Revizuirea Webnode 2016


Webnode

Vizitati site-ul

9.1


Scor AWA

Webnode

Webnode este o companie elvețiană care a lansat în 2008 ca producător global de site-uri web axat pe "ușurință în utilizare, calitate și atractivitate vizuală." Webnode solicită peste 22.000.000 de utilizatori ai acestui program interactiv de drag-and-drop pentru crearea și lansarea de site-uri web. Descris ca un proces rapid și ușor, Webnode oferă o platformă relativ simplă pentru a începe și a gestiona un site web. Citiți mai jos recenzia noastră pentru Webnode.

Pro-uri

 • Interfață de utilizator ușoară
 • Opțiune gratuită pentru site-uri web simple
 • Cod HTML / CSS disponibil
 • Sute de șabloane de bază din care să selectați
 • Imagini și media incluse
 • Suporta 20 de limbi
 • Optimizare bună a căutării

Contra

 • Șabloane funcționale, dar nu moderne
 • Nu există opțiuni directe de newsletter, dar soluții
 • Nu este ideal pentru bloguri avansate
 • Numele de domeniu cu preț separat
 • Planuri de prețuri greu de rezolvat

Prezentare generală

 • Site-ul: www.webnode.com
 • Sediu: Elveţia
 • Anul fondării: 2008
 • Numar de angajati: 90+
 • Site-uri construite: 22000000+
 • Categorie: Software pentru site-ul Maker

Platforma Webnode ocupă un nivel ridicat pentru ușurința în utilizare, caracteristici, timp de proiectare până la lansare (cinci minute) și viteză totală. Webnode se remarcă ca un popular sistem de gestionare a conținutului all-in-one care acceptă peste 20 de limbi. Acest constructor de site-uri web are caracteristicile necesare pentru persoane fizice și întreprinderi mici. Utilizatorii Webnode pot crea gratuit un site web sau se pot abona la unul dintre cele nouă planuri de prețuri unice. Mai jos sunt câteva dintre detaliile pentru Webnode, constructor de site-uri:

Pentru cine este recomandat Webnode?

Constructorul de site-uri Webnode este recomandat pentru profesioniștii companiei mici, bloggeri, proprietari de magazine online, studenți, artiști și alții. Acest constructor de site-uri atrage pe oricine are nevoie de un site web rapid și ușor.

Zona de concentrare / specialități a nodului Web

Webnode este axat pe construirea de site-uri de tip it-it-yourself, cu multe funcții. Specialitățile Webnode sunt prezente în interfața ușoară de drag and drop, șabloane intercambiabile pentru dispozitive mobile, o varietate de proiecte de afaceri și site-uri personale, unele codări HTML, optimizare sunet și un set impresionant de mai multe limbi.

Specificațiile / limitările tehnice ale Webnode-ului

Specificațiile tehnice pentru Webnode includ un cont gratuit care poate fi live în cinci minute (deși în mod realist cei mai mulți utilizatori ar dura cel puțin o jumătate de zi sau mai mult pentru a-și crea site-ul). Într-un cont gratuit sau plătit, utilizatorii primesc opțiuni de nume de domeniu, social media, e-mail, bloguri, formulare, imagini, statistici și majoritatea funcțiilor standard pe care le așteptați într-un constructor de site-uri online..

În ceea ce privește limitările, acest constructor de site-uri este bun pentru cei care sunt în acord cu șabloane funcționale de bază, fără multe flăcări. Platforma are nevoie de actualizări, cu limitări în design-ul contemporan. Ca o soluție robustă de blogging, Webnode se clasează ușor scăzut.

Există scalabilitate adecvată / cameră pentru a crește?

