Revizuirea Web.com 2016


Web.com

Vizitati site-ul

8.9


Scor AWA

Web.com

Una dintre cele mai timpurii companii de proiectare a site-urilor care s-au alăturat domeniului, Web.com a început ca site Web Pros în 1999. Cu sediul în Florida, Web.com are o infrastructură diversă, achiziționând mai multe companii legate de web, inclusiv Web.com în 2007. De atunci. , compania s-a dezvoltat pentru a deveni unul dintre cei mai mari furnizori atât de servicii complete de proiectare a site-urilor web, cât și de construitori de site-uri de bricolaj, hosting, marketing pe internet și comerț electronic. Citiți mai jos recenzia noastră Web.com.

Pro-uri

 • Una dintre cele mai mari și mai înființate companii
 • Soluție originală de comerț electronic
 • Mii de șabloane
 • Se integrează cu Google Analytics
 • Suport live prin intermediul unui număr de 800
 • Securitate premium

Contra

 • Șabloane tradiționale, proiectate pentru funcție și estetică
 • Prețul și tabelul de caracteristici care nu sunt listate direct
 • Lista extinsă de livrări, dar nu și pentru întreprinderile cu buget
 • Interfață complicată pentru utilizatori noi

Prezentare generală

 • Site-ul: www.web.com
 • Sediu: Jacksonville, FL
 • Anul fondării: 1997
 • Numar de angajati: 2200+
 • Site-uri construite: 55000000+
 • Categorii: Software pentru creatoare de site-uri web
 • Servicii: Găzduire de site-uri web, Proiectare de site-uri web, Internet marketing, comerț electronic
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

Cu peste 3,3 milioane de abonați, 2.200 de angajați și peste 20 de locații fizice, Web.com se află într-o clasă proprie. Web.com împărtășește o cultură, valori și o echipă de susținere a companiei și dezvăluie aceste informații pe site-ul web. Există avantaje și dezavantaje într-o companie cu o poziție atât de lungă și mare.

Web.com oferă unul dintre cele mai mari, mai versatile portofolii de produse și servicii ale oricărui constructor de site-uri. În timp ce șabloanele sunt tradiționale, concepute pentru funcții, Web.com este mai mult decât un magazin de bricolaj. Web.com oferă, de asemenea, design complet de site-uri web. Oricare dintre aceste opțiuni poate produce rezultate favorabile pentru persoanele fizice sau proprietarii de afaceri care trebuie să creeze și să întrețină un site web. Așteaptă să plătești tarife un pic mai mari pentru funcțiile și serviciile extinse ale Web.com.

Pentru cine este recomandat Web.com?

Creatorul de site-uri Web.com este recomandat proprietarilor de afaceri, proprietarilor de magazine, bloggerilor și altor persoane care au nevoie de un site activ și funcțional. Se potrivește celor care doresc să construiască un site de bază sau celor care au nevoie de cineva pentru a crea un site mai complex pentru ei.

Zona de focalizare / specialități Web.com

Web.com este axat pe site-uri web funcționale, care nu corespund nevoilor individuale sau de afaceri. Cu un set de șabloane crescut, Web.com oferă peste 2.500 de șabloane care pot fi schimbate cu ușurință după adăugarea conținutului. Șabloanele apar puțin datate, dar proprietarii pot primi un site personalizat care răspunde nevoilor lor specifice de proiectare. Pachetele de găzduire Unix, Linux și Windows sunt disponibile. Web.com face o treabă bună de comerț electronic, cu funcții extraordinare de adăugare și plugin.

Specificații / limitări tehnice ale Web.com

Web.com oferă funcțiile standard de constructor de site-uri de bricolaj pentru un site web de succes, împreună cu opțiunea de a permite pe cineva să facă treaba pentru tine. Este o platformă funcțională, bine concepută pentru comerț electronic, cu soluții încorporate și opțiuni de bord interactive.

În ceea ce privește limitările, interfața de utilizator nu este la fel de ușor de utilizat pentru unii dintre noii concurenți ai Web.com și nu pare că Web.com oferă o probă gratuită. Opțiunile lunare de prețuri sunt un pic mai mari pentru această platformă experimentată, extrem de evoluată.

Există scalabilitate adecvată / cameră pentru a crește?

Deși planurile de stabilire a prețurilor nu sunt clar afișate în față pe site-ul Web.com, se pare că există un set decent de planuri lunare complete de plată pentru o soluție completă de găzduire și marketing de succes necesar pentru promovarea unei afaceri. Nu va fi ieftin, dar Web.com oferă un marketing real necesar pentru succesul online.

