CoreCommerce recensie 2016


CoreCommerce

Bezoek website

8.8


AWA-score

CoreCommerce

In 2008 verwierf het softwarebedrijf Sum Effect het eCommerce-platform digiSHOP Pro en veranderde het in CoreCommerce. Sindsdien heeft CEO Matt DeLong CoreCommerce geholpen een vaste plek te verwerven als een van de topplatforms op de markt. Tegenwoordig voegt CoreCommerce ongeveer elke zes weken updates toe om te proberen concurrerend te blijven in een drukke markt. Lees hieronder onze CoreCommerce-recensie.

Voordelen

 • Gratis proefperiode van 15 dagen
 • Flexibele verzendconfiguratie
 • Dagelijkse back-ups
 • Onbeperkte beheerders

Nadelen

 • Beperkte opslagruimte
 • Beperkte voorraad

Overzicht

 • Website: www.CoreCommerce.com
 • Hoofdkwartier: Nashville, TN
 • Jaar van Oprichting: 2001
 • Categorieën: eCommerce Web Design Software
 • Diensten: eCommerce Marketing
 • Gratis proefperiode: 15 dagen

CoreCommerce is een cloudgebaseerd online winkelplatform. Het doel is om bedrijven en ondernemers te helpen snel een professionele site te maken voor een betaalbare prijs. Hoewel het een betrouwbare optie is, zijn er duidelijke verbeterpunten.

Voor wie is CoreCommerce ontworpen?

Hoewel ze snel zullen beweren dat het programma is ontworpen voor bedrijven van elke omvang, is dat misschien niet helemaal juist. CoreCommerce is in staat om grote volumes te verkopen. Zelfs de duurdere abonnementen hebben echter gebruiksbeperkingen. Grotere bedrijven kunnen merken dat ze de opslag- en bandbreedtebeperkingen overschrijden. Dit kan resulteren in maandelijkse kosten. Het is gewoon niet de moeite waard om boetes te betalen als er onbeperkte opties op de markt zijn. Om deze reden is CoreCommerce het beste voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Aandachtsgebied

CoreCommerce factureert zichzelf als een veelzijdig platform dat perfect is voor ondernemers. Het biedt ook uitstekende kortingen voor non-profitorganisaties die een site willen bouwen. Anders is het grote verkoopargument een uitstekende klantenservice. Ze werken eraan om al hun klanten superieure ondersteuning te bieden. Op dit gebied slagen ze.

Beperkingen

Opslag- en bandbreedtebeperkingen zijn mogelijk voldoende om sommige potentiële gebruikers af te wijzen. Hoewel dit niet ongebruikelijk is in eCommerce-platforms, kan het problematisch zijn. Als u verwacht snel uit te breiden, wilt u niet betalen voor overschotten.

Schaalbaarheid

CoreCommerce is schaalbaar in die zin dat u het plan op elk moment kunt upgraden. Er zijn echter betere keuzes voor grote bedrijven die op zoek zijn naar geavanceerde SEO-tools en geen extra kosten.

Uw account annuleren

Niet tevreden met CoreCommerce? Het annuleren van uw account is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is een annuleringsbiljet aanmaken. Als u uw account wilt herstellen, moet u $ 150 betalen. Anders zijn er geen annuleringskosten. Er zijn alleen maandelijkse abonnementen beschikbaar, dus grote terugbetalingen zijn niet nodig.

Reputatie

CoreCommerce heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van klantenservice. Hoewel ze nog wat ruimte voor verbetering hebben, kunt u deskundige hulp bieden. De software staat ook vaak in de top tien van platforms. Het bedrijf is een vertrouwde naam in de branche.

Onderscheidingen en certificeringen

CoreCommerce is PCI-gecertificeerd. Ze hebben echter nog geen belangrijke onderscheidingen behaald. In 2012 kregen ze wel drie Stevie-nominaties. Ze werden erkend in de categorieën Computersoftware, Beste software programmeren / ontwerpen en Beste e-commercesite.

