A Small Orange Review 2016


Een kleine sinaasappel

Bezoek website

8.9


AWA-score

Een kleine sinaasappel

A Small Orange (ASO), meer dan tien jaar geleden opgericht in Atlanta, biedt verschillende webhostingservices voor zowel individuele gebruikers als kleine bedrijven. Momenteel heeft het bedrijf zijn hoofdkantoor in Austin, Texas, en heeft het een levendig personeelsbestand van 80 personen. Lees hieronder onze A Small Orange-recensie.

Voordelen

 • 90 dagen geld-terug-garantie
 • Ondersteuning voor Node.js en Ghost Blogging Platform
 • Breed scala aan hostingplannen
 • Geen verborgen kosten

Nadelen

 • Telefonische ondersteuning moet worden verbeterd

Overzicht

 • Website: www.asmallorange.com
 • Hoofdkwartier: Atlanta, GA
 • Jaar van Oprichting: 2003
 • Categorieën: Web hosting
 • Diensten: Gedeeld, VPS, WordPress Managed Hosting, Cloud Hosting
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

A Small Orange (ASO), meer dan tien jaar geleden opgericht in Atlanta, biedt verschillende webhostingservices voor zowel individuele gebruikers als kleine bedrijven. Momenteel heeft het bedrijf zijn hoofdkantoor in Austin, Texas, en heeft het een levendig personeelsbestand van 80 personen.

A Small Orange biedt verschillende betaalbare dedicated servers, virtual private server (VPS) en gedeelde serverplannen die zowel individuele gebruikers als kleine bedrijven zullen aanspreken. Desalniettemin mist het bedrijf verschillende functies en specificaties die te vinden zijn in InMotion Hosting, de best scorende webhostingservice van AWA.

Positief is dat het bedrijf een van de snelste servers heeft onder shared hostingproviders, dus wanneer klanten uw website bezoeken, presteert het optimaal. Om de kleinste bedrijfswebsite aan te passen aan het snelst groeiende bedrijf, biedt ASO plannen tegen verschillende portefeuillevriendelijke tarieven.

Eerlijke webhost

A Small Orange is een van de meest gerenommeerde webhostingproviders die er zijn, omdat het altijd verkoopt wat ze voornamelijk kunnen bieden. Met andere woorden, uw website zal altijd optimaal presteren, zoals beloofd, in tegenstelling tot de webhostingservices van andere gewetenloze bedrijven.

Dit webhostingbedrijf doet geen aannames over het servergebruik van hun klanten en de bronnen die ze hebben, zoals sommige andere hostingbedrijven doen. In plaats daarvan zorgen ze ervoor dat er voldoende middelen beschikbaar zijn voor elke klant, zelfs als iedereen ze maximaal gebruikt.

Bedrijf dat zich toelegt op groen gaan

A Small Orange zet zich in om groen te worden door 150% van hun energieverbruik te matchen met certificaten voor hernieuwbare energie. Het bedrijf moedigt hun personeel ook aan om thuis te werken om energie te besparen. Hoewel al deze inspanningen geen verband houden met hun webhostingplannen, geeft het een goed gevoel te weten dat u werkt met een bedrijf dat zich inzet voor het verminderen van energieverbruik en het bevorderen van een groenere omgeving.

Bottom Line

Gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar, A Small Orange is een betrouwbaar hostingbedrijf voor diegenen die geen zwaarbelaste server nodig hebben. Toch mist de webhost enkele van de functies die te vinden zijn in zijn concurrentie.

Belangrijkste kenmerken

 • 99,9% uptime-garantie
 • Solid State Drive-servers
 • Onbeperkte domeinen
 • 24/7/365 klantenondersteuning
 • Onbeperkte e-mailaccounts
 • Enterprise Class Server-hardware
 • Spam- en virusfiltering
 • Auto-responders
 • WordPress geoptimaliseerde servers
 • Dagelijkse back-ups
 • Weebly Website Builder
 • Met wachtwoord beveiligde mappen

Snelle links

Industry Experts oordeel over een kleine sinaasappel

Webhosting De beoordelingen van de experts hebben niet dat geschreeuw: “Mijn website is down!” De klanten van Orange hebben.

Dus wat vinden de experts van A Small Orange?

