Zen Cart Review Review 2016


Coșul Zen

Vizitati site-ul

9.1


Scor AWA

Coșul Zen

Zen Cart a luat ființă în 2003 ca ​​un offshoot al osCommerce. După introducerea codului care oferea o nouă structură arhitecturală, Zen Cart a decolat și a devenit un gigant al coșurilor de cumpărături. Astăzi, dezvoltatorii din întreaga lume contribuie la platforma de cumpărături open source și se mândrește cu peste 100.000 de utilizatori. Citiți recenzia noastră despre coșul de mai jos.

Pro-uri

 • Software securizat
 • Platformă scalabilă
 • Ușor de actualizat
 • E-mail în stil HTML acceptat

Contra

 • Șabloane medii
 • Mai puține module suplimentare
 • Modernizare complexă
 • Fără suport formal

Prezentare generală

Fiind o platformă open source, Zen Cart este complet liber de utilizat. În mod obișnuit, acest lucru înseamnă că există limitări clare atunci când vine vorba de servicii. Cu toate acestea, nu este cazul lui Cart Cart. Fanii platformei susțin că este suficient de robust pentru a concura cu platformele comerciale.

Celălalt avantaj unic al Zen Cart este faptul că fondatorii săi au avut în vedere o platformă accesibilă. Nu doreau o platformă care să poată fi utilizată doar de cei cu diplomă IT. În timp ce va trebui să știți PHP și există o anumită curbă de învățare, Zen Cart reușește să fie mai ușor de utilizat decât alte opțiuni open source.

Coșul Zen este cel mai potrivit pentru întreprinderile mijlocii și mari care au acces la resurse de dezvoltare web. Șabloanele sunt complet personalizabile, dar veți avea nevoie de cineva cu experiență de programare PHP. Nu puteți pur și simplu să descărcați software-ul și să vă deschideți magazinul fără să puneți mai întâi timp în codificare. Dacă sunteți familiarizat cu PHP, puteți construi gratuit un site web gratuit. Acest lucru elimină un cost semnificativ pentru întreprinderi.

Avantajul principal al unei platforme open source este că vă puteți personaliza în totalitate site-ul magazinului online. De asemenea, de când Zen Cart există încă din 2003, există o mulțime de plugin-uri gratuite disponibile. Când descărcați software-ul, vă alăturați instantaneu unei vaste comunități de utilizatori.

scalabilitate

Atâta timp cât cunoașteți PHP, nu există limite la cât de mare poate crește magazinul dvs. Întreprinderile pot adăuga oricâte produse doresc. Cu toate acestea, au fost raportate că viteza de încărcare a timpului începe să scadă după 1.000 de produse.

Premii și certificate de calitate

Better Business Bureau a acreditat Zen Cart.

De ce să alegi coșul Zen?

Dacă vă pasă familiarizarea cu PHP și căutați cea mai bună opțiune open source pentru a vă dezvolta afacerea online, atunci Coșul Zen ar trebui să fie în partea de sus a listei. Acesta oferă o mulțime de caracteristici grozave care vin cu servicii plătite. Deoarece a fost atât de mult timp și este o alegere atât de populară, există o mulțime de resurse de asistență disponibile.

Caracteristici cheie

 • Sistem avansat de șabloane
 • Managementul ușor al clienților
 • Adăugați categorii nelimitate
 • Reduceri de cantitate
 • Instrument de administrare ușor de utilizat
 • Module terțe
 • Integrare gateway de plată
 • Permite cumpărăturile 24/7/365
 • Suport pentru expediere
 • Managementul buletinului informativ
 • Managementul bannerului
 • Raportarea produsului

Verdictul experților în industrie pe Cart-Zen

Platformă de comerț electronic Când vine vorba de Zen Cart, experții și utilizatorii sunt de acord asupra diferitelor avantaje și contra ale utilizării programului. Experții au acordat, de asemenea, Zen Cart o medie de 3 din 5 stele și au arătat rapid că programul nu este destinat tuturor..

