Revizuire frapantă 2016


Impresionant

Vizitati site-ul

9


Scor AWA

Impresionant

O platformă relativ nouă Strikingly este o aplicație de dezvoltare web online și constructor de site-uri web care face ca crearea unui site care să fie mobil cu o singură pagină de defilare să fie accesibilă pentru cei fără experiență sau cunoștințe de dezvoltare. Citiți mai jos recenzia noastră uimitoare.

Prezentare generală

 • Site-ul: www.strikingly.com
 • Sediu: Sunnyvale, CA
 • Anul fondării: 2012
 • Categorii: Site Web Builder
 • Servicii: Software de cloud design Web, gazduire web
 • Încercare gratuită: 14 zile

Strikingly este un constructor de site-uri cu aspect nou și modern, care permite oamenilor tehnici novici să pună la dispoziție site-uri elegante de internet, deși în format de pagină unică. Strigant ofera utilizatorilor site-uri web prietenoase cu mobil care sunt rapid de creat și publicat instantaneu, cu interfața sa simplă de utilizator și modele de șabloane.

Pentru cine este recomandat în mod Strigant?

Strigant este foarte recomandat celor care caută o modalitate ușoară de a construi un site web elegant, cu o singură pagină, fără abilități sau cunoștințe de programare sau web design. Cu numeroasele șabloane disponibile, este posibil să configurați cu ușurință un site web de afaceri sau personal. Pentru cei care își construiesc primul site web, Strikingly este foarte simplu și nu îți va permite să îți dai cursul în mare măsură.

Oferă Strikingly orice domeniu de concentrare sau specialități?

Punctul puternic este că totul de pe site este simplu, iar utilizatorii pot înțelege cu ușurință indicațiile și configura setul lor. Nu este nevoie de experiență de codare sau de programare pentru a crea un site rapid de fulgere pentru a reprezenta o întreprindere mică sau un individ, complet cu imagini ascuțite și icoane vectoriale și fonturi profesionale. Asociați toate acestea cu șabloanele preîncărcate în diferite stiluri pentru a construi un site web în câteva minute. Conceptul este simplu, iar realitatea este o potrivire perfectă.

Un alt plus este că toate temele Strikingly sunt mobile și vor arăta grozav pe oricare dintre dispozitivele tale.

Care sunt specificațiile sau limitările tehnice ale lui Strikingly?

În mod izbitor, lasă unele lucruri de dorit. De exemplu, nu există nici o funcționalitate de drag and drop, cum ar fi oferirea de construitori de site-uri similare, iar personalizarea limitată este disponibilă. Șabloanele sunt mai mult decât simple orientări cu Strikingly, și este aproape imposibil să le înlocuim pentru a modifica dimensiunile imaginilor sau pentru a schimba unde merge textul. La fel, este o provocare să treci de la o temă la alta; mai degrabă, trebuie să începi din nou.

O altă limitare pe care o are Strikingly este incapacitatea de a gestiona comerțul electronic în orice măsură. Există o funcție de „magazin simplu” și posibilitatea de a încorpora un buton PayPal, dar despre asta este vorba.

Oare Strikingly oferă scalabilitate adecvată și spațiu pentru a crește?

Strigant are un plan gratuit care este potrivit pentru site-urile mici care nu au nevoie de multă lățime de bandă sau personalizare, dar oferă și upgrade-uri pentru site-uri mai mari. Planul Pro constă din lățime de bandă nelimitată, trei site-uri pro și site-uri gratuite nelimitate, alături de adrese URL personalizate și abilități HTML și cod personalizate încorporate.

Care este politica de garantare a înapoierii banilor?

Politica vă permite să testați unul dintre planurile premium timp de 14 zile. În plus, puteți utiliza planul gratuit atât timp cât doriți să vă familiarizați cu platforma. Odată ce sunteți pe un plan plătit, sunteți angajat doar pentru termenul de serviciu ales de dvs.; luna următoare pe un acord de la o lună la alta sau anul următor cu un contract anual.

Care este reputația lor?

O verificare rapidă a serviciilor de verificare a reputației web arată că Strikingly are o reputație bună în rândul utilizatorilor și publicului larg. MyWot spune că este sigur pentru copii și este de încredere, iar analizele de navigare sigură pentru VirusTotal și Google spun că site-ul este lipsit de viruși.

De ce să alegeți Strikingly builder website?

Deși Strikingly este limitat în opțiunile sale de personalizare, în special pe planul său gratuit, oferă o valoare excelentă pentru proprietarii de afaceri mici și persoane care au nevoie de a-și construi o prezență online. Adăugați în mod constant șabloane și funcționalități suplimentare pe site-ul său, care facilitează crearea unui site care va crește odată cu dvs. sau cu afacerea dvs..