 • Goedkope plannen om u op weg te helpen
 • Makkelijk te gebruiken bedieningspaneel
 • Biedt een goed annuleringsbeleid
 • Geen verborgen kosten in tegenstelling tot veel andere hostingbedrijven
 • Snelle SSD-servers

En hun minpunten?

 • Hun incident in december 2015 (met aanzienlijke stilstand over de hele linie) was onvergeeflijk
 • Geen telefonische ondersteuning voor klanten
 • Livechat kan beperkt zijn

Hoewel de experts minder scherp zijn over A Small Orange, komen hun negatieven overeen met wat de klanten van de hostingservice zeggen. En als je niet snel iemand in de klantenservice aan de lijn krijgt als je website uitvalt, zul je ook behoorlijk geïrriteerd raken.

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten over een kleine sinaasappel

Om eerlijk te zijn, met slechte uptime op hun websites, zullen klanten waarschijnlijk niet zo snel de daadwerkelijke voordelen van A Small Orange omarmen. Het belangrijkste onderdeel van een site is dat deze beschikbaar is! Maar we hebben een paar dingen opgegraven die klanten leuk leken te vinden.

 • Snelle hosting
  Hoewel er storingen zijn, werkt A Small Orange goed en snel.
 • Makkelijk te gebruiken cPanel
  De hosting-interface is gemakkelijk en schoon te gebruiken.

Hoewel sommige klanten geen problemen hebben gehad met het platform, gaan de meesten online om over hen te klagen.

Negatieve consumentenrecensies en klachten over een kleine sinaasappel

A Small Orange heeft de laatste tijd te maken gehad met een aantal behoorlijk vernietigende beoordelingen van klanten – over het algemeen op het gebied van uptime en ondersteuning.

 • Strijd om de uptime te bieden waar klanten om vragen
  Helaas hebben klanten (collectief) geklaagd over een onaanvaardbare hoeveelheid uitvaltijden, en daarbij uitgebreide. Het lijkt erop dat ze alle klachten ook van hun Facebook-pagina hebben verwijderd – slechte klantenservice en informatie?
 • Geen telefonische ondersteuning beschikbaar
  Hoewel ze een livechatfunctie hebben, is dit geen optie meer als je iemand aan de telefoon wilt krijgen
 • Ondersteuning is technisch niet competent om problemen snel op te lossen
  Hoewel ondersteuning kleine problemen gemakkelijk kan oplossen, kunt u voor meer technische vragen lang wachten terwijl ze proberen de oplossing voor u te vinden..
 • Onderdeel van de EIG-groep
  Samen met Arvixe, HostGator en BlueHost zijn ze in wezen hetzelfde bedrijf en zijn alle services afgenomen.

Betrouwbaarheid & Uptime

A Small Orange heeft een van de beste uptime en snelste serverreactietijden van alle webhosts die we hebben bestudeerd. De tijd dat de gedeelde server (en uw blog) actief is, wordt de uptime genoemd, terwijl de reactietijd is hoe snel de server nodig heeft om inhoud te laden wanneer iemand uw blog bezoekt.

De uptime- en responstijdstatistieken worden meestal bijgehouden door Cloud Spectator en het juichte ASO toe voor de snelheid en stabiliteit van zijn servers. ASO staat hoog aangeschreven omdat het geen onbeperkte opslag en bandbreedte garandeert. Het zorgt er echter voor dat u een webhostingpakket selecteert op basis van wat uw website echt verbruikt.

Net als Arvixe en GoDaddy biedt ASO een uptime-garantie van 99,9%, wat betekent dat ze u betalen voor eventuele extra downtime.

Uptime / responstijden: 99,9% uptime en 549 ms responstijd. Dit is daarboven samen met bekende webhostingproviders.

Om een ​​hoogwaardige service te bieden, ondersteunt dit gerenommeerde webhostingbedrijf twee verschillende Amerikaanse servers in Michigan, Dearborn, Texas en Dallas. Beide datacenters beschikken over krachtige, carrier-neutrale netwerken.

De datacenters bestaan ​​uit een reeks beveiligingsfuncties, waaronder biometrische toegang en keycard-toegang, fysieke ID-controles; volledige CCTV-bewaking die wordt ondersteund door digitale opname in ons bestand; en 24 uur per dag on-site supporttechnici.