Faptul că software-ul este gratuit constituie un avantaj semnificativ, însă natura software-ului înseamnă că va trebui să fii un dezvoltator cu experiență sau să ai acces la unul. Costul angajării unui dezvoltator cu normă întreagă este pur și simplu peste bugetul majorității startup-urilor. Cu toate acestea, dacă aveți resurse sau cunoștințe pentru a vă distra Cartul Zen, acesta poate fi un instrument puternic.

În cele din urmă, experții concluzionează că marea majoritate a întreprinderilor va fi mai bine să aleagă o soluție la cheie. Aceste programe vor implica mult mai puțin o curbă de învățare și vor permite întreprinderilor să se ridice și să funcționeze mult mai rapid.

De asemenea, este important de menționat că Zen Cart primește note destul de posibile atunci când vine vorba de capacități SEO, integrare mobilă și tehnici de codare depășite. Orice dezvoltator va trebui să lucreze pentru a depăși aceste dezavantaje semnificative, motiv pentru care Zen Cart primește doar recomandări calde.

 • http://www.cpcstrategy.com/blog/2013/08/zen-cart-review/
 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/zen-cart-review/
 • 21 aprilie 2016

Recenzii și mărturii pozitive ale consumatorilor în coșul Zen

Recenziile pentru coșul Zen tind să scadă la două extreme. Fie consumatorul îl iubește, fie îl urăște. În cele din urmă, combinația de recenzii de 5 stele și 1 stea sfârșește în medie până la 3 din cinci stele. Cei cărora le place software-ul indică lista extinsă de funcții. Cartușul Zen oferă suficientă capacitate pentru a fi competitiv cu alte servicii plătite.

Cart Cart Zen este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru oricine dorește să desfășoare afaceri la nivel internațional. Programul se mândrește cu o mare comunitate de contribuabili din întreaga lume. Rezultatul este o mulțime de instrumente care vă pot ajuta magazinul să ajungă la clienți din afara S.U.A..

Poate mai mult decât orice, utilizatorilor mulțumiți le place că se pot bucura de un software gratuit, care este complet personalizabil. Cu abilități de codare, nu există limite la ceea ce poți face cu Zen Cart.

Recenzii negative ale consumatorilor și reclamații din coșul Zen

Nu ar trebui să surprindem la fel de mult faptul că majoritatea reclamațiilor utilizatorilor împotriva Zen Cart au legătură cu ușurința în utilizare. Mulți consumatori nu își dau seama cât de multe cunoștințe și experiență sunt necesare pentru a utiliza cu adevărat Cartul Zen. Acestea fiind spuse, chiar și dezvoltatorii descriu programul ca fiind complicat și învechit.

Pe baza feedback-ului utilizatorilor se pare că actualizările prezintă și o durere de cap uriașă. Deși este minunat faptul că dezvoltatorii lucrează întotdeauna pentru a lansa noi funcții și versiuni ale programului, actualizările au tendința de a șterge orice lucrare personalizată finalizată. Vă puteți imagina cât de frustrant poate deveni acest lucru.

Au fost, de asemenea, destul de multe plângeri cu privire la dezvoltatori. Se pare că cei care au lucrat la program nu sunt deosebit de receptivi la critici. Răspunsurile la sugestii au fost mai puțin prietenoase și au devenit mai importante pentru utilizatori.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/zen-cart-review/
 • http://www.ecommercespot.com/carts/Zen-Cart.aspx
 • http://www.bbb.org/oregon/business-reviews/internet-selling-services/zen-ventures-llc-in-klamath-falls-or-22550135
 • http://www.ecommercespot.com/carts/Zen-Cart.aspx

Proiecta & Personalizare

Când deschideți Coșul Zen, veți observa un șablon implicit. Practic nimeni nu va dori să folosească asta pentru a începe. În schimb, puteți începe căutând șabloane gratuite. Site-ul Cart Cart Zen oferă 200 de opțiuni gratuite, și puteți găsi multe altele printr-o simplă căutare Google. Deoarece aceste șabloane sunt create de dezvoltatori din întreaga lume, calitatea va varia. Poate dura ceva pentru a sorta toate opțiunile disponibile și a găsi una care să funcționeze pentru dvs..

