Wix eCommerce Review pentru a crea un magazin online în 2016 cu WixStores


Wix eCommerce

Vizitati site-ul

9.1


Scor AWA

Wix eCommerce

Wix a fost fondată în 2006 de trei prieteni și parteneri de afaceri. Ei au fost în procesul de a lansa propriul site web și au realizat rapid cât de costisitor și consumator de timp poate fi. Dificultățile lor i-au inspirat să proiecteze o platformă simplă care poate fi folosită gratuit. Astăzi, este o companie internațională cu peste 77 de milioane de clienți. Citiți mai jos recenzia noastră de comerț electronic Wix.

Pro-uri

 • Baza de date de asistență detaliată
 • Piața extensivă de aplicații
 • Taxe de tranzacție zero

Contra

 • Anunțuri mari pe versiunea gratuită
 • Este dificil să comutați la un alt șablon

Prezentare generală

 • Site-ul: www.wix.com/ecommerce/
 • Sediu: Tel Aviv, Israel
 • Anul fondării: 2006
 • Numar de angajati: 50-100
 • Site-uri găzduite: 77000000+
 • Categorii: Site Web Builder, magazin online
 • Servicii: Software de cloud design Web, gazduire web
 • Încercare gratuită: 14 zile
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

Wix este un site unic și producător de coșuri de cumpărături. Pentru a începe, tot ce ai nevoie este o adresă de e-mail. Asta e corect. Puteți construi un site web gratuit. Ca bonus, nu va trebui să înveți să faci cod. Editorul drag-and-drop facilitează adăugarea de conținut. De fapt, Wix și-a construit o reputație ca cea mai prietenoasă platformă. Aceasta face alegerea perfectă pentru începători și întreprinderi mici.

Pentru cine este Wix eCommerce Proiectat?

Wix este cel mai bun pentru întreprinderile mici. Acesta oferă un design simplu, simplu și toate instrumentele necesare de care aveți nevoie pentru a începe. Îi lipsesc funcții de gestionare mai complexe. Companiile mai mari pot constata că nu este cea mai bună alegere pentru gestionarea stocurilor masive și a altor procese complicate. Există platforme mai cuprinzătoare disponibile care răspund nevoilor marilor companii.

Caracteristicile standard includ:

 • Mii de aplicații
 • Șabloane moderne și personalizabile
 • Editor de glisare și fixare
 • Capacități mobile prietenoase
 • Gazduire gratuita

Când vizitați site-ul web Wix, primul lucru vi se va cere este ce fel de site doriți să creați. Există 13 categorii principale separate prin tipul de afaceri. Întreaga ta experiență este personalizată din start. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru începători care pot avea nevoie de îndrumări suplimentare. Pe măsură ce le explorați serviciile, veți observa că acestea se specializează furnizând o varietate de opțiuni de proiectare. Puteți alege dintre sute de șabloane și mii de aplicații.

Limitările Wix

Una dintre limitările de luat în considerare este faptul că Wix nu acceptă vânzarea de produse digitale. Este cel mai bun pentru produse și servicii publicitare. De asemenea, nu toate șabloanele sunt complet mobile. Dacă designul receptiv este esențial pentru afacerea dvs., asigurați-vă că cercetați în detaliu șabloanele.

La fel ca majoritatea platformelor, Wix vine, de asemenea, cu limitări de stocare și lățime de bandă.

scalabilitate

Cu atât de multe aplicații disponibile, există o mulțime de spații pentru a extinde funcționalitatea site-ului dvs. pe măsură ce afacerea dvs. crește. Pachetul de prețuri nelimitate este cel mai popular. Acesta vă oferă o mulțime de spațiu pentru a începe, inclusiv lățimea de bandă nelimitată. Puteți face mereu upgrade pentru spațiu suplimentar de stocare.

Acestea fiind spuse, există unele limitări atunci când vine vorba de scalabilitate. În timp ce există potențial de creștere, este posibil să depășiți platforma. Wix eCommerce este cel mai potrivit pentru întreprinderile mici. Nu este proiectat în mod necesar pentru a gestiona magazinele cu volum mare. Dacă aveți deja un magazin consacrat cu mii de clienți fideli, poate doriți să luați în considerare alegerea unei platforme de comerț electronic mai extins.

Anularea contului dvs. de comerț electronic Wix

Puteți încerca Wix gratuit timp de 14 zile. Nu este necesar să se angajeze chiar de la început. Dacă deschideți un cont și decideți să anulați, veți primi o rambursare pentru orice perioadă de abonament care nu a fost utilizată. Sunt disponibile atât abonamente lunare, cât și anuale.

