Revizuirea LiquidWeb 2016


LiquidWeb

Vizitati site-ul

94


Scor AWA

LiquidWeb

Liquid Web oferă atât servere bazate pe Linux cât și pe Windows într-o gamă largă de planuri, cu opțiuni partajate, VPS, dedicate și bazate pe cloud. Fondată în 1997, această companie de găzduire cu sediul în Michigan a crescut constant și a fost inclusă în lista companiilor Inc. cu cele mai rapide creșteri, opt ani la rând, din 2007 până în 2014. Citiți recenzia noastră despre LiquidWeb mai jos

Pro-uri

 • Migrații gratuite
 • 24/7/365 Asistență excelentă pentru clienți
 • Garantie 100% Optime
 • 59 A doua garanție de apeluri telefonice și chat live

Contra

 • Prețuri scumpe
 • Lipsa metodei FTP script

Prezentare generală

 • Site-ul: www.liquidweb.com
 • Sediu: Lansing, Michigan
 • Anul fondării: 1997
 • Numar de angajati: 450+
 • clienti: 30.000+
 • Categorii: Web hosting
 • Servicii: Partajat, VPS, Servere Dedicate, Gazduire WordPress Gestionată
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

Liquid Web oferă găzduire partajată, dar acestea sunt în mod clar orientate către piața dedicată, VPS și hosting administrată. Pentru caracteristicile oferite de prețurile oferite, Liquid Web este una dintre cele mai atractive opțiuni disponibile pentru întreprinderile la nivel de întreprindere.

Persoanele abia încep, sau cineva dorește un blog personal, poate găsi Web Liquid scump în comparație cu alternativele. Cu toate acestea, pentru cei care găsesc fiabilitate, securitate și suport extraordinar este obligatoriu, Liquid Web este unul dintre cele mai bune.

Cu 4 planuri partajate, 10 planuri VPS și 6 planuri dedicate pentru server – plus planuri personalizate – Liquid Web oferă scalabilitate pentru a crește pe măsură ce nevoile afacerii dvs. cresc.

Stocarea pe planurile Web Liquid este bazată pe SSD pentru un răspuns și fiabilitate mai rapide. Pentru site-urile gigantice, o opțiune pentru echilibrele de încărcare pentru a răspândi trafic pe mai multe servere este disponibilă contra cost.

Cele mai multe planuri Web Liquid oferă un nume de domeniu gratuit, planurile de găzduire partajate Profesionale și Semidedicate oferind cinci nume de domeniu gratuite și IP-uri dedicate. Planurile partajate oferă cPanel, conturi de e-mail nelimitate, SSH și backupuri de noapte.

Planurile VPS sunt ușor modernizate sau declasate și oferă lățime de bandă de intrare nelimitată și 5 TB lățime de bandă ieșită; Depozitare SSD protejată de RAID și facturare zilnică – ceea ce înseamnă că plătiți doar pentru ceea ce utilizați.

Planurile dedicate sunt disponibile în Linux sau Windows și au opțiuni de server de procesor unic, dual sau quad.

Implementat la sfârșitul anului 2015, găzduirea WordPress administrată pe Web Liquid a devenit rapid o opțiune de top pentru proprietarii de afaceri WordPress. Există șase planuri WordPress gestionate diferite, începând de la până la 10 site-uri până la 200 de site-uri și care asigură 100 GB până la 1 TB de stocare SSD.

Cu un VPS complet gestionat, cu vizitatori nelimitați, asistență multizuală, SSL inclus, suport 24/7 și backup-uri automate, Liquid Web are în plan să se potrivească nevoilor dvs..

Cu migrarea gratuită a site-ului dvs. WordPress de la alte gazde și instalarea WordPress cu un singur clic, configurarea pe site-ul Web Liquid este la fel de ușoară pe cât devine.

Liquid Web are, de asemenea, opțiuni de revânzători în care gestionați facturarea către clienții dvs.; soluții de opțiuni partenere în care Liquid Web se ocupă de facturare și primești o comisie lunară; și un program de trimitere cu comisioane mai bune decât media.