Desigur, există multe alte opțiuni de design. Puteți selecta opțiunile cu șabloane plătite, puteți achiziționa o listă extinsă de modificări ale șabloanelor care vă vor permite să personalizați rapid funcțiile specifice sau să vă creați site-ul de la zero. Când faceți cumpărături pentru șabloane, fiți în căutarea celor care se actualizează prietenos.

Cea mai mare provocare de a începe site-ul dvs. va fi obișnuirea cu fundul înfundat. Nu este intuitiv și există un număr copleșitor de opțiuni. Cu cât aveți mai multe cunoștințe PHP, cu atât vă va fi mai ușor să învățați să navigați pe site și să gestionați conținutul. Cei mai mulți utilizatori nu se deranjează cu multe dintre funcțiile disponibile, dar uneori va fi nevoie să vă găsiți drumul.

Vă puteți gândi la acesta ca la compromisul pentru a putea crea un site web complet personalizat. Plugin-urile gratuite vă vor permite să adăugați orice aplicație de partajare socială pe care doriți să o utilizați. Poate cel mai mare dezavantaj este că crearea unui site mobil poate fi dificilă. Aceasta nu este o opțiune standard, iar pluginurile disponibile pur și simplu nu sunt la egalitate.

Caracteristici & Unelte

Când vine vorba de aceste funcții principale ale coșului de cumpărături, Coșul Zen este cel mai puternic atunci când vine vorba de instrumente de transport. Toate opțiunile de care veți avea nevoie sunt disponibile imediat din cutie. Zona de checkout și gateway-urile de plată pot necesita unele plugin-uri suplimentare pentru a oferi toate funcțiile dorite. Din fericire, există o mulțime de opțiuni care pot fi integrate cu ușurință.

