GoDaddy-recensie 2016

GoDaddy Web Hosting-logo


GoDaddy

Bezoek website

9.2


AWA-score

GoDaddy

GoDaddy is een one-stop-shop voor uw basisbehoeften voor websites. U kunt uw domeinnaam kopen, uw website maken en deze hosten, allemaal met GoDaddy. Of u kunt er slechts een of twee van doen. GoDaddy host meer dan 5 miljoen websites en beheert meer dan 60 miljoen domeinnamen, waarmee het een van de grootste dergelijke bedrijven is. Lees hieronder onze GoDaddy-recensie.

Voordelen

 • Snelle laadtijd van de pagina
 • Makkelijk te gebruiken cPanel
 • Betaalbaar
 • Integreert producten goed

Nadelen

 • Beperkt database en schijfruimte
 • Zeer beperkend voor gegevens
 • Geen Live Chat-ondersteuning

Overzicht

 • Website: www.godaddy.com
 • Hoofdkwartier: Scottsdale, AZ
 • Jaar van Oprichting: 1997
 • Werknemers: 4.000+
 • Gehoste sites: 40.000.000+
 • Categorieën: Webhosting, domeinen, Website Builder, online winkel
 • Diensten: Shared Hosting, WordPress Hosting, VPS, Cloud, Dedicated
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

GoDaddy is een uitstekende keuze voor mensen die zonder al te veel moeite een website aan de praat willen krijgen of hun reeds gemaakte site willen hosten. GoDaddy blinkt echter uit in de webhosting voor bedrijven, of ze nu de website gebruiken om potentiële klanten te informeren over hun offline commerciële aanbod of zich in de e-commerce-arena bevinden.

Kleine bedrijven en ondernemers hebben een selectie van webhostingpakketten om uit te kiezen en uit te groeien.

Beheerde WordPress-hosting is geschikt voor diegenen die WordPress-sites hebben of willen maken. GoDaddy identificeert hun primaire bedrijfsdoelen als eigenaren van zeer kleine bedrijven, met 5 of minder werknemers.

Welke technische platforms zijn er om uit te kiezen?

GoDaddy biedt zowel Linux- als Windows-webhosting aan en u wordt gevraagd welke u wilt gebruiken. Gelukkig is er een handige vergelijkingsgrafiek die je door een korte reeks vragen leidt die vragen hoe je je site bouwt en vervolgens aanbeveelt welk hostingaccount je moet gebruiken.

Voor beginners is de belangrijkste vraag de laatste waarin staat: “Ik heb geen idee wat dit allemaal betekent”, en wijst je vervolgens in de richting van Linux webhosting.

Is er ruimte om te groeien?

GoDaddy biedt ruimte om te groeien voor zowel de individuele website-eigenaar als ondernemers en kleine bedrijven. Er zijn drie verschillende hostingplannen voor websites, die elk variëren in het aantal ondersteunde websites en het aantal opgegeven e-mailadressen.

Eigenaars van WordPress-sites hebben de keuze uit vier managed hosting-abonnementen die verschillen in het aantal ondersteunde sites, de beschikbare opslagruimte en het maximale aantal toegestane maandelijkse bezoekers in de kosten van het plan.

Is het mogelijk om een ​​terugbetaling te krijgen?

U kunt een terugbetaling aanvragen bij GoDaddy als u niet tevreden bent met hun webhostingservice. Als u zich van maand tot maand voor de service heeft aangemeld, moet u binnen 48 uur na uw aankoop uw geld terug vragen; wie een jaarcontract heeft, heeft 45 dagen om de terugbetaling aan te vragen. (Na 45 dagen krijg je alleen een tegoed in de winkel, naar rato van de rest van je contract.)

In beide gevallen moet u een reden opgeven waarom u om terugbetaling vraagt, en u moet het contract annuleren voordat GoDaddy de terugbetaling zal uitvoeren.