Liquid Web menționează în mod specific găzduirea conformității HIPPA pe site-ul lor web. Cu centre de date sigure monitorizate 24/7/365, Cisco Firewalls, putere de rezervă, angajați verificați cu atenție, dulapuri blocate fizic și backup continuu către o locație în afara site-ului, Liquid Web are două configurații separate, un singur server și mai multe servere, pentru îndeplinesc cele mai stricte cerințe HIPAA.

Liquid Web oferă o garanție standard de returnare a banilor de 30 de zile – minus orice costuri asociate cu produse suplimentare sau înregistrări de domeniu. Înregistrarea gratuită a domeniului se face doar pentru găzduire pe site-ul Liquid Web. Nu vi se va rambursa taxa, dar veți putea păstra numele de domeniu.

Liquid Web a câștigat numeroase premii în trecut pentru serviciul pentru clienți și găzduirea administrată. Deși este posibil să găsești recenzii negative din partea clienților, acesta este rar și, în general, compania primește note foarte mari din partea clienților. Un alt mod de a evalua performanța este pe lista de clienți.

Liquid Web este de încredere ca soluția de găzduire pentru MTV, Ducati, FedEx, BOSE, American Airlines, National Geographic și multe alte companii cu nume mari..

Cu prețurile sale, Liquid Web nu va fi confundat cu o companie de găzduire la nivel bugetar, dar oferă prețuri competitive cu caracteristici la nivel înalt. Pentru cei care nu pot compromite serviciul pentru clienți, fiabilitatea, timpul de funcționare și securitatea, Liquid Web este o companie de găzduire care trebuie să ia în considerare.

Caracteristici cheie

 • 24/7/365 Asistență pentru clienți
 • Conform HIPAA
 • Clasa Enterprise
 • Suport complet pentru panoul de control
 • Protecție împotriva virusurilor și spamului
 • Îmbunătățiri de securitate
 • Recuperare în caz de dezastru
 • CloudLinux
 • Alerte de monitorizare la nivel de sistem
 • Servere de jocuri
 • Infrastructura de rețea complet gestionată
 • Hardware complet gestionat

Linkuri rapide

Verdictul experților în industrie pe LiquidWeb

Servicii de găzduire Care este bârfa de la experții despre LiquidWeb? Serviciul lor pentru clienți este cu adevărat „eroic” așa cum se pretinde a fi? Toate semnele indică da. LiquidWeb primește un înveliș excelent de la experți, cu o solutie de 4 stele solide din cinci peste bord.

Iată cheile care pot fi luate din opiniile experților:

 • Suportul eroic este de fapt un descriptor adecvat al serviciului clienților companiei!
 • Uptime excelentă și rezolvă foarte rapid problemele serverului
 • O gamă largă de opțiuni de securitate cu firewall-uri, protecție împotriva malware, VPNS, etc.
 • Opțiuni fantastice dedicate serverului pentru clienți, cu o mulțime de suplimente pentru personalizarea completă a pachetului
 • Opțiunea de server privat virtual este o altă alegere puternică, care este disponibilă pentru o taxă mai mică
 • Soluția lor WordPress gestionată funcționează bine atât pentru paginile de afaceri cât și pentru cele personale
 • Panou de control ușor de utilizat pentru gestionare
 • Poate fi scump pentru unii utilizatori

Experții sunt de acord că LiquidWeb este o soluție fantastică de găzduire pentru întreprinderile care își pot permite. Având un serviciu excelent pentru clienți și timpul de funcționare, alături de opțiunea VPS de cea mai bună calitate, gazduirea LiquidWeb se ridică în topul recenziilor lor.

Recenzii pozitive pentru consumatori și mărturii pe LiquidWeb

Păcălitul chitter printre clienții LiquidWeb pare a fi în mare parte foarte pozitiv: clienții au o mare încredere în serviciile pe care le oferă și, cel mai important, se pot baza pe ei. Iată câteva dintre comentariile de top ale utilizatorilor:

 • Timpuri de răspuns excepționale din partea serviciului pentru clienți Răspunsuri sub 1 minut din partea echipei tehnologice? Da, LiquidWeb o oferă. Centrul lor este în SUA, în loc de off-shore, de asemenea.
 • Uptime mare Clienții spun că timpul de funcționare al LiquidWeb este una dintre cele mai bune caracteristici ale platformei de găzduire.
 • Posibilitatea de a gestiona interogări tehnice complexe Acest lucru vorbește, de asemenea, despre faptul că compania nu își desfășoară asistența pentru clienți. Întrebările tehnice sunt amplificate rapid și după caz.
 • Platforma securizată Îți așezi datele în mâini capabile.