Care este politica de garantare a banilor?

Web.com oferă o garanție de returnare de 30 de zile, dar nu veți găsi cu ușurință aceste informații pe site-ul web. Utilizatorii se plâng de dificultatea de a anula după ce v-ați înscris.

Care este Reputația Web.com?

După o lungă istorie în spațiul site-ului web, se pare că Web.com și-a asezat locul în spate cu noi clienți do-it-yourself. Odată cele mai puternice și de succes soluții de construire a site-urilor web, se pare că Web.com nu a reușit să țină pasul în unele moduri.

În timp ce compania are o urmărire uriașă și una dintre cele mai vaste game de servicii, aceasta a suferit numeroase transformări și trebuie să stive împotriva noilor performanți pentru construirea de site-uri web eficiente. Pentru cei care totuși preferă să aibă un designer web care să facă treaba pentru ei, Web.com face târguri în industrie. Recenziile recente arată Web.com cu o reputație bună printre designerii cu servicii complete și doar o reputație corectă în rândul proprietarilor de site-uri. `

De ce să alegi Web.com?

Constructorul de site-uri Web.com are următoarele seturi de funcții uriașe, multiple opțiuni pentru proiectarea și dezvoltarea site-urilor web și este demn de a sprijini întreprinderile mari și comerțul electronic avansat. Această companie face totul.

Întrebarea este: o fac bine? Dacă doriți o companie experimentată, bogată, cu istorie și capacitatea de a furniza servicii extinse de proiectare a site-urilor web, cheltuiți banii și investiți cu Web.com. Dacă sunteți o companie mică care are nevoie de un site de bază pentru a face singur, există zeci de alternative de constructor de site-uri rentabile, cum ar fi Squarespace și Weebly, care să se potrivească nevoilor dvs..

Caracteristici cheie

 • Nume de domeniu gratuit
 • Stocare web nelimitată
 • Peste 2500 de șabloane din 30 de categorii
 • Editor de stil de bord
 • Personalizarea stilului de pagină
 • Integrare Google Analytics
 • Clădirea site-ului mobil
 • Serviciu personalizat de proiectare
 • Integrare în social media
 • Integrare WordPress
 • Editor HTML
 • Integrare gateway de plată

Verdictul experților în industrie pe Web.com

Site Builder În cele din urmă, experții au sentimente similare despre Web.com, dar sunt puțin mai diplomatici în formularea lor și sunt dispuși să ofere constructorului site-ului cel puțin 2 – 2,5 stele din cinci. Criticii au fost mulțumiți de serviciul pentru clienți și nu păreau deranjați de practicile de preț mai puțin transparente.

Iată câteva critici mai aprofundate pe care experții au trebuit să le ofere:

 • Interfață confuză. Este greu de navigat și instrumentele de introducere a textului par doar oprite.
 • Constructorul nu vine cu un blog și este greu să importezi un blog WordPress.
 • În timp ce Web.com oferă asistență de încredere pentru clienți, îi lipsește o caracteristică de chat live. Clienții vor trebui să sune pentru a primi asistență promptă.
 • Versiunea de bricolaj vine cu limitări severe și șiruri atașate.

Cu atât de mulți producători de site-uri excelente pe piață, experții sunt de acord că nu există niciun motiv să-ți pierzi timpul sau banii pe Web.com.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/web-com
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426338,00.asp

Recenzii pozitive pentru consumatori și mărturii pe Web.com

Din zeci de recenzii ale consumatorilor, am găsit doar câteva recenzii pozitive. Rețineți că majoritatea nu includeau de fapt nimic specific despre constructorul de site-uri web. Un client a fost destul de mulțumit de ușurința de utilizare atunci când a venit la constructorul de site-uri Web.com. Au fost complet noi pentru construirea site-urilor și au apreciat simplitatea constructorului și caracteristicile acestuia. Alții au descris aceste elemente ca fiind prea simple și limitate pentru a crea un site cu aspect profesionist. S-ar putea ca toate să ajungă la o problemă de perspectivă, dar marea majoritate a utilizatorilor au fost în pierdere pentru a găsi ceva pozitiv de spus.

Dacă așteptările sunt mici și sunteți la curent cu practicile înșelătoare de facturare ale companiei, atunci este posibil să nu fiți dezamăgiți.