De toekomst kan enkele daadwerkelijke overwinningen opleveren. Het platform is onlangs aangekocht en maakt zich op voor een grote make-over. Nieuwe functies kunnen nieuwe onderscheidingen opleveren.

Belangrijkste kenmerken

 • Automatische updates
 • Gebruik uw eigen domeinnaam
 • Gratis 256-bit encryptie SSL
 • 99,9% uptime
 • Toegang tot MX-records
 • IP-adressen blokkeren
 • reCaptcha-beeldverificatie
 • Sociale integratie
 • Klaar voor mobiel
 • SEO-vriendelijke URL’s
 • Ingebouwde productfeeds
 • Ondersteunt meer dan 50 betalingsgateways

Industry Experts oordeel over CoreCommerce

eCommerce PlateformEen duidelijk nadeel van CoreCommerce dat vaak wordt genoemd door expertrecensies is dat CoreCommerce wordt geleverd met beperkte opslag. Zelfs de duurste en meest uitgebreide verpakkingsplannen laten slechts een beperkte voorraad toe. Hoewel dit misschien geen probleem is bij het starten van uw bedrijf, kan het onderweg grote problemen veroorzaken als uw behoeften veranderen.

Ondanks deze beperking waren critici blij met het programma en gaven het 8 tot 8,5 sterren op tien. Hoewel CoreCommerce niet per se het sterkste allround programma op de markt is, heeft het met succes naam gemaakt door zich te concentreren op een paar belangrijke gebieden. Het programma heeft geprobeerd een stempel te drukken door een breed scala aan kwaliteitsfuncties en uitstekende tools voor sociale media aan te bieden. Ze hebben ook hun best gedaan om betrouwbare klantenondersteuning te bieden. Als deze gebieden ook tot uw topprioriteiten behoren, dan is CoreCommerce een geweldige eCommerce-oplossing.

Tot slot erkennen critici dat veel functies weliswaar een pluspunt kunnen zijn, maar dat het ook een verwarrend en druk bedieningspaneel kan vormen. Dit lijkt de kritiek van de gebruiker te weerspiegelen dat de backend te ongeorganiseerd is. Desondanks is CoreCommerce een sterke kanshebber en de moeite van het bekijken waard.

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten

Vreemd genoeg zijn veel van de positieve recensies direct in tegenspraak met de negatieve kritiek van gebruikers. Hoewel sommige gebruikers volledig teleurgesteld waren in de interface, vonden anderen het gemakkelijk te gebruiken en te navigeren. Dit kan variëren afhankelijk van hoeveel ervaring u heeft met het verkennen van de backend van websites.

CoreCommerce-gebruikers vonden de klantenondersteuning ook erg nuttig. Het ondersteuningsteam is gevestigd in de Verenigde Staten, wat zeker in het voordeel werkt. Gebruikers hadden het gevoel dat het gemakkelijk was om contact op te nemen met iemand in dezelfde tijdzone die informatieve antwoorden kon geven.

Andere positieve punten van CoreCommerce zijn:

 • Biedt toegang tot verschillende betalingsgateways
 • Verbetert meetbaar de verkoopresultaten
 • Biedt sjablonen die gemakkelijk kunnen worden aangepast
 • Zeer compatibel met tools voor mobiele handel

Ten slotte biedt CoreCommerce uitstekende tools voor sociale media die eenvoudig te integreren zijn. Als sociale media een groot deel uitmaken van uw marketingstrategie, dan kan CoreCommerce helpen.

Negatieve recensies en klachten van consumenten

Hoewel CoreCommerce al sinds 2008 bestaat, is er gewoon niet veel feedback van consumenten over het programma. Wat er is, gloeit niet precies. CoreCommerce krijgt slechte recensies als het gaat om gebruikerservaring. Velen zijn van mening dat het hele programma slecht ontworpen en chaotisch is. Het lijkt erop dat de ontwikkelaars zijn vergeten na te denken over hoe weddenschappen functies kunnen organiseren en een schone interface aan gebruikers kunnen presenteren om door de backend van hun site te navigeren. Dit kan CoreCommerce overweldigend maken, vooral voor beginners.