Reputatie

Wix și-a câștigat o reputație ca cea mai inovatoare și mai prietenoasă platformă de acest fel. A trecut recent printr-o actualizare majoră, iar criticii sunt mulțumiți. Începătorii pot crea rapid un site web excelent. Ajută faptul că Wix adaugă continuu funcții noi. Clienții se pot aștepta la o platformă care crește cu nevoile lor.

Premii

Wix nu a primit premii majore pentru design. Totuși fac parteneriat cu lideri importanți ai industriei, cum ar fi DreamWorks, ceea ce înseamnă lucruri mari viitoare. Se pare că Wix tocmai începe să vină cu revoluționarea designului site-ului web.

De ce să alegi Wix eCommerce Solution?

Dacă inițiați sau conduceți o afacere mică, nu există o mulțime de motive pentru care nu ar trebui să alegeți Wix. Acesta oferă un program de comerț electronic bazat pe cloud și constructor de site-uri web care are puțini rivali. Nu există o modalitate mai ușoară de a proiecta și construi un site web personalizat. Wix este alegerea perfectă dacă aveți experiență de codare zero și doriți un site frumos.

Caracteristici cheie

 • Peste 500 de șabloane
 • Trageți și aruncați Web Builder
 • Galeriile de produse
 • 7 procesoare de plată
 • Notificări automate prin e-mail
 • Calcule fiscale și de transport maritim
 • Magazin mobil optimizat
 • Instrumente pentru newsletter
 • Creator de coduri cu reduceri
 • Coșul de cumpărături securizat
 • Monitorizarea comenzii
 • Mesaj special de mulțumire

Proiecta & Personalizare

Aici strălucește comerțul electronic Wix. Puteți alege dintre 501 (și numărând) diferite șabloane. Cea mai bună parte? Sunt gratuite! Cheia este să vă căutați opțiunile și să vă asigurați că alegeți una cu funcții de comerț electronic. Puteți începe să restrângeți alegerile selectând ce tip de afacere veți derula.

Puteți clasifica șabloanele în funcție de industrii. De exemplu, puteți vizualiza opțiunile de șabloane care au fost create special pentru prezentarea fotografiei. Acesta este un instrument util care vă va asigura că veți obține șablonul perfect.

Dacă vă simțiți curajos, puteți începe cu un șablon gol și să vă construiți site-ul de la zero. În caz contrar, fiecare șablon poate fi complet personalizat.

Atenție: nu puteți accesa codul CSS pentru site-ul dvs.. Acest lucru poate fi frustrant pentru cei cărora le place să se tincă direct cu codul. Vestea bună este că puteți schimba practic orice lucru cu editorul drag-and-drop. De asemenea, din sunetele acestuia, accesul CSS este în lucru.

Poate că cel mai bun adjectiv pentru a descrie șabloanele Wix este simplu. Toate șabloanele sunt curate și moderne, dar o critică recurentă este aceea că pot fi prea simple. Acest lucru poate fi suficient de bun pentru începători sau întreprinderi mici, dar magazinele mai mari pot dori ceva mai sofisticat.

Servicii de proiectare

Wix nu oferă servicii de design premium, deși acestea te vor ajuta să te asortezi cu un freelancer. Puteți vizita Arena Wix pentru a vă conecta cu experți în designul Wix care vă pot ajuta.

Management de conținut

Instrumentele Commonsense și o interfață intuitivă facilitează adăugarea și gestionarea conținutului. Nu va dura mult timp să vă învățați drumul în jurul backend-ului. Pur și simplu faceți clic pe zona pe care doriți să o editați și adăugați imagini, text sau orice altă caracteristică. Puteți adăuga, de asemenea, un blog site-ul dvs. cu aplicația potrivită.

Imagini și videoclipuri

Încărcați și salvați rapid fotografiile în dosarele online. Nu este necesar să reîncărcați imaginile pe care le-ați folosit deja. Acesta poate fi un economizor de timp. De asemenea, nu ezitați să trageți fotografii din alte conturi, cum ar fi Facebook. De asemenea, Wix facilitează includerea videoclipurilor. Orice spațiu de imagine din tema dvs. poate fi utilizat pentru a adăposti un videoclip. Puteți face chiar și întregul dvs. fundal un videoclip.

