Arvixe recensie 2016


Arvixe

Bezoek website

9.1


AWA-score

Arvixe

Arvixe is in 2003 opgericht in San Luis Obispo, Californië. Het bedrijf heeft duizenden websites uit alle hoeken van de wereld gehost, waaronder enkele enterprise-sites en kleinere websites voor kleine bedrijven. Arvixe wordt alom geprezen als een van de beste opties voor hosting. Lees hieronder onze Arvixe-recensie.

Voordelen

 • 24/7 Live Chat en telefonische ondersteuning
 • Onbeperkte ruimte en bandbreedte
 • Gemakkelijk te installeren en te gebruiken
 • Veilig

Nadelen

 • Klantenservice is niet de beste
 • Niet de snelste

Overzicht

 • Website: www.arvixe.com
 • Hoofdkwartier: Santa Rosa, CA
 • Jaar van Oprichting: 2003
 • Werknemers: 100+
 • Categorieën: Web hosting
 • Diensten: Gedeelde, VPS en dedicated servers
 • Geldteruggarantie: 60 dagen

Arvixe is een webhostingprovider met een aantal plannen waar klanten uit kunnen kiezen. Deze omvatten VPS en dedicated serverplannen, bedrijfs- en resellerplannen en opties voor zowel Linux- als Windows-gebruikers. We zijn van mening dat Arvixe een van de beste waarden is waaruit u kunt kiezen wanneer u contact opneemt met een webhost.

Arvixe biedt een aantal indrukwekkende services, waaronder onbeperkte e-mails en bandbreedte, onbeperkte opslag en gratis domeinnamen. De host biedt ook tal van beveiligingsfuncties die u kunt gebruiken zonder de band te verbreken. Arvixe biedt een lagere prijs dan de meeste andere webhosts en verhoogt de prijzen niet wanneer u verlengt.

U kunt zelfs een aantal gratis hostingfuncties van Arvixe krijgen, waaronder dagelijkse back-ups en een gratis domeinoverdracht. Dit zijn dingen waar de meeste andere entiteiten mensen voor in rekening zullen brengen.

Belangrijkste kenmerken

 • Meer dan 140 PHP- en MySQL-apps
 • Speciaal IP-adres
 • Onbeperkte e-mailaccounts
 • Mailman Mailing List App
 • Spam Blocker
 • AWStats
 • Raw Access Logs
 • SSD Raid 10 schijven
 • Klaar voor CloudFlare CDN
 • Cron Jobs
 • Fout- en verwijzingslogboeken
 • Analoge software

Snelle links

Industry Experts oordeel over Arvixe

Webhosting De experts zien eHost als een goede budgetoptie voor het starten van uw eigen website. Meestal dachten ze dat het een goede keuze was voor persoonlijke pagina’s en zeer kleine bedrijven – een goede eerste stap als je wilt. Ze dachten dat er alles in zat dat je nodig hebt voor de juiste prijs, zonder nadelen als je niets ingewikkelds wilt doen.

Dit is wat ze leuk vonden aan eHost:

 • Uitstekende (en eenvoudige!) Prijsstructuur
 • Goede functieset voor de prijsstelling
 • 24/7 gebruikersondersteuning met telefoon, e-mail, chat en kennisbank
 • Handig voor starterswebsites

Dit is wat ze te zeggen hadden over de slechte punten van de service:

 • Snelheid en prestaties zijn niet bepaald geweldig
 • Upselling-opties zijn mogelijk helemaal niet voordelig
 • Geen ruimte om omhoog te schalen (aangezien er maar één plan is)

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten over Arvixe

Gebruikers die een goede ondersteuningservaring hebben gehad, zeggen dat consultants behulpzaam, deskundig, vriendelijk en uiterst geduldig zijn.

Veel consumenten houden van de vele extra’s die je krijgt, zelfs op de instapplannen:

 • Als u een beperkt budget heeft, zijn de prijzen goed en krijgt u 20% extra korting als u hun “powered by Arvixe” -banners op uw site gebruikt.
 • De functie “gratis online winkel” biedt een van de meest uitgebreide reeksen extra’s en add-ons in de branche.
 • Als je wilt concurreren met YouTube, biedt Arvixe talloze scripts voor het delen van video’s en plannen om veel verkeer en datavolumes te ondersteunen.

