijsmodellen en mobiliteitsfuncties moeten upgraden om bovenaan te blijven.

Homestead is misschien geschikt voor een klein, beheersbaar bedrijf waarin een bedrijfseigenaar slechts een eenvoudig ontwerp nodig heeft om zijn diensten weer te geven. Het kan ook geschikt zijn voor een middelgroot e-commercebedrijf dat waarschijnlijk niet zal sneeuwballen. Homestead biedt de mogelijkheid om inhoud en componenten efficiënt te beheren tegen een redelijk concurrerende prijs.

Voor groeiende bedrijven die moderne sjabloonontwerpen, mobiliteitsopties en schaalbaarheid vereisen, zijn er andere websitebouwers op de markt die het testen waard zijn. De gratis proefperiode van 30 dagen van Homestead is de beste plek om er zelf achter te komen.

Vergelijken

Homestead

87

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map