Revizuirea PrestaShop 2016


PrestaShop

Vizitati site-ul

8.9


Scor AWA

PrestaShop

PrestaShop este un coș de cumpărături open source lansat în 2007. Astăzi, are birouri în Miami și Paris, care găzduiesc o echipă de peste 100 de dezvoltatori. Platforma are o acoperire internațională cu peste 250.000 de clienți din întreaga lume. Ca produs open source, se află într-o stare constantă de dezvoltare și perfecționare. Citiți mai jos recenzia noastră PrestaShop.

Pro-uri

 • Produse și categorii nelimitate
 • Ușor de instalat și de instalat
 • Ușor de utilizat, Uploader de fișiere
 • Personalizarea șabloanelor live

Contra

 • Greu de extins
 • Module scumpe
 • Nu este potrivit pentru întreprinderile de dimensiuni mari
 • Teme iligibile

Prezentare generală

 • Site-ul: www.PrestaShop.com
 • Sediu: Paris, Franta
 • Anul fondării: 2007
 • Categorii: Magazin online producător

Avantajul distinct al utilizării unei platforme open source este că puteți începe gratuit. Software-ul poate fi descărcat în doar câteva secunde. Nici nu trebuie să includeți adresa de e-mail. Pe de altă parte, sunteți responsabil pentru înregistrarea unui domeniu, conectarea la un server de găzduire și grija altor activități de configurare necesare.

Platformele plătite vor face acest lucru pentru dvs., dar cu PrestaShop, trebuie să faceți singuri acești pași. Deși există un ghid pentru a începe și a recomanda serviciile de găzduire, acest proces poate fi copleșitor pentru oricine are experiență tehnică limitată.

Pentru cine este PrestaShop Proiectat?

Utilizatorii se încadrează în două categorii:

 1. Cei care au cunoștințe tehnice să configureze un site și să lucreze la proiectare.
 2. Cei care au bani și resurse pentru a angaja dezvoltatori și alți specialiști pentru a-și scoate magazinul de pe sol.

Dacă sunteți cu totul nou în comerțul electronic, PrestaShop va fi mult pe care să îl luați deodată. Pentru cei cu cunoștințe sau resurse pentru a utiliza pe deplin PrestaShop, există beneficii clare. Magazinul dvs. va fi complet personalizabil. Orice instrument sau funcție poate fi adăugată la o integrare terță parte.

Domenii de concentrare

Ceea ce face PrestaShop unic este faptul că orice dezvoltator poate crea un add-on și poate contribui la software. Aceasta înseamnă că o întreagă comunitate este responsabilă de construirea și îmbunătățirea platformei. Există mult mai mult potențial pentru soluții în timp real.

limitări

Din nou, marele dezavantaj este că va trebui să investești mai mult timp și bani în configurația inițială. Majoritatea suplimentelor sunt incluse cu un preț și costurile se pot acumula rapid. Este posibil ca software-ul să fie gratuit, dar obținerea site-ului dvs. exact așa cum doriți, nu va fi.

scalabilitate

Nu există limitări la cât de mare poate crește site-ul dvs. și afacerea dvs. Depinde de dvs. să alegeți gateway-urile de plată potrivite și alte instrumente care vă vor permite să vă extindeți. Un site complet scalabil sună atractiv, dar rețineți că multe dintre funcții nu sunt automatizate. Dacă întreceți o caracteristică vitală, va trebui să căutați și să integrați un nou furnizor.

Reputatie

PrestaShop a fost bine primit de utilizatori și dezvoltatori. Programele open source se bazează pe o comunitate sau dezvoltatori. Cu toate acestea, nu toate comunitățile sunt coerente și de încredere. Cu PrestaShop, vă puteți bucura de un grup angajat de utilizatori și forumuri care oferă informații utile. În acest aspect, PrestaShop a reușit să depășească unele dintre problemele comune asociate programelor open source.