Caracteristică
Prezentare generală
Magazin mobil / responsiveAceasta este o zonă în care Cart-ul Zen trebuie să fie în pas cu vremurile. Puteți achiziționa un plugin care vă ajută să faceți site-ul dvs. mobil prietenos, dar soluțiile mobile gratuite, open source, nu sunt impresionante. O parte a problemei este că este nevoie de multă muncă de codificare pentru a face un site mobil prietenos. Cu siguranță, este un lucru pe care l-ai putea face singur, dar ar fi un proces care consumă mult timp. Deoarece majoritatea clienților cumpără de pe dispozitive mobile, ar fi ideal dacă Zen Cart ar lucra pentru a face din această caracteristică standard.
Adăugarea de produseCaracteristicile implicite ale produsului sunt mai mult decât suficiente pentru a vă ajuta să adăugați rapid produse. Această porțiune a interfeței utilizator este relativ simplă și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la necesitatea de pluginuri
Opțiuni de afișare a produsuluiDin nou, opțiunile din casetă vă permit să efectuați modificări simple la modul în care sunt afișate produsele. Cu toate acestea, interfața aglomerată poate cauza unele probleme. În timp ce funcțiile sunt acolo, este posibil să fiți nevoit să căutați în jur pentru a găsi locul potrivit pentru a face schimbări
Funcționalitatea coșuluiAceasta este o altă zonă a coșului Zen, care poate părea oarecum datată fără pluginuri suplimentare. Procesul de plăți ar putea fi eficientizat, astfel încât clienții să știe ce se întâmplă pe măsură ce parcurg pașii pentru efectuarea unei achiziții. Orice confuzie poate duce la căruțe abandonate
Integrarea aplicațiilorÎn timp ce Zen Cart oferă mii de pluginuri gratuite și plătite, nu toate sunt prietenoase pentru integrare. Cele mai mari probleme apar când Zen Cart lansează actualizări. Utilizatorii constată că glitches-urile încep să se întâmple cu multe dintre aplicații. Acest lucru înseamnă că este posibil să fiți nevoit să faceți unele probleme de rezolvare a problemelor cu aplicațiile dvs. pe măsură ce actualizările apar
Integrare cu eBay și AmazonSingura modalitate de a integra cu ușurință Zen Cart cu eBay și Amazon este prin achiziționarea unui plugin. Aceste soluții tind să fie destul de scumpe și neimpresive. Dezvoltatorii încă lucrează la scrierea unui script care face acest proces mai ușor
Management de conținutAtâta timp cât aveți la dispoziție un expert PHP, gestionarea conținutului va fi rapidă, ușoară și simplă
Managementul limbiiDacă doriți ca site-ul dvs. Web să sprijine alte limbi în afară de engleză, există un pachet de limbi descărcabile. Dezavantajul principal este că voluntarii au făcut toate traducerile. Nu există nicio modalitate de a asigura exactitatea conținutului. Îți asumi șansele și speri la cele mai bune
Gazduire și securitateCu Zen Cart, veți fi responsabil pentru găzduire și securitate. Din fericire, orice companie de găzduire ar trebui să ofere servere sigure și certificat SSL și un gateway de plată compatibil PCI. Dacă puneți timp în cercetarea furnizorului dvs. de hosting, puteți obține toate aceste funcții într-un singur loc și puteți evita să cumpărați pluginuri
Lățime de bandă și stocareLimitările depind și de serviciul dvs. de găzduire. Asigurați-vă că vă faceți cercetarea și mergeți cu un serviciu care poate crește cu afacerea dvs. Puteți controla deplin capacitățile site-ului dvs. web, acesta fiind unul dintre avantajele majore ale unei platforme open source
Copii de rezervă și exportare a site-uluiZen Cart vă permite să faceți backup pentru întregul site. Dacă este nevoie, totul poate fi salvat, stocat și exportat. Pentru cei care doresc controlul complet asupra site-ului lor web, aceasta este o caracteristică deosebit de atractivă
Procesarea plățiiCart Cart Zen este gata să accepte PayPal, FirstData și Authorize.net. Puteți alege ce cărți de credit doriți să luați și să setați opțiuni de plată internaționale. Dacă doriți să instalați o anumită poartă de plată, tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginul corect. Opțiunile sunt nelimitate