Hier zijn een paar andere gebieden die vaak in negatieve recensies werden genoemd:

 • Zwakke SEO-tools.
  Een gebruiker moet enige tijd besteden aan het aanpassen en optimaliseren van zijn pagina’s.
 • Indrukwekkende sjablonen.
  Sommige programma’s hebben hun best gedaan om indrukwekkende sjablonen te bieden. CoreCommerce biedt alleen de basis.

Ontwerp & Maatwerk

Sjablonen

CoreCommerce biedt meer dan honderd gratis sjablonen. Helaas zien veel van hen er verouderd uit en hebben ze een amateuristisch gevoel. Een deel van het probleem is het kleurenpalet. Een simpele update naar professionelere en aantrekkelijkere kleuren zou sommige sjablonen een wereld van goed doen. Over het algemeen missen de thema’s een gepolijste look die beschikbaar is in de selectie van thema’s van andere concurrenten.

Uw site aanpassen

Voor beginners kun je gewoon de ontwerpwizard gebruiken om te beginnen. Het geeft u een stapsgewijze handleiding. Basisinstructies hebben betrekking op het kiezen van een thema, het wijzigen van het logo en het toevoegen van navigatiemenu’s. Voor degenen die u meer wijzigingen wilt aanbrengen, zijn er tal van tools. U kunt de slepen-en-neerzetten-editor gebruiken of bewerken via CSS en HTML. CoreCommerce is vrij flexibel als het gaat om het aanpassen van uw site.

Ontwerpdiensten

Als u geen tijd wilt besteden aan ontwerpen, kunt u betalen voor de ontwerpservices van CoreCommerce. Ontwerpers passen individuele delen van de website aan voor een paar honderd dollar. Je kunt bijvoorbeeld een logo kopen voor $ 399. Of u kunt ervoor kiezen om de hele site te laten aanpassen, die begint vanaf $ 2299. In de wereld van webdesign is dit een relatief betaalbare prijs. Wees voorzichtig. Dat aantal kan snel groeien als u verzoeken toevoegt.

Welke ontwerproute u ook kiest, verwacht dat uw site mobielvriendelijk is. Niet alle thema’s reageren, maar u krijgt een mobiele versie van uw site. Dit is een cruciale functie voor online bedrijven. Het merendeel van de kopers bladert op een telefoon of tablet.

Ontwerpinterface

Het admin panel is door sommigen beschreven als saai. Gelukkig klaart het nog steeds de klus. Zelfs beginners zullen snel naar de lay-out gaan en leren waar ze gemeenschappelijke functies kunnen vinden. U kunt zelfs uw beeldscherm aanpassen zodat de functies die u het meest gebruikt, als eerste worden vermeld. U hoeft geen tijd te verspillen aan het bladeren door opties. Zoals het grootste deel van het programma kan de gebruikersinterface profiteren van een update, maar deze biedt alle functionaliteit die u nodig heeft.