Negatieve consumentenrecensies en klachten over Arvixe

Ooit een grote kanshebber op het gebied van hosting, heeft Arvixe de afgelopen jaren terrein verloren. Als online gebruiker
beoordelingen zijn alles om mee om te gaan, deze achterwaartse dia is bijna volledig te wijten aan:

Aanhoudende uptime-problemen – niet aanbevolen voor een eCommerce-site

 • Ongeacht het migratie-debacle van augustus 2015, klagen consumenten over langdurige uitval tijdens kantooruren, terwijl Arvixe verschillende onderhoudstaken uitvoert. Zakelijke gebruikers klagen dat ze nooit op tijd op de hoogte worden gebracht om hun eigen klanten te informeren.
 • Frequente onverklaarbare downtime in centra buiten de VS..

Slechte klantenondersteuning – lange vertragingen en veel frustratie

 • De oorspronkelijke functie voor telefonische ondersteuning is verwijderd en de functie ‘live chat’ vertaalt zich feitelijk in een ticket dat wordt ingediend, dus het is moeilijk om een ​​mens te vinden om mee te praten in een noodgeval.
 • E-mailondersteuning is ook onregelmatig, aangezien e-mails worden geblokkeerd als spam of simpelweg niet worden erkend.

Betrouwbaarheid & Uptime

Arvixe zegt dat het een uptime-garantie van de site heeft om 99,9% van de tijd online te zijn. Het bedrijf biedt restituties wanneer het dit doel niet kan bereiken. De uptime-garantie is alleen goed voor de server en niet voor eventuele downtime die kan ontstaan ​​door websites met coderingsfouten, DNS-propagatieproblemen en meer. De Arvixe exploiteert datacenters met redundante stroombronnen om ervoor te zorgen dat ze allerlei soorten uitvalproblemen kunnen aanpakken en voorkomen dat downtime het risico loopt zich te ontwikkelen.

Arvixe heeft wat negatieve feedback gekregen van klanten met betrekking tot downtime. Veel gebruikers hebben verklaard dat ze maandelijks problemen met downtime hebben. In het ergste geval hebben mensen hun rekeningen maar liefst vijf dagen per maand.

Kenmerken & Hulpmiddelen

Voorzien zijn vanOverzicht
Bandbreedte en schijfruimteGedeelde hostingplannen van Arvixe, volgens vertegenwoordigers van de service, behoren tot de nuttigste die vandaag beschikbaar zijn voor klanten. De PersonalClass gedeelde server van Arvixe had de mogelijkheid om in een maand tijd ongeveer 100.000 bezoekers en maar liefst 200 mensen op een site te bekijken. U kunt ook de BusinessClass- of VPS-hosting aanvragen als u meer ondersteuning of middelen nodig heeft.

Arvixe gebruikt ook het CloudFlare-systeem om het voor websites gemakkelijker te maken om snel te werken, zelfs op gedeelde servers. Het wordt mogelijk gemaakt door statische inhoud op te slaan voor later gebruik, waardoor de server niet veel te hard hoeft te werken in het proces.
U moet ook de optie hebben om de locatie van uw server naar wens te kiezen. U kunt een server selecteren uit de Verenigde Staten, Hong Kong of Europa. Het is het beste om er een te kiezen die zo dicht mogelijk bij je doelbasis ligt.
Solid-state drives of SSD’s worden ook gebruikt door Arvixe. Deze zijn veiliger als het gaat om het beveiligen van gegevens en kunnen er ook toe bijdragen dat websites ongeveer 200 procent sneller laden dan wat u uit een standaard harde schijf kunt halen.

ControlepaneelU kunt het configuratiescherm van Arvixe gebruiken om het voor u gemakkelijker te maken om uw website op slechts één plek te beheren. U kunt dit gebruiken om nieuwe bestanden aan een site toe te voegen, de hoeveelheid bandbreedte te bekijken waarmee u moet werken, te controleren hoe uw opslagsituatie verloopt, enzovoort. U kunt ook veel applicaties van derden installeren via het configuratiescherm; deze omvatten onder andere de Joomla- en WordPress-apps.
U kunt de DotNetPanel-installatie gebruiken als u een Windows-besturingssysteem hebt om mee te werken of cPanel voor Linux-behoeften. Deze zijn niet zo populair als de Plesk-optie die GoDaddy te bieden heeft, maar deze instellingen zullen zeker de moeite waard zijn voor de meeste mensen.
Gratis domeinenArvixe verstrekt u een gratis domeinnaam zolang u gebruik maakt van haar diensten. Dit is niet wat Bluehost of GoDaddy te bieden hebben, omdat die twee serviceproviders u slechts een beperkte tijd een gratis domeinnaam laten gebruiken. U kunt het reguliere PersonalClass-abonnement gebruiken als u tot zes domeinen heeft om mee te werken, maar u heeft de Pro-laag nodig als u meer wilt gebruiken.
U kunt uw websites op één account plaatsen om geld te besparen. U zult echter op dit moment al uw websites moeten gebruiken om bronnen met elkaar te delen. Dit betekent dat uw sites mogelijk traag werken als u het veel te druk heeft.
website bouwerU kunt ook de RVSiteBuilder-tool gebruiken wanneer u met de services van Arvixe werkt. Het RVSiteBuilder-programma maakt het gemakkelijker voor u om websites te maken en zet uw inspanningen over naar een host. U kunt een van de 500 verschillende sjablonen gebruiken wanneer u de RVSiteBuilder-tool gebruikt. Je kunt dit gebruiken met een functie voor slepen en neerzetten en een afbeeldingseditor. Je kunt ook zoveel webpagina’s maken als je wilt, zolang de gedeelde server alles aankan wat je hebt gemaakt.