Plug-uri pentru coșuri de cumpărăturiPartea cea mai mare pentru a lucra pe o platformă open source este că de ani buni dezvoltatorii lucrează la crearea de soluții. Cu Zen Cart, oameni din întreaga lume contribuie la software de peste un deceniu. Acest lucru înseamnă că aveți o șansă destul de bună de a găsi un plugin gratuit care să vă ajute cu orice funcționalitate doriți să adăugați. Nu veți fi dezamăgiți de numărul și calitatea pluginurilor disponibile
Managementul comenzilorCoșul Zen vine standard cu instrumente solide de gestionare a comenzilor. Există o mulțime de ajutor pentru a începe
Managementul inventaruluiAcelași lucru se aplică instrumentelor de gestionare a stocurilor. Puteți vizualiza nivelurile stocurilor, puteți schimba afișările produselor și gestiona magazinul dvs. fără pluginuri suplimentare
Coșul abandonatDescărcarea unui modul vă va permite să trimiteți mementouri de e-mail cu coșul abandonat clienților. Acesta este un instrument excelent pentru creșterea ratelor de conversie și este nevoie doar de câteva clicuri pentru instalare
Certificarea PCI pentru industria de carduri de platăCele trei gateway-uri de plată care vin standard cu Cart-Zen respectă cele mai înalte standarde de securitate din industrie. De asemenea, practic orice gateway adăugat va fi certificat PCI. Clienții dvs. își pot folosi cu încredere cărțile de credit pe site-ul lor, fără să vă faceți griji pentru fraudă
Certificate, oferte sau cupoane cadouZen Cart face simplă și comodă vânzarea de certificate și crearea de promoții speciale. Totul se poate face chiar din zona de admin, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la adăugarea de pluginuri sau mesaje cu cod
Calculatoare fiscale și de transport maritimToate opțiunile de impozitare și transport sunt localizate convenabil în secțiunea de administrare a tabloului de bord. Puteți ajusta setările în funcție de locație și alte variabile. Această caracteristică automatizată, dar personalizabilă va ajuta afacerea dvs. să funcționeze fără probleme
Urmărirea expedieriiClienții își pot urmări pachetele pe site-ul web al transportatorului sau puteți instala un plugin simplu care le va permite să vizualizeze informațiile de urmărire pe site-ul dvs. Alegerea este a ta! Puteți oferi opțiunile care se potrivesc cel mai bine nevoilor clienților dumneavoastră
Caracteristici și rapoarte CRMToate informațiile necesare pe care doriți să le cunoașteți sunt disponibile chiar din cutie. Puteți posta recenzii ale clienților, gestiona anchete și vizualiza performanța produsului. Rapoartele nu sunt exact în profunzime, dar oferă un început solid pentru gestionarea clienților
SEOCart Cart Zen are ceva spațiu de îmbunătățire atunci când vine vorba de instrumente SEO. Există pluginuri SEO disponibile, dar nu sunt atât de utile. Deoarece SEO este un aspect atât de important al oricărei afaceri online, instrumentele SEO eficiente ar trebui să devină standard
Integrarea partajării socialeIntegrarea conturilor dvs. de socializare este un lucru complicat. Acesta este în special cazul experților în PHP, care vor putea personaliza fiecare detaliu până la designul butoanelor „Like” de pe site-ul dvs.
BloggingLansarea și menținerea unui blog de afaceri este ușoară și simplă cu Zen Cart. În doar câteva clicuri, puteți crea o pagină de blog și puteți începe să adăugați conținut
BuletinePartener cu orice furnizor de campanii de e-mail și e-mail. Majoritatea serviciilor sunt gratuite până la un anumit număr sau persoane de pe lista dvs. de corespondență. Aceasta oferă un instrument de marketing accesibil și accesibil pentru a vă ajuta să ajungeți la clienții existenți și potențiali
Opțiuni de promovare încorporateDin secțiunea admin, puteți proiecta și lansa o promoție personalizată. Oferiți reduceri speciale la produse noi sau faceți reclamă vânzărilor sezoniere. Opțiunile sunt toate încorporate chiar în coșul Zen
Statistici și analize ale site-uluiInstrumentele standard ale Cart Cart Zen vă permit să vizualizați produsul performant, demografia clienților și performanța generală a site-ului. Dacă doriți să săpați în informații despre cuvinte cheie și analize mai detaliate, va trebui să integrați un program precum Google Analytics. Din fericire, adăugarea de programe suplimentare de raportare este rapidă și ușoară