Wat is de reputatie van GoDaddy?

GoDaddy is een van de bekendste webservicebedrijven. Typ “domeinnaamregistratie” in een zoekmachine en GoDaddy is een van de beste vermeldingen. GoDaddy is ook beroemd om zijn Superbowl-commercials. GoDaddy staat vooral bekend om de registratie en verlenging van domeinnamen en het grootste deel van de inkomsten komt uit deze bronnen.

De reputatie van GoDaddy als serviceprovider is gemengd: experts uit de branche beoordelen de webhostingservice hoger dan gemiddeld, maar gebruikers plaatsen online verhalen over slechte ervaringen met de diensten van GoDaddy en moeilijkheden met het bedrijf.

Is de uptime van mijn website gegarandeerd?

Een uptime van 99,9% is de garantie die GoDaddy per maand geeft – en dit is vrij standaard voor de webhostingbranche. Maar GoDaddy meet zelf de uptime en beslist wat kwalificeert als legitieme downtime.

Als GoDaddy niet aan dit cijfer voldoet, heb je recht op een krediet van 5% van je hostingkosten voor die maand die je kunt gebruiken voor toekomstige aankopen. Maar je moet contact opnemen met GoDaddy en dit zelf aanvragen.

Kan GoDaddy voor mijn WordPress-blog zorgen??

Voor uw bloggemak biedt GoDaddy Managed WordPress-hosting. Dit maakt het heel eenvoudig om een ​​WordPress-site te maken en uit te voeren, die nu meer is geworden dan alleen een tool voor bloggen.

Hoewel het mogelijk is om uw eigen WordPress-site te maken en deze op een normaal webhostingplatform uit te voeren, maakt het pure gemak van GoDaddy om voor de hostingconfiguratie en regelmatige back-ups te zorgen, deze optie de moeite van het overwegen waard. Bovendien kunt u in deze hostingoptie eenvoudig een bestaande WordPress-site importeren.

Heeft GoDaddy prijzen gewonnen??

GoDaddy heeft prijzen gewonnen voor het beste bedrijf om te werken, vooral in Arizona, de thuisstaat. Hoewel het fijn is om te weten dat GoDaddy zijn werknemers goed behandelt, betekent dit niet veel voor jou als klant.

GoDaddy heeft ook internationale Stevie Awards voor klantenservice gewonnen in 2014 en 2015. De Stevie Award erkent ‘s werelds beste klantenservice, contactcenter en verkoopinspanningen. Deelnemers nomineren zichzelf echter en betalen entreegeld.

Waarom zou ik voor GoDaddy-webhosting kiezen??

Drie redenen om voor GoDaddy te kiezen als uw webhostingservice zijn:

 • Gemak: vooral voor beginners is het gemakkelijk als u uw websitenaam kunt registreren, uw site kunt bouwen en alles op één plek kunt hosten.
 • Beheerde WordPress-hosting: dit maakt het eenvoudig om uw WordPress-site te maken en uit te voeren; plus er zijn talloze video’s en advies om je hierbij te helpen.
 • Ruimte om te groeien: als u de reguliere hostingpakketten ontgroeit, kunt u overstappen op de professionele hostingpakketten met virtuele persoonlijke servers, dedicated servers en cloudservers.

Belangrijkste kenmerken

 • 99,9% uptime-garantie
 • Gratis domeinnaam
 • 30 dagen geld-terug-garantie
 • 24/7 bewaking
 • DDoS-bescherming
 • 1-klik installaties
 • Volledige en incrementele back-ups
 • Automatische e-mailcontrole
 • 100 GB-onbeperkte schijfruimte
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • 1-klik Setup
 • CloudLinux

Snelle links

Oordeel van branchedeskundigen over GoDaddy

Webhosting Zelfs de experts, die doorgaans sceptisch staan ​​tegenover grote bedrijven die grote beloftes doen, geven GoDaddy een uitstekende beoordeling. Het eerste dat critici over GoDaddy zullen noemen, is de uitstekende uptime. Gebruikers zullen zelden technische problemen of downtime ervaren. Dit is een absolute must voor bedrijven. Het bijzondere aan GoDaddy is dat ze zulke superieure service kunnen bieden voor een geweldige prijs.