Premii

2010 și 2011 Packt Publishing Premii Open Source

Caracteristici cheie

 • Transportatori de transport nelimitat
 • Personalizați câmpurile de produse
 • Abonament RSS Feed
 • 1-Faceți clic pe Activarea modulului
 • WYSIWYG Editor
 • Personalizați statutul de comandă
 • Mesaje predefinite de comandă
 • Tabloul de bord Analytics în timp real
 • Suportă mai multe valute și limbi
 • URL dedicată
 • Instrumente de prognoză integrate
 • E-mailuri automate de urmărire

Verdictul experților în industrie la PrestaShop

Platformă de comerț electronic În ultimă instanță, PrestaShop vine foarte recomandat de către experți. Programul este apreciat ca una dintre opțiunile de top open source de pe piață și este perfect pentru întreprinderile mai mari. Un singur cuvânt de precauție este faptul că PrestaShop nu poate fi o idee pentru companiile mai mici care nu au un inventar extins de produse. Întreprinderile mai mici care încearcă să minimizeze costurile generale în timp ce investesc în creștere pot constata că costurile suplimentare asociate cu PrestaShop simple nu valorează beneficii potențiale..

În afara problemei potențiale de costuri, criticii nu au altceva de spus decât lucruri pozitive despre PrestaShop. Iată câteva aspecte importante:

 • Panou de bord elegant și bine organizat.„Back office” evită să fie prea aglomerat, ceea ce este o problemă comună în cadrul programelor de comerț electronic. Este ușor să navigați printre diferite meniuri și pagini, astfel încât să găsiți ceea ce aveți nevoie.
 • Instrumente de raportare proeminente.Puteți vizualiza statistica performanței site-ului în momentul în care deschideți tabloul de bord.
 • Instrumente de gestionare a inventarului ușor de utilizat.Adăugarea produsului este ușoară și poate include cât mai multe detalii doriți. Îți pasă de control complet.

Poate că cele mai bune vești despre PrestaShop sunt că se vor îmbunătăți doar pe măsură ce dezvoltatorii din întreaga lume vor continua să îmbunătățească.

  • http://www.merchantmaverick.com/reviews/prestashop-review/
  • https://reviews.financesonline.com/p/prestashop/#review
  • https://www.cmscritic.com/prestashop-review/
  • 20 aprilie 2016

Recenzii pozitive pentru consumatori și mărturii despre PrestaShop

Printre clienții care au cunoștințe și resurse pentru a opera PrestaShop, recenziile sunt foarte pozitive. Un sondaj realizat pe diferite site-uri de recenzii arată că programul primește adesea 8 – 9 stele și are sute de mențiuni pozitive pe site-urile de socializare.

Iată câteva dintre caracteristicile menționate cel mai des în recenziile pozitive:

 • teme: PrestaShop oferă o varietate de teme atractive care pot fi complet personalizate. Puteți începe cu o bază solidă înainte chiar de a vă face griji pentru a face schimbări.
 • module: Cu PrestaShop, puteți achiziționa practic orice modul (sau aplicație) și extindeți funcționalitatea magazinului dvs. Practic, toate numele majore sunt disponibile.
 • Instrumente SEO.Consumatorii care au trecut la PrestaShop raportează o creștere semnificativă a traficului organic din motoarele de căutare.

Din nou, cei care erau conștienți de ceea ce este nevoie pentru a opera PrestaShop au fost copleșitori de program.

Recenzii negative ale consumatorilor și reclamații la PrestaShop

Este important de menționat că PrestaShop este un produs open source care este liber să fie descărcat și întreținut de o comunitate de dezvoltatori din întreaga lume. Aceasta înseamnă că este nevoie de un dezvoltator cu experiență sau o companie cu resursele pentru a angaja un dezvoltator, pentru a rula cu succes PrestaShop. Pentru unii, cantitatea de cunoștințe tehnice necesare este un dezavantaj semnificativ pentru PrestaShop. Cu toate acestea, este important să rețineți că aceasta este natura programelor open source.