LiquidWeb: Recenzii și reclamații negative ale consumatorilor

Deși există în principal recenzii pozitive ale clienților cu privire la serviciile companiei LiquidWeb, iată câteva dintre aspectele care au agravat câteva persoane.

  • Serviciul clienți poate fi necompletat Se pare că câțiva clienți s-au întâlnit recent cu ceva mai puțin decât competențe repetate de servicii pentru clienți, deși aceasta pare a fi o excepție, nu norma.
  • Prețurile sunt puțin ridicate dacă utilizați un site personal Deși prețul ar putea fi ridicat dacă folosiți un site personal (poate căutați în altă parte), acesta se potrivește bine întreprinderilor. Soluția WordPress gestionată poate fi potrivită pentru pagini personale.

Fiabilitate & Uptime

Pentru VPS și planurile de găzduire administrate, Liquid Web garantează o utilizare a rețelei și o putere de 100%, sau sunteți creditat de zece ori mai mult decât timpul de oprire sau întreruperea puterii. Pentru serverele dedicate, dacă hardware-ul defectuos trebuie înlocuit, reparația se va face în 30 de minute sau veți fi creditat de zece ori mai mult decât timpul suplimentar.

Liquid Web are trei centre de date cu proprietate integrală și la fața locului din Michigan și un centru de date similar în Phoenix, Arizona, care le oferă redundanță pentru servicii fiabile și recuperare în caz de dezastre. Slujitorii sunt monitorizați 24/7 de către personalul de la fața locului pentru a rămâne la curent cu problemele și pentru a rezolva problemele cât mai repede posibil. Centrele de date au pereți de beton armat, iar alimentarea cu curent alternativ este redundantă cu backup-uri UPS și diesel. Oferte Web Liquid tururi video pe site-ul lor al centrelor de date.

Clienții pot face backup manual din panoul de control pe care planul îl oferă. Serverele gestionate sunt copiate de noapte. Liquid Web are ceea ce el numește „Guardian Backup”, care oferă o copie de rezervă continuă într-o locație în afara site-ului pentru o taxă lunară suplimentară.

Caracteristici & Unelte

Să ne uităm mai atent la caracteristicile și instrumentele utile pe care Just Host le oferă.