In tegenstelling tot sommige gebruikersrecensies, geven experts GoDaddy ook veel lof als het gaat om klantenservice. GoDaddy biedt 24/7 ondersteuning en de critici ontdekten dat het gemakkelijk was om in contact te komen met een echte persoon en dat ze snel nuttige antwoorden konden krijgen op prangende vragen.

Uiteindelijk wordt GoDaddy sterk aanbevolen door de experts. Er is ruimte voor verbetering als het gaat om WordPress-integratie en e-mailfuncties, maar GoDaddy helpt de standaard te stellen voor hostingservices.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2423429,00.asp

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten op GoDaddy

Hoewel GoDaddy duidelijk een aantal ontevreden klanten heeft, zijn ze nog steeds ‘s werelds grootste domeinregistreerder en hebben ze meer dan 13 miljoen betalende klanten. Op basis van die statistieken alleen kunnen ze niet zo erg zijn: de meeste klachten tegen GoDaddy hebben te maken met hun website-opbouw en eCommerce-tools, maar als het gaat om webhosting, kun je niet veel beter doen dan GoDaddy. Gebruikers melden zeer weinig downtime en uitstekende beveiliging. Vanuit technisch oogpunt kunnen gebruikers niet tevredener zijn met de prestaties en betrouwbaarheid van GoDaddy’s hostingservices.

Bovendien biedt GoDaddy een geweldige prijs. Tevreden klanten zijn onder de indruk van het aantal functies en de kwaliteit van de service waarvan ze kunnen genieten voor slechts een paar dollar per maand.

Negatieve consumentenrecensies en klachten over GoDaddy

GoDaddy is waarschijnlijk een van de meest herkenbare namen in webhosting, maar hun consumentenrecensies zijn minder dan lovend. Het lijkt erop dat het bedrijf misschien beter is in adverteren dan in het leveren van uitstekende service. Over het algemeen gaven gebruikers GoDaddy gemiddeld 3 van de 5 sterren. De overgrote meerderheid van de gebruikers gaf GoDaddy de laagste scores als het ging om klantenondersteuning. Veel gebruikers meldden dat ze problemen hadden om telefonisch contact op te nemen met vertegenwoordigers. Degenen die supporttickets hadden ingediend, ontdekten dat ze snel een antwoord en erkenning van hun probleem ontvingen, maar dat het bedrijf vaak enkele dagen nodig had om het echte probleem daadwerkelijk aan te pakken. Ontevreden klanten hadden het gevoel dat ze door sterke marketing naar binnen werden gelokt, maar ontdekten dat GoDaddy zijn beloften niet nakwam.

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/go-daddy/

Betrouwbaarheid & Uptime

GoDaddy stelt dat ze een gegarandeerde uptime van 99,9% hebben, dat wil zeggen dat uw website in een bepaalde maand minimaal 99,9% van de tijd beschikbaar zal zijn voor iedereen die er wil surfen. Dit klinkt indrukwekkend en, in een context geplaatst, bieden veel andere webhostingbedrijven dezelfde garantie.

Wat is 99,9% uptime?

Maar wat betekent deze uptime van 99,9% eigenlijk? Als u de kleine lettertjes van de garantie leest, merkt u dat downtime veroorzaakt door gepland onderhoud, apps van derden die niet werken en dingen die alleen van invloed zijn op uw website-e-mail niet meetellen voor de toegestane downtime van 0,01%. Uw website zou dus minder dan 99,9% van de tijd beschikbaar kunnen zijn en toch zou aan de garantie worden voldaan.

Raakt GoDaddy de grens van 99,9%?