Planuri & Prețuri

Cea mai mare preocupare în ceea ce privește platformele open source sunt costurile permanente. În unele cazuri, o platformă „gratuită” poate ajunge să fie destul de costisitoare după ce achiziționați teme, servicii de găzduire și pluginuri. Cu Zen Cart, există o mulțime de instrumente gratuite disponibile care vă vor ajuta să reduceți costurile.

Cu toate că puteți opta cu siguranță să plătiți pentru un șablon sau suplimente specifice, acesta este gata de utilizare. Trebuie luate în considerare doar două costuri semnificative:

 • Un serviciu de găzduire. De obicei, puteți înregistra un domeniu și vă puteți înscrie într-un serviciu de găzduire pentru aproximativ 10 USD lunar. Întreprinderile mai mari se pot ocupa și de găzduire pe serverele lor, dacă au această capacitate.
 • Dezvoltator PHP. Zen Cart este destul de inutil fără un expert PHP. Va trebui să aveți acces gata la un dezvoltator pentru a vă personaliza site-ul și pentru a vă conduce afacerea eficientă.

Relații Clienți

Este important să ne amintim că, ca produs open source, Cart-ul Zen nu vine cu un personal de asistență tehnică la îndemână. Acestea fiind spuse, Zen Cart are o listă impresionantă de resurse utile.

 • Forumul comunitatii – Datorită, în parte, faptului că Zen Cart este atât de popular și este de aproximativ 10 ani în urmă, vine cu o comunitate activă de utilizatori. Forumurile încurajează utilizatorii să se ajute reciproc și să ofere răspunsuri revigorant de utile și informative la întrebări specifice.
 • Pagina Wiki – Dacă introduceți o întrebare de ajutor într-un motor de căutare, puteți găsi pagina Zen Cart Wiki în partea de sus a rezultatelor dvs. Aici puteți găsi ghiduri pas cu pas pentru a finaliza sarcinile cele mai fundamentale asociate cu rularea site-ului.
 • YouTube – Pentru studenții vizuali de acolo, veți găsi cu plăcere o serie de videoclipuri bine făcute și utile postate pe YouTube.
 • Asistență plătită Dacă toate celelalte nu reușesc, puteți plăti pe cineva pentru a vă ajuta cu dificultățile tehnice.

Comparativ cu alte platforme open source, Zen Cart are una dintre cele mai active și mai utile comunități pentru dezvoltatori și suport din jur. Nu veți fi pe cont propriu atunci când vine vorba de soluționarea problemelor.

Ușurință în utilizare

Descărcarea software-ului și începerea este foarte ușoară și durează doar câteva minute. Puteți crea un domeniu personalizat prin parteneriat cu un furnizor de servicii de găzduire.

După ce ați descărcat Zen Cart, prima vizualizare se poate simți copleșitoare. La prima vedere, multe se întâmplă și este greu să știi exact la ce te uiți și de unde să începi. Uită de editorii WYSIWYG și de instrumente de drag and drop. Acesta nu este un fel de program.

Fiți pregătit să petreceți ceva timp stăpânind interfața cu utilizatorul și familiarizați-vă cu navigarea site-ului și în ce zone va trebui să vizitați des.

Dacă doriți să integrați Cart Cart Zen în site-ul dvs. web existent, nu există o modalitate ușoară de a face acest lucru. Zen Cart este menit să creeze un site web cu capacități de coșuri de cumpărături. Cei care doresc să se extindă pe un site web ar trebui să caute o altă platformă de comerț electronic.

Concluzie

Coșul Zen este alegerea potrivită pentru magazinul dvs. online?

Coșul Zen vine cu anumite limitări. Deși vine cu o listă extinsă de funcții standard excelente chiar din cutie, nu este destinată începătorilor. Nu veți primi nicăieri cu acest program fără expertiză PHP. Aceasta înseamnă că este destinată în cea mai mare parte către întreprinderi de dimensiuni medii-mari înființate, care au un departament IT sau, cel puțin, un dezvoltator cu personal.

Dacă aveți toate resursele de care aveți nevoie pentru a face față PHP, atunci Coșul Zen este o alegere excelentă. Nu numai că este complet gratuit, dar vei avea acces și la o comunitate de asistență vibrantă. Ca program open source, acesta este în permanență actualizat și îmbunătățit. Zen Cart va continua să crească și să se dezvolte pe măsură ce piețele se schimbă și tehnologia se dezvoltă.

De ce ar trebui să aleg coșul Zen peste alte platforme open source?

În principal pentru că are o mare reputație și un palmares. Deoarece Zen Cart există de peste zece ani, există o colecție extinsă de documente de asistență și plugin-uri. Cu peste 100.000 de utilizatori, vă veți bucura de contribuții sau de dezvoltatori talentați din întreaga lume.

În cele din urmă, Zen Cart este pregătit cu mai multe caracteristici standard decât orice altă platformă open source. Sigur, există loc pentru îmbunătățiri, dar Zen Cart oferă o bază solidă pe care o puteți personaliza complet.

Comparaţie

Coșul Zen

91

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map