O altă plângere majoră împotriva PrestaShop are legătură cu costul. Deși software-ul este gratuit, este posibil să constatați că se adaugă rapid diverse costuri. Între plata pentru găzduire, suplimente și un dezvoltator, PrestaShop poate depăși rapid bugetul unei companii mici.

Pe baza feedback-ului consumatorilor, fii pregătit să investești mai mult timp și bani în crearea unui site web prin PrestaShop decât cu majoritatea concurenților.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/prestashop-review/
 • https://reviews.financesonline.com/p/prestashop/

Proiecta & Personalizare

Cu PrestaShop, aveți libertatea de a crea un site web de la zero sau de a utiliza singurul șablon gratuit pentru a începe. În caz contrar, va trebui să cumpărați o temă. Există o mulțime de șabloane elegante și profesionale din care să alegeți. Nu ar trebui să surprindem că cele mai bune aspecte sunt și cele mai scumpe. Fii pregătit să scoți câteva sute de dolari pentru o temă cu adevărat elegantă.

Instalarea unei teme poate veni cu setul său de provocări. Dacă nu aveți un anumit nivel de experiență tehnică, veți dori să solicitați ajutorul unui profesionist. Aceasta se poate traduce în mai multe costuri.

PrestaShop este cel mai potrivit pentru cei cu abilități de codare. Un expert va putea să modifice orice aspect al temei cu câteva apăsări de taste. Vestea bună este că partea frontală include o funcție de editare a șabloanelor live. Acest instrument vă permite să editați culori, fonturi și alte detalii. De asemenea, face gestionarea conținutului relativ ușoară. Odată ce oasele site-ului au fost stabilite, adăugarea de descrieri și imagini este intuitivă.

Clădirea site-ului mobil

Pe măsură ce alegeți o temă, asigurați-vă că căutați opțiuni mobile sensibile. Nu toate temele sunt prietenoase și sensibile la mobil. Salvați-vă o durere de cap începând cu o temă receptivă care se va adapta la dimensiunea browserului și va arăta bine pe orice dispozitiv. Pe măsură ce editați site-ul dvs., puteți vedea cum va arăta site-ul dvs. pe diferite tipuri de dispozitive.

Partajare socială

S-ar putea să găsiți un supliment gratuit de partajare socială, dar șansele sunt, va trebui să plătiți pentru a adăuga această funcție pe site-ul dvs. web. Fiți pregătiți să cheltuiți bani pe suplimente. Fără ei, nu veți avea prea multe în ceea ce privește instrumentele de marketing.

Servicii de proiectare

Majoritatea întreprinderilor vor dori să investească în servicii de proiectare. Angajarea unui freelancer va depinde de dvs. PrestaShop nu oferă servicii de design. Poate doriți să vizitați forumul comunității și să cereți recomandări.

