FatCow recensie 2016

FatCow Web Hosting-logo


Dikke koe

Bezoek website

9.1


AWA-score

Dikke koe

FatCow is actief sinds 1998. Met het doel om de hele webhosting een beetje eenvoudiger en een stuk eenvoudiger te maken, streeft FatCow er altijd naar om dingen voor iedereen beter te maken met hun unieke hostingplannen en marketingcampagnes. FatCow staat vooral bekend om zijn gedeelde webhostingoplossingen die geschikt zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven en heeft meer dan 200.000 websites onder zijn hoede. Lees hieronder onze FatCow-recensie.

Voordelen

 • 24/7 klantenondersteuning
 • 30 dagen geld-terug-garantie
 • Aangedreven door 100% windenergie
 • Betaalbare prijzen

Nadelen

 • Gemiddelde snelheden
 • Duur van maand tot maand

Overzicht

 • Website: www.fatcow.com
 • Hoofdkwartier: Burlington, MA
 • Jaar van Oprichting: 1998
 • Categorieën: Web hosting
 • Diensten: Shared Web Hosting, VPS, Dedicated Servers
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

FatCow is een uniek hostingbedrijf dat haar team liefkozend de ‘moo’-crew noemt, bekend om hun innovatieve plannings- en ontwerpvaardigheden. Hun hostingplannen, website-ontwerpen en functies onderscheiden zich van hun tegenhangers.

Diensten

Hoewel FatCow klinkt als het perfecte webhostingbedrijf voor u, is het altijd nuttig om het bedrijf in detail te kennen voordat u er een besluit neemt. En wat is een betere manier om te weten dan te discussiëren over de diensten en plannen die het betreffende webhostingbedrijf biedt.

FatCow biedt een scala aan hostingplannen in verschillende categorieën:

 • Gedeelde hostingplannen
 • Virtual Private Server (VPS)
 • Speciale hostingplannen
 • En bovendien beheerde WordPress-hosting voor WordPress-gebruikers.

Afgezien van deze hostingplannen, krijg je een bonus website builder met een uitzonderlijke klantenondersteuning en extra functies.

FatCow geeft een gratis domeinnaamregistratie en domeinoverdrachtopties met vrijwel al zijn hostingplannen.

Het bevat ook enkele aantrekkelijke ontwikkelaarsfuncties in hun VPS-plannen, zoals vooraf geïnstalleerde scripts, onbeperkte domeinen en toegang tot cPanel-functies.

Met zoveel functies tot uw beschikking, klinkt FatCow misschien als het beste webhostingbedrijf zonder mogelijke nadelen. Laten we het gordijn onthullen, laten we ook een kijkje nemen in enkele van de gebieden waarop FatCow moet worden verbeterd

Beperkingen

Er zijn bepaalde gebieden waar FatCow je misschien een beetje teleurstelt, en daarom is het beter om hiervan op de hoogte te zijn dan om later te ontdekken.

 • Niet zo geweldig verlengingsbeleid. De vooraf vastgestelde prijzen voor FatCow gaan gemakkelijk op zak, een overwinning voor kleine en middelgrote bedrijven. FatCow verzilvert echter tijdens verlengingen.
 • Schaalbaarheid. De functies, opslagcapaciteit en serverfaciliteiten van FatCow zijn ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven. Schalen is echter niet goed genoeg. Het schiet tekort als de functionaliteit van de website en de complexiteit toeneemt. FatCow is misschien niet de beste deal die complexe eCommerce-sites kunnen vinden. Wat kleine persoonlijke pagina’s en middelgrote e-commercesites betreft, kan FatCow een echte optie zijn.
 • Uptime. Evenzo is beschikbaarheid ook een gebied waar FatCow aan kan werken. Hoewel FatCow een goede uptime-score van 99,85% kon behalen, moet er nog veel worden ingehaald. En het bedrijf geeft ook geen nummer over de uptime-garantie.
 • Back-up. FatCow biedt automatische back-upopties. Maar deze opties kunnen niet gratis worden gebruikt. U moet betalen voor deze routinematige back-ups of ervoor kiezen uw back-upoplossing te vinden.
 • Windows-hosting wordt niet ondersteund. FatCow ondersteunt geen Windows-hosting. Er wordt alleen Linux-ondersteuning geboden waar je misschien een beetje moeilijk aan kunt wennen.
 • Geen gratis upgrades. FatCow stond aanvankelijk geen upgrades toe op uw hostingplan naar een speciale of virtuele server. Nu heb je echter de mogelijkheid om een ​​upgrade te krijgen voor een prijs. U kunt geluk hebben met kortingen terwijl u upgradet.