Caracteristici cheie

Verdictul experților industriei în mod izbitor

Site Builder Experții par să plaseze Striking chiar în mijlocul pachetului de creatori de site-uri. Cu siguranță are ceva de oferit publicului potrivit, dar nu vine cu o gamă largă de instrumente și funcții robuste, precum multe alte opțiuni de pe piață. Poate cel mai important, ratează cel mai mare atunci când vine vorba de experiența utilizatorului. Cei care caută un program simplu și ușor de utilizat vor lua rapid la Strikingly. Cu toate acestea, cei cu mai multă experiență de proiectare și așteptări ridicate pot fi dezamăgiți de limitările constructorului.

Faptul că creează doar site-uri web cu o singură pagină poate fi un dezavantaj pentru unii, dar vorbește despre simplitatea programului. Practic, Strikingly nu a primit scoruri mai mari de la experți, deoarece există și alte opțiuni care oferă și o interfață la fel de ușor de utilizat și includ mai multe funcții. Strigant este o opțiune solidă, dar nu neapărat cea mai bună.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/strikingly
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2496919,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/strikingly-review/
 • 20 aprilie 2016

Recenzii pozitive și mărturii ale consumatorilor cu privire la Strikingly

Vestea bună este că Strikingly oferă un constructor de site-uri extrem de simplu și ușor de utilizat. Puteți previzualiza site-uri complete care au fost construite folosind șabloanele lor și puteți obține un sentiment real pentru potențialul site-ului dvs. Folosind Strikingly, puteți construi un site în mai puțin de o oră. Este atât de ușor de utilizat. În plus, codificatorii mai experimentați se vor bucura de acces la editori HTML și CSS.

De asemenea, clienții se bucură de flexibilitatea programului. Puteți adăuga cu ușurință un blog și / sau transforma site-ul dvs. într-un magazin de comerț electronic. Cu toate că Strikingly nu este menit să sprijine întreprinderile mari, vă va permite să extindeți site-ul dvs. web și să faceți apel la un public mai larg. Mai mult decât orice, programul este descris ca simplu, ceea ce se traduce în minunat pentru începători.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Recenzii negative ale consumatorilor și reclamații cu privire la un lucru izbitor

Majoritatea plângerilor negative împotriva lui Strikingly au legătură cu calitatea serviciilor pentru clienți și cu accesibilitatea. Este comun și poate chiar rezonabil ca un constructor de site-uri să aibă câteva recenzii negative care se adresează serviciului clienților. Cu toate acestea, am fost surprins să văd cât de limitați sunt clienții atunci când vine vorba de contactarea asistenței. În esență, puteți trimite doar un e-mail și sperați să primiți un răspuns prompt. În mod izbitor, nu oferă nici măcar un număr de telefon pentru a apela, cu atât mai puțin o funcție de chat în direct. În timp ce există o bază de cunoștințe, sunteți în mare parte unul singur în ceea ce privește depanarea.

În plus, clienții au fost dezamăgiți de cantitatea de funcții disponibile cu planuri mai accesibile. Doar planurile premium oferă un set robust de funcții.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Proiecta & Personalizare

Funcțiile de proiectare a site-urilor web includ șabloane personalizabile, butoane de promovare a rețelelor de socializare, încărcător de viteză superioară pentru fotografii, funcții de prezentare de diapozitive, toate într-un site automat optimizat pentru mobil. Pentru publicare, veți primi un nume subdomeniu gratuit (http://yoursitename.strikingly.com), un stil unic de o pagină și capacități SEO.

CaracteristicăPrezentare generală
Șabloane de site webAlegerea unui șablon este la fel de simplă ca apăsarea unui buton cu acest constructor de site-uri.

Gratuit: site-ul Strikingly oferă unsprezece șabloane diferite de site-uri pe cele trei planuri și fiecare dintre ele este destul de izbitor și bine conceput pentru a publica un site web în aproape deloc.

Premium: și mai bine, planurile premium Strikingly oferă sute de modele de șabloane de site-uri pentru a alege atunci când sunteți mai familiari cu platforma și sunteți gata să faceți upgrade, sau dacă doriți să construiți un site unic de la bun început.

Toate șabloanele au un telefon mobil și includ funcții precum „Faceți clic pentru a face apel” pentru a face un site web foarte prietenos pentru publicul său. Site-urile sunt optimizate pentru SEO, permițând adăugarea simplă a etichetelor Meta și a cuvintelor cheie.