Beide datacenters maken gebruik van Arbor Networks Peak Flow DDoS-detectie en hebben multi-homed, carrier-neutrale, hoogwaardige IP-beheerde kwaliteitsnetwerken.

Kenmerken & Hulpmiddelen

ASO biedt een aantal uitstekende functies en de hostingpakketten worden geleverd met automatische scriptinstallatie, een SSD-gestuurde hostingomgeving en dagelijkse back-ups, onbeperkte POP3, MySQL, subdomeinen, e-mail doorstuurservers, mailinglijsten en FTP-accounts, wat een aanbod is dat niet veel hosting websites hebben.

Voorzien zijn vanOverzicht
Bandbreedte en schijfruimteA Small Orange biedt beperkte bandbreedte en schijfruimte en varieert met verschillende hostingplannen. Dit komt echter voor velen als een verrassing, aangezien verschillende hostingwebsites onbeperkte bandbreedte en schijfruimte bieden met al hun hostingpakketten.

Hoewel u kunt kiezen uit een reeks beschikbare hostingpakketten, moet u upgraden naar een VPS of dedicated hostingplan als u uw limiet voor schijfruimte overschrijdt, wat voor een paar mensen behoorlijk frustrerend kan zijn.

ControlepaneelASO biedt al haar klanten cPanel (en WHM, indien van toepassing) voor Linux, het populairste configuratiescherm. U moet echter de kosten van een licentie dubbel controleren voordat u zich aanmeldt, omdat dit niet noodzakelijk vrij is van de robuustere plannen. ASO ondersteunt Windows niet. Met het configuratiescherm kunt u vanaf één locatie verschillende aspecten met betrekking tot uw website beheren. U kunt bijvoorbeeld applicaties zoals WordPress of Joomla installeren, controleren hoeveel bandbreedte en opslagruimte u gebruikt en nieuwe bestanden in uw website plaatsen. ASO heeft een paar handige extra functies voor cPanel, zoals toegang tot R1Soft-back-ups, SiteLock-beveiliging, Cloudflare-installatie met één klik, Page Speed ​​Optimizer, PHP-selector en hun Ghost Installer (via Softaculous). Met een vrij actief klantengebied voor facturering en ondersteuning, biedt ASO u toegang tot hun brede kennisbank en video-tutorials.
website bouwerEigenaren van kleine bedrijven krijgen een soepele overgang van website-creatie naar website-hosting aangeboden met behulp van ASO’s ingebouwde website-builder voor kleine bedrijven, genaamd Weebly. U kunt gratis één website maken met de ingebouwde tool en ook zoveel webpagina’s maken als u wilt. Weebly heeft talloze sjablonen en een tool voor slepen en neerzetten waarmee u snel een professioneel ogende website kunt maken. U kunt geld besparen door de ingebouwde tool op ASO te gebruiken, want als u Weebly afzonderlijk gebruikt, brengen ze hun diensten in rekening als u uw domein heeft. ASO biedt ontwerpdiensten voor eenmalige kosten van $ 800 of $ 1100 in overeenstemming met de complexiteit van uw website voor diegenen die willen dat een professional zijn website ontwerpt. Ze zullen WordPress of een ander contentmanagementsysteem gebruiken om de site te maken.
WordPress-websitesLogischerwijs wordt WordPress ook ondersteund. Vanuit de Softalicious app-sectie vanuit CPanel kunt u het content management systeem (CMS) installeren. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u WordPress gebruiken om diavoorstellingen, pagina’s, berichten en andere inhoud te maken. WordPress beheert meer dan 24% van het hele web, dus het is niet verrassend dat veel hostingwebsites geoptimaliseerde beheerde WordPress-hostingplannen bieden. Helaas biedt A Small Orange geen managed WP-hosting aan. Als uw kleine bedrijf een WordPress-site heeft die veel verkeer ontvangt en centraal staat in het bedrijf, raden we u ten zeerste aan om beheerde WP-hosting te gebruiken. Beheerde WP-hosts zorgen voor u voor de technische backend van WordPress. De host voert bijvoorbeeld WP-software-updates voor u uit, voert uw site uit op voor WP geoptimaliseerde servers, geeft een platform om wijzigingen aan uw WP-site te testen en maakt dagelijkse back-ups. Onze beste keuze voor beheerde WP-hosting is WP Engine.