Gezien dit alles, moet je je afvragen of GoDaddy wel voldoet aan de uptime van 99,9%. En hier wordt het wazig. Er is geen informatie hierover op de GoDaddy-website, dus je moet vertrouwen op de primeur voor groepen en recensies van derden en mensen die hun ervaringen hiermee op online forums vertellen.

Er zijn gemengde beoordelingen over de uptime van GoDaddy. Sommigen noemen het stabiel, betrouwbaar en oerdegelijk. Anderen klagen over de vele keren dat hun website niet beschikbaar was. Metingscijfers geven aan dat de uptime van GoDaddy gemiddeld tussen 98 en 99,9% bedraagt, hoewel deze in sommige maanden rond de 97% kan liggen.

Snelheid is ook belangrijk

Snelheid is een andere overweging. Het heeft geen zin om uw website 24/7 beschikbaar te hebben als het een eeuwigheid duurt om te laden – mensen wachten gewoon niet af. GoDaddy scoort hoog in snelheid bij meettests, maar verhalen van gebruikers zijn gemengd, variërend van verhalen over zeer lage snelheden tot mensen die zeer tevreden zijn over hoe snel hun website verschijnt.

Sommige klachten zeggen dat Google zijn gedeelde servers met allerlei websites propt, waardoor de laadtijd van iedereen wordt vertraagd.

Als u zich zorgen maakt over de snelheid van het laden van uw website, overweeg dan de GoDaddy’s Virtual Private Server, Dedicated server of Cloud server hosting opties. Deze geven u uw eigen, virtuele of fysieke serverruimte.

Elk van deze plannen heeft een grote verscheidenheid aan abonnementen, met verschillende hoeveelheden RAM, opslagruimte en toegestane gegevensoverdracht. Elk hostingplan is beschikbaar op Linux- of Windows-platforms, maar bevat geen e-mails

Kenmerken & Hulpmiddelen

Als u kiest voor de Linux webhostingoptie, u hebt toegang tot en controleert alles via het aangepaste cPanel.Items worden geïdentificeerd door pictogrammen en zijn handig gegroepeerd – domeinen, databases, e-mail, bestanden, beveiliging enzovoort. Ook hier verander je je voorkeuren.

Aan de linkerkant van het cPanel staan ​​staafdiagrammen die uw site tonen statistieken. Deze bevatten informatie over allerlei soorten gebruik, inclusief fysiek geheugen, schijfruimte en CPU, en gegevens over de processen die u heeft.

Degenen die kiezen voor Windows webhosting gebruiken de standaard Odin Plesk Controlepaneel. Dit biedt een schone en gestroomlijnde interface, met pictogrammen en tekst, die eruitziet als een gewoon Windows-scherm.

De schijfruimte en bandbreedte u krijgt toegewezen afhankelijk van het webhostingpakket waarvoor u zich aanmeldt. U heeft een vast bedrag of ‘onbeperkt’ – zie het gedeelte over prijzen voor een uitleg hiervan. Bij Linux-hosting kunt u de hierboven vermelde staafdiagrammen gebruiken om bij te houden hoeveel u gebruikt.

Het aantal Emailaccounts ook geleverd variëren met het plan dat u selecteert.

Jaarlijkse (en langere) abonnementen op elk webhostingplan worden geleverd één gratis domeinnaam voor de duur van het oorspronkelijke contract. Nogmaals, het plan dat u kiest, bepaalt hoeveel websites u op het hostingplan kunt uitvoeren. En als je het over websites hebt, kun je natuurlijk je bestaande website overbrengen of een geheel nieuwe website maken met GoDaddy’s Website Builder voor een extra maandelijks bedrag.

Als u WordPress op uw site wilt gebruiken, biedt GoDaddy beheerde WordPress-hosting. U kunt een WordPress-site maken in de GoDaddy-omgeving of uw bestaande WordPress meenemen.