Recenzii negative ale consumatorilor și reclamații pe Web.com

Unde sa încep? Cu alte cuvinte, Web.com nu analizează bine consumatorii. Dacă ar fi doar să citiți recenziile utilizatorilor, ar fi aproape imposibil să vă dați seama chiar de serviciul și de ceea ce oferă acestea, deoarece multe dintre reclamații au legătură cu problemele de facturare. O mulțime de oameni s-au simțit înșelați de practicile de stabilire a prețurilor de pe Web.com după ce au aflat că aceștia sunt încasați doar pentru o perioadă de încercare. De asemenea, clienții s-au plâns de multe alte taxe misterioase.

Dincolo de practicile îndoielnice de facturare, construcția site-ului Web.com este în general descrisă ca „groaznică”. Nu numai că este dificil de utilizat, ci funcționează doar o mică parte din timp. În total, programul sună ca o înșelătorie.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.web.com

Proiecta & Personalizare

Fie că aveți nevoie de opțiuni de proiectare și personalizare pe care le puteți gestiona de unul singur sau dacă preferați să investiți într-o companie care poate face acest lucru pentru dvs., Web.com are capabilitățile, dar așteptați să plătiți. Mai jos găsiți câteva detalii frumoase despre ce să vă așteptați cu opțiunile de design și personalizare ale Web.com.

CaracteristicăPrezentare generală
Șabloane Web.comCu Web.com, utilizatorii și designerii vor selecta dintre peste 2.500 de șabloane din 30 de categorii. Șabloanele sunt destul de tradiționale, cu atenție pentru a funcționa peste modernitate. Șabloanele includ o opțiune de căutare după cuvânt cheie sau culoare. Comutarea între șabloane este posibilă chiar și după ce ați introdus informațiile și componentele site-ului. Web.com gestionează afișarea mobilă într-o vizualizare alternativă. Sau, Web.com poate crea site-ul dvs. pentru dvs., cu opțiunile de personalizare și mobilitate dorite.
 • Varietatea și calitatea șabloanelor și paleta de culori. Pentru opțiunea „Do it it yourself”, există șabloane disponibile în orice stil și culoare pentru a răspunde nevoilor personale sau de afaceri. Schemele de culori sunt complementare, iar aspectele sunt intuitive.
 • Șabloane preselecționate față de crearea site-ului Web de la Scratch. Web.com oferă ambele. Alegeți-vă personalul din șabloane sau designerii Web.com vă pot construi site-ul de la zero (folosind o temă care vă place). Acești profesioniști au experiență cu codul HTML / CSS pentru a vă personaliza site-ul.
Interfață Web.comWeb.com este versatil prin faptul că utilizatorii au opțiunea de a dezvolta ei înșiși un site sau de a permite companiei să proiecteze și să dezvolte un site pentru nevoile de afaceri sofisticate. Interfața este relativ ușor de început și oferă un editor de stil profesional de bord. Deși puteți face tot ce vă puteți gândi și multe altele, nu pare să fie atât de ușor.
Personalizarea stilului de pagină`Cu opțiunile de personalizare a stilului de pagină Web.com, aveți posibilitatea de a personaliza un site web și de a modifica conținutul și componentele pentru a satisface nevoile dvs. online. Web.com are capabilități, dar poate doriți să le lăsați dezvoltatorilor lor pentru a face acest lucru pentru dvs..
 • Opțiunile de proiectare pentru personalizare. Web.com are instrumente pentru personalizare, dar utilizatorii începători vor avea o curbă de învățare.
 • Libertatea de a muta, redimensiona și edita conținut. Editarea de bază nu este prea complicată, după ce ați făcut-o prin configurare.
 • Există acces la codul HTML / CSS? Unele cod HTML par a fi posibile, dar aceasta este o altă componentă care poate fi gestionată mai bine de dezvoltatorii Web.com.
 • Interfață de editare vizuală. Editarea vizuală apare bine, dar, de fapt, mulți utilizatori de bricolaj se plâng de interfața și utilizarea funcțiilor.

Dacă site-ul Web.com vă proiectează site-ul pentru dvs. la preț premium, pare a fi modalitatea de a personaliza pentru rezultate. Cei care se înscriu pentru a face acest lucru par ei nemulțumiți și dezamăgiți, pe baza recenziilor utilizatorilor lor.