Caracteristică
Prezentare generală
Panou de controlCPanel-ul popular este oferit pentru majoritatea planurilor, iar Plesk este disponibil pentru planurile de server dedicate Windows. Asistența WordPress Multisite vine însoțită de toate planurile WordPress gestionate, astfel încât site-urile dvs. WordPress să poată fi gestionate dintr-un tablou de bord.
Spatiu pe discAcesta variază, în funcție de planul și tipul de găzduire.
 • Partajat – Standard 5 GB, Webmaster 20 GB, Profesional 40 GB, Semidecatat 40 GB stocare SSD.
 • VPS – De la 50 GB la 1,8 TB în funcție de planul ales.
 • Dedicat – unitate principală SSD SSD Protected RAID de 250 GB, unitate de rezervă SATA de 1 TB
 • WordPress gestionat – 100 GB la peste 1 TB de stocare SSD.
Lățime de bandăPentru găzduire partajată, lățimea de bandă variază de la 240 GB la 640 GB. Gestionat WordPress intenționează să permită vizitatori nelimitați. Pentru servere dedicate și găzduire VPS, lățimea de bandă este nelimitată pentru intrare și 5 TB pentru lățimea de bandă de ieșire pe lună..
Suport de baze de dateWeb Liquid acceptă (în funcție de plan) Percona, MySQL, Microsoft SQL, Cassandra, Hadoop și ScaleArc.
Domeniu gratuitGazduirea partajată vine cu 2 – 5 nume de domeniu gratuite, în funcție de planul ales. Toate, cu excepția celui mai mic plan VPS, oferă o înregistrare gratuită a domeniului.
Mai multe domeniiSunt permise mai multe domenii. Găzduirea WordPress gestionată permite până la 10 site-uri la cel mai mic plan până la 200 de site-uri cu planul Enterprise.
Backup-uri de dateLiquid Web oferă Backian Guardian, care face o copie de rezervă continuă în afara site-ului pentru o taxă lunară suplimentară. Backupurile manuale create de utilizator sunt posibile prin intermediul panoului de control, iar planurile WordPress gestionate au copii de rezervă automate.
Instalator de aplicații cu un singur clicAplicațiile de instalare Softaculous și Fantastico sunt disponibile.
Conturi de e-mailLiquid Web oferă conturi de e-mail nelimitate.
Gazduire securitateLiquid Web oferă SSH și un SSL partajat gratuit (timp de un an în majoritatea planurilor). Centrele de date sunt monitorizate cu personal personal 24/7. Pentru planurile autogestionate, sunt trimise alerte prin e-mail. Pentru planurile Core și complet gestionate, alertele răspund automat în termen de 10 minute. Există opțiuni conforme cu HIPPA pe care le puteți aranja cu Liquid Web. Protecția DDoS este prevăzută pentru o taxă lunară suplimentară.
Protecție împotriva programelor malware și spamProtecția firewall și spam-ul de bază și antivirus gratuit sunt în toate conturile prin ServerSecure. Măsuri suplimentare de securitate și întărire a serverului sunt disponibile în ServerSecurePLUS pentru o taxă lunară suplimentară. Pentru protecție suplimentară prin e-mail, MailSecure, suita avansată de protecție anti-spam și malware, este disponibil pentru un dolar suplimentar pentru fiecare domeniu.
Coșurile de cumpărăturiLiquid Web acceptă câteva căruțe de cumpărături populare, inclusiv Agora, Cube Cart, Zen Cart și multe altele. Puteți importa și instala coșuri de cumpărături de la furnizori care pot să nu fie disponibile prin Softaculous sau Fantastico.
Asistență Limbi de programareLiquid Web acceptă limbajele de programare convenționale, inclusiv PHP, Perl, Python, Javascript, C ++ și Ruby.
Statisticile site-uluiAWStats și Webalizer sunt două instrumente comune de urmărire și sunt furnizate prin intermediul CPanel. Alte instrumente de urmărire, cum ar fi Google Analytics, pot fi instalate și pe site-uri.
Caracteristici și instrumente suplimentareTimp de 10 dolari pe lună, Scanerul Nessus scanează până la 10 IP-uri pentru vulnerabilități și malware și emite rapoarte. Partenerii Web Liquid cu Akamai furnizează CDN la un preț lunar bazat pe lățimea de bandă. Planurile Storm VPS oferă opțiuni VPN pentru o taxă suplimentară.

Planuri & Prețuri

Prețurile de găzduire se schimbă adesea prin promoții și concurență. Prețurile enumerate aici se bazează pe ce se află pe site-ul Web Liquid Web la momentul acestui articol.

Web Liquid oferă Gazduire partajata deși acesta nu este accentul lor principal. Planurile sunt relativ limitate și au un preț mai mare decât multe planuri partajate de la alte companii de găzduire. Acestea fiind spuse, există patru planuri de găzduire partajate de la Liquid Web.

Standard oferă stocare SSD de 5 GB, 240 GB lățime de bandă și două nume de domeniu gratuite pentru 14,95 USD pe lună.

Webmaster oferă stocare SSD de 20 GB, lățime de bandă de 400 GB și trei nume de domeniu gratuite pentru 19,95 USD pe lună.

Profesionist include un IP dedicat, stocare SSD de 40 GB, lățime de bandă de 640 GB și cinci nume de domeniu gratuite pentru 24,95 USD pe lună.

Semi-dedicat planul oferă stocare SSD de 40 GB, lățime de bandă de 640 GB, IP dedicat și cinci nume de domeniu gratuite pentru 40 USD pe lună.

Adăugat chiar anul trecut, gestionat WordPress este o nouă completare a liniei Web Liquid. Există șase planuri WordPress gestionate. Toate planurile oferă vizitatorilor nelimitați și SSL gratuit. Diferențele sunt în ceea ce privește cantitatea de stocare SSD (100 GB până la 1 TB) și numărul de site-uri permise.