Elk Windows webhosting plan biedt een aantal MySQL en MSSQL databases, van respectievelijk 10 en één met het Economy-plan tot een onbeperkt aantal van elk (hoewel met beperkingen voor opslaggrootte) in het Ultimate-plan. Databaseback-up en -herstel is inbegrepen in alle Windows-hostingplannen.

Site back-ups en herstelt zijn extra voor alle webhostingplannen. Voor een maandelijks bedrag ontvangt u automatische dagelijkse back-up met versleutelde gegevensoverdracht en opslag met een vaste hoeveelheid gegevensopslag die beschikbaar is voor uw sites. Extra opslagruimte is beschikbaar tegen een toeslag.

Alle website-hostingservers gebruiken Solid State-schijven (SSD’s).

Zowel de Linux- als de Windows-webhostingplannen maken het gemakkelijk apps installeren met 1-klik installatie. Linux heeft meer dan 125 gratis apps en Windows-hosting geeft je toegang tot meer dan 50 gratis apps. GoDaddy biedt echter geen lijst met alle gratis apps die je krijgt. De weinige die op de website worden genoemd, zijn WordPress PHP en Drupal. Zowel Linux- als Windows-hostingopties bieden ook de configuratie met 1 klik voor geregistreerde GoDaddy-domeinen.

Als je overweegt om online een winkel te openen, ben je geïnteresseerd in GoDaddy’s e-commerce opties. Voor een maandelijks abonnement bundelt GoDaddy een website, hosting en winkelwagen. U kunt onbeperkt producten verkopen, uw coupons aanbieden en een winkel openen op Facebook. GoDaddy maakt gebruik van Quick Shopping Cart, hun eigen software voor winkelwagentjes.

GoDaddy verwijdert de zorgen te maken over malware door een add-on van SiteLock-beveiliging aan te bieden. Tegen een extra maandelijks bedrag worden uw websites dagelijks gescand en wordt alle gevonden malware automatisch verwijderd.

Er zijn verschillende niveaus van SiteLock beschikbaar, afhankelijk van of u een persoonlijke, zakelijke of e-commerce website heeft. U kunt uw bezoekers geruststellen voor gevoelige gegevens die ze op uw sites invoeren, zoals wachtwoorden en creditcardnummers, door opnieuw, tegen een extra maandelijkse kost, een SSL-certificaat te kopen.

Als je overweegt om online een winkel te openen, ben je geïnteresseerd in GoDaddy’s e-commerce opties. Voor een maandelijks abonnement bundelt GoDaddy een website, hosting en winkelwagen. U kunt onbeperkt producten verkopen, uw coupons aanbieden en een winkel openen op Facebook.

Zowel de Linux- als de Windows-webhostingplannen maken het gemakkelijk apps installeren met 1-klik installatie. Linux heeft meer dan 125 gratis apps en Windows-hosting geeft je toegang tot meer dan 50 gratis apps. Beide opties bieden ook de configuratie met 1 klik voor geregistreerde GoDaddy-domeinen.

Als u uw website 24/7 actief wilt hebben, kunt u zich abonneren op de Premium DNS-service van GoDaddy. Voor een maandelijks bedrag bent u verzekerd van 99,999% uptime voor onbeperkte websites. Deze service beschermt uw sites ook tegen hackers die u zouden kunnen aanvallen door uw bezoekers om te leiden naar een kwaadaardige website.

Hands-on developers die mee werken CGI-scripts Houd er rekening mee dat alleen de Deluxe- en Premium Linux-abonnementen CGI ondersteunen, met PERL, PHP en Python. Ruby en Java worden niet langer ondersteund.

Plannen & Prijzen

Linux hostingplannen

GoDaddy biedt drie Linux-abonnementen voor webhosting, die elk constant in de uitverkoop lijken te zijn, tenminste voor wanneer je je voor het eerst aanmeldt. We zullen later over de prijs praten omdat het een gedetailleerde discussie waard is. Op dit moment zijn hier de details van wat u bij elk plan krijgt. Houd er rekening mee dat u bij elk abonnement een gratis domeinnaam ontvangt, zolang u zich minimaal een jaar aanmeldt.