Web applicatiesA Small Orange biedt een ongeëvenaarde selectie van webapplicaties die uw website zullen aanpassen. Als u een blog wilt starten, selecteert u WordPress of een van de andere beschikbare blog-apps en installeert u deze met een klik op de knop. Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van CMS-software, een agenda of een forum op uw site wilt hebben of overweegt om online games te hosten, dan heeft ASO u gedekt. Er zijn ook verschillende tools die precies bedoeld zijn voor eCommerce-websites en andere die bedoeld zijn voor educatieve sites. U kunt wiki’s en enquêtetools maken – de opties zijn oneindig. Welk type site u ook wilt starten, het is vrij duidelijk dat ASO meer dan een paar apps biedt die het aanzienlijk kunnen verbeteren.
E-commerce oplossingAls u van plan bent producten of diensten aan te bieden, heeft A Small Orange u gedekt. Dit hostingbedrijf biedt op Linux gebaseerde zakelijke hostingplannen (Startup, Small Business en Enterprise) met een gratis secure-socketlaag (SSL-certificaat), Payment Card Industry (PCI) en speciale IP-adrescompliance om transacties te beschermen.
BeveiligingsfunctiesDe hostingplannen worden geleverd met een aantal beveiligingsfuncties. Zelfs met het meest elementaire plan bent u er zeker van dat u met wachtwoord beveiligde mappen, hotlink / bloedzuigerbescherming en IP-blokkering zult vinden. Voor nog meer beveiliging moet u SiteLock kiezen (voor $ 20 per jaar). SiteLock voert meestal dagelijkse malwarescans, automatische malwareverwijdering, monitoring van bestandswijzigingen en meer uit, afhankelijk van het gekozen hostingpakket.
Onbeperkte e-mailadressenMet een Small Orange kunnen website-eigenaren een onbeperkt aantal e-mailadressen maken die zijn gekoppeld aan elk door hen gehost domein. Dit is een waardevolle functie, met name voor bedrijven, omdat elke medewerker vervolgens zijn persoonlijke e-mail kan krijgen. Dit hostingbedrijf staat je ook toe om een ​​gewone e-mail te hebben, wat waardevol is als iemand het e-mailadres in je domein overkomt dat niet aanwezig is. Het helpt om ervoor te zorgen dat u alle berichten ontvangt die naar uw website zijn verzonden.
90 dagen geld-terug-garantieHet is een van de langste in de branche, waardoor er voldoende tijd is om de service te bekijken. Onthoud dat domeinen niet zijn inbegrepen in deze aanbieding, dus de standaarddomeinkosten worden in mindering gebracht als u terugbetaalt nadat u gebruik heeft gemaakt van het gratis domein. Velen in de branche doen dit.
Volledig schaalbaarUpgrade en downgrade naar wens.
Twee maanden gratisJe krijgt een gratis domein en twee maanden gratis hosting als je een jaar vooruit betaalt
Al het andere onbeperktOnbeperkte FTP-accounts, subdomeinen, mailinglijsten, e-mails, e-mail doorstuurservers en databases zijn standaard
Dagelijkse back-upsHet wordt sterk aanbevolen om uw off-site back-ups uit te voeren, ook al worden er geautomatiseerde dagelijkse back-ups gemaakt
Ruby on RailsIn tegenstelling tot veel hostingwebsites die een cPanel-plug-in voor Ruby gebruiken, gebruiken ze Passenger voor hun Ruby, dus het is altijd up-to-date met de nieuwste Gem’s geïnstalleerd
Ghost Blog HostingZe zijn een van de weinige shared hostingproviders waarop Node.js is geïnstalleerd. Zo kan het nieuwe Ghost Blogging Platform worden geïnstalleerd..

Plannen & Prijzen

Met de Shared Hosting-abonnementen van A Small Orange kunt u gemakkelijk een optie vinden die bij uw budget en behoeften past. Bovendien is dit een gerenommeerd hostingbedrijf dat u nergens over verkoopt, maar eerder onbeperkte hosting biedt.

A Small Orange verdeelt zijn hosting in vijf soorten plannen: hybride / dedicated, cloud-VPS, business, reseller en shared. Dit bedrijf biedt alleen op Linux gebaseerde hosting aan.