Geldteruggarantie

FatCow levert echte waarde voor elke cent die u investeert. Over geld gesproken, je zou blij zijn te weten dat FatCow een behoorlijke geld-terug-garantie heeft. U kunt uw geld binnen 30 dagen na inschrijving terugkrijgen als u merkt dat de services niet aan uw standaard voldoen.

De aantrekkelijke geld-terug-garantie lijkt misschien niet erg aantrekkelijk als je eenmaal weet dat andere topwebhostingbedrijven zoals Arvixe, InMotion Hosting en Just Host vergelijkbare garanties bieden voor een langere periode.

Ga groen!

Nou, je hebt nog een reden om je aan FatCow te houden: het is een groene aanpak! FatCow wint harten door zijn steentje bij te dragen aan het milieu. Als u uw website host met FatCow, helpt u niet alleen uzelf, maar helpt u ook de planeet. FatCow beschikt over een 100% door wind aangedreven hosting.

Dus, met al dat antwoord, eindelijk, het beste deel – waarom je voor FatCow zou moeten kiezen?

Waarom zou je voor FatCow gaan??

Samenvattend kan FatCow voldoen aan uw wens om toegang te hebben tot betaalbare hostingplannen en de 24/7 klantenondersteuning. Als u een eenvoudige website van één pagina of een niet zo complexe web-app gaat ontwikkelen, is FatCow de juiste keuze. U kunt ook overwegen om FatCow te gebruiken voor testdoeleinden. Maar als langdurig gebruik en complexe functionaliteit uw vereisten zijn, is het beter om naar andere opties te kijken.

Pas op voor het woord “onbeperkt” zoals gebruikt door FatCow, ze bedoelen het misschien niet op dezelfde manier als u denkt dat ze doen.

Better Business Bureau heeft FatCow geëerd met een A + rating. A + is de hoogste beoordeling die een bedrijf kan behalen op het Better Business Bureau! Klinkt goed?

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis domeinoverdracht
 • Gratis domeinnaam
 • Gebruiksvriendelijke Site Builders
 • Onbeperkte POP-mailboxen
 • SSL beveiligde server
 • Gratis 1 GB JustCloud-cloudopslag
 • Wizards voor applicatie-installatie
 • Aangepaste e-mail
 • Onbeperkte domeinen
 • Dagelijkse serverback-up
 • 24/7 Facility Monitoring
 • Onbeperkte MySQL-databases

Snelle links

Industry Experts oordeel over FatCow

Webhosting Met zoveel beschikbare webhostingservices ontvangt FatCow uitstekende beoordelingen van experts, maar slaagt het er nog steeds niet in om de meeste top tien-lijsten te kraken. Uiteindelijk is het een solide service met gevoel voor humor. FatCow staat bovenaan als het gaat om uptime. Hun servers bieden snelle en betrouwbare service en critici beweren dat het hostingpakket “bijna perfect” is. Het enige nadeel is dat het een deel van de flexibiliteit mist die te vinden is bij concurrenten. Dat gezegd hebbende, biedt FatCow een breed scala aan geweldige functies voor een lage prijs. Mogelijk moet u iets meer betalen om alle toeters en bellen te krijgen die bij andere services horen.