Het Economy-plan is essentieel en biedt u de mogelijkheid slechts één website te hosten, wat de meeste beginners hebben. Je krijgt 100 GB opslagruimte en onbeperkte bandbreedte (meer hierover later) en 100 e-mailadressen. Dit plan is een goede keuze voor beginners; Als u echter denkt dat u binnenkort maar één website zult ontgroeien, bekijk dan het Deluxe-plan.

Met GoDaddy heb je een website of een onbeperkt aantal, zoals blijkt uit het volgende niveau van het plan, de Deluxe. Onbeperkte sites, opslag en bandbreedte geven je de ruimte om te groeien, net als de 500 e-mailadressen.

Bedrijven zullen geïnteresseerd zijn in het Ultimate-plan, ook met onbeperkte opslag, bandbreedte en websites. De gratis e-mailadressen zijn nu op 1.000 en u krijgt tweemaal de verwerkingskracht en het geheugen.

Premium DNS zorgt ervoor dat uw website veilig en altijd online is en het Ultimate-pakket wordt ook geleverd met een 1-jarig SSL-certificaat (maar met enkele beperkingen.)

Windows-abonnementen zijn vergelijkbaar

De Windows-webhostingplannen zijn vergelijkbaar, maar bevatten SQL- en MSSQL-databases in verschillende aantallen, afhankelijk van het plan, en staan ​​ook FTP-gebruikers toe. Ook hier geldt de gratis domeinnaam met een abonnement van twaalf maanden of meer,

De kleine lettertjes over “onbeperkt.”

Voordat we over prijzen gaan, een woord over de onbeperkte bandbreedte en opslag. GoDaddy zegt voorop dat onbeperkt alleen onbeperkt is, zolang het maar voldoet aan hun Hosting-overeenkomst. Als u de bandbreedte of opslagruimte in beslag neemt en het een bedreiging begint te vormen voor de werking van de GoDaddy-servers, zullen zij u hiervan per e-mail op de hoogte stellen; u moet dan ofwel upgraden naar een ander type server of uw verbruik verminderen. Om eerlijk te zijn, hebben alle webhostingservices deze bepaling in hun gebruiksvoorwaarden.

Nu naar prijzen

GoDaddy biedt een speciale introductieprijs voor de eerste webhostingperiode waarop u zich abonneert; daarna begint de normale prijs. De keuze van de looptijd loopt van drie maanden tot 36 maanden voor het Economy-plan en van 1 maand tot 36 maanden voor de andere twee plannen..

Dus als u zich voor drie maanden aanmeldt tegen de introprijs, wordt uw volgende termijn van drie maanden in rekening gebracht tegen de normale prijs, wat dat ook is op het moment van verlenging. De kosten per maand worden lager naarmate u zich langer aanmeldt.

Stijgen naar normale prijzen geldt ook als u een gratis domein met een looptijd van 12 of meer maanden heeft ontvangen. Het gratis domein is alleen voor de eerste periode en aan het einde van uw eerste aankoopperiode voor webhosting wordt het huidige jaarlijkse tarief voor domeinverlenging in rekening gebracht.

Extra’s die u kunt kopen zijn onder meer back-up en herstel van sites, SiteLock-beveiliging om uw sites elke dag tegen malware te scannen en standaard SSL-certificering om gevoelige gegevens zoals wachtwoorden te beschermen.

Beheerd WordPress-hostingplan

Als u overweegt een WordPress-site te hosten, heeft u de keuze uit vier Managed WordPress-hostingplannen. Deze komen opnieuw met een introductieprijs die na de eerste periode overschakelt naar de volledige prijs, en u hebt de keuze uit één maand tot 36 maanden.