Caracteristici & Unelte

CaracteristicăPrezentare generală
Configurarea magazinului onlinePentru a obține software-ul, nu trebuie decât să vizitați site-ul PrestaShop și să faceți clic pe descărcare. De acolo, lucrurile se pot complica. Va trebui să adăugați o listă de verificare a diferitelor articole pentru a lansa cu succes magazinul. Dacă nu sunteți sigur unde găsiți o găzduire sigură sau ce gateway de plată va funcționa cel mai bine pentru dvs., acest proces poate fi descurajant.
Lățime de bandă și stocareAceasta depinde de serviciul de găzduire pe care îl alegeți.
Plugin-uri și cumpărături pentru coșuri de cumpărăturiPiața suplimentelor PrestaShop oferă peste 5.000 de opțiuni și numărare. Puteți localiza orice program semnificativ și puteți descoperi opțiuni mai puțin cunoscute pentru a vă completa site-ul.
Managementul comenzilorUn avantaj distinct al PrestaShop este tabloul de bord elegant și panoul de administrare. Designul din partea din spate simplifică administrarea zilnică a activității dvs. Platforma oferă, de asemenea, raportări și statistici solide, care pot ajuta la gestionarea comenzilor. Informațiile esențiale și mai detaliate ale comenzii sunt afișate clar pe tabloul de bord.
Managementul inventaruluiInstrumentele de gestionare a stocurilor sunt la fel de clare și impresionante ca și instrumentele de gestionare a comenzilor. Este posibil să existe o mulțime de domenii în care alegeți să integrați suplimente, dar șansele ca instrumentele de management încorporate să fie mai mult decât suficiente.
Urmărirea expedieriiConfigurarea opțiunilor de transport prin intermediul companiilor de transport maritim este foarte simplă. Puteți oferi chiar și transport gratuit începând de la o anumită valoare. Este nevoie doar de câteva secunde pentru a începe.
Caracteristici CRMPrestaShop vine cu instrumente de integrare a managementului clienților. Pentru întreprinderile mici și startup-uri, acestea ar trebui să fie mai mult decât suficiente pentru a rezolva problemele și a oferi servicii solide pentru clienți. Dacă doriți un sistem de management mai complet, va trebui să faceți cumpărăturile de pe piață.
Șabloane și temePrestaShop oferă unul gratuit, fără temă. Este suficient să te apuci dacă știi codul. În caz contrar, veți dori să investiți în achiziționarea unei teme. După ce începeți să navigați, veți observa o gamă largă de opțiuni. Cu toate că există cu siguranță câteva duduri reale, puteți găsi teme cu adevărat impresionante și frumoase.
Integrări și suplimenteExistă o mulțime de opțiuni. Pentru a obține produse de cea mai înaltă calitate, căutați nume de brand de renume sau programe certificate. Acest lucru va garanta un anumit nivel de calitate și vă va economisi timp și bani.
Comerț electronic electronicTemele sunt concepute de dezvoltatori terți, ceea ce înseamnă că nu există un set de standarde. Unele teme răspund. Unele nu sunt. Va trebui să citiți tipăritul fin pentru a alege o temă mobilă și receptivă.
Web hostingNu uitați că, spre deosebire de alte platforme, găzduirea nu este inclusă. Puteți vizita modulul de găzduire în secțiunea de servicii pentru a obține câteva sugestii. În caz contrar, sunteți pe cont propriu atunci când vine vorba de selectarea unui furnizor.
Magazin de aplicațiiPuteți căuta rapid magazinul de aplicații pe categorii sau cuvinte cheie. Instalarea cu un singur clic este, de asemenea, un instrument excelent care face integrarea o briză.
BloggingCu toate instrumentele excelente de management pe care le oferă PrestaShop, credeți că ar include și o simplă funcție de blog. Nu atat de mult. De fapt, adăugarea unui blog poate costa peste 100 de dolari. Acest lucru pare puțin ridicol, mai ales atunci când te gândești la toate programele gratuite de bloguri de acolo.
SEO și MarketingPe măsură ce adăugați produse, veți putea include meta titluri și descrieri și adrese URL personalizate. Orice marketing care depășește acest lucru va trebui făcut printr-un program terț. Din nou, cu un program open source, așteptați-vă să le vizitați frecvent piața și să cumpărați suplimente.
BuletineVestea proastă este că va trebui să adăugați un program sau un modul pentru a trimite explozii de newsletter. Vestea bună este că o mulțime de aplicații fiabile sunt gratuite pentru un anumit număr de utilizatori. Ar trebui să puteți trimite buletine informative către peste 2.000 de clienți fără a fi nevoiți să plătiți niciun ban.
Caracteristici de securitateAsigurați-vă că vă faceți cercetarea când vine vorba de securitate. Furnizorul dvs. de găzduire ar trebui să ofere multă protecție, dar cu un site de comerț electronic, doriți să fiți în special vigilenți. Clienții bine informați vor căuta anumite caracteristici de securitate înainte de a le oferi informații despre cardul de credit. Poate merita să investești într-un abonament de securitate pe piața PrestaShop.
Certificare PCIPractic, orice gateway de plată pe care alegeți să îl adăugați va fi certificat PCI și conform.
Crearea de conținutAdăugarea de produse și conținut în PrestaShop este ușoară fără a fi prea de bază. Puteți include multe detalii relevante despre produs pentru păstrarea înregistrărilor. Niciunul dintre câmpuri nu este obligatoriu, deci nu veți simți de parcă faceți doar introducerea datelor. Personalizați fiecare produs cu informațiile esențiale pentru afacerea dvs..
Certificate de cadouPosibilitatea de a crea vouchere și certificate cadou este una dintre puținele marketing încorporat
Optiuni de plataPrestaShop oferă un număr impresionant de opțiuni de plată gratuite. Puteți utiliza PayPal, Stripe și Skrill, printre altele. În magazinul de aplicații, puteți alege dintre aproximativ 215 de opțiuni de plată. Vestea bună este că PrestaShop include un ghid de configurare pentru a ajuta utilizatorii.
Calculatoare fiscale și de transport maritimSingurul dezavantaj cu aceste instrumente standard este că va trebui să vizitați două pagini separate în tabloul de bord. Acordat, nu este un breaker, dar nu are niciun sens. Pare destul de simplu să rezolvi toate problemele fiscale și de transport sub o singură filă.
rapoarteUnul dintre primele lucruri pe care le veți observa despre tabloul de bord este că este vorba despre statistici. Există o varietate de contoare și grafice care vă ajută să vă urmăriți site-ul. Chiar dacă nu ești un tocilar de date, nu poți să nu te lași prins de toate numerele. Este simplu să urmărești tendințele și să vezi statistici în timp real.
Statisticile site-uluiPrestaShop vă permite să urmăriți activitatea vizitatorilor, să vizualizați coșurile de cumpărături deschise și abandonate și multe altele. Dacă doriți să faceți și mai multe extrageri de date, puteți adăuga cu ușurință Google Analytics. Nu trebuie să plătiți un ban pentru a putea înțelege clienții și performanța site-ului. Acesta este un domeniu în care PrestaShop livrează chiar de la început.