Webnode oferă câteva planuri lunare de prețuri bazate pe complexitățile site-ului web. Proprietarii de magazine, bloggerii și alții pot începe mici și avansați în planul de prețuri care are caracteristicile pe care le solicită. Webnode oferă nouă planuri de prețuri pentru site-uri web (inclusiv comerț electronic de bază și avansat) – mai multe planuri pentru orice constructor de site-uri. Planurile de stabilire a prețurilor sunt complexe, dar lasă întreprinderilor loc de creștere

Care este politica de garantare a banilor?

Veți primi o garanție de returnare de 15 zile numai în planul Premium.

Care este Reputația Webnode-ului?

Webnode are rezultate bune, împreună cu o platformă de sunet pentru site-uri web de bază și de afaceri. Deși nu este foarte atractiv pentru cei care caută modernitate, are funcționalitate și o mulțime de clienți mulțumiți. Webnode are unul dintre cele mai bune seturi multilingve și folosește o interfață prietenoasă de editare în stil Microsoft. Este versatil și mobil, cu o varietate de opțiuni de stabilire a prețurilor. Poate fi cu costuri reduse, dar întreprinderile în evoluție vor trebui să plătească mai mult pentru a obține ceea ce au nevoie. În general, Webnode are o reputație bună în industrie.

De ce să alegi Webnode?

Webnode oferă o platformă stabilă, cu o funcționalitate rezonabilă pentru a sprijini majoritatea stilurilor și cerințelor site-ului web. Cu opțiunea unui plan de preț gratuit sau rezonabil, este conceput pentru a oferi seturi de caracteristici pentru o varietate de utilizatori. Este potrivit pentru comerțul electronic dacă nu vă deranjează să plătiți mai mult, având o funcție extinsă configurată pentru a sprijini întreprinderile mici. Este, de asemenea, perfectă pentru bloggeri, artiști și studenți care nu necesită șabloane contemporane.

Caracteristici cheie

 • Sute de șabloane
 • Utilizați propriul dvs. nume de domeniu
 • Asistență pentru tehnici SEO avansate
 • Integrare în social media
 • Costuri de pornire zero
 • Asistență în mai multe limbi
 • Backup și recuperare
 • Personalizați Footer
 • Politica de rambursare de 15 zile
 • Magazin online producător
 • De la 2 GB la Lățime de bandă nelimitată
 • Integrare forum

Verdictul experților în industrie pe WebNode

Experții Builder de site-uri web sunt foarte probabil să recomande WebNode și să îi ofere un scor peste medie. La fel ca consumatorii, criticii au menționat serviciile pentru clienți și instrumentele de comerț electronic drept cele mai mari defecțiuni ale programului. Acestea fiind spuse, puteți plăti mai mult și puteți opta pentru pachetul dedicat comerț electronic. Știți doar că planurile de afaceri obișnuite sunt limitate atunci când vine vorba de vânzarea online.

În caz contrar, constructorul de site-uri web real este apreciat. A obținut puncte pentru ușurința de utilizare și un editor de drag-and-drop de înaltă calitate, care se află în vârful clasei sale. Experții au fost de asemenea impresionați de numărul și calibrul instrumentelor SEO. WebNode vine standard cu o varietate de instrumente excelente pentru a vă ajuta să vă promovați site-ul și afacerea dvs..

În cele din urmă, experții au obținut WebNode chiar mai mare decât utilizatorii, cu o medie de 8 până la 9 stele dintr-un total de zece. Potrivit criticilor, WebNode merită verificat.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webnode-review/
 • www.superbwebsitebuilders.com/webnode-review/

Recenzii pozitive pentru consumatori și mărturii pe WebNode

Clienții mulțumiți au menționat, în general, aceste trei domenii:

 • Prețuri. Da, puteți crea gratuit un site web profesionist și atractiv. Pachetele actualizate oferă mai multe opțiuni de temă, dar versiunea gratuită este suficientă pentru a începe.
 • Ușurință în utilizare. Pentru începători, interfața simplă este ușor de navigat și foarte eficientă. De îndată ce configurați informațiile contului, puteți începe să vă construiți site-ul.
 • Caracteristici. WebNode oferă instrumente SEO care vă vor ajuta să comercializați site-ul. De asemenea, vine cu funcții excelente de blogging, integrare în social media și statistici ale site-ului.

Scorurile clienților au fost puțin inconsistente atunci când a fost evaluarea WebNode, dar nu am găsit nimic sub 7 dintr-o recenzie de 10 stele. De fapt, multe scoruri au fost mult mai mari.

Recenzii negative ale consumatorilor și reclamații pe WebNode

Unii consumatori au avut probleme în accesarea site-ului lor web odată ce s-au înscris. Indiferent dacă există o problemă cu domeniul sau pur și simplu nu se pot autentifica în contul lor de administrator, există suficiente mențiuni despre aceste tipuri de probleme pentru a ridica o sprânceană. Nu ajută faptul că aceste provocări au fost în mare parte neadresate de serviciul clienți. Alți consumatori au raportat, de asemenea, că au probleme cu anularea contului lor odată ce au decis că WebNode pur și simplu nu era pentru ei.

De asemenea, ar trebui să știți că WebNode vine cu instrumente de comerț electronic limitat. Consumatorii au părut surprinși și dezamăgiți de faptul că programul nu a fost mai prietenos cu amănuntul. Pentru cei care doresc să-și transforme site-ul de afaceri într-un magazin online, există opțiuni mai bune, cu mai multe instrumente de comerț electronic standard care să ajute la vânzarea produselor.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webnode.com

Proiecta & Personalizare

Opțiunile de proiectare și personalizare se referă de obicei la gradul în care utilizatorii pot regla șabloane și personaliza stiluri, culori și plasare. Webnode oferă o varietate de opțiuni de design și personalizare suficient de ușor de gestionat.

CaracteristicăPrezentare generală
Șabloane WebnodeExistă numeroase șabloane personale și de afaceri prietenoase cu telefonul mobil, dintre care puteți alege împreună cu opțiunile de aspect de patru pagini și un editor CSS pentru editare backend, dacă doriți. De asemenea, utilizatorii își pot răzgândi și selecta un alt șablon după ce datele sunt stocate. Șabloanele sunt descrise ca fiind oarecum învechite, dar puteți obține creativitate și modifica setarea implicită pentru multe elemente.
 • Varietatea și calitatea șabloanelor și paleta de culori. Există „sute” de șabloane dintr-o varietate de categorii din care să alegeți. Șabloanele sunt codate color, astfel încât să puteți găsi culorile care coincid cu logo-ul afacerii dvs. etc. Stilurile de font implicite sunt datate, dar le puteți regla, iar Webnode a indicat că se vor moderniza în curând.

Șabloane preselecționate față de crearea site-ului Web de la Scratch. Webnode este un program de compilare propriu care se bazează pe șabloane pre-proiectate și adăugarea de cod HTML / CSS pentru cei care au nevoie de el. Pentru proiectarea și dezvoltarea site-ului web la scară completă, veți dori să căutați online companii care oferă acest tip de servicii, dar așteptați să plătiți mult mai mult.

Site Web BuilderInterfața de design a site-ului web este ceea ce face ca Webnode să fie preferat. Oferă un panou de control stil Microsoft, ușor de utilizat și oferă utilizatorilor o mulțime de funcții din care să aleagă. Vă puteți răzgândi pe șablon și pe diverse variante pentru fiecare pagină a site-ului. Instrumentele de ajutor sunt disponibile pentru această platformă de proiectare.
Personalizarea stilului de pagină`Când puteți personaliza și personaliza site-ul dvs. dincolo de șablonul de bază, acesta este denumit personalizarea stilului de pagină. Webnode este mediu în clasa sa pentru personalizarea stilului de pagină.

 • Opțiunile de proiectare pentru personalizare. Webnode oferă utilizatorilor o cantitate bună de control pentru personalizare. Există patru machete diferite din care puteți alege paginile dvs. și puteți modifica șablonul după bunul plac. Există zeci de scheme de culori încorporate în șabloane.
 • Libertatea de a muta, redimensiona și edita conținut. Webnode face ca editarea să nu fie stresată într-un panou de control interactiv. Editați, mutați, redimensionați sau ștergeți conținut sau elemente rapid.
 • Există acces la codul HTML / CSS? O caracteristică mult dorită pentru utilizatorii tehnici, Webnode oferă un editor CSS pentru unele codificări backend.
 • Interfață de editare vizuală. Utilizatorilor le plac funcțiile de editare vizuală a Webnode. Este relativ simplu să adăugați widgeturi și există un număr dintre care să alegeți. Pot fi unele restricții de plasare atunci când le adăugați la o pagină

În general, utilizatorii Webnode sunt mulțumiți în ceea ce privește opțiunile de personalizare, în timp ce există câteva seturi de stiluri încorporate în șabloane. Rețineți că șabloanele care oferă sunt foarte funcționale și nu despre estetică, dar puteți personaliza pentru a depăși acest lucru.

Navigare pe siteȘabloanele Web pentru noduri oferă cel puțin șase niveluri de navigare pe site, multe pentru aproape orice site web. Aspectul de navigare se bazează pe șablonul pe care îl alegeți, cu unele personalizări posibile. Așteptați-vă și o navigare mobilă sensibilă.
Management de conținutDatorită structurii șabloanelor de pe Webnode, gestionarea conținutului este simplificată și intuitivă. Șablonul poate fi schimbat cu puțin curățare. Webnode oferă o autentificare sigură a utilizatorului pe site-ul lor web, iar modificările dvs. sunt încărcate instantaneu.
Fotografii și galeriiWebnode este echipat cu o galerie foto și aveți capacitatea de a face galeria dvs. să vă prezinte produsele. Galeria foto vă permite să paginați fotografiile, să modificați dimensiunea miniaturii și să adăugați descrieri.
Clădirea site-ului mobilClădirea de site-uri mobile este încorporată în șabloanele Webnode, astfel încât dvs. și clienții dvs. puteți afișa și naviga cu ușurință de pe un dispozitiv mobil. eCommerce este acceptat și pe o platformă mobilă.
Integrarea partajării socialePictogramele de social media pot fi inserate pe site-urile Webnode pentru integrare cu platforme populare de social media, cum ar fi Facebook, Twitter și YouTube.
Servicii de proiectareNumele Web ca majoritatea constructorilor de site-uri din clasa sa nu oferă servicii de proiectare a site-urilor gestionate. Este un constructor de site-uri pe care îl faceți. Căutați online un designer web dacă aveți nevoie de servicii complete de proiectare și dezvoltare, la un preț premium.

Caracteristici & Unelte

Webnode are un set de caracteristici robuste pentru a găzdui micii proprietari de magazine, bloggeri și alții care doresc să își arate sau să își vândă bunurile și serviciile. Webnode are una dintre cele mai bune reputații pentru caracteristici în rândul concurenților săi. Mai jos sunt câteva dintre detalii.

CaracteristicăPrezentare generală
Configurare reteaua webWebnode vă permite să consultați sute de șabloane responsive din fiecare categorie de afaceri sau personale înainte de a vă înscrie. Aveți opțiunea de a selecta un cont gratuit și de a face upgrade la planul de care aveți nevoie mai târziu, dacă doriți. Configurarea este ușoară și Webnode vă conduce printr-un proces online de proiectare a site-ului dvs. web.
Web designȘabloanele Webnode oferă sute de idei excelente pentru a vă gândi. După ce v-ați înscris cu un nume pentru site-ul dvs. web, o adresă de e-mail și o nouă parolă, începeți procesul de design web. Selectați un aspect, adăugați text și trageți și eliberați elementele de care aveți nevoie în paginile dvs. Adăugați cod HTML / CSS, dacă este nevoie.
Adâncimea navigațieiWebnode oferă cel puțin șase niveluri de navigare pe site, ceea ce este mai mult decât suficient pentru orice site personal sau de afaceri.
Widgeturi și aplicațiiDeși nu se menționează un magazin de aplicații, Webnode este compatibil cu unele aplicații și, de asemenea, puteți coda în HTML. Există numeroase widgeturi pentru a trage și plasa (sau cod) pe paginile site-ului dvs..
Generarea de baniWebnode oferă integrarea Google AdSense, dar trebuie codat într-o anumită secțiune. Proprietarii magazinelor pot introduce opțiunile de plată standard, inclusiv PayPal.
Statistici pentru vizitatoriInstrumentele interne de statistici pentru vizitatori sunt utile, iar utilizatorii pot adăuga Google Analytics.
Foto, video și audioWebnode are un set de instrumente care se potrivește oricărui proprietar de site-uri, inclusiv o galerie de imagini, opțiunea pentru videoclipuri și fișiere audio și multe altele.
BloggingOpțiunea de blogging Webnode este destinată bloggerilor casual, nu bloggerilor serioși. Există câteva limitări cu comentarii și răspunsuri, dar Disqus este un supliment care vă poate ajuta.
Hărți GoogleWebnode vă permite să introduceți rapid Google Maps și Bing Maps.
Editor HTMLUnul din activele Webnode este posibilitatea de a adăuga și edita codul site-ului HTML / CSS, care poate fi realizat într-un editor CSS.
Integrare în social media
Formulare și sondajeSelectați formulare Wufoo, integrări Survio și fișiere Box.net, printre altele, pentru formulare, opțiuni de votare și sondaje.
Spatiu de depozitareAbonații primesc de la 300 MB la spațiu de stocare nelimitat împreună cu 3 GB până la lățime de bandă nelimitată, în funcție de planul selectat.
Instrument pentru newsletterÎn timp ce nu există un instrument de newsletter, utilizatorii se pot integra cu Mailchimp, Aweber și alții. Conturile de e-mail Webnode cu toate caracteristicile vor susține această activitate.
Asistență forumWebnode nu acceptă oficial forumurile, deși clienții pot face comentarii sau întrebări online.
Comerț electronic / Magazin onlineProiectat pentru comerț electronic, Webnode oferă majoritatea fiecărui proprietar de magazine. Abonații vor trebui să investească în planul cu prețuri mai mari pentru a obține instrumentele și suportul de care au nevoie. Planul special de comerț electronic este cel mai sofisticat, deși există opțiuni mai puțin costisitoare pentru platformele de vânzare mai mici.
Integrare gatewayServiciile de gateway de plată sunt disponibile pe Webnode și relativ simple pentru a lucra.
SEO prietenosWebnode primește patru stele pentru SEO, deoarece titluri de pagini și meta, împreună cu etichete ALT pentru imagini și câmpuri URL și editabile, o specialitate pentru Webnode!
Acces limitat pe site (Protecție prin parolă)Webnode oferă utilizatorilor protecție prin parolă pentru autentificarea, modificarea și personalizarea contului lor online.
Google® AnalyticsWebnode se integrează cu Google Analytics, fără probleme cunoscute.
Securitatea site-ului webWebnode ia securitatea utilizatorilor și a clienților foarte în serios, la fel ca majoritatea companiilor online. Acestea oferă criptarea și protecția parolelor necesare atât pentru site-urile generale, cât și pentru site-urile de comerț electronic.
Limbi multipleWebnode acceptă 20 de limbi, posibil cel mai susținut de orice constructor de site-uri. Cinci stele pentru această caracteristică.
Optimizare mobilăȘabloanele Webnode oferă optimizare mobilă, astfel încât utilizatorii și clienții să afișeze, să navigheze și să cumpere cu succes pe majoritatea dispozitivelor mobile.

Planuri & Prețuri

Webnode oferă clienților un cont gratuit împreună cu câteva planuri de prețuri perplex în trei categorii din care să aleagă. În funcție de nivelul de instrumente și funcții necesare site-ului dvs. web, există un plan de prețuri pentru toți. Numele de domeniu au prețuri separate. Prețurile pentru rețelele web nu au fost evidente pe pagina de pornire, dar o căutare Google pe „Prețul pentru reteaua web” a prezentat planurile.

Planuri de prețuri oferite

Liber. Construiți site-ul, gestionați conținutul și primiți o mulțime de funcții și un anumit suport.

Site-uri personale

Toate planurile personale de stabilire a prețurilor site-ului web includ un șablon mobil, posibilitatea de a atribui numele de domeniu, protecția prin parolă, asistență premium și un plan de rezervă și recuperare.

 • Mini. 6,95 USD / lună pentru stocare de 300 MB, lățime de bandă de 3 GB și o cutie poștală.
 • Standard. 13,75 USD / lună pentru stocare de 1.000 MB, lățime de bandă de 20 GB, 20 cutii poștale și posibilitatea de a personaliza subsolul.
 • Profi. 24,95 USD pentru stocare de 4,000 MB, lățime de bandă nelimitată, 100 de căsuțe poștale, mai multe limbi și o versiune offline a site-ului web.

Site-uri de afaceri

Toate planurile de preț a site-ului de afaceri includ un șablon mobil, posibilitatea de a atribui numele de domeniu, asistență premium și știri și articole.

 • Mini. 6,95 USD / lună pentru stocare de 500 MB, lățime de bandă de 3 GB și trei căsuțe poștale.
 • Standard. 13,75 USD / lună pentru spațiu de stocare de 2.000 MB, lățime de bandă de 10 GB, 20 de căsuțe poștale, știri și articole, creează liste, mai multe limbi, posibilitatea de a personaliza subsolul și protecția prin parolă.
 • Profi. 24,95 USD pentru spațiu de stocare de 5.000 MB, lățime de bandă nelimitată, 100 de căsuțe poștale, știri și articole, creați liste, limbi multiple, posibilitatea de a personaliza subsolul, protecția prin parolă și o versiune offline a site-ului..

Site-uri de comerț electronic

Toate planurile de preț a site-ului eCommerce includ un șablon mobil, card de credit, posibilitatea de a atribui numele de domeniu, asistență premium și un plan de rezervă și recuperare..

 • Mini. 9,95 USD / lună pentru stocare de 300 MB, lățime de bandă de 3 GB, o cutie poștală și 100 de produse.
 • Standard. 24,95 USD / lună pentru stocare de 1.000 MB, lățime de bandă de 20 GB, 20 de căsuțe poștale, 1.000 de produse, statistici detaliate ale afacerii, variații de produse, capacitatea de a personaliza subsolul, feedul de produse și capacitatea de a importa / exporta produse.
 • Profi. 49,95 USD pentru stocare de 4,000 MB, lățime de bandă nelimitată, 100 de căsuțe poștale, produse nelimitate, statistici detaliate ale afacerii, variații de produse, capacitatea de a personaliza subsolul, feedul produsului, capacitatea de a importa / exporta produse, protecție prin parolă și o versiune offline a site-ului..

Webnode oferă prețuri competitive odată ce vă dați seama exact configurația de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. personal sau de afaceri.

Luați în considerare următorii factori în ceea ce privește prețul:

 • Oferă un plan gratuit? Da, oricine poate configura și continua să utilizeze un cont gratuit pentru un site web de bază. Așteptați-vă să vă abonați la un cont de plată pentru soluții de comerț electronic.
 • Există perioade de încercare sau necesită înscrierea cardurilor de credit? Puteți configura un cont pentru servicii gratuite sau vă puteți abona cu un card de credit sau PayPal. Există un proces gratuit de 15 zile doar pentru planul Premium.
 • Cât de accesibile sunt pachetele premium în comparație cu concurenții? Webnode oferă câteva planuri de tarifare adecvate, dar numele de domeniu are un preț separat. Prețul este competitiv pentru nevoile întreprinderilor mici sau comerțului electronic. Pentru toate funcțiile de comerț electronic, este mai mare decât unele, dar veți obține ceea ce aveți nevoie pentru a vinde.
 • Puteți proiecta pagini web profesionale folosind doar versiunea gratuită? Da, puteți dezvolta gratuit un site web profesional și îl puteți păstra gratuit.

Plata se realizează lunar / anual? Este oferit un plan de plată lunară.

Relații Clienți

Serviciile de asistență pentru clienți Webnode sunt similare cu majoritatea constructorilor de site-uri de afaceri. Asistența online este bună. Asistența prin telefon și e-mail este oarecum limitată, dar există un forum cu întrebări frecvente și întrebări. Este oferit un anumit nivel de asistență pentru toate planurile de stabilire a prețurilor.

Ușurință în utilizare

Webnode este descris ca un constructor de site-uri relativ ușor de realizat site-uri web DIY. A fost creat pentru utilizatorii de orice nivel de abilitate. Este ușor de început și simplu de gestionat. Site-urile de comerț electronic vor avea nevoie de ceva mai multă planificare și timp pentru a configura și întreține.

Simplitatea interfeței.Interfața Webnode are un scor foarte ridicat pentru editare în stilul panoului de control, interactivitate și ușurință în utilizare.

Potrivit pentru începători / utilizatori avansați. Webnode este perfect atât pentru începători cât și pentru designeri cu experiență, inclusiv posibilitatea de a codifica în HTML / CSS. Începătorilor le place editarea glisare și scădere în timp ce utilizatorii avansați pot adăuga cod.

Păstrează controlul asupra site-ului Web în orice moment.Utilizatorii primesc control complet într-o autentificare sigură la Webnode, concepută pentru persoane fizice sau proprietarii de magazine care vând bunuri și servicii online.

Ajutor oferit în redactor. Opțiunile de dialog și ajutor în editor sunt bune. Suportul live este limitat și există unele rapoarte despre fișierele de ajutor care sunt prea limitate.

Webnode este un constructor de site-uri competitive, ușor de utilizat și oferă funcțiile pentru fiecare tip de site, cu puține limitări și prețuri oarecum competitive în funcție de nevoile dvs..

Concluzie

Webnode se situează pe lista constructorilor de site-uri web, în ​​special pentru proprietarii de magazine, cu 20 de limbi și nouă planuri de stabilire a prețurilor. Sunt specializați într-o varietate de publicuri și oferă multe caracteristici. Vă puteți înscrie gratuit sau puteți selecta dintre nouă planuri de tarifare pentru a vă potrivi nevoile. Webnode are una dintre cele mai bune oferte pentru comerț electronic. Opțiunile de tarifare sunt dificil de găsit și, de asemenea, dificil de sortat, dar sunt versatile.

Interfața Webnode este excelentă, cu un panou de control în stil Microsoft pentru a lucra. Un dezavantaj este șabloanele neactualizate care necesită o anumită personalizare pentru a le face să pară mai moderne pentru Internetul de astăzi. De fapt, sunt funcționale. Iată linia de jos:

Webnode este un constructor de site-uri puternic din clasa sa, care acceptă diferite niveluri de comerț electronic și site-uri personale. Are funcționalitatea, caracteristicile și planurile de stabilire a prețurilor pentru a găzdui majoritatea utilizatorilor. Dacă doriți o funcție, este o alegere excelentă. În ceea ce privește estetica și designul modern, adăugarea acestui lucru va necesita un efort mai mare din partea dvs. Este posibil una dintre cele mai bune opțiuni cu privire la caracteristici și opțiuni multilingve.

Comparaţie

WebNode

91

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map