Navigare pe siteNavigarea pe site-ul Web.com se bazează pe șabloane, dar opțiunea de proiectare completă vă va oferi navigarea pentru a satisface nevoile afacerii dvs. Unele lucrări adăugate sunt necesare pentru a afișa un site web pe un dispozitiv mobil
Fotografii și galeriiNavigarea pe site-ul Web.com se bazează pe șabloane, dar opțiunea de proiectare completă vă va oferi navigarea pentru a satisface nevoile afacerii dvs. Unele lucrări adăugate sunt necesare pentru a afișa un site web pe un dispozitiv mobil.
Management de conținutGestionarea conținutului pe Web.com nu este destinată celor fără experiență. Utilizatorii de bricolaj începători sunt frustrați, astfel încât utilizarea Web.com pentru servicii complete este recomandată acestei audiențe. Începătorii pot găsi alte opțiuni mai bune de construitori de site-uri dedicate. Un utilizator avansat poate fi mulțumit de complexitatea platformei Web.com.
Fotografii și galeriiWeb.com are opțiuni de a integra aproape orice formă de imagine. Găsirea unei galerii care să fie peruse în avans nu a fost o opțiune.
Clădirea site-ului mobilWeb.com oferă opțiuni de construire a site-urilor mobile, dar nu sunt încorporate în șabloane așa cum veți găsi cu mai mulți construitori de site-uri moderne. Fără prea multă muncă, poate fi inclusă o vedere mobilă separată. Construcția de site-uri mobile poate fi ușor implementată cu serviciul complet de design Web.com.
Integrare în social mediaUnele opțiuni de socializare și integrarea social media sunt disponibile pe Web.com. Această caracteristică importantă este una dintre numeroasele oferite pentru întreprinderi și proprietarii de magazine pentru a ajunge la clienți.
Servicii personalizate de proiectareServiciul principal Web.com – spre deosebire de majoritatea constructorilor de site-uri de design online – este un serviciu important de proiectare și dezvoltare a site-urilor web. Web.com face asta mai bine. În timp ce încearcă să se încadreze în spațiul DIY, utilizatorii sunt frustrați de complexitatea acestui program moștenit. Pentru o platformă simplificată de bricolaj pentru site-uri web de bază, veți dori să explorați alți constructori de site-uri. Web.com este pentru site-urile web avansate, funcționale și este cel mai bun la proiectarea unui site web pentru tine.

Caracteristici & Unelte

Ca una dintre companiile originale complete de construcție de site-uri web, setul de funcții este imens. Adecvat pentru site-urile mai sofisticate mai mari, care au nevoie de o atenție specială sau un programator mai avansat, care a lucrat cu proiectarea site-urilor, Web.com este sigur pentru a răspunde cerințelor pentru comerț electronic și caracteristici de afaceri:

CaracteristicăPrezentare generală
Configurare Web.comWeb.com arată câteva site-uri de probă împreună cu o imagine instantanee a șabloanelor înainte de a face clic pe butonul Start. Va trebui să introduceți un nume de domeniu, să creați un cont și să selectați un șablon pentru a personaliza și publica. Prima lună este ieftină, dar fiecare dintre cele trei planuri urcă după aceea.
Web designDupă ce selectați un șablon Web.com, cu siguranță începeți procesul de design web. Web.com oferă patru opțiuni de design: proiectare web do-it-for-me, design personalizat, design web do-it-yourself și site web mobil
Adâncimea navigațieiWeb.com pare să ofere profunzimea standard de navigare pe orice șablon pre-proiectat, sau orice este posibil dacă le aveți pentru a vă construi site-ul dvs. pentru dvs..
Widgeturi și aplicațiiWeb.com este compatibil cu zeci de aplicații, widget-uri și plugin-uri pentru a găzdui comerț electronic avansat, portofolii și alte site-uri web complexe..
Generarea de baniFiind o platformă puternică de comerț electronic, care a achiziționat unele mărci de-a lungul anilor, Web.com oferă instrumentele necesare proprietarilor de magazine. Marcile Web.com includ Register.com, Network Solutions, 1ShoppingCart.com și multe altele.
Statistici pentru vizitatoriWeb.com nu va avea nicio problemă cu statisticile vizitatorilor, folosind Google Analytics pentru urmărire și raportare.
Fotografii, videoclipuri și audioWeb.com se integrează cu instrumentele vizuale și media de care aveți nevoie pentru a vă comercializa marca. Schimbați ușor imaginile sau butoanele media.
Fotografii și galeriiWeb.com are opțiuni de a integra aproape orice formă de imagine. Găsirea unei galerii care să fie peruse în avans nu a fost o opțiune.
Clădirea site-ului mobilWeb.com oferă opțiuni de construire a site-urilor mobile, dar nu sunt încorporate în șabloane așa cum veți găsi cu mai mulți construitori de site-uri moderne. Fără prea multă muncă, poate fi inclusă o vedere mobilă separată. Construcția de site-uri mobile poate fi ușor implementată cu serviciul complet de design Web.com.
BloggingBloggingul este relativ simplu cu integrarea Web.com cu WordPress. Procesul va necesita unele cercetări
Hărți GoogleWeb.com vă permite să încărcați rapid Google Maps, alte hărți și unele widget-uri populare.
Editor HTMLApare fragmente HTML și unele coduri sunt posibile cu Web.com. Aceasta ar fi o caracteristică a serviciului de proiectare completă Web.com.
Formulare și sondajeElementele formularelor și sondajelor pot fi integrate sau puteți apela la programatorii Web.com pentru acest serviciu.
Spatiu de depozitarePe baza planului la care vă abonați, primiți 300 GB, 500 GB sau spațiu de stocare nelimitat pentru a vă susține site-ul. Unele dintre planurile de găzduire Linux, Unix și Windows oferă spații de stocare și lățime de bandă nelimitate.
Instrument pentru newsletterWeb.com oferă un pachet de marketing robust, unde gestionează buletine informative, articole, bloguri, mesaje și multe altele.
Asistență forumWeb.com oferă utilizatorilor forumuri ca parte a planului lor de asistență. Forumurile site-ului web pentru clienți pot fi construite.
Comerț electronic / Magazin onlineUn comandant original al site-ului eCommerce, Web.com este cel mai bun în proiectarea site-urilor de comerț electronic pentru proprietarii de afaceri și proprietarii de magazine. Nu numai că, dețin câteva seturi de instrumente noi pentru această platformă. Acesta este un alt avantaj al setului complet de servicii de proiectare Web.com.
Integrare gatewayServiciile de gateway de plată sunt simple cu Web.com – parte a portofoliului lor principal.
SEO și marketing onlineOpțiunile de optimizare și marketing ale motorului de căutare Web.com sunt extinse, cu videoclipuri, articole și comunicate de presă oferite în pachetul lor SEO. Opțiunea de servicii complete este sigură în ghidarea proprietarilor de magazine pentru a ajunge la clienți și a obține punctaje în căutările Google, Yahoo și Bing. Web.com oferă publicitate de plată pe clic, administrare blog, social media și multe altele. Asteptati-va sa platiti.
Acces limitat pe site (Protecție prin parolă)Web.com oferă o autentificare la cont atunci când vă înscrieți, iar clienții accesează un mediu protejat prin parolă pentru editare și personalizare în orice moment.
Google® AnalyticsWeb.com se integrează cu Google Analytics fără probleme cunoscute.
Securitatea constructorului site-ului webWeb.com ia securitatea în serios, cu protecție împotriva spamului prin intermediul CatchGuard, protecție antivirus și un certificat SSL suplimentar pentru aproximativ 5 USD pe lună..
Limbi multipleDeși nu este evident dacă Web.com acceptă alte limbi, se pare că este o chestiune de codare relativ ușoară. Este nevoie de mai multe cercetări sau permiteți Web.com să facă acest lucru pentru dvs..
Optimizare mobilăÎn timp ce șabloanele Web.com nu sunt prietenoase cu dispozitivele mobile, există o caracteristică de editare mobilă care asigură o afișare de succes pe dispozitivele mobile.
Tehnologia CDNÎn locul tehnologiei CDN, Web.com se asociază cu soluții de rețea pentru a oferi servicii DNS îmbunătățite comparabile.

Planuri & Prețuri

Nu au fost disponibile informații despre prețuri sau planuri pe paginile principale ale site-ului, dar Web.com oferă patru planuri de prețuri diferite.

Planuri de prețuri oferite

 • Site Web Builder. 1Sf Luna 1,95 USD, lunar 22,95 USD / lună
 • Website + Marketing. Prima lună 2,95 USD, lunar 32,95 USD / lună
 • Website + Marketing + comerț electronic. Prima lună 3,95 USD, lunar 42,95 USD / lună
 • Construiește-l pentru mine. Gratuit la început. 114,95 USD și mai mult

Web.com oferă prețuri destul de competitive pentru cantitatea de caracteristici și servicii pe care le primiți, dar dolarii se pot adăuga atunci când includeți hosting, suplimente și pluginuri. Aceasta poate fi o companie de proiectare a site-urilor web pentru întreprinderile mai mari care necesită servicii hands-on.

Luați în considerare următorii factori în ceea ce privește prețul:

 • Oferă un plan gratuit? Nu chiar. Planul Build-It-For-Me începe gratuit.
 • Există perioade de încercare sau necesită aderare la carduri de credit? Se pare că trebuie să plătiți o taxă mică pentru prima lună, după care puteți anula, cu ceva efort suplimentar.
 • Cât de accesibile sunt pachetele premium în comparație cu concurenții? Web.com este competitiv pe lista scurtă de designeri de site-uri care oferă această scară de servicii. Nu va concura cu cei mai mici, construiți site-uri web, pentru site-uri web de bază până la moderate.
 • Puteți proiecta pagini web profesionale folosind doar versiunea gratuită? Nu chiar.
 • Plata s-a îndeplinit lunar / anual? Este oferit un plan de plată lunară.

Relații Clienți

Web.com are o reputație mai bună decât media pentru serviciile de asistență pentru clienți. Există o varietate de opțiuni de asistență de pe site-ul web, inclusiv un număr de 1-800 – nemaiauzit în spațiul constructorului de site-uri.

De asemenea, clienții pot face clic pentru a trimite un e-mail, pentru a vizita un blog de forum, pentru a găsi articole utile și pentru a se angaja în reuniuni de afaceri mici. Timpii de răspuns par a fi buni, iar ajutorul de urmărire se adaptează la cele mai multe nevoi.

Ușurință în utilizare

Ca o platformă cuprinzătoare de proiectare web, ușurința de utilizare este în mâinile unor designeri calificați de pe Web.com. Pentru cei care decid să își construiască site-ul, terenul de joc pentru constructorii de site-uri este atât de vast și de simplificat astăzi încât Web.com nu mai poate concura bine pe această piață.

Pentru designeri avansați, cu experiență, este un instrument mai valoros pentru a sprijini comerțul electronic de înaltă performanță și afaceri la scară mai mare. Nu va fi ușor pentru începători. Mai jos sunt câteva aspecte de luat în considerare în timp ce explorați diferitele opțiuni de constructor de site-uri de pe piață:

Simplitatea interfeței. Interfața Web.com nu este concepută să fie simplă, cu excepția celor care au experiență în arena de design a site-ului.

Potrivit pentru începători / utilizatori avansați. Există și alți constructori făcuți pentru începători. Web.com, în timp ce oferă soluții excelente bazate pe șabloane, este cel mai bun la soluția completă de proiectare și dezvoltare pentru clienți. Utilizatorii avansați vor găsi mai ușor și mai versatil să răspundă nevoilor companiei.

Păstrează controlul asupra site-ului Web în orice moment. Utilizatorii obțin nivelul de autonomie absolută pe care și-l doresc în funcție de abonamentul pe care îl aleg.

Ajutor oferit în redactor. niste euAjutor n-editor este disponibil împreună cu un Antrenor de site (tutori) și câteva opțiuni de ajutor pe site.

Web.com nu este menit exact pentru simplu. Majoritatea utilizatorilor pot accesa, dar utilizatorii avansați vor fi mult mai mulțumiți în ceea ce privește capacitatea de utilizare a site-ului Web.com.

Concluzie

Web.com este un constructor de site-uri dintr-o clasă proprie, ceea ce face dificilă compararea cu alți constructori de site-uri de pe piață. Cel mai potrivit pentru cei care doresc o companie să construiască un site web pentru ei, Web.com este satisfăcător. Recenziile utilizatorilor arată că este posibil să nu fie cel mai bun pentru noii designeri care încearcă să-și creeze site-ul, decât dacă au experiență.

Web.com a fost în jur de mult timp, cu o capacitate de urmărire uriașă și extinsă. În peisajul site-ului web de astăzi, designerii web au multe opțiuni în ceea ce privește constructorii de site-uri web. Ceea ce este unic în ceea ce privește Web.com, este că oferă ambele tipuri de servicii de design (DIY și BIFM). Mai bine, la serviciile complete, Web.com pare să fie mai potrivit pentru companiile care au nevoie de ele pentru a face ridicarea grea.

Profitați de serviciul gratuit de compilare Web.com sau de o primă lună low-cost pentru a decide dacă aceasta este alegerea potrivită pentru afacerea dvs..

Comparaţie

Web.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map