De asemenea, Wix poate fi integrat cu Bigstock Photos. În loc să încărcați fotografiile, puteți naviga printr-o selecție masivă de fotografii profesionale. Acest parteneriat oferă un mod accesibil și convenabil de a crea un site web atrăgător vizual.

Partajare socială

Adăugarea butoanelor de social media pe site-ul dvs. durează doar câteva clicuri. Puteți integra complet toate conturile și puteți utiliza social media pentru a vă conecta cu clienții și a vă promova afacerea. De fapt, majoritatea șabloanelor vin cu butoane de social media deja afișate.

Clădirea site-ului mobil

Aceasta este poate că glitch-ul final la care Wix trebuie să rezolve. Site-urile web nu răspund în sensul că se vor adapta pentru a se potrivi cu dimensiunea browserului dvs. Cu toate acestea, sunt mobile. Majoritatea șabloanelor vor veni cu caseta „Faceți site-ul dvs. mobil prietenos” deja bifat. Puteți, de asemenea, să treceți la vizualizarea de editare mobilă pentru a face modificări suplimentare.

Caracteristici & Unelte

CaracteristicăPrezentare generală
Configurarea magazinului onlineNu ar putea fi mai ușor! Înscrieți-vă pentru un pachet de prețuri sau începeți proba dvs. gratuită. De acolo puteți începe să navigați șabloane și să aveți configurarea magazinului în cel mai scurt timp.
Lățime de bandă și stocareAceste caracteristici variază în funcție de planul de prețuri. Planul de comerț electronic este conceput pentru întreprinderile mici. Este livrat cu 20 GB spațiu de stocare și 10 GB lățime de bandă.
Plugin-uri și cumpărături pentru coșuri de cumpărăturiExistă mii de aplicații pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs. Majoritatea planurilor vin chiar și cu două aplicații premium gratuite pentru a vă începe. În ciuda numărului mare de aplicații disponibile, acestea nu sunt toate în mod necesar axate pe comerț electronic. Aceste limitări fac dificilă creșterea rapidă a magazinului.
Managementul comenzilorGestionarea magazinului dvs. este super simplă. Puteți vedea toate comenzile și puteți face modificări, după cum este necesar.
Managementul inventaruluiPur și simplu faceți clic pe un produs pentru a efectua modificări. Puteți crea colecții, edita informații și adăuga imagini. Acesta chiar arată care produse sunt pe stoc și sunt vizibile pe site. Aceste caracteristici de bază sunt suficiente pentru întreprinderile mici, dar magazinele cu sute de produse pot dori să înregistreze informații suplimentare. Majoritatea altor platforme necesită mai multe câmpuri pentru a adăuga un produs, ceea ce poate fi un instrument organizațional de neprețuit.
Urmărirea expedieriiPartener cu marile companii de transport maritim și urmăriți pachetele din întreaga lume.
Caracteristici CRMPuteți configura funcții CRM, oricum doriți. Clienții vă pot suna sau trimite prin e-mail direct sau puteți utiliza un sistem de bilete.
Șabloane și temeAlegeți din sute de teme gratuite. Există o mulțime de opțiuni elegante și puteți personaliza fiecare dintre ele.
Integrări și suplimenteWix vine cu majoritatea integrărilor pe care le-ați dori într-un site web. Temele sunt gata pentru social media și este ușor de configurat opțiunile de plată. Orice alte funcții pot fi adăugate vizitând magazinul de aplicații. Wix simplifică integrarea suplimentelor în doar câteva minute.
Comerț electronic electronicÎn timp ce site-urile web nu răspund, ele vin cu modele prietenoase pentru mobil. Site-urile nu se vor regla pe măsură ce schimbați dimensiunea browserului. Cu toate acestea, cumpărătorii vor putea vizualiza magazinul dvs. pe orice dispozitiv. Acest lucru nu este ideal, dar vă permite totuși să faceți piață către o piață mobilă imensă.