Sociaal delen

Integratie van sociale media is een echte kracht van CoreCommerce. Het koppelen van uw sociale media-accounts is eenvoudig en intuïtief. Je kunt zelfs producten op Facebook verkopen. De functies moedigen klanten aan om producten te ‘liken’ en erop te reageren. Dit is een grote bonus voor diegenen die sociale volgers willen opbouwen. Een ingebouwde blogfunctie maakt het ook gemakkelijk om posts te maken en te publiceren.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Voorzien zijn van
Overzicht
Online winkel instellenDe installatiewizard haalt al het giswerk uit de start. Volg gewoon mee en bouw binnen enkele minuten uw winkel.
Bandbreedte en opslagDeze functies verschillen per prijspakket. Dit is een gangbare praktijk onder eCommerce-platforms. Gebruiksbeperkingen zijn mogelijk geen probleem voor kleine of middelgrote winkels. Pas echter op voor extra kosten voor grotere winkels.
Winkelwagen-plug-ins en add-onsUw winkelwagen is volledig aanpasbaar. Hun lijst met opties is behoorlijk indrukwekkend. Van afrekenen van één pagina tot het afhandelen van retouren, u kunt alles doen.
OrderbeheerCoreCommerce heeft er alles aan gedaan om tools voor orderbeheer op te nemen. U heeft de volledige controle en kunt indien nodig wijzigingen aanbrengen. Elk klein detail is volledig aanpasbaar.
Verzending volgenCoreCommerce biedt meer verzendopties dan andere eCommerce-platforms. Gebruik de verzendwizard om aan de slag te gaan en te verzenden via grote vervoerders. U kunt tarieven berekenen of een vast tarief instellen. Dropshipping is ook beschikbaar en u kunt uw labels afdrukken. Veel meer all-inclusive wordt het niet.
CRM-functiesNogmaals, dit platform is misschien het sterkst als het gaat om beheertools. Communiceer eenvoudig met klanten en bouw een reputatie op voor voorbeeldige service.
Sjablonen en thema’sZe zien er vaak verouderd uit, maar kunnen worden aangepast. Dit is een zwakke plek voor CoreCommerce, dus misschien wil je gemiddelde thema’s afwegen tegen andere sterke punten.
Integraties en add-onsHet instellingenmenu in uw beheerder helpt u toegang te krijgen tot een volledige lijst met add-ons. Hier kunt u enkele van de meest populaire tools van vandaag integreren. Opties zijn onder meer Constant Contact, Google Analytics en eBay. CoreCommerce-gebruikers kunnen deze add-ons gebruiken om een ​​dynamische site te maken.
Mobiele e-commerceAlle thema’s zijn mobielvriendelijk. U hoeft er niet bij stil te staan ​​of uw site er goed uit zal zien op een telefoon of tablet.
Web hostingRackspace biedt hosting aan. U kunt op hun krachtige servers vertrouwen om uw site draaiend te houden. Het is niet nodig om handmatig een back-up van uw gegevens te maken. Het is ook leuk om te weten dat software elke zes tot acht weken wordt bijgewerkt. U hoeft zich nooit zorgen te maken dat uw hostingtechnologie achterloopt.
App WinkelDe app store is onderverdeeld in hoofdcategorieën. U kunt zoeken naar uw wensen. Het beste is dat CoreCommerce samenwerkt met andere marktleiders om u een geweldige lijst met krachtige tools te bieden. Amazon, Shipwire en MailChimp kunnen allemaal worden toegevoegd met slechts een paar klikken.
BloggenMet een ingebouwde blogfunctie kunt u klanten op de markt brengen. Schrijf berichten en voeg snel afbeeldingen toe. De interface is vergelijkbaar met Word of WordPress en zal de meeste gebruikers bekend voorkomen.
SEO en marketingHet lijkt bijna vreemd dat CoreCommerce geen betere SEO-tools heeft. Als u een online winkel gaat runnen, wilt u geavanceerde optimalisatiemogelijkheden. CoreCommerce biedt alleen de meest elementaire opties. Metatags en aangepaste URL’s zijn niet op elke pagina beschikbaar. Dit kan een aanzienlijke impact hebben op conversies.
NieuwsbrievenU kunt nieuwsbriefcampagnes opzetten met beschikbare add-ons. Kies uit grote providers zoals Constant Contact. CoreCommerce maakt het eenvoudig om een ​​mailinglijst samen te stellen en klanten te bereiken.
BeveiligingsfunctiesGeniet van een gedeelde SSL, 256-maar codering en dagelijkse back-ups. Hosting is veilig en een geavanceerde firewall beschermt uw site. Deze beschermingslagen gaan verder dan de meeste andere platforms. U kunt er zeker van zijn dat uw site veilig is.
PCI-certificeringCoreCommerce is PCI-gecertificeerd. U kunt erop vertrouwen dat ze de beste praktijken van de industrie implementeren.
Content creatieHet dashboard maakt het gemakkelijk om inhoud en producten toe te voegen. Maak aangepaste formulieren en informatiepagina’s of update uw blog met slechts een paar klikken. Als je Word kunt gebruiken, kun je inhoud toevoegen.
CadeaubonnenHet verkopen van cadeaubonnen en het aanbieden van kortingen duurt slechts een paar klikken. Makkelijker kan het niet.
BetalingsmogelijkhedenCoreCommerce is compatibel met meer dan 50 gateways. Je hebt veel geweldige opties als het gaat om het accepteren van creditcards.
Belasting- en verzendkostencalculatorsBereken deze tarieven snel en eenvoudig. Kies uw verzendopties en genereer belasting op locatie.
RapportenBij CoreCommerce draait alles om het gemakkelijk maken van uw winkel. Robuuste rapportagetools kunnen u helpen het grotere plaatje te bekijken.
Site StatistiekenMet slechts een paar klikken integreer je Google Analytics. Dit is misschien wel de meest populaire en vertrouwde manier om siteprestaties bij te houden en te bekijken.