Interfață Web BuilderUI este locul unde strălucește Strikingly! Interfața de utilizator este atât de simplă și intuitivă, încât oricine a învățat să citească poate pune laolaltă un site cu aspect proaspăt, alegând și făcând clic pe selecțiile lor și apoi adăugând conținutul personalizat.

Interfața vă permite chiar să vedeți exact cum va arăta site-ul dvs. pe computere și dispozitive mobile cu câteva clicuri rapide. Dacă ați petrecut vreodată timp construind un site web într-un alt mod, inclusiv alte platforme relativ ușor de utilizat, cum ar fi Google Blogger, veți aprecia Strikingly și simplă interfață de utilizator.

Opțiuni de personalizare a stilului de paginăCând vine vorba de stiluri de pagini, Strikingly creatorul de site-uri este oarecum limitat. Singurele schimbări reale reale disponibile sunt între culori deschise, închise sau diferite. Există o mulțime de fonturi prietenoase și profesionale disponibile pentru a modifica aspectul paginilor tale. Variațiile din secțiunea de caracteristici vă vor permite să editați textul, dar să nu îl mutați sau să schimbați culoarea; de asemenea, schimbarea imaginilor este simplă, dar nu le puteți redimensiona sau muta într-o altă zonă. Atât textul, cât și imaginile sunt setate în șablon și nu pot fi mutate, spre deosebire de multe alte platforme care oferă o personalizare mai bună.
Navigare pe siteÎn mod izbitor, este un tip de site mult mai diferit decât ne-au obișnuit mulți dintre noi. Formatul este o pagină de defilare de formă lungă, unică. Pentru a găsi ceea ce aveți nevoie, trebuie doar să derulați în jos până îl găsiți în secțiunea în care se află. Există puncte din stânga pe care le puteți plasa și faceți clic pentru a ajunge la fiecare secțiune a unui computer sau tabletă; pe un smartphone, există o secțiune de meniu din stânga pe care o puteți folosi ca alternativă la defilare până la capăt. În timp ce acest lucru va funcționa destul de bine pentru unele companii mai mici și pentru mulți indivizi, aceasta se limitează la întreprinderile mai mari. Nu ar fi distractiv să căutați informații pe paginile care aparent derulează la nesfârșit.
Management de conținutSchimbarea sau adăugarea de conținut într-un site Web Strikingly este destul de simplă. Puteți modifica cu ușurință textul sau imaginile din oricare dintre secțiunile dvs. cât de repede ați ales conținutul inițial. Puteți adăuga, de asemenea, postări de blog și alt conținut la fel de rapid.
Fotografii și galeriiAdăugarea de imagini și galerii este simplă, iar site-ul web face chiar prezentarea de diapozitive ușor de configurat și implementat, deși sunt limitate la un singur format. Chiar mai mult, adăugarea de videoclipuri pe site este la fel de ușoară precum încărcarea lor pe site și clic pentru a le adăuga la o secțiune.
Clădirea site-ului mobilIată o altă zonă în care strălucitor Strikingly! Cele mai multe platforme de site-uri web și construitori de site-uri web necesită un computer pentru a configura și publica.

Site-urile marcante sunt atât de ușor și intuitiv; puteți alege și alege stilurile și șabloanele dvs., încărcați câteva imagini și adăugați un pic de text înainte de a accesa publicarea și puteți partaja site-ul dvs. proaspăt și cool pe care l-ați creat.

Integrarea partajării socialeButoanele de partajare socială sunt adăugate pe site-urile Strikingly prin intermediul magazinului de aplicații, ceea ce vă permite să aveți un Feed Social pe site-ul dvs. Web. Adăugați-vă conturile de social media și puteți, de asemenea, să scrieți tweet-uri preferate pentru ca oamenii să le partajeze despre postările și conținutul dvs. de pe blog.
Servicii de proiectareDeoarece nu se menționează serviciile de design pe site-ul web, nu cred că sunt oferite, deși acest lucru este cu siguranță ceva pe care utilizatorii ar trebui să contacteze echipa Stricingly despre orientare și asistență posibilă.

Unele dintre elementele pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs. includ hărți, videoclipuri, formulare de contact și butoane PayPal. Acestea ar putea rezolva unele sau toate nevoile dvs. de proiectare.