Hoe nuttig RVSiteBuilder ook is, u kunt ook overwegen om een ​​ander programma te gebruiken als u niet vertrouwd bent met het gebruik van iets dat niet zo bekend is. Mogelijk moet u massaal naar Bluehost komen om het Weebly-programma te gebruiken als u dat liever gebruikt. Themify is ook beter als je wilt vasthouden aan iets dat in plaats daarvan de WordPress-setup gebruikt.

WordPress-hostingNaar schatting wordt ongeveer 26% van alle websites beheerd door WordPress, dus het is geen verrassing dat zoveel hosts op WordPress gebaseerde abonnementen aanbieden. Arvixe heeft geen specifieke fulltime WordPress-hostingservices zoals wat GoDaddy, Dreamhost en Bluehost te bieden hebben. Arvixe heeft echter enige informatie beschikbaar over hoe het kan werken met beheerde WordPress-hostingservices.
Hoe effectief deze managed hosting-oplossing ook kan zijn, Arvixe gebruikt geen speciale plannen voor WordPress-specifieke sites. Er zijn een paar WordPress-gerelateerde services die door Arvixe worden aangeboden, waaronder automatische back-upservices en updateprompts voor WP-gebruikers. U moet er echter voor zorgen dat u alle WP-updates zelf start en niet al deze wijzigingen zijn compatibel met de thema’s en plug-ins die u wilt gebruiken. Dit is anders dan de automatische WP-updates die WP Engine en GoDaddy te bieden hebben.
Installatie van apps met één klikArvixe biedt een verscheidenheid aan applicaties via de Softaculous-bibliotheek. De bibliotheek helpt u bij het toevoegen van allerlei apps, waaronder veel geweldige opties voor WP-gebruik, winkelwagenoplossingen en nog veel meer. Er zijn veel apps voor Windows, maar er zijn meer op Linux gebaseerde apps beschikbaar.
WordPress en Joomla, naast vele andere apps, hebben databases nodig om u te helpen bij het opslaan van inhoud. Voor individuele WordPress-sites en apps is een MySQL-database nodig. Arvixe kan u ook PostgreSQL-ondersteuning bieden; dit is ideaal als u een speciaal databaseformaat nodig heeft voor bepaalde toepassingen die u mogelijk gebruikt.
Er zijn allerlei apps met één klik die Arvixe kan ondersteunen. Het ondersteunt voornamelijk Linux-apps zoals Magento, Drupal, Cube Cart en Zen Cart, naast vele andere keuzes.
Back-upsArvixe biedt back-ups voor zijn accounts om ervoor te zorgen dat gegevens kunnen worden hersteld als er iets misgaat. Er zijn echter geen gratis herstelservices beschikbaar voor accounts met 10 GB of meer ruimte. Ook zijn back-ups mogelijk helemaal niet beschikbaar als u 20 GB of meer aan gegevens op uw site heeft.
BeveiligingsfunctiesDe beveiligingsfuncties die beschikbaar zijn bij Arvixe omvatten enkele leuke oplossingen die erop zijn gericht om ervoor te zorgen dat uw site zo lang mogelijk intact en actief blijft. Arvixe maakt gebruik van SAS 70 Type II-compatibele datacenters en maakt daarnaast gebruik van verschillende anti-DDS-programma’s.
Het bedrijf maakt dagelijks gebruik van tal van beveiligingsupdates en gebruikt ook firewalls om gegevens onder controle te houden. Twee-factor authenticatie-instellingen worden ook gebruikt op de site. Gratis SSL-certificaten zijn ook beschikbaar voor de levensduur van elke website, op voorwaarde dat de site onder een Business-, Reseller- of VPSClass-abonnement valt.
Arvixe gebruikt ook 6Scan-ondersteuning voor zijn beveiligingsbehoeften. Dit helpt om websites elke dag te scannen en rapporten op de zwarte lijst te bekijken. Wachtwoordbeveiliging is ook beschikbaar voor diverse onderdelen van een website. Het systeem werkt met de bedoeling te voorkomen dat gevoelige gegevens worden blootgesteld.
Onbeperkte e-mailsArvixe biedt met trots zoveel e-mailaccounts aan als mensen kunnen zoeken. Dit is beschikbaar op alle abonnementen, inclusief basisplannen. U kunt e-mailaccounts instellen wanneer u zich aanmeldt voor hostingservices, maar u kunt ook onbeperkte accounts maken vanuit het cPanel. De persoonlijke klasse biedt ook POP3- en IMAP-mailboxen plus doorstuurservers en autoresponders. U kunt ook voor uw gemak kiezen uit het e-mailprogramma Horde, Squirrel of RoundCube.