Plannen & Prijzen

Gebruik de gratis proefperiode van 15 dagen om CoreCommerce te proberen. Er is geen creditcard vereist en u kunt maximaal drie voorbeeldbestellingen invoeren. Een e-mailadres is alles wat je nodig hebt om te beginnen. Als je het leuk vindt wat je ziet, zijn er tal van prijspakketten om uit te kiezen. Elk abonnement biedt een SSL-certificaat en een maandelijks abonnement. Over het algemeen variëren de plannen afhankelijk van het aantal producten dat u kunt toevoegen en de hoeveelheid bandbreedte en opslag die u nodig heeft. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken over transactiekosten.

De meeste kleine bedrijven doen het prima met de Pioneer- of Advanced-plannen:

Pioneer – $ 24,99 / maand

 • 150 producten
 • Vijf e-mailaccounts
 • 2 GB bandbreedte
 • 500 MB opslagruimte
 • Gedeelde SSL

Geavanceerd – $ 39,99 / maand

 • 500 producten
 • Tien e-mailaccounts
 • 4 GB bandbreedte
 • 700 MB opslagruimte
 • Gedeelde SSL

Grotere bedrijven kunnen kiezen uit de Professional-, Expert-, Premier- en Enterprise-abonnementen. U kunt uw plan indien nodig ook op elk moment upgraden of downgraden.

De prijsplannen van CoreCommerce zijn in lijn met de concurrentie, maar leiden niet noodzakelijkerwijs het peloton. Het zou handig zijn als ze meer onbeperkte opties en kortingen zouden bieden voor het vooraf betalen van een jaarabonnement. In plaats daarvan kunt u verwachten dat u maandelijks wordt gefactureerd.

Het is ook belangrijk op te merken dat bandbreedte en opslagbeperkingen gaan gepaard met extra kosten. Dit is een ander feit dat CoreCommerce opener zou kunnen adverteren. Er wordt $ 9 in rekening gebracht voor elke GB boven uw maandelijkse bandbreedtelimiet. Er wordt ook $ 9 in rekening gebracht voor elke 100 MB die u over uw toegewezen opslagruimte gebruikt.

Ten slotte vereisen de lagere abonnementen een vergoeding van $ 199 om de API van uw winkel te ontgrendelen. Voor de meeste ondernemers die hun site beheren, heeft API-toegang geen prioriteit. Het is echter iets om op te letten bij het vergelijken van beschikbare platforms.

Zoals hierboven vermeld, zijn de prijsplannen zeker in hetzelfde bereik als andere platforms. Het probleem is dat ze niet indrukwekkend zijn. Midden op de weg.