Caracteristici & Unelte

CaracteristicăPrezentare generală
ÎnființatMai ușor decât orice site web pe care l-ați proiectat vreodată (sau ați încercat să creați.)
Web designProiectarea este limitată la șabloanele care sunt oferite și la modificările pe care le puteți face. De exemplu, puteți alege un șablon și schimba „stilul” acestuia, dar aceste modificări implică de obicei doar modificări de culori și fonturi. Elementele sunt blocate pe loc pe aspectele paginii, deci nu este posibil.
Nume de domeniu personalizatDomeniile personalizate sunt disponibile și sunt incluse în planurile premium. Dacă aveți un domeniu pe care îl dețineți deja, îl puteți transfera sau puteți achiziționa unul din tabloul de bord al site-ului web.
Adâncimea navigațieiLa prima vedere, acest lucru pare să fie o problemă pentru Strikingly. Cu toate acestea, este posibil să se creeze mai multe site-uri de pagini, prin conectarea site-urilor Strikingly unul la altul. e
Widgeturi și aplicațiiAplicațiile și widget-urile pentru site sunt relativ limitate. Nu veți găsi sute de aplicații în stil plug-in, așa cum o faceți cu WordPress.
Generarea de baniÎn prezent, singurele opțiuni de generare de bani disponibile pentru utilizatorii site-ului Strikingly sunt să se conecteze la afiliații din conținutul blogului tău.
Statistici pentru vizitatoriNu pare să existe nicio aplicație internă pentru urmărirea vizitatorilor printr-o aplicație terță parte cu ușurință.
Foto, video și audioCreatorul de site-uri Strikingly face ușor să încărcați și să adăugați imagini și videoclipuri pe site-uri. Ca majoritatea lucrurilor de pe platformă, un simplu clic sau două se vor descurca.
BlogO aplicație de blog este disponibilă pentru a fi adăugată în orice secțiune a unui site Web Strikingly. Odată adăugată aplicația de blog, este extrem de ușor să adăugați conținut în blog.
Hărți GoogleUn simplu clic pe câteva butoane și Voilă! Google Maps este încorporat pe site-ul Strikingly.
Editor HTMLCu această aplicație, copierea și lipirea codului HTML pot adăuga elemente unice pe un site Web Strikingly.
Integrare în social mediaIntegrarea Facebook, Twitter și Pinterest este un proces cu un singur clic și permite o partajare socială simplă.
Formulare și sondajeSunt disponibile formulare de integrare și sondaje, deși personalizarea acestor formulare este limitată.
Spatiu de depozitareSpațiul de stocare depinde de pachetul ales; planul gratuit este dotat cu 5 GB, planul Limitat cu 50 GB, iar planul Pro oferă lățime de bandă nelimitată.
Instrument pentru newsletterIntegrați un cont MailChimp și trimiteți buletine informative tuturor clienților și potențialilor dvs..
forumTăiați și lipiți codul forumului pentru a crea un sentiment de comunitate pe site-ul dvs. Strikingly.
Comerț electronic / Magazin onlinePermite în mod surprinzător integrarea magazinului Simple, astfel încât proprietarii site-urilor să se poată implica în comerț electronic pe site-urile lor.
Integrare gatewayTypeform este alegerea Strikingly de a ajuta la integrarea gateway-ului, cu interfața drag and drop și creări intuitive naturale.
SEO prietenosAdăugarea de cuvinte cheie și etichete Meta pe un site minunat adaugă la SEO-ul său natural, ceea ce îl face să crească rapid în SERP-uri.
Acces limitat pe site (Protecție prin parolă)Cu un cont Pro, este posibil să creați un site protejat cu parolă pentru grupuri private sau site-uri de membru.
Google® AnalyticsAdăugarea Google® Analytics permite revizuirea vizitatorilor și a statisticilor acestora. De unde vin vizitatorii și cât timp stau? GA este disponibil pentru postările de pe blog pentru planuri limitate și pro
Securitatea site-ului webSecure Socket Layer (SSL) este tehnologia standard pentru securitatea online, stabilește legături criptate între servere și browser<
Optimizare a limbilor mobile în mai multe limbi Tehnologia CDN:Google Translate se va ocupa de mai multe limbi; puteți utiliza, de asemenea, mai multe pagini sau pur și simplu introduceți ambele limbi în căsuțele de text.

Planuri & Prețuri

Oferă cu surprindere trei pachete de prețuri diferite; Gratuit, cu o limită de lățime de bandă de 5 GB și un subdomeniu uluitor, limitat cu 50 GB și Pro cu lățime de bandă nelimitată.

Liber Planurile marcante nu primesc adresele URL ale site-ului web personalizate; vin cu un subdomeniu izbitor.com. Alăturați-vă planului gratuit cu câteva clicuri și un e-mail pentru înregistrare.