Web hostingGăzduire web gratuită bazată pe cloud. Toate datele dvs. sunt stocate în siguranță și vă puteți baza pe serverele lor puternice.
Magazin de aplicațiiMagazinul Wix App este foarte impresionant. Puteți căuta prin mii de aplicații gratuite și premium. Nimeni nu face aplicații ca Wix. Toate cele mai bune instrumente sunt disponibile la îndemână.
BloggingEste nevoie de doar câteva clicuri pentru a adăuga un blog pe site-ul dvs. web. De la editorul de blog, puteți scrie cu ușurință, edita și publica postări. Puteți chiar să scrieți mai multe postări și să le programați pentru publicare. Editorul vă permite, de asemenea, să adăugați videoclipuri și imagini. Blogul dvs. va arăta grozav și va ajuta la atragerea cititorilor și a clienților.
SEO și MarketingWix oferă toate instrumentele de SEO și de marketing de care veți avea nevoie. Din tabloul de bord, puteți controla descrierile, titlurile și etichetele paginilor. Aplicația SEO gratuită oferă, de asemenea, un asistent pentru a vă ajuta cu cuvintele cheie. Dacă nu sunteți sigur despre îmbunătățirea clasamentului motorului de căutare, profitați de tutorialele interactive. Aceste instrumente sunt surprinzător de amănunțite.
BuletineMajoritatea șabloanelor vin cu formulare de înscriere la newsletter. Puteți începe rapid să construiți o listă de e-mail și să trimiteți buletine promoționale cu ușurință.
Caracteristici de securitateExistă unele dezavantaje minore cu configurarea de securitate Wix. Wix nu are certificat SSL. Aceasta înseamnă că clienții sunt redirecționați către o pagină securizată atunci când efectuează plata. Oricând cumpărătorii sunt îndepărtați de site-ul dvs.; există șanse mari de a pierde o vânzare. Clienții nu pot avea încredere că informațiile lor sunt sigure și că nu sunt stocate. În timp ce plata este complet sigură, acesta poate întoarce unii clienți.
Certificare PCIWix este compatibil PCI.
Crearea de conținutAdăugarea de produse și crearea de conținut nou este foarte ușor. Editorul drag and drop este unul dintre cei mai buni din jur. Duplicarea șabloanelor pentru mai multe pagini poate fi dificilă. În caz contrar, procesul de proiectare este complet intuitiv și perfect pentru începători.
Certificate de cadouCu Wix, puteți vinde certificate cadou și puteți crea cupoane și coduri de reducere. Este nevoie doar de câteva clicuri pentru a promova produse sau vânzări speciale.
Optiuni de plataLista procesatorilor de plăți terți disponibili este relativ scurtă. Vestea bună este că Wix sprijină unii dintre liderii industriei. Puteți utiliza PayPal, Skrill, Authorize.net și câteva alte nume mari. Pentru opțiuni de plată suplimentare, va trebui să efectuați căutări în magazinul de aplicații.
Calculatoare fiscale și de transport maritimAceste taxe sunt calculate automat la finalizare. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nevoia de a genera aceste informații pentru fiecare vânzare.
rapoarteGenerați rapoarte pentru a ajuta la vizualizarea performanței și partajarea datelor.
Statisticile site-uluiWix utilizează Google Analytics pentru a urmări performanțele site-ului dvs. web. Acesta este unul dintre cele mai de renume și mai respectate instrumente de analiză. Iată doar câteva dintre lucrurile pe care le puteți urmări:
 • Câte persoane îți vizitează site-ul pentru orice perioadă
 • Cât timp rămâne un vizitator pe site
 • Dacă sunt vizitatori de întoarcere
 • Locația lor
 • Ce pagini au vizitat
 • Cum au ajuns pe site-ul tău