De plannen variëren tussen 1 en 5 websites, de hoeveelheid opslagruimte (die over al uw websites moet worden verdeeld) en het aantal toegestane maandelijkse bezoekers. Het basisplan is een goed startplan voor persoonlijke blogs en websites, met een site en 25.000 bezoekers per maand.

De andere drie plannen zijn meer gericht op bedrijven met een geïntegreerde SEO-wizard, 100.000 en meer maandelijkse bezoeken toegestaan ​​en een staging-site met 1 klik.

Alle beheerde WordPress-abonnementen bevatten toegang tot gratis thema’s en plug-ins, gratis dagelijkse back-ups en herstel met 1 klik, en interactieve WordPress-walkthroughs en trainingsvideo’s.

Je plan wijzigen

Met GoDaddy kun je, zodra je je hebt aangemeld voor een bepaald plan, de lengte van het plan wijzigen of upgraden naar een ander plan voor het einde van de oorspronkelijke termijn. De volledige kosten van het plan dat u wijzigt, worden echter geactiveerd: u ontvangt niet twee keer een promoprijs.

Klantenservice

GoDaddy heeft eind april 2014 zijn ticketing- en e-mailondersteuning voor Amerikaanse klanten verwijderd. Hierdoor heb je de mogelijkheid om ze te bellen of hun livechatfunctie te gebruiken als je hulp nodig hebt en direct contact wilt hebben met een persoon.

Telefonische en chatondersteuning is 24/7 beschikbaar. Telefonische en chatondersteuning is 24/7 beschikbaar. Al het ondersteunend personeel is gevestigd in Arizona en Iowa, Verenigde Staten.

Contact opnemen met het ondersteuningsteam

Rechtsboven op elk scherm van de GoDaddy-website staat een telefoonnummer dat 24/7 telefonische ondersteuning biedt.

Onderaan het hoofdscherm van Help staat een knop met het label “Chat met ons!”, Waarmee u met een live persoon kunt praten. Bovendien verschijnt er regelmatig op de website, vooral wanneer u de verkooppagina’s opent, het chatvenster om u aan te moedigen om met een ondersteuningsmedewerker te praten.

De chatfunctie informeert u wanneer er een groot aantal gebruikers is en geeft u een telefoonnummer om te bellen voor onmiddellijke hulp.

De kwaliteit van het advies dat via beide media wordt gegeven, is over het algemeen hoog, hoewel er, zoals altijd, klachten zijn van mensen die onnauwkeurige, onvolledige of totaal verkeerde informatie hebben gekregen.

De soorten vragen die met succes lijken te zijn beantwoord, zijn relatief eenvoudig en duidelijk; complexe problemen, zoals het niet beschikbaar zijn van een site en bezoekers die een bericht ‘Website niet beschikbaar’ ontvangen, zijn niet geschikt om in realtime aan de telefoon te worden beantwoord, laat staan ​​in een livechat.

Kennisbanken

Het helpgedeelte van de GoDaddy-website biedt artikelen over zowel Linux- als Windows-hosting. Hieronder vallen onder meer details over aan de slag, e-mail, het instellen van applicaties, het beheren van bestanden en het oplossen van problemen en beveiliging. Er is een zoekfunctie op de Knowledgebase.

GoDaddy biedt video-tutorials op zijn website voor WordPress-gebruikers. Anders zijn er enkele korte videozelfstudies over andere onderwerpen beschikbaar op YouTube.

U moet op GoDaddy zoeken en door de verhalen en advertenties van klanten bladeren, maar er is nuttige informatie. Sluit de video’s van gebruikers van GoDaddy niet af; dit zijn mensen die er zijn geweest en het hebben laten werken en ze zijn bereid om je te vertellen hoe.

Er is geen ondersteuningsforum, hoewel GoDaddy u de ruimte biedt om suggesties voor verbeteringen aan zijn producten en diensten achter te laten.