Het Mailman Mailing List-systeem is ook een aantrekkelijk onderdeel van de diensten van Arvixe. Dit maakt het gemakkelijker voor u om in zo weinig tijd als nodig met grotere groepen te communiceren. Het systeem is gratis te gebruiken en laat iedereen op een lijst een e-mail sturen naar een andere persoon op dezelfde lijst. Dit kan worden gedaan zonder dat iemand op een of andere manier informatie hoeft te delen.

Site StatistiekenDe statistische rapportagetools van Arvixe helpen u te zien hoe uw site presteert. Het AWStats-programma helpt u een visuele analyse van uw webserverstatistieken te krijgen. U kunt AWStats ook gebruiken om resultaten te krijgen die in realtime worden bijgewerkt, zodat u zo nauwkeurig mogelijke informatie krijgt.
Het analoge softwareprogramma is een bijzonder uitstekend programma om te zien. Het programma helpt u te zien welke sites het populairst zijn op uw site. U krijgt ook informatie over verbroken links en meer.
Add-onsU kunt een van de vele handige add-ons van Arvixe gebruiken:
De Softaculous-bibliotheek biedt u meer dan honderd PHP- en MySQL-apps. U kunt deze voor veel projecten gebruiken, zoals het maken van discussieborden, onderhoud van galerijafbeeldingen, ondersteuning voor projectbeheer en het bouwen van sites.
U kunt een speciaal IP-adres krijgen voor uw online commerciële behoeften. De optie is beschikbaar voor alle VPS-, Reseller- en Persoonlijke abonnementen.
Gebruik ASP-add-ons via Arvixe zoals de ColdFusion- en MSSQL-service. Deze zijn beschikbaar voor houders van een ResellerClass-plan.
De SEO Ready-app helpt u bij het beoordelen van uw SEO-instellingen om ervoor te zorgen dat uw site zo gebruiksvriendelijk mogelijk is.
SDD Raid 10-schijven helpen u om uw laadtijden iets sneller te laten verlopen en tegelijkertijd betrouwbaarder te zijn.
Cron Jobs helpt u bij het instellen van taken die uw webserver na verloop van tijd moet voltooien.
Het Cloudflare CDN Ready-programma zal websites beschermen door u te helpen bij het controleren van uw sites om ervoor te zorgen dat ze zo goed mogelijk worden afgeleverd, terwijl ook eventuele bedreigingen die in de loop van de tijd kunnen ontstaan, worden geïdentificeerd en verwijderd..

Plannen & Prijzen

U kunt kiezen uit een van de vele verschillende Arvixe-hostingplannen. Hier is een blik op wat beschikbaar is voor uw gebruik.

Persoonlijk & Business Class (gedeelde) hosting

U kunt de optie Persoonlijke klasse gebruiken voor individueel gebruik. U kunt een standaardoptie krijgen voor $ 4 per maand of een Pro-optie voor $ 7 per maand. Deze bieden u allebei zoveel mogelijk schijfruimte en overdrachtsondersteuning en toegang tot servers in de Verenigde Staten en Europa. U kunt ook een gratis domeinnaam krijgen. Het kost extra om onder andere een speciaal IP- of SSL-certificaat te krijgen. U kunt de Business Class-optie ook gebruiken voor gedeelde hostingbehoeften. Het kost $ 22 voor een maandelijkse standaardoptie of $ 35 per maand voor een Pro-optie. U kunt speciale IP’s en SSL-certificaten krijgen die bij deze oplossing zijn inbegrepen.