Toate aceste informații pot fi utilizate pentru a concentra eforturile de marketing. Dacă nu sunteți fan Google, puteți cumpăra magazinul de aplicații pentru alte programe. Alegerea este a ta. Vizualizați cât mai multe sau cât de puține date doriți și folosiți-le pentru a vă îmbunătăți afacerea.

Planuri & Prețuri

Wix oferă planuri de prețuri accesibile și avantajoase. Nu trebuie niciodată să vă faceți griji cu privire la taxele ascunse. Pentru a incepe, înscrieți-vă la proba gratuită de 14 zile. Tot ce ai nevoie este o adresă de e-mail. Nu este necesar un card de credit. Acest lucru vă va permite să cunoașteți editorul și administratorul de bord. De asemenea, puteți arunca o privire mai atentă asupra temelor și a magazinului de aplicații.

Pachetele cu prețuri

Puteți începe doar 4,08 USD pe lună. Acest plan de bază vă permite să găzduiți un domeniu și să construiți un site excelent. Cel mai mare dezavantaj este că site-ul dvs. va afișa reclame și logo-uri marca Wix. Dacă doriți să eliminați acești markeri de marcă, puteți plăti 9,25 USD pe lună pentru pachetul combo.

Magazinele online vor dori să opteze pentru pachetul de comerț electronic. Costă 16,17 USD pe lună și vine cu următoarele caracteristici:

 • Gazduire de domenii gratuite de un an
 • Tichete publicitare în valoare de 300 USD
 • Două aplicații premium gratuite
 • 20 GB stocare
 • Lățime de bandă de 10 GB
 • Google Analytics

Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru majoritatea întreprinderilor. Cu toate acestea, puteți face upgrade la planul VIP pentru 24,92 USD pe lună. Pe lângă lățimea de bandă nelimitată, acest plan vine cu suport prioritar. Chiar și acest plan de nivel superior are un preț mai mic decât pachetele intermediare ale majorității platformelor. Wix este extrem de accesibil și la un preț competitiv.

Plătește-ți abonamentul în fiecare lună sau economisește bani achiziționând un an în avans. Economiile variază pe plan, dar variază între 30-45%.

Relații Clienți

În timp ce cel mai scump pachet de prețuri vine cu suport prioritar, utilizatorii se pot aștepta la un serviciu decent pentru clienți la orice nivel de pachet. Cea mai mare problemă este că nu oferă o funcție de chat live sau un sistem de e-mail. Puteți suna la un număr de 800, dar cel mai bun pariu este să programați un apel invers. Acest lucru vă împiedică să pierdeți timpul în așteptare.

Din fericire, există o varietate de alte locuri la care puteți apela pentru ajutor. Începeți accesând pagina de asistență Wix. Aici puteți găsi o listă de întrebări frecvente și întrebări frecvente. Există, de asemenea, un forum comunitar și tutoriale video pentru a vă ajuta. De asemenea, puteți posta probleme și îngrijorări pe paginile lor de socializare.

Deși este plăcut să avem câteva moduri diferite de a contacta asistența, sistemul pare să funcționeze pentru Wix și clienții lor. Platforma are recenzii copleșitoare de asistență pentru clienți. Răspunsurile sunt relativ prompte, iar reprezentanții sunt informați și amabili. Wix este atât de ușor de utilizat, încât suportul este folosit în principal pentru probleme tehnice, care ar trebui să fie foarte puține și între ele.

O altă caracteristică îngrijită este accesul la Wix Lounge. Acesta este un spațiu de cooperare în New York. Dacă călătoriți, puteți utiliza lounge-ul pentru a desfășura afaceri și pentru a vă conecta cu alți utilizatori Wix. Puteți rezerva chiar și spațiul pentru evenimente speciale. Toate gratuit.

Ușurință în utilizare

Wix conduce pachetul atunci când vine vorba de ușurința în utilizare. Nu numai că oferă un editor de drag and drop, dar oferă și unul dintre cei mai prietenoși și mai intuitivi editori. Toate instrumentele de care aveți nevoie sunt afișate proeminent și navigarea între ecrane este ușoară.

Nu există absolut niciun motiv pentru a cunoaște nicio codare. Chiar și începătorii pot crea site-uri web avansate și profesionale de comerț electronic, iar designerii experți vor aprecia interfața. Dacă aveți vreodată nevoie de ajutor, puteți accesa rapid ajutor fără a părăsi editorul. Când vine vorba de experiența utilizatorului, Wix este probabil cel mai bun din jur.

Concluzie

Ar trebui să alegeți software-ul de comerț electronic Wix pentru a vă construi magazinul online?

Dacă intenționați să conduceți o afacere mică și sunteți novici când vine vorba de proiectare, atunci da. Cu siguranță, da. Pe de altă parte, există zone în care Wix pur și simplu nu are sarcina de a sprijini o afacere la scară largă. Acest lucru este prin design. Simplitatea este în centrul ceea ce face din aceasta o platformă excelentă, ceea ce înseamnă că este posibil să nu fie cel mai bun pentru tranzacții și procese mai complexe.

Deși există anumite domenii de îmbunătățire, Wix este una dintre cele mai prietenoase și cuprinzătoare platforme de comerț electronic disponibile. De asemenea, este revigorant să vezi o companie care pare atât de adevărată investită în îmbunătățirea și oferirea unui produs accesibil, care nu îți cere să sacrifici funcții pentru cost.

Indiferent dacă sunteți un designer expert sau un începător total, sunteți sigur că vă veți bucura de editorul drag and drop. Combina asta cu șabloane elegante și crearea unui site profesionist nu a fost niciodată mai ușoară. Wix este o alegere excelentă pentru întreprinderile mici și promite doar să continuăm să îmbunătățim.

Comparaţie

Wix eCommerce

91

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map