Makkelijk te gebruiken

Er is cPanel voor Linux-gebruikers

Je eerste indicatie dat GoDaddy hun eigen versie van de industriestandaard cPanel heeft ontworpen, is het aangepaste kleurenschema dat past bij de GoDaddy-look-and-feel.

Het cPanel van GoDaddy is schoon en overzichtelijk, waardoor u gemakkelijk kunt navigeren om te vinden wat u zoekt. De aangepaste pictogrammen op het cPanel zijn logisch en passen bij de styling van de GoDaddy-site in het algemeen.

Webhosting kopen

Het is gemakkelijk om webhosting van GoDaddy te kopen: klik gewoon op het tabblad Hosting in het menu bovenaan de hoofdpagina en selecteer de hosting waarin u geïnteresseerd bent. Het standaardscherm dat u ziet, toont de plannen voor Linux-hosting die de meeste mensen kopen . Vanaf dat moment is het een kwestie van het kiezen van uw abonnement, een abonnementsduur, eventuele beveiligingsuitbreidingen, het invoeren van uw gratis domeinnaam, het vermijden van alle andere upsell-items en het geven van uw creditcardgegevens.

Mensen hebben gewaarschuwd dat het belangrijk is om uw winkelwagentje te controleren voordat u betaalt, omdat er soms artikelen zijn verschenen die niet zijn besteld.

Beheer uw webruimte

Zowel het cPanel voor Linux-hostinggebruikers als het Plesk-configuratiescherm voor Windows-hostinggebruikers hebben schone interfaces en zijn pictogramgestuurd.

Gebruikers melden dat ze gemakkelijk te gebruiken en te navigeren zijn. De staafdiagrammen in het Linux cPanel geven duidelijk de hoeveelheid gebruikte bronnen weer en de bestandsbeheerder, domeinbeheerder en bestandsbeheerder maken het gemakkelijk om controle te houden over uw aanwezigheid op het web.

Uw website maken of uitbreiden

GoDaddy’s Web Builder is een relatief eenvoudige websitebouwer die de tools biedt om een ​​bruikbare website te maken voor diegenen die niet noodzakelijk technisch geneigd zijn.

De 1-klik installatie van de gratis webapps is een pluspunt dat het uitbreiden van de functionaliteit van uw site een fluitje van een cent maakt

Conclusie

GoDaddy is een sterke concurrent op het gebied van webhosting. De plannen en services vallen midden in het pakket – er is niets bijzonders aan, maar ze bieden wat de beginnende websitebouwer en de eigenaar van een heel klein bedrijf nodig hebben, en dat is waar GoDaddy naar op de markt brengt.

U kunt uw eigen website inbrengen of een nieuwe maken met behulp van de Website Builder-tool of WordPress-optie. De uptime van GoDaddy is stabiel en betrouwbaar.

Afgezien van de kosten voor webhosting, heeft bijna al het andere een extra vergoeding, maandelijks of anderszins, en de GoDaddy-site is behoorlijk krachtig en probeert u ertoe te brengen add-ons te kopen of te upgraden.

De webhostingservice van GoDaddy krijgt gemengde beoordelingen; er zijn deskundige beoordelingen van een hoog uptime-record, maar aan de andere kant melden gebruikers uitgebreide downtime en veel problemen met “website niet beschikbaar”.

Klantenservice is een andere overweging: u kunt alleen bellen of livechat gebruiken om te communiceren met het klantenserviceteam. Gebruikers melden dat de reactietijd van deze ondersteuningskanalen meestal vrij snel is, hoewel de inhoud van sommige antwoorden niet altijd correct was.

Bekijk GoDaddy voor uw persoonlijke of kleine bedrijfswebsite, maar houd er rekening mee dat het een groot bedrijf is en dat uw contacten met hen mogelijk niet altijd soepel verlopen.

Vergelijken

GoDaddy

92

InMotion Hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map