Critici prijzen ook snel de ondersteuningsmiddelen en de algehele klantenservice. Rekening houdend met al deze factoren, geven de experts FatCow 8 van de 10 punten voor prestaties en een perfecte 10 voor koe-woordspelingen.

 • http://web-hosting-review.toptenreviews.com/fatcow-review.html
 • http://www.reviews.com/web-hosting/

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten over FatCow

Hoewel er enkele veelvoorkomende discussies zijn die niets waard zijn onder de negatieve consumentenrecensies, ontvangt FatCow overweldigend positieve recensies van de meerderheid van de gebruikers. Consumenten geven FatCow gemiddeld 4 van de 5 sterren. In feite zijn veel van de getuigenissen rechtstreeks in tegenspraak met de klachten van andere klanten. Veel tevreden gebruikers merken op dat ze konden spreken met een in de VS gevestigde ondersteuningsvertegenwoordiger die uiterst vriendelijk en deskundig was.

Het belangrijkste is dat gebruikers melden dat FatCow haar uptime-garantie van 99,9% waarmaakt. FatCow krijgt ook hoge cijfers op andere belangrijke gebieden, waaronder: snelheid, functies van het bedieningspaneel, betaalbare prijzen en klantenondersteuning. Alleen al op basis van gebruikersrecensies kunt u erop vertrouwen dat FatCow u de tools biedt die u nodig heeft om uw website te laten draaien.

Negatieve consumentenrecensies en klachten over FatCow

Klachten tegen FatCow vallen in twee basiscategorieën: facturering en klantenservice. Eerlijk gezegd is dit vrij typerend voor elk bedrijf van behoorlijke omvang dat tienduizenden klanten behandelt. Met zoveel mensen zijn er ongetwijfeld enkele snafus voor facturering en gebruikers die niet tevreden zijn met de klantenservice die ze hebben ontvangen.

Het lijkt erop dat het grootste probleem met facturering zich voordeed toen klanten probeerden hun account te annuleren. In sommige gevallen werd klanten een terugbetaling beloofd, maar konden ze hun geld niet echt terugkrijgen. Er waren ook enkele meldingen van onverwachte aanklachten die moeilijk op te lossen waren.

Degenen die niet tevreden waren met de klantenservice, waardeerden het niet dat hun telefoontjes en e-mails werden uitbesteed aan buitenlandse helpcentra.

 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?page=3&sorteren = eerst-laagste-waardering
 • http://www.hostingmanual.net/fatcow-review/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?sort=highest-rating-first

Betrouwbaarheid & Uptime

Nee, FatCow heeft de cijfers met betrekking tot de uptime-garantie niet bekendgemaakt. Uptime is niet gegarandeerd; Desalniettemin hebben ze hun betrouwbaarheid bewezen door regelmatig statistieken te publiceren over hun uptime en downtime. Maar ze hebben hun datacenters 24/7 in bedrijf met een paar hardwerkende jongens.

Het datacenter van FatCow maakt gebruik van een geclusterde architectuur op al zijn servers, d.w.z. als er een moet uitvallen, zal een andere het overnemen, zonder vragen! De back-up wordt ook regelmatig uitgevoerd om het risico van gegevensverlies te minimaliseren.

Boston, VS, host het FatCow-datacenter. De faciliteit beschikt over een halve petabyte aan opslagruimte, verdeeld over een leger van meer dan 800 servers.

Er zijn twee firewalls om het datacenter te beschermen en het staat 24 uur per dag, zeven dagen per week onder professioneel toezicht..

Er is een automatische back-upoptie beschikbaar voor klanten die bereid zijn te betalen om dagelijks een back-up van hun sites te maken. Het bestaat uit dagelijkse back-uproutines en een back-up- en hersteltool. Als u niet wilt betalen, is het verstandig om regelmatig een back-up van uw gegevens te maken.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Nu u voldoende inzicht heeft in de plannen, functies, beperkingen, technische specificaties en andere gerelateerde gebieden over het bedrijf, moet u uw kennis verder uitblinken in de functies die de FatCow biedt.