Planuri & Prețuri

Liber! Deși, știți ce spun despre lucruri care sună prea bine pentru a fi adevărate? Da, puteți naviga printr-un site demo și puteți descărca software-ul gratuit. Nu este necesară o adresă de e-mail. Fără tranzacție sau taxe lunare, dar asta nu înseamnă că nu va trebui să cheltuiți bani pentru a începe.

<Iată doar câteva costuri de pornire pentru a ține cont:

 • Gazduire web – de obicei rulează aproximativ 10 USD / lună
 • Temă / șablon – așteptați să plătiți în jur de 300 USD pentru o temă de înaltă calitate
 • Web Designer – Cu excepția cazului în care aveți experiență de codare, probabil că veți dori ajutor pentru proiectarea site-ului dvs. Găsirea cuiva pentru 100 USD / oră ar fi o afacere.
 • Specialist IT – Din nou, veți dori să obțineți totul bine din prima zi. Acest lucru necesită ajutorul unui expert. Ajutorul profesional vine cu o etichetă de preț profesională.
 • Module complementare și module – $$$

Sigur, PrestaShop este gratuit pentru a începe, dar costurile se pot adăuga rapid. Cu cât doriți să fie site-ul dvs. mai sofisticat și funcțional, cu atât vă puteți aștepta să plătiți.

Relații Clienți

Deoarece oricine poate contribui la PrestaShop și poate crea un supliment, asistența pentru clienți poate fi complicată. Este imposibil să ai o mână de oameni calificați să răspundă la întrebări despre o platformă care este în continuă schimbare.