 • Personalul este de până la 10 site-uri și 100 GB spațiu de stocare pentru 89 USD pe lună.
 • Profesionistul are până la 20 de site-uri și 150 GB stocare pentru 149 USD pe lună.
 • Agenția permite până la 40 de site-uri și 300 GB stocare pentru 229 USD pe lună.
 • Agency Plus este pentru 80 de site-uri și 600 GB stocare pentru 395 USD.
 • Comerțul permite până la 160 de site-uri și 400 GB spațiu de stocare pentru 445 USD pe lună.
 • Planul Enterprise permite până la 200 de site-uri și 1 TB și mai mult spațiu de stocare, la prețuri personalizate în funcție de nevoile dvs..

În plus, la găzduirea WordPress gestionată, accentul principal pe Liquid Web este concentrat pe găzduirea administrată servere dedicate și planuri VPS. Pentru cei care au nevoie de servere dedicate, există câteva opțiuni configurabile.

Alegeți dintr-un singur nucleu cu 4 nuclee începând de la 199 USD pe lună, single-6 core începând de la 289 USD pe lună, dual 6-core începând de la 349 USD pe lună, dual 10-core începând de la 540 USD pe lună, dual 12-core începând de la 899 USD pe lună sau duală cu 14 nuclee începând de la 1099 USD pe lună.

Aveți opțiunile pentru a configura mai multă memorie RAM, mai mult spațiu de stocare, Guardian Backup, sistemul de operare, lățimea de bandă și multe altele, pentru taxe adăugate de la prețul de pornire.

Există 10 planuri VPS disponibile care diferă în funcție de memorie RAM și stocare. Planul de pornire este 1 GB Ram și 50 GB stocare pentru 50 USD pe lună. Următoarele nouă planuri oferă SSL și înregistrare gratuită de domeniu și încep de la 2 GB RAM și 100 GB stocare SSD cu 79 USD pe lună și merg până la 512 GB RAM și 1,8 TB de stocare SSD pentru 2010 $ pe lună..

Cloud VPS și servere dedicate sunt disponibile pe platforma Storm și au un preț de zi, începând de la 1,64 USD pe zi pentru VPS și 3,62 USD pe zi pentru serverele dedicate.

Relații Clienți

Liquid Web este în mod justificabil mândru de serviciul lor pentru clienți. Acestea garantează un răspuns inițial de 59 de secunde pentru apelurile telefonice, un răspuns de 30 de minute pentru e-mailurile de asistență și un răspuns inițial de 59 de secunde la chat-ul live. Este monitorizat constant, iar statisticile lunare sunt postate pe prima pagină a site-ului Web Liquid.

Au telefon, e-mail și chat live disponibile 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Cele mai multe recenzii ale clienților se bucură de sprijinul primit de la tehnicieni. Asistența este la fața locului la toate cele patru locații din centrul de date din SUA.

Puteți contacta Liquid Web la telefon la 800-580-4885, sau internațional la 1-517-322-0434. E-mailul pentru asistență și facturare, precum și chat-ul live se găsește pe site-ul Web Liquid pagina de contact. Puteți utiliza, de asemenea [email protected].

Pagina de contact are, de asemenea, adresa corporativă din Lansing, Michigan, precum și informații de contact pentru Relațiile cu Media. Liquid Web oferă și o profunzime bază de cunoștințe pentru a răspunde la întrebări și a oferi tutoriale. Este deasemenea o blogul care pare a fi postat în mod regulat.

Ușurință în utilizare

Liquid Web se concentrează asupra simplificării dvs. cât mai ușoare pentru dvs. Ei excelează la găzduirea administrată, ceea ce înseamnă că vă concentrați pe nucleul afacerii dvs. și lăsați partea tehnică a lucrurilor de cei peste 400 de angajați Web Liquid. Instalarea cu un singur clic prin Fantastico și Softaculous face ca adăugarea aplicațiilor să devină ușoară.

Concluzie

Există cu siguranță opțiuni de găzduire mai ieftine. Cu toate acestea, puține gazde oferă gradul de găzduire gestionată și funcții pe care le realizează Liquid Web la punctul lor de preț. Liquid Web este orientat către proprietarul afacerii care are nevoie de securitate, fiabilitate și scalabilitate la un preț rezonabil. Vânătorii de chilipir ar trebui să se uite în altă parte.

Cei mai mulți clienți au considerat că suportul stelar, personalul competent, centrele de date deținute integral și gestionate și o durată de funcționare garantată 100% valorează dolari în plus.

Comparaţie

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map