Zoals te verwachten, is FatCow dik met functies.

Lees verder om ze allemaal in detail te kennen.

Voorzien zijn vanOverzicht
ControlepaneelFatCow heeft een prachtig ontworpen configuratiescherm voor bewerkingen op de beheersite. Nee, het wordt niet moeilijk om toegang te krijgen. Het bedieningspaneel heeft een gemakkelijke navigatie en u kunt het binnen enkele minuten gemakkelijk onder de knie krijgen.

Het is het vermelden waard, misschien vind je het een beetje verwarrend om je te verplaatsen als je overschakelt van een cPanel naar het nieuwe FatCow-bedieningspaneel. Anders is het bedieningspaneel compleet met alle noodzakelijke functies.

Het is volledig uitgerust en heeft alle benodigde scripts. Met dit gemakkelijk toegankelijke configuratiescherm kunt u gemakkelijk websites maken en andere administratieve activiteiten uitvoeren. Dat is het niet, om u verder te helpen bij het afhandelen van de taken; het geeft een overzicht en categoriseert alle taken met een kleurgecodeerde knop die aangeeft of elk item momenteel is ingeschakeld of niet. Het is ook aanpasbaar, hoewel het een eigen tool is.

Verder kunt u ook genieten van de voordelen van een Delivery Network-oplossing (CDN) via het bedieningspaneel.

SchijfruimteSchijfruimte is waar bijna elke webmaster zich mee bezighoudt. Dit is de ruimte die door uw hostingprovider aan uw website is toegewezen. En dit hangt meestal af van het hostingplan dat u kiest.

FatCow biedt een scala aan schijfruimtevariaties door de verschillende webhostingplannen die het biedt:

 • FatCow-abonnement – onbeperkt
 • Basis VPS-hosting – 40 GB
 • Zakelijke VPS-hosting – 90 GB
 • Optimale VPS-hosting – 120 GB
 • Dedicated Hosting bij opstarten – 500 GB
 • Professionele dedicated hosting – 1000 GB
 • Enterprise dedicated hosting – 1000 GB
BandbreedteBandbreedte is een van de cruciale factoren die de snelheid van uw website kunnen beïnvloeden. Hoe belangrijk en belangrijk deze functie ook is, er moet bandbreedte worden gekozen om rekening te houden met uw vereisten. Hoe groter de bandbreedte, hoe meer gegevens gemakkelijk kunnen worden overgedragen.

De minimale bandbreedte voor VPS en speciale abonnementen van FatCow is 1 TB en gaat alleen maar omhoog vanaf dit aantal. Er zijn echter gevallen waarin gebruikers hebben gemeld dat het bandbreedtegebruik en de limiet niet op de juiste manier door FatCow wordt aangegeven. Gesprekken komen ook veel voor dat hen werd gevraagd hun bandbreedtegebruik te beperken zodra ze een limiet bereikten, zelfs als ze onder het onbeperkte plan vallen.

Database-ondersteuningFatCow biedt database-ondersteuning. Maar de databasefuncties zijn meestal de belangrijkste oorzaak van klachten van klanten. Hiermee kunt u verbinding maken met MySQL-databaseverbindingen, maar niet het aantal gelijktijdige MySQL-verbindingen.
Gratis domeinFatCow geeft u gratis domeinregistratie onder bepaalde plannen, waardoor de prijsstelling nog goedkoper lijkt. Wanneer u uw geld wilt claimen met de geld-terug-garantie, moet u de domeinnaam betalen. De kosten van de domeinnaam worden in mindering gebracht op uw restitutiegeld en ook dat alleen als u ervoor kiest om het domein te behouden. De plannen die gratis domein bieden zijn:

 • FatCow-plan
 • WordPress hosting
 • VPS-hosting
 • Dedicated hosting
Gegevensback-upsAls de uwe een website is met veel gegevens, is dagelijkse back-up een essentiële vereiste om veiliger te zijn. Dagelijkse back-upplannen en routinematige automatische back-ups worden als aanvullende service bij vele plannen van FatCow geleverd. Hoewel de dagelijkse back-up is opgenomen in het ‘Original FatCow’ -plan, is de automatische back-up van gegevens een betaalde service. U kunt eenvoudig het back-uppakket kopen en versiebeheer op uw sitegegevens beheren en uitvoeren. Voor de dagelijkse serverback-ups zijn geen extra kosten vereist.
SSD (Solid State Drives)Het WP Essential-plan dat verkrijgbaar is bij Fat Cow maakt gebruik van een SSD-gebaseerde infrastructuur. Dit kan een soort SSD-cachemechanisme zijn, maar er wordt weinig informatie over verstrekt. Er wordt ook beweerd dat het een supersnelle infrastructuur biedt aan de gehoste applicaties.
App-installatieprogramma met één klikHet app-installatieprogramma met één klik van FatCow is een echte wizard. Samen met de website builder voor slepen en neerzetten, wordt het maken van een website kinderspel. Het heeft een scala aan applicaties zoals WordPress, Joomla, phpBB, GBook, SharedSSl, PayPal en nog veel meer. Hiermee kunt u op een gebruiksvriendelijke manier interactiviteit toevoegen aan uw website.
EmailaccountsFatCow ondersteunt onbeperkte e-mailaccounts en POP-hosting in al zijn hostingplannen. Maar het moet worden verbeterd. Het toegewezen basisgeheugen is 500 MB, waardoor er voor veel klanten ontevredenheid overblijft. FatCow biedt ook een MiniMoo-hostingplan dat alleen een zeer goedkope oplossing voor één pagina en één e-mailaccount biedt voor beginners..
HostingbeveiligingFatCow biedt een verscheidenheid aan beveiligingsfuncties voor haar hostingklanten, afhankelijk van hun behoefte. Voor websites die producten verkopen, bieden ze gedeelde SSL. Voor klanten die hun e-mailservices gebruiken, bieden ze spamfilters. Naast het uitvoeren van dagelijkse serverback-ups, hebben ze bewakingsfaciliteiten in elk van hun datacenters.
website bouwerDe websitebouwer is een van de meest gewaardeerde en intuïtieve functies van FatCow. Het wordt geleverd met duidelijke documentatie en is gemakkelijk te bedienen. U kunt het enorme aantal beschikbare sjablonen uitproberen en geweldige website-ontwerpen maken. Met het slepen-en-neerzetten-element kunt u uw websites binnen een paar uur laten draaien.
Malware & Spam beveiligingDe bescherming tegen malware en spam van FatCow is nogal verwarrend. Hoewel ze veel beveiligingsmaatregelen hebben om ervoor te zorgen dat er geen infectie op uw site terechtkomt, verstoren de preventieve maatregelen soms de werking van de site. Als uw site een malware-infectie oploopt, wordt uw account zonder voorafgaande kennisgeving gedeactiveerd. Vervolgens duurt het onredelijk lang voordat ze uw case hebben beoordeeld en het account hebben geactiveerd zodra het is voltooid.
WinkelwagentjesFatCow biedt ondersteuning voor de integratie van winkelwagentjes. PayPal, gedeelde SSL en vele andere winkel-apps kunnen snel worden toegevoegd. ShopSite is ook opgenomen als een contentmanagementsysteem in het originele FatCow-plan. U kunt ook gebruik maken van de WP eCommerce of WooCommerce samen met een WordPress hostingplan om winkelwagentjes toe te voegen. Installeren vanaf platforms zoals Shopify of Magento naar uw VPS of speciale hostingplatforms zal ook het werk doen.
Ondersteuning voor programmeertalenHostingoplossingen van FatCow ondersteunen 13 verschillende codeer- en scripttalen, waaronder PHP en Ruby On Rails.
Site StatistiekenSommige sitestatistieken zoals bezoekersstatistieken kunnen worden bekeken met behulp van het configuratiescherm en andere methoden. Maar deze statistieken zijn minimaal en zijn niet genoeg voor realtime strategiebepaling.