Limitat planurile sunt deseori adecvate pentru întreprinderile mici. Acest plan costă 8 dolari lunar și se facturează anual, deci costul în avans este de 96 USD. Pentru 96 USD, proprietarul planului va primi 50 GB lățime de bandă lunară și un nume de domeniu URL gratuit. Și potrivirea e-mail-ului, împreună cu utilizarea completă a tuturor instrumentelor de pe Strikingly, constructor de site-uri web.

Pro pachetul este de 16 dolari lunar, facturat și anual, pentru un cost în avans de 192 dolari. Cu o lățime de bandă nelimitată, un e-mail și domeniu personalizat gratuit, butoane de acțiune mobilă (faceți clic pentru a apela!), HTML, CSS și Javascript disponibile, fără anunțuri și opțiuni pentru editare de imagine îmbunătățită și protecție de parolă a site-ului web.

Planul gratuit oferă 5 GB spațiu, iar planul PRO permite lățimea de bandă nelimitată împreună cu e-mailul și o înregistrare gratuită a numelui de domeniu. Platforma Strikingly permite site-ului web să crească și să se extindă la nevoie pentru un site mult mai mare și mai dinamic prin personalizarea cu HTML, Javascript și CSS.

Ambele versiuni plătite vin cu un proces de 14 zile; adică plătiți și apoi aveți 14 zile pentru a verifica pachetele plătite, fără a mai rămâne niciun ban dacă decideți că îl urâți.

Spre comparație, site-uri similare oferă planuri premium pentru ceva mai mult și puțin mai puțin. Wix oferă planul lor premium începând de la 4,45 USD, iar site-urile Weebly sunt 3,29 USD lunar pentru un contract de doi ani. Squarespace oferă planuri premium pentru 8 dolari, iar LightCMS începe de la 19 dolari.

În mod surprinzător, oferă avantaje sub formă de site-uri gratuite pentru implicarea în rețeaua socială și următoarele, sau îi ajută să adauge fani și urmăritori.

Relații Clienți

Există o secțiune de ajutor extinsă și întrebări frecvente pe site-ul web; există, de asemenea, o zonă bazată pe cunoaștere, cu ajutor suplimentar pentru anumite zone pe care utilizatorii le pot căuta nevoile lor particulare. De la crearea web, design și formatare și probleme tehnice, răspunsurile la majoritatea întrebărilor pot fi găsite pe site-ul Strikingly.

Există, de asemenea, un blog care abordează multe dintre cele mai noi funcții și ajută la întrebări sau probleme repetate.

Puteți, de asemenea, să trimiteți prin e-mail echipa de suport Strikingly prin caseta de mesaje de pe site-ul lor; promite un răspuns la e-mailul dvs. în termen de 24 de ore și vă permite să ecranizați ce se întâmplă pentru a le oferi o idee mai bună despre cum să vă ajutați. Nici o capacitate de chat sau număr de telefon nu este evident nicăieri pe site-ul web.

Ușurință în utilizare

Așa cum am menționat anterior, folosirea Strikingly este despre cea mai ușoară modalitate de a construi un site web. Clicuri simple și rapide, adăugând câteva poze și ceva text, iar noul site este finalizat.

Aceasta este o platformă perfectă pentru începători, care vor putea folosi cu ușurință constructorul de site-uri web pentru a crea ceva uimitor, fără programare și codificare. Utilizatorii avansați pot găsi site-ul un pic simplist și lipsă de opțiuni de personalizare și control.

Strigant are o caracteristică cu un singur clic care îi permite să acceseze paginile Linkedin sau Facebook și să tragă date pentru a fi aranjate pe un site web pe care îl puteți rearanja într-o măsură limitată. Adăugarea de galerii foto și portofolii de lucru este simplă și rapidă, rapidă!

Concluzie

În general, ne place platforma Strikingly. Este un constructor elegant de site-uri care este intuitiv și rapid de utilizat pentru a crea site-uri web simple. Începătorii sunt parcurși întregul proces, cu foarte puțin spațiu de eroare din cauza șabloanelor structurate. Strigant este ideal pentru începători să creeze site-uri web frumoase și este cu adevărat rezistent la idioate.

Pe de altă parte, este dezamăgitor faptul că nu există nicio funcție drag-and-drop în cadrul platformei, iar singura personalizare disponibilă este cea permisă de configurarea șablonului. Există un număr limitat de șabloane și opțiuni de comerț electronic, care ar putea frustra utilizatorii avansați.

Comparaţie

Impresionant

90

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map