Cel mai bun loc pentru a apela la ajutor este forul comunității. În ceea ce privește programele open source, PrestaShop are o vastă și bine conectată comunitate de utilizatori care sunt gata să vă ajute. Mulți dintre acești oameni sunt dezvoltatori care adoră să rezolve probleme. Întrebarea dvs. poate fi doar proiectul pe care l-au căutat.

Iată câteva alte resurse utile:

 • Ghiduri de utilizare – Fiți atenți: unele dintre ghidurile utilizatorului au peste 500 de pagini. Nu exact o cantitate digerabilă de informații.
 • FAQ Pagini – Acestea sunt cele mai utile atunci când vine vorba de procesul de configurare.
 • Forumul utilizatorilor – Vizitați aceste resurse când aveți întrebări specifice.
 • Bilet Web – Puteți încerca întotdeauna această opțiune, dar așteptați să fiți redirecționat către o altă resursă. Există o șansă slabă de a primi un răspuns concis.
 • Planul de sprijin – Dacă aveți bani pentru a arde, vă puteți înscrie într-un plan de sprijin. Prețurile sunt scandaloase și ești limitat la doar câteva ore de ajutor pe an. Sincer, sunteți mai bine să vă sunați cumnatul care se află în calculatoare sau căutați-vă specialistul IT.
 • Chat live – Când vizitați site-ul, există o caracteristică de chat live disponibilă. Un reprezentant poate să răspundă sau nu. Dacă o fac, fiți pregătiți să auziți un ton de vânzări și zero informații utile. În mod obișnuit, chat-ul se va încheia cu ele trimitându-vă un ghid de utilizare. Cel mai bine este să vă economisiți timpul și să mergeți direct la ghidul utilizatorului.

Pare nedrept să spui că serviciul clienți PrestaShop este prost. Platforma nu este proiectată să funcționeze cu alte produse de pe piață. Cu un program open source, pur și simplu nu există aceleași așteptări în ceea ce privește serviciul și asistența pentru clienți. Acestea fiind spuse, dacă doriți acces facil la asistență, un program open source nu este alegerea potrivită pentru dvs..

Ușurință în utilizare

Evident, când vine vorba de configurarea site-ului dvs., există ceva mai multe legături implicate cu un produs open source. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de ușurința de utilizare a proiectării, PrestaShop are multe de oferit.

În plus față de CSS și HTML, utilizatorii pot profita de editorul front-end pentru a face și vizualiza modificări în timp real. Această caracteristică este prietenoasă pentru începători. Novicii pot face mici modificări pe măsură ce merg fără a fi nevoie să apeleze la un designer pentru fiecare mică modificare.

Fiecare pagină din partea din spate are un buton „Ajutor” în colțul din dreapta sus. Acesta este probabil cel mai bun pariu pentru informații și este întotdeauna în linia ta vizuală. După configurarea inițială, majoritatea proprietarilor de afaceri cu experiență tehnică de bază ar trebui să poată rula site-ul lor cu ușurință.

Concluzie

Ar trebui să aleg PrestaShop pentru a construi un magazin online?

Dacă aveți un buget flexibil și căutați să construiți un magazin online mediu-mare, atunci da. În ceea ce privește platformele open source, PrestaShop este un candidat excelent. Are o piață robustă și vă permite să creați un site profesional, funcțional și atractiv, complet personalizabil.

Pentru întreprinderile mici, care vor vinde doar o duzină de produse pentru a începe, probabil că costurile de instalare nu merită. Totul se reduce la buget.

Rețineți că va trebui să achiziționați suplimente și să solicitați ajutorul experților în design și IT. Dacă aceste costuri nu vă fac faza, atunci PrestaShop este o modalitate excelentă de a experimenta opțiuni nelimitate și de a face parte dintr-un program în continuă evoluție.

Comparaţie

PrestaShop

89

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map