Plannen & Prijzen

Het prijsschema van Fat Cow is iets unieks. Hoewel het in het eerste jaar erg goedkoop lijkt, springen de prijzen erg hoog, vanaf het tweede jaar! Maar toch is het nog steeds een van de meest betaalbare webhostingoplossingen die er zijn.

Je krijgt een grote schijfruimte samen met gegevensoverdracht en je kunt gemakkelijk naar de website builder, blogs, polls, wizards en nog veel meer gaan – dit alles om je site interactiever te maken en een leuk element toe te voegen dat goed samengaat met uw klanten!

Enkele van de hostingplannen worden hieronder beschreven.

  • Speciaal plan

Dedicated Server-abonnementen passen goed als u op zoek bent naar een oplossing die het hoge verkeersvolume van uw site aankan. FatCow biedt speciale servers die het meest geschikt zijn voor e-commercesites.

  • VPS-abonnement

De VPS-server is een uitstekende redding als u op zoek bent naar meer controle, cloudgebaseerd, flexibel en een intelligente strategie.

 • Het originele FatCow-plan

Het originele Fat Cow-plan wordt geleverd met veel gratis optredens en onbeperkte abonnementen. Het is ook de beste keuze voor beginners, omdat het instellen en werken heel eenvoudig is.

Voor de annuleringen die u mogelijk moet maken, betaalt u tot $ 35 als vervroegde annuleringskosten. En het duurt ongeveer 30 dagen voordat de annulering van kracht wordt.

De FatCow biedt eenvoudige upgrade- en downgrade-serviceopties. U hoeft zich alleen maar aan te melden bij uw configuratiescherm en op het upgrade- of downgrade-hostingpictogram te klikken.

Bekijk de gepresenteerde plannen en kies degene die het beste bij uw doel past. Verder kunt u zelfs de individuele services zoals bandbreedte, mailboxen en opslagruimte aanpassen (upgraden of downgraden). U kunt er daarom voor kiezen om bij hen te blijven terwijl uw site de wijzigingen ondergaat.

Om de reeds door FatCow geboden flexibiliteit toe te voegen, kunt u er om welke reden dan ook voor kiezen om uw domeinnaam over te dragen van FatCow naar een ander bedrijf naar keuze. Hiervoor wordt een domeinoverdracht-autorisatiecode verstrekt.

Klantenservice

Klantondersteuning wordt 24/7 geboden op alle volgende kanalen.

 • Telefoon
 • E-mail ondersteuning
 • Chat
 • Kennis basis
 • Video uitleg
 • Helpforum

Hoewel de snelheid en nauwkeurigheid van de ondersteunende services uitstekend zijn, behalve voor chatondersteuning, is de klantervaring met deze services gemengd. Sommige ervaren programmeurs voelen zich misschien een beetje slap in het proces, terwijl beginners deze services zeker geweldig zullen vinden.

Makkelijk te gebruiken

De service is vrij eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met een goede hoeveelheid documentatie en klantenondersteuning. Het configuratiescherm, websitebouwers, één-klik-installatieprogramma en verschillende andere functies dragen bij aan een interactieve gebruikersinterface. Het geeft u FTP-toegang om het uploaden en downloaden van meerdere bestanden mogelijk te maken.

Conclusie

Kortom, FatCow is een unieke webhostingoplossing. Het heeft een agressief prijsschema dat zeker klanten zal aantrekken.

Maar helaas voldoet het niet aan veel technische details en prestatienormen als het gaat om grootschalige en complexe sites.

Als u alleen een site met één pagina of een testsite wilt, kunt u heel goed de sprong naar FatCow maken. Dus wat heb je besloten?

Vergelijken

Dikke koe

91

InMotion Hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map