A Small Orange begrijpt wat klanten willen. Ze zijn eerlijk over maandelijkse pakketprijzen in plaats van lagere, jaarlijkse abonnementsprijzen op hun voorpagina weer te geven. Zodra ze u op de hoogte hebben gebracht van hun maandelijkse kosten, bieden ze twee maanden gratis en een gratis domein aan als u zich een heel jaar abonneert.

Ook al is het idee hetzelfde (teken een contract om minder te betalen), het voelt minder als kastijding wanneer de gastheer vooraf over hun prijzen spreekt.

Klantenservice

Klantenservice is een gebied dat A Small Orange in de steek laat. Het is alsof ze het grootste deel van hun tijd besteden aan elk ander aspect van het bedrijf dat ze niet de kans hebben gehad om continue klantenondersteuning op te nemen.

Het is niet duidelijk over de omvang van het technische ondersteuningsteam van A Small Orange, aangezien bijna al het personeel van thuis uit werkt. Dit hostingbedrijf heeft geen intern personeel dat binnen handbereik van zijn servers werkt, zoals andere hostingbedrijven.

Een paar klanten hebben zich gemeld en beweerden dat ze niet genoeg advies of antwoorden kregen op enkele van de meest technische vragen.

Ondersteuning wordt het hele jaar door verleend via ticket en e-mail. Hoewel er geen telefonische ondersteuning is, wordt er live chatondersteuning geboden, maar alleen op werkdagen. Aan de andere kant is dit mogelijk omdat ze geen eigen personeel hebben zoals andere providers.

Hoewel er een klantenondersteuning bestaat, raadt ASO mensen af ​​om deze ondersteunende tool te gebruiken voor technische ondersteuning.

Makkelijk te gebruiken

Hoewel de website wonderbaarlijk goed is ontworpen, is hij eenvoudig te gebruiken, omdat je alles gemakkelijk kunt openen vanaf de startpagina. Je kunt kiezen voor bundels of ‘vind je perfecte plan’ met alle pakketten die worden aangeboden. De website is simpel en ongelooflijk, en er is dus geen rommel en onnodige inhoud en afbeeldingen.

Als u verhuist van een andere webhost, biedt A Small Orange mogelijk een bekende interface. Zoals veel hostingbedrijven gebruiken ze cPanel, een grafische interface die het wat het hostingproces betreft gemakkelijker maakt. Ze hebben ook de meest complete en goed geschreven woordenboeken en tutorials die we ooit van een webhost hebben gezien.

Hoewel de meeste plannen met CPanel worden geleverd, moet u dit altijd dubbel controleren voordat u tot aanschaf overgaat, omdat het lijkt alsof sommige plannen geen cPanel bevatten. CPanel is een uitstekende tool voor het bedieningspaneel voor beginners en ervaren gebruikers en maakt het beheer van uw site en hosting zonder stress.

Conclusie

U zult van A Small Orange houden als de snelheid van uw website uw grootste zorg is. Het heeft de snelste uptime en serverreactietijden. ASO garandeert geen onbeperkte bronnen, daarom is de bandbreedte en schijfruimte van uw site beperkt om overbelasting te voorkomen. Daarom zijn haar websites snel toegankelijk. ASO heeft een reeks hostingplannen met verschillende prijzen die passen bij uw wensen en financieel plan.

Het enige probleem is dat het niet dezelfde beveiligingsfuncties heeft als andere hosts en geen 24/4/365-oproepondersteuning biedt. Je zou beter af zijn met een host als Arvixe of GoDaddy als je constant toegang wilt hebben tot telefonische ondersteuning of een e-commercebedrijf wilt runnen.

Een Small Orange maakt het gemakkelijk om een ​​website te maken die geschikt is voor persoonlijk of klein zakelijk gebruik, en het is ook redelijk geprijsd. Dat gezegd hebbende, mist de webhost functies (zoals beheerde WordPress, op Windows gebaseerde servers) die worden geleverd door Dreamhost, Arvixe en Liquid Web (de keuze van de redactie voor hosting op ondernemingsniveau).

Als u echte high-end website-ambities heeft, zijn dat de services die u als basis kunt gebruiken. Een kleine sinaasappel is voor mensen met meer bescheiden behoeften.

Vergelijken

Een kleine sinaasappel

89

InMotion Hosting

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map