Klantenservice

CoreCommerce heeft een van de meest toegankelijke klantondersteuningsafdelingen in de branche. Ze bieden aan:

 • Live chat
 • Telefonische ondersteuning
 • E-mail ondersteuning

U kunt doordeweeks of van 8.00 uur tot 17.00 uur 24/7 een Amerikaanse vertegenwoordiger bereiken. CST in het weekend. Ook kunnen noodtickets op elk moment of elke dag worden ingediend. Gebruikers kunnen ook verbinding maken met de actieve Twitter- en Facebook-pagina’s van CoreCommerce.

Het platform biedt ook een uitgebreide en gemakkelijk doorzoekbare kennisbank en tal van video-tutorials. Er zijn verschillende zeer informatieve bronnen als u problemen tegenkomt. Schrijf je in voor de maandelijkse webinars om je vaardigheden aan te scherpen.

Met CoreCommerce is er een duidelijke toewijding aan klantenservice en ondersteuning. Het personeel reageert snel, beleefd en informatief. Als u op zoek gaat naar een antwoord, zult u het zeker vinden. Sterker nog, je kunt het waarschijnlijk op verschillende plaatsen vinden.

Makkelijk te gebruiken

CoreCommerce adverteert zichzelf als ontworpen voor beginners. Als je echter geen ervaring hebt met de backend van websites, kan het dashboard krap en overweldigend aanvoelen. Meer ervaren gebruikers zullen gemakkelijker door de opties kunnen sorteren. Het goede nieuws is dat u uw beheerdersweergave kunt aanpassen. Het duurt niet lang voordat u weet hoe u moet navigeren door een persoonlijk menu te maken met handige snelkoppelingen.

Hoewel de algehele look misschien verouderd aanvoelt, is de functionaliteit er allemaal. De slepen-en-neerzetten-editor is gemakkelijk te gebruiken, wat betekent dat codering niet nodig is. Het aanbrengen van wijzigingen in elk detail van de site voelt behoorlijk intuïtief aan. U zult geen tijd verspillen aan het uitzoeken wat bepaalde knoppen doen. De hele gebruikersinterface moet bekend en vertrouwd aanvoelen bij iedereen met de minste ervaring met webervaring.

Meer gevorderde gebruikers kunnen rechtstreeks naar de CSS of HTML gaan om wijzigingen door te voeren. CoreCommerce biedt alle ontwerp- en beheerfuncties die u zou willen op een gebruiksvriendelijk platform. Het is misschien niet het meest visueel indrukwekkende dashboard, maar het klopt zeker.

Conclusie

Is CoreCommerce geschikt voor u?

Als u een klein of middelgroot bedrijf bent en op zoek bent naar de beste beheertools, dan ja. Van alle beschikbare eCommerce- en winkelwagenplatforms lijkt CoreCommerce de meeste opties te bieden als het gaat om het runnen van uw bedrijf. Veel mensen raken verstrikt in het ontwerp van hun website. Hoewel uiterlijk essentieel is om klanten aan te trekken, kan het gemakkelijk zijn om dagelijkse taken te vergeten. CoreCommerce helpt u bij het runnen van uw bedrijf. Met de sterke en flexibele tools voor order-, voorraad- en klantbeheer, voelt u zich volledig onder controle van uw online winkel.

Aan de andere kant, als een ontwerp het belangrijkst voor je is, kan CoreCommerce een beetje aanvoelen. Het dashboard en de thema’s zien er ondanks hun functionaliteit een beetje gedateerd uit. Voor de nieuwste prachtige en professionele thema’s, wil je ergens anders kijken.

Het opwindende nieuws is dat een nieuw bedrijf onlangs CoreCommerce heeft overgenomen. Men kan alleen maar aannemen dat nieuw leiderschap een ontwerpupdate betekent. Met nieuwe sjablonen kan CoreCommerce echt een kracht zijn om rekening mee te houden.

Vergelijken

CoreCommerce

88

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me