VPS-hosting

U kunt een VPS-hostingpakket bestellen voor $ 40 per maand of $ 70 per maand voor een Pro-optie. U kunt afhankelijk van het pakket 50 of 100 GB aan gegevens krijgen, plus elke maand zoveel gegevensoverdrachten als nodig is. Je krijgt ook een gratis domein en SSL-certificaten plus twee IP-adressen.

Toegewijde servers

Een Dedicated Class-pakket biedt u toegewijde serverondersteuning met beheerde servers, dagelijkse beveiligingsupdates en volledige offline ondersteuning. U kunt ook gratis domeinnamen en SSL-certificaten krijgen. Het kost $ 105 per maand en meer voor een enkele processorserver of $ 329 per maand voor toegang tot een server met meerdere processors.

Klantenservice

Het helpt om contact op te nemen met vertegenwoordigers van de klantenservice als u moeite heeft om uw bedieningspaneel goed te laten werken. Gelukkig biedt Arvixe 24 uur per dag telefonische ondersteuning in Amerika, evenals ondersteuning per e-mail en chat. U kunt ook toegang krijgen tot een klantenforum en zelfs contact opnemen met de helpdesk met een correct ondersteuningsticket. Sommige zelfhulpdatabases zijn ook beschikbaar op de Arvixe-website, maar er zijn enkele zorgen over hoe lang het kan duren om een ​​antwoord te krijgen. Soms moet u enkele minuten wachten, maar dit is waarschijnlijk een probleem tijdens sommige van de drukkere en drukkere tijden van de dag. Arvixe lijkt voor het grootste deel nogal bekwaam te zijn in het omgaan met zorgen van klanten wanneer ze opduiken.

Makkelijk te gebruiken

Een site opzetten

U kunt in slechts enkele minuten webhostingservices rechtstreeks bij Arvixe bestellen. Met de functie Automatische installatie kunt u uw virtuele hostingconfiguratie snel voorbereiden. Een toegewijde serverconfiguratie kan gemakkelijk worden verkregen, hoewel deze varieert op basis van de instellingen die worden gebruikt.

Het RVSiteBuilder programma helpt je vooral om zo snel mogelijk websites te maken. Dit kan direct worden gedaan, omdat het programma u helpt de nodige informatie in te voeren die nodig is om uw site gemakkelijker te zien en te gebruiken.

Een WordPress-blog opzetten

Het is heel eenvoudig om een ​​WordPress-blog te installeren voor de services van Arvixe. U kunt een WordPress-hostingplan gebruiken om het gemakkelijker voor u te maken om een ​​blog te maken. Met de instelling van WebsitePanel kunt u een WP-blog installeren zonder dat u zelf bestanden hoeft te uploaden. U kunt een eerder gemaakte database gebruiken of een nieuwe die u kunt maken terwijl u de blog installeert.

Via het Configuratiescherm

Het kost veel tijd om te leren hoe je de Arvixe-setup moet gebruiken, maar het zal gemakkelijker voor je zijn om erachter te komen of je cPanel-ervaring hebt. Er is echter niet veel voor nodig om informatie op te zoeken over hoe u het kunt laten werken. De linker balk op het bedieningspaneel kan indien nodig omhoog worden getrokken om u te helpen bij het instellen van de componenten.

Arvixe gebruikt ook het configuratiescherm van WebsitePanel voor ASP.NET-hostingbehoeften. Dit is gemakkelijk te gebruiken en kan u helpen bij het beheren van websites, FTP-accounts en nog veel meer. Je kunt ook snel een domein toevoegen via de optie Domain op cPanel. U kunt de domeinnaam en het wachtwoord invoeren om deze binnen enkele ogenblikken in te stellen.

Conclusie

Over het algemeen is Arvixe van grote waarde en kan het u helpen om heel veel gegevens online te krijgen. De e-mail- en domeinservices zijn vooral geweldig, terwijl de gratis dedicated IP-service zeker bijdraagt ​​aan de waarde ervan. Het assortiment tools en prijspunten maakt het inderdaad een van de beste opties die u kunt kiezen in vergelijking met GoDaddy en andere opties.

Hoe te bestellen

U kunt Arvixe-hostingservices bestellen door naar de Arvixe-website te gaan. U kunt dit nu doen op Arvixe website

Vergelijken

Arvixe